• 01.12.2016, 17:30

Christmas gift wrapping: video


Hei dere!

Æææ, det er 1. desember! Og vi er endelig inne i min favoritt-måned. Tenk det. Fy så glad jeg er, og fy som en bra måned dette skal bli. Jeg kjenner meg overgira og skikkelig motivert, så forhåpentligvis går dette utover bloggen også. Jeg kan love dere at det blir litt julemoro framover. Så siden vi har tredd i den første dagen av desember, så kan vi jo like så godt starte moroa med en gang. Og med det så snurrer vi film, for jeg har nemlig mekket sammen en aldri så lita video til dere. Håper dere likær'n.


 

 
 
 
 
 
 


 
Gavepapir: Panduro
Grønt bånd: Kid interiør
Bånd i 3 pk: Clas Ohlson
Svart bånd: Søstrene Grene
Halmtråd: Clas Ohlson
Rødt bånd: Søstrene Grene
Julekuler: Søstrene Grene
Hvite figurer: Søstrene
"Snøkuler": Søstrene Grene
Til og fra lapper: Søstrene Grene og Kid interiør
 
 


 


Ønsker dere en kjempe fin 1. desember videre. Jeg har vært og hamstra pepperkaker og klementiner til å ha til julekalender på tv etterpå. Åh, det blir så koselig.

Klem i fleng :)

  


 

  • 20.09.2016, 17:40

Inspo woman


Hei dere!!

God tirsdag. Hvordan har uken vært så langt? Jeg merker det på kroppen i dag at jeg fikk minimalt med søvn i natt, så jeg kan love dere at jeg nipper til litt kaffe imens jeg taster i vei her. Kaffe altså. Lifesaver.

I det siste har jeg blitt skikkelig dilla på å se på videoene Vogue legger ut på youtube, og da spesielt av Victoria Beckham. Jeg vet at det er mange som ikke er noe særlig fan av henne, mye grunnet at hun stort sett ser sur ut. Men selv ser jeg på henne som en stor inspirasjonskilde, i forhold til alt hun har oppnådd, og alt hun har klart. Og jeg kan love dere at hvis dere ser på videoene under så kommer dere også til å bli like betatt av hvor skjønn hun egentlig er, og at hun faktisk smiler. Mer eller mindre med øyene da..


 
 
 
  


 

 


 

Sjekk ut Vogue sin kanal HER

 Har dere sett noen av disse videoene før? Ønsker dere en fin tirsdag videre.

Klem i fleng :)

 
 


 

  • 17.06.2015, 19:38

VIDEO - What's in my makeup bag?


Hei dere!

I dag har jeg satt sammen en liten video til dere. Jeg fikk lyst til å gjøre noe litt annet en å poste de vanlige innleggene hele tiden, og heller diske opp med en liten video. Jeg må bare si at jeg ikke er noe særlig god på redigere og slike ting, men jeg håper likevel at dere liker den. 

 Håper dere likte videoen! Jeg ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits