• 12.05.2015, 16:36

Tre tips for å beherske en stressende morgen


Hei hei dere! God tirsdag!

Jeg tror nok vi alle opplever disse stressende morgenene hvor du kanskje har tatt litt for mye på slumreknappen på alarmen, og tiden som er igjen til alt som skal gjøres er knapp. Slik er det for meg så og si hver morgen. Eller rettere sagt var (og noen ganger fortsatt er). I den anledning tenkte jeg å dele mine tre beste tips for å beherske en stressende morgen:

1. Planlegg antrekket for neste dag

- Legg fram alt du skal ha på deg til dagen etter, så slipper du å bruke opptil 10 minutter av den korte tiden du har på morgenen til å rote gjennom skuffene dine etter klær. 

2. Pakk bagen/vesken/ sekken...

-...din klar med alt som skal være i den. (Så mye som mulig som kan pakkes dagen før.) Pakker du bagen din dagen før så slipper du å stresse rundt å lete etter det du trenger. Et stressende hode blir fort susete, noe som resulterer i at det tar enda lengre tid å finne tingene man leter etter.

3. Ikke utsett og utsett alarmen..

- 10 minutter - 15 minutter ekstra søvn hjelper egentlig ikke noe særlig. Det har du kanskje merket. Så istedenfor å utsette og utsette alarmen flere ganger helt til du får alt for dårlig tid, så er det mye lurere å heller stå opp når alarmen ringer for første gang. For de 10 -15 minuttene du får ekstra da er gull verdt på en stressende morgen. Ønsker dere en kjempe fin dag videre! 

Klem i fleng ;)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

  • 22.04.2015, 19:49

Bed Head tigi - Urban anti-dotes


Hei dere! 

Litt sen oppdatering i dag..men har en viktig prøve i morgen så jeg har sittet å øvd på den i noen timer... Så nå trengte jeg en liten pause fra alt som har med energilover og varmepumper å gjøre for en liten stund. Og da er jo blogging en fin ting. 

I dag tenkte å vise dere min favoritt Shampoo og Balsam. Jeg er egentlig ikke en som tyr til de litt dyre frisørshampooene, men man skal ikke stikke under en stol at de man betaler litt ekstra for gjør litt ekstra for håret.. 

~ Bed Head tigi - Urban anti-dotes ~

Når jeg skal kjøpe shampoo så er mitt største kriteriet faktisk, lukt. Det viktigste for meg er at etter man har vasket så skal det lukte rent og godt. Så da jeg fikk disse til jul ble jeg helt frelst av lukten. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten, men det lukter ihvertfall friskt og rent. Jeg har testet litt Bed Head produkter før og har stort sett hvert veldig fornøyd, og det var ingen unntak med disse herlighetene. Jeg som har hatt litt problemer med å få fett hår, fikk mye mindre fett hår etter jeg vasket håret med disse, og i tillegg holdt lukten seg lenge i håret. Noe som er et STORT pluss.

 

Nå er jeg desverre snart tom for disse. Så for se om jeg kjøper meg noen nye snart..

Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!!

Klem i fleng ;) 

  • 23.12.2014, 15:03

The perfect daycream


Hei dere! Hatt en fin lillejulaften så langt?

Her i huset har vi vaska og styra nesten helt fram til nå. Og senere i dag skal jeg lage en kake til i morgen.


Jeg har snakket om denne kremen før, men noen ting går faktisk ikke an å snakkes for mye om. Er dere ikke enig? Jeg snakker selvfølgelig om Vaseline Intensive Care sin Day cream. Ja, for dere som ikke har testet den ut enda, så må dere bare det. 

 

Jeg har hatt så utrolig tørr hud i ansiktet den siste tiden. Denne har absolutt hjulpet huden min. Og nå som jeg har vært vekk fra denne kremen en litt stund, har jeg bare skjønt mer hvor fantastisk den er, og hvor mye jeg trenger den.  For jo jeg har selvfølgelig greid og rote bort den gamle krokka mi, så i dag måtte jeg bare få kjøpt meg en ny en. 

(Ikke bare er den super god, den er også veldig rimelig. Kun 63 kroner! WOW!) ~ Denne dagkremen har både vitamin A og E Vitamin i seg, noe som er helt supert. Den er uten parabener og er faktisk Norges nr. 1 dagkrem. Det overrasker meg ikke akkurat. Kremen er for de med Normal/tørr hud, og har en litt fett konsistens, men ikke alt for fet og er veldig god å smøre ut. 
Ta og sjekk den ut! Dere vil ikke angre! 

Ha en fin lillejulaften. God jul!

Klem i fleng :) 

  • 23.11.2014, 18:12

Take care of your lips


Hei dere!

Er dere flinke til å ta vare på leppene deres? På vinteren blir generelt leppene og hudene ekstra tørr. Derfor er det viktig å ta ekstra vare på huden og leppene denne tiden, for at du ikke skal slite med en sår og tørr hud. 

Jeg tar godt vare på leppene mine, i og med at jeg ofte sliter med at leppene mine blir tørre å såre. Produktene jeg bruker kan du se nedenfor. 

~ Hver kveld skrubber jeg leppene mine med Lush sin Mint Julips leppe skrubb. Denne er fantastisk og varer kjempe lengde. Når du har skrubbet leppene kan du enten slikke av skrubben siden det er bare sukker med smak, eller tørke det bort med en klut. Jeg vil anbefale dere å tørke det bort med klut ettersom dere kanskje ikke har lyst til å slikke i dere død hud også, hehe. Denne kan dere få kjøpt på Lush, til rundt 120 kr (tror jeg)

~ Hver morgen og kveld tar jeg på Lip Butteret til Nivea i "smaken" Raspberry Rosè, denne er fantastisk og gir masse fuktighet til leppene. Noe leppene virkelig trenger nå som lufta blir så tørr, og leppene tørker lett ut. Denne kan dere blant annet kjøpe på HM. Ta vare på leppene deres!

Ha en fin søndags kveld! Vi snakkes ;)

Klem i fleng ;) 

  • 06.11.2014, 20:49

New favorit from Emma S.


Hei dere! 

Jeg har en god stund nå hatt lyst til å dele med dere en ny favoritt. Nemlig en rens fra Emma S. Det høres kanskje kjedelig ut, men denne er fantastisk. Jeg hadde lenge hatt lyst til å teste ut produkter fra Emma S, så da jeg så denne rensen på Vita, måtte jeg bare kjøpe den. 

Jeg bruker den morgen og kveld, og den er supergod. Om morgenen renser den bort alt av oljer og svette som kan ha kommet av løpet av natten, samtidig for den meg til å våkne når jeg renser huden om morgenen. På kvelden bruker jeg den etter en sminkefjerner. Den renser vekk sminken som ikke sminkefjerneren ikke fikk vekk, samtidig som den renser vekk stoffer, bakterier og andre ting fra huden som huden kanskje har blitt tilført i løpet av dagen. 


" A lovely foaming facial soap to be used every day"

- Når jeg bruker rensen tar jeg å presser ut passende mengde produkt i håndflaten, før jeg tilfører varmt vann til håndflaten. Så gnir jeg hendene sammen slik at det blir et slags skum, og så tar jeg skummet over hele ansiktet, så skyller jeg ut med varmt vann og tørker ansiktet med en ren klut. 

Rensen er itillegg veldig drøy i bruk og ikke så dyr. Du kan finne den på Vita eller på Kicks til 65 kroner! Love it! Anbefaler dere virkelig å teste denne rensen ut. Jeg er glad jeg bestemte meg for å teste den ut.

 

Ha en super kveld! 

Klem i fleng ;) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits