• 06.02.2017, 16:40

New in from feelunique


Hei dere!

God mandag, og god uke! For nesten en måned siden la jeg inn en bestilling på feelunique.com, ettersom at jeg trengte litt påfyll av noen produkter. I tillegg var det en del tilbud, spesielt på Zoella Beauty, så da slang jeg rett og slett med et par produkter derfra også. Jeg fikk ganske så mye for en veldig god pris, så jeg er superfornøyd. Så her forrige uke fant jeg en pakket presset ned i postkassen full av nye herligheter. Gleder meg til å teste ut enda flere produkter!!

Stay Matte pudderet fra Rimmel er bare helt fantastisk, så da jeg så at det jeg har fra før begynte å bli tomt, var jeg bare nødt til å legge inn en bestilling på en nytt. Anbefales virkelig, og koster bare 44 kr(!!!).


 

 


 

Har du bestilt fra feelunique før? Ønsker dere en kjempe fin mandag - og ikke minst uke!

Klem i fleng :)

 

 • 19.10.2016, 17:40

Tanya bakes


Hei dere!

God onsdag.

Da jeg satt og funderte over hva jeg skulle skrive om i dag, kom jeg jo på at jeg har helt glemt å vise dere noe jeg bestilte for flere måneder siden, nemlig Tanya Burr's bakebok 'Tanya bakes'. Denne kjøpte jeg som en slags "bra jobba" gave til meg selv, etter masse jobbing i sommer. Jeg har faktisk fått brukt den litt, men ikke så mye som jeg kunne tenkt meg enda, men det kommer vel.

De som kjenner meg vet at jeg elsker å bake og lage kaker, så da jeg så at adlibris hadde fått denne inn måtte jeg bare slenge den i handlekurven. Det finnes ikke bare veldig gode oppskrifter i boken, men også masse herlig inspirasjon fra flotte Tanya, så boken i seg selv er en skikkelig inspirasjonskilde.


 

 Har dere boken?

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :)

 • 17.07.2016, 14:06

These notebooks


Hei dere!

Hele lørdags ettermiddagen i går gikk til kakebaking og dekorering. Jeg hadde nemlig tatt for meg oppgaven av å lage en kake til fadderbarnet mitt sin bursdag, og det var ikke hvilken som helst kake jeg hadde tatt for meg, det var nemlig en legokake, en kake jeg trodde var relativt enkel å lage. Der tok jeg feil. Kaken i seg selv var ikke noe problem, men problemet var heller dekoreringen. Jeg hadde sett for meg hvordan jeg skulle gjøre det, men da det kom til å lage knottene på legoklossene måtte jeg telle til 10. Det var slettes ingen enkel sak, og etter en del plundring fikk jeg til noe jeg kan være sånn halvveis fornøyd med. Om jeg kommer til å vise dere kaka får vi se på.. hehe. Får i hvert fall håpe den smaker godt.

Over på noe helt annet; her om dagen var jeg en tur i byen, ens ærend for å kjøpe en gave da jeg fikk øye på disse nydelige notatbøkene. Er de ikke skjønne? Disse fant jeg på Rått og Sannselig og kostet kun 19 kr stykke. Så disse måtte jeg bare ha. Barging. 


 

 Nå må jeg få sminket meg ferdig, før vi skal av gårde i bursdag. Får håpe 2 åringen blir fornøyd med kaka, ikke minst broren som blir 6. (for den er egentlig til begge)

Ønsker dere en finfin søndag.

Klem i fleng :) 

 • 04.05.2016, 17:23

My new baby


Hei dere!

Sjekk hva som kom i posten i går! En veldig etterlengtet Iphone 6s i rosegull. Midt oppe i kaoset av øving på matteprøve dukket den opp, og jeg var (er) i ekstase. Endelig er den min, etter 3,5 år med en snart ubrukelig Iphone 5. Jeg er bare så fornøyd og den er bare så fin. 


  


Ønsker dere en fin langhelg! Kos dere i kveld!

Klem i fleng :) 

 • 30.04.2016, 20:01

New in from by Malene Birger


Hei dere!

Til bursdagen min var jeg så heldig å få enda en nydelig veske fra by Malene Birger fra en venninne av mamma. Jeg synes printet hun har på flere av produktene er så utrolig fint og klassisk, og jeg har etter jeg fikk "den originale" ønsket meg flere modeller. Så dere kan tro jeg ble glad da jeg pakket opp, og så hva som lå inni. 


 


 


Ønsker dere en fin lørdagskveld!

Klem i fleng :) 

 

 • 11.04.2016, 10:45

Miss Independent - Eirin Kristiansen


Hei dere!

Sjekk ut hva som lå i postkassen min til morgenen i dag. En ting jeg virkelig har gledet meg kjempe til skulle ligge der. Nemlig boken til bloggeren Eirin Kristiansen. Om jeg skal velge ut en av bloggerne som mitt forbilde er det nødt til å bli henne. Hun har sunne verdier, er inspirerende og har oppnådd helt utrolig mye i sitt 21 år gamle liv. 

Jeg gleder meg virkelig til å få lest den helt nydelige boken hennes. Jeg har allerede smugtittet litt, og er skikkelig gira på å lese mer. Men ikke bare er innholdet noe jeg gira på, utseende på boken er jo bare helt nydelig og passer seg like mye som en coffeetable book


  


Nå må jeg få ordnet meg. Er så heldig å starte seinere på skolen i dag. Ønsker dere en kjempe fin mandag. 

Klem i fleng :) 

 • 10.04.2016, 12:12

Berlin haul


Hei dere!

Da var det tid for å vise dere hva jeg kjøpte i Berlin. Disse innleggene er alltid veldig etterspurte, som oftest da på video - noe jeg åpenbart ikke skal gjøre. Rett og slett fordi jeg ikke er komfertabel med å sitte sånn foran et kamera, det bare sykt kleint. Applaus til dere som klarer det. 

Det meste at det jeg kjøpte er fra Primark, for det er jo verdens beste butikk. Vi var sikkert innom der sånn 4 ganger i løpet av turen, noe som selvfølgelig ikke gjorde meg noe, kanskje mer eller mindre litt for lommeboka.. men jeg er i hvert fall veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt. Under her kan dere se så og si alt jeg har kjøpt, bortsett fra gavene jeg kjøpte. 


 


 

 

ACCESSORIES OG ANDRE TING...


  

Bok - Urban outfitters

Mac leppestift - MAC

Energibarer, tyggis, aniktsrens, drops og ansiktsmaske - DM

Resten - Primark 

 

KLÆR, SOKKER, UNDERTØY...Alt er fra Primark.

 


Håper dere likte innkjøpene. Ønsker dere en kjempefin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 29.03.2016, 16:30

New in from Clarins


Hei dere!

Jeg holdt nesten på å si "God mandag", men så kom jeg på at det var tirsdag istedenfor. Hadde virkelig en søndagsfølelse i går, så kanskje ikke så rart jeg var sikker på det var mandag. Denne uken er et rent stress av lekser og prøver, så når jeg har skrevet ferdig dette blir det øving på framføring og matte. 

I helgen så var vi som sagt på Color Fantasy. Jeg hadde ingen planer om å shoppe noe særlig ettersom jeg snart drar til Berlin uansett. Men likevel ble det med meg hjem et par produkter fra Clarins. Jeg "trengte" en ny Lip perfector, ettersom den jeg har snart er tom. Jeg kjøpte en annen farge enn det jeg har pleid, bare fordi jeg ønsket å prøve flere av de andre fargene også. Det andre produktet jeg kjøpte meg fra Clarins er også for leppene. Dette er et produkt jeg virkelig har ønsket meg lenge. Og da jeg så at det kun var to igjen måtte jeg bare grabbe en med meg. Produktet heter Lip comfort oil. Sikkert noen av dere som har hørt eller sett før. Har blitt et veldig populært produkt i det siste. 


  


 

Ønsker dere en fin tirsdag videre. Var det hardt å komme tilbake til hverdagen igjen?

Klem i fleng :)
 

 • 26.03.2016, 12:30

New sunnies


Hei dere!

Disse herlighetene ble også med meg da jeg kjøpte skoene mine fra Bianco her om dagen. De andre parrene jeg hadde med meg den dagen, knakk i prøverommet. Så da jeg så disse stå utsilt i butikken kunne jeg bare ikke la dem være. Gjorde seg jo også godt at ikke var noe særlig dyre, og at de var superfine på. 
 


Ønsker dere en kjempe fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 24.03.2016, 17:05

New shoes from Bianco by Caroline Berg Eriksen


Hei dere!

På tirsdag var jeg og en venninne en tur i byen, og lite visste jeg at hjem skulle det bli med meg et nydelig par sko fra Caroline Berg Eriksen sin skokollekson for Bianco. Jeg hadde lenge tenkt på at jeg skulle kjøpe meg i hvert fall et par fra kolleksjonen hennes, men tenkte at det fikk bli etter at jeg hadde hatt bursdag. Men da jeg sto i butikken med dem på - kunne jeg bare ikke gå fra dem.. Haha. Så da ble det en litt tidelig bursdagsgave fra meg selv til meg selv.. haha. 

Jeg endte opp med å kjøpe Festive Pleasure som er en nydelig svart sandal. Gleder meg masse til å bruke dem i sommer. Den perfekte sandal i mine øyne. Og SÅ god på foten. 


  


 

Hva synes dere om skoene? Har dere noen sko fra Perfect Imperfection kolleksjonen? 

Ønsker dere en fin dag videre! Nyt ferien for de av dere som har fri.

Klem i fleng :) 

 • 22.03.2016, 10:47

Innkjøp fra Thalion


Hei dere!

I går kom det en herlig pakke til meg fra Thalion - en pakke jeg har vært skikkelig giret på. Hun ene tanten min driver et hudpleiefirma om jeg kan si det på det måten, og i den sammenheng hadde jeg litt lyst til å bestille meg litt nye hudpleieprodukter. De kan dere se under her: 


 ~ Suntan Drink Bronze'age

~ No stress Herb Tea

~ Travel size shower gel

~ Travel size moisturizing cream

~ Face and body self tanner 


 

Nå skal jeg få hoppet ut av pysjen og inn i noe litt mer presentabelt, for nå kommer det snart ei venninne og henter meg. Vi snakkes. Ønsker dere en super tirsdag. 

Klem i fleng :)

 • 28.02.2016, 13:13

Reebook classic


Hei dere!

God søndag. En søndag med mye på agendaen. Så jeg ville bare stikke innom for å ønske dere en fin dag, og i tillegg vise dere de nye skoene mine. For noen beautier sier jeg bare. 


 


 


Ønsker dere en fin søndag videre!! Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 • 28.01.2016, 17:23

Innkjøp fra Søstrene Grene


Hei dere!

Her om dagen var jeg en tur å shoppet litt på Søstrene Grene - så i dag tenkte jeg å vise dere litt av hva jeg kjøpte. Jeg finner alltid mye fine nips og naps når jeg er der, og kommer derfor aldri tomhendt ut derifra. Jeg tror nok Søstrene Grene har noe for alle og en hver, og at de har det meste av hva du måtte trenge i selvfølgelig kategorien "Ting og sånt". 


 

 Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 23.10.2015, 16:01

Girl online and Pointless Book


Hei dere!

Jeg har helt glemt å vise dere hva jeg fikk i posten for en ukes tid siden. Disse bøkene har virkelig vært noen jeg har hatt på ønskelisten helt siden de kom ut, og da jeg fikk vite at de hadde dem på adlibris.com, måtte jeg bare legge dem i handlekurven og sende dem hit. Bøkene jeg snakker om er Girl Online av Zoe Sugg, og Pointless Book av Alfie Deyes. Disse to forfatterne er mest kjent som youtuberne Zoella og Pointlessblog som jeg har følgt i flere år. Derfor var det ekstra stas å ha noe som de har skrevet/laget. Når jeg husker riktig bestilte jeg faktisk disse bøkene samtidig som jeg bestilte Zoella Beauty produktene, 2 fluer i en smekk og jeg er så fornøyd. Nå må jeg slenge i meg litt mat, før jeg stikker av gårde på jobb. Ønsker dere en kjempe fin fredag videre.

Klem i fleng :) 

 • 14.10.2015, 19:15

New in from Zoella Beauty


Hei dere!

Endelig kom den etterlengtede pakken i posten i dag fra feelunique.com med produkter fra Zoella Beauty. Jeg har helt siden hun kom ut med denne skjønnhetskolleksjonen hatt lyst til å bestille meg noe produkter fra merket. Så da jeg så at det var 3 for 2 for alle Zoella Beauty produkter - var jeg nødt til å slå til. Æææ, jeg er så gira på å få testet ordentlig ut disse produktene. 

1. HER 2. HER 3. HER 


Sjekk ut den søte pakningen til håndkremen! Får noen søte quotes!!
 

Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 09.10.2015, 17:42

New in from Adax by Caroline Berg Eriksen


Hei dere! God fredag. 

Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har vært skikkelig gira i hele dag på å vise dere den nye vesken jeg kjøpte i går. Så nå har jeg fått knipset litt bilder av skjønnheten og er klar for å vise dere den. 

Jeg endte opp med å kjøpe "Nelia", ettersom vesken like godt kan brukes til hverdags som til fest/bursdag. Føler det er den perfekte vesken å slenge over skuldrene når man skal på shopping. I hvert fall for meg som kun har med mobil, kort, nøkler og en lipgloss. Jeg var også så heldig å få med meg nøkkelringen med navnet "Hugo"


Ååå, er den ikke fin? Gleder meg kjempe mye til å starte å bruke den. 

Nå skal jeg få hivd meg litt rundt og gå bort på postkontoret for å hente en pakke. Ønsker dere en kjempe fin fredag videre. 

Klem i fleng :) 

 

 • 05.10.2015, 16:56

New in from Urban Decay


Hei dere! God mandag. 

For noen uker siden var jeg en tur i Oslo, og fikk da vært innom på Steen og Strøm hvor de hadde fått Urban Decay, og selv om lønninga ikke hadde kommet enda, var jeg nødt til å kjøpe med meg et par ting, hehe. 

Har kjempe lenge hatt lyst til å kjøpe meg en av Naked øyenskyggepalettene, men tok meg ikke råd til mer en Naked 2 Basics, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Så mange perfekte og fine farger. Tok også med meg den originale øyeskyggeprimeren. Applikatoren til primeren ser litt annerledes ut ettersom det er høstkolleksjonen, men er samme produkt. 
Ønsker dere en fin mandag videre. Her skal det øves på matteprøve. Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 • 29.07.2015, 20:07

Pakke fra styleconnection.no


Hei dere!

I går fikk jeg endelig hentekoden min til varene jeg bestilte fra styleconnection for en uke siden i går. Fy søren jeg var gira på å åpne pakka og prøve innholdet på. Jeg hadde allerede noen varer derfra, hvor av de er noen av mine favoritt plagg. Og man kan helt klart si at mine nye varer derfra er mine favoritter. Plaggene jeg valgte å putte i handlevogna er plagg jeg hadde ønsket meg lenge, og nå er de endelig mine. 


Nr.1 HER Nr. 2 HER Nr. 3 HER

Er så fornøyd med alt, men mest fornøyd er jeg med t-skortene. De er mye mer oversized enn jeg trodde, og det liker vi.

Håper dere har hatt en super dag. Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :) 

 

 • 12.07.2015, 12:31

Innkjøp fra Göteborg


Hvor ble det av bloggingen, Julie? Nei, si det? Tror vel at jeg en gang i begynnelsen av uken mistet veldig inspirasjonen og i det hele tatt motivasjonen til å blogge - hvis jeg kan være ærlig? Men jeg har merket at jeg har savnet det, virkelig. Bloggen er min hobby og når jeg blogger er jeg i min egen verden og alt annet blir stengt ute. Det er så deilig å være i sin egen lille boble og bare stenge verdenen ute for en stund. Bloggen er en slags avkobling om jeg kan si det... Så er deilig å være tilbake. Inspirasjonen er kommet tilbake, så jeg håper at jeg kan friste med litt inspirerende innlegg framover. 

Som lovet for noen dager siden (nesten en uke siden.. obs), så skulle jeg vise dere innkjøpene mine fra Gøteborg. Jeg kjøpte en del, men overraskende nok ingen klær. 


På Taxifreen på båten kjøpte jeg:

~ Øyenskyggepallett fra Loreal i fargen  01 Rose

~ En av favorittneglelakkene mine fra Loreal i fargen 210 Shocking Pink (var tom for min gamle, så MÅTTE ha en ny)

~ Tangle Teezer børste i gull. (Hadde ønsket meg en slik lenge så var på høy tid å få kjøpt seg en)

~ 4 blondetruser. De var på salg for 4 for 2!

~ Og selvfølgelig en pakke av en av mine favoritt sjokolader. På TGR kjøpte jeg:

~ USB- ladekabel for Iphone 

~ Vippetang

~ 6 pk med barberhøvler

~ 3 bursdagskort

~ Sovemaske med vannmelonprint

~ Bomullspads 

~ Sjokoladeinspirert notatblokk

~ Filmklippinspirert (?) notatbok

På Åhlèns kjøpte jeg:

~ Loreal True Match foundation i fargen Beige Rose 

~ Mac Leppetift i fargen Faux ( jeg har egentlig denne fra før av men den begynner å bli tom så da var jeg nødt til å kjøp en ny)

~ Hawaiien Tropic Sun Spray Lotion

Fra e.l.f kjøpte jeg:

~ Duo øyenskygge i fargen Butter Pecan (den øverste) 

~ Duo øyenskygge i fargen Berry Mix (den nederste) 

~ Lash and Brow Clear Maskara

~ Contouring Blush and Bronzing Powder 

Fra Victoria's secret kjøpte jeg:

~ Body mist i lukten Midnight Dare

~ Sovemaske 

Fra Yankee Candle kjøpte jeg:

~ Dette store duftlyset i lukten White Chocolate Bunnies. (Dette var på 50 % salg på en interiør/klesbutikk ved Color Line i Strømstad.) 

 

Håper dere likte innkjøpene! Jeg ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Håper været er like fint hos dere som det er hos meg i dag!

Klem i fleng :) 

 • 29.04.2015, 10:39

New in from By Malene Birger


Hei dere! God onsdag!!

I dag er jeg ikke i form.. Føler jeg har feber og er kvalm.. Kjente det i går også, men i løpet av natta ble det bare verre... Hadde litt energi akkurat nå etter å ha slappet av litt, så derfor tenkte jeg at jeg like så godt kunne komme med et lite blogginnlegg.

I går var jeg på postkontoret og hentet bursdagsgaven min fra en venninne av mamma. Dere kan tro jeg ble glad da jeg så hva som var inne i pakken...Inne i pakken lå det en nydelig clutch fra By Malene Birger. Jeg har sett på clucthene, veskene og klærne til Malene Birger lenge, men har alltid følt at det har vært litt dyrt. Så å få denne clutchen var virkelig stas. Gleder meg masse til å bruke den.. :)

Likte du den?

Nå skal jeg fortsette å slappe av litt før jeg må øve til prøve ..igjen. Finnes ikke noe verre enn å måtte øve når man er syk.. (Selvfølgelig gjør det, det..haha). Men må man så må man.. Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!

Klem i fleng ;) 

 • 24.04.2015, 22:19

New in from Hay and Bondep


Hei dere!

Endelig er det fredag og helg igjen. Føles ikke lenge siden jeg skrev det sist, hehe. Fy så fort tiden går. I dag rakk jeg en sjapp tur innom byen, egentlig for å kjøpe litt stæsj til bursdagen, men endte heller opp med en liten førbursdagsgave til meg selv, hehe.To do list fra Bondep, Rått og Sannselig, Gullpenn fra Hay, Rått og Sannselig. 

Jeg har lenge hatt lyst på en slik to do list, slik at jeg kan planlegge dagene mine litt bedre. Tenker å kanskje bruke den som en treningsplan, hva tenker dere? Pennen måtte jeg jo også bare ta med meg, den var jo så fin. OG gull, noe som er perfekt. For gull er jo bare så fint.

 

Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld videre! Gleder meg til vise dere bilder av hvordan jeg dekorerer til bursdagen ;)

Klem i fleng :) 

 • 13.01.2015, 21:18

Innkjøp de siste dagene


Hei dere! Hatt en fin tirsdag så langt? 

I dag har jeg gått fra å være sykt trøtt og sliten til å være skikkelig energi rik og blid. Vennene mine lurte fælt på hva jeg hadde fått i meg. Det skyldes vell at jeg endelig var ferdig med matteprøva i dag. Den har virkelig hengt over meg. 

Det har blitt litt shopping i det siste, ettersom det er en del salg. Så da tenkte jeg å vise dere godisene jeg har fått med meg hjem.

Mamma var så snill og kom hjem med tre gensere til meg i går fra Gina Tricot. Det var vist veldig salg der. Which makes me happy, haha. 49 kr delen!!


Fikk tak i meg et par godiser fra Bik Bok i dag, 99 kr delen. Hadde lyst til å kjøpe mer derfra, men lommeboken min var på vei et annet sted, som du kan se under.


Endelig! fikk jeg kjøpt meg 2 GO Blender. Har ønsket meg det lenge, og bestemte meg derfor for at jeg skulle kjøpe den i dag. Den var uheldivis ikke på salg.. (var egentlig det jeg har ventet på), men kostet 299 kr, som er kanskje litt mye, men jeg vet at jeg kommer til å få bruk for den. Jeg har faktisk allerede brukt den i dag. Nå blir det mye smoothie framover. Denne er fra Clas Ohlson. 

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld!! Vi snakkes i morgen.

Klem i fleng :) 

 

 • 11.01.2015, 13:49

New in


Hei dere!

I går var jeg i byen med noen venninner. Spiste en deilig lunsj og shoppa litt, noe som var utrolig koselig. Jeg var hjemme ved 18 tiden, og hadde hodepine resten av kvelden så jeg orka ikke å oppdatere dere..Dessverre. 

I dag tenkte jeg å vise dere tingene jeg kjøpte det i går. Det ble ikke så mye, men jeg tenkte å vise dere for det.

Telysholdere fra Kid, Pukka Te fra Sunkost og Øye maske fra Skin Tonic

Telysholderene skal jeg foreløpig bruke til å ha penner og slikt i på pulten. Jeg bestemte meg for å kjøpe Night Time teen fra Pukka i går, ettersom jeg har så problemer med å sovne om kvelden, så jeg gleder meg veldig til å teste den ut. Og endelig fant jeg en "rimlig" øyemaske. Jeg har vært på utkikk etter en "rimlig" øyemaske lenge, bare for å se om den hjelper. Det står på pakkningen at den fungerer best når den har ligget i kjøleskapet, så jeg tenker å teste den ut etterpå. 

Fram til nå har jeg bare rydda på rommet. Det er utrolig hvor fort det blir rotete. Jeg prøver samtidig som jeg rydder å organisere, så da tar ryddingen dobbelt så lang tid... Kjedelig. For se om det blir noe ende på denne ryddingen... hehe. 

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre!

Klem i fleng :) 

 • 05.01.2015, 19:56

New in from Marc by Marc Jacobs


Hei dere! Hvordan var det å komme inn i rutiner igjen? Jeg kjenner jeg er skikkelig trøtt.. så gleder meg til å legge meg i kveld... haha.

Til jul fikk jeg et nydelig armbånd fra Marc by Marc Jacobs. Jeg hadde egentlig ikke ønsket meg det, men det er jo så koselig å få noe du ikke har ønsket deg. På den måten blir det en litt mer overraskelse. Jeg ble kjempe glad for armbåndet når jeg pakket det opp, og har så og si brukt det hele tiden siden jeg fikk det. Det er så klassisk, så det passer til alt - noe jeg liker.

 

Håper dere har hatt en fin start på uken!

Klem i fleng :) 

 • 29.12.2014, 19:32

New in


Hei dere! 

Sorry for seg oppdatering i dag. Kristiane sov over hos meg i natt, noe som var superkoselig. Etter hun hadde dratt dro jeg en tur til byen med Maria, og nå er jeg endelig tilbake. Vi hadde vist gått på en feil buss, så bussturen tok en lenger, haha.

Jeg fikk byttet et par ting i dag. Jeg fikk faktisk tre av Cherry me Babylipsene til jul, så da måtte jeg bytte to av dem pluss en genser. 

Babylips: Vita, Cardigan: Gina Tricot 
 

Ha en fin kveld! 

Klem i fleng :)

 

 • 02.12.2014, 20:31

New in - sparkly top


Hei dere! God tirsdag!

Denne uken blir sykt stressende for meg, så jeg gleder meg egentlig litt til den er over. Jeg har skikkelig vondt i nakken og skuldrene i dag, det kommer helt sikkert av stress og at jeg går med høye skuldre hele tiden. 

Jeg fikk hvert en sjapp tur innom senteret i dag, for å kjøpe meg en ny topp. Og jeg er så fornøyd. Derfor tenkte jeg å vise dere den. Paljetter er veldig inn i år, så da måtte jeg selvfølgelig ha meg en paljetttopp. Jeg gleder meg masse til å bruke den!!
Ha en super kveld!

Vi snakkes. Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits