• 30.11.2016, 17:42

Christmas sparkle


Hei dere!

Tenk at det er 1. desember i morgen?  FOR en fin tid vi har i vente. Jeg klarer nesten ikke vente. I dag dumpet desember måneds Glossybox ned i postkassa, og jeg er på så gira på månedens utgave. Først og fremst er esken bare dødsfin, og likedan med produktene. Så masse fine produkter som jeg gleder meg masse til å prøve ut. Tror dette blir en sparkly Christmas ;)


  


 

Er den ikke fin? Nå ble jeg ekstra gira på tiden framover. Men nok om det. Nå skal jeg nippe til en deilig kopp te, imens jeg gjør ferdig særemne i norsk. Bah, skal bli deilig å bli ferdig!

Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :)

 • 29.11.2016, 16:50

Himmelen er i flammer


Hei dere!

Den siste uka har sosiale medier vært overfylt av diverse himmelbilder. Himmelen har virkelig vært på sitt fineste i det siste, i hvert fall her i Vestfold. Både til soloppgang og solnedgang er himmelen i flammer, og det er bare så vakkert. Jeg har prøvd så godt jeg har kunnet flere ganger å få tatt noen fine bilder, men det har vært så vanskelig når husene rundt her har stengt for "utsikten". Likevel synes jeg at de jeg fikk tatt i dag var "gode nok" til å vises.


 


 Bilde i midten var det en venn av meg som tok, men jeg måtte bare ta det med for det var så fint! Der ser du virkelig hvor vakkert det er! Men nok om den fine himmelen, nå må jeg fortsette videre på en fordypningsoppgave jeg holder på med.

Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :)
 

 • 28.11.2016, 15:36

Førjulsstemning i vinduskarmen


Hei dere!

God mandag. Da har vi trådt inn i uke 48, uken hvor desember starter. Kan ikke tro at på torsdag så er vi inne i min favoritt-tid allerede. Skal bli så koselig å pynte fullt til jul 1.desember. Fooor siden det var 1.søndag i advent i går tenkte jeg at det skulle være lov å smått starte med litt pynting, i hvert fall i litt i vinduskarmen. Jeg er ikke helt ferdig der altså. Tenkte bare å sette inn noen juleelementer for å gjøre det litt ekstra koselig, så får jeg heller fullføre på torsdag. Er forresten veldig fornøyd med girlanderen jeg kjøpte her om dagen, synes den gjorde seg skikkelig over vinduet.

 


 

  


 

Ønsker dere fin mandag og uke!

Klem i fleng :)

 • 27.11.2016, 14:08

Coffee o'clock


Hei dere!

God søndag. I dag har vi kommet til 1. søndag i advent, en dag jeg har gledet meg til lenge. Nå kan jeg endelig ta fram litt julepynt, samt høre på litt julesanger. Jeg startet dagen rolig i dag med en obligatorisk kopp med kaffe. Det er et møst. I dag skinner solen så fint her i Larvik - så vi får håpe det holder seg slik. Er så deilig å få se litt lys i denne mørke tida.


  Ønsker der en finfin søndag! Jeg skal på julekonsert i ettermiddag, det blir så koselig.

Klem i fleng :)
 

 • 26.11.2016, 16:19

One month to christmas


Hei dere!

Tenk at det er under én måned til jul. Soom tiden flyr. Det gjør ikke meg noe altså. For julen er jo min favoritt-tid. I morgen er det første søndag i advent allerede, og da føler jeg at det skal være lov å ta fram litt julepynt, ikke minst starte og høre på julemusikk. Selv om *kremt*, jeg har tjuvstartet litt.

De siste ukene har vært utrolig stressende. Ikke bare med at jeg hadde oppkjøring forrige uke, men også at det foregår utrolig mye på skolen for tiden. Er jo så mange vurderinger nå før jul, så man får bare bite tenna sammen og se fram til juleferie.


 

 


 

Denne lørdagen skal jeg egentlig bare bruke på å slappe av, og lade opp til uken som kommer. Så håper jeg dere får en fin helg.

Klem i fleng :)

 • 23.11.2016, 19:40

Let the partyseason begin


Hei dere!

Allerede neste uke er det 1. desember, noe som vil si at vi med stormskritt nærmer oss partysesongen. Og kanskje for noen så har den allerede startet. I hvert fall for de som snart skal på julebord. Så i den anledning tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter for "partysesongen". Nelly.com har virkelig fått inn så masse fint, skulle gjerne klikket det meste i handlekurven ;) Og bare sjekk ut den veska! Den står høyt på ønskelista mi i år.


  

Velour wrap dress // High neckline dress // Block heel sandal // Scoop back sequin dress // Hinge bracelet // Ring shoulder bag

 Ønsker dere en fin kveld! Noe du likte?

Klem i fleng :)

 • 20.11.2016, 13:12

Hello winter


Hei dere!

På fredag var jeg og mimmi (mormor) på litt juleshopping. Det har jo kommet ut så masse fine juleting nå at man får lyst til å kjøpe med seg alt man finner. Sammen med en del andre juleting kjøpte jeg den nydelige koppen dere kan se under her på Kremmerhuset. Jeg kan ikke noe for det, men jeg har skikkelig koppedilla, og jeg kan trygt si at jeg eier en god samling med kopper nå. Jeg synes det er så fint med forskjellige kopper, og hvis jeg finner en som er litt unik - så kjøper jeg den ofte. Og det finnes jo så utrolig mange fine der ut, så det resulterer i at jeg har ganske mange.


 

 Nå skal jeg få ordnet meg litt, for om ikke lenge skal jeg kjøre til flinke Vilde, så jeg kan få fylt på vippene mine. Guud det er lenge siden, så det skal bli godt.

Ønsker dere en finfin søndag! Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 • 18.11.2016, 21:20

Simplicity
 

 • 17.11.2016, 18:26

Den beste dagen!


Hei dere!

Det har vært litt stille fra meg et par dager nå, men det er rett og slett grunnet at jeg har fokusert 100% på å være klar til oppkjøring. I går hadde jeg altså oppkjøring, og jeg bestod! Jeg kan ikke få beskrevet hvor lettet jeg er, ikke minst hvor rart det føles. Dette er noe jeg har arbeidet med såå utrolig lenge, så at jeg klarte det jeg for ikke lengde siden trodde jeg ikke ville klare er virkelig stort for meg. Nå kan jeg endelig senke skuldrene mine, jeg kan pustet lettet ut og jeg kan nyte livet... hehe.  Sjekk ut den nydelig blomsterbuketten mamma kom hjem med til meg i går, er den ikke fin? Snilleste <3

 

 Ønsker dere en fin torsdag videre! Hatt en bra uke så langt?

Klem i fleng :)

 • 13.11.2016, 14:59

Gratulerer med farsdagen


Hei dere!

Gratulerer så mye med farsdagen til alle pappaer der ute! Håper at dere får litt ekstra oppmerksomhet i dag av barna deres. Det skal ikke så mye til. Jeg ga pappa et kort med noen ord om hva han betyr for meg, pluss en liten gave.


 

 Nå må jeg gå dra av gårde på jobben. Ønsker dere en finfin søndag!

Klem i fleng :)

 • 12.11.2016, 14:16

Saturday bliss


Hei dere!

God lørdag. I dag stråler virkelig sola, og det gjør meg så glad. Er så deilig at den kan varme opp litt nå som det er så kaldt. Denne helgen blir det en del jobbing, og det skal bli godt. Tidligere i dag har jeg øvelseskjørt en stund, før jeg nå i skrivende stund nipper til litt kaffe. Før jeg drar av gårde på jobb tenkte jeg å få pakket inn farsdagsgaven og slikt sånn at den er klar til i morgen. Hva er deres planer for dagen?


 

 Ønsker dere en finfin lørdag, forhåpentligvis en solfylt en.

Klem i fleng :)

 • 10.11.2016, 21:11

Tips til farsdagsgave


Hei dere!

Allerede om 3 dager er det farsdag. Dagen hvor vi skal gi litt ekstra oppmerksomhet til de snille pappaene våres. Og i den anledning tenkte jeg å komme med noen gavetips. Jeg vet også hvor vanskelig det kan være å kjøpe ting til fedre. Det virker jo som de har alt. Så hva skal man da kjøpe til en som har alt.

Et tips jeg har å komme med når det kommer til kjøping av gaver generelt, er å tenkte på hva den enkelte personen interesserer seg for. F.eks så er faren min glad i å sykle/trene da kan man jo gi noe relatert til dette. Farsdag handler ikke om å gi gave for store summer, men å gi din far en ekstra oppmerksomhet. Det trenger ikke være så mye, kanskje bare et kort med noen fine ord eller rett og slett en kopp (Kremmerhuset har mange fine kopper og kort) og favorittsjokoladen hans ved siden av. Ellers vil jeg også si at å lage f.eks en deilig frokost eller middag til faren din også kan være en fin farsdagsgave, som han helt sikkert setter stor pris på.

For dere som ønsker spesifikke gavetips har jeg satt sammen noen under her, som jeg vil tro passer til de fleste pappaer der ute. Produktene er linket under.

 


 

  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

 Håper dere likte tipsene og at dagen deres har vært fin!!

Klem i fleng :)

 • 09.11.2016, 17:30

Ukens craving

 • Category: Mat

Hei dere!

Jeg ler av meg selv. Av alle ting man kan crave, så har jeg altså cravet blomkålsuppe denne uken! Blomkålsuppe! Nå skal det sies at blomkålsuppe er skikkelig undervurdert, men det er jo bare så godt. Og ettersom at jeg sluttet 12 i dag, ble det rett og slett slik at jeg laget meg en god porsjon med favorittsuppa. Og til dere som synes det kan bli kjedelig og kanskje ikke så mettende med suppe. Først og fremst så er blomkålsupper ofte mer kremte og mettende, men om du ikke synes det holder anbefaler jeg det å kjøpe et deilig rundstykke eller et godt brød til å ha ved siden av, Jeg kjøpte meg et deilig gourmetrundstykke. Gourmetlunsj altså.

 


 

 I skrivende stund sitter jeg med pleddet godt plassert rundt meg, og har planer om å koke meg en kopp te snart. Jeg hakker tenner. Neida, nesten. Det er jo så kaldt. Er det kaldt hos dere?

Ønsker dere i hvert fall en fin og forhåpentligvis varm onsdag videre. Halvveis i uka allerede. Tiden flyr og vi nærmer oss jul. Min favorittid.

Klem i fleng :)

 • 08.11.2016, 17:14

Be bold


Hei dere!

Her i forrige uke dumpet det en pakke ned i postkassen igjen, og der lå denne månedens glossybox med navnet be bold. I denne månedens "utgave" er det igjen mange spennende produkter som jeg gleder meg masse til å teste ut. Kan nesten ikke vente til boksen for desember kommer også, håper det blir en skikkelig bra julespesial.


 

 

I DENNE GLOSSYBOXEN LÅ DET:

 

UNANI - MILK CLEANSER

TRIPLE COSMETICS - LIP CREAM

MERCI HANDY - CLEANSING GEL

MINUS 417 - FOOT NOURISHING CREAM

GLAM OF SWEDEN - CLEANSING WIPES

 
 Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt, og at uken deres blir det samme. Noen andre som har glossybox?

Klem i fleng :)

 

 • 05.11.2016, 12:55

5 frokostfavoritter


Hei dere!

Som dere vet, er jeg utrolig glad i å kose meg, og da spesielt til frokost om jeg har litt ekstra god tid. Og i løpet av den tiden jeg har blogget har jeg delt flere frokostfavoritter med dere. Så i dag tenkte jeg å dele mine topp 5 frokostfavoritter. Disse er satt i tilfeldig rekkefølge, så altså ikke etter hva jeg liker best. Det tror jeg avhenger av hva man ønsker til den tiden.


 

1. Chiapudding er en stor favoritt hos meg. Ikke bare er det en forholdsvis lett frokost, men også en veldig sunn en med masse proteiner og mineraler. Hvordan du lager det kan du sjekke ut HER. 

2. Eggetoast. Jeg har egentlig ikke vært noe særlig glad i stekt egg før nå den siste tiden. Jeg er fortsatt ikke noe glad i å spise den "alene", men i kombinasjon med noe annet blir det utrolig godt etter min smak. 

3.  Smoothiebowl tok jo helt av en periode, og jeg kan jo skjønne hvorfor. Dette er igjen en veldig lett, men mettende frokost hvor du kan ha utrolig mange kombinasjoner. Et tips til hvis du vil ha den mer mettende er å ha i havregryn og chiafrø. 

4.  Havrepannekaker har vært en favoritt lenge. Ikke bare er det super enkelt å lage, det er jo så sunt og godt. Det eneste du trenger er å blande egg, havregryn, litt melk og søtning etter ønske.


 

5. Amerikanske pannekaker. Hvem er ikke glad i amerikanske pannekaker? Dette er jo ikke av den sunneste sorten, men utrolig gode om du en helg ønsker å "skeie" ut litt, ellers er de også supre til en bursdagsfrokost. Oppskrift finner du HER. I dag herjer uværet virkelig her i Larvik, får håpe det gir seg snart, for det er helt umulig å bevege seg utenfor døra. Ønsker dere i hvert fall en fin lørdag. Jeg skal pakke meg godt under pleddet med tekoppen i hånda. Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 

 • 03.11.2016, 19:45

7 ting jeg vil gjøre i novemeber


Hei dere!

Jøss, da var vi kommet til november allerede. Fy, som månedene flyr forbi. Vi nærmer oss bare mer og mer desember, min favorittmåned og jeg kan nesten ikke vente med å skrive dette innlegget for neste måned. I november, som andre måneder så er det selvfølgelig ting jeg ønsker å gjøre, og som jeg pleier å gjøre, så skal jeg dele disse målene med dere.


  


 

1. Ta et langt og varmt bad med badebomba jeg kjøpte på Lush forrige uke. Det fikk jeg gjort her om dagen, og det var virkelig godt.

2. Få lappen. Forhåpentligvis så får jeg lappen denne måneden. Bare å krysse alle fingre og tær.

3. Handle julegaver. Gleder meg til å gå rundt og titte rundt i butikkene etter julegaver. Virkelig noe av det beste jeg vet.

4. Lage mer mat. Jeg er jo veldig glad i å lage mat, og i denne måneden har jeg lyst til å prøve å lage litt nyere ting. Kanskje det kommer litt flere oppskriftsinnlegg?

5. Bilde detox på mobilen. Jeg tar så sinsykt mange bilder med mobilen min hele tiden, og jeg VET at det er masse som kan slettes på den lange kamerarullen. Det skal bli godt å få et nettere bildearkiv på mobilen, det trengs virkelig en rens.

6. Ha jentekveld. Av en eller annen grunn så synes jeg at det er ekstra koselig å ha jentekvelder nå som det er skikkelig kaldt ute. Det er noe med de kosekveldene, hvor du vet det er bitende kaldt ute, og du kan kose deg med en varm kopp med kakao, noe deilig å bite i og ikke minst koselig samvær.

7. Spare BSU. Slik som jeg gjør hver måned.

 Ha en fin kveld videre. Har dere noen mål for november?

Klem i fleng :)

 • 02.11.2016, 14:12

Sweet potato - egg toast

 • Category: Mat

Hei dere!

Før jeg må løpe på jobb så tenkte jeg å dele en super idee til et måltid, om du ønsker en ganske lett, ikke så mettende men god lunsj. Jeg så, så vidt på et klipp på facebook her om dagen av en som skjærte skiver av søtpotet og puttet den i brødristeren. Jeg tok til meg ideen og tenkte at jeg måtte få prøve det ut en dag, så den dagen ble i dag. Meningen er at søtpotetskivene skal være en erstatning for en vanlig brødskive, så for at det skulle bli litt mer mettende stekte jeg et par egg til å ha på toppen, og toppet det hele med litt krydder. Yummy.


 

 Ønsker dere en fin onsdag videre. Del gjerne noen spennende retter med meg, jeg vil gjerne høre.

Klem i fleng :)

 • 01.11.2016, 19:50

Litt luksus i hverdagen


Hei dere!

De siste dagene har vært utrolig intense med masse jobbing, masse kjøring og en del skolearbeid. Så i dag bestemte jeg meg rett og slett for at jeg måtte ta meg et deilig, varmt og avslappende bad, og det skal jeg si dere hjalp. Jeg fikk også brukt badebomben jeg kjøpte på Lush i forrige uke, Dragon's egg - den er bare så god og fuktighetsgivende. Tror det er viktig å få lagt seg lett i bløtt noen ganger, bare for å få slappet helt av en liten stund. Plutselig forsvant verkingen i nakken, så det var veldig godt. Litt ekstra luksus i hverdagen synes jeg alle skal unne seg. Enten om det er et bad eller kanskje bare et glass med noen ekstra godt i.


  Ønsker dere en fin og avslappende kveld videre.

Klem i fleng :)
 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits