• 16.07.2015, 19:14

On my wishlist


Hei dere! 

" Den vil jeg. Ååå slik har jeg ønsket meg lenge.  Den SKAL jeg ha!!" Dette er meg i kveld. Som jeg sa for (husker ikke) noen uker siden (?), så holder jeg på med en collagevegg på rommet mitt. Og jeg har enda ikke fått rota meg til å finne fram drille og få skrudd opp diverse hyller og bilder.. Fant ut grunnen til at sparket i baken ikke har kommer før, var fordi det var noe som manglet. Nemlig en ting jeg har siklet på LEENGE, og da mener jeg lenge. Og da jeg plutselig så at de skulle begynne å selge denne tingen på Kremmehuset og til en ganske god pris, måtte jeg slikke meg om munnen og smile, Hvorfor den plutselig ikke er i nettbutikken lenger skjønner jeg ikke.. Så lenge den kommer inn i butikk er jeg fornøyd. Og når man først har kommet inn i dette "shoppinglunet" eller hva jeg skal kalle det, så kan man vel si at det er et par andre nettbutikker som tilkaller en... Så her er min lille ønskeliste for tiden. 

1.HER 2. HER (snart) 3. HER 4.HER 5. HER 

 

 

Jeg trenger en ny sekk/veske til skolestart, og disse to over er noen favoritter. Kan dere hjelpe meg å velge om jeg skal ha sekk eller veske? 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre.

Klem i fleng ;) 

  • 24.05.2015, 16:09

On my wishlist


Hei dere! God søndag.

I dag er det dårlig vær igjen - som vanlig. Det er kun en dag med fint vær før det blir flere dager med regn og sur vind igjen... og jeg som hadde tenkt meg på en liten joggetur i dag. Jeg får håpe på at regnet roer seg ned litt, slik at jeg får kommet meg litt ut ihvertfall. Hadde vært veldig gøy å fått til hele 6 treningsøkter denne uken. Jeg får prøve å være flink neste uke også, selv om uken som kommer er ganske stressende og dagene går i ett. 

Som en liten pause fra litt skolearbeid, så tenkte jeg å vise dere et par ting jeg har på ønskelisten for tiden. Jeg må virkelig få kjøpt meg litt mer sommerklær! Det er har jo kommet SÅ mye fint nå.

 

1.HER 2.HER 3.HER 4. HER 5. HER 

De to nederste toppene fra Styleconenction.no er musthaves.. veldig synd at den med popcorn er utsolgt! Men satser på at den kommer på lager igjen. Kjoletoppen fra BikBok opperst i venstre hjørne er også en musthave, den MÅ jeg bare få skaffet meg.

 

Nå er det tilbake til øving på prøver og lekser, før det snart er middag! Ønsker dere en kjempe fin søndag videre.

Klem i fleng ;) 

 

  • 28.01.2015, 11:15

Those B and W shoes


Hei dere!

Dagen i går fløy rett og slett bare forbi. Og før jeg viste ordet av det hadde jeg lagt meg.De dagene jeg skal trene, rekker jeg rett og slett nesten ikke nå. Akkurat nå har jeg fritime på skolen, så da tenkte jeg å vise dere noen sorte og hvite hverdagssko som er på ønskelisten min. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre!!

Klem i fleng :) 

  • 20.12.2014, 21:53

Dresses on my wishlist from Nelly


Hei dere! 

Akkurat nå sitter jeg klistret til skjermen og ser på herligheter fra Nelly.com. Derfor tenkte jeg å vise dere noen favoritt kjoler jeg sitter og sikler litt på, samtidig som jeg skal vise dere den perfekte partyskoen som passer til alle tre kjolene. 

1. HER 2. HER 3. HER (addlinker) 

Den perfekte skoen HER. (addlink) 

 

Ha en superfin kveld videre! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits