• 26.10.2015, 16:18

Treningsplan uke 44


Hei dere! 

En ny uke har entret og det er tid for en uke med nye opplevelser, erfaringer og muligheter. I det siste har trening blitt litt nedprioritert, ettersom det har vært mye som har skjedd rundt meg den siste tiden. Men nå er jeg nødt til å komme inn nye rutiner og nye planer. Derfor har jeg laget en treningsplan for uke 44, som jeg skal prøve å følge så godt som mulig. Jeg ser jo allerede at den blir litt amputert ettersom jeg ble spurt om å jobbe i kveld også, men da får jeg bare flytte litt om på noen dager. 

 
 

Nå skal jeg snart gjøre meg klar for å dra på jobben. Håper dere har hatt en fin start på uken så langt!

Klem i fleng :) 

  • 31.07.2015, 21:08

Jogging i flott natur


Hei dere!

Nå har jeg så og si akkurat kommet inn døra etter å ha vært ute på en joggetur i en av Norges fineste skoger, nemlig Bøkeskogen her i Larvik. Åå, det er så mye deiligere, finere og friskere å trene/jogge i skogen og i slik fin natur enn inne på en klamt og svetteluktende treningssenter. Jeg fikk tatt et par snaps min tur rundt i den fine skogen. Jeg skulle nesten tatt med speilrefleksen  til å ta bilder med slik at dere kunne sett bedre hvor fint det er der. Hva har dere gjort i dag så langt? Hva er deres planer for kvelden. Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld videre.

Klem i fleng :)

  • 07.05.2015, 17:40

Energipåfyll før trening


Hei dere!

Tenkte bare å oppdatere dere kjapt før jeg må løpe av gårde til bussen til trening. Etter en lang dag er det alltid behov for litt påfyll av energi før man skal avgårde å tappe litt energi igjen på trening, så da blir det en coco choclate naturdiet bar, litt tørket mango og litt banan på meg.


 

Ønsker dere en super kveld videre! 

Klem i fleng :) 

  • 05.05.2015, 16:40

My workout essentials


Hei dere! God tirsdag!

Tusen takk for mange koselige kommentarer i det siste det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg tenkte bare i stikke innom for å vise dere min treningsoutfit for senere i dag, og hva jeg skal ha med meg. Som dere ser under går det som regel i svart og rosa, hehe.

Sko // Nike Air Zoom, Flaske // Nike,  Tights og Topp // HM, Matte // Casall

 

Nå skal jeg snart av gårde på trening. I dag blir det Puls Step på treningsenteret! Så gøy :) Ha en super tirsdag videre. 

Klem i fleng :) 

  • 07.04.2015, 21:12

Trene-tirsdag


Hei dere! God kveld!

Hvordan var det å stå opp i dag etter ferien? For meg var det utrolig hardt, ettersom det føltes ut som om jeg ikke ikke hadde sovet i det hele tatt.. På skolen i dag var jeg også utrolig trøtt, og følte meg ikke helt i form, men heldigvis gikk det over etterhvert. Jeg kom for litt siden hjem fra trening med bestevenninna mi. Det var utrolig deilig å få trent bort litt smågodt fra påska. Det har blitt alt for mye godis i påska. så nå er det på tide å komme tilbake til litt sunnere rutiner igjen. Vi var på en gruppetime på treningsenteret kalt "Puls-step", som var utrolig slitsomt, men også veldig gøy. På torsdag blir det en vanlig "High-Puls" gruppetime. Gleder meg. 

 

Satt sammen en liten collage av noen bilder som inspirerer og motiverer meg til å trene:

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre! :)

Klem i fleng 

  • 14.01.2015, 20:51

Workout at home


Hei dere!

Nå har jeg akkurat gjort litt styrkeøvelser, hjemme. Jeg tok fram Casall matta og litt vekter, satt på litt treningsmusikk og godhumøret. I morgen drar jeg på treningssenteret og trener litt kondisjon og litt styrke. Er ganske så deilig å få trena litt når man først har bestemt seg for at man skal trene. Ikke veldig slitsom trening i dag, men knebøy, situps, planken og pushups med vekter gjør fort at svetten kommer fram, haha.

 
 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre!!

Klem i fleng :)

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits