• 30.10.2016, 13:00

Deilig med noe annet

 • Category: Mat

Hei dere!

God søndag. Er det bare jeg som hadde glemt at vi skulle stille klokka i natt? Da jeg sto opp til morgenen i dag følte jeg meg så mye mer utvilt enn hva jeg til vanlig er til samme tid, men jeg kom fort på at klokka var stilt.

I dag har jeg fått øvelseskjørt 1,5 t med pappa i det kjempe flotte været (tror jeg må ut å knipse litt bilder i dag også) og laget meg en superdigg lunsj som dere kan se under her. Jeg er alltid åpen for å prøve nye ting, så i dag slang jeg sammen noe godt og kjapt, eggetoast kan vi kalle det. Jeg skjærte rett og slett ut midten av brødskivene, la de i stekepannen og kakket egg oppi. Veldig godt om du sper på med litt krydder og kanskje litt grønnsaker ved siden av. Enkelt, godt og litt annerledes. Er litt deilig med noe annet enn bare vanlige brødskiver til tider.,


  Nå skal rommet ryddes og ordnes før jeg skal på jobb i kveld. Hva er deres planer for dagen?

Ønsker dere en fin søndag.

Klem i fleng :)

 • 29.10.2016, 14:55

Nye bilder på veggen


Hei dere!

God lørdag. Håper solen skinner like fint hos dere, som den gjør her i dag. Det var virkelig godt at sola kom fram igjen, jeg var redd mørketida hadde kommet for fullt. Som dere sikkert har sett så har jeg gjort litt endringer på rommet i det siste, spesielt når det kommer til veggen. For da jeg flyttet om på litt ting for en stund siden ble det plutselig noen tommerom på veggene, og endelig har jeg fått fylt opp disse med flere fine bilder. Jeg ble SÅ fornøyd. De nye bildene er de to med svart ramme som henger over sminkebordet mitt, og det med gullramme og det andre med svart ramme på det siste bilde. Synes de passet så bra inn med det andre og ga det en bedre helhet.


 

 Hva synes dere? Nå skal jeg hente meg en til kopp med kaffe, før jeg skal gjøre meg klar for jobb. Skal bli godt å få jobbet litt igjen, ler så enge siden nå. Hva er deres planer for dagen?

Ønsker dere en fin lørdag.

Klem i fleng :)

 • 27.10.2016, 20:40

Det beste med høsten


Hei dere!

Personlig er jeg egentlig ikke sånn alt for glad i høsten. I hvert fall så har jeg ikke vært det før. Tidligere har jeg syntes at høsten bare har vært en mørk og trist periode fylt av dårlig vær, men det er jo nettopp mørk og trist den blir om det er det du bestemmer seg for at den skal være. Så dette med innstilling er viktig. Og hvis man tenker seg om så er det ganske mange fine ting med høsten også. Under kan du se hva jeg i hvert fall synes er det beste med høsten.

 


  

Det beste med høsten:

 

1. Den utrolig fine naturen. Finnes det noe mer nydelig enn naturen om høsten?

2. Varme, tykke gensere. Er bare så deilig å pakke seg inn en stor og myk genser, nå som gradestokken er nesten på null.

3. Å ha en unnskyldning til å drikke så mye te og kakao man bare orker. Det er jo tross alt kaldt ute.

4. Førjulstiden. Trenger jeg å si noe mer? Førjulstiden må være en av de fineste tidene på året. Julegavene handles inn, huset pyntes til jul og julekakene bakes.

5. Fargene. Og da mener jeg ikke bare fargene på trærne, men også fargene på klærne og på interiøret. Farger som sennepsgul, mosegrønn og burgunder er jo bare så nydelig, og det jeg nettopp om høsten at disse får blomstre ikke bare i naturen, men også ellers i f.eks klesveien.

 Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :)

 • 26.10.2016, 21:13

Høst i Oslo


Hei dere!

I dag har jeg i vært i Oslo igjen i forbindelse med at det er den internasjonale Thor Heyerdahl dagen i dag. Thor Heyerdahl kom jo fra Larvik, så derfor ble det en tur med klassen for at det skulle være noen representanter fra hjembyen hans også. Etter foredragene ble det litt tid til litt titting rundt på Karl Johan, og jeg blir så glad når jeg ser at butikken har begynt å få ut en del julevarer. Julen kunne godt startet nå for min del. Ikke minst så er høsten helt nydelig i Oslo nå. Skulle ønske jeg hadde hatt med kamera, så jeg kunne ha knipsa litt bedre bilder til dere. Men uansett vi fikk vært en tur på Lush, og der hadde de så mye fint for tida, så det var synd at lommeboka er ganske tynn for øyeblikket. Får heller komme tilbake når det står bedre til med den.. hehe.


 

 

 Ønsker dere en fin kveld videre, nå skal jeg snart stupe i sengs - for jeg er så trøtt. En Oslotur fra morgen til kveld tar virkelig på altså.. Håper dere har hatt en fin dag.

Klem i fleng :)

  

 • 24.10.2016, 21:00

5 for the lips: autumn edition


Hei dere!

God kveld. En leppestift er ofte det jeg synes gjør prikken over i'en i en sminkelook, spesielt om den har en nydelig farge til seg. Selv går jeg ikke med noe særlig leppestift til vanlig, men om jeg gjør det blir det ofte en nude en. Likevel liker jeg å bruke leppestifter til f.eks fest, bursdager, byturer etc. Og nå til høsten har jeg valgt ut meg noen favoritter, og de kan du se under her.


 

Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i sminkemerket Mac, og da selvfølgelig leppestiftene deres, de er jo bare SÅ gode og i så mange forskjellige og fine farger. Så derfor måtte jo "et par" av disse inkluderes i dette innlegget. Her ser dere også en leppestift fra Medusa's makeup (en jeg har skrevet om før), og selvfølgelig min elskede liquid lipstick fra Kylie Cosmetics.

 


 Ønsker dere en fin kveld videre. Fortell meg gjerne om du har tips til en fin høstleppestift.

Klem i fleng :)

 • 23.10.2016, 19:57

Sunday moodboard
 

 • 22.10.2016, 14:25

Nytt til rommet og bilder fra lalalab


Hei dere!

Her forrige helg fikk jeg endelig ryddet og vasket litt på rommet mitt. Det var virkelig nødvendig. Og mens jeg var i gang, tenkte jeg at det var på tide å få det nye tilskuddet til rommet mitt opp på veggen. Det er den nye "tavla" dere kan se under her til å henge bilder på. Og jeg er bare så fornøyd. Bildene dere ser på "tavlen" har jeg bestilt fra den fine siden lalalab.com, en side hvor du kan bestille alt fra slike "vintage" bilder som jeg har bestilt til fotoalbum eller collager. Er du glad i å ha bilder hengende rundt på rommet, eller ønsker å gi f.eks et album i gave til en venn burde du definitivt sjekke ut siden eller appen for den saks skyld. Og om du bruker koden "PG8O5X73" får du 12 gratis bilder (til en verdi av 5 euro) ved ditt første kjøp. Og det kommer vel godt med?


 

 Hva synes dere? Personlig synes jeg at bilder av minner og ikke minst venner gjør det lille ekstra for at et rom skal bli mer personlig.

 

Nå skal jeg få ordnet meg, for om ikke lenge skal ha på kakelotteri med russegruppa. Ønsker dere en fin lørdag!

Klem i fleng :)

 • 21.10.2016, 17:30

Oppskrift: eplekake


Hei dere!

I dag tenkte jeg å dele oppskriften på eplekaken jeg laget i går med dere. Eplekake er i seg selv en veldig enkel kake å lage, men også utrolig god og en kake de aller fleste liker. Om du ikke allerede har en god oppskrift må du gjerne bruke denne. Denne er utrolig god og saftig. Tror denne blir ekstra god nå som jeg har brukt epler fra egen hage også.

 


 

 

 I skrivende stund er jeg på vei hjem fra en klassetur til Oslo. Håper dagen deres har vært fin - ha en fin kveld.

Klem i fleng :)

 • 20.10.2016, 18:22

"Still din sult"


Hei dere!

Nå har jeg akkurat slengt en eplekake i ovnen, som skal være til helgen og tenkte å stikke en tur innom her før den er ferdig. Hvordan har dagen deres vært så langt? Fylt med regnvær og kulde? Slik har det i hvert fall vært her. Håper på noe lysere dager framover, bare for å føle at mørketida ikke har kommet for fullt, for det er jeg ikke klar for helt enda.

I går var jeg ferdig tidlig på skolen, så derfor møttes jeg og Kristiane til en deilig lunsj på den "nye" restauranten her i Larvik, Bedehuset. Blir kanskje feil å kalle den ny ettersom at den åpnet for omtrent 4 måneder siden, men jeg hadde ikke fått rota meg til å få dra ditt før i går, så får meg er den ny.

Vi bestilte oss begge den nydelige fiskesuppen, og delte en sjokolademousse til dessert. Maten var som sagt nydelig, men servicen var ikke helt på topp. Synes rett og slett at de ansatte var skikkelig sure, så det var litt kjedelig. Men så lenge maten er god, er jeg fornøyd.


 
 


 Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :)

 

 • 19.10.2016, 17:40

Tanya bakes


Hei dere!

God onsdag.

Da jeg satt og funderte over hva jeg skulle skrive om i dag, kom jeg jo på at jeg har helt glemt å vise dere noe jeg bestilte for flere måneder siden, nemlig Tanya Burr's bakebok 'Tanya bakes'. Denne kjøpte jeg som en slags "bra jobba" gave til meg selv, etter masse jobbing i sommer. Jeg har faktisk fått brukt den litt, men ikke så mye som jeg kunne tenkt meg enda, men det kommer vel.

De som kjenner meg vet at jeg elsker å bake og lage kaker, så da jeg så at adlibris hadde fått denne inn måtte jeg bare slenge den i handlekurven. Det finnes ikke bare veldig gode oppskrifter i boken, men også masse herlig inspirasjon fra flotte Tanya, så boken i seg selv er en skikkelig inspirasjonskilde.


 

 Har dere boken?

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :)

 • 18.10.2016, 19:40

This week's inspoboard


 

  

 • 17.10.2016, 17:10

Q and A: svar


Hei dere!

God mandag, og god uke. Har dere hatt en fin start på uken? I dag tenkte jeg at det var på tide at jeg skulle få svart på spørsmålene som dere har sendt inn. Så det skal jeg rett og slett gjøre i dette innlegget.


 

1. Hvor er den grønne genseren fra innlegget med gullkopppen fra? :)

- Den er fra Zara. 

2. Hvilket kamera bruker du? :D

-  Jeg bruker Canon Eos 600D

3.  Hva tenker du å jobbe med i framtiden?

- Jeg har tenkt til å bli sykepleier.

4. Hva er favoritt-film-sjangeren din?

- Komedie eller romantikk.

5. Hvor liker du å reise på ferie?

- I Hellas er det utrolig fint, men liker meg også godt i Spania på Mallorca. 

6. Hva liker du best med å blogge? Og hva liker du minst med å blogge?

- Best: muligheten til å inspirere andre, og ikke minst fine tilbakemeldinger :)  

- Minst: at man følger seg litt forplikta til å konstant komme med inspirerende innlegg. Er ikke alltid like lett å være kreativ og inspirert til å inspirere. 

7. Hvor jobber du?

- Jeg jobber på et sykehjem.

8. Hvilken linje går du på vgs?

- Jeg går på Studiespesialiserende, og på SSØ: Samfunnsfag, språk og økonomi.

9. Hva har du tenkt til å gjøre etter vgs?

- Jeg er litt usikker enda, men jeg har tenkt til å begynne på høgskolen for å bli sykepleier.

 Håper dere fikk de svarene dere ønsket. Ønsker dere en finfin dag videre.

Klem i fleng :)

 

 • 16.10.2016, 14:49

Poppa chips: et sunnere alternativ


Hei dere!

I dag har jeg lyst til å tipse dere med noe som nylig har kommet ut i butikkene. Ikke noe til jeg til vanlig ville skrevet et helt innlegg om, men som jeg likevel har lyst til å gjøre. Da jeg var i butikken i går, var jeg så fysen på noe deilig potetgull, men som de fleste vet så er ikke potetgull akkurat noe av det sunneste du kan spise. Derfor ble jeg så glad da jeg så disse søte posene stå blant alle mulige søte fristelser. Posen var det første som tok oppmerksomhet min (den er jo så skjønn), og da jeg så at det var en chips med 55 % mindre fett, måtte jeg bare sleng den i handlekurven.

I vår butikk kan du få tak i to versjoner, jeg vet ikke om det er flere? Men jeg valgte i hvert fall å ta med meg en posen med smaken  'Mexican' hjem. Og etter å ha smakt på den kan jeg trygt si at denne kommer jeg til å kjøpe igjen - og med god samvittighet. Jeg synes det er så bra at de kan lage litt sunnere alternativer av ting. Det gjør det litt lettere om du ønsker å være sunn, men samtidig ønsker å kose deg litt ekstra på lørdagskvelden ;)


 


 
 Denne uken har virkelig flydd forbi, med både prøvelesing, russekro og i dag vasking og rydding av rommet mitt. Hvordan har uken deres vært?

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre.

Klem i fleng :)

 • 12.10.2016, 15:00

Vis at du bryr deg


Hei dere!

Vi har kommet godt inni oktober måned allerede, måneden vi også kaller rosasløyfemåneden. Butikkene florer med tilbud på rosa varer og rosa kampanjer. Oktober er måneden hvor fokuset er satt ekstra på det med brystkreft og brystkreftforeningen. Det er i denne måneden at vi skal vise ekstra godt at vi bryr oss. Kreft er noe det verste som finnes spør du meg, og om jeg kan ha muligheten til å bidra til at dette blir forsket på, så gjør jeg det med glede.

'Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse for oppmerksomhet om og bekjempelse av brystkreft. Pengene som samles inn i aksjonen går til brystkreftforskning og brystkreftrelaterte prosjekter.'

Vis at du bryr deg, kjøp en rosa sløye og vis din solidaritet med brystkreftrammede. Jeg har festet min sløyfe på ytterjakken min, slik at jeg alltid har den på meg.


 


 


 

Håper dere har mulighet til støtte kreftforeningen, og forskning på brystkreft. Det er SÅ viktig.

Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :)

 

 

 • 11.10.2016, 20:18

Things I like


Hei dere!

God tirsdag. Nå har jeg tatt meg en liten pause fra lesinga, og tenkte rett og slett at jeg kunne oppdatere bloggen litt. Det er viktig å la hodet få en pause, for ellers vil ingen ting komme inn av informasjon til slutt.  Ettersom at tiden framover er en periode som er relativt mørkt er det viktig å holde fast i det positive i hverdagen, faktisk for å ikke enda opp i en vinterdepresjon. Det viktig å snu hode slik at du kan se det positive i situasjoner og i små ting. 'It's the small things that matters'. Derfor har jeg skrevet ned noen punkter med små ting som jeg liker og som gjør hverdagen min et hakk bedre. Små ting kan utgjøre en stor forskjell.

 

1. Nyvasket sengetøy.

2. En kopp med noen varmt og godt i'.

3. Store, myke gensere.

4. Varme, lange bad. Gjerne med masse badeskum og brennende duftlys.

5. Nyvasket hår.

 

 Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å stille spørsmål til spørsmålsrunden HER)

 • 10.10.2016, 18:20

Q and A


Hei dere!

I dag har jeg ikke tid til å komme med noe særlig inspirerende innlegg ettersom at jeg i dagene framover kommer til sitte med nesa klistra fast i bokpermen på Historie - og Politikkboka. Det er nå prøvene kommer for fullt, og det er nå framover vi kommer til å føle på presset. Vg3 altså...

Men - over til noe annet. Jeg tenkte at det var på tide å sette i gang en liten spørsmålsrunde ettersom at jeg mener og huske at jeg ikke har hatt det før her på bloggen. Så da er det bare å kjøre på - og stille meg spørsmål så skal jeg svare i nærmeste framtid.

 


 


 Ønsker dere en finfin uke! Måtte den bli bra.

Klem i fleng :)
 

 • 09.10.2016, 13:15

VSCO lately


Hei dere!

Før jeg meg må slenge meg rundt og gjøre meg klar til bursdagsselskap, tenkte jeg å dele litt bilder fra min favorittapp - VSCO. For de som ikke vet hva dette er så er det rett og slett en app hvor du kan redigere bildene dine og igjen dele de på din egen nettside, min kan du finne HER.

VSCO - appen har det siste året blir utrolig populær, føler nesten at alle bruker den for å redigere bildene sine til blant annet Instagram. For min del så har jeg faktisk brukt VSCO i ca 4 år nå. Da var det en venninne av meg som drev og redigerte så fine bilder, og anbefalte meg denne appen, og jeg har brukt den hyppig siden. Under kan dere se noen av de siste bildene jeg har redigert i VSCO.


 


 

Bruker du VSCO?

 

Ønsker dere en fin søndag!

Klem i fleng :)
 

 • 08.10.2016, 13:06

This is how I like my coffee


 

  

 • 07.10.2016, 15:22

Stemningsbilder fra Liverpool


Hei dere!

God fredag.

I dag tenkte jeg å vise dere noen stemningsbilder fra turen til Liverpool. Som sagt så hadde vi en utrolig fin tur med masse shopping og masse god mat. Litt kjedelig var det at turen var relativt kort, for jeg så gjerne vært der lenger. Men da har man en grunn til å dra tilbake - det skal jeg love dere at jeg skal. Vi bodde på 'The Liverpool Inn Hotell', et hotell som virkelig kan anbefales. Et lite, koselig hotell med kjempe bra service og ikke minst veldig bra beliggenhet - kun 3 minutter å gå til de store butikkene som Zara, Primark osv..

 


 


 
 

Jeg vil anbefale dere å spise på Zizzis. En koselig, intim restaurant med utrolig god mat, ikke minst utrolig gode drinker. Drinken jeg holder i hånden het 'Winter Cosmo' -  og anbefales.

 Ønsker dere en fin fredag videre.

Klem i fleng :)

 • 06.10.2016, 12:00

Kylie lipkits


Hei dere!

Æææ, gjett hva annet som dukket opp i postkassen her om dagen? Endelig kom lipkitene fra Kylie Cosmetics som jeg bestilte for leeenge siden, og jeg er bare så gira. De er jo bare såå fine.

Jeg kom omsider hjem fra Liverpool i går ettermiddag, etter en kjempe fin tur. Vi koste oss utrolig masse, og jeg gleder meg masse til å vise dere bilder og ting jeg har kjøpt. Men først Kylie lipkitene.


 
 


Jeg bestilte meg lipkits i fargene 'Dolce K' og 'Koko K', to veldig fine, men veldig forskjellige farger. Har hørt at veldig mange har klart å bestille fra fake sider. Mitt tips da er å gjøre som jeg gjorde, og det var å kjøpe fra linken som Kylie Jenner har lagt i infoboksen i instagramprofilen sin. Ved å gå den veien, vet man i hvert fall at man kommer til riktig sted. Noe av det dummeste du kan gjøre er søke det opp på Google, da kommer det opp utrolig mange fake sider.


  


 

Har du kjøpt deg noen av lipkitene? I så fall i hvilken(e) farge(r)?

Her skal det pakkes ut fra kofferten og sorteres. Ønsker dere en fin torsdag.

Klem i fleng :)

 • 04.10.2016, 12:00

10 ting jeg vil gjøre i oktober


Hei dere!

Vi rundet av september for nøyaktig 4 dager siden, noe som føles utrolig rart. Synes ikke det var lenge siden jeg pugget til eksamen i juni. Tiden flyr. I oktober som andre måneder har jeg satt meg noen mål for ting jeg har lyst til å få gjort før måned er omme, og de vil jeg gjerne dele med dere.

 


 

1. Dra til England. I skrivende stund befinner jeg meg i England, og jeg gleder meg masse til å vise dere bilder når jeg kommer hjem.

2. Kjøpe meg en oversized ullgenser. Har sett at HM har noen fine, så jeg får se om jeg kjøper meg en av de.

3. Komme i gang med litt trening. I løpet av sommerferien fadet treningsrutinen min litt ut pga jobb og diverse, men nå er det virkelig på tide å komme i gang med en ny rutine.

4. Ha jentekveld. Hvor koselig er det ikke med jentekvelder, spesielt nå som det blir kaldere ute. Har så lyst til å samle noen venninner og ha en skikkelig koselig kosekveld med masse snacks, kosetøy og en fin film.

5. Fukte huden min. Nå som vi er inne i en periode hvor huden blir mer utsatt for kulde og tørr luft, er det ekstra viktig å huske å gi ekstra fuktighet til huden, og det er noe jeg må bli flinkere til.

6. Vaske alle sminkekostene mine. Jeg må virkelig bli flinkere på å vaske sminkekostene. Er litt ekkelt å tenke på hvor dårlig jeg er til det.

7. Lese en bok. Jeg er egentlig ganske glad i å lese bøker, men finner sjeldent tid til det - noe jeg skal prøve å finne tid til denne måneden.

8. Se "The intern". Jeg har sett at det er så mange som anbefaler denne filmen for tiden, så da må jeg også prøve å få sett den om ikke lenge.

9. Kjøpe meg en høstjakke. Jeg har vært på utkikk etter den perfekte høstjakken i en god stund nå, så jeg får håpe at jeg finner den her nede.

10. Spare BSU. Dette gjør jeg hver måned. Utrolig viktig synes nå jeg.

 Ønsker dere en finfin tirsdag.

Klem i fleng :)

 • 03.10.2016, 11:30

Denne månedens Glossybox


Hei dere!

God mandag.

Da var vi kommet til enda en ny uke, og vi nærmer oss med stormskritt jul, min favoritt tid på året. Men før julen ankommer er en del andre ting som skjer. Så det blir nok en spennende tid framover.

I dag våknet jeg av at postmannen plundret med å putte post i postkassen, og tenkte med en gang at nå måtte denne månedens glossybox ha kommet. Om du er kjent med glossybox konseptet så vet du at det er et abonnent hvor du får mulighet til å teste ut 5 skjønnhetsprodukter hver måned. Du vet aldri hvordan eller hvilke produkter det er som ligger i pakken, så hver måned er det like spennende å se hva som ligger i pakken.

Oktober måneds utgave var i en nydelig burgunder farge, den fineste høstfargen i mine øyne, og jeg ble så fornøyd med hva som lå og gjemte seg i pakken denne gangen.


 
 Her skal det pakkes ferdig til Liverpool. Ønsker dere en fin mandag.

Klem i fleng :)
 

 • 02.10.2016, 18:00

Jeg trenger deres hjelp!


Hei dere!

Ææ, til uken skal jeg til England, rettere sagt til Liverpool. Jeg har alltid hatt en drøm å dra til England, og endelig skal jeg det. Jeg kan ikke få beskrevet hvor mye jeg gleder meg. Men ettersom at jeg aldri har vært der før - så trenger jeg noen tips til gode cafeer, restauranter, shoppingmuligheter etc. Så hvis dere har vært der, legg gjerne noen tips i kommentarfeltet. Det hadde jeg satt utrolig stor pris på.

 Ønsker dere en fin søndagskveld, jeg skal snart avgårde for å bowle litt med russegruppa.

Klem i fleng :)

 • 02.10.2016, 11:55

New fav combo for breakfast

 • Category: Mat

Hei dere!

God søndag.

Dagens frokost ble omsider en avokadoeggtoast, samt rista brød med peanøttsmør toppet med bringebær. Må bare si hvor sinssykt god disse kombinasjonene er, ikke minst så metter avokado og egg utrolig lenge. Ny favoritt kombo. Har dere forresten sett at sesong 3 av SKAM har kommet ut? Jeg ble så glad da jeg våknet til det i dag tidlig, tror Isak i hovedrollen kan bli bedre en forventet.


 

 Haha, jeg prøvde å lage et hjerte ut av det egget, noe som var en oppgave som ikke var fullt så enkel. Men om dere ser godt etter, så kanskje dere kan se en antydning til et hjerte?

Jeg merker virkelig at høsten har kommet for fullt, kan ikke huske å drukket så mye te på lenge, det er jo så grøssende kaldt. Og så er vi tom for kaffe, så da er te en god nummer to.


  Ønsker dere en fin søndag, måtte den bli bra.

Klem i fleng :)

 • 01.10.2016, 19:15

Lørdagskos
 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits