• 20.06.2016, 18:00

6 filmtips til en regnværsdag


Hei dere!

I dag bare bøtter det ned, og planene om å gå tur for å knipse litt bilder er bare å se langt etter. På regnværsdager som dette liker jeg å sette meg godt til rette med litt snacks og en eller flere filmer surrende på skjermen. Og jeg som flere andre sliter ofte med å velge ut filmer. Det finnes et så utrolig stort spekter av filmer der ute, så å velge en film kan ta evigheter. Derfor pleier jeg ofte å google blogginnlegg slik som dette, og plukke ut en film derifra. Det gjør det mye enklere. Håper jeg kan "hjelpe" noen andre på samme måten. 

Filmene dere kan se under er noen av mine favorittfilmer, så de anbefaler jeg på det varmeste - og er perfekte å se på en regnværsdag som denne! 


  

//1- Life as we know it - Jeg vil ikke spoile for mye av hva som skjer i denne filmen, ettersom du da mister litt av feelingen. Denne er absolutt min favoritt film. Og er du en som liker filmer med mye kjærlighet, humor og litt drama er denne virkelig for deg. Dessuten spiller favoritt skuespillerne mine i denne, Kathrine Heigl og Josh Duhamel, og det gjør jo den bare mer til min favoritt 

//2 - 27 dresses - En søt, morsom historie om en ung dame som stormforelska i sjefen sin. Men hva skjer når hennes søster kommer tilbake, og sjefen faller for henne istedenfor? Er du jente og ikke har sett denne... har du virkelig gått glipp av noe!

//3 - Marley and me - En av de søteste, hjertekjærende og morsommste filmene jeg har sett med to gode skuespillere i hovedrollene. Denne må du se.

//4 - The other woman - Vil tippe at de fleste har sett denne, men om du ikke har det kommer du til å få deg en morsom opplevelse. Jeg gir deg tre stikkord: latterkrampe, kjærlighet og drama.

//5 - Wolf of Wall Street - De fleste sier denne er en skikkelig guttefilm, men jeg virkelig digger den. Så det tullet om at det er en guttefilm kan vi bare så fra oss. Leonardo DiCaprio spiller suprebra som alltid og filmen er rett og slett en latterkrampe. 

//6 - The spy next door - Selv om jeg er veldig glad i kjærlighetsfilmer, er jeg i perioder en mer sucker for komedie og action. Denne filmen har jeg sett utrolig mange ganger og har like mye latterkrampe hver gang. 

 Kom gjerne med filmtips i kommentarfeltet om du har noen, jeg tar de gledelig i mot med åpne armer. Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :) 

  • 09.02.2016, 18:28

Gavetips til morsdagen


Hei dere!

Tusen takk for mange koselige tilbakemeldinger i det siste, det gjør meg virkelig glad!!


 

På søndag er det morsdag, og jeg vet hvor vanskelig det kan være å tenkte ut hva du skal gi din kjære mor. Selv om jeg pleier å gi mamma en oppmerksomhet på morsdagen, pleier det ikke å være slike "store", "dyre" ting som hun får til bursdagen og jul. Jeg pleier heller å gi henne en "liten" oppmerksomhet som viser at jeg setter pris på - og er glad i henne. Så  jeg tenkte jeg skulle prøve å komme med noen gode tips til gaver, og håper at dere kan plukke opp noen ideer.


 

BLOMSTER:

- For hvem liker vell ikke å få blomster? Jeg vet i hvert fall at min mor elsker å få ny friske blomster inn i hus. Om du synes en bukett med blomster er litt for lite kan du jo kombinere denne med en eller flere av tipsene under. 

DUFTLYS: 

- I de siste årene har jeg blitt helt dilla på duftlys. Det er utrolig hvor mye et duftlys kan gjøre med atmosfæren i rommet. Og supert å gi noen som har "alt". 

GAVEKORT:

- Guud, for et kjedelig tips tenker du kanskje... Men om din mor er som min mor så er det sjeldent at hun kjøper noe til seg selv. Så da kan det være veldig koselig å gi henne et gavekort, slik at hun kan få kjøpt seg noen hun ønsker seg. VINFLASKE:

- Er du over 18, og har en mor som liker godt å ta seg et glass vin i ny og ned, kan en flaske av hennes favoritt være midt i blinken. Denne er også super å kombinere med en eller flere av tingene over her, om du vil ha med noe ekstra. 

PERSONLIG KORT:

- Er lommeboka ikke helt fornøyd for tiden, kan du også lage et personlig kort hvor du skriver f. eks hvorfor du setter pris på henne. Og om hun er glad i sjokolade kan du jo legge med en liten plate i tillegg. 


 

Som sagt så er jo flere av disse supre å gi sammen om du ønsker å gi noe mer. Håper dere fikk hentet litt tips til morsdagsgaver. Gjerne fortell meg om du har noen tips. 

Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :) 

 

 

  • 20.01.2016, 17:01

After shave balm som primer?


Hei dere!

Hatt en fin onsdag så langt? For min del så har dagen vært preget med store nerver for en framføring jeg hadde i siste økt, men den gikk fint og jeg er veldig glad jeg er ferdig. 


 

I det siste året (?) eller mer har det jeg har skrevet i overskriften florert rundt i sosiale medier. Kan virkelig en After shave balm fungere som en primer, og er den god?

Så fort jeg fikk høre om nettopp dette var jeg bare nødt til å teste det ut - noe jeg har gjort en stund nå. Og her er min mening; 

Hvorfor kan after shave balmen fra Nivea brukes som en primer?

- Fordi After shave balmen inneholder næringsstoffet glyserin - et stoff du også finner i primere. 

 

Hva synes jeg om Nivea Men After shave balm som en primer?

- Primere fungerer sjeldent på meg. Og jeg hadde egentlig gitt opp før jeg testet denne. Endelig en "primer" som funker på meg. En ulempe med denne kan være at den lukter manneparfyme, men lukten er såpass svak at du så vidt kan ense den. Vet det er en del som liker den såkalte manneparfyme lukten veldig godt, så hvis du er en av dem, og jo det er pluss. Så jeg anbefaler dere virkelig å teste den ut om du er på utkikk etter en god primer.  

Håper dette innlegget var nyttig for noen av dere! Og håper de som ikke allerede viste om After shave balmen fra Nivea kunne brukes som en primer fikk øynene opp for akkurat dette. 

Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

  • 06.01.2016, 13:33

3 matvarer som demper søtsuget


Hei dere!

Etter en måneds tid med masse kos, er det på tide å komme inn i litt mer sunnere rutiner igjen - noe som ikke er så lett. Når man har vært vant til å spise en del søtsaker hver dag vil natulig også søtsuget komme i ettertid. 

 


 

Når du vil bli kvitt søtsuget, lønner det seg å gjøre dette gradvis, ellers vil det bli utrolig vanskelig. Og i dag tenkte jeg derfor at jeg skulle dele 3 matvarer med dere som demper søtsuget

 

 

1. Usaltet nøtter (Mandler)

Hvorfor? Søtsuget kommer som regel litt etter forrige måltid når du begynner å kjenne på at du er litt sulten. Usaltede nøtter gir en god og langvarig metthetsfølelse, og kan derfor være supert for å dempe søtsuget.  

2. Avokoado

(Jeg vil tro de fleste har hørt om at avokado kan gjør deg mindre søtsugen, men til dere som ikke har akkurat dette om denne matvaren - så er denne helt super for å dempe søtsuget!!)

Hvorfor? Slik som usaltede nøtter gir avakoado også en god og langvarig metthetsfølelse. Avokoado inneholder også sunt fett, og det er dette hjertevennlige enumettede fettet som gir deg den langvarige metthetsfølelsen. 3. Bær

Hvorfor? Det gir det ikke bare noe å tygge på, men de gir deg også verdifulle næringstoffer og antioksidanter. Bær sammen med litt yoghurt vil også gi deg en metthetsfølelse, og søtsuget vil dempes.  

TIPS: Ty til sunnere varianter når du kjenner på søtsuget. Det vil du komme langt med. Du kan også kobinere bær og nøtter. Dette er også utrolig godt. 

 


 

Håper dere fikk noe tips til å få dempet søtsuget. Jeg ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

  • 01.07.2015, 14:11

Hold deg hydret i sommer!


Hei dere! 

I dag har virkelig sydenvarmen kommet, og gradestokken er nærmere 30 i skyggen!! Har dere husket å drikke nok med vann i varmen? Jeg vet at det flere som "glemmer" å drikke nok varm i varmen som fører til konsekvenser som: tørr hud og lepper, hodepine etc.

Jeg er heldig som er veldig i vanlig vann, og vann er stort sett det jeg drikke i løpet av en dag ettersom jeg ikke er noe glad i brus og juice og slike ting. Men til dere som ikke er glad i vanlig vann så finnes det utrolig mange måter man kan lage vannet til å se mer fristende ut. Jeg skal vis dere mitt favoritt, noe som er kjempe enkelt, godt, leskende og forfriskende på en varm sommerdag. 

Min favoritt er å fylle en stort glass med vann med masse isbiter (så det holder seg kaldt lenge), og skjære opp sitronbiter og putte i vannet. Det gir deg som sagt en leskende og forfriskende drikk på en varm sommerdag. Her er også andre ting du kan putte i vannet ditt for å gjøre det mer fristende:Ønsker dere en fantastisk sommerdag videre! Håper solen skinner høyt på himmelen hos dere i dag :)

Klem i fleng :) 

  • 16.06.2015, 19:18

10 måter å bruke kokosolje på


Hei dere!

Det har de siste håret vært veldig populært med den såkalte Cocosa kokosoljen. Det har hendt i flere anledninger at jeg har holdt på å kjøpe med meg en liten krukke bare for å teste uten om den er så bra som alle skal ha den til. Men har nølt med å kjøpe den på grunn av pris.

Men her om dagen kom jeg over en kokosolje fra et annet merke og med en helt annen pris. Så jeg bestemte meg for at jeg ville teste den ut ettersom prisen var god å samarbeide med. Kokosoljen jeg fant meg er fra helsekostmerke Rapunzel og har et prosjekt de kaller "Hand in Hand". Prosjektet går kort sagt ut på sertifiserte økologiske produkter med rettferdig handel. Rapunzel starte hånd i hånd prosjektet i 1987, med kun en handelspartner, i dag har de 14 handelspartnere. Dette er et langsiktig samarbeid basert på tillit, utveksling av informasjon og kvalitetskontroller. Jeg vil også si at jeg ikke blir sponset av Rapunzel på dette innlegget. Jeg ønsker å skrive om dette ettersom jeg liker konseptet godt.)

 


Etter jeg kjøpte krukken har jeg virkelig fått øyene opp for hva denne oljen faktisk kan brukes til. Og hvor mye den faktisk kan brukes til. Har du dette i skapet, har du virkelig et multiprodukt. Her skal jeg dele 10 måter å bruke kokosolje på:10 MÅTER Å BRUKE KOKOSOLJE PÅ 

1. Strekkmerker

- Dette er kanskje et av de fleste tingene folk bruker kokosolje til. I hvertfall det jeg har hørt. I pubertet eller graviditet strekker huden seg og du kan få strekkmerker. Jeg skal ikke skjule at jeg har fått noen strekkmerker de siste årene ettesom jeg har vokst og utviklet meg. Strekkmerker brekner med tiden/soling, men ofte ønsker man raskere resultat. Da kan påføring av kokosolje på strekkmerkene morgen og kveld hjelpe til med at de blir mindre synlige. Gravide bruker også ofte kokosolje på kroppen hvor de kan forvente å eventuelt få strekkmerker for å forhindre dem. 

2. Slitte hårtupper

- Kokosolje er suveren til å behandle slitte hårtupper. Det har jeg erfart. Masser lutt kokosolje inn i tuppene, og du vil merke etterhvert at håret er blitt pleiet. 

3. Gi fuktighet til leppene

- Kokosolje funker også fint til såre lepper. Hver kveld før jeg legger meg pleier jeg å smøre meg med en lipbalm, men i det siste har jeg begynt å smøre leppene med kokosolje istede, og det har funket veldig bra ettersom jeg ofte våkner med tørre og såre lepper. 

4. Fjerne sminke 

- Kokosolje kan være et supert alternativ til å fjerne sminken. Men unngå å få kokosolje i direkte kontakt med øynene. 

5. Pleie huden

- Kokosoljen kan funke som en fuktighetskrem, og er super å føre etter en dusj hvor porene fortsatt er åpne og oljen vil absorbere bedre inn i huden. 

6. Lindre solbrent hud

- Har du solbrent hud, vil kokosoljen lindre solbrentheten. 

7. Tørr hodebunn

- Om sommeren er man ekstra mye i solen, og hudebunnen blir lettere tørr. For å gi mer fuktighet til hodebunnen og pleie den kan du massere litt olje i hodebunnen og skylle den ut etter et par minutter. 

8. (Ved) barbering

- Kokosoljen er super å bruke ved barbering istenfor baberingskrem. Ikke bare motvirker den irritasjon, barberbladet blir mye enklere å vasket etterpå. 

9. Skrubbe kroppen

- Kokosolje kan være super å ha i hjemmelagde skrubber. Den kan du enkelt lage om du blander sukker og kokosolje. Da får du en skrubb som gir deg et silkemykt resultat. 

10. Forhindre rynker og behandle urenheter

- Dette punktet er også utrolig viktig. Kokosoljen er super å bruke under øynene hvor du ofte er litt tørr og glemmer å påføre fuktighet, og hvor du etterhvert kan få rynker. Kokosoljen kan også brukes for å behandle urenheter. Påfør kokosoljen rett på kvisen/urenheten og skyll av etter 15 minutters tid. 

 
 

Håper dere likte innlegget. Jeg ønsker dere en fantastisk tirsdag videre!

Klem i fleng :) 

  • 06.04.2015, 17:24

I'm back - Og hvordan få tilbake energi og motivasjon


Hei dere! :) 

Etter et par måneder med pause, fikk jeg så utrolig lyst til å komme tilbake til bloggen. Bloggen betyr mye for meg.  Når jeg blogger kan jeg koble helt ut fra virkeligheten en stund, og heller fokusere på inspirere andre enn å stikke nesa i skolebøkene hele tiden. Skolen har tatt en veldig stor del av livet mitt. Egentlig alt for stor. Den har egentlig tatt over livet mitt på en måte. I hvert fall var det slik jeg følte det for en kort stund siden. Og for å være ærlig gjorde det meg ufattelig sliten?. Og jeg mistet all motivasjon.

Men så kom jeg på at en stor del av livet er faktisk prioritering og planlegging. Bare du klarer å prioritere det rette for deg selv, og å planlegge det rette for deg selv så blir livet så mye bedre. Det er så utrolig viktig å sette av tid til lystbetonte ting, og ting som du virkelig gleder seg til og som gjør at du får ny energi. Det trenger ikke være noe veldig stort, men kanskje bare å gå på butikken å kjøpe seg et blad, eller komme seg litt ut i frisk luft enten mellom skolen og leksene eller etter leksene? Litt for å få tankene på noe annet og å hente ny energi. Med ny energi tenker man mer klart, og man får som regel de resultatene man ønsker.

Selv om døgnet bare har 24 timer, så kan du rekke det du har lyst til så lenge du planlegger og prioriterer. Kanskje det å komme seg på trening enn dag er noe du må prioritere framfor å lese 4 sider om lyrikk i Norskboka. Skole er viktig, men det er ikke alt. Man må ha det bra med seg selv for at man skal kunne fungere på sosialt plan og på skolen eller jobb.


Jeg har så mange meninger rundt dette temaet med mye skolearbeid og hvor mye skolen faktisk tar av hverdagen. Men jeg skal ikke snakke om alt nå, hehe. På vidergående er det slik at jeg er hjemme kl. 16 hver dag. Så er det middag, deretter er det lekser.. Og så er plutselig kvelden der, og en ny dag er snart på vei. Dagene går stort sett i det samme. Og det blir veldig deprimerende og kjedelig i lengden. Derfor er det viktig at dagene er variert. Jeg har merket at etter jeg begynte å prioritere annerledes og planlegge mer, så har jeg fått tid til det «meste» av det jeg ønsker å gjøre i løpet av en dag. Og en slik endring har gjort at jeg føler meg SÅ mye mer motivert.

Nå babler jeg i vei, men jeg føler at det er viktig å formidle videre hvordan hverdagen kan bli bedre, selv om man har mye å gjøre. Og her går jo disse to ordene igjen: prioritere og planlegge. Planlegg hver dag så godt som det kan gjøres. Men ikke planlegg for mye heller. Man vil ikke bare ha forhåndsbestemte og planlagte dager. Noen dager er det deilig å ikke vite helt hva man skal gjøre. Men jeg råder dere til at i ukedagene så er veldig lurt å ha skrevet ned hva som er nødt å gjøres innenfor det bestemte tidsrommet. 

Så for å ha en litt oppsummering på slutten, så er mitt tips for å få tilbake energien og motivasjoen, å rett å slett prioritere og planlegge. Det er så utrolig viktig prioritere og å finne tid til ting som gjør det glad, og ting som du gleder deg til. Det gjør hverdagen 100 ganger bedre. 

 

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre. Nyyyt siste dagen av ferien J

 

Klem i fleng 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits