• 29.09.2016, 19:32

Rebel


Hei dere!

Høsten blir ofte beskrevet som en fargerik måned, men også ofte som en litt mørk og trist en. Personlig så synes jeg at om høsten er det ekstra gøy å leke litt mer farger når det kommer til sminke. Tørre å bruke en litt mørkere leppefarge, blushfarge eller rett og slett øyenskygge. Jeg er fælt til å snakke om disse gode leppestiftene for tiden, de som passer så fint til høsten. Men jeg må bare få lov til å komme med enda et tips på en superfin høstfarge for leppene.

Denne viste jeg dere i fjor også, men det kan være glemt bort, ellers så er den jo fin å få øye på for de som er nye lesere her også. Fargen jeg snakker om er en helt nydelig litt mørkt lilla plummefarge, som i mine øyne er bare helt nydelig for tiden som kommer. Leppestiften er fra MAC og heter Rebel.

 


 

Ønsker dere en finfin kveld videre!

Klem i fleng :)

 • 28.09.2016, 12:30

I kinda like fall


Hei dere!

Vi har kommet til de siste dagene i september måned i rekordfart, og allerede til lørdag er det 1. oktober. Tenk at tiden flyr så fort forbi. Det er nesten litt skremmende. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i høsten, men i år har jeg faktisk kjent litt på at jeg gleder meg til å ta i bruk de store og deilige ullgenserne. Ikke minst til å kunne krype under pleddet så ofte jeg vil med noe varmt og godt i koppen. Det er noe spesielt med høsten. En slags koselig stemning. Me like.

Og siden vi er inne på dette med høst, tenkte jeg like så godt at det var på tide å dele litt inspirasjon med dere.


  Jeg fylte på vippene mine i går, noe som tok litt lengre tid enn forventet, så da rakk jeg ikke innom her i går.

Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :)

 • 26.09.2016, 17:23

TL design by Celina Karine og Agnes Lovise


Hei dere!

For noen uker siden bestilte jeg meg noen nydelige neglelakker fra TL design. Noen jeg hadde siklet på en stund. Som sikkert mange vet så har youtuberne Celina Karine og Agnes Lovise designet sine egne neglelakker for TL design. Og to av disse har jeg fått tak i. Selv kunne jeg godt tenkt meg alle sammen, men det har jeg ikke penger til, så da måtte jeg bare velge meg ut to favoritter og de kan du se under her.


  

Jeg valgte meg ut de jeg følte at jeg selv kunne få mest bruk for, og da falt valget på fargene 'Celina Karine' og 'Picture Purefect'. Hittil har jeg for det meste brukt 'Celina Karine' ettersom at jeg synes at det er den perfekte høstfargen til neglene. Neglelakken kan dere få kjøpt HER, eller ved å gå direkte inn på en av neglelakkene ved å trykke på navnet.

 
 Har du noen av neglelakkene fra kolleksjonen? I så fall hvilke?

Ønsker dere en finfin mandag videre, håper uken har startet bra.

Klem i fleng :)


 

 

 

 

 • 25.09.2016, 19:40

5 beauty hacks du må kunne


Hei dere!

I dag tenkte jeg å dele noen beauty hacks med dere som jeg mener at de fleste bør kunne, og som fungerer kjempe bra for meg. Det florerer av skjønnehetstips overalt. Tips som skal hjelpe deg med det ene og det andre. Jeg skal ikke påstå at disse helt sikkert kommer til å funke for deg, men disse er i hvert fall mer troverdige enn mange andre der ute. Disse lover ikke revolusjonerende endring og resultater , men er enkle tips som kan hjelpe deg litt ekstra i hverdagen.

 


 

1. Skulle du ønske at leppestiften din var matt? Bruk et ansiktspudder (gjerne translucent) og dabb forsiktig på leppene med en pudderkost. Da får du en fin og matt leppestift.

2. Dypp neglene dine i iskaldt vann for at de skal tørke fortere. Sliter du med at du synes at neglelakken tørker sakte. Da bør du benytte deg av dette trikset. Da tørker neglene på null komme niks.

3. Bruk cocosolje på øyevippene og øyebrynene. Vi er som regel flinke til å ta vare på huden vår og håret vårt, og glemmer ofte andre steder på kroppen, men blant annet så er vipper og bryn minst like viktig. Og de trenger også mye fuktighet akkurat som andre steder på kroppen. Da fungerer cocosolje kjempe fint.

4. Bruk en hvit eyeliner på våtkanten får å se mer våken ut. Dette trikset har jeg sett masse av i det siste, og det fungerer også utrolig bra.

5. Putt neglelakken din i fryseren i 15 minutter før du skal ta den på. Dette vil gjøre at den legger seg mye lettere på neglene.

 Håper dere kan ta i bruk noen av tipsene over. Ønsker dere en fin søndagskveld videre.

Klem i fleng :)

 

 • 24.09.2016, 14:37

Oppskrift: resteomelett


Hei dere!

God lørdag. Fram til nå har jeg egentlig bare sittet med skolearbeid. Blir alltids noe å ta igjen når man har vært syk et par dager. Og oppe i alt stresset som har vært for tiden, kom jeg plutselig på at jeg skal ha framføring til uka. Så nå er den skrevet så og si helt ferdig, og det føles utrolig godt. Deilig å få det unna.

Til frokost i dag smalt jeg sammen en deilig omelett, hvor jeg egentlig bare puttet i det jeg kunne finne i kjøleskapet. Litt spinat, litt revet ost, litt paprika og litt smøreost. Mmm, for en deilig kombinasjon. Ofte blir det du bare slenger sammen, det beste.


 


 


 

 
 Ønsker dere en fin lørdag senere. Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 • 23.09.2016, 17:46

Innekos når regnet plasker ute


Hei dere!

I dag har været virkelig vært uforutsigbart. Fra å våkne til pøsende regn, torden og lyn før det utover dagen ble solskinn og skikkelig sydevarme, også til at det nå begynte å hagle helt ut av det blå. Været i Norge altså - ikke det å forstå seg på.

I skrivende stund sitter jeg og nipper til en kopp te imens jeg venter på en venninne. Vi skal ta og kose oss med en kopp te og en crossiant,  før vi turer av gårde for å være barnevakter. Hva er deres planer for dagen?


 Ser ikke det pleddet bare så mykt og godt ut? For det skal jeg love dere at det er. Kosta meg ikke mer en 89 kr på Nille. Løp og kjøp, for et slikt teppe er must nå framover mot kaldere tider.

 Ønsker dere en fin fredagskveld, og en god helg.

Klem i fleng :)

 • 22.09.2016, 20:11

Kiwi and spinach smoothiebowl

 • Category: Mat

Hei dere!

Disse såkalte "smoothiebowlene" har tatt helt av de siste månedene, og jeg må si at det har blitt en favoritt hos meg også. Virkelig et godt alternativ til en god frokost eller lunsj framfor de kjedelige brødskivene. Og om du også putter f.eks litt havregryn og spinat i smoothien, blir den mye mer mettende og mer egnet som et måltid.

 


 

*Spinat, vaniljekesam, kiwi, havregrøt, banan, chiafrø*

  Ønsker dere en fin torsdagskveld!

Klem i fleng :)

 • 21.09.2016, 17:50

Hit me with your best pot


 

 

"Early sunsets, warm tea, messy hair and big sweaters" 

 • 20.09.2016, 17:40

Inspo woman


Hei dere!!

God tirsdag. Hvordan har uken vært så langt? Jeg merker det på kroppen i dag at jeg fikk minimalt med søvn i natt, så jeg kan love dere at jeg nipper til litt kaffe imens jeg taster i vei her. Kaffe altså. Lifesaver.

I det siste har jeg blitt skikkelig dilla på å se på videoene Vogue legger ut på youtube, og da spesielt av Victoria Beckham. Jeg vet at det er mange som ikke er noe særlig fan av henne, mye grunnet at hun stort sett ser sur ut. Men selv ser jeg på henne som en stor inspirasjonskilde, i forhold til alt hun har oppnådd, og alt hun har klart. Og jeg kan love dere at hvis dere ser på videoene under så kommer dere også til å bli like betatt av hvor skjønn hun egentlig er, og at hun faktisk smiler. Mer eller mindre med øyene da..


 
 
 
  


 

 


 

Sjekk ut Vogue sin kanal HER

 Har dere sett noen av disse videoene før? Ønsker dere en fin tirsdag videre.

Klem i fleng :)

 
 


 

 • 19.09.2016, 14:39

New fav for the lips


Hei dere! God mandag.

Hver måned får jeg en pakke i posten fra Glossybox, og hver måned ligger det noen godbiter som jeg skal få teste ut. I pakken som var for september måned, var det blant annet en leppestift som lå i esken. Og denne leppestifen viste det seg at skulle bli en favoritt hos meg i løpet av kort tid. Fargen er bare helt perfekt i mine øyne, spesielt nå til høsten.

Jeg vil beskrive fargen som en rød-Orange litt peachy farge ,men samtidig litt nude, om dere forstår. Leppestiften er fra merket Medusa's make-up, et merket jeg personlig aldri hadde hørt om før men som vist nok er vegansk, og det er jo bare positivt. Den er i fargen, Suger Daddy.

(Og for de som lurer så koster leppestiften 110 kr)


 

 


 

 Håper dere har hatt en fin start på uken. Ønsker dere en fin mandag videre.

Klem i fleng :)

 • 18.09.2016, 10:52

Kinderegg inspired birthdaycake

 • Category: Mat

Hei dere!

FOR en prosess det var å lage den kaka. Lite viste jeg at det kom til å ta såpass lang tid. Men som sagt ble jeg veldig fornøyd med sluttresultatet, så vi får håpe at den smaker godt også. Oppskrift og fremgangsmåte tenkte jeg å vise dere en annen gang om det er ønskelig, kanskje i en slags videoform. Vi får se.


 Litt usikker på hva jeg skal kalle denne kaka. Den er i hvert fall en skikkelig kaloribombe. Masse smør og masse sjokolade. Tror den blir veldig god, men også veldig mektig.


 Nå skal jeg hoppe i dusjen, og få gjort klart til bursdag her. Ønsker dere en kjempe fin søndag.

Klem i fleng :)


 

 • 17.09.2016, 19:49

In my makeupbag this fall


Hei dere!

Kaken tok litt lengre tid å lage enn forventet, men jeg ble SÅ fornøyd. Gleder meg til å vise dere bilder av den i morgen. Vi har beveget oss godt inn i september måned, høstens første ordentlige måned. Løvet flagrer med vinden og ullgenseren har blitt dratt fram fra bakerste hylle i skapet. Jeg er veldig glad  og interissert i sminke, men personlig så er jeg ikke noe særlig fan av å eksperemntere med farger. Så slik holder jeg meg ganske nøytral når det kommer til fargene i sminken jeg bruker. Men selv om jeg bruker flere av produktene hele året, er det likevel noen favoritter som jeg forbeholder til høsten.

Om høsten synes jeg at det er veldig fint å kunne bruke litt mørkere farger både på leppene og på øyelokkene. Så under kan du se hva jeg har i sminkemappen  min denne høsten. Apropos sminkemappe. Sjekk den fine sminkemappa jeg fikk tak i da jeg var i Oslo i sommer. Er bare SÅ fornøyd. Den perfekte høstfargen i mine øyne.


 

 Ønsker dere en fin kveld. Del gjerne deres sminkefavoritter til høsten med meg i kommentarfeltet.

Klem i fleng :)

 

 • 17.09.2016, 10:43

Recipe: american pancakes


Hei dere!

God lørdag. Dagens første kaffekopp, og dagens første måltid har omsider blitt inntatt, og jeg klar for å få startet dagen. Planen for i dag er å lage en bursdagskake til søsteren min som skal feires i morgen. En kake som kommer til å ta en del timer, så jeg må nok snart få slengt meg rundt og få kommet meg en tur på butikken snart. Kaken viser jeg dere senere, tror den kommer til å bli SÅ god.

Men før det tenkte jeg å dele min beste oppskrift på amerikanske pannekaker med dere. Dette var frokosten min for noen uker siden, Virkelig en favoritt om du vil kose deg litt ekstra en helgemorgen.


 

 

  


 

Håper dere kan få bruk for oppskriften. Ønsker dere en fin lørdag.

Klem i fleng :)

 • 16.09.2016, 18:12

Du vet ikke hva du har, før det er borte


Hei dere!

Så utrolig rart, men samtidig utrolig deilig det er å sitte her å la fingrene flagre over tastaturet. Det nærmer seg faktisk 2 måneder siden sist. Hva skjedde? Vell, jeg mista nok den ekstra piffen, inspirasjonen og muligens litt motivasjon til å i det hele tatt få til noe som kunne være interessant å lese om.

Men så er det noe med denne skrivingen. Denne følelsen som oppstår når man setter seg ned, slår på pc'en og kobler i minnekortet fra kameraet,  og du lar fingrene bare gli over tastaturet som om de ikke har blitt brukt til noe annet. Det er noe med den følelsen når andre takker deg og gir deg komplimenter for et arbeid du har lagt arbeid i, og som du oppe i det hele elsker å gjøre. Jeg har virkelig savnet dette. Virkelig savnet disse følelsene. Noe jeg egentlig ikke trodde jeg kom til å gjøre. Er det ikke som folk sier: man vet ikke hva man har, før det er borte.

 Jeg har lyst til å starte å blogge igjen, jeg har lyst til å være med på å inspirere, motivere eller rett og slett tipse dere med mine erfaringer i livet. Håper at du vil tre litt inn i min hverdag. Så håper jeg at jeg kan inspirere deg.

Mange klemmer i fleng :)

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits