• 29.09.2014, 13:13

Autumn inspo


Hei dere!

Høsten er faktisk ikke så ille som jeg synes den var før. Jeg elsker å pakke meg inn i tykke gensere, tre på meg deilig varme sokker, krype under dyna med en deilig kopp te, samtidig som man ser på serier, og regnet plasker på ruta. Det er tiden hvor man holder seg mye inne, men det er også tiden der man kommer inn i rutinene igjen, noe som faktisk er litt deilig. 

Håper at dere som har vinterferie nå, har en kjempe fin ferie, og at dere koser dere masse! 

Klem i fleng <3 

 

 • 28.09.2014, 12:00

What's in my makeup bag?


Hei dere! 

Jeg synes alltid at det er så gøy å se hva andre har i sminkepungen sin, og hva de har å anbefale av diverse sminkeprodukter. Så da tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg har sminkepungen min aka hva slags sminke jeg bruker til daglig. Håper det er noe du har lyst til å se på.Denne lille sminke er fra Lulu's. Du kan finne den HER. Under her kan du lese litt om hvert enkelt produkt. 


* Sminkekosten jeg bruker til både foundation og pudder er fra Real Techniques, og du kan finne den HER. Denne kosten er egentlig laget til å brukes som en pudderkost, noe jeg bruker den til, MEN denne er også super for å påføre foundation, det synes ihvertfall jeg. Kosten er veldig myk, og gjør definitivt jobben en sminkekost skal gjøre.

* Foundation min heter "Superstay BETTER SKIN"  fra Maybelline. Jeg har brukt denne foundation fast i et år nå, og jeg har vært suuper fornøyd. Denne har akkurat passe dekkevne for mitt behov, og fargen er veldig fin. Jeg har den i fargen 010 IVORY. 

* Pudderet jeg bruker heter "Superstay 24h" fra Maybelline. Det er ikke så lenge siden jeg begynte å bruke dette pudderet. Det som fanget meg var at det stod at det var et vannfast pudder, og at den skulle kontrollere olje, og skin i løpet av hele dagen. Jeg synes ikke den gjør akkurat det den sier, med at den skal gjøre at oljen i huden holder seg tilbake... Jeg opplever midt på dagen at huden min spesielt i T-sonen blir veldig oljete og skinnede, noe jeg ikke er interissert i. Men pudderet i seg selv funker helt greit til å sette concealeren og foundation. Dette pudderet har jeg i fargen 10 IVORY. 

*Primeren jeg bruker er også fra Maybelline og heter "Dream smooth primer", jeg har ikke fått testet denne ut så lenge enda, men hittil har den funket helt greit. 

* Jeg bruker to concealere. En for under øyene, og en for å dekke urenheter og diverse ting jeg ønsker å dekke litt ekstra. Min under eye concealer er fra Max Factor, og heter "Mastertouch", jeg har den i fargen IVORY 303 (tror det er den lyseste fargen de har i denne concealeren.) Jeg er veldig fornøyd med denne concealeren. Dessverre så er den nesten helt tom, så jeg får komme meg av gårde å kjøpe en nye en. Concealeren jeg bruker på urenheter og slikt er fra Zimerland, og den har jeg i fargen 3. Litt usikker på om man kan få kjøpt Zimberland i Norge lenger, men man kan ihvertfall bestille det på nettet. Denne har jeg hatt utrolig lenge, den er veldig god og gjør definitivt jobben sin. 

* Maskaraen jeg bruker akkurat nå er "The Real" fra Benefit. Når jeg var på Sephora i sommer så hadde jeg bestemt meg lenge for at jeg ville teste denne ut, men siden den er litt dyr så valgte jeg å kjøpe mini versjonen. Jeg angrer litt på det nå, for den er jo supergod. De første gangene jeg brukte den, var jeg ikke så veldig begeistret...Men jeg valgte å gi den i ny sjanse, og nå er jeg helt avhengig av den. 

* Vippetangen min har jeg hatt i veldig mange år, tror det er på tide å kjøpe en ny en. Denne er hvertfall fra BEZER. 

* Jeg gjør egentlig ikke så mye med øyenbryna mine, men jeg pleier alltid å fylle de litt inn med HM's øyenbryns liner, den er supergod og superbillig. 

*Pinsetten min er fra La-tweez. Denne er seriøst VERDENS beste pinsett. Kanskje litt rart å være så gira på en pinsett, men denne er seriøst superbra. Hvis dere kommer over denne, definitivt kjøp den. Den er kanskje litt dyr, men den er virkelig vært å betale litt ekstra for. 

*På leppene mine til hverdags bruker jeg ikke noe annet enn disse to babyene mine, hehe. Jeg er sÅ hekta på Baby lips. Jeg har tre stykker, og håper at jeg en gang har alle, hehe. Akkurat nå bytter jeg på å bruke CHERRY ME (T.VS) og PEACH KISS (T.HS). Disse to er supre begge to. De etterlater seg en fin farge, gir fuktighet til leppene og lukter supergodt. 

 

Jeg føler jeg har brukt "super" veldig mye i dette innlegget. Hehe. Dette var ihvertfall hva jeg har i min sminkepung, og hva slags sminke jeg bruker til vanlig. Håper at du likte dette innlegget og at det var interessant.

Ønsker dere en super dag videre!

Klem i fleng!!

 • 27.09.2014, 11:55

Sista's birthday


Hei dere!

I går feiret vi familiebursdag for søsteren min som hadde bursdag på mandag. Det var veldig koselig, som alltid, med deilig mat og kaker. 
 

Ønsker dere en fin dag! Så snakkes vi senere. 

Klem i fleng :)

 • 24.09.2014, 19:59

SMILE


Hei fine dere!!

Etter treningen idag følte jeg meg så sykt bra. Jeg hadde fått ut en del energi, men samtidig samlet en del energi. Det er rart det der. Jeg hadde ikke særlig med energi tidligere idag, men det å være med glade og positive personer hjelper utrolig på ens eget humør, og faktisk på ens egen energi. Jeg trente med bestevenninnen min istad, hun er alltid en solstråle, og drar meg alltid opp av gjørma. Mitt tips: prøv å lag det beste ut av hver dag, og smil MYE. 

Ønsker dere en super kveld! Snakkes.

Klem i fleng 

 

 • 22.09.2014, 17:08

Cucumber and strawberry water


Hei dere!

Hvordan har mandagen deres vært så langt? Jeg har fått gjort unna litt lekser. Så nå tenkte jeg at jeg skulle ta en liten pause. Akkurat nå sitter jeg faktisk å koser meg med agurk og jordbær vann. Det høres kanskje rart ut, men det er sykt godt og forfriskende. 

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld! Så snakkes vi.

 

Klem i fleng 

 • 22.09.2014, 09:55

Good morning


Hei dere! God morgen! 

Så hyggelig å få så fine tilbakemeldinger på forrige innlegg, det gjorde meg skikkelig glad!!


Idag starter jeg ikke på skolen før 12:20, noe som er utrolig deilig. Har faktisk bare 1,5 time med skole idag. Så jeg sto opp 9:30 idag, og da har jeg litt ekstra tid på morgenen for en gangs skyld. 

 

Starter dagen med litt kaffe, slik at jeg forhåpentligvis våkner litt mer snart. Er alltid så sykt trøtt på morgningen, så da er kaffe et must. 
 

Ønsker dere en kjempe fin dag! Så snakkes vi.

Klem i fleng 

 • 21.09.2014, 20:03

DIY chanel picture

 • Category: DIY

Hei dere! Idag tenkte jeg at jeg skulle vise dere en kjempe enkel og fin DIY. 

Over hele weheartit finner vi de fine chanelbildene. Jeg har ønsket meg et slik et lenge, men de har vært alt for dyre. Derfor bestemte jeg meg for å lage et slik selv. Hvis du har lyst til å se hvordan jeg "laget" mitt chanel bilde, så er det bare å følge med nedenfor. 

 

Det du trenger er:

- En bilderamme (Jeg hadde en fin gull en fra før av, som jeg synes gjorde bilde ekstra GLAM)

- Et bilde eller tekst med CHANEL merket eller bilde på. (Jeg fant mitt i et moteblad. Det er litt ekstra tykt, og kjennes ut som fotopapir. Disse pleier det å være parfymetestere på)

 

 * Det eneste du trenger å gjøre er å ta bilde/arket ut av bladet, og deretter legge det inn i bilderamma. 

 

 

Her er resultatet:


Likte dere det? Fortell meg gjerne om du likte det, og om du har lyst til at jeg skal ha flere DIY's ;)

Ønsker dere en super kveld! Så snakkes vi!

Klem i fleng 

 • 17.09.2014, 17:32

17.09.2014


Hei dere!!

 

Kom hjem fra skolen for ca, en time siden, så her er jeg i gang med litt lekser. Har heldigvis ikke så mye lekser idag, så jeg tenker at jeg skal bruke resten av denne kvelden på å hente inn litt energi. Jeg merker at jeg har hatt utrolig lite energi denne uken, så forhåpentligvis blir neste uke mye bedre med mer energi. Da har vi MANGE fritimer, noe som blir sykt deilig.

Håper dere har hatt en fin dag så langt, så snakkes vi!

Klem i fleng 

 

 • 15.09.2014, 19:19

Is it friday yet?

Hei dere! Hvordan har mandagen behandlet dere hittil?

Jeg var så heldig at jeg startet litt seinere på skolen idag, noe som sikkert reddet denne dagen litt. For jeg har følt meg i dårlig humør nesten hele dagen, og hatt ekstremt vondt i hodet. Men nå skal jeg få gjort litt lekser før jeg skal kose meg med litt Te og Youtube... I kveld er det forresten finalen på DET NYE jenta på tv2 Bliss kl.21. Gleder meg til å se hvem av de herlige jentene som vinner.

Ønsker dere en super kveld!!

Klem i fleng 

 • 14.09.2014, 18:08

Wonderful sunday


Hei dere! Har dere det fint?

 

Jeg har hatt besøk av bestevenninnen min denne helgen, noe som har vært utrolig koselig! Denne uken har vært utrolig stressende, så jeg håper at uken som kommer blitt hakke roligere. Akkurat nå koser jeg meg med DET NYE, like always, hehe.  Har forresten på meg favoritttoppen min fra styleconnection.no (link) Den vakreste og fineste dama jeg vet om! :)

 

Ønsker dere en suuper søndag!

Klem i fleng 

 • 07.09.2014, 11:39

It's all about the pink goodies


 

Hei dere! Håper dere har hatt en super helg så langt!!

 

Jeg som mange andre jenter er hekta på ROSA! Det er en så fresh og perfekt farge! Jeg er egentlig en person som er veldig glad i det "klassiske hvite", men ved å adde litt sprudlende rosa til hverdagen, blir dagene så mye mer spennende og fulle av liv og lykke. 

 

 

* Victoria's secret body mist i lukten - Sensual love 

* Neglelakk fra Essie i fargen - Lovie dovie

* Baby lips fra Maybelline i fargen - Pink Punch 

* Notatbok fra Styleconnection  

 

Klem i fleng 

 • 04.09.2014, 08:12

Let's get inspired


 //Bilder fra Weheartit - du kan følge meg HER!

God morgen!

Håper disse bildene er like inspirerende for dere, slik de er for meg!!

Ønsker dere en fantastisk dag!!

Klem i fleng 

 • 03.09.2014, 16:39

Autumn is coming up
De kalde dagene er allerede på vei, og da er det deilig å gjemme seg i en deilig og oversized genser med en kopp te i den ene hånden, og favoritt bladet ditt i den andre.

Klem i fleng 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits