• 31.12.2014, 16:59

New Years Eve


Hei dere!

Tiden fram til nå har gått til å rydde og ordne rundt her. Vi får besøk av noen gode naboer i kveld, så det blir koselig. Jeg har dekorert bordet nede, og vi er snart klare for å starte på maten. I dag blir det deilig Kalkun. Her er noen bilder av bordet:

 

Ønsker dere en fantastisk Nyttårsaften, og godt nytt år! Måtte 2015 bli kjempe bra!!

Klem i fleng :)

 • 30.12.2014, 16:03

Sweather weather #2


Hei dere! Hatt en fin tirsdag så langt?

Vi leter alle etter den/de perfekte varme og gode genseren(e) hver høst og vinter. Jeg føler jeg aldri får nok av slike varme, romslige gensere. Jeg ser alltid etter flere, og har lagt elsk på mange. 

Her er tre favoritter fra Nelly.com
1. HER 2. HER 3. HER

 

Ønsker dere en super tirsdag videre!!

Klem i fleng :)  

 • 29.12.2014, 19:32

New in


Hei dere! 

Sorry for seg oppdatering i dag. Kristiane sov over hos meg i natt, noe som var superkoselig. Etter hun hadde dratt dro jeg en tur til byen med Maria, og nå er jeg endelig tilbake. Vi hadde vist gått på en feil buss, så bussturen tok en lenger, haha.

Jeg fikk byttet et par ting i dag. Jeg fikk faktisk tre av Cherry me Babylipsene til jul, så da måtte jeg bytte to av dem pluss en genser. 

Babylips: Vita, Cardigan: Gina Tricot 
 

Ha en fin kveld! 

Klem i fleng :)

 

 • 28.12.2014, 13:29

My new warderobe


Hei dere! God søndag. 

For litt siden fortalte jeg dere at jeg skulle få meg en ny garderobe og endelig fikk jeg det til jul. Så siden det er så og si ferdig, tenkte jeg å vise dere hvordan det ble. Jeg er kjempe fornøyd. Det er så oversiktlig og tar mye mindre plass en det ubrukelige skapet jeg hadde før. 


(Jeg har tatt bilde litt skjevt, tingene henger ikke skjevt)

 

Håper dere likte det! Ønsker dere en kjempe fin søndag.

Klem i fleng :) 

 • 27.12.2014, 15:17

27.12.14


Hei dere! Hatt en fin dag så langt?

I dag har jeg rydda og ordna litt rundt på rommet. Utrolig hvor rotete det blir etter julaften, hehe. Dagen i dag skal nytes, og jeg skal slappa av med DET NYE. Vurderer faktisk å gå en liten tur etterpå. Det er jo veldig viktig med frisk luft også. 


 

Jeg antar at de fleste av dere har fått med dere saken om at Caroline Berg Eriksen (fotballfrue) innrømmer at hun har redigert seg litt tynnere på noen av bildene sine pga. at hun ikke har følt seg bra nok. Det har blitt gjort stor oppmerksomhet rundt denne saken.Og jeg har bare lyst til å si til alle at: Husk at Caroline bare er et menneske. Og at det er lov å gjøre feil, uten at man skal få så mye hets for det som hun har gjort. Det er akseptabelt å gjøre feil, det gjør vi alle. Men det er uakseptabelt å hetse henne  og andre slik så mange har gjort. Og det jeg blir mest overraska over er at det er HUN som blir hetsa, det er HUN som blir kritisert, men så er det jo ikke bare henne som som har redigert seg selv.Ta en titt på blogglista, og se nøye på bildene til flere av bloggerne så ser du godt at det ikke er bare noen kviser som er redigert bort, men mer enn det. Caroline gjorde en feil. Men please la henne være i fred nå. Hun har gjort en feil. Hun har beklaget seg. Hun har fått en lærepenge. Vær så snill å la henne være nå. 


 

Ha en fin lørdag(?) videre! 

Klem i fleng :) 

 

 • 26.12.2014, 12:48

Good morning


Hei dere! God morgen! Eller er det egentlig morgen enda? Vi sier det, hehe.

Jeg har vært våken i over en time nå, tatt meg en deilig dusj med litt nye såper jeg fikk til jul, og spist en deilig frokost. Nå er det tid for litt kaffe. Endelig fikk jeg Arne Jacobsen kopp. Jeg hadde faktisk tenkt til å kjøpe den før jul, som en julegave til meg selv, haha. Men alle vet hvor dumt det er å kjøpe ting til seg selv rett før jul, så det gjorde jeg da altså ikke. Og man kan tro gleden var stor da jeg pakket den opp. Den er SÅ fin, og etter min mening så er det den perfekte størrelsen for min del...
 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre, og en nydelig romjulstid!!

Klem i fleng :) 

 • 25.12.2014, 19:26

Julaften 2014

 • Category: Jul

Hei dere! Hadde dere det fint i går?

Vi våknet til deilige julestrømper og gaver fra julenissen, før vi spiste en deilig julefrokost og dro av gårde for å besøke Bestefar en tur. På kvelden hadde vi det utrolig koselig med deilig mat og selskap hos mimmi og besse (mormor og morfar). Mimmi hadde gjort det SÅ koselig, og laget nydelig mat. Dagen kunne ikke blitt bedre... :)

Her er et lite bildedryss av kvelden:

Håper dere hadde en fin kveld! Fikk dere noe fint?

Ønsker dere en fin kveld videre! Klem i fleng ;) 

 • 23.12.2014, 15:03

The perfect daycream


Hei dere! Hatt en fin lillejulaften så langt?

Her i huset har vi vaska og styra nesten helt fram til nå. Og senere i dag skal jeg lage en kake til i morgen.


Jeg har snakket om denne kremen før, men noen ting går faktisk ikke an å snakkes for mye om. Er dere ikke enig? Jeg snakker selvfølgelig om Vaseline Intensive Care sin Day cream. Ja, for dere som ikke har testet den ut enda, så må dere bare det. 

 

Jeg har hatt så utrolig tørr hud i ansiktet den siste tiden. Denne har absolutt hjulpet huden min. Og nå som jeg har vært vekk fra denne kremen en litt stund, har jeg bare skjønt mer hvor fantastisk den er, og hvor mye jeg trenger den.  For jo jeg har selvfølgelig greid og rote bort den gamle krokka mi, så i dag måtte jeg bare få kjøpt meg en ny en. 

(Ikke bare er den super god, den er også veldig rimelig. Kun 63 kroner! WOW!) ~ Denne dagkremen har både vitamin A og E Vitamin i seg, noe som er helt supert. Den er uten parabener og er faktisk Norges nr. 1 dagkrem. Det overrasker meg ikke akkurat. Kremen er for de med Normal/tørr hud, og har en litt fett konsistens, men ikke alt for fet og er veldig god å smøre ut. 
Ta og sjekk den ut! Dere vil ikke angre! 

Ha en fin lillejulaften. God jul!

Klem i fleng :) 

 • 22.12.2014, 21:15

Hair styles for christmas eve


Hei dere!

Jeg har vært borte stort sett hele dagen i dag, så i dag blir det en litt sein oppdatering. Jeg sitter nå og leter etter litt inspirasjon til hvordan jeg vil at håret mitt skal være på julaften. Jeg ser på litt forskjellige hår styles. Det er jo så mye fint. Så vi får se hva jeg ender opp med til slutt.
Ha en fin kveld! 

Klem i fleng :) 

 • 21.12.2014, 19:17

Oppskrift på Bounty kuler


Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Kina Restaurant med mammas side av familien, det var SÅ koselig. På formiddagen i dag har jeg laget både Bounty kuler og fløtekarameller. Det var så gøy, og jeg er SÅ fornøyd. Her kommer oppskriften på Bounty kulene:

Ingredienser: 

~200 g kokos

~50 g smør 

~0,5 dl melis

~2 dl kremfløte 

~0,5 dl lys sirup 

~200 g lys kokesjokolade (til "pynten") 

 

Slik gjør du: 

1. Ha smør, melis, sirup og kremfløte i en kjele. Rør sammen blandingen og det koke i 5-10 minutter. Du ser at den er ferdig når den blir gyllen og har samme konsistens som sirup. Ta så kjelen av platen og tilsett kokosen. Deretter setter du kjelen i kjøleskapet til den har en fast form. 

2. Etter at kjelen har stått i kjøleskapet en stund, tar du ut kjelen og lager runde kuler av massen. Plasser så kulene på en tallerken og sett tallerkenen i kjøleskapet en times tid til de har en fast form. 

3. Mens kulene står i kjøleskapet kan du smelte sjokoladen i et vannbad. Sjokoladen skal være utenpå kulene. 

4. Når du har smeltet sjokoladen dypper du kulene i sjokolade (og hvis du vil gjøre som meg kan du plassere dem i mini muffinsformer. De jeg brukte kan man få kjøpt på IKEA). Hvis du vil pynte Bountykulene ekstra strøsser du litt kokos på toppen, før du setter fatet med Bounty kuler inn i kjøleskapet slik at sjokoladen stivner. 

5. Etter at Bounty kulene har stått i kjøleskapet en times tid, er de klare for å spises. 

(oppskriften er inspirert fra detsøteliv

Slik ble de: 
Jeg skal gi mine bort i julegave til besteforeldrene mine. Noen skal jeg beholdes selv (selvfølgelig). Mmm, jeg ble SÅ fornøyd.. De ble så syykt gode. 
Håper dere likte oppskriften. Jeg hadde aldri laget Bountykuler før, så jeg er veldig fornøyd med resultatet til å være første. Dette er en super julegaveidee til folk som har alt eller som du ikke vet hva du skal kjøpe til. I tillegg er det en veldig koselig og personlig gave.

Ha en fin kveld videre, i dag er det siste søndag i advent. Tenk at tiden går SÅ fort. Hehe.

Klem i fleng :) 

 • 20.12.2014, 21:53

Dresses on my wishlist from Nelly


Hei dere! 

Akkurat nå sitter jeg klistret til skjermen og ser på herligheter fra Nelly.com. Derfor tenkte jeg å vise dere noen favoritt kjoler jeg sitter og sikler litt på, samtidig som jeg skal vise dere den perfekte partyskoen som passer til alle tre kjolene. 

1. HER 2. HER 3. HER (addlinker) 

Den perfekte skoen HER. (addlink) 

 

Ha en superfin kveld videre! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

 • 20.12.2014, 17:26

Vinnerne av linkerunden


Hei dere! Hatt en fin lørdag så langt?

Tenk at det allerede er 20. desember. Det er helt sykt. 


I dag tenkte jeg å fortelle om vinnerne av linkerunden jeg hadde for noen dager siden. Jeg må si at det var ganske vanskelig å velge, siden det var så mange fine blogger. Men her er ihvertfall mine to favoritter.

Den første vinneren av linkerunden er Connie Andersen bak bloggen connieha. Connie har en kjempe fin blogg med masse fine bilder. Hun har veldig varierte og inspirerende innlegg... Anbefaler virkelig bloggen til Connie. Jeg gleder meg til å fortsette og lese bloggen hennes. 


(Trykk på bildet for å komme rett til bloggen til Connie) 
 

Den andre og siste (men ikke minste) bloggen jeg vil anbefale dere er bloggen til Jeanette Walayat, wa2wo. For å være ærlig har jeg lest bloggen til Jeanette ganske lenge nå, og jeg har hatt veldig lyst til å anbefale den for dere. Så da var dette en gyllen mullghet ettersom hun ble med på linkerunden. Jeanettes blogg er veldig unik og inspirerende. Det er ikke bare bloggen som er inspirerende dere er også henne som person. Er du ute etter tips, motivasjon og inspirasjon ta en titt innom wa2wo. (addlink) 


(Trykk på bildet for å komme rett til bloggen til Jeanette) 

 

Ha en kjempe fin lørdag videre! Anbefaler dere virkelig å ta en titt innom begge disse bloggene. Vi snakkes!

Klem i fleng :) 

 • 19.12.2014, 11:17

Merry Christmas

 • Category: Jul

Hei dere!

Jeg var borte hele dagen i går, så jeg fikk desverre ikke blogget. Men NÅ er det juleferie, og jeg er så happy. Vi slutta kl. 10 på skolen i dag, etter en koselig avslutning i klassen. Så nå sitter jeg og koser meg med en deilig kopp kakao med mini marshmallows. 

 

Ha en kjempe fin fredag, og en nydelig juleferie. Vi snakkes.

Klem i fleng ;)

(Bli med på linkerunden HER)

 

 • 17.12.2014, 18:30

O.P.I - anti-bleak


Hei dere!

De som kjenner meg vet at jeg bruker neglelakk hele tiden. Egentlig på grunn av at neglene mine har blitt så stygge og gule etter at jeg har brukt så mye neglelakk. Det finnes så utrolig masse fin neglelakk, og jeg er så heldig og ha mange forskjellige. I dag tenkte jeg å vise dere min favoritt for tiden.

O.P.I anti-bleak 

Denne er perfekt for både høsten og vinteren, og jeg elsker den burgunder/vinrøde fargen.

Ha en kjempe fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 17.12.2014, 10:46

Blogg inspo


Hei dere! God Onsdag. 

Akkurat nå har jeg fritime på skolen. Og siden vi ikke har noe lekser, skal vi bare kose oss med pepperkaker! Deilig. Jeg er på evig kikk etter blogg inspirasjon, og det er det nok flere som er? Eller tar jeg feil? Hehe. Jeg har satt sammen en collage av bilder som inspirerer meg til bloggen. Håper dere liker den, og at dere forhåpentligvis blir litt inspirert. 

 

Ha en fin dag videre. Klem i fleng :) 

 

(Bli gjerne med på linkerunden HER)

 • 16.12.2014, 19:11

Linkerunde


Hei dere!

Jeg tenkte å sette i gang en linkerunde. Jeg har veldig lyst til lese flere blogger, og jeg vet at det er mange bra der ute. Linkerunde er jo også en fin måte for meg å anbefale andre bloggere på. Så legg gjerne igjen en link til bloggen din i kommentarfeltet, så er du med på linkerunden. Så velger jeg ut et par blogger jeg liker, skriver hva jeg liker med bloggen og linker til den. 

 

Ha en kjempe fin kveld!

Klem i fleng ;) 

 

 • 15.12.2014, 15:48

Girlsnight

 • Category: Jul

Hei dere!

I går hadde jeg besøk av noen venninner på litt julekos. Vi koste oss med gløgg, pepperkaker, julekaker, klementiner, julebrus og Hjemme Alene 2. Vi hadde det så koselig og så gøy. Slike jentekvelder på gjentas oftere. 

Her har dere et lite bildedryss: Mandagen min har vært ganske grei hittil. Det er alltid hardt å stå opp på morgenen, men nå er det snart ferie, og det blir så koselig.

Ha en fin mandag videre!

Klem i fleng ;)

 • 13.12.2014, 18:50

13.12.14

 • Category: Jul

Hei dere! Hatt en fin helg så langt?

Jeg har vært opptatt i hele går og store deler av denne dagen, så jeg har ikke hatt tid til å oppdatere. I kveld skal jeg slappe av litt og rydde og ordne litt. For i morgen får jeg besøk av noen venninner. Vi skal kose oss gløgg ihjel med gløgg, pepperkaker og julefilmer. Gleder meg sånn. Elsker det lille juletreet mitt. Det pynter så opp på rommet mitt, og gir skikkelig julestemning. 

Ha en kjempe fin lørdagskveld!!

Klem i fleng ;)'

 • 10.12.2014, 17:39

Wrap does presents

 • Category: Jul

Hei dere!

Denne uken er ganske stressende med flere viktige prøver og framføringer, så jeg har ikke hatt tid til å blogge før nå. Egentlig så har jeg ikke akkurat tid til det nå heller, men jeg må ha en pause i dette "kaoset".

Jeg tenkte å gi dere litt inspirasjon til hvordan dere kan dekorere julegavene dere skal gi bort i år ved å vise hvordan jeg har pakket inn mine. Jeg som flere elsker å dekorere gavene litt, og gjøre de litt unike. Det gleder jeg meg til hvert år.

*Kuler, til og fra kort og bjeller er fra Søstrene Grene. 

* Englevingene er fra Kremmerhuset. 

* Halmtråd fra Clas Ohlson. 

* Pakkepapir fra Coop Extra.


 

Ha en super kveld!

Klem i fleng ;)

 • 07.12.2014, 19:39

2. søndag i advent

 • Category: Jul

Hei dere! Hatt en fin søndag så langt?

Jeg har holdt på med en dels skoleting, ettersom det alltid hoper seg litt opp med skolearbeid når man er syk noen dager. Jeg har en følelse om at neste uke kommer til å bli ganske stressende, men det skal nok gå bra. Nå sitter jeg og ser håndballkamp, Norge - Romania. 

 

 

Ha en fin søndagskveld videre! Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 • 06.12.2014, 17:45

x-mas inspo

 • Category: Jul

Hei dere! 

Jeg har ikke fått oppdatert de siste dagene, pga. at jeg har vært veldig syk. Jeg har nesten ikke orket noe, og har brukt store deler av dagene på å sove. Det var ikke akkurat den ideelle tiden å bli syk på ettersom det er den del prøver og slikt for tiden, men så er det jo slik at det sjeldent passer å være syk. I går hadde en av mine beste venninner bursdag, og jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle være frisk nok til at jeg kunne komme og feire bursdagen hennes. Jeg følte meg ganske bra i går, og er glad jeg dro selv om jeg begynte å føle meg litt uvel utover kvelden. I dag føler jeg meg ganske frisk, jeg har fått kjøpt et par julegaver sammen med mamma i dag, så det var veldig koselig.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen inspirerende julebilder jeg satt sammen: 

 

Ha en fin lørdagskveld!!

Klem i fleng ;)

 

 • 02.12.2014, 20:31

New in - sparkly top


Hei dere! God tirsdag!

Denne uken blir sykt stressende for meg, så jeg gleder meg egentlig litt til den er over. Jeg har skikkelig vondt i nakken og skuldrene i dag, det kommer helt sikkert av stress og at jeg går med høye skuldre hele tiden. 

Jeg fikk hvert en sjapp tur innom senteret i dag, for å kjøpe meg en ny topp. Og jeg er så fornøyd. Derfor tenkte jeg å vise dere den. Paljetter er veldig inn i år, så da måtte jeg selvfølgelig ha meg en paljetttopp. Jeg gleder meg masse til å bruke den!!
Ha en super kveld!

Vi snakkes. Klem i fleng :) 

 • 01.12.2014, 17:22

Coffee is the thing


Hei dere! Hatt en fin 1. Desember så langt? 

Jeg har en del skolearbeid å gjøre i kveld, så det er stort sett det kvelden min skal bli brukt til. Og for at jeg skal greie å henge med på det jeg gjør så er det høyst nødvendig med litt kaffe ved min side, jeg er vel ikke den eneste? I dag føler jeg meg i ganske godt humør, til tross for alle leksene som må gjøres. Kanskje det har noe med at det nærmer seg jul? 

 

Klokka seks blir det Månetoppen på tv'en, ingen jul uten julekalender på tv. 

Ha en fin kveld! Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 • 01.12.2014, 10:50

1. Desember

 • Category: Jul

Hei dere! Tenkt at det i dag er 1. Desember? 

Jeg starter ikke på skolen i dag før kl. 12:20 så i dag har jeg tid til en sløv morgen. Jeg stod opp kl. 10 for at ha litt god tid, noe jeg egentlig aldri har,hehe. Jeg har startet dagen med et par pepperkaker og litt gløggte, kanskje ikke det sunneste å starte en dag med, men det er ihvertfall veldig godt og gir meg en liten julefølelse. Jeg har også fått pyntet det lille juletreet mitt, og det er så koselig....

 

 

Ha en kjempe fin dag videre!

Klem i fleng ;) 

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits