• 31.12.2016, 14:15

Årets siste dag


Hei dere!

Det har vært dårlig med oppdatering fra min side de siste dagene, men jeg har rett og slett vært veldig opptatt med jobb og diverse. De dagene jeg har vært på jobb, har jeg vært så sliten at jeg har måtte tatt noen powernaps, noe jeg aldri pleier å gjøre. Så det sier litt seg selv.

Men dere - vi har kommet til årets siste dag! Tenk at vi i morgen er inne i 2017, 2016 har virkelig flydd forbi og det mener jeg virkelig. 2016 har vært et år fylt med både opp og nedturer, slik som de fleste år. I skrivende stund sitter jeg og nipper til dette årets siste "morgenkaffe", og tenker over året som har gått. Året startet ikke så veldig bra med en alvorlig syk i familien, men etter det har det skjedd utrolig mye gøy. Og utenom det på starten av året, så vil jeg tro og påstå at dette har vært et av mine favoritt år. Jeg har reist mye, blant annet til Berlin i april, til Mallorca i juni og til Liverpool i oktober. Det var virkelig turer jeg har lyst til å oppleve igjen, så jeg håper at jeg kan få til noe liknende i 2017. Jeg ble også 18 i år, noe jeg hadde gledet meg til i mange år, jeg var på Rihanna konsert i juli, jeg var også på festival i juli og kanskje noe av det beste - jeg fikk endelig lappen i november.

Jeg håper og tror at 2017 blir et bra år fylt av mange opplevelser og minner! Våren 2017 er det russetid, eksamenstid og ikke minst avslutning av videregående, et nytt kapittel legges bak meg og jeg har et nytt å ta for meg. Det blir spennende å se hva året 2017 bringer! Hvem vet - kanskje jeg flytter til USA?

Jeg vil si tusen takk til alle dere som har blitt med på å gjøre dette året bra! Deres støtte er den viktigste! Måtte dere få en kjempe fint år!


 
 Ønsker dere en fin nyttårsfeiring og et godt nytt år!

Klem i fleng :)

 • 25.12.2016, 19:15

Julaften 2016

 • Category: Jul

Hei dere!

God jul! Da var plutselig årets beste dag over, og julen har endelig startet for fullt! Vi hadde en utrolig koselig julefeiring her hjemme i går, med hele 13 personer rundt bordet. Mamma og pappa laget nydelig mat, og jeg fikk til og med smake pinnekjøtt for første gang, tror jeg faktisk må si at jeg liker det bedre en ribbe!! Nissen kom til og med innom ;) og vi storkoste oss hele kvelden!

I år hadde jeg fått i oppgave av mamma å pynte bordene, en oppgave jeg selvfølgelig tok på alvor - å dekorere bordet til jul er jo bare så koselig! Så da slo jeg like så godt til med bordkort og det hele, og selvfølgelig måtte jeg dra inn litt granbar til bordet også, det gjør seg skikkelig! Så jeg ble egentlig veldig fornøyd med resultatet.


 


 

 


 

Håper dere alle hadde en fin kveld i går uavhengig om dere feirer jul eller ikke! I dag har i vi vært på julebrunsj hos tanta mi, og vi er alle egentlig ganske slitne etter i går. Så etter vi kom hjem har jeg tatt meg en ansiktsmaske og tenkte egentlig bare å slappe av med en julefilm resten av kvelden! Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :)

 • 23.12.2016, 19:58

Christmas morning outfit

 • Category: Jul
 

 • 22.12.2016, 13:46

Glødende sminke til jul


Hei dere!

Tenk at det er bittelille juleaften i dag! I dag skal juletreet pyntes, og de siste forberedelsene skal gjøres før den "store dagen". Jeg kan nesten ikke vente til julemorgenen hvor jeg skal tre inn i julepysjen og tusle ned til julestrømpa, skru på "juletv" og kose meg med en deilig julefrokost. Det er stund siden jeg har vist dere hva jeg har i sminkepungen, og siden da har det dukket opp ganske mange nye ting, spesielt etter at jeg var i Liverpool. Jeg har fått meg nye favoritt concealere, Foundations, bronser, setting pudder og ikke minst et nytt highlightpallette. Bare sjekk den gløden!

Nå i disse tider hvor huden er nokså blek og matt er det fint å kunne freshe opp huden med litt highlight og litt bronser, og for å ikke glemme litt ekstra glød på øyelokkene. Highlighpallette dere kan se under er fra Sleek, og inneholder fire forskjellige nydelige farger, som alle er like fine å bruke. Under kan dere også se hva som ligger i sminkepungen min for tiden. Litt ekstra glødene elementer for tiden nå!


  


 

Ønsker dere en fin dag videre! Husk å nyte denne tiden!

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER)
 

 • 20.12.2016, 20:05

Ukens moodboard


Hei dere!

I skrivende stund har jeg pakket meg godt i det varmeste jeg kunne finne, og er klar for å ta igjen noen episoder av vlogmas. I hele dag har vi vært på grøt og juleverksted hos mimmi, og vi har virkelig kost oss. Jeg fikk til og med laget meg en julekrans, min første DIY julekrans. Så den skal jeg ta med meg og plassere på graven til bestemor <3

Det har virkelig vært kaldt de siste dagene, så jeg holder en knapp på at det kommer litt snø til julaften, i hvert fall et lite melisstrø. Det hadde virkelig gjort seg med litt snø nå altså, i hvert fall nå som det først er så kaldt. Så mens jeg satt her og drømte meg bort i en hvit jul og en stor kopp med noe varmt i, satt jeg like så godt sammen en liten moodboard for dere. Og dere? Er ikke det øyeskyggepallette fra Kylie Cosmetics bare helt nydelig? Tenk på hvor mange fine looker man kan lage med det!


  


 

Nå skal jeg catche up med noen skikkelig julevideoer på youtube! Anbefaler dere å ta en titt innom Zoella og Tanya Burr sine kanaler. Der er det julestemning på topp! Ønsker dere en fin kveld videre! 

Klem i fleng :)

 • 19.12.2016, 17:46

Joy

 • Category: Jul

Hei dere!

Denne dagen har egentlig bare gått til å kjøpe inn de siste julegavene og juletingene før juleaften. I dag var det virkelig folksomt på senteret, og det bugna over av juletilbud, julemusikk og mennesker. På Kid har de nå 50% på alle julevarer, og da jeg fant den skjønne puta dere kan se på bildene under, måtte jeg bare kjøpe den med meg. Følte den var prikken over i'en.

Forresten, tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene på gaveinnpakningen min i forrige innlegg! Ble så glad da jeg leste kommentarene!!


  


 

Ønsker dere en fin mandag videre! Måtte uken bli bra!

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER)

 • 18.12.2016, 15:35

This years christmas wrapping

 • Category: Jul

Hei dere!

God søndag, og god 4. søndag i advent. Tenk at det er den siste søndagen i advent allerede, og at det om en uke er 1. juledag. Nå kan jeg si meg 99% ferdig med julegavene, og jeg har pakket inn de fleste. Hvert år synes jeg det er like gøy å gjøre litt ut av innpakningen av gavene. Man kan jo gjøre det på den enkle og billige måten å rett og slett bare la butikkene pakke inn gavene, men selv synes jeg å pakke inn gavene er halve moroa.

Jeg har vist dere litt tidligere hvordan gavene blir seende ut i år, men jeg tenkte at det kunne være gøy å se den ferdige "looken". Det meste av innpakningen er kjøpt på Søstrene Grene, der har de masse fint!

 


  


 

Jeg kom nettopp hjem fra jobben, og skal straks ordne meg for å dra til en venninne. Ønsker dere en fin søndag videre!

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER)

 • 16.12.2016, 16:13

Endelig juleferie

 • Category: Jul

Hei dere!

Så var det endelig juleferie! Det har jeg virkelig gledet meg masse til, og det skal bli så godt! Jeg avsluttet dette skoleåret med heldagsprøve i norsk, så ikke akkurat det beste avslutningen, men det gjorde det i hvert fall enda deiligere å ta ferie. Så for å feire at ferien er her så har jeg laget meg en deilig kopp med julekakao og mini minimarshmallows, så den skal nytes sammen med litt vlogmas.


  


 

Nam, nå skal jeg kose meg! Ønsker dere en fin fredag, og ferie til dere som også har ferie nå!

Klem i fleng :)

 • 14.12.2016, 20:49

The Christmas TAG

 • Category: Jul

Hei dere!

Jeg tenkte å svare på en liten juletag, nå som vi først har kommet så godt i gang med desember. Jeg vet at det finnes mange forskjellige spørsmål til denne taggen, men det er de nedenfor jeg valgte å ta med. Håper dere kommer i litt julestemning. Tenk at det er 10 dager til julaften i dag. Tiden flyr!


 

1. Gløgg eller kakao?

- Jeg er veldig glad i kakao, men til jul så liker jeg gløgg best.

2. Hva gleder du deg mest til med julen?

- Være sammen med familien, spise deilig mat, se på julefilmer og bare kose meg.

3. Ekte eller plastikk juletre?

- Ekte. Lukten er jo julestemning i seg selv. Men jeg har plastikk på rommet da, hehe. 

4. Favoritt julesang?

- Hmm, vanskelig. Men det må vel bli "Driving home for Christmas".

5. Hvilke lukter minner deg om jul?

- Gløgg, klementiner, røkelse og juletre.

6. Har du begynt å kjøpe julegaver/er du ferdig?

- Ja, jeg er så og si ferdig :) 

7. Hva ønsker du deg til jul?

- Jeg ønsker meg blant annet Stavernfestivalenbillett.

8. Favoritt julefilm?

- The Holiday! Den er så fin.

9. Favoritt julegodt?

- Marsipan og appelsinsjokolade!

10. Kjøpe eller lage julekaker?

- Lage selvfølgelig! Det finnes ikke noe bedre en hjemmelaga kaker. Dessuten er det kjempekoselig å lage.

 Ønsker dere en fin kveld videre! Nå skal jeg ned å se på Norge mot Tsjekkia i håndball. Tvi tvi Norge.

Klem i fleng :)

 • 13.12.2016, 20:46

Lussekatter = julestemning


Hei dere!

Litt sen oppdatering her i dag, men det skyldes rett og slett at jeg og Karoline dro på koselig julegaveshopping etter skolen i dag. Det er jo bare så masse fint å se på i butikkene nå, og så mye jeg vil kjøpe meg. Masse koselige juleelementer som jeg bare vil ta med meg. Jeg prøvde i dag å ikke falle for noen fristelser, siden formålet var å få kjøpt noen flere julegaver - noe jeg klarte.

Det ble ikke noe lussekattebaking på meg i går alikvel, så jeg ble veldig glad når jeg kom nå og fikk se at venninnen til mamma hadde vært bortom med noen til oss. Tusen takk Elise <3 Får jo bare SÅ julestemning av lussekatter.


 


 

 Har dere spist lussekatter i dag? Ønsker dere en fin tirsdag og Luciadag videre!

Klem i fleng :)

 

 • 12.12.2016, 17:37

Favorittfilmer i jula

 • Category: Jul

Hei dere!

Jeg tenkte siden vi allerede har kommet til 12. desember, at det kunne være greit om jeg delte mine favorittjulefilmer med dere. Julen er som sagt tidligere enn tid hvor man skal kose seg og nyte. Og hva er vel ikke bedre da enn å kose seg med en julefilm snurrende på tv'en. Det finnes så utrolig mange fine juleferier å velge mellom, men under her kan dere se mine favoritter. Det er disse jeg ser år etter år, og som gir meg skikkelig julestemning!

 


  

 

THE HOLIDAY: Denne har vært min favoritt de siste fire årene vil jeg tro, og jeg gleder meg alltid til lillejulaften når de sender den på tv. Det har blitt en slags tradisjon for meg å se den på lillejulaften, så da må jeg nesten spare den til det.

JACK FROST: Ååå, denne har jeg sett så mange ganger at jeg har kommet helt ut av telling. Den er jo så fin, og ikke minst så gir den meg bare SÅ julestemning. Denne må sees.

LOVE ACTUALLY: Denne filmen er også en must-see som jeg ser hvert år. Den er bare så koselig og full av julestemning!

POLAREKSPRESSEN: Denne har jeg sett siden jeg var ganske liten, og jeg mener å huske at jeg synes at den var litt skummel fram til for noen år siden. Likevel måtte jeg se den. Alt for julestemningen vettu'.

HOME ALONE: Hvem elsker ikke hjemme alene filmene? De er virkelig de beste og en latterkrampe i seg selv! Gleder meg til å se de om ikke lenge.

TRE NØTTER TIL ASKEPOTT: Denne filmen er dedikert til julaften, og jeg husker hvor lei meg jeg var da jeg måtte jobbe fra 9-12 en julaften for noen år siden, og dermed gikk glipp av tre nøtter til Askepott. Det var krise. Filmen i seg selv er jo ikke akkurat den beste, men det er ingen jul uten den. Nostalgi <3

 


 

Det var seks av mine favorittfilmer! Del gjerne noen koselige eller morsomme julefilmer med meg! Da blir jeg glad. I morgen er det Lucia allerede, og jeg fikk nå veldig lyst til å lage litt lussekatter - vi får se hva det blir til. Ønsker dere i hvert fall en fin mandag og en flott uke!

Klem i fleng :)
 

 • 11.12.2016, 13:47

3. søndag i advent

 • Category: Jul

Hei dere!

Tenk at det er 3. søndag i advent allerede? 3 av 4 lys er tent og om allerede 2 uker er det 1. juledag. For en koselig tid vi har i vente.  Og den tiden startet allerede litt i går, da det ble pepperkakebaking og dekorering på meg og søstera mi. Det var så koselig. Spesielt når man skal pynte de etterpå. Nam. Gleder meg til kose meg med de framover.


 


 

Elsker denne kosebuksa som jeg fikk til jul i fjor. Perfekt nå til jul, og perfekt til kalde dager - for den er nemlig i fleece. Og når vi snakker om å være kald, sokkene jeg har på føttene er bare de deiligste på denne tiden av året, og ikke minst kjempefine. Disse er fra Primark, men jeg vet at Cubus og HM har liknende.

  Nå skal jeg få beveget meg ut av koseklærne og inn i noe mer presentabelt, i tillegg må jeg få sminket meg litt for vi skal på julemiddag til besteforeldrene mine om ikke alt for lenge. Det blir godt. Ønsker dere en fin og koselig søndag!

Klem i fleng :)
 

 • 10.12.2016, 13:15

Christmas essentials

 • Category: Jul

Hei dere!

Dette innlegget har jeg gledet meg skikkelig til å skrive, og ikke minst ta bilder til. Jeg er jo så glad i julen, så å finne fram ting som er essensielle for meg i julen er jo bare så koselig. På bildene kan du finne alt fra pepperkakedeig og klementiner til sminkeprodukter. Jeg kunne har lagt til enda flere ting og produkter som minner meg om jul, men det hadde tatt helt av. Må jo ikke gå helt amok med juleting. Bare å spørre om dere lurer på hvor noe er fra. Flere av småtingene er blant annet fra Kremmerhuset, Søstrene Grene og Ikea.


 

 

Er ikke koppen under her bare helt skjønn? Fant den og masse andre søte skåler på Søstrene Grene, men det ble bare den havnet i handlekurven. Man kan jo ikke kjøpe med seg alt fint man finner ;)


 


 

Åå, nå får jeg skikkelig julestemning! Jeg tenkte å få baka litt pepperkaker i dag med litt julemusikk og røkelse i bakgrunn. Så koselig! Hva er deres planer for dagen? Ønsker dere i hvert fall en finfin lørdag!

Klem i fleng :)

 • 09.12.2016, 18:27

Winter fashion inspoboard


Hei dere!

Så var det helg igjen, og den kunne ikke vært mer velkommen! Denne uken har det virkelig vært mye på skolen, og kjenner at det skal bli deilig å få hvilt de stive skuldrene litt, før det er siste innspurt og siste uke før juleferie. Juleferie om en uke, ah jeg gleder meg.

Men over til noe helt annet. Nemlig vintermote. Jeg vil ikke si at jeg er en person som er superopptatt av mote, men selvfølgelig (som regel) opptatt av hvordan jeg kler meg. Vinteren er en av mine favoritt-tider når det kommer til mote, rett og slett fordi jeg elsker plagg på plagg stilen. Jeg elsker å kle meg varmt, og jeg elsker å pakke meg inn i tykke, varme gensere. Derfor tenkte jeg at jeg kunne sette sammen en liten collage med litt inspobilder til stilen jeg liker nå om vinteren. Håper dere likær'n.

 


  


 

Ønsker dere en finfin fredag! Jeg tenkte å skru på en koselig julefilm om ikke lenge. Har jo fått så mange filmanbefalinger av diverse bloggere for tiden, så det bli spennende å se hvem jeg ender opp med å se. Vi snakkes.

Klem i fleng :)

 • 07.12.2016, 16:00

Christmas giftguide 2016


Hei dere!

I år som i fjor har jeg satt sammen en aldri så lita giftguide til dere. Jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne de rettene gavene, spesielt om du skal holde deg til et budsjett. Så under her har jeg satt sammen en relativt budsjettvennlig giftguide. Håper dere liker den!

Vil tipse dere om at feelunique har utrolig masse fine produkter til en god penge. Min favorittbutikk for tiden. Har inkludert noen produkter derfra i giftguiden nedenfor.

 


  

Tavle HER - Duftlys HER - Skjerf HER - Bath Fizzer HER - Håndsåpe HER - Øyeskyggepalette HER - Bath latte HER

 


 

Ønsker dere en fin onsdag videre! Her pøsregner det som bare det, og jeg skulle virkelig ønske at det kom som snø istedenfor... jaja får håpe vi får litt snø til jul da.

Klem i fleng ;)

 • 06.12.2016, 18:15

Pestoeggerøre

 • Category: Mat

Hei dere!

Jeg hadde egentlig tenkt til å oppdatere dere litt tidligere, men etter middagen i dag sovna jeg rett og slett med en gang. Jeg har sovet veldig dårlig de siste nettene, så det er nok en konsekvens av det. For vanligvis så klarer jeg aldri å sove midt på dagen, men det var godt og nå føler jeg meg litt mer opplagt.

I dag dro jeg hjem i lunsjen ettersom at jeg hadde fritime etterpå, og som dere vet så er jeg veldig glad i eksperimentere litt på kjøkkenet. Så til lunsj i dag ble det eggerøre med pesto og tomater. Det høres ikke godt ut, og ser heller ikke godt ut, men godt var det virkelig. Det kan virkelig anbefales om du er på utkikk etter noe annet enn vanlig eggerøre. Bare bland inn pestoen og tomatene når eggerøra begynner å bli ferdig,  og voila så har du en deilig pestoeggerøre.


  Nå skal jeg lage meg en deilig kopp te og bare slappe av med litt vlogmas!

Ønsker dere en fin tirsdag kveld!

Klem i fleng :)

 • 05.12.2016, 14:53

The sweet and simple detail


  

 

 • 04.12.2016, 13:45

It's beginning to look alot like christmas...

 • Category: Jul

Hei dere!

God 2. søndag i advent til dere. I helgen har jeg gjort det rent og pent her til julen, og pyntet med noen fine og koselig juleelementer. Jeg ble så glad da jeg våknet til morgenen i dag og så at jeg hadde julesengetøyet brettet om meg. Julen symboliserer noe koselig for meg, og det gjør meg ekstra glad nå som vi har trått godt inn i desember og julen virkelig kan starte.


 

 

... everywhere I go...

 


  


 

Ønsker dere en fin og koselig 2. søndag i advent! Jeg skal på jobb om noen timer, og skal kose meg med litt julestemning der! Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)


 

 • 03.12.2016, 15:27

Denne må gjentas

 • Category: Jul

Hei dere!

Hver jul går jeg alltid inn for å kose meg maksimalt. Det er jo trossalt den fineste og koseligste tiden på året, så hvorfor ikke unne seg litt ekstra godt i den tiden? I fjor til jul lagde jeg meg en skikkelig deilig og mektig kopp med kakao med en liten juletvist. Julekakao, kakao med litt krem toppet med pepperkaker. Det var bare så nydelig, og om jeg skal si det selv så synes jeg den så veldig god ut også. Så denne gleder jeg meg til å lage i år igjen. Har dere forresten noen deilige oppskrifter på noen gode, varme drikke til jul? Skriv dem i kommentarfeltet om du har noen. Det setter jeg stoor pris på.

 


 

 I dag har følt meg skikkelig produktiv. Jeg har sett på kusina mi spille håndball kamp, jeg har rydda, støvsuga og vaska rommet mitt, jeg har pynta til jul og vært en tur i byen. Og om et par timer skal jeg i bursdag, så nå skal jeg hoppe i dusjen og få gjort meg klar.

Ønsker dere en fin lørdag!

Klem i fleng :)

 • 02.12.2016, 17:46

10 ting jeg vil gjøre i desember


Hei dere!

Husker dere jeg sa at jeg gleda meg så til å skrive dette innlegget for desember? Og nå er endelig dagen her. Jeg kan fortsatt ikke tro at vi er i desember, min favoritt-måned. Så i årets siste måned har jeg planer om å få gjort masse gøy, så det blir bare så bra! Ææ, det er jul! The coziest time of the year.


  


 

1. Pynte rommet mitt til jul. Jeg har jo startet litt allerede, men i helgen tenkte jeg å ta på nissesengetøyet og få satt fram litt mer julepynt. Det blir så koselig.

2. Se på julekalender på tv. Har dere fått med dere at det er en ny julekalender på tv i år? Snøfall heter det. Jeg så på første episode i går, og tror at det kommer til å bli en fin serie å følge med på i jula. Dessuten har de filmet noe av serien her i bøkeskogen i Larvik, så da er det litt ekstra gøy å følge med.

3. Spise masse klementiner og pepperkaker mens jeg ser på julefilm. I går som sagt, hamstra jeg inn pepperkaker og klementiner. Virkelig noe av det beste jeg vet, og det gir SÅ julestemning. Så dette skal jeg kose meg med imens jeg koser meg med julefilmer på tv-skjermen.

4. Kjøpe inne de siste julegavene. Jeg er faktisk så og si ferdig med julegavene i år, har bare et par stykker igjen. Kjøpte så mange da jeg var i Liverpool i høstferien. Selv om jeg er veldig glad i å kjøpe julegaver, er det godt å være ferdig snart også.

5. Dra på kreftforeningens verksted. Den 14. desember skal jeg på et verksted for å lage perlearmbånd til inntekt for kreftforeningen. Synes det er fint å kunne gjøre litt for andre også, spesielt også når det går til et så fint formål som kreftforeningen.

6.  Bake pepperkaker. I år skal det bakes masse deilig pepperkaker med deilig melisglasur og nonstop.. Mmm, gleder meg!

7. På juleverksted til mimmi. Mimmi (min mormor) har hver jul et juleverksted hvor vi barnebarna får komme å lage diverse ting til jul. Alt fra julekort til julebakst, det er en så koselig tradisjon som jeg gleder meg til hvert år.

8. Kjøpe julegave til en som ikke får. I fjor kjøpte jeg en gave til Røde Kors sin innsamling for julegaver til barn som ikke får julegaver. Rundt oss finnes det utrolig mange barn som ikke får julegaver, ofte på grunn av at familien ofte ikke har råd til det. Mange fler enn vi tror. Og da synes jeg det er veldig fint å kunne gi til nettopp dem som ikke får. Det ga meg så mye da jeg gjorde det i fjor, så da skal jeg selvfølgelig gjøre det i år igjen.

9. Dra på julebord. I år har vi i russegruppa mi planlagt å dra ut å spise som et slags julebord. Det blir så koselig å få samlet alle sammen.

10. Feire julaften og nyttårsaften. Oog selvfølgelig så skal jeg feire julaften og nyttårsaften. Det blir så koselig.

 Det var 10 ting jeg vil gjøre i desember. Naturligvis er det flere ting jeg vil gjøre i desember, men jeg tenkte jeg skulle prøve å holde listen forholdsvis kort. Gleder meg til å gjøre alle tingene jeg har skrevet opp her. Blir helt i lykkerus av å tenke på at det endelig er jul. Hjelper virkelig på i sånn litt mørk og stressende periode vi er inne i nå.

Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :)

 • 01.12.2016, 17:30

Christmas gift wrapping: video


Hei dere!

Æææ, det er 1. desember! Og vi er endelig inne i min favoritt-måned. Tenk det. Fy så glad jeg er, og fy som en bra måned dette skal bli. Jeg kjenner meg overgira og skikkelig motivert, så forhåpentligvis går dette utover bloggen også. Jeg kan love dere at det blir litt julemoro framover. Så siden vi har tredd i den første dagen av desember, så kan vi jo like så godt starte moroa med en gang. Og med det så snurrer vi film, for jeg har nemlig mekket sammen en aldri så lita video til dere. Håper dere likær'n.


 

 
 
 
 
 
 


 
Gavepapir: Panduro
Grønt bånd: Kid interiør
Bånd i 3 pk: Clas Ohlson
Svart bånd: Søstrene Grene
Halmtråd: Clas Ohlson
Rødt bånd: Søstrene Grene
Julekuler: Søstrene Grene
Hvite figurer: Søstrene
"Snøkuler": Søstrene Grene
Til og fra lapper: Søstrene Grene og Kid interiør
 
 


 


Ønsker dere en kjempe fin 1. desember videre. Jeg har vært og hamstra pepperkaker og klementiner til å ha til julekalender på tv etterpå. Åh, det blir så koselig.

Klem i fleng :)

  


 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits