• 31.12.2015, 14:11

Cashmere haze


Hei dere!

Vi har kommet til den siste dagen i 2015, og jeg kjenner at jeg er veldig spent for det kommende året. Jeg har hatt så ektremt hodepine denne uken, så jeg har ikke lagt noen andre planer for kvelden annet enn at vi skal spise middag hos naboen, slik vi gjør hvert år. Så jeg tenker å bare ta kvelden som den kommer. 

Til jul fikk jeg dette nydelige settet fra HM av søsteren og broren min, og jeg er helt dilla på det. Ikke bare ser det fint ut, men det lukter helt herlig også. Dette er et godt alternativ om du ikke har råd de "dyre" merkene. Dette funker så og så like bra. Nå skal det jo sies at det er en grunn til at f.eks The Body Shop eller Biotherm er litt dyrere - produktene er jo tross alt veldig gode... noe disse også er, men selvfølgelig ikke like gode. 


 

Ønsker dere en fin nyttårsaften!

Klem i fleng :) 

 • 30.12.2015, 14:04

Årskavalkade Del 1 - Januar - April


Hei dere!

Det er kun et par dager til vi er inne i 2016, og i den anledning må man jo se tilbake på året som har gått. 2015 har for meg vært et år med både nedturer og oppturer, rett og slett et skikkelig berg - og dalbane år. Året kunne vært bedre, og det kunne vært verre. Men alt i alt, så har det vært et greit år - og håper 2016 blir mye bedre. 

 

Januar 

I Januar ble det en del trening på meg og Kristiane! Vi måtte jo få av oss julefettet. Så ble det også et par restaurant besøk, og noen hytteturer. En Oslotur ble det også, hvor jeg fikk kjøpt meg den fineste leppestiften fra Mac.Februar

I Februar ble det enda mer trening, og jeg begynte fort å se resultater. 15 Februar var det også Fifty Shades of Grey på kino - en film jeg hadde gledet meg skikkelig til. (Funfact: Jeg har lest bøkene 6 ganger, elsker kjærlighetshistorien). Jeg laget også masse digg å spise og drikke, og det måtte jo selvfølgelig dokumenteres. Her på bilde under hadde jeg laget sunne vafler. Det var også Ski VM i Falun, og det var noe så og si hele klassen fulgte med på.. *Kremt kremt* i skoletida. Mars

Det beste i Mars, og noe av det beste i løpet av året var da jeg og Kristiane var på Farris Bad. Gleder meg så til vi skal tilbake dit om to uker!! I Mars feiret en av de beste venninne mine, Elise bursdagen sin!! Bursdager er det beste. Det ble også en del shoppingturer... hehe. I Mars ble Kristiane endelig 18 år!! Og det ble feira med en skikkelig fest i April. 

April

I April hadde jeg jentekveld i Påska, før Kristiane feiret 18 årsdagen sin et par dager etter. Spiste også litt Sushi - det beste jeg vet. 28. April ble jeg 17 år, og det måtte feires med snuppene mine. Det ble også litt øvelseskjøring i april, før det stoppa opp litt.. hehe. Vi var også på tur med klassen og grilla i det litt kjølige været!
 

 

Håper dere likte innlegget. Del 2 kommer ut om et par dager! Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :) 

 

 

 

 

 • 29.12.2015, 13:30

Mine julegaver 2015

 • Category: Jul

Hei dere!

God tirsdag! Før jeg skal kaste meg rundt og få ryddet litt før gjestene kommer tenkte jeg at jeg kunne vise dere det fleste gavene jeg fikk til jul. Jeg vet det er veldig populært å lage slike innlegg på video, men det er rett og slett noe jeg ikke er kompertabel med å gjøre.. Så da blir det et godt, gammeldags, vanlig innlegg. 

Jeg fikk masse forskjellig og fint, og jeg er veldig fornøyd.Jeg fikk det meste av det jeg ønsket meg - og mer til. Litt interiør, kosetøy, gavekort, penger, sminke, sminkekoster, hudpleie, hårpleie, dundyne, sengetøy,høyttaler, hjemmestrikkede votter, Kari Traa ulltøy, personlig almanakk, negldesign.. osv..  

Hva er deres planer for dagen? Ønsker dere en fin dag videre!!

Klem i fleng :) 

 • 28.12.2015, 12:56

"Skal jo tross alt kose seg i jula.."

 • Category: Jul

Hei dere!

God mandag! Tenk at det bare er en uke igjen til skolen starter igjen.. det er jeg virkelig ikke klar for. Og ikke nok med det men da er vi også flere dager inne i 2016 allerede! I dag til frokost disket jeg opp med amerikanske pannekaker til alle sammen... "skal jo tross alt kose seg i jula." - en setning jeg har brukt utrolig mye i det siste.. hehe.

Nå har jeg akkurat laget meg en deilig kopp med kakao med krem, med en liten smak av pepperkaker. Så nå skal bare kose meg den en liten stund, før jeg knyter på meg joggeskoene og farer ut.

 

Ønsker dere en fin mandag videre!!

Klem i fleng :) 

 • 26.12.2015, 13:39

I drømmeland


Hei dere!

Hatt en fin dag så langt? Vinneren av giveawyaen har blitt trukket, og det kan du sjekke HER eller på facebooksiden min HER!

I natt har jeg altså sovet så godt. Jeg var så heldig å få meg ny dyne og sengtrekk av besteforeldrene mine til jul. Så i natt har jeg virkelig vært i drømmeland. Skikkelig vanskelig å komme seg ut av senga altså...


 

Hva er deres planer for dagen? Vi skal til besteforeldrene mine på familiemiddag om en drøy time. Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :) 

 • 25.12.2015, 12:46

Julaften 2015

 • Category: Jul

Hei dere! 

God jul! Jeg håper alle hadde en fin juleaften i går med venner og familie. Jeg personlig kunne ikke hatt det bedre. Jeg fikk tatt noen stemningsbilder i går - så da tenkte jeg at jeg måtte vise dere dem. Ønsker dere en fin 1. juledag. Hva er planene deres for dagen? Jeg skal jobbe kvelden i dag, ellers skal jeg bare legge tingene jeg fikk i går på sin nye plass. 

Klem i fleng :)

 

(PS: Trekker vinneren av giveawayen om et par timer, siste sjanse for å være med HER

 • 23.12.2015, 18:01

Christmas nails

 • Category: Jul

Hei dere!

Juleneglene er lakket, og jeg klar for å sette meg til å se julefilmer resten av kvelden. En film jeg i hvert fall skal se i dag er "The Holiday" - den ser jeg hvert år. En slager!! Ble forresten ganske fornøyd med julenegelene mine i år, så da tenkte jeg at det bare var rett å vise dem til dere - og kanskje da inspirere dere litt. 

Føler egentlig at bildene ikke viser så godt hvordan de egentlig ser ut. I virkeligheten er de mer gliterende.. Jaja, bilder kan missvise..

Den rød lakken er fra Pieces og er i fargen "Red", denne er faktisk veldig god, og jeg brukte to lag. På toppen har jeg en glitterende gullneglakk fra Deborah Lippmann i fargen "BOOM BOOM POW". 


 

 

Ønsker dere en fin lillejulaften. Hva er deres planer for kvelden?

Klem i fleng :)

 • 22.12.2015, 15:17

Christmas presents ready for their new owner

 • Category: Jul

Hei dere! 

Da er de siste julegavene kjøpt og levert til den nye eieren sin, og i kveld er det endelig klart for å pynte juletreet!! Skulle bare ønske at jeg hadde litt mer julestemning. Den har forsvunnet sakte men sikkert med årene. Jeg har hørt at den forsvinner ved ungdomsårene, og kommer mer tilbake når man får barn. Får håpe det skjer med meg.. hehe. Under kan dere se hvordan jeg har pakket og "dekorert" pakkene i år. Dere kan se mer HER, der står det også hvor enkelte ting er kjøpt.  

 

 

Nå skal det lages litt middag, før vi skal i gang å pynte juletreet. Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag.

Klem i fleng :) 

 

(PS: Ikke glem å bli med på giveawayen HER, vinneren trekkes om 3 dager!) 

 • 21.12.2015, 15:52

Christmas makeup


It's all about the red lips- and nails...


En rød leppe og røde negler er viktige effekter i sminken min om jul. Selv er jeg ikke veldig glad i å bruke masse farger, men til jul synes jeg det passer seg veldig med noen hint av rødt. 

Til jul synes jeg det også er fint med litt ekstra glød, og da er denne highlighteren fra Makeup Mekka super! (Tips: den kan også fint brukes som en nydelig øyenskygge). Ellers har jeg en ganske "normal" sminke ellers i ansiktet - litt foundation, concealer, blush, bronzer... etc. 

Er du en av dem som er litt redd for å bruke fargen rød, kan jeg anbefale deg i bruke en del av gull. Det er også en farge som kommer til å bli masse brukt framover. Her på bilde over kan dere se en nydelig neglelakk fra Deborah Lippmann i fargen  "BOOM BOOM POW", navnet snakker for seg selv.. hehe. På leppene: Max Factor Scarlet Ghost 720 

På neglene: Pieces Red


 

Tenk at det bare er 3 dager igjen til jul! Fy som tiden flyr. Nå skal jeg pakke inn de siste julegavene. Ønsker dere en fin mandag videre. Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

(PS: Bli gjerne med på giveawayen HER

 • 20.12.2015, 17:22

Cinnamon rolls

 • Category: MatHei dere! Jeg er så fornøyd med dagens bakst, og at jeg føler meg mye bedre. Nå skal det sies at jeg nesa renner og at det høres ut som om jeg har kols når jeg hoster, men energien er det i hvert fall ikke noe galt med... hehe. Jeg tror faktisk at dette er første gangen jeg har laget kanelsnurrer, så jeg må egentlig se meg fornøyd med de - gode var de også.. hehe. 
Ønsker dere en fin ettermiddag!

Klem i fleng :) 

 • 20.12.2015, 12:21

Cozy sunday morning


Hei dere!

I dag har jeg egentlig tatt en veldig rolig start på dagen, ettersom at jeg har sovet svært lite i natt. Den helsikes forkjølelsen altså. Rommet mitt som i går var strøkent og nyvasket er i dag fylt av snytepapir, halspastiller og varm drikke. Hvorfor skal jeg bli syk hver jul? Jeg får bare ta dagene som kommer nå, og bare slappe av og holde meg varm, slik at jeg er frisk til julaften. 


 

 

Nå skal jeg krype under dyna igjen med litt te og litt Friends på tv'en. Ønsker dere en fin søndag videre.

Klem i fleng :) 

 

(Ps: Ikke glem å bli med på giveawyaen HER

 • 18.12.2015, 21:16

Endelig juleferie


Hei dere!

Endelig har den etterlengtede juleferien ankommet, og jeg kunne ikke vært mer glad. Etter en liten tur på skolen, har jeg vært på juleverksted hos Mimmi til ca. nå.. hehe. Dette er en utrolig koselig årlig tradisjon, som jeg hver jul alltid ser fram til. 

Tenkte bare å stikke innom her for å oppdatere dere litt.. Før jeg resten av kvelden tenkte å bruke på å få litt mer julestemning ved å se på litt julefilmer. Har dere noen tips?
 

Ønsker dere en fin kveld videre! 

Klem i fleng :) 

 • 17.12.2015, 19:35

Christmas inspo

 • Category: Jul

Hei dere!

I dag er det bare 1 uke igjen til julaften dere!! Det er noe å rope HURRA for!! Under kan dere se litt nydelig jule- inspirasjon for å komme litt i mer julestemning. 

 

Har julestemningen kommet til dere?

Ønsker dere en fin kveld! 

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 16.12.2015, 17:32

5 ting jeg gleder meg til i 2016


Hei dere! God onsdag!

Året 2015 er snart omme, og 2016 er like rundt hjørnet. 2016 er jeg sikker på at kommer til å bli et sykt bra år, og under kan du lese om 5 ting jeg gleder meg til i 2016. 


 

 

1. Bli 18 år. Er det et år jeg virkelig har sett fram til i alle år så er det 2016 - for da blir jeg endelig de hellige 18.. haha. Gleder meg så sinsykt til å bli myndig, og kunne bestemme alt over meg selv. Dessuten planlegger jeg en skikkelig feiring med et skikkelig kult tema. Stay tuned. 

2. Feire 18 års dagen min. Punkt nummer 2 går egentlig ganske i nummer 1, men jeg synes likevel at den fortjener et eget punkt. Ååå, som jeg gleder meg.

3. Ta billappen. Et av de største tingene du gjør i livet er å ta billappen føler jeg. Og selv om det å kjøre bil er veldig vanskelig i mine øyne - har jeg et mål om å ta den før sommeren 2016. 4. Spatur med Kristiane. Her om dagen bestilte jeg og Kristiane spaopphold på Spa - hotellet her i byen, det sies at det er en av Norges beste. Jeg har vært der før, men kun på spaavdelingen og i restauranten, så skal bli spennende å overnatte også.. Hehe. Skikkelig jentetur!! Ååå, som jeg gleder meg!!

5. Sommerferie. Jeg har planer om at Sommeren 2016 skal bli en av de beste med masse reising og masse hyggelige kvelder. Vet det blir en tur til Danmark med familien, men håper på å få til en ekstra tur, kanskje til London eller sydligere strøk. 
 

Hva gleder dere - dere til i 2016? Ønsker dere en fin onsdag videre!

Klem i fleng:) 

 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 15.12.2015, 15:09

Get ready for the party season


Hei dere!

Nå som vi er inne i en sesong hvor vi pynter oss mye - både i juletiden og til nyttår, tenkte jeg å dele noen av mine favoritter for å pynte seg til "partysesongen".Alle produktene er linket under bildet. 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER

 

Håper dere fikk hentet opp noen tips. Ønsker dere en fin tirsdag videre. 

Klem i fleng :) 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 

 • 14.12.2015, 16:30

The Christmas TAG

 • Category: Jul

 Hei dere!

Nå som vi midt inne i juletiden passer det vell seg med "juletag". 

 

1. Favoritt julefilm?

- Jeg elsker julefilmer, så det er veldig vanskelig å velge ut bare en. Men en stor favoritt er The Holiday. For en herlig og skjønn film!!2. Favoritt julefarge?

- GULL! Gull hele året!

3. Liker du å gå i pysj eller pynte deg til jul?

- Pynter meg selvfølgelig til julaften og andre familiemiddager, men ellers går jeg stort sett i pysjen.. hehe. 4. Hvis du bare kunne kjøpe EN julegave i år, hvem skulle den hvert til?

- Dette var utrolig vanskelig. Er så mange som jeg vil gi en oppmerksomhet til.. Så jeg vet ikke helt... Kanskje moren eller faren min? Ikke la meg velge mellom de to..hehe

5. Åpner du gavene dine på julaften eller 1. juledag?

- Siden jeg bor i Norge, så pakker jeg selvfølgelig opp gavene på julaften. Noe jeg er sykt glad for!! Neida, joda, neida...

6. Har du noen gang laget et pepperkakehus?

- Ja, lager det så og si hvert år. Laget senest et i går.7. Hva liker du best å gjøre i juleferien?

- Slappe av, drikke masse gløgg, være masse sammen med venner og familie. 

8. Har du noen juleønsker?

- At alle skal ha en fin jul! Tenker så på de som gruer seg til julen. Må alle få en nydelig juletid!

9. Favoritt julelukt?

- Røkelse, klementiner, pepperkaker, juletre. 

10. Favoritt julemat eller julensnacks?

- Klementiner, pepperkaker.. Er ikke så veldig glad i julemat.. hehe. 

 


 

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre!

Klem i fleng :) 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 13.12.2015, 18:01

Når en pepperkakebaker baker pepperbakerkaker ....

 • Category: Jul

Pepperkakebaking, dekorering og gløgg <3 


 

Nå skal jeg kose meg gløgg ihjel med pepperkaker og gløgg. Håper søndagen deres har vært fin så langt,  og måtte den bli like fin videre.

Klem i fleng :) 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 13.12.2015, 11:56

Christmas essentials

 • Category: Jul

 Juletiden er min favorittid i løpet av hele året, ikke en gang sommeren slår julen. Følelsen av å stå opp om morgenen, ta på seg tøfler og traske ned i pysjen ned for å hente en kopp med noe varmt i er bare helt herlig. I de siste dagene har jeg brent dette lyset fra IKEA, og det lukter bare helt himmelsk.Ble så glad for at de etter lang leting hadde et julelignende duftøys. Man kan heller aldri gå lei av varme drikker, og mine favoritter i juletiden er åpenbart tomtegløgg, julekaffe og te. Varm sjokolade er også en god favoritt, men den drikker jeg jo stort sett hele året uansett. 

Parfymevis er jeg veldig opptatt om vinteren å ha en litt varm lukt ettersom det er en kald årstid. Vet det høres litt rart ut, men tenkt deg om sommeren bruker man ofte en frisk og kald lukt på parfymen -  og da det som oftest er ganske varmt. Så det henger litt sammen. Mine to favoritter til vinterhalvåret, og egentlig hele året er Black Opum fra YSL, og Crystal Noir fra Versace.  


 

Ønsker dere en kjempe fin søndag! I dag er jo Luciadagen også! Noen som skal lage lussekatter?

Vi skal i hvert fall kose oss med å lage pepperkaker og pepperkakehus i mens vi nipper til litt Tomte gløgg. 

Klem i fleng ;)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen min HER

 • 12.12.2015, 17:39

Christmas giveaway


Hei dere!

Det er kun 12 dager igjen til selveste julaften!! Og i den anledning tenkte jeg å kjøre i gang med en giveaway - hvor du kan vinne en goodiebag med masse gøy!


Dette må du gjøre for å være med i trekningen:

1. Like den nye facebooksiden min HER

2. Kommentere at du er med.  (om du ikke har blogg, ta med e-posten din i kommentaren) 

Vinneren trekkes: 25. Desember. 

VINNEREN ER TRUKKET! Det ble: Anne Karlengen! Gratulerer. 

Lykke til.

Klem i fleng :) 

 • 09.12.2015, 17:52

Soaper Heroes - Gavetips


Hei dere!

Dette har vært en dag hvor jeg helst bare har hatt lyst til å krype under dyna og sove... Rett og slett en skikkelig dritt dag, slike dager vi alle har i blant. Heldigvis kommer Kristiane og Emilie om en drøy time, så blir dagen litt lysere... hehe...

Jeg tenkte i dag å dele et gavesett med dere fra en av mine favoritt hudpleieserier, Soap and Glory. Denne serien er ikke veldig populær i Norge, noe jeg er litt overasket over. Er nok fordi den ikke har blitt så mye markedsført, og at den ikke er å finne så mange steder. Jeg kjøper i hvert fall mine produkter på Boots. 

Julen nærmer seg med stormskritt, og du har kanskje fortsatt problemer med å finne ut hva du skal kjøpe til enkelte. Da er gavesett en super idee. Alle elsker gavesett, og jeg er sikker på at det er gavesett for alle og en hver der ute. Et av mine favorittsett kan dere se under her fra Soap and Glory. Et sett jeg virkelig hadde blitt glad for å få om jeg ikke hadde det.. hehe.. 

I settet får du: 

- Handfood handcream

- Girligo moisturising mist

- Clean on me shower gel

- The Righteous Butter body butter 

- Flake away body scrub

 
 

Ønsker dere en fin onsdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 08.12.2015, 22:02

Happiness is...


.... 

 • 07.12.2015, 18:57

My wishlist for Christmas 2015

 • Category: Jul

Hei dere!

Virker som om det er ganske populært å dele ønskelistene sine i år. Og av en eller annen grunn synes jeg det er gøy å se hva andre ønsker seg - akkurat som at jeg elsker å se videoer av hva folk får til jul.. Haha.. rar hobby. 

Så i dag som dere kanskje har skjønt - skal jeg dele min ønskeliste til jul med dere:  

Jeg ønsker meg virkelig flere av kostene til Real Techniques, they are my fav!! Og hvor deilig er det ikke å få pysj til jul? Det står alltid på min ønskeliste. Om jeg kunne - hadde jeg levd i pysj, noe jeg nesten allerede gjør.. haha. Så her kan dere se det meste av hva jeg ønsker meg til jul. I tillegg ønsker jeg meg de litt kjedelige tingene som: en til hotellpute, dundyne osv.. Også litt forskjellige interiør og sminketing.

Del gjerne deres ønskeliste med meg!!

Ønsker dere en fin mandag videre. 

Klem i fleng :) 

 

 • 06.12.2015, 14:11

Me time


Hei dere! God søndag. 

I dag føler jeg egentlig at jeg har vært veldig effektiv til tross for at jeg stod opp klokka 11:30. Det var så utrolig deilig. Trodde jeg skulle jobbe i dag, men hadde vist tatt feil av dagene, så var godt å få sove noen timer ekstra. Så - så langt i dag har jeg fått gjort litt skolearbeid, tatt meg et bad og vasket badet. 

I kalenderen i dag fikk jeg ansiktsmaske, og i stund nå har jeg hatt lyst til å ta meg et avslappende bad, det gjør jeg alt for sjeldent. Så i dag bestemte jeg meg for å ta det etterlengtede badet, og fikk samtidig endelig testet ut Zoella Beauty Fizz bar. For en fantastisk lukt den har! Så nå har jeg fått samlet opp litt energi der jeg satt med ansiktmaske og en kopp te omringet av skum og bobler.  

Nå skal jeg i gang å lage litt Lasagne før Kristiane kommer en tur. 

Ønsker dere en fin søndag videre.

Klem i fleng :) 

 • 05.12.2015, 15:31

The most coziest time of the year

 • Category: Jul

Hei dere!

Hatt en fin lørdag så langt? 

I dag har jeg rukket å øvelseskjøre litt, før jeg og mamma dro en tur på senteret for litt julegaveshopping. I dag er det virkelig en sur og kraftig vind ute, så nå sitter jeg godt plantet i sengen min med pysjbukse, kosetøfler og en varm kopp med kaffe. Er det rart i at folk mener denne tiden på året er den koseligste?

 

Ønsker dere en fin lørdag videre! Her skal det gjøres litt skolearbeid. Kan ikke beskrive hvor mye det suger å måtte gjøres i helga.. Men må man så må man...

Klem i fleng :) 

 • 04.12.2015, 15:46

DIY: Picture slyng

 • Category: DIY

Hei dere!

Nå kan jeg endelig senke skuldrene litt etter å endelig være ferdig med heldags i S1 matematikk. Denne dagen har virkelig hengt over meg lenge, så er veldig deilig å ha den unnagjort. For en uke siden bestilte jeg noen Polaroidliknende bilder fra FotoKnudsen, og i dag mottok jeg dem endelig. 

Jeg har lenge hatt en lyst på en slags "bildeslynge" der det henger polaridbilder, så da måtte jeg nesten bare finne fram litt tråd og klyper, og så var jeg good to go. Og slik ble resultatet:

Det eneste du trenger for å lage denne bildeslyngen er:

- Tråd

- Små klyper

- Bilder

- Evt. spiker og hammer. 
 

Nå skal jeg få slengt i meg litt mat - før jeg skal på jobb. Ønsker dere en fin fredag videre.

Klem i fleng :) 

 • 03.12.2015, 10:47

Kom i julestemning med...

 • Category: Jul

.. youtube videoer. 

Youtube har tatt helt av de siste årene - noe jeg kan skjønne. Nettsiden har blitt tatt til nye høyder, og du kan jo så og si se alt du vil der. Selv er jeg veldig fan av de såkalte STORE Youtuberne, og jeg har vært "subscribed" til Zoella, Fleur De Force, Alfie Deyes, Tanya Burr, Ingrid Nilsen ... og alle de der i flere år. Og er du ute etter skikkelig julestemning i år kan jeg virkelig anbefale dere å abonnere på kanalen til Zoe Sugg aka. Zoellla. Der poster hun videoer hver dag i Desember med deilig og inspirerende juleinnhold. 

Trykk på bilde under for å komme til Zoe's youtubekanal eller trykk på filmen under for å se en av videoene hennes. 

 

CHRISTMAS WITH ZOELLA:  
Hver dag i Desember lager hun også daglige vlogger på sin vlogkanal, hvor hun filmer sine dager fylt av sprell med hint av jul. Den såkalte vlogmas! Og er du like glad i daglige vlogger som meg burde du definitivt sjekke ut vlogkanalen hennes HER, eller trykke på videoen under. Nå må jeg få slengt i meg litt frokost, og litt sminke før jeg drar av gårde på skolen. Er så heldig å starte 12:20 i dag!!
Ønsker dere en fin torsdag videre.
Klem i fleng :) 
 • 02.12.2015, 19:51

8 ting jeg vil gjøre i Desember


Hei dere! 

Slik som de to forrige månedene tenkte jeg å gjøre et "ting jeg vil gjøre i Desember" innlegg. Vet det er flere som har begynt med denne slags type innlegg for tiden. For min del blir det gøy å se tilbake på senere. 

 

1. Lage pepperkaker. Jeg føler at de siste årene så har kakelaging til jul feidet litt bort. Flere og flere kjøper heller ferdiglagde kaker, med den unnskyldingen om at de rett og slett ikke har tid. Men å lage pepperkaker synes jeg nå de fleste burde ha tid til- for du trenger jo nødvendigvis ikke lage deigen selv. I år har jeg til og med kjøpt mine egne pepperkakeformen som jeg fant på salg. Tenkte også at de kom godt med når jeg flytter ut om et par år. 

2. Kjøpe ferdig julegavene. Jeg har ca. 4-5 julegaver igjen av totalt 14 stk, så jeg gleder meg til den årlige  julegaveshoppinging med Kristiane  i Desember.

3. Dra på IKEA. Å dra på IKEA i Desember høres kanskje litt rart ut, ettersom Desember er full av gjøremål og diverse - og da skal man jo ikke ha tid til IKEA-turer. Men neste uke er planen å dra en tur på IKEA, og kunne ikke gledet meg mer! Jeg ELSKER IKEA! Tenkt dere julestemingen på IKEA? Gleder meg til å hamstre litt IKEA - pepperkakedeig.... hehe...

4. Se på Blåfjell. Blåfjell er julestemning i seg selv. Og det er ingen jul utenom blåfjell, basta!

5. Bruke masse tid med venner og familie. Nå som jeg er såpass "voksen" har ikke gavene noen særlig betydning for meg lenger. Føler heller julen handler om kos, være masse med sine nære og kjære og sette pris på det man har. 6. Gi bort julegave(r) til veldedighet. Bare her i den lille byen jeg bor i er det rundt 400 barn som lever under fattigdomsgrensa, og hvert år er det flere hundre barn som ikke får en eneste julegavene, grunnet at foreldrene dessverre ikke har råd til det. Slik ser vi hvor urettferdig verden er, og i år har jeg bestemt meg for å kjøpe en eller flere gaver til barn som gruer seg til jul, og som ikke får noen julegaver. Hver by har flere organisasjoner som jobber for nettopp dette. Så jeg oppfordrer alle som har mulighet - til å bidra litt for at julen skal bli koseligere for flere. For å  bidra med 100 - 200 kroner til folk som "trenger" det er ingen ting for meg å bruke i forhold til hvor mye jeg får/har... 

7. Dra på juleverksted. Hvert år i juletiden har mormoren min hatt juleverksted så lenge jeg kan huske. Og det er noe med de tradisjonene som gjør julen ekstra koselig. Gleder meg!!

8. Feire jul (og nyttår). Også skal jeg jo naturligvis feire jul og at de nye året snart er her. 

... også skal jeg selvfølgelig drikke masse gløgg, og spise masse pepperkaker... hehe. 

 


 

Håper dere har det fint for tiden! Her går det stort sett i skolearbeid som siste innspurt før juleferien. Ønsker dere en fin onsdag videre.

Klem i fleng :) 

 • 01.12.2015, 10:10

1. Desember

 • Category: Jul

Hei dere!

Endelig har daget kommet som jeg har gledet meg så utrolig lenge til, nemlig 1. desember. Tenk at det er Desember allerede? Hvor ble tiden av? Desember er definitivt min favorittmåned. Når jeg våknet i dag, var det et ukjent smil om munnen min, og ikke et surt, trøtt tryne som det pleier å være. Jeg vil tro Desember er min favorittmåned ettersom at det i denne måneden skjer så mye forskjellige. En måned der det er mye å se fram til, altså. 

Jeg har så og så akkuratt åpnet sjokoladekalenderen og tekalender min, og det er noe med den følelsen av å skulle åpne noen hver dag, selv om som i mitt tilfelle vet sånn ca. hva du får hver dag. Hver 3'dje dag har jeg også pakkekalender, så snill som mamma er å gidder å forsatt lage det til meg - så det gleder jeg meg også veldig til. 

I år har jeg laget pakkekalender til foreldrene mine. Det er noe jeg "allltid" har hatt lyst til, men pengene har liksom ikke helt strekt til før nå. Så hver uke får de tre gaver hver, mer hadde jeg ikke råd til hvis gavene ikke bare skal inneholde pjus... hehe. 

 

ADVENTCALENDAR FOR MY PARENTS: 
Ønsker dere en kjempe fin 1. desember! 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits