• 08.03.2016, 15:39

Throwback Tuesday: adaxbycaroline


Hei dere!

God tirsdag. I går kikket jeg gjennom min gamle instagram, og fant ut at det i dag er 5 måneder siden jeg og venninnen min, Karoline var på eventet for veskelanseringen til Caroline Berg Eriksen by Adax. Og i den anledning tenkte jeg å ha et "Throwback Tuesday" innlegg igjen. 


 

Her har dere noen bilder fra eventet:  


Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :)

  • 02.02.2016, 17:36

Throwback Tuesday #1


Hei dere!  

Framover nå tenkte jeg å starte en spalte som jeg kaller "Throwback Tuesday". Jeg har sett at flere har gjort denne spalten men med "Thursday" istedenfor. Dette er en spalte som både er gøy for meg å lage, samtidig som jeg får mimret litt tilbake til tidligere opplevelser, også er det kanskje er litt gøy for dere å se og lese i tillegg. Jeg kommer for det meste til å dele steder hvor jeg har vært slik at jeg kan fortelle dere om den enkelte destinasjonen, og derfor anbefale dere f.eks diverse steder å kikke innom eller steder med god mat. Håper denne spalten vil falle i smak hos dere. 


 

Første destinasjon jeg vil drømme meg tilbake til er Haga i Sverige. For en skjønn liten by. Haga ligger bare et steinkast unna Gøteborg, og er på en måte Gøteborgs gamleby. Mens du vandrer i Hagas koselig, gamle gater kan du på en varm sommerdag raske med deg en is på veien, mens du titter i gjennom alle de koselig butikkvinduene. Jeg var i Haga i forbindelse med at jeg var i Gøteborg i sommer. Og er du i nærheten, slik jeg var, er du bare nødt til å ta deg en spasertur innom. 


Jeg har bare opplevd Haga på sommeren, og om jeg ikke tar feil er det kun da det er åpent i alle butikkene. I Haga er det også et slags slott du kan gå til, men da må du forberede deg på å gå en del trappetrinn. Men når du endelig er på toppen vil du neppe angre - for da har du hele Gøteborg for dine øyne. En opplevelse i seg selv sier bare jeg. 

Flere bilder kan dere se HER


 

Her skal det øves til prøver. Ønsker dere en fortsatt fin dag. 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits