• 22.02.2016, 12:00

Uken som gikk...


Hei dere!

Da var det mandag igjen, og enda en uke i året 2016 har ankommet. Det er en stund siden jeg har hatt et "uken som gikk.." innlegg, og jeg har virkelig savnet det. Synes de er så morsomme å skrive, også er det jo veldig gøy å se tilbake på også. 


UKENS CRAVING: Forrige uke cravet jeg skikkelig en god og deilig plate med melkesjokolade!! Vanskelig å være sunn altså.

UKENS TANKE: Har i det siste vært veldig tankefull og undret mye over livet, og har bestemt meg for å prøve å oppleve og å få gjort ting JEG virkelig ønsker i livet. La drømmene bli virkelighet. Livet er så utrolig skjørt. 

UKENS BILDE:  

UKENS INSTAGRAM: Ukens instagram er den skjønne og skikkelig inspirerende @itslinamar. Dere er bare nødt til å sjekke ut instagrammen hennes.  

UKENS SANG: Den nye sangen til Zayn, Pillowtalk har vært min favoritt i uken som var. Den har jeg på hjernen for tida. ELSK. 

UKENS SITAT: 

 
 

 


Hvor var deres uke? Ønsker dere en fin mandag videre!   

Klem i fleng :) 

 

 

 

 

 • 15.11.2015, 17:47

Uken som gikk ...


Hei dere! 

Da var uke 46 snart omme. Og vi nærmer oss sakte men sikkert slutten på året, 2015. 2015 har vært en fint, men også et tungt år i forskjellige kategorier. Men selv om året har vært ganske fint så langt, ser jeg veldig fram til 2016. Et år jeg har gledet meg til så lenge jeg kan huske. Nemlig det året jeg blir myndig, OG forhåpentligvis det året jeg får billappen. 


 

Denne uken har egentlig flydd forbi - så jeg kan nesten ikke huske noe av den.. haha. Så forhåpentligvis kommer jeg til huske noe av den når jeg begynner å svare på de forskjellige punktene. 

Ukens høydepunkt: Hmm, tror kanskje jeg har to høydepunkt denne uken. Nummer 1: Turen til Porsgrunn med Kristiane da vi besøkte Emilie (kusinen min) og kjæresten Ole. Nummer 2: Feiringen av bursdagen til fineste venninnen min Oda i går. 

Ukens craving: GLØGG! Ååå, jeg elsker gløgg. Og jeg kan nesten ikke vente med å kjenne de første dråpene av gløgg i munnen min... Men jeg tror nok jeg må vente til Desember. Ukens sang: Jeg har jo selvfølgelig begynt å høre på julesanger. Så da kommer det kanskje ikke som et sjokk at ukens sang er en julesangen. En av mine favortittjulesangen gjennom mange år er den nydelig "Home for Christmas" med Maria Mena. Hun har rett og slett en helt nydelig stemme, og sangen blir ekstra fin når det er hennes stemme som framfører den.

Ukens beste kjøp: Hmm, jeg har fått kjøpt en del julegaver denne uken. Så det må nok være dem som er ukens beste kjøp, ettersom jeg er ganske fornøyd med dem... hehe.

Ukens wanderlust: Jeg og Kristiane sitter for tiden og drømmer oss bort i bilder og reiser til New York. Og vi har faktisk planer om å få til en tur innen (forhåpentligvis) 2016 eller 2017. Ingen av oss har vært i USA før, og når man først skal til USA så må man jo dra til "The big apple". Ukens instagram: Denne ukens instagram må bare bli bloggeren Eirin Kristiansens instagramkonto! Ååå, hun tar så utrolig fine bilder. Hun er virkelig et menneske av inspirasjon. @eirinkristiansen. Bloggen hennes kan du sjekk ut HER 

 

Håper søndagen deres har vært fin så langt! Her blir det #netflixandchill med Kristiane. Nyt den siste dagen av uke 46. 

Klem i fleng :)

 • 25.10.2015, 17:15

Uken som gikk ...


Hei dere!

Da er vi igjen på siste dagen av uken, og det er tid for en oppsummering av uke 43. 

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt er definitivt at bestevenninnen min fikk bil-lappen denne uka!! 

Ukens craving: Avokado. Avokado er seriøst noe av det beste jeg vet, og det er rett og slett det jeg har gått rundt og vært fysen på denne uken. Det må jeg virkelig huske å kjøpe i morgen. 

Ukens sang: Ukens sang er en skikkelig feelgood partylåt fra vakre Julie Bergan, diggern. All hours - Julie Bergan. 

Ukens beste kjøp: Ukens beste kjøp er definitivt den fine gullkoppen jeg kjøpte i går.Ukens latterkrampe: Denne uken har jeg ledd meg ihjel av alle tørre vitser der ute. Fy, jeg elsker tørre vitser. Ler til jeg får krampe i magen. Hahha.

Ukens instagram; Er det en instagramkonto dere er nødt til å følge så er det @evelina, hun har også en youtubekanal under samme navn. Hun er rett og slett veldig inspirerende, superkul og kreativ. 

Alt i alt en ganske fin uke! 

 


 

Dette innlegget er forhåndspostet så når dere leser dette befinner jeg meg på jobb. Ønsker dere en kjempe fin søndagskveld. Fortell meg gjerne om hvordan deres uke har vært.

Klem i fleng :) 

 • 19.10.2015, 15:56

Uken som gikk ...


Hei dere!

Det er tid for en oppsummering av forrige uke, noe det desverre ikke ble tid til i går. Forrige uke var ikke noe særlig annen enn det vanlige, men ingen uker er aldri like da. 

 

Ukens motivasjon: Jeg har vell ærlig talt ikke så mye motivasjon for tiden. Men det hjelper at det snart er jul, som i mine øyne er den beste tiden på året. Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt må være at cupcakene ble vellykket. Jeg var SÅ redd for at de skulle bli skikkelig misslykket. Ukens craving: Forrige ukes craving pepperkaker, og alle søte julefristelser. 

Ukens sang: 7 years av Lukas Graham! Oh lord, den er så fin!!!

Ukens beste kjøp: Ukens beste kjøp er definitivt produktene jeg kjøpte fra Zoella Beauty. Ukens latterkrampe: Denne videoen HER! Jeg ler meg ihjel. 

 

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre! Vi snakkes senere.

Klem i fleng :) 

 • 11.10.2015, 12:00

Uken som gikk ...


Hei dere! God søndag.

Vi er igjen i siste del av enda en uke, og det er tid for å oppsummere uken som gikk. Jeg har vært slik at jeg har likt å oppsummere uken som gikk på mandager og på en annen måte en jeg velger å gjøre i dag, men har nå bestemt meg for at jeg egentlig liker denne måten bedre. 

Ukens motivasjon: Ukens motivasjon må være at det nærmer seg Jul. For Jul er nemlig det beste jeg vet. Jul er desidert den beste tiden på året. 

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt var definitivt å møte Caroline Berg Eriksen. For en fantastisk dame!


Ukens craving: Ukens craving er nødt til å bli pizza. Jeg craver pizza hele tiden (ikke hele tiden), for pizza er livet. Så når jeg og Karoline satt oss ned for å spise i Skien på torsdag, bestilte jeg selvfølgelig pizza... hehe.Ukens kjiping: Mopeden min ble ødelagt. Trenger jeg si mer?

Ukens beste kjøp: Det er vell ikke noe hemmelighet at ukens beste kjøp er den nye vesken min fra Adax by Caroline Berg Eriksen?Ukens latterkrampe: Hehe. Jeg bare ler av å tenke på det. De som kjenner meg vet at jeg er litt klønete så dette kommer nok ikke som et sjokk på dem. Jeg og Karoline hadde akkurat satt oss ned i setene på toget på vei til Skien, og toget var ikke av det nyeste så vi hadde ikke noe bord å sette fra oss pappakrusene med kaffe i. Men så la jeg merke til at vinduet hadde en liten vinduskarm, så da tenkte jeg (lur som jeg er) at jeg kunne sette den fra meg der imens jeg rota i vesken etter billetten min. Det hadde ikke gått mer enn et par sekunder før jeg kjente noe varmt på beinet mitt, og hørte en lite lattermild Karoline i setet over meg. Selvfølgelig var ikke vinduskarmen rett, og koppen hadde selvfølgelig sklidd ned. Heldigvis fikk jeg tatt den opp fort, så det ble ikke noe særlig søl, men vi fikk oss i god latterkrampe. 

 


 

Håper dere likte denne lille oppsummeringen av uken som gikk. Nå skal jeg i gang med å lage en kake jeg skal ta med i bursdag i dag. For i dag skal vi feire morfaren min som hadde bursdag i går.

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. Nyt ukens siste dag.

Klem i fleng :)

 • 29.06.2015, 18:19

Ukens...


Hei dere! God mandag!

En ny uke har entret, og dette er siste ferieuke for meg før jeg begynner å jobbe neste uke! Wow, tenk at tiden har gått så fort. Det er tid for et nytt "ukens" innlegg, altså en liten oppsummering av forrige uke. Ærlig talt så husker jeg ikke så mye fra forrige uke, og det er to grunner for det. Første grunn: jeg går helt i surr i hvilken uke dagen eller uke for den saks skyld vi er i. Grunn to: jeg var syk flere av dagene. Nok vås.. hehe. La oss sette i gang med oppsummeringen av forrige uke.


 

 

... CRAVINGS 

- De som kjenner meg godt vet at jeg absolutt ELSKER sitrusfrukter. Jeg elsker alt som inneholder sitrusfrukter, som smaker sitrusfrukter og som lukter sitrusfrukter. Jeg "craver" sitrus 24/7, men forrige uke var det ekstra ille. Så derfor måtte jeg løpe på butikken og kjøpe med meg noen sitroner som jeg kunne kose meg med. Ja du leste riktig.. jeg "mævler" sitron. Det beste som finnes spør du meg.  

...WANDERLUST

- Nå meldes det at Sydenvarmen endelig kommer til Norge rundt midten av uka. Fy som jeg gleder meg til solen titter litt mer fram, den kjølige vinden forsvinner og bikinien kan benyttes. Tror nok poenget mitt er at jeg drømmer om en varm, norsk sommer akkurat nå. For det skal jo sies at sommerene i Norge har en tendens til å være ganske fine noen ganger også. 

 

...INSTAGRAM

- Det er helt utrolig at jeg ikke har presentert dere for denne instagrambrukeren enda, hun er jo en favoritt. Ser dere etter et inspirasjonshav av vakre bilder av både natur og mat er dere nødt til følge min skjønne venninne @mariiefn...INSPIRASJON

- Beachlife. Strandlivet inspiserer meg til tusen for tiden. Brune kropper, freshe bikinier og gode venner. Synd at jeg egentlig hater å være på stranda i Norge.... haha. 
 

Nå skal det øves litt mer på teorien her. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre.

Klem i fleng :) 

 • 15.06.2015, 12:11

Ukens...


Hei dere!

En ny uke har entret, og for mange er det siste skoleuka før sommerferien. For meg har det vært "ferie" et par uker nå, eller det vil si at vi har hatt fri fram til det var eksamenstrekk, men klassen min kom ikke opp. Så da er det ferie!! Så deilig og etterlenget. 

Det er mandag og det er klart for en oppsummering av forrige uke. 


 

...CRAVINGS

-Forrige uke "crava" jeg skikkelig saftig og sommerlig frukt. Så på torsdag da Kristiane kom en tur delte vi nesten en HEL vannmelon.. Mmm, det beste vi vet. 


...WANDERLUST

- Jeg som sikkert de fleste drømmer og å befinne seg på i sydlige strøk med en palmedrink i hånda og tærne dyppet i det turkiset havet på en vakker hvit strand. Jeg drømmer meg tilbake til Hellas hvor vi var på ferie i fjor, som dere kunne se i forrige innlegg. Hvor vakkert er det ikke Hellas? Bare se på bildene. 


...INSTAGRAM 

- Leter dere etter masse daglig inspirasjon av egentlig alt mulig ville jeg anbefale dere å følge @ttumblr, hvis du selvfølgelig ikke følger brukeren fra før av.. hehe


...HØYDEPUNKT

- Forrige ukes høydepunkt er definitivt at jeg ikke kom opp i muntlig eksamen. FOR en lettelse. 


 

Nå jeg ut å "slikke" litt sol. Ooo hellige sommer. Vi snakkes senere! Ha en fantastisk dag videre!

Klem i fleng :) 

 

 

 • 08.06.2015, 17:12

Ukens...


Hei dere!

Har mandagen behandlet dere bra så langt? Jeg føler at denne dagen bare har flydd forbi med vinden. Bokstavelig talt med vinden. Kan ikke den forferdelig sure og irriterende vinden bare forsvinne så vi kan få en varm og deilig sommer? Slik at vi kan bytte ut svarte jeans med shorts og skjørt og hettegensere med singelter, og at vi snart kan tre på oss bikinien før man smører seg inn med en deilig og seig solkrem. Vi har jo pluss grader, skal ikke klage nei.. men den vinden!!


Det er tid for det obligatoriske "ukens" innlegget. Og om dere ikke har fått med dere det før, så liker jeg bedre å ha det såkalte oppsumeringsinnlegget på mandager istedenfor på søndager. På den måten blir det en oppsummering av uken som var. 

...CRAVINGS

- Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg "crava" på ananas i forrige uke. Jeg må virkelig stikke bort på butikken og kjøpe meg "en svær en".. hehe.

  ...WANDERLUST 

- Det er jo ingen hemmelighet at jeg skulle veldig ønske at jeg befant meg på en strand med en drink i hånda i et LITT varme strøk. Men forrige uke drømte jeg meg bort i bilder av vakre Gøteborg. Vi drar dit en helg om noen uker, og jeg gleder meg masse!

...INSTAGRAM 

- Denne jenta er helt fantastisk. Hun deler kjempe mange fine og inspirerende bilder, og har i tillegg en kjempe fin blogg som dere kan finne HER. Kjempe vert å både sjekke ut instagrambrukeren hennes og bloggen hennes. @sofiekvelland

 

...HØYDEPUNKT

- Forrige ukes høydepunkt må ha vært grillfesten på lørdag! Kjempe koselig med mange gode folk! :)

...INNKJØP

- Det må bli den utrolig skjønne genseren jeg kjøpte på Bik Bok her om dagen. Jeg har praktisk talt levd i den siden. Løøøv it!


 Noen andre enn meg som har hatt problemer med redigeringsprogrammer? Utrolig kjedelig. Nå tenkte jeg å kanskje ta meg en tur på senteret, jeg har en rastløs sjel... hehe

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre, og en super uke! Bare å holde ut litt til - så er det endelig ferie! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

 • 01.06.2015, 19:58

Ukens...


Hei igjen dere!

Som jeg har sagt før så liker jeg å ha "ukens" innlegget på mandager for å på en måte oppsummere uken som var. Det er slik jeg foretrekker det. Så da er det vel bare komme i gang med en liten oppsummering av forrige uke.


 

...CRAVINGS 

- Forrige uka hadde jeg skikkelig cravings på fruktsalat. MEN fikk ikke laget meg det før i dag tidelig.. Mmm så godt det var.

...WANERLUST 

- Forrige uke drømte jeg om vakre Italia. Ååå som jeg har lyst til å reise!!

 

... INSTAGRAM

- Dere må bare følge vakre @emmagriffy, FOR noen fine bilder! Inspirasjon til tusen!!

 

...HØYDEPUNKT

- Forrige ukes høydepunkt må bli konfirmasjonen til broren min. Og selvfølgelig noen gode resultater på vurderinger på skolen :)
 

... MOTIVASJON

- Forrige ukes motivasjon må ha vært at sommeren/sommerferien nærmer seg med stormskritt! Så da er det bare å holde ut de siste dagene/ukene. 

 

 


 

Håper dere likte den lille oppsummeringen. Gi meg gjerne beskjed om det er noen punkt på "ukens" innleggene dere ønsker at jeg skal ta med. Nå skal jeg slenge i meg noe mat før jeg må øve litt videre på en prøve og framføring. Vi snakkes!

Klem i fleng :) 

 • 25.05.2015, 20:05

Ukens...


Hei dere! 

God Mandag! Ganske sen oppdatering i dag som skyldes at store deler av denne dagen har gått å øve til diverse prøver. Og etter å ha sittet intenst med naturfag foran meg i noen timer kan man si at jeg utvikla en ganske så intens hodepine. Jeg vet ikke om det skyldes at jeg ikke hadde fått noe særlig frisk luft eller om det bare var at jeg var sliten, men en times nap trengte jeg ihvertfall. Og etter denne lille "nappen", var det tid for litt øvelseskjøring.I dag gikk det mye bedre en forrige gang så satser på at det går fremover de neste gangene også. Uff.. nå ble det litt mye skravling her... Vi får gå over til det dette innlegget egentlig skal handle om..


I motsetning til alle andre bloggere, liker jeg å ha det såkalte "ukens.." innlegget på mandager. Slik at det på en måte blir en oppsummering av uken som var. La oss starte!

 

... CRAVINGS 

Er det lov å si at jeg hadde cravings på sommerferie? Eller kanskje Frozen Yoghurt. Ja, takk begge deler sier jeg. 
 

...WANTIE

Det kan du finne i mitt forrige innlegg HER!

 

...INSTAGRAM

Kristin Gjelsvik! OMG! Om du ikke følger henne fra før av så er du nødt til å gjøre det nå! Du kommer ikke borti mer livsglade og fargerike bilder, noe som gjør hele hverdagen og livstilværelsen din bedre. Kan jo være derfor hun er en av mine favorittbloggere også, bak bloggen styleconnection.blogg.no
... BLOGG

Jeg skal ikke skjule at jeg leser en DEL blogger daglig. Men for at jeg skal gidde å klikke meg inn på de sammen nettadressene hver dag så må det være noe med bloggen. Noe litt spesielt. Også er jo kvalitet også veldig viktig for min del hvis jeg skal gidde å lese en blogg. Jeg vil jo tross alt bli inspirert eller motivert. Jeg kunne selvfølgelig tatt fram de bloggene jeg har lest i mange år (blant annet flere av de som ligger høyest på blogglisten), men jeg velger å dele med dere en blogg jeg har lest en stund nå, som den siste tiden har blitt en av mine favoritter. Hun oppdaterer jevnlig, har et ryddig design, nydelige bilder og veldig interessante innlegg. Forrige ukes blogg må bare bli krist.in

...HØYDEPUNKT

Forrige ukes høydepunkt må bli den etterlengtede sushidaten med Kristiane. Er alltid så koselig å ta igjen det tapte, og oppdatere hverandre på sladder (neida).. sammen med det beste vi vet! Sushi! Var i grunn litt kjipt at servicen var elendig den dagen, og sushibitene mine falt sammen... men men...

 

Jeg tok litt andre punkter enn jeg pleier, men jeg håper dere likte det! Ha en fin mandag videre.

Klem i fleng ;) 

 • 19.05.2015, 20:02

Ukens...


Hei igjen dere!

Da var det klart for forrige ukes oppsummering, som vi liker å kalle "ukens". Forrige uke var en deilig uke med kun 3 skoledager, og 17. Mai på søndag. Skulle gjerne hatt et par ekstra fridager denne uken også... Jeg kjenner at skolemotivasjonen bare synker lenger og lenger vekk fra meg... 

 


 

...CRAVINGS 

Forrige uke crava jeg veldig på iskald og deilig limonade, og det fikk jeg jo kjøpt meg på lørdag.. Mm, den var virkelig nydelig. 

 

...WANTIE

Ønsker meg sommerferie!NÅ!! 

...WANDERLUST

... Drømmer fortsatt om hvite strender, kalde drinker og turkist hav. 

 

... INSTAGRAM 

Forrige ukes instragram, må bli en av mine favoritter. Nemlig vakre Åshild Ringhus sin bruker. Hun vant DETNYE-jenta 2014, og legger ut masse fine og inspirerende bilder ganske ofte. 

 

...TRE HØYDEPUNKTER

1. Vi hadde fri på torsdag og fredag!!

2. På torsdag passet jeg gudbarnet mitt på formiddagen, og var på jentekveld på ettermiddagen.

3. 17. Mai (trenger ikke si mer) 

 

... SANG

Ettersom forrige uke var de siste dagene som russ for russen, ble sangen under her spilt av en del. Og man kan si at den har klistret seg litt til hjernen min.. hehe


Nok en oppsummering av overstått uke. Håper dere likte det! Har akkurat kommet hjem fra ukens andre treningsøkt, så nå får jeg slenge meg i dusjen. 

Ønsker dere en fin tirsdagskveld!

Klem i fleng :) 

 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER, den blir trukket om noen dager) 

 • 11.05.2015, 09:00

Ukens...


Hei dere! God mandag.

Enda en ny uke er ankommet, og vi er enda et skritt nærmere sommer og (litt) fri. Slik som forrige mandag, tenkte jeg å ha et "ukens" innlegg. Selv synes jeg det er interessant og morsomt å lese, i tillegg til at det er litt annerledes.

...CRAVINGS 

Vannmelon. For helt vann i munn når jeg ser bilder av vannemelon på weheartit for tiden. Og her om dagen da jeg var på butikken var det like før jeg kjøpte med meg en hel, svær melon. Hadde nok blitt i meste laget å spise hele for meg selv... eller kanskje ikke? Var uheldig at det ikke hadde kvarte eller halve... Men for invtere noen over på litt vannmelon denne uken, slik at jeg får vekk lysten.. hehe

 

...WANTIE

Jeg ønsket meg veldig DENNE Kimonoen fra Bik Bok (som dere kan se i forrige anntrekks post HER, og jaggu fikk jeg kjøpt meg den på fredag. *Lykkerus*

...WANDERLUST

Forrige uke drømte jeg om shopping i vakre London, eller et fint annet sted i England. Må få tatt meg en tur dit i år, på forhåpentligvis en koselig jentetur.
... INSTAGRAM

Jeg har lenge følgt denne brukeren. Emma Kvam inspirerer og kryddrer instagram med sine fine og inspirerende bilder. Dere MÅ bare følge henne. (emma_kvam)

 

...TRE HØYDEPUNKTER

1. Forrige uke hadde vi mange fritimer, noe som var utrolig deilig.

2.  Fikk meg sommerjobb. 

3. Koselig bursdag på søndag til fetteren og onkelen min. 

 

...SANG 

Denne sangen har vært min favoritt denne uken: 
 

Nok en liten oppsummering. Håper dere likte det. Ønsker dere en kjempe fin mandag (og uke).

 Klem i fleng :) 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 

 

 • 04.05.2015, 10:23

Ukens....


Hei dere! God mandag.

Det er en ny uke igjen, men nye muligheter. I dag tenkte jeg å dele et innlegg som kalles "ukens", slik en del andre bloggere også gjør. Den type innlegg er en slags oppsummering av hva slags cravings og kanskje favoritter en har hatt den uken. Synes det er utrolig gøy å lese slike innlegg selv. Så her har dere min. Jeg velger å inspirere meg litt av hvordan Kristin (styleconnection.blogg.no) har gjort det. Enjoy. 

...CRAVINGS

Denne ukens cravings må ha vært sorbet is. Og jaggu fikk jeg meg det i går på Stavernsturen. Mmm, finnes ikke noe bedre når solen steiker på kroppen. 

 

...WANTIE

Vår/Sommer kolleksjonen til Bik Bok nå er bare helt nydelig. Spesielt kjolene. Så på ønskelisten er et par sommerkjoler derfra. Kanskje DENNE eller DENNE, eller kanskje DENNE ? Eller alle tre.. hehe. (adlinker) 

...WANDERLUST 

Forrige uke som alle andre uker, drømte/drømmer jeg om hvite strender, turkist hav og fargeriker drinker. Kunne godt meg å ligget på stranda i Bali nå altså. Noe som er med meg?

 

...INSTAGRAM 

Forrige uke fikk jeg øyene opp for brukeren @villa_valle . Hun legger ut masse fine bilder av det vakre, kule og fargerike hjemmet sitt. SÅ fint! Check it out!

 

...TRE HØYDEPUNKTER

Forrige ukes høydepunkt var blant annet den koselig konfirmasjonen til fetteren min, og at vi hadde fri på fredag, og sist men ikke minst den koselig turen til Stavern i går. 

 

...SANG 

Har digget denne sangen mer en bare forrige uke. Teksten er SÅ fin, også er den ganske fengende om du spør meg. 

Dette var en liten oppsummering av forrige uke. Nå skal jeg av gårde å få vippeløft, for jeg starter ikke på skolen før 12:20 i dag! Gleder meg til å se hvordan resultatet blir. Håper det blir fint!! Ønsker dere en kjempe fin mandag videre.
Klem i fleng ;) skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits