• 26.10.2015, 16:18

Treningsplan uke 44


Hei dere! 

En ny uke har entret og det er tid for en uke med nye opplevelser, erfaringer og muligheter. I det siste har trening blitt litt nedprioritert, ettersom det har vært mye som har skjedd rundt meg den siste tiden. Men nå er jeg nødt til å komme inn nye rutiner og nye planer. Derfor har jeg laget en treningsplan for uke 44, som jeg skal prøve å følge så godt som mulig. Jeg ser jo allerede at den blir litt amputert ettersom jeg ble spurt om å jobbe i kveld også, men da får jeg bare flytte litt om på noen dager. 

 
 

Nå skal jeg snart gjøre meg klar for å dra på jobben. Håper dere har hatt en fin start på uken så langt!

Klem i fleng :) 

 • 25.10.2015, 17:15

Uken som gikk ...


Hei dere!

Da er vi igjen på siste dagen av uken, og det er tid for en oppsummering av uke 43. 

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt er definitivt at bestevenninnen min fikk bil-lappen denne uka!! 

Ukens craving: Avokado. Avokado er seriøst noe av det beste jeg vet, og det er rett og slett det jeg har gått rundt og vært fysen på denne uken. Det må jeg virkelig huske å kjøpe i morgen. 

Ukens sang: Ukens sang er en skikkelig feelgood partylåt fra vakre Julie Bergan, diggern. All hours - Julie Bergan. 

Ukens beste kjøp: Ukens beste kjøp er definitivt den fine gullkoppen jeg kjøpte i går.Ukens latterkrampe: Denne uken har jeg ledd meg ihjel av alle tørre vitser der ute. Fy, jeg elsker tørre vitser. Ler til jeg får krampe i magen. Hahha.

Ukens instagram; Er det en instagramkonto dere er nødt til å følge så er det @evelina, hun har også en youtubekanal under samme navn. Hun er rett og slett veldig inspirerende, superkul og kreativ. 

Alt i alt en ganske fin uke! 

 


 

Dette innlegget er forhåndspostet så når dere leser dette befinner jeg meg på jobb. Ønsker dere en kjempe fin søndagskveld. Fortell meg gjerne om hvordan deres uke har vært.

Klem i fleng :) 

 • 25.10.2015, 12:12

Sunday bliss


Hei dere! God søndag.

Hjem i går ble det med meg en ting jeg virkelig har ønsket meg lenge, og som jeg har gledet meg til å drikke av. Så da jeg var på shopping i går måtte den bare bli med meg hjem. Og da jeg helte kaffe i den i dag - tenkte jeg: denne er faktisk så fin at den fortjener et eget blogginnlegg.. hehe.

Jeg elsker at den er en slags kopi av "Evergood" koppen, ettersom jeg alltid har synes at den har vært så fin.

Jeg skal på jobb om noen timer, men før det tenkte jeg å gå meg en tur i det fine været. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. Nyt den siste dagen av uke 43.

Klem i fleng :) 

 • 24.10.2015, 21:12

Through my phone


Hei dere!

Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg var ganske så sliten da jeg kom hjem fra jobben i går kveld, så det ble det tidelig i seng for meg. Klokka 11 i dag hentet Kristiane meg for å dra en tur til byen før hun skulle på jobb. Og etter den lille byturen ble det litt shopping og lunsj med Oda. Har faktisk fått kjøpt 5 julegaver allerede, ikke alle i dag vell og merke.. hehe, men i løpet av denne uken. 


 

Jeg har sett at flere bloggere jevnlig deler litt bilder fra telefonen sin, for det er ofte den som er med deg over alt, og den du knipser bilder av de fleste minnene med. Så da tenkte jeg rett og slett å gjøre det samme - så her er en litt kikk i bildearkivet mitt på iphonen min. 


Peppes med Kristiane // En kaffe Mocca i høstsolen // En tur på Kolonialen // Litt økologisk innkjøp// Toget med Karoline // Karoline og jeg på bussen i Skien // Jeg og Karoline gjør oss klare til veskelansering // Enda en kaffe Mocca i høstsolen // Majas bakeri i formiddag. 

 

Ønsker dere en fin lørdag videre.

Klem i fleng :) 

 • 23.10.2015, 16:01

Girl online and Pointless Book


Hei dere!

Jeg har helt glemt å vise dere hva jeg fikk i posten for en ukes tid siden. Disse bøkene har virkelig vært noen jeg har hatt på ønskelisten helt siden de kom ut, og da jeg fikk vite at de hadde dem på adlibris.com, måtte jeg bare legge dem i handlekurven og sende dem hit. Bøkene jeg snakker om er Girl Online av Zoe Sugg, og Pointless Book av Alfie Deyes. Disse to forfatterne er mest kjent som youtuberne Zoella og Pointlessblog som jeg har følgt i flere år. Derfor var det ekstra stas å ha noe som de har skrevet/laget. Når jeg husker riktig bestilte jeg faktisk disse bøkene samtidig som jeg bestilte Zoella Beauty produktene, 2 fluer i en smekk og jeg er så fornøyd. Nå må jeg slenge i meg litt mat, før jeg stikker av gårde på jobb. Ønsker dere en kjempe fin fredag videre.

Klem i fleng :) 

 • 22.10.2015, 17:44

Oppskrift: Super enkel iskaffe


Hei dere! 

I dag tenkte jeg å vise dere en super enkel oppskrift på en god iskaffe. Den er ikke bare enkel, men også mye sunnere en de ferdiglagede vi kjøper i butikk eller på cafë.

 

Dette trenger du:

- Isbiter laget av kaffe

- Melk 

(+  Evnt. Sukketter eller Steviadråper) 

Slik gjør du:

1. Kok sterk kaffe og frys den ned i en isbitholder, og la den stå der til kaffen har frossnet.

2. Når kaffen har blitt til isbiter tar du isbitene i melk og eventuelt tilsetter noen sukketter eller steviadråper etter eget ønske.

 Dette er nok en drikk som er bedre egnet til sommeren, men som jeg synes er like god til denne tiden på året. Og for en kaffelsker som meg er denne helt super, og ikke minst veldig enkel!

 Nå får vi snart besøk av kusinen min og kjæresten hennes, så nå må jeg svinge meg rundt og få kommet ut av treningstøyet jeg har på meg... hehe. Ønsker dere en kjempe fin torsdag videre.

Klem i fleng :) 

 • 21.10.2015, 17:47

My Mac lipsticks


Hei dere!

Er det bare meg som er skikkelig dilla på Mac sminke? Jeg er ganske sikker på at svaret er: Nei: De siste årene har Mac bare blitt mer og mer populært, og det kan jeg skjønne godt. Nå er det ikke slik at jeg har så utrolig mye sminke fra Mac, for det har jeg ikke. Men jeg har noe. Det har seg sånn at jeg bor i en by hvor det ikke akkurat er det beste utvalget på ting. Så når jeg noen ganger i året er i Oslo, hender det at jeg har med meg et par Mac produkter hjem. 

I dag tenkte jeg å vise dere mine Mac-leppestifter. Their my favourite!!Som dere ser så har jeg to av samme farge. Det er ingen annen grunn enn at jeg likte fargen så godt at jeg ville sikre meg en ekstra en, ettersom fargen Faux har vært veldig populær. 

Faux - Satin

Impassioned - Amplified

Pervette - Glaze 

 

Jeg føler at fargene Faux og Pervette er leppefarger du kan bruke hele året, mens Impassioned er mer en sommerlig farge - den er helt nydelig til solbrun hud. Del gjerne deres favoritt Macleppestifter med meg, jeg trenger tips til fine farger, ettersom jeg har planer om å kjøpe flere snart. 

 

Ønsker dere en kjempe fin onsdagkveld! 

Klem i fleng :) 

 • 21.10.2015, 11:06

Oppskrift: Sunne havrepannekaker


Hei dere!

Her om dagen laget jeg en av mine favoritter til frokost - nemlig havrepannekaker, og denne gangen med honning istedenfor sukker. Det skal jeg love dere var godt. Så i dag tenkte jeg å dele oppskriften med dere slik at dere også kan prøve ut denne nydelige frokosten.


 

Dette trenger du:Slik gjør du:

1. Bland alle ingrediensene sammen. (Bland inn honningen til slutt.)

2. Fortell så ønsket mengde røre utover i pannen og stek dem godt på hver side til får en gyllenbrun farge. 

3. Når de er ferdig stekt er det veldig godt med en dæsj syltetøy eller en skive brunost. Men de kan også fint spises uten noe på pga. honningen. 

 

Slik skal røren se ut før du starter å steke: 
Voilà! Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre. 

Klem i fleng ;) 

 • 20.10.2015, 18:52

Sweater weather - my favourites


Hei dere!

Jeg tror vi alle hvert år kikker etter den perfekte gode, varme og oversized genseren, som skal få være med deg i de gode og de dårlige dagene denne høsten - og kanskje den er heldig å få være med fram til vinteren er omme. 

Jeg elsker svære, chuggy og myke gensere, en genser du kan begrave deg i når du kommer hjem etter en lang dag og en genser du kan dra over de kalde fingertuppene. Jeg tenkte å vise dere mine favoritter i år - og som er på ønskelisten. 

 
1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

 

 

~Sweather weather inspiration~ 

Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

 

 

 

 

 • 19.10.2015, 19:45

Har du støttet rosasløyfe-aksjonen i år?


Hei dere!

Jeg tenkte å komme med en ekstra oppfordring angående rosasløyfe-aksjonen som foregår i Oktober. Tipper at de fleste har hørt om denne aksjonen som pågår nå for tiden, men det er fort gjort å glemme å støtte. 

Hver år dør det flere mennesker ikke bare av brystkreft, men også av andre krefttyper. Jeg vet selv hvordan det er å ha en nær deg som har hatt kreft, og hvor fælt det er å se en person du er veldig glad i - ha det så fælt. 

Butikkene er veldig flinke til å komme med forskjellige produkter og kampanjer på forskjellige måte du kan støtte aksjonen på. Det er ikke slik at man forventer at man skal punge ut med store summer, men å bidra med litt hjelper så utrolig mye. Jeg tenkte å tipse dere om diverse sider og butikker hvor dere kan kjøpe produkter, hvor det du betaler går til rosasløyfe-aksjonen. Du kan blant annet kjøpe diverse rosasløyfe produkter på interiørbutikken, Kid - noe jeg har gjort. Men hvis du er en person som liker bedre å handle på nett kan du også finne produkter på Coverbrands.no. Vet også at hos de fleste daglivarebutikker er det muligheter for å i hvert fall kjøpe seg en rosa sløyfe. 

Så dere - bær en rosa sløyfe i Oktober, og vis at du er med på å støtte kampen mot brystkreft.  

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 19.10.2015, 15:56

Uken som gikk ...


Hei dere!

Det er tid for en oppsummering av forrige uke, noe det desverre ikke ble tid til i går. Forrige uke var ikke noe særlig annen enn det vanlige, men ingen uker er aldri like da. 

 

Ukens motivasjon: Jeg har vell ærlig talt ikke så mye motivasjon for tiden. Men det hjelper at det snart er jul, som i mine øyne er den beste tiden på året. Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt må være at cupcakene ble vellykket. Jeg var SÅ redd for at de skulle bli skikkelig misslykket. Ukens craving: Forrige ukes craving pepperkaker, og alle søte julefristelser. 

Ukens sang: 7 years av Lukas Graham! Oh lord, den er så fin!!!

Ukens beste kjøp: Ukens beste kjøp er definitivt produktene jeg kjøpte fra Zoella Beauty. Ukens latterkrampe: Denne videoen HER! Jeg ler meg ihjel. 

 

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre! Vi snakkes senere.

Klem i fleng :) 

 • 17.10.2015, 14:35

Cupcakes for a boy

 • Category: Mat

Hei dere!

Fram til nå har jeg stått på kjøkkenet og laget mange Cupcakes til barnedåpen til fetteren min, William - som er i morgen. Jeg er skikkelig fornøyd med hvordan de ble, selv om det har tatt utrolig mange timer. Men jeg elsker å bake, så det gjorde ikke meg noe. Om en liten stund skal jeg og mamma av gårde å hjelpe til med å pynte til dåpen, før jeg etter det skal i bursdag til en venninne. Så da tenkte jeg å oppdatere dere litt mellom slagene... hehe.

Jeg har laget alt fra bånd av, og det var første gangen jeg prøvde meg på "Suger Pasta" / fondant, og jeg er superfornøyd. Tenkte det var gøy å lage litt forskjellig. Og som dere ser har ikke de med fondant noe særlig frosting på seg, så blir ikke de så mektige som de andre. 
 


 

Nå skal jeg dra å pynte litt. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 16.10.2015, 16:42

How I do my bed


Hei dere! God fredag.

Jeg tenkte bare å stikke kjapt innom her før jeg må avgårde på jobb. Jeg som veldig mange andre elsker å se på romvideoer på youtube, eller se bilder av hvordan folk styler rommene deres. Så i dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg pleier å re opp sengen min. Jeg rer ikke opp slik hver dag, for det rekker jeg ikke før skolen, men jeg prøver å gjøre det så ofte jeg kan.. 

Håper dere likte det! Nå må jeg dra av gårde på jobb. Ønsker dere en fin fredagskveld. 

Klem i fleng :) 

 • 15.10.2015, 15:22

Dream house


Hei dere!

I dag er det Operasjon Peru - prosjekt på skolen jeg går på. Så i dag har jeg vasket hjemme for å tjene penger til inntekt til Peru - prosjektet. Jeg synes det utrolig flott at vi har en slikt prosjekt på skolen slik at vi alle kan være med på å bidra slik at vi kan hjelpe de trengende. 

Jeg har en liten pause i vaskingen nå, så da tenkte jeg å oppdatere dere litt. Weheartit er min største inspirasjonskilde, og mens jeg sitter å blar meg side opp og side ned på weheartit dukker det opp bilder av rom jeg skulle ønske var mine. Så da tenkte jeg å dele dere mitt drømmehus med dere - rom for rom. 


The Masterbedroom

 

The Walk in ClosetThe BathroomThe KitchenThe LivingroomThe DiningroomThe Kids' room
 

 

Håper dere likte innlegget! Nå må jeg kaste meg rundt, og gjøre meg klar for jobb. Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :) 

 • 14.10.2015, 19:15

New in from Zoella Beauty


Hei dere!

Endelig kom den etterlengtede pakken i posten i dag fra feelunique.com med produkter fra Zoella Beauty. Jeg har helt siden hun kom ut med denne skjønnhetskolleksjonen hatt lyst til å bestille meg noe produkter fra merket. Så da jeg så at det var 3 for 2 for alle Zoella Beauty produkter - var jeg nødt til å slå til. Æææ, jeg er så gira på å få testet ordentlig ut disse produktene. 

1. HER 2. HER 3. HER 


Sjekk ut den søte pakningen til håndkremen! Får noen søte quotes!!
 

Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 13.10.2015, 10:44

Tuesday inspiration


Hei dere!

Rakk ingen oppdatering i går. Ble en litt rask avgjørelse om at jeg skulle jobbe rett etter skolen, så når jeg kom hjem fra jobb hadde jeg ikke tid eller krefter til å oppdatere dere. Akkurat nå har jeg friøkt, så da tenkte jeg å benytte meg av muligheten til vise dere min inspirasjon for tiden. 


 

Nå skal jeg få gjort litt lekser. Så snakkes vi senere. 

Klem i fleng :) 

 • 11.10.2015, 12:00

Uken som gikk ...


Hei dere! God søndag.

Vi er igjen i siste del av enda en uke, og det er tid for å oppsummere uken som gikk. Jeg har vært slik at jeg har likt å oppsummere uken som gikk på mandager og på en annen måte en jeg velger å gjøre i dag, men har nå bestemt meg for at jeg egentlig liker denne måten bedre. 

Ukens motivasjon: Ukens motivasjon må være at det nærmer seg Jul. For Jul er nemlig det beste jeg vet. Jul er desidert den beste tiden på året. 

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt var definitivt å møte Caroline Berg Eriksen. For en fantastisk dame!


Ukens craving: Ukens craving er nødt til å bli pizza. Jeg craver pizza hele tiden (ikke hele tiden), for pizza er livet. Så når jeg og Karoline satt oss ned for å spise i Skien på torsdag, bestilte jeg selvfølgelig pizza... hehe.Ukens kjiping: Mopeden min ble ødelagt. Trenger jeg si mer?

Ukens beste kjøp: Det er vell ikke noe hemmelighet at ukens beste kjøp er den nye vesken min fra Adax by Caroline Berg Eriksen?Ukens latterkrampe: Hehe. Jeg bare ler av å tenke på det. De som kjenner meg vet at jeg er litt klønete så dette kommer nok ikke som et sjokk på dem. Jeg og Karoline hadde akkurat satt oss ned i setene på toget på vei til Skien, og toget var ikke av det nyeste så vi hadde ikke noe bord å sette fra oss pappakrusene med kaffe i. Men så la jeg merke til at vinduet hadde en liten vinduskarm, så da tenkte jeg (lur som jeg er) at jeg kunne sette den fra meg der imens jeg rota i vesken etter billetten min. Det hadde ikke gått mer enn et par sekunder før jeg kjente noe varmt på beinet mitt, og hørte en lite lattermild Karoline i setet over meg. Selvfølgelig var ikke vinduskarmen rett, og koppen hadde selvfølgelig sklidd ned. Heldigvis fikk jeg tatt den opp fort, så det ble ikke noe særlig søl, men vi fikk oss i god latterkrampe. 

 


 

Håper dere likte denne lille oppsummeringen av uken som gikk. Nå skal jeg i gang med å lage en kake jeg skal ta med i bursdag i dag. For i dag skal vi feire morfaren min som hadde bursdag i går.

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. Nyt ukens siste dag.

Klem i fleng :)

 • 10.10.2015, 17:09

Autumn makeup


Hei igjen dere!

Hatt en fin lørdag så langt? Jeg glemte helt å takke for at så mange var innom her i går, det var virkelig gøy. Tusen takk. Det ble en liten bytur isted hvor jeg fikk kjøpt med meg et par ting jeg skal bruke på cupcakesene jeg skal lage til en barnedåp neste uke. Fikk også kjøpt meg verdens fineste Cardigan. I'm in love. Også er den jo så myk i tillegg.


Man kan jo si at vi er godt i gang med høsten, og i den anledning tenkte jeg det var på sin plass å vise til sminken jeg sverger til om høsten. Er ikke stor forandring fra de andre årstidene, men noen nye tilskudd blir det. 

Jeg sverger til en mer plummefarget blush og farge til leppene om høsten - så her ser du en Mac Blush i fargen Breath of Plum , mens leppestiften fra Mac er i fargen Faux. . I tillegg er jeg veldig glad å få bronzet opp ansiktet litt ettersom at man om høsten gjerne ikke er så brun som på sommeren - så her synes jeg Elf sin fungerer veldig fint. Jeg har i det siste også blitt mer glad i å bruke en BB - cream framfor en foundation, ettersom den er mer lettere på huden, og ettersom at jeg ikke trenger så mye dekkevne siden jeg ikke har noe særlig urenheter lenger. Så denne BB - creamen fra Maybelline er helt super. Neglene mine om høsten er som regel i en ganske nude tone, og her ser dere en fin fra Maybelline i fargen Sidewalk Strut


Fikk forresten denne superfine sminkepungen i posten her om dagen. Så fin!

Hvilke sminkeprodukter sverger dere til om høsten?


 

Nå skal jeg snart gjøre meg klar for å dra på tacokveld til en venninne. Ønsker dere en kjempe fin lørdagskveld.

Klem i fleng :) 

 • 10.10.2015, 11:35

Coffee o'clock


Hei dere! God lørdag.

Jeg sitter her og super på en litt for varm kopp kaffe mens jeg drømmer meg bort i Londons vakre gater, eller på en solseng i Spania. Neste år har jeg virkelig lyst til å få reist mer. Og i blant de turene skal jeg få sniket i en jentetur til London. Men så er jo ikke slike turer gratis heller, så da må jeg være flink til å spare...

 

 

Hva er deres planer for dagen? Selv har jeg ikke planer før i kveld da jeg skal til en venninne å lage taco. Er så koselig med slike jentekvelder. Det er de minnene man alltid har med seg.

Ønsker deg en kjempe fin lørdag videre. Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 • 09.10.2015, 17:42

New in from Adax by Caroline Berg Eriksen


Hei dere! God fredag. 

Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har vært skikkelig gira i hele dag på å vise dere den nye vesken jeg kjøpte i går. Så nå har jeg fått knipset litt bilder av skjønnheten og er klar for å vise dere den. 

Jeg endte opp med å kjøpe "Nelia", ettersom vesken like godt kan brukes til hverdags som til fest/bursdag. Føler det er den perfekte vesken å slenge over skuldrene når man skal på shopping. I hvert fall for meg som kun har med mobil, kort, nøkler og en lipgloss. Jeg var også så heldig å få med meg nøkkelringen med navnet "Hugo"


Ååå, er den ikke fin? Gleder meg kjempe mye til å starte å bruke den. 

Nå skal jeg få hivd meg litt rundt og gå bort på postkontoret for å hente en pakke. Ønsker dere en kjempe fin fredag videre. 

Klem i fleng :) 

 

 • 08.10.2015, 21:54

Adax by Caroline Berg Eriksen event


Hei dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Skien, etter å ha vært på lanseringen av veskekolleksjonen til Caroline Berg Eriksen (aka fotballfrue) i samarbeid med Adax. Det var så utrolig koselig å møte henne. Tok seg så god tid med oss, og jeg fikk snakket masse med henne. Kamera ble selvfølgelig med meg, så jeg har fått knipset litt bilder jeg tenkte å vise dere. 

Jeg hadde bestemt meg på forhånd for at jeg hadde lyst til å invistere i en av veskene. Jeg dro ditt sammen med en venninne, så hun hjalp meg med å finne ut av hvilken jeg skulle gå for. Det var jo så vanskelig. Ville jo ha alle... hehe. Tenke å vise dere hvilken veske jeg gikk for i morgen, så kan dere prøve å gjette hvilken det ble..
Fine Karoline fikk gratis hår styling!

 

Vi hadde det utrolig gøy, og var kjempe stas å møte Caroline. Virkelig en fantastisk dame. Jeg kan nesten ikke vente med å vise dere veska jeg kjøpte, og i tillegg til bruke den. Håper dere har hatt en kjempe fin torsdag. 

Klem i fleng :) 

 • 08.10.2015, 12:28

5 ting jeg vil gjøre i Oktober


Hei dere! 

Rakk ikke å oppdatere dere i går. Dagen ble rett og slett ganske stressende. Var rett fra skolen og til jobb i går, og deretter å stupe i seng. 

Oktober har for få dager siden entret, og jeg kan kjenne at høstværet har ankommet. Jeg skal innrømme at høsten ikke er min favorittmåned, men det er likevel noe med høsten som gjør den litt ekstra spesiell. Det er noe med den følelsen du får etter en lang dag på skolen eller jobb hvor du krøller deg sammen under et varmt pledd, mens du nipper til en kopp med noe varmt i, og kanskje også peisen knitrer i bakgrunn.. Den følelsen altså! 

Jeg ble inspirert av Eirin Kristiansen til å gjøre et "hva jeg vil gjøre i Oktober" innlegg, og tenkte det ville være litt spennende å se tilbake til også. Kanskje jeg skal begynne med et slik innlegg hver måned?

1. Gå mer turer. Om høsten er vi omringet av kjempe fin natur i alle slags farger. Så i Oktober har jeg lyst til komme meg mer ut av rommet mitt og ut i naturen. Og da blir nok kamera med meg på veien. 

2. Få litt mer orden på rommet mitt. Er det en ting jeg virkelig ønsker så er det å få bedre orden på rommet mitt. Skuffene mine flyter over av klær, ikke fordi det er for mye men fordi alt ligger krølla oppi der. Dere kjenner dere nok igjen, når jeg sier at jeg hver morgen graver gjennom klærne i skuffene for å finne et passende antrekk, og da kan man vel si at man ikke akkurat har så god tid til å brette det pent tilbake igjen... for da har man allerede brukt for lang tid.. 

3. Dra på en lansering. I dag skal jeg på en kjempe spennende lansering, som dere får høre mer om i kveld. Ååå, jeg er sÅ gira.

4. Jeg skal lage Cupcakes til barnedåpen til fetteren min. Nå er ikke dette noe store greier, men noe jeg virkelig ser fram til. De som kjenner meg vet at jeg elsker å bake, og da spesielt Cupcakes. Jeg har fått kjøpt inn litt stæsj til de, så gleder meg veldig til å utforske og eksperimentere litt med pynten. 

5. Starte å kjøpe julegaver. Er det en ting jeg er avhengig av så er det å være ute i god tid med ting. Jeg er ikke en siste liten person, og de fleste julegavene pleier som regel å være kjøpt inn før Desember entrer.. hehe. Hender jo at jeg sparer noen til Desember også. For noe av det beste jeg vet er å traske rundt i butikkene etter julegaver, mens julemusikken klinger i bakgrunn. 
Nå skal jeg snart av gårde på skolen, før det er lansering i kveld. Vi snakkes senere. Ønsker dere en fin torsdag.

Klem i fleng :) 

 • 06.10.2015, 17:33

Collage wall: update


Hei dere! 

Før jeg er nødt til å sette i gang å øve på matteprøve, tenkte jeg å vise dere en liten update på collage veggen min. Som jeg har sagt så har jeg ikke følt at den harr vært helt ferdig, men etter jeg fikk vært å kjøpt meg noen rammer og etter noen DIY's føler jeg meg ganske fornøyd.Kubehylle fra Kid // Bildelist fra Ikea // Metallhylle fra Kremmerhuset // Gullampe fra Kremmerhuset // Bilde med quote fra Kremmerhuset // Prada Marfa bilde er DIY // Ananasbilde er DIY // Liten gullramme er fra Home and Cottage // J- kopp fra Arne Jacobsen // X og O krukker fra Kid // Glass med sugerør fra Rått og Sannselig

 

Listet ned de fleste tingene på bildene. Om du lurer på noe er det bare å spørre å kommentarfeltet. Nå får jeg hive meg rundt og øve til matteprøven jeg skal ha i morgen. Ønsker dere en fin tirsdag. 

Klem i fleng :)

 

 

 • 05.10.2015, 16:56

New in from Urban Decay


Hei dere! God mandag. 

For noen uker siden var jeg en tur i Oslo, og fikk da vært innom på Steen og Strøm hvor de hadde fått Urban Decay, og selv om lønninga ikke hadde kommet enda, var jeg nødt til å kjøpe med meg et par ting, hehe. 

Har kjempe lenge hatt lyst til å kjøpe meg en av Naked øyenskyggepalettene, men tok meg ikke råd til mer en Naked 2 Basics, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Så mange perfekte og fine farger. Tok også med meg den originale øyeskyggeprimeren. Applikatoren til primeren ser litt annerledes ut ettersom det er høstkolleksjonen, men er samme produkt. 
Ønsker dere en fin mandag videre. Her skal det øves på matteprøve. Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 • 04.10.2015, 15:39

Lovely sunday


Hei dere! God søndag. 

Tiden har bare flydd forbi i dag, og plutselig viste klokka nærmere 15:30. Har ikke gjort stort annet enn å øve til matteprøve og rydde rommet. Og du kan tro jeg jublet da jeg så at prøven var flyttet til onsdag og ikke i morgen. Celebrating!

Selv om klokken nærmer seg fire, er jeg fortsatt i ført tøfler og joggebukse, for jeg er ikke klar for å starte dagen helt fullt enda, og da måtte innse at det er siste dagen av ferien i dag... Fikk forresten kjøpt med meg en organisk kakao i går på Kolonialen i byen her, og sitter i skrivende stund å nyter den. Spennende å prøve noe nytt. 
Ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 • 03.10.2015, 16:49

Høstferien 2015


 Hei dere! God lørdag. 

I dag har jeg trasket litt rundt på senteret og i byen for å nyte de siste dagene av høstferien. Ble ikke noe særlig shopping, men fikk kjøpt meg et par etterlengtede ting. I går fortalte jeg at jeg hadde tatt en dryss med bilder fra hytteturen i forrige uke, så her kommer lite bildedryss. Naturen om høsten er noe av det vakreste. Vi er heldig i Norge som har så store kontraster mellom årstidene, og at vi i det hele tatt har årstider. 

 
Vaffel?


Håper dere likte bildene. Her skal det snart lages litt taco, før jeg bare skal ta en rolig kveld. Er fortsatt ikke helt frisk, og nå har jeg i tillegg fått øyebetennelse. Det skulle bare mangle nå, tenker jeg.... hehe. Hva blir det neste?

Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre. Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 

 • 02.10.2015, 18:58

Back in business


Hei dere!

Nå er jeg tilbake etter en ganske så lang pause. I månedene som har gått har det skjedd så utrolig mye rundt meg og med meg, at jeg snart ikke klarer å følge med. Livet har sine nedturer og oppturer, og det er vell derfor vi sier at livet er en berg- og dalbane. Jeg har (hatt) en periode hvor jeg ikke har følt meg så bra, uten å gå for mye inn på det. Noe som resulterte i en ganske brå og litt uventet pause for min del. Men jeg har virkelig savnet å blogge. Det er noe med den følelsen du får når du har fått ut litt tanker og ideer og kan dele dem med andre. Og å gjøre det gjennom blogg hvor man kan få tilbakemeldinger er både positivt og negativt. 

Håper dere har hatt en fin høstferie så langt, i hvert fall dere som har det. Vi har vært på hyttetur, hvor jeg plutselig på mandag lå med høy feber, hodepine og halsbetennelse. Jeg er heldigvis mye bedre i dag, halsen verker litt fortsatt, men var ikke så ille at jeg ikke kunne dra på jobb i dag. Jeg har tatt masse fine bilder mens vi var på tur, så stay tuned for jeg tenkte å vise dere de senere.  

 

Ønsker dere en fin fredagskveld! Så snakkes vi senere.

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits