• 30.11.2014, 12:27

Tomorrow is December

 • Category: Jul

Hei dere! 

Sorry for at jeg ikke har oppdatert i helgen, grunnen er at jeg har vært på farta stort sett hele tiden, og da har jeg ikke hatt tid til å oppdatere. 

Julemusikken er på allerede, og jeg gjør meg klar for litt julestemning. I morgen er det Desember allerede, tenk at tiden går så fort? Jeg tenkte å kanskje begynne å pynte smått til jul i dag på rommet mitt, sånn at når jeg våkner i morgen 1. desember så er det jul rundt meg, hehe. Jeg har kjøpt meg en lite "fake" juletre som jeg skal dekorere, det er så koselig. I går fikk jeg handlet inn en del flere julegaver, og store deler av kvelden i går ble brukt på å pakke dem inn pent. Nå skal jeg snart i gang med å pynte det lille juletreet mitt, og dekorere med litt andre søte ting også.. 

Ha en super dag! 

Klem i fleng ;) 

 • 27.11.2014, 16:05

Christmas feeling, already?


Hei dere! Jeg sitter her må med frosne fingre og røde kinn. Det er så vakkert ut her akkurat nå. DET SNØR! Og det er så fint, men veldig kaldt. Siden det var så fint ute nå med alt snøen, så tok jeg på meg vinterjakka, skjerf og sko for å gå ut å knipse litt bilder. Nå har jeg begynt å få litt julestemning, bare håper at snøen holder seg til jul. 

Her er et lite bildedryss: 

Nå skal jeg snart dra på trening. Ha en super dag videre! 

Klem i fleng ;)

 • 26.11.2014, 20:41

Planning christmas gifts

 • Category: Jul

Hei dere!

Klokken er allerede over halv ni, shit! Tiden går så fort. Jeg har øvelseskjørt litt i dag, noe jeg synes er gøy, men også utrolig krevende og vanskelig. Lurer på om jeg greier å ta lappen når jeg blir 18, hehe. Øvelse gjør mester, er det ikke det vi sier?


Jeg er en person som liker å planlegge gaver en god stund, slik at jeg vet at det jeg kjøper/gir til enkelte personer er godt gjennomtenkt. Det er ihvertfall slik jeg liker det. Jeg har fått kjøpt noen julegaver "allerede", og akkurat nå sitter jeg å planlegger litt de siste gavene. Jeg gleder meg kjempe mye til å pakke gavene fint inn og dekorere dem. Samtidig som jeg gleder meg til å gi dem bort, men det er ikke alle som har muligheten til å gi bort gaver. Og det er også folk som ikke får noen gave eller oppmerksomhet. Vi kan bidra med å gi til de som ikke får, slik at de kan få en litt bedre jul. Derfor oppfordrer jeg dere til å gi et bidrag til Fattighuset, det skal ihvertfall jeg...

 

Ha en fin kveld! Klem i fleng ;) 

 • 25.11.2014, 20:06

3 favoritter for tiden


Hei dere! Hatt en fin tirsdag så langt? 

Jeg har jobbet med framføringen i kveld også, i morgen er den, så da er det bare å prøve å roe ned nervene, 

 


 

I dag har jeg lyst til å dele med dere 3 favoritter for tiden. Jeg har egentlig flere favoritter for tiden, flere av dem har jeg skrevet innlegg om før. Her er ihvertfall 3 av favorittene mine for tiden. 

 

 

1. EOS shave cream - denne bruker jeg i dusjen eller etter dusjen når jeg skal shave beina. Den er super, gir litt fuktighet til huden og lukter kjempe godt. I tillegg er den ROSA. Denne kan du få kjøpt på blant annet Vita. 

2. Vaseline Intensive Care day cream - denne bruker jeg både morgen og kveld i ansiktet. Huden min har vært ekstremt tørr den siste tiden, så en god hudkrem har vært det jeg har trengt den siste tida. Vasline Intensiv Care er litt undervurdert egentlig. Jeg bruker masse fra det merket, denne kremen er veldig fuktighetsgivende og har en herlig lukt. Denne er ikke dyr sammenlignet med andre, og du kan få kjøpt så og si overalt, til og med på matbutikken. 

3. Kicks Spray cleaner for Make-up brushes - denne bruker jeg når jeg vasker sminkekostene mine. (Viste dere at man skal vaske sminkekostene minst 1 gang i uka? Dette er pga. bakterier. Tenk på hvor mye bakterier som samler seg der, og som kan gi deg urenheter.) Jeg prøver å huske å vaske sminkekostene mine hver uke, men noen ganger glipper det. Jeg tar vann på kosten jeg skal vaske og sprayer noen dusjer på kosten før jeg skylder den med vann og tørker av "skitten" på en ren klut, dette gjør jeg fram til den er helt ren. Da skyller jeg over kosten og lar den tørke. Når kosten skal tørke burde du la den ligge og ikke stå. For hvis den står, kan det renne vann ned der hårene til kosten er festet og hårene vil da løsne, og kosten bli ødelagt. Denne kan du få kjøpt på Kicks. 

 

Dette var 3 av mine favoritter for tiden. Håper dere likte innlegget, og kanskje vil teste ut en eller flere av disse. 

Har dere en eller flere av disse?

Ha en fin kveld! Klem i fleng ;) 

 • 24.11.2014, 18:35

Already monday


Hei dere!

I dag er det mandag igjen, som betyr ny uke og nye muligheter. Dagen så langt har vært ganske grei, men vi vet jo alle at mandager ikke er de beste. Jeg skal jobbe med en framføring i kveld, og trengte litt motivasjon til å jobbe, så da stakk jeg en sjapp tur bort i butikken og kjøpte med meg den nyeste utgaven av DET NYE, litt yoghurtnøtter og noen deilige, sure epler, hehe. 

Da er det bare å sette i gang med jobbinga. 

 

 

 

Ha en kjempe fin kveld! Klem i fleng ;) 

 

 • 23.11.2014, 18:12

Take care of your lips


Hei dere!

Er dere flinke til å ta vare på leppene deres? På vinteren blir generelt leppene og hudene ekstra tørr. Derfor er det viktig å ta ekstra vare på huden og leppene denne tiden, for at du ikke skal slite med en sår og tørr hud. 

Jeg tar godt vare på leppene mine, i og med at jeg ofte sliter med at leppene mine blir tørre å såre. Produktene jeg bruker kan du se nedenfor. 

~ Hver kveld skrubber jeg leppene mine med Lush sin Mint Julips leppe skrubb. Denne er fantastisk og varer kjempe lengde. Når du har skrubbet leppene kan du enten slikke av skrubben siden det er bare sukker med smak, eller tørke det bort med en klut. Jeg vil anbefale dere å tørke det bort med klut ettersom dere kanskje ikke har lyst til å slikke i dere død hud også, hehe. Denne kan dere få kjøpt på Lush, til rundt 120 kr (tror jeg)

~ Hver morgen og kveld tar jeg på Lip Butteret til Nivea i "smaken" Raspberry Rosè, denne er fantastisk og gir masse fuktighet til leppene. Noe leppene virkelig trenger nå som lufta blir så tørr, og leppene tørker lett ut. Denne kan dere blant annet kjøpe på HM. Ta vare på leppene deres!

Ha en fin søndags kveld! Vi snakkes ;)

Klem i fleng ;) 

 • 22.11.2014, 16:41

Black and white


Hei dere! Er noen dager siden jeg har vært innom nå. Jeg er dessverre ikke hatt noe inspirasjon til noe blogginnlegg. 

 

I dag har jeg vært å shoppet et par julegaver og diverse. Jeg har faktisk kjøpt meg et lite juletre som jeg skal ha på rommet mitt, hehe. Hvis dere har lyst til å se litt hva jeg har kjøpt i dag, så får dere bare si ifra. 

Jeg har i dag lyst til å dele med dere noen svarthvit bilder som inspirerer meg. Bildene trenger ikke alltid være lyse og med masse farger for å inspirere, de kan lik så godt være svarthvit. 

 

Ha en fin lørdag! Klem i fleng ;) 

 • 19.11.2014, 18:27

Pilgrim - Danish Design


 

 

Ha en fin kveld. Klem i fleng ;) 

 • 17.11.2014, 15:17

Chillin by the fireplace


Hei dere! Har dere hatt en fin mandag så langt?

Mandagen min har vært helt super. Jeg startet på skolen klokka 10, og var ferdig 11:35, så å være hjemme kl. 12 i dag var utrolig deilig. Jeg har akkurat fyrt litt i peisen, det er så utrolig kaldt i dag.  Nå skal jeg skal varme meg litt foran peisen før jeg skal lage litt middag. Ha en fin mandag videre!

Klem i fleng ;) 

 • 16.11.2014, 21:59

Fashion inspo


Hei dere!

Det er så kjedelig at det er noe galt med den nye pc'en min, heldigvis skal jeg få fiksa det i morgen. Kvelden i går var utrolig hyggelig, som sagt så skulle jeg til en venninne etter å ha sett på håndballkamp. I dag har jeg rydda litt, vi har hatt besøk og nå skal jeg bare slappe av litt før jeg legger meg. 

Å finne et fint antrekk hver dag er utrolig vanskelig for tiden... Jeg blir så fort lei av klærne mine, og finner sjeldent ut en fin outfit. Den ender ofte med favoritt jeansen og en oversized genser, hehe. Jeg har sett litt etter inspirasjon i kveld, og det finner jeg jo alltid på http://www.polliani.com/, jeg har også funnet litt inspirasjon på wehearit som jeg vil dele med dere. 

Tror jeg må få kjøpt meg noen flere oversized, varme gensere, og noen kule jeans, that's my style. 

Ønsker dere en super søndagskveld!

Klem i fleng :) 

 • 15.11.2014, 16:19

15.11.14


Hei dere! God lørdag. 

Det er noe galt med vifta på den nye pc'en min, så jeg må bruke denne gamle pc'en, som er så utrolig treg... Er litt kjedelig, men satser på at jeg får fiksa den nye på mandag. 

I dag har jeg vært og sett på håndballkampen til det gamle laget mitt, var utrolig gøy å se på. I kveld skal jeg til en venninne, så det blir koselig. I mellomtiden har jeg vasket og rydda litt, det trengtes virkelig. Rommet mitt så ikke ut. 

 

Ha en fin lørdagskveld!!

Klem i fleng ;) 

 • 14.11.2014, 20:04

Sushi night


Hei dere! 

Det ble ikke noe blogging i går, jeg hadde ikke noe inspirasjon, og var sliten. Men nå er det endelig helg, og da skal jeg kose meg.

Jeg har akkurat kost meg med det beste jeg vet, SUSHI. Mmm, det er så godt, og så lenge siden jeg har spist det nå. Spiste det en del i sommer, faktisk til frokost en gang, mer lunsj kanskje, hehe. 

 

Ha en kjempe fin kveld. Jeg skal dukke ned i godteposen og kose meg med litt film. I morgen skal jeg finne på noe med noen venninner. 

Hva skal dere i kveld?

Klem i fleng :) 

 • 12.11.2014, 17:27

Hverdags-gleder


Hei dere!

Hvordan har dagen vært så langt? Jeg har hatt en helt vanlig dag på skolen i dag, og er alltid sliten når jeg kommer hjem. Nå koser jeg meg med en deilig skål med is, "HVERDAGS-GLEDER", det er så lurt å unne seg noe i hverdagen også. Jeg blir ihvertfall mye mer motivert til ting av det. 

 

Ha en fin kveld videre! Klem i fleng ;) 

 • 11.11.2014, 20:23

Julegaveideer for jenter

 • Category: Jul

Hei dere!

Litt sein oppdatering i dag, men jeg har øvd til en matteprøve som jeg har i morgen. I tillegg så har jeg brukt god tid på dette innlegget. I dette innlegget skal jeg vise dere noen av mine ideer til hva dere kan kjøpe til jenter til jul, som feks. en venninne, moren din, søsteren din osv. Håper dere liker ideene.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

1. Tangle Teezer hårbørste: Hvis ikke venninnen din har denne, er du nødt til å gi henne den til jul. Denne børsten er fantastisk, og lugger ikke i det hele tatt. Du kan også få den i forskjellige farger og mønstre. 

2. Voluspa duftlys: Hvem er vell ikke dilla på duftlys? Voluspa sine duftlys er litt dyre, men de holder utrolig lenge og lukter kjempe godt. 

3. Parfyme flakong: Denne er supersmart. Skulle ønske jeg hadde en slik en selv. Når du feks. skal ut å reise så pumper du bare fra parfymen din inn i denne lille beholderen. Da har du en mye mindre flaske med parfyme, som du kan ha med deg over alt. 

4. Jeg fikk en personlig almanakk til jul i fjor. Den hjelper meg å organisere livet mitt, og hjelper meg å huske ting som prøver osv.. Du kan bestemme hvordan den skal se ut. Da kan du feks. lage en collage med bilder av deg og venninnen din og bruke det på framsiden. 

5. Hvis du ikke har så mye penger å bruke på julegaver, er denne koppen super å kjøpe til moren din. Jeg er sikker på at moren din vil sette pris på en søt kopp som denne. 

6. En kopp igjen, haha. Jeg synes disse koppene er superkule. De ligner på de dyre designer krusene, men disse er superbillige. Denne er perfekt å gi til en venninne sammen med en pose te. 

7. Som sagt passer en pose te perfekt sammen med en fin kopp som en kjempe koselig gave. 

8. Hvem vil ikke ha slike deilige tøfler? De ville ihvertfall jeg likt å tusle rundt med i vinter. 

9. Det er alltid koselig å få en ny pysj. Denne er supersøt, og liker du ikke fargene har Cubus, enda mer utvalg av billige og fine pysjer. 

 

Håper disse ideene hjalp deg litt på veien til å kjøpe julegaver. For å finne den "perfekte julegave", er veldig vanskelig. Selv om du kanskje ikke ender opp med å kjøpe disse tingene, så håper jeg ihvertfall at det var til inspirasjon. 

Om dere vil at jeg skal lage en julegaveideer for gutter også, så må dere bare si ifra ;)

Ha en fin kveld! Klem i fleng ;) 

 

 • 10.11.2014, 17:57

Sneak peek - new warderobe


Hei dere, god mandag! 

I dag kom mamma hjem med noen ting som hun hadde kjøpt for meg på IKEA. Jeg skal få en annen garderobeløsning på rommet mitt snart, og jeg er kjempe gira på hvordan det blir til slutt. Jeg har tegnet selv hvordan jeg vil at det skal se ut, og nei, det er ikke Pax-garderbe,hehe. 

Her er en liten sneak peek på garderobeløsningen. Gleder meg til å vise dere hvordan den blir seendes ut til slutt. 

 

Ha en kjempe fin mandag! Så snakkes vi.

Klem i fleng!

 • 09.11.2014, 12:20

Sunday bliss


Hei dere! God søndag!

Idag er det farsdag, har dere gitt en liten oppmerksomhet til faren deres? Jeg ga ihvertfall min en gave på senga idag, og et kort. Jeg synes at det er viktig å vise pappaen sin at man setter pris på han. Og det kan man jo gjøre på hvilken som helst måte, feks. bare ved å gi han en klem.

Søndager er så deilige. Jeg sov ganske lenge idag, og bare nøt at jeg kunne ligge og dra meg så lenge jeg orket. 

 

Ønsker dere en kjempe fin søndag, jeg skal mest sannsynlig øvelseskjøre litt idag, så det blir spennende. 

Klem i fleng ;) 

 • 07.11.2014, 15:20

Sweater weather


Hei dere! 

Nå er det endelig helg. Jeg setter så sykt stor pris på helgene for tiden. Hva skulle man gjort uten de? Denne helgen skal jeg bare kose meg, og ikke gjøre noe som helst som ar med skole og lekser å gjøre. Nå trenger jeg en pause. 

Jeg sluttet litt tidligere idag, noe som var utrolig deilig. Nesten to timer har ganske mye å si. Nå skal jeg bare kose meg med en kopp te, og en min deilige varme genser, hehe. Det har vært så sykt kaldt de siste dagene, har det snødd hos dere? Det har det nemlig gjort hos oss, men tror nesten alt er smeltet bort allerede.. Ha en kjempe fin fredag alle sammen. 

Klem i fleng ;) 

 • 06.11.2014, 20:49

New favorit from Emma S.


Hei dere! 

Jeg har en god stund nå hatt lyst til å dele med dere en ny favoritt. Nemlig en rens fra Emma S. Det høres kanskje kjedelig ut, men denne er fantastisk. Jeg hadde lenge hatt lyst til å teste ut produkter fra Emma S, så da jeg så denne rensen på Vita, måtte jeg bare kjøpe den. 

Jeg bruker den morgen og kveld, og den er supergod. Om morgenen renser den bort alt av oljer og svette som kan ha kommet av løpet av natten, samtidig for den meg til å våkne når jeg renser huden om morgenen. På kvelden bruker jeg den etter en sminkefjerner. Den renser vekk sminken som ikke sminkefjerneren ikke fikk vekk, samtidig som den renser vekk stoffer, bakterier og andre ting fra huden som huden kanskje har blitt tilført i løpet av dagen. 


" A lovely foaming facial soap to be used every day"

- Når jeg bruker rensen tar jeg å presser ut passende mengde produkt i håndflaten, før jeg tilfører varmt vann til håndflaten. Så gnir jeg hendene sammen slik at det blir et slags skum, og så tar jeg skummet over hele ansiktet, så skyller jeg ut med varmt vann og tørker ansiktet med en ren klut. 

Rensen er itillegg veldig drøy i bruk og ikke så dyr. Du kan finne den på Vita eller på Kicks til 65 kroner! Love it! Anbefaler dere virkelig å teste denne rensen ut. Jeg er glad jeg bestemte meg for å teste den ut.

 

Ha en super kveld! 

Klem i fleng ;) 

 • 05.11.2014, 11:49

Polliani


Hei dere!

Det har vært veldig dårlig med oppdatering fra min side den siste tiden. Jeg har så mye å gjøre, stort sett hele tiden, skolerelatert. Skolen er krevende for tiden, og derfor trenger jeg en liten avvikling i hverdagen. Altså denne bloggen. Jeg liker å blogge, jeg liker å dele ting/bilder/erfaringer osv..med dere. Jeg ønsker også å være en person som kan inspirere. 

Jeg har idag lyst til å dele med dere en blogg jeg har lest de siste månedene, og som inspirerer meg skikkelig. Den største grunnen til at jeg leser bloggen hennes er på grunn av de sinnssykt fine bildene hennes. Hun tar så sykt fine og inspirerende bilder. Kvaliteten på bildene er supergod. Anbefaler dere virkelig å sjekke ut http://www.polliani.com/

Her har jeg satt sammen en collage av noen av bildene hun tar: 


(
Trykk på bilde for å komme direkte til bloggen hennes) 

 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre.

Klem i fleng ;) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits