• 26.01.2017, 17:30

Sunn og god kveldssnacks

 • Category: Mat

Hei dere!

God kveld! I kveld tenkte jeg rett og slett å tipse dere med en utrolig god og ikke minst enkel kveldssnacks. Jeg kom over pasjonsfrukt på butikken her om dagen, og fikk så lyst til å kjøpe med meg en, ettersom at jeg ikke kunne huske sist jeg hadde spist en slik en. Ikke bare er frukten utrolig god, men ved at du bruker en skje til å spise den blir det fort litt mer som en slags snacks også, om du skjønner? Ikke bare en plain frukt! I hvert så synes jeg det! Så hvorfor ikke unne seg litt ekstra luksus i hverdagen? Kok deg en kopp med te, del opp en pasjonsfrukt og les ditt favoritt magasin! Ta deg tid til litt selvvelvære.


 

 Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :)

 • 14.01.2017, 16:23

Freakshake

 • Category: Mat

Hei dere!

I går fikk jeg endelig laget noe jeg har hatt så lyst på skikkelig lenge! Jeg har sett det overalt på blant annet weheartit og instagram, og har bare tenkt at slik må jeg bare lage en dag! Jeg hadde besøk av Kristiane i går, og jeg vet at hun er like glad i slike ting som meg, så da måtte jeg bare få laget det til oss. Freakshake heter "vidunderligheten", eller rettere sagt kaloribomben, og rett og slett milkshake/kakao med krem og alt annet du måtte synes er godt. Jeg hadde blant annet på marshmallows, Bounty og kjeks. Skikkelig mektig, men også skikkelig godt!

Dagen i dag har stort sett gått til litt shopping med søstera mi, hvor vi begge to fikk kjøpt litt fint. Jeg fikk blant annet kjøpt litt planter til rommet mitt, har liksom følt at det har manglet noe grønt og friskt der. Så jeg får se om jeg finner en fin plass til dem!

 


 

 


 

Nå skal jeg snart sette i gang med dagens middag: innbakt søtpotet, men før det skal jeg se en episode av Hart of Dixie - ny favoritt!! Ønsker dere en fin lørdag videre!

Klem i fleng :)
 

 • 06.12.2016, 18:15

Pestoeggerøre

 • Category: Mat

Hei dere!

Jeg hadde egentlig tenkt til å oppdatere dere litt tidligere, men etter middagen i dag sovna jeg rett og slett med en gang. Jeg har sovet veldig dårlig de siste nettene, så det er nok en konsekvens av det. For vanligvis så klarer jeg aldri å sove midt på dagen, men det var godt og nå føler jeg meg litt mer opplagt.

I dag dro jeg hjem i lunsjen ettersom at jeg hadde fritime etterpå, og som dere vet så er jeg veldig glad i eksperimentere litt på kjøkkenet. Så til lunsj i dag ble det eggerøre med pesto og tomater. Det høres ikke godt ut, og ser heller ikke godt ut, men godt var det virkelig. Det kan virkelig anbefales om du er på utkikk etter noe annet enn vanlig eggerøre. Bare bland inn pestoen og tomatene når eggerøra begynner å bli ferdig,  og voila så har du en deilig pestoeggerøre.


  Nå skal jeg lage meg en deilig kopp te og bare slappe av med litt vlogmas!

Ønsker dere en fin tirsdag kveld!

Klem i fleng :)

 • 09.11.2016, 17:30

Ukens craving

 • Category: Mat

Hei dere!

Jeg ler av meg selv. Av alle ting man kan crave, så har jeg altså cravet blomkålsuppe denne uken! Blomkålsuppe! Nå skal det sies at blomkålsuppe er skikkelig undervurdert, men det er jo bare så godt. Og ettersom at jeg sluttet 12 i dag, ble det rett og slett slik at jeg laget meg en god porsjon med favorittsuppa. Og til dere som synes det kan bli kjedelig og kanskje ikke så mettende med suppe. Først og fremst så er blomkålsupper ofte mer kremte og mettende, men om du ikke synes det holder anbefaler jeg det å kjøpe et deilig rundstykke eller et godt brød til å ha ved siden av, Jeg kjøpte meg et deilig gourmetrundstykke. Gourmetlunsj altså.

 


 

 I skrivende stund sitter jeg med pleddet godt plassert rundt meg, og har planer om å koke meg en kopp te snart. Jeg hakker tenner. Neida, nesten. Det er jo så kaldt. Er det kaldt hos dere?

Ønsker dere i hvert fall en fin og forhåpentligvis varm onsdag videre. Halvveis i uka allerede. Tiden flyr og vi nærmer oss jul. Min favorittid.

Klem i fleng :)

 • 02.11.2016, 14:12

Sweet potato - egg toast

 • Category: Mat

Hei dere!

Før jeg må løpe på jobb så tenkte jeg å dele en super idee til et måltid, om du ønsker en ganske lett, ikke så mettende men god lunsj. Jeg så, så vidt på et klipp på facebook her om dagen av en som skjærte skiver av søtpotet og puttet den i brødristeren. Jeg tok til meg ideen og tenkte at jeg måtte få prøve det ut en dag, så den dagen ble i dag. Meningen er at søtpotetskivene skal være en erstatning for en vanlig brødskive, så for at det skulle bli litt mer mettende stekte jeg et par egg til å ha på toppen, og toppet det hele med litt krydder. Yummy.


 

 Ønsker dere en fin onsdag videre. Del gjerne noen spennende retter med meg, jeg vil gjerne høre.

Klem i fleng :)

 • 30.10.2016, 13:00

Deilig med noe annet

 • Category: Mat

Hei dere!

God søndag. Er det bare jeg som hadde glemt at vi skulle stille klokka i natt? Da jeg sto opp til morgenen i dag følte jeg meg så mye mer utvilt enn hva jeg til vanlig er til samme tid, men jeg kom fort på at klokka var stilt.

I dag har jeg fått øvelseskjørt 1,5 t med pappa i det kjempe flotte været (tror jeg må ut å knipse litt bilder i dag også) og laget meg en superdigg lunsj som dere kan se under her. Jeg er alltid åpen for å prøve nye ting, så i dag slang jeg sammen noe godt og kjapt, eggetoast kan vi kalle det. Jeg skjærte rett og slett ut midten av brødskivene, la de i stekepannen og kakket egg oppi. Veldig godt om du sper på med litt krydder og kanskje litt grønnsaker ved siden av. Enkelt, godt og litt annerledes. Er litt deilig med noe annet enn bare vanlige brødskiver til tider.,


  Nå skal rommet ryddes og ordnes før jeg skal på jobb i kveld. Hva er deres planer for dagen?

Ønsker dere en fin søndag.

Klem i fleng :)

 • 02.10.2016, 11:55

New fav combo for breakfast

 • Category: Mat

Hei dere!

God søndag.

Dagens frokost ble omsider en avokadoeggtoast, samt rista brød med peanøttsmør toppet med bringebær. Må bare si hvor sinssykt god disse kombinasjonene er, ikke minst så metter avokado og egg utrolig lenge. Ny favoritt kombo. Har dere forresten sett at sesong 3 av SKAM har kommet ut? Jeg ble så glad da jeg våknet til det i dag tidlig, tror Isak i hovedrollen kan bli bedre en forventet.


 

 Haha, jeg prøvde å lage et hjerte ut av det egget, noe som var en oppgave som ikke var fullt så enkel. Men om dere ser godt etter, så kanskje dere kan se en antydning til et hjerte?

Jeg merker virkelig at høsten har kommet for fullt, kan ikke huske å drukket så mye te på lenge, det er jo så grøssende kaldt. Og så er vi tom for kaffe, så da er te en god nummer to.


  Ønsker dere en fin søndag, måtte den bli bra.

Klem i fleng :)

 • 22.09.2016, 20:11

Kiwi and spinach smoothiebowl

 • Category: Mat

Hei dere!

Disse såkalte "smoothiebowlene" har tatt helt av de siste månedene, og jeg må si at det har blitt en favoritt hos meg også. Virkelig et godt alternativ til en god frokost eller lunsj framfor de kjedelige brødskivene. Og om du også putter f.eks litt havregryn og spinat i smoothien, blir den mye mer mettende og mer egnet som et måltid.

 


 

*Spinat, vaniljekesam, kiwi, havregrøt, banan, chiafrø*

  Ønsker dere en fin torsdagskveld!

Klem i fleng :)

 • 18.09.2016, 10:52

Kinderegg inspired birthdaycake

 • Category: Mat

Hei dere!

FOR en prosess det var å lage den kaka. Lite viste jeg at det kom til å ta såpass lang tid. Men som sagt ble jeg veldig fornøyd med sluttresultatet, så vi får håpe at den smaker godt også. Oppskrift og fremgangsmåte tenkte jeg å vise dere en annen gang om det er ønskelig, kanskje i en slags videoform. Vi får se.


 Litt usikker på hva jeg skal kalle denne kaka. Den er i hvert fall en skikkelig kaloribombe. Masse smør og masse sjokolade. Tror den blir veldig god, men også veldig mektig.


 Nå skal jeg hoppe i dusjen, og få gjort klart til bursdag her. Ønsker dere en kjempe fin søndag.

Klem i fleng :)


 

 • 20.12.2015, 17:22

Cinnamon rolls

 • Category: MatHei dere! Jeg er så fornøyd med dagens bakst, og at jeg føler meg mye bedre. Nå skal det sies at jeg nesa renner og at det høres ut som om jeg har kols når jeg hoster, men energien er det i hvert fall ikke noe galt med... hehe. Jeg tror faktisk at dette er første gangen jeg har laget kanelsnurrer, så jeg må egentlig se meg fornøyd med de - gode var de også.. hehe. 
Ønsker dere en fin ettermiddag!

Klem i fleng :) 

 • 17.10.2015, 14:35

Cupcakes for a boy

 • Category: Mat

Hei dere!

Fram til nå har jeg stått på kjøkkenet og laget mange Cupcakes til barnedåpen til fetteren min, William - som er i morgen. Jeg er skikkelig fornøyd med hvordan de ble, selv om det har tatt utrolig mange timer. Men jeg elsker å bake, så det gjorde ikke meg noe. Om en liten stund skal jeg og mamma av gårde å hjelpe til med å pynte til dåpen, før jeg etter det skal i bursdag til en venninne. Så da tenkte jeg å oppdatere dere litt mellom slagene... hehe.

Jeg har laget alt fra bånd av, og det var første gangen jeg prøvde meg på "Suger Pasta" / fondant, og jeg er superfornøyd. Tenkte det var gøy å lage litt forskjellig. Og som dere ser har ikke de med fondant noe særlig frosting på seg, så blir ikke de så mektige som de andre. 
 


 

Nå skal jeg dra å pynte litt. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits