• 25.01.2017, 16:40

Julie tipser: face palette


Hei dere!

God onsdag! Vi er straks halvveis i uka allerede, og ikke bare det - vi nærmer oss faktisk slutten på januar også. Tenk på det? Tiden altså, hvor blir den av? Det er faktisk over en måned siden julaften! Apropos julaften: til jul fikk jeg blant annet et superfint palette til ansiktet fra HM. Jeg er jo veldig glad i å teste ut nye skjønnhetsprodukter, og gikk fort i gang med å teste dette. Og det falt fort i smak, for å si det sånn.

Sminke er jo først og fremst ikke det HM er mest kjent for, men likevel har de en mengde gode produkter som bare ikke har kommet så mye ut i markedet enda, slik som dette palette. Jeg er rett og slett helt forelsket i det. Pigmentasjonen er akkurat slik jeg vil ha den og fargene er bare helt nydelige. I palettet følger det med fire forskjellige produkter: en highlighter, en blush, en shimmering bronser og en vanlig bronser. Min personlige favoritt er bronseren uten shimmer. Den har den perfekte fargen for min hud og gir den ellers ganske bleke huden min litt ekstra glød, i hvert fall om man tar på litt av blushen og highlighteren også! Bronseren med shimmer blir dessverre litt for oransje for meg, men passer nok veldig fint til folk med en annen hudtone. Men jeg synes jo at man kan være nokså fornøyd med et palette når du kan bruke 75% av det. Så om du er på utkikk etter et ganske rimelig og ansiktspalette, vil absolutt anbefale dere å teste ut dette.

 


  Har dere prøvd dette palette? Ønsker dere en fin lille-lørdag videre!

Klem i fleng :)

 • 17.01.2017, 15:23

Hairinspo for prom


Hei dere!

Allerede neste uke er det russeball, og jeg har kjolen og tilbehøret klart. Håret derimot er jeg veldig usikker på. Jeg er rett og slett veldig usikker på om jeg skal ha det opp, eller om jeg skal ha det hengende ned. Skal jeg krølle det eller ikke? Til et ball synes jeg at hårfrisyren er en ganske så viktig «detalj», det kan jo faktisk gjøre mye med uttrykket, og hvordan kjolen blir presentert på en måte.

Fasongen på kjolen er også viktig i forhold til hvilken frisyre som passer. Så de siste dagene har jeg tittet litt rundt for å finne litt inspirasjon til hvordan jeg kan være på håret på ballet. Under har jeg satt sammen en liten collage av litt forskjellige hårfrisyrer som jeg kunne tenkt meg, gjenstår bare å se om jeg klarer å gjenskape noen av de.

 


  

 Hvilken frisyre synes dere var finest? Ønsker dere en fin tirsdag videre!

Klem i fleng :)

 • 02.01.2017, 14:10

Self pampering day


Hei dere!

Ettersom at dette er siste fridag før skolen starter, tenkte jeg like så godt at jeg skulle bruke dagen på litt self pampering, altså en dag med litt selv-velvære eller en spadag om du vil. Jeg tenkte å ta meg en maske, en porestrip, skrubbe leppene mine og fukte og rense huden min. Tror det kan være lurt og ikke minst deilig før den stressende perioden framover. Dessuten så føler jeg huden min er skikkelig tørr og ekkel på grunn av den tørre vinterlufta for tiden, ikke minst alle den usunne julematen som jeg har spist i det siste. Nå er det slutt på det, og i går så startet jeg faktisk året med en treningsøkt - skikkelig stolt av meg haha. Litt selv-velvære er utrolig viktig, og går lett under punktet jeg skrev i går om å ta litt ekstra vare på seg selv. Så jeg oppfordrer alle dere som har litt ekstra tid i dag til å gjøre noe godt bare for deg selv, enten om det er å ta en ansiktsmaske, en deilig kopp te eller rett og slett et varmt bad.


  


 

Ønsker dere en fin mandag, nå er vi inne i årets første uke - la den bli en bra en!

Klem i fleng :)

 • 22.12.2016, 13:46

Glødende sminke til jul


Hei dere!

Tenk at det er bittelille juleaften i dag! I dag skal juletreet pyntes, og de siste forberedelsene skal gjøres før den "store dagen". Jeg kan nesten ikke vente til julemorgenen hvor jeg skal tre inn i julepysjen og tusle ned til julestrømpa, skru på "juletv" og kose meg med en deilig julefrokost. Det er stund siden jeg har vist dere hva jeg har i sminkepungen, og siden da har det dukket opp ganske mange nye ting, spesielt etter at jeg var i Liverpool. Jeg har fått meg nye favoritt concealere, Foundations, bronser, setting pudder og ikke minst et nytt highlightpallette. Bare sjekk den gløden!

Nå i disse tider hvor huden er nokså blek og matt er det fint å kunne freshe opp huden med litt highlight og litt bronser, og for å ikke glemme litt ekstra glød på øyelokkene. Highlighpallette dere kan se under er fra Sleek, og inneholder fire forskjellige nydelige farger, som alle er like fine å bruke. Under kan dere også se hva som ligger i sminkepungen min for tiden. Litt ekstra glødene elementer for tiden nå!


  


 

Ønsker dere en fin dag videre! Husk å nyte denne tiden!

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER)
 

 • 24.10.2016, 21:00

5 for the lips: autumn edition


Hei dere!

God kveld. En leppestift er ofte det jeg synes gjør prikken over i'en i en sminkelook, spesielt om den har en nydelig farge til seg. Selv går jeg ikke med noe særlig leppestift til vanlig, men om jeg gjør det blir det ofte en nude en. Likevel liker jeg å bruke leppestifter til f.eks fest, bursdager, byturer etc. Og nå til høsten har jeg valgt ut meg noen favoritter, og de kan du se under her.


 

Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i sminkemerket Mac, og da selvfølgelig leppestiftene deres, de er jo bare SÅ gode og i så mange forskjellige og fine farger. Så derfor måtte jo "et par" av disse inkluderes i dette innlegget. Her ser dere også en leppestift fra Medusa's makeup (en jeg har skrevet om før), og selvfølgelig min elskede liquid lipstick fra Kylie Cosmetics.

 


 Ønsker dere en fin kveld videre. Fortell meg gjerne om du har tips til en fin høstleppestift.

Klem i fleng :)

 • 06.10.2016, 12:00

Kylie lipkits


Hei dere!

Æææ, gjett hva annet som dukket opp i postkassen her om dagen? Endelig kom lipkitene fra Kylie Cosmetics som jeg bestilte for leeenge siden, og jeg er bare så gira. De er jo bare såå fine.

Jeg kom omsider hjem fra Liverpool i går ettermiddag, etter en kjempe fin tur. Vi koste oss utrolig masse, og jeg gleder meg masse til å vise dere bilder og ting jeg har kjøpt. Men først Kylie lipkitene.


 
 


Jeg bestilte meg lipkits i fargene 'Dolce K' og 'Koko K', to veldig fine, men veldig forskjellige farger. Har hørt at veldig mange har klart å bestille fra fake sider. Mitt tips da er å gjøre som jeg gjorde, og det var å kjøpe fra linken som Kylie Jenner har lagt i infoboksen i instagramprofilen sin. Ved å gå den veien, vet man i hvert fall at man kommer til riktig sted. Noe av det dummeste du kan gjøre er søke det opp på Google, da kommer det opp utrolig mange fake sider.


  


 

Har du kjøpt deg noen av lipkitene? I så fall i hvilken(e) farge(r)?

Her skal det pakkes ut fra kofferten og sorteres. Ønsker dere en fin torsdag.

Klem i fleng :)

 • 29.09.2016, 19:32

Rebel


Hei dere!

Høsten blir ofte beskrevet som en fargerik måned, men også ofte som en litt mørk og trist en. Personlig så synes jeg at om høsten er det ekstra gøy å leke litt mer farger når det kommer til sminke. Tørre å bruke en litt mørkere leppefarge, blushfarge eller rett og slett øyenskygge. Jeg er fælt til å snakke om disse gode leppestiftene for tiden, de som passer så fint til høsten. Men jeg må bare få lov til å komme med enda et tips på en superfin høstfarge for leppene.

Denne viste jeg dere i fjor også, men det kan være glemt bort, ellers så er den jo fin å få øye på for de som er nye lesere her også. Fargen jeg snakker om er en helt nydelig litt mørkt lilla plummefarge, som i mine øyne er bare helt nydelig for tiden som kommer. Leppestiften er fra MAC og heter Rebel.

 


 

Ønsker dere en finfin kveld videre!

Klem i fleng :)

 • 26.09.2016, 17:23

TL design by Celina Karine og Agnes Lovise


Hei dere!

For noen uker siden bestilte jeg meg noen nydelige neglelakker fra TL design. Noen jeg hadde siklet på en stund. Som sikkert mange vet så har youtuberne Celina Karine og Agnes Lovise designet sine egne neglelakker for TL design. Og to av disse har jeg fått tak i. Selv kunne jeg godt tenkt meg alle sammen, men det har jeg ikke penger til, så da måtte jeg bare velge meg ut to favoritter og de kan du se under her.


  

Jeg valgte meg ut de jeg følte at jeg selv kunne få mest bruk for, og da falt valget på fargene 'Celina Karine' og 'Picture Purefect'. Hittil har jeg for det meste brukt 'Celina Karine' ettersom at jeg synes at det er den perfekte høstfargen til neglene. Neglelakken kan dere få kjøpt HER, eller ved å gå direkte inn på en av neglelakkene ved å trykke på navnet.

 
 Har du noen av neglelakkene fra kolleksjonen? I så fall hvilke?

Ønsker dere en finfin mandag videre, håper uken har startet bra.

Klem i fleng :)


 

 

 

 

 • 19.09.2016, 14:39

New fav for the lips


Hei dere! God mandag.

Hver måned får jeg en pakke i posten fra Glossybox, og hver måned ligger det noen godbiter som jeg skal få teste ut. I pakken som var for september måned, var det blant annet en leppestift som lå i esken. Og denne leppestifen viste det seg at skulle bli en favoritt hos meg i løpet av kort tid. Fargen er bare helt perfekt i mine øyne, spesielt nå til høsten.

Jeg vil beskrive fargen som en rød-Orange litt peachy farge ,men samtidig litt nude, om dere forstår. Leppestiften er fra merket Medusa's make-up, et merket jeg personlig aldri hadde hørt om før men som vist nok er vegansk, og det er jo bare positivt. Den er i fargen, Suger Daddy.

(Og for de som lurer så koster leppestiften 110 kr)


 

 


 

 Håper dere har hatt en fin start på uken. Ønsker dere en fin mandag videre.

Klem i fleng :)

 • 17.09.2016, 19:49

In my makeupbag this fall


Hei dere!

Kaken tok litt lengre tid å lage enn forventet, men jeg ble SÅ fornøyd. Gleder meg til å vise dere bilder av den i morgen. Vi har beveget oss godt inn i september måned, høstens første ordentlige måned. Løvet flagrer med vinden og ullgenseren har blitt dratt fram fra bakerste hylle i skapet. Jeg er veldig glad  og interissert i sminke, men personlig så er jeg ikke noe særlig fan av å eksperemntere med farger. Så slik holder jeg meg ganske nøytral når det kommer til fargene i sminken jeg bruker. Men selv om jeg bruker flere av produktene hele året, er det likevel noen favoritter som jeg forbeholder til høsten.

Om høsten synes jeg at det er veldig fint å kunne bruke litt mørkere farger både på leppene og på øyelokkene. Så under kan du se hva jeg har i sminkemappen  min denne høsten. Apropos sminkemappe. Sjekk den fine sminkemappa jeg fikk tak i da jeg var i Oslo i sommer. Er bare SÅ fornøyd. Den perfekte høstfargen i mine øyne.


 

 Ønsker dere en fin kveld. Del gjerne deres sminkefavoritter til høsten med meg i kommentarfeltet.

Klem i fleng :)

 

 • 23.06.2016, 12:53

Pink plaid


Hei dere! God St. Hans. 

Her  er været skikkelig tropisk i dag, varmt men klamt. Det er vell et tegn på at det snart begynner å regne? Det er i hvert fall uheldigvis meldt regn her i ettermiddag, ganske så kjedelig når det er St. Hans og greier, men sånn er det jo med været i Norge. Uforutsigbart... Men dere... se på den leppestiften under da, er den ikke helt nydelig? Den perfekte nuderosa leppestiften i mine øyne.


 
 

Pink Plaid fra MAC 

  Ønsker dere en flott St. Hans aften. Måtte den bli fin!

Klem i fleng :) 

 • 17.06.2016, 17:09

Sommerklare negler


Hei dere!

God fredag, og gratulerer med ferie til alle som gikk ut i sommerferie i dag. Nyt ferien. Kan ikke akkurat si at været er så mye å skryte av i dag, men vi får likevel holde litt på sommerfølelsen ved å kle oss sommerlig. Fargen på neglene dere kan se under har vært min favoritt til neglene i flere sommere nå. I mine øyne er det den perfekte, sommerlige rosafarge og den er i fargen Shocking Pink fra Loreal. 


 

 

~ SHOCKING PINK ~ 

 

 Om du har en neglelakk du synes er perfekt for sommeren, fortell meg gjerne! 

Ønsker dere en finfin fredagskveld.

Klem i fleng :) 

 • 13.06.2016, 13:55

Fått meg vippe extensions


Hei dere!

På lørdag før feiringen av bursdagen min var endelig og fikk meg vippe extensions hos flinkeste Vilde. Jeg har ønsket meg det utrolig lenge, og jeg må bare si allerede at det er utrolig deilig. Ser for meg at det blir veldig deilig når vi skal til syden. Å slippe å ta på øyesminke er bare så befriende. 


 

 

~ vippe extensions ~ 

Jeg valgte klassiske vipper (du kan også velge volum), for å ikke få en alt for brå overgang, ettersom jeg har ganske små og korte øyevipper fra før av. Jeg synes selv at disse ble veldig naturlige, men samtidig litt ekstra "pyntet". 

  Ønsker dere en fin uke! Måtte den bli bra.

Klem i fleng :) 

 • 08.06.2016, 15:10

My everyday makeup


Hei dere! God onsdag.

Jeg kan ikke få beskrevet hvor deilig det er å ha ferie, ikke minst hvor deilig det er å være 2/3 ferdig med vgs. På en slik fin dag som denne tenkte jeg å vise dere produkter jeg bruker i min hverdagssminke. Flere av produktene jeg bruker er lite omtalt, og derfor har jeg som formål å få disse mer ut i verden. Slik at dere kan få øyene opp for enda flere gode sminkeprodukter. Ikke bare de ALLE snakker om, selv om jeg bruker en del av de selv. 


  

FOUNDATION - Maybelline - Superstay 24 hour

TRANSLUCENT POWDER - Kicks 

BLUSH & BRONZER - ELF

MASCARA - Maybelline - Lash Sensenional 

LIPSTICK - MAC - I fargen Faux 

LIPGLOSS - Clarins - Instant light 

CONCEALER - MAC - Pro longwear

POWDER BRUSH - Real Techniques

BEAUTY BLENDER - Real Techniques 

- Stor sett bruker jeg kun maskara, foundation, litt ekstra på bryna og pudder til å sette det hele. På dager hvor jeg starter senere på skolen, eller hvor jeg har god tid bruker jeg det andre her også. Det gjør det lille ekstra. Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 18.05.2016, 19:25

Årets 17.mai frisyre


Hei dere! 

Lovet jo tidligere i dag å vise dere frisyren jeg gikk for på 17.mai. Som sagt så har jeg pleid å gå med hår slett og rett ned, men i år ønsket jeg en annen vri. Jeg prøvde meg først fram litt selv, før mamma måtte ta over. Er ikke bare bare å skulle lage en ny frisyre på seg selv. Men jeg ble i hvert fall veldig fornøyd med det mamma fikk til. Synes virkelig dette er den perfekte bunadsfrisyren. 


 

 Håper dagen deres har vært fin! Kun en måned igjen til det er sommerferie nå, bare å holde ut!

Klem i fleng :) 

 • 31.12.2015, 14:11

Cashmere haze


Hei dere!

Vi har kommet til den siste dagen i 2015, og jeg kjenner at jeg er veldig spent for det kommende året. Jeg har hatt så ektremt hodepine denne uken, så jeg har ikke lagt noen andre planer for kvelden annet enn at vi skal spise middag hos naboen, slik vi gjør hvert år. Så jeg tenker å bare ta kvelden som den kommer. 

Til jul fikk jeg dette nydelige settet fra HM av søsteren og broren min, og jeg er helt dilla på det. Ikke bare ser det fint ut, men det lukter helt herlig også. Dette er et godt alternativ om du ikke har råd de "dyre" merkene. Dette funker så og så like bra. Nå skal det jo sies at det er en grunn til at f.eks The Body Shop eller Biotherm er litt dyrere - produktene er jo tross alt veldig gode... noe disse også er, men selvfølgelig ikke like gode. 


 

Ønsker dere en fin nyttårsaften!

Klem i fleng :) 

 • 21.12.2015, 15:52

Christmas makeup


It's all about the red lips- and nails...


En rød leppe og røde negler er viktige effekter i sminken min om jul. Selv er jeg ikke veldig glad i å bruke masse farger, men til jul synes jeg det passer seg veldig med noen hint av rødt. 

Til jul synes jeg det også er fint med litt ekstra glød, og da er denne highlighteren fra Makeup Mekka super! (Tips: den kan også fint brukes som en nydelig øyenskygge). Ellers har jeg en ganske "normal" sminke ellers i ansiktet - litt foundation, concealer, blush, bronzer... etc. 

Er du en av dem som er litt redd for å bruke fargen rød, kan jeg anbefale deg i bruke en del av gull. Det er også en farge som kommer til å bli masse brukt framover. Her på bilde over kan dere se en nydelig neglelakk fra Deborah Lippmann i fargen  "BOOM BOOM POW", navnet snakker for seg selv.. hehe. På leppene: Max Factor Scarlet Ghost 720 

På neglene: Pieces Red


 

Tenk at det bare er 3 dager igjen til jul! Fy som tiden flyr. Nå skal jeg pakke inn de siste julegavene. Ønsker dere en fin mandag videre. Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

(PS: Bli gjerne med på giveawayen HER

 • 09.12.2015, 17:52

Soaper Heroes - Gavetips


Hei dere!

Dette har vært en dag hvor jeg helst bare har hatt lyst til å krype under dyna og sove... Rett og slett en skikkelig dritt dag, slike dager vi alle har i blant. Heldigvis kommer Kristiane og Emilie om en drøy time, så blir dagen litt lysere... hehe...

Jeg tenkte i dag å dele et gavesett med dere fra en av mine favoritt hudpleieserier, Soap and Glory. Denne serien er ikke veldig populær i Norge, noe jeg er litt overasket over. Er nok fordi den ikke har blitt så mye markedsført, og at den ikke er å finne så mange steder. Jeg kjøper i hvert fall mine produkter på Boots. 

Julen nærmer seg med stormskritt, og du har kanskje fortsatt problemer med å finne ut hva du skal kjøpe til enkelte. Da er gavesett en super idee. Alle elsker gavesett, og jeg er sikker på at det er gavesett for alle og en hver der ute. Et av mine favorittsett kan dere se under her fra Soap and Glory. Et sett jeg virkelig hadde blitt glad for å få om jeg ikke hadde det.. hehe.. 

I settet får du: 

- Handfood handcream

- Girligo moisturising mist

- Clean on me shower gel

- The Righteous Butter body butter 

- Flake away body scrub

 
 

Ønsker dere en fin onsdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 15.11.2015, 14:45

The perfect autumn lipstick


Hei dere!

Hvordan går det med dere for tiden? Det er fryktelig dårlig med oppdateringer fra meg for tiden. Jeg finner bare ikke inspirasjon i dette litt triste og mørke været. Er det ikke denne årstiden så mange elsker? Jeg liker den på et vis jeg også, men i det siste har den bare tappet meg for energi og gjort meg fryktelig trøtt. 

Jeg prøver nå å komme tilbake til det jeg virkelig elsker å holde på med. Men det er ikke så lett å prøve å inspirere andre når du overhode ikke er inspisert selv. 


 

I forrige uke var jeg som sagt i forrige innlegg i Oslo, og da fikk det være med meg et par ting hjem. Blant dem en leppestift jeg hadde ønsket meg utrolig lenge, og som er den perfekte høstleppestift i mine øyne. Jeg presenterer dere for leppestiften Rebel fra Mac. Navnet i seg selv gjør jo en solgt med en gang, og når fargen bare er helt GORG, må man bare slå til og kjøpe den.  

Er den ikke helt nydelig? Den er ikke bare fin for høsten, men til vintersesongen og spesielt i juletiden. 

I dag skinner heldigvis solen hos oss, så da kom det litt inspirasjon luskende til meg. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. Hva er planene deres for dagen?

Klem i fleng :) 

 • 21.10.2015, 17:47

My Mac lipsticks


Hei dere!

Er det bare meg som er skikkelig dilla på Mac sminke? Jeg er ganske sikker på at svaret er: Nei: De siste årene har Mac bare blitt mer og mer populært, og det kan jeg skjønne godt. Nå er det ikke slik at jeg har så utrolig mye sminke fra Mac, for det har jeg ikke. Men jeg har noe. Det har seg sånn at jeg bor i en by hvor det ikke akkurat er det beste utvalget på ting. Så når jeg noen ganger i året er i Oslo, hender det at jeg har med meg et par Mac produkter hjem. 

I dag tenkte jeg å vise dere mine Mac-leppestifter. Their my favourite!!Som dere ser så har jeg to av samme farge. Det er ingen annen grunn enn at jeg likte fargen så godt at jeg ville sikre meg en ekstra en, ettersom fargen Faux har vært veldig populær. 

Faux - Satin

Impassioned - Amplified

Pervette - Glaze 

 

Jeg føler at fargene Faux og Pervette er leppefarger du kan bruke hele året, mens Impassioned er mer en sommerlig farge - den er helt nydelig til solbrun hud. Del gjerne deres favoritt Macleppestifter med meg, jeg trenger tips til fine farger, ettersom jeg har planer om å kjøpe flere snart. 

 

Ønsker dere en kjempe fin onsdagkveld! 

Klem i fleng :) 

 • 10.10.2015, 17:09

Autumn makeup


Hei igjen dere!

Hatt en fin lørdag så langt? Jeg glemte helt å takke for at så mange var innom her i går, det var virkelig gøy. Tusen takk. Det ble en liten bytur isted hvor jeg fikk kjøpt med meg et par ting jeg skal bruke på cupcakesene jeg skal lage til en barnedåp neste uke. Fikk også kjøpt meg verdens fineste Cardigan. I'm in love. Også er den jo så myk i tillegg.


Man kan jo si at vi er godt i gang med høsten, og i den anledning tenkte jeg det var på sin plass å vise til sminken jeg sverger til om høsten. Er ikke stor forandring fra de andre årstidene, men noen nye tilskudd blir det. 

Jeg sverger til en mer plummefarget blush og farge til leppene om høsten - så her ser du en Mac Blush i fargen Breath of Plum , mens leppestiften fra Mac er i fargen Faux. . I tillegg er jeg veldig glad å få bronzet opp ansiktet litt ettersom at man om høsten gjerne ikke er så brun som på sommeren - så her synes jeg Elf sin fungerer veldig fint. Jeg har i det siste også blitt mer glad i å bruke en BB - cream framfor en foundation, ettersom den er mer lettere på huden, og ettersom at jeg ikke trenger så mye dekkevne siden jeg ikke har noe særlig urenheter lenger. Så denne BB - creamen fra Maybelline er helt super. Neglene mine om høsten er som regel i en ganske nude tone, og her ser dere en fin fra Maybelline i fargen Sidewalk Strut


Fikk forresten denne superfine sminkepungen i posten her om dagen. Så fin!

Hvilke sminkeprodukter sverger dere til om høsten?


 

Nå skal jeg snart gjøre meg klar for å dra på tacokveld til en venninne. Ønsker dere en kjempe fin lørdagskveld.

Klem i fleng :) 

 • 20.07.2015, 15:21

The perfect bridal or prom hairstyle


Hei dere! God mandag. 

Har starten på uken vært fin så langt? Jeg kom så og si akkurat hjem fra jobb, og satt meg rett ned med litt bloggarbeid. Jeg må bare takke igjen for kjempe koselige kommentarer på de siste innleggene. Det gjør virkelig dagen min bra altså. Tusen takk.

I lunsjen i dag laget en kollega av meg en helt nydelig frisyre på meg som hun aldri hadde laget før, men jeg ble utrolig fornøyd og tenkte rett og slett at jeg skulle vise dere hvordan den ble. Hun selv synes ikke det ble slik hun ønsket, så hun ville prøve å lage den på nytt på onsdag. Jeg vil si at denne frisyren er den perfekte ball - eller brudefrisyre, ihvertfall hvis du setter inn noen spenner med pynt.  Så derfor ville jeg vise dere den for å tipse dere om en fin frysere som passer til slike anledninger. Kanskje det er en eller flere av dere som skal gifte dere eller på ball om ikke lenge, da kan jo denne frisyren være et alternativ å tenke på når det kommer til hvordan du vil være på håret til den store dagen. 

Nå skal jeg snart av gårde for å få kjøpt litt middag for i kveld. Ønsker dere en kjempe fin mandag videre. Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 • 03.06.2015, 19:04

Den ultimate sminkefjerner!


Hei dere!

I dag var jeg ferdig med dette skoleårets siste vurdering, med mindre vi kommer opp i muntlig eksamen selvfølgelig, hehe. Dagen i går forsvant til skole og øving til prøven jeg hadde i dag. Så det ble verken tid til trening eller blogging. 

 


 

Jeg må egentlig med hånda på hjerte at jeg er veldig flink til å ty til sminkeservietter når jeg skal fjerne sminken om kvelden. Mye mer lettvint sa du? Ikke nødvendigvis, og i tillegg så sliter sminkeservietter enda mer på huden enn det et mildt rensevann gjør. 

For om regel er jeg flink og fjerner jeg sminken med "cleansing water", det liker jeg best av alt du kan få tak i av sminkefjernere. Rensevann (som det kalles på Norsk) er milde for huden og etterlater seg ikke seige eller oljete lag på huden som enkelte sminkefjernere gjør når du har tatt av sminken. Rensevann er som i ordet,  altså vann med tilsatt stoffer som hjelper vannet å rense og få bort sminken, 

Jeg tyr til det veldig omtalte rensevannet fra Garnier, nemlig "Micellar Cleansing Water". Jeg var lenge en tilhenger av et godt og litt dyrt rensevann fra Landcome, som er noe av det beste jeg noen gang har brukt. Men jeg synes at prisen ble litt stiv i lengden og ønsket å finne en nokså like bra men litt billigere alternativ, og det fant jeg virkelig. 

Hvor mye er det egentlig lov å skryte av en sminkefjerner? Denne fortjener ihvertfall heder og ære. Man skulle ikke tro at man fant et slikt godt produkt til rundt kun 60 kroner, men det finnes tydeligvis unntak. 

 

- Så og si hver kveld renser jeg vekk sminken med denne sminkefjerneren ved hjelp av store bomullpads. All sminken blir lett renset bort, og huden min fin fin og ren etterpå. 

- Anbefaler dere virkelig å teste ut denne om dere er på utkikk etter en god sminkefjerner til en billig penge. 

- Tips: Det kan være lurt å påføre en mild fuktighetskrem i ansiktet etter at du har tatt bort sminken ettersom når huden er "vasket" vil den lett bli tørr. 


 

Ønsker dere en kjempe fin onsdag (?) videre!

Klem i fleng :) 

 • 28.09.2014, 12:00

What's in my makeup bag?


Hei dere! 

Jeg synes alltid at det er så gøy å se hva andre har i sminkepungen sin, og hva de har å anbefale av diverse sminkeprodukter. Så da tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg har sminkepungen min aka hva slags sminke jeg bruker til daglig. Håper det er noe du har lyst til å se på.Denne lille sminke er fra Lulu's. Du kan finne den HER. Under her kan du lese litt om hvert enkelt produkt. 


* Sminkekosten jeg bruker til både foundation og pudder er fra Real Techniques, og du kan finne den HER. Denne kosten er egentlig laget til å brukes som en pudderkost, noe jeg bruker den til, MEN denne er også super for å påføre foundation, det synes ihvertfall jeg. Kosten er veldig myk, og gjør definitivt jobben en sminkekost skal gjøre.

* Foundation min heter "Superstay BETTER SKIN"  fra Maybelline. Jeg har brukt denne foundation fast i et år nå, og jeg har vært suuper fornøyd. Denne har akkurat passe dekkevne for mitt behov, og fargen er veldig fin. Jeg har den i fargen 010 IVORY. 

* Pudderet jeg bruker heter "Superstay 24h" fra Maybelline. Det er ikke så lenge siden jeg begynte å bruke dette pudderet. Det som fanget meg var at det stod at det var et vannfast pudder, og at den skulle kontrollere olje, og skin i løpet av hele dagen. Jeg synes ikke den gjør akkurat det den sier, med at den skal gjøre at oljen i huden holder seg tilbake... Jeg opplever midt på dagen at huden min spesielt i T-sonen blir veldig oljete og skinnede, noe jeg ikke er interissert i. Men pudderet i seg selv funker helt greit til å sette concealeren og foundation. Dette pudderet har jeg i fargen 10 IVORY. 

*Primeren jeg bruker er også fra Maybelline og heter "Dream smooth primer", jeg har ikke fått testet denne ut så lenge enda, men hittil har den funket helt greit. 

* Jeg bruker to concealere. En for under øyene, og en for å dekke urenheter og diverse ting jeg ønsker å dekke litt ekstra. Min under eye concealer er fra Max Factor, og heter "Mastertouch", jeg har den i fargen IVORY 303 (tror det er den lyseste fargen de har i denne concealeren.) Jeg er veldig fornøyd med denne concealeren. Dessverre så er den nesten helt tom, så jeg får komme meg av gårde å kjøpe en nye en. Concealeren jeg bruker på urenheter og slikt er fra Zimerland, og den har jeg i fargen 3. Litt usikker på om man kan få kjøpt Zimberland i Norge lenger, men man kan ihvertfall bestille det på nettet. Denne har jeg hatt utrolig lenge, den er veldig god og gjør definitivt jobben sin. 

* Maskaraen jeg bruker akkurat nå er "The Real" fra Benefit. Når jeg var på Sephora i sommer så hadde jeg bestemt meg lenge for at jeg ville teste denne ut, men siden den er litt dyr så valgte jeg å kjøpe mini versjonen. Jeg angrer litt på det nå, for den er jo supergod. De første gangene jeg brukte den, var jeg ikke så veldig begeistret...Men jeg valgte å gi den i ny sjanse, og nå er jeg helt avhengig av den. 

* Vippetangen min har jeg hatt i veldig mange år, tror det er på tide å kjøpe en ny en. Denne er hvertfall fra BEZER. 

* Jeg gjør egentlig ikke så mye med øyenbryna mine, men jeg pleier alltid å fylle de litt inn med HM's øyenbryns liner, den er supergod og superbillig. 

*Pinsetten min er fra La-tweez. Denne er seriøst VERDENS beste pinsett. Kanskje litt rart å være så gira på en pinsett, men denne er seriøst superbra. Hvis dere kommer over denne, definitivt kjøp den. Den er kanskje litt dyr, men den er virkelig vært å betale litt ekstra for. 

*På leppene mine til hverdags bruker jeg ikke noe annet enn disse to babyene mine, hehe. Jeg er sÅ hekta på Baby lips. Jeg har tre stykker, og håper at jeg en gang har alle, hehe. Akkurat nå bytter jeg på å bruke CHERRY ME (T.VS) og PEACH KISS (T.HS). Disse to er supre begge to. De etterlater seg en fin farge, gir fuktighet til leppene og lukter supergodt. 

 

Jeg føler jeg har brukt "super" veldig mye i dette innlegget. Hehe. Dette var ihvertfall hva jeg har i min sminkepung, og hva slags sminke jeg bruker til vanlig. Håper at du likte dette innlegget og at det var interessant.

Ønsker dere en super dag videre!

Klem i fleng!!

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits