• 29.10.2014, 19:51

Smoothie time


Hei dere! 

Hvordan går det med dere i disse regnfulle og gråe dagene? Jeg merker det skikkelig på humøret og energien at det er Høst, snart Vinter. Skal bli godt å få tilbake litt energi igjen når det nærmer seg jul snart. Ååå, som jeg gleder meg, Jeg har planlagt de fleste julegavene, noe jeg synes er superkoselig. Det har jo kommet julevarer i butikkene allerede, så nå har jeg begynt å få litt julestemning, hehe. Kanskje jeg skal begynne å høre på litt julemusikk snart? 

Jeg har fått kjøpt meg DET NYE, og har akkurat fått laget meg en deilig Smoothie... Vurderer å kanskje ta meg et bad etterpå også, med en av Lush badebombene mine. Det hadde nok ladet opp litt energi. 

 

Håper dere alle har det fint. Har dere startet med julegavene?

Klem i fleng ;) 

  • 26.10.2014, 19:34

Long time, no see


Hei dere! 

Lenge siden jeg har vært innom her nå. Det er så sykt stressende for tiden. Dagene går i ett, og jeg har begynt å lure på hvor dagene egentlig ble av. Jeg håper at denne stressende perioden snart er over.. For, for å være helt ærlig.. så er jeg sykt sliten. Det er så mange forventninger og krav hele tiden, som man skal prøve å oppfylle, det blir i tider ganske hardt. 

Håper ihvertfall alt står bra til med dere. 
 

Jeg koser meg med litt te, as allways. Ønsker dere en kjempe fin kveld, og avslutning på uka. 

Klem i fleng ;)

  • 06.10.2014, 16:46

Høstferie 2014


Hei dere! Hvordan går det?

Litt siden jeg har vært innom her nå. Jeg har hatt en kjempe fin høstferie på hytteturer med venner og familie. Idag hadde jeg faktisk fri, så det var utrolig deilig. Jeg fikk kjøpt et par nye ting som jeg gjerne kan vise dere senere om dere ønsker. Men først tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt stemningsbilder fra høstferien min. 

  

Håper at dere som hadde høstferie, hadde en kjempe fin ferie. Og til dere som har høstferie nå, kos dere masse, skulle ønske ferien varte litt lengre. 

Ha en super kveld! Så snakkes vi!

Klem i fleng 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits