• 26.11.2015, 19:08

Årets julegaveinnpakkning

 • Category: Jul

Hei dere!

Hvordan gavene ser ut da jeg gir dem fra meg til jul - er utrolig viktig for meg. Så i år som i fjor tenkte jeg å vise dere hvordan jeg har dekorert/pakket inn julegavene i år. Kanskje dere kan hente opp noen tips? Jeg forstår jo at alle ikke er like interesserte i å legge "mye" penger i innpakningen til gavene, når gavene koster en del i seg selv. Men jeg personlig har alltid synes det har vært gøy å gjøre litt mer ut av gavene. Da er det jo også litt ekstra stas å gi dem bort synes nå jeg. 


 

Åå, som jeg gleder meg til jul!! Det tenker jeg de fleste av dere også gjør. Til helgen skal jeg pynte litt til jul her på rommet mitt, blir så koselig når jeg skal sette opp det lille juletreet mitt!!

Ønsker dere en fin kveld videre! Her skal det øves videre på Økonomiprøve. 

Klem i fleng :) 

 • 25.11.2015, 16:44

Julegavetips for venninner - Luksus vs. Budsjett

 • Category: Jul

 Hei dere!

Julen nærmer seg med stormskritt og da er det vell på tide å kjøre i gang med en julegave guide, eller julegavetips. Tenkte å ha en litt ny vrid på julegavetipsene mine i år - en jeg ikke har sett andre bloggere gjort før heller. Jeg skal altså som dere kan se i overskriften ha en Luksus vs. Budsjett Julegaveguide for venninner. Folk har forskjellige budsjetter på hvor mye penger de bruker på julegavene sine. Så da tenkte jeg det kunne være gøy å dele det inn i disse to kategoriene. Tingene i Luksus - guiden har en litt stivere pris enn tingene under på budsjettgavene, men har likevel en ganske så overkommelig pris. 

Håper dere kan hente noen tips til hva du kan eventuelt gi til en venninne til jul i år. Alle produktene er linket under bildene. 


 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER . 7 HER 8. HER

 

 - Har du et ganske høyt budsjett på gavene dine, og ønsker å f.eks gi venninnen din noe litt ekstra i år tror jeg et nydelig gave sett fra The Body Shop, en deilig ,myk morgenkåpe eller en av de andre tingene her kan falle i smak. 

 


 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 

 

- Har du et ganske lavt budsjett på julegavene trenger du nødvendigvis ikke kjøpe noe heller. Du kan fint lage noen kjeks, putte dem i en krukke med et fint bånd rundt. Men er du der hvor du ikke har alt for mye å rutte med men ønsker å kjøpe noe til en rimelig pris, som både og fint og som ikke sprenger lommeboka vil jeg anbefale å kanskje gi et av de fine bildene over her, eller en av de andre tingene over her. En koselig kopp med litt snacks oppi er jo også utrolig koselig å få. 


 

Håper dere likte denne lille gave guiden for hva dere kan kjøpe til venninner, søstre eller kanskje moren din. Gjerne fortell meg i kommentarfeltet om du har noen gavetips.

Forresten dere, Expert deler ut store premier i år - hvor du faktisk kan vinne ønskelisten din til en verdi av 100.000 kr. Er ikke det vilt? Sjekk det ut HER

Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 24.11.2015, 17:33

20 q and a

 • Category: Tag

Hei dere!

Har dere hatt en fin tirsdag så langt?

Ble inspiert for noen dager siden av Anette bak bloggen byanette å ha et "20 spørsmål" innlegg- som går ut på at jeg svarer på 20 spørsmål som er laget fra før av, altså en slags TAG. 


 

1. Hvilken årstid liker du best?

-  Skal ikke stikke under en stol at min favoritt årstid er sommeren. Varme, sol og fri gjør meg så glad og lykkelig. Gleder meg ekstremt til neste sommer. Da skal jeg finne på masse gøy. For jeg ønsker ikke at sommeren som kommer skal bli slik som sommeren dette året, hvor jobb dominerte. 

2. Hva er/ var dagens middag?

- Dagens middag var en kjempe god ertesuppe med masse digg i. 

3. Hva var det siste du kjøpte?

- Noe så utrolig kjedelig som gullrøtter med dipp i kantina på skolen istad.. haha. 

4. Hva hører du på nå?

- Akkurat nå hører jeg på top 50 lista på Spotify. 

5. Hvilke klær i garderoben er dine favoritter?

- Hmm, liker veldig godt Cardiganene mine, og selvfølgelig paljettoppen min fra Bik Bok. Og selv om det ikke er klær, så er jeg også veldig glad i Adax - vesken min. 6.  Hva er din favoritt is-krem smak?

- Jeg sverger til vanilje, men elsker også is med smak av sitron. 

7. Hvis du kunne hvor som helst i verden, i den neste timen, hvor ville du dratt?

- Kunne likt å shoppe litt i New York, men akkurat her jeg sitter nå og fryser kunne jeg godt tenkt meg å ligge på en solseng i Spania. 

8. Hvilke språk ønsker du å lære?

- Jeg kan jo norsk, tysk og engelsk, men kunne godt tenkt meg å lært spansk, fransk eller kinesisk. 

9. Hva er din favorittfarge?

- GULL. 

10. Hva er ditt favoritt dyr?

- Katt definitivt. I'm a catwoman. 

11.  Hva er din favoritt- frukt? 

- Jordbær og ananas er mine favoritter. 12.  Nevn noe du VIRKELIG ser fram til.

- Jeg ser virkelig fram til juletiden, og selvfølgelig til jeg blir 18 år!!

13. Hvis du kunne endret navnet ditt, hva skulle det vært?

- Jeg synes Julie er greit, men har alltid ønsket å ha dobbelnavn så kanskje Julie Sofie?

14. Hvor mange ganger trykker du på slumre-knappen før du står opp?

- Var flere før, men for tiden kun 1 gang. Har ikke tid til flere.... hehe..

15. Hva er din favoritt-lukt?

- "Stekt kake" lukten. Du vet når kaken står i ovnen? Jaa, den lukten. Ellers elsker jeg også lukten av kaffe..16. Hva er det du bare MÅ se på TV?

- Nå ser jeg veldig sjeldent på TV, og hvis jeg gjør det så ser jeg bare på apple Tv... Men nå som det nærmer seg jul er jeg nødt til få med meg julekalenderen på barneTV. 

17. Hva ville du bli da du vokste opp?

- Tror nok alle har hatt den drømmen om å bli skuespiller, men var en periode jeg ville bli blant annet flyvertinne. 

18. Har du noen fobier?

-  Ja, jeg har vell det, men ikke som jeg kommer på. 

19. Er det noe i livet du virkelig angrer på?

- Hmm, ikke som jeg kommer på nå - nei.. 

20. Om du kunne velge EN person, hvem har formet deg mest? 

- Ååå, dette var vanskelig. Må nok bli foreldrene mine. 


 

 

Håper dere likte denne taggen. Ønsker dere en fin tirsdag videre.

Klem i fleng :) 

 

 

 

 

 

 

 

 • 23.11.2015, 16:44

I dag satt det seg en med lilla hår ved siden av meg..


(dette innlegget er skrevet for noen uker siden)

... på bussen

Var hun farlig? Var hun rar? Var hun annerledes?

Hun hadde en annen hårfarge enn meg -  det la jeg merke til. Etter det virket hun egentlig ganske normal etter første øyekast.

Eller det er feil å si at hun virket normal, for hun ER normal. Det er faktisk noe jeg vet. Men så spør du: Hvordan VET du at hun er normal?  Du kan ikke vite det når du ikke kjenner til denne personen.

Men det er sant. Jeg vet. Jeg kjenner faktisk til denne personen. Til mitt forsvar var vi en gang gode venninner. Hvorfor er dere ikke lenger venner? Spør du. Jeg kunne sagt pga. det lilla håret. Eller det var nok det du trodde jeg skulle svare.

Men enkelt og greit gled vi fra hverandre. Vi fikk forskjellige interesser og vi vokste begge som personer. Fant våre verdier, og hvem vi ville være.

Jeg beundrer henne. Hun er seg selv 100 %, og er ikke redd for at andre skal mene at slik hun egentlig er, er unormalt og rart. Hun farger håret lilla. Jeg har ikke en gang farget håret før. Er det fordi jeg ikke tørr? Nei. Fordi jeg ikke vil. Hårfargen min er meg. Det er slik jeg er. Og hårfargen hennes er slik hun er. Det er godt det er noen som tørr å være seg selv. Det hadde ikke vært lett å skille mellom folk om vi alle gikk rundt i det samme fordi vi var redd for å vise hvem vi egentlig er, og hvordan vi egentlig ønsker å være.


Men dere ? Hva er egentlig å være normal? Har vi noen fasit? Akkurat som å være perfekt. Er det noe fasit på hva som er perfekt?

Folk vil mene at hun er et sosialt avvik fordi hun bryter de såkalte normene vi har i et samfunnet. «Du skal jo ikke farge håret ditt i en av regnbuens farger», «Du skal ha den fargen du er født med.» Men hva om den fargen hun ble født med ikke var slik hun følte viste hvem hun egentlig var. Også kan vi si at «Ja, men herregud det er da ikke normalt å farge håret sitt LILLA eller GULT for den saks skyld.»

Nei, det er kanskje ikke normalt, men det er slik hun ønsker å være, og det må vi faktisk respektere. Kan vi ikke la vær å se ned på folk som ikke er like "mainstream" som de fleste her i landet, og heller beundre folk som tørr å gå mot strømmen, istedenfor for å følge den. 

 

 

 • 22.11.2015, 21:01

Å ta igjen det tapte..


Hei dere!

Hvor ble det egentlig av denne uken? Plutselig er det klokken nesten ni på en søndagskveld i uke 47, og om ikke mange timer er vi allerede i uke 48. Det er helt sykt spør du meg. Denne uken har i grunn bare flydd forbi, og jeg har nesten ikke hatt tid til å ta fram pc'en annet enn til lekser.

I dag har vi hatt koselig besøk av bestefar og tanten min med familie, hvor vi hadde en liten feiring av pappas bursdag som var på onsdagen. Utrolig koselig å ta igjen det tapte med familie man ser så alt for sjeldent. 
 

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Hvordan har uken deres vært?

Klem i fleng :) 

 • 16.11.2015, 18:24

Et bedre måltid


Hei dere! God mandag.

Jeg har nå fått slengt meg godt ned i godstolen etter å ha inntatt dagens middag. I dag laget jeg og Kristiane fylt pasta med pesto og parmesan.. Mmm, det er så sykt godt. Så nå sitter vi her helt stapp mette, og skal snart gå ut og gå en tur... men først må maten synke.. og da passer det jo seg med et aldri så lite blogginnlegg!

 

Håper mandagen deres har vært fin så langt! Ha en fortsatt fin kveld.

 

Klem i fleng :) 

 • 15.11.2015, 17:47

Uken som gikk ...


Hei dere! 

Da var uke 46 snart omme. Og vi nærmer oss sakte men sikkert slutten på året, 2015. 2015 har vært en fint, men også et tungt år i forskjellige kategorier. Men selv om året har vært ganske fint så langt, ser jeg veldig fram til 2016. Et år jeg har gledet meg til så lenge jeg kan huske. Nemlig det året jeg blir myndig, OG forhåpentligvis det året jeg får billappen. 


 

Denne uken har egentlig flydd forbi - så jeg kan nesten ikke huske noe av den.. haha. Så forhåpentligvis kommer jeg til huske noe av den når jeg begynner å svare på de forskjellige punktene. 

Ukens høydepunkt: Hmm, tror kanskje jeg har to høydepunkt denne uken. Nummer 1: Turen til Porsgrunn med Kristiane da vi besøkte Emilie (kusinen min) og kjæresten Ole. Nummer 2: Feiringen av bursdagen til fineste venninnen min Oda i går. 

Ukens craving: GLØGG! Ååå, jeg elsker gløgg. Og jeg kan nesten ikke vente med å kjenne de første dråpene av gløgg i munnen min... Men jeg tror nok jeg må vente til Desember. Ukens sang: Jeg har jo selvfølgelig begynt å høre på julesanger. Så da kommer det kanskje ikke som et sjokk at ukens sang er en julesangen. En av mine favortittjulesangen gjennom mange år er den nydelig "Home for Christmas" med Maria Mena. Hun har rett og slett en helt nydelig stemme, og sangen blir ekstra fin når det er hennes stemme som framfører den.

Ukens beste kjøp: Hmm, jeg har fått kjøpt en del julegaver denne uken. Så det må nok være dem som er ukens beste kjøp, ettersom jeg er ganske fornøyd med dem... hehe.

Ukens wanderlust: Jeg og Kristiane sitter for tiden og drømmer oss bort i bilder og reiser til New York. Og vi har faktisk planer om å få til en tur innen (forhåpentligvis) 2016 eller 2017. Ingen av oss har vært i USA før, og når man først skal til USA så må man jo dra til "The big apple". Ukens instagram: Denne ukens instagram må bare bli bloggeren Eirin Kristiansens instagramkonto! Ååå, hun tar så utrolig fine bilder. Hun er virkelig et menneske av inspirasjon. @eirinkristiansen. Bloggen hennes kan du sjekk ut HER 

 

Håper søndagen deres har vært fin så langt! Her blir det #netflixandchill med Kristiane. Nyt den siste dagen av uke 46. 

Klem i fleng :)

 • 15.11.2015, 14:45

The perfect autumn lipstick


Hei dere!

Hvordan går det med dere for tiden? Det er fryktelig dårlig med oppdateringer fra meg for tiden. Jeg finner bare ikke inspirasjon i dette litt triste og mørke været. Er det ikke denne årstiden så mange elsker? Jeg liker den på et vis jeg også, men i det siste har den bare tappet meg for energi og gjort meg fryktelig trøtt. 

Jeg prøver nå å komme tilbake til det jeg virkelig elsker å holde på med. Men det er ikke så lett å prøve å inspirere andre når du overhode ikke er inspisert selv. 


 

I forrige uke var jeg som sagt i forrige innlegg i Oslo, og da fikk det være med meg et par ting hjem. Blant dem en leppestift jeg hadde ønsket meg utrolig lenge, og som er den perfekte høstleppestift i mine øyne. Jeg presenterer dere for leppestiften Rebel fra Mac. Navnet i seg selv gjør jo en solgt med en gang, og når fargen bare er helt GORG, må man bare slå til og kjøpe den.  

Er den ikke helt nydelig? Den er ikke bare fin for høsten, men til vintersesongen og spesielt i juletiden. 

I dag skinner heldigvis solen hos oss, så da kom det litt inspirasjon luskende til meg. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. Hva er planene deres for dagen?

Klem i fleng :) 

 • 08.11.2015, 11:36

Den beste dagen


Hei dere!

Da var søndagen allerede her igjen, og en ny uke er snart omme. Det har vært ganske dårlig med oppdateringer fra min side de siste dagene. Først og fremst hadde jeg ingen tid til å oppdatere dere på torsdag og fredag, og jeg har heller ikke hatt noen energi til det, som jeg fortalte dere tidligere denne uka. Det har rett og slett vært så mye å gjøre for tiden, også tror jeg at denne årstiden vi er inne i gjør noe med energinivået på folk. 

På fredag var vi på Freia Fabrikken i Oslo med Markedsføringsklassen. Jeg hadde virkelig gledet meg, og hadde egentlig ganske høye forventninger for dagen. Og turen på Freia ble virkelig bedre en forventet, og jeg ler her jeg sitter når jeg tenker på hvordan jeg må ha sett ut da jeg kom ut av den lille butikken de har der, med en stappfull pose med masse sjokolade og et glis om munnen. Haha. 

Etter Freiaturen dro jeg og et par venninner ned til Sentrum. Vi fikk shoppet litt, før vi satt oss ned på Fridays. Fy vi var sultne, og maten kom ikke før nesten èn time etter at vi bestilte. Så da var det plutselig en halv time til toget gikk, og vi var alle tre ganske stresset, men det var jo ikke noe i veien for å bare ta et seinere tog hjem. Da rakk vi bestille med oss en kaffe på Starbucks også. Og dere!! Jeg bestilte meg Gingerbread Latte! Julestemning i en kopp altså. Jeg fikk en skikkelig julefølelse der vi sto ute på perrongen i mørket, litt kaldt og med latten i hånden. Anbefaler dere virkelig å bestille den en dag, om du ønsker litt julestemning. 

Dette var virkelig en perfekt dag for en sjokoman som meg. Tror FreiaLand er noe alle må oppleve en gang, om ikke flere. Sjekk ut all DEN sjokoladen! Og dette er ikke alt en gang!
 

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Håper solen skinner like fint hos dere som hos meg i dag.

Klem i fleng :) 

 • 04.11.2015, 19:37

Innkallelse til militæret og bilder fra helgen


Hei dere!

Hatt en fin onsdag så langt?

I dag fikk jeg et brev fra forsvaret om innkallelse til svar på sesjon del 1. Jeg har hele tiden vært veldig bestemt på at jeg ikke ønsker å dra i Forsvaret, men har i den siste tiden tenkt at det kanskje kunne vært bra for meg. Så jeg skal tenke meg gjennom noen dager om det er noe jeg vil eller ikke før jeg svarer. 


 

Om søndagen gikk jeg, broren min, mimmi, besse, tanten min og familien en lang tur i det flotte været til en kjempe koselig plass. Der koste vi oss med deilig kaffe og vafler. Tenkt at 1. November kunne vi sitte ute og nyte være i bare treningstøyet. For en følelse. Selv er jeg ikke sånn veldig glad i snø, men den kan godt komme rundt juletider, og så forsvinne igjen til nyttår. Er jo noe med den julesteminingen når snøen har lagt seg ute. 

Nå skal jeg ikke skravle i vei her. Jeg tenkte å vise dere noe av bildene jeg tok på søndag. Det ble faktisk ikke så mange som jeg hadde trodd, men noen ganger er det litt deilig å legge vekk kameraet og bare nyte hverandres samvær.
Fineste gudsønnen min <3

Ønsker dere en kjempe fin onsdagskveld videre.

Klem i fleng :)

 • 03.11.2015, 10:50

3 ting jeg vil gjøre i November


Hei dere!

Jeg har vært så liten og trøtt de siste dagene, og har rett og slett ikke følt meg helt i form - så jeg har ikke orket å bruke pc'en til mer enn skolearbeid. November har entret året, og det nærmer seg jul med stormskritt, og det gjør i hvert fall ikke meg noe. Julen kan vare i flere måneder for min del. 


 

Jeg tenkte å kjøre i gang med et "ting jeg vil gjøre i November" innlegg, slik som jeg hadde i Oktober. Det er litt gøy å se tilbake på, og å se om jeg faktisk fikk gjort det jeg ville. 

 3 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER:

1. Dra til Oslo. På fredag drar jeg til Oslo med Markedsførings-klassen. Vi skal først en tur på Freia-fabrikken, før vi turer ned til byen. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på Freia, ettersom jeg er en skikkelig sjokoman.. haha. Og man sier jo ikke nei til en Oslotur i samme slengen. 

2. Kjøpe julegaver. Jeg har allerede kjøpt en del julegaver, men jeg tenkte at når jeg først er i Oslo kan jeg jo like så godt få kjøpt noen flere julegaver. Skal ikke stikke under en stol at det er litt bedre utvalg av ting i Oslo enn det er i lille Larvik. 

3. Lage årets julespilleliste. Den julespillelisten jeg har på Spotify nå har jeg hatt i mange år. Så jeg tenkte at i år er det på tide å oppdatere spillelisten litt. Julemusikk er jo den beste. Det har faktisk kommet en ny radiokanal som heter Radio Soft Jul (bare et lite tips til de som kjører mye bil). Jeg måtte jo selvfølgelig sette på den kanalen på jobben i går. Når vi har kommet til November måned er det vell lov å begynne å høre på Julemusikk? Det er vell innafor?  


 

Har dere noen ønsker for November? Har dere noen spesielle planer?

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag videre. 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits