• 19.07.2016, 21:38

Drømmer meg bort...


Hei dere!

Til tross for det forferdelige som har skjedd i Nice, er Frankrike et land jeg virkelig har drømt meg bort til - i en god stund. Vakrere sted skal du se lenge etter, i hvert fall i mine øynene. Selv har jeg aldri vært i Frankrike, så jeg må bare få kommet meg dit. Jeg har faktisk en drøm om å bo der et års tid, men det tror jeg bare må forbli en drøm. Men reise dit det skal jeg, og da planlegger jeg å være der et par uker. Kanskje ved den franske riveraen. Leie en liten, romantisk leilighet med tradisjonelle franske vinduer og en liten terrasse med kasseblomster, hvor jeg kan drikke morgenkaffen min og spise croissant til frokost. Dreams.


  Ååå, jeg må bare drømme meg bort. Er det ikke fint? 

Håper dagen deres har vært fin. Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :) 

 • 18.07.2016, 18:02

Min erfaring med vippe extensions


Hei dere!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha fylt på vippene mine igjen hos flinkeste Vilde. Nå var det faktisk 5 uker siden jeg satt på de gamle, så man trygt si at det ikke var mange vipper igjen. I dagens innlegg tenkte jeg å skrive litt om min erfaring rundt det å ha vippe extentions. Både fordeler ved det og ulemper. Håper det kan være nyttig for noen av dere som vurderer å ta vippe extenions selv. 

 

Først så kan jeg jo si at jeg har klassiske vipper. Det er de som ser mest naturlige ut. Du kan også velge volum, men da ser de fort litt mer unatulige ut. Min erfaring med vippe exentions har hittil vært veldig god. I en ukes tid etter jeg hadde satt de på datt det av noen litt her og der, men etter hvert så holdt de seg godt i noen uker. Jeg vil bare skyte inn at det er vanlig å fylle på vippene hver 3-4. uke, noe jeg ikke fikk til denne gangen. Da gikk det faktisk over 5 uker i mellom, og da er det ikke rart det var veldig få vipper igjen. Men alt i alt, om du fyller på hver måned så skal de holde ganske godt.

 


 

Fordeler med vippe exentions: 

- Du slipper å bruke øyesminke. Veldig deilig å slippe det når jeg begynner på jobb 7:30. Da står jeg bare opp, kler på meg og går på jobben. 

- Sparer tid på morgenen. Dette punktet går litt over i punktet over her, men kan like så godt stå som et eget punkt. Er superdeilig å ha bedre tid på morgenen, kan tenkte meg det blir deilig til høsten når skolen begynner igjen også. 

- Slippe vannfast maskara på sommeren. Dette var noe jeg synes var utrolig deilig når vi var på ferie, rett og slett å slippe å sminke seg i det hele tatt når man er på ferie er befriende.

 

Ulemper med vippe extensions:

- Først og fremst er det ganske dyrt. Jeg er heldig og gjør det hos en jeg kjenner, så på den måten blir det ikke så dyrt som det ville blitt om jeg gjorde det på en salong. Men dyrt blir det uansett.

- Du kan ikke gni deg i øyene. Det høres kanskje ut som et rart "argument" å ta med, men for min del så plager det meg litt. Jeg har ganske sensetive øyne, og liker å kunne gni litt i det om det svir. 

- Det svir noe sykt om man får vann på de, i hvert fall om du har like sensetive øyne som meg. Så man må passe litt ekstra på når man dusjer, eller bader. Når jeg var på ferie, bada jeg med solbriller. (Tips)

- Vanskelig å slutte. Har du først begynt med vippe extensions er det vanskelig å slutte. Det blir en slags avhengighetssak. 

 

Jeg vil i hvert fall anbefale dere å teste ut vippe extensions om lurer på om du skal prøve det eller ikke. Du kommer ikke til å angre. Jeg har i hvert fall hittil bare hatt en positiv erfaring ved det, bortsett fra at det datt av litt på starten. 


  


 

Håper dere fikk noe ut av at jeg delte min erfaring med dere. Har dere noe tips eller erfaring rundt dette dere også er det bare å dele det i kommentarfeltet. Nå skal jeg få ordnet meg ferdig til bursdagfeiring av en venninne i kveld. Ønsker dere en fin ettermiddag - og ikke minst en fin uke.

Klem i fleng :) 

 

 • 17.07.2016, 14:06

These notebooks


Hei dere!

Hele lørdags ettermiddagen i går gikk til kakebaking og dekorering. Jeg hadde nemlig tatt for meg oppgaven av å lage en kake til fadderbarnet mitt sin bursdag, og det var ikke hvilken som helst kake jeg hadde tatt for meg, det var nemlig en legokake, en kake jeg trodde var relativt enkel å lage. Der tok jeg feil. Kaken i seg selv var ikke noe problem, men problemet var heller dekoreringen. Jeg hadde sett for meg hvordan jeg skulle gjøre det, men da det kom til å lage knottene på legoklossene måtte jeg telle til 10. Det var slettes ingen enkel sak, og etter en del plundring fikk jeg til noe jeg kan være sånn halvveis fornøyd med. Om jeg kommer til å vise dere kaka får vi se på.. hehe. Får i hvert fall håpe den smaker godt.

Over på noe helt annet; her om dagen var jeg en tur i byen, ens ærend for å kjøpe en gave da jeg fikk øye på disse nydelige notatbøkene. Er de ikke skjønne? Disse fant jeg på Rått og Sannselig og kostet kun 19 kr stykke. Så disse måtte jeg bare ha. Barging. 


 

 Nå må jeg få sminket meg ferdig, før vi skal av gårde i bursdag. Får håpe 2 åringen blir fornøyd med kaka, ikke minst broren som blir 6. (for den er egentlig til begge)

Ønsker dere en finfin søndag.

Klem i fleng :) 

 • 16.07.2016, 13:00

Oppskrift: superenkel kirsebæris


Hei dere!

God lørdag. Jeg vet ikke hvordan været er hos dere for dagen, men om du er heldig å har skinnende sol og varme kan jo en oppskrift på en superenkel is komme godt med. Personlig er jeg glad i å ta meg en is når det ikke er så varmt også. Is er jo så godt.

Her om dagen ønsket jeg å lage meg litt is i de nye isbegerne jeg kjøpte på Primark når jeg var i Berlin i april, og har gledet meg lenge til å teste det ut. Så her en kveld måtte jeg bare teste ut en "oppskrift" jeg hadde grublet lenge på. 


Dette trenger du:

- Isbeger 

- Yoghurt med smak (jeg valgte kirsebær)Slik gjør du: Putt yoghurten oppe i begrene til du har ønsket mengde, dunk de litt i bordet så yoghurten fordeler seg jevnt i begeret. Sett deretter begrene i frysen over natten - og voila så du har en nydelig is til en varm sommerdag. Den er ikke bare god, den er også mye sunnere enn is som er basert på fløte.

 Nyt.Ønsker dere en fin lørdag.

Klem i fleng :) 

 • 15.07.2016, 19:51

Fav tea


Hei igjen dere!

God kveld. I dag har virkelig været vært skikkelig uforutsigbart, fra skinnende sol og sydenvarme det ene øyeblikket til pøsregn det andre. I skrivende stund sitter jeg å nipper til min absolutte favorittte. En te jeg bare er nødt til å dele med dere. Er du glad i lakris - vil du elske denne.

Pukka - licorice & cinnamon my fav... 


 

 Ønsker dere en fin kveld videre - ikke minst helg!

Klem i fleng :) 

 • 15.07.2016, 11:24

Coco and blueberry chia pudding


Hei dere!

God morgen. Det svir i hjertet mitt i dag når jeg leser om det forferdelige som har skjedd i Nice, så det føles i grunn litt feil å dele slike overfladiske ting som "hva jeg har til frokost", i dag når slike ting skjer i verden. Men det er jo slik det er å skrive blogg. Blogger er ofte litt overfladiske og det som på mange måter gjør de interessante å lese. Folk liker å klikke seg inn på nettsteder hvor de kan koble litt vekk fra virkeligheten, i hvert fall er det slik jeg liker å tro det fungerer. 

Over til noe annet. Nå var det utrolig lenge siden jeg hadde spist chia pudding, og siden jeg hadde litt flere chiafrø igjen, mikset jeg sammen til en liten porsjon i går kveld. Åh, chia pudding er bare helt nydelig, ikke minst super sunt og godt for kroppen. Som jeg har skrevet før inneholder chia viktige mineraler og proteiner, ikke minst omega - 3 som er viktige for kroppen. Så en skål med dette i ny og ned, er veldig lurt. 


 
 

Slik gjør du: Miks sammen 3-4 ss med chiafrø med 2 dl melk. Bruk gjerne en håndmikser for å få blandet frøene og melken ekstra godt sammen. Sett den i kjøleskapet og la den stå over natten. Da har du en supegod og sunn frokost til dagen etter. 

 


 Ønsker dere en finfin fredag!

Klem i fleng :) 
 

 • 14.07.2016, 18:17

"Pizza won't break my heart"


Hei dere!

Fysj, så dårlig det har vært med oppdateringer fra meg denne uken. Formen har rett og slett ikke vært helt på topp, så når jeg har kommet hjem fra jobben har jeg krøllet meg sammen under et teppe med en kopp te i hånden. Men i dag føler jeg meg mye bedre, og har noen fridager å se framover mot, og oppi alt dette er jeg skikkelig inspirert og har mange innlegg på lur. 

Etter jobb i dag var jeg skikkelig fysen på en god og deilig hjemmelaga pizza, ikke de kjedelige og usunne frossene pizzaene. Så da jeg kom hjem fra jobb, tuslet jeg bort på butikken og rasket med meg litt ingredienser. Så i skrivende stund sitter jeg og gomler i meg en saftig og deilig skorpe mens jeg nipper til litt limonade. HERLIG. 

Denne pizzaen lager jeg på frihånd med min egen oppskrift i bakgrunnen, jeg er så glad i å lage mat at jeg liker å lage mine egne oppskrifter, på den måten blir ting akkurat slik DU vil ha det. Oppskriften har jeg skrevet før i et annet innlegg som du kan finne den HER. I dag halverte jeg den siden det bare var til meg i dag, derfor ser de kanskje litt forskjellige ut størrelsesmessig.


  Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 10.07.2016, 19:34

Favorite summer snacks


Hei dere!

Det var virkelig sykt gøy på Stavernsfestivalen i går, det var faktisk mye bedre enn jeg trodde. Astrid S og Lukas Graham lagde virkelig sykt bra stemning, en smule skuffende var Ellie Goulding, men alt i alt var det veldig bra. Hadde faktisk glemt at Lukas Graham skulle spille den dagen, så da jeg bare sjekket tilfeldig hvem som skulle synge mens vi sto i dokø, ble jeg dritt glad da hans navn sto på lista. Han er min favoritt mannlige artister på delt førsteplass med Ed Sheeran selvfølgelig. 

I dag har jeg vært på jobb fra 7:00 til 15:00, og siden jeg kom sent hjem i går etter festival skal kvelden brukes på avslapping med beina rett ut, litt vannmelon i den ene hånden og et glass vin i den andre. 

 


  


 

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 
 

 • 08.07.2016, 13:04

Summer vibes


Hei dere!

God fredag! I dag skinner heldigvis solen her i Larvik, uten at vinden gjør det grøssent. Himmelen er til og med skyfri og gradestokken viser rundt 20 grader, noe jeg kan være fornøyd med. Kanskje ikke den ultimate sommervarmen, men hvem kan klage når solen først har tittet fram. 

I dag har jeg fri fra jobben, så dagen skal rett og slett brukes på et par kopper kaffe, litt utekos i sola, titting i lite ny magasiner, rett og slett å samle energi til jobbehelg og ikke minst festival i morgen ettermiddag. Gleder meg!


  Håper solen skinner og varmer fint hos dere i dag! Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 06.07.2016, 12:27

10 ting jeg vil gjøre i juli


Hei dere!

Er det virkelig 6.juli allerede? Hvor blir det av tiden? Vi er godt i gang med sommerferien, og godt i gang med sommeren og det lyder jo godt. Men jeg kan ikke akkurat si at jeg føler så veldig på sommerfølelsen for øyeblikket, det er jo kaldt atte fy. Sol og varme hvor blir du av? I dag virker det heldigvis som om det skal bli litt varmere heldigvis, så vi får bare nyte det mens vi kan. 

Juli er en av mine favorittmåneder, og siden det er sommerferie er det jo klart at jeg har lyst til å finne på noe selv om jeg jobber. Under kan du lese om 10 ting jeg ønsker å gjøre i juli måned.


  


 

1. Dra på Rihanna konsert. Denne kan jeg krysse av på lista allerede, til og med på bucket-lista.. Æææ, kommer ikke over hvor bra den var. Råeste dama.

2. Dra på Stavernsfestivalen. Til torsdag starter Stavernsfestivalen, og jeg gleder meg som en liten unge selv om jeg bare skal være der på lørdag. Hallo!! Ellie Goulding kommer! En annen av mine favorittartister. Det blir SÅ bra!

3. Lage hjemmelaget limonade. Et glass kald limonade er det beste jeg kan tenkte meg å drikke om sommeren, og i år har jeg lyst til å lage det selv med min egen oppskrift.

4. Fylle på vippeexentions. Nå har jeg snart hatt vippene mine i en måned, så det er på høy tid å få fylt på dem. Ikke veldig mange vipper igjen nå. Planen er å gjøre det til søndag, så jeg håper det lar seg gjøre.

5. Spise på den nye restauranten i byen. Det har kommet en ny restaurant her i Larvik, og jeg er så gira på å få testet den ut. Den ser bare SÅ fin ut, ikke minst virker menyen superbra.

6. Storrengjøre rommet mitt. For tiden synes jeg bare rommet mitt er et rent kaos. Jeg har rett og slett for mye ting, så jeg må bare ta meg sammen og kvitte meg en del. Selge litt, gi bort litt, kaste litt. Dessuten trenger rommet en skikkelig vask. Så det skal bli godt å få gjort.

7. Dra til Tusenfryd. Jeg har bare vært i Tusenfryd èn gang i mitt liv, og det er ganske sykt ettersom at jeg elsker fornøyelsesparker. Har vært en del i parker i Danmark, så har fått "tilfredstilt" behovet der. Men i år MÅ jeg få til en tur til Tusenfryd. 

8. Jentetur til Oslo. Oslo ligger ikke så veldig langt unna der jeg bor, så i sommer har jeg skikkelig lyst til å få til en skikkelig jentetur til Oslo med shopping og kos på brygga. 

9. Spare BSU. Sparing er veldig viktig for meg, og i hvert fall boligsparing. Så hver måned setter jeg over en fast sum til BSU kontoen. 

10. Komme i gang med litt trening igjen. De siste ukene (inkludert da jeg var på ferie) har ikke trening blitt så veldig prioritert, noe som er veldig synd. Nå må jeg få ræven i gir og få løpt litt intervaller. 

 


 

Nå skal jeg slappe av litt med en kopp kaffe og den nyeste utgaven av Det Nye, før jeg skal ha kveldsvakt på jobben. Ønsker dere en fin onsdag videre.

Klem i fleng :) 

 

 • 05.07.2016, 20:14

Siden sist @julie_storlien


 • 04.07.2016, 19:27

Min første Glossybox


Hei dere!

For noen uker siden bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst til å prøve meg som medlem på de ganske så morsomme konseptet, Glossybox. Så etter litt research (jeg viste en del om det fra før av), bestemte jeg meg for å bli medlem. Og imens vi var på ferie dukket den opp i postkassen, så dere kan tenkte dere jeg ble glad da jeg kom hjem og fikk se hva som ventet på meg. 

Den månedens pakke er designet og i samarbeid med Tone Damli, noe som i seg selv er ganske spennende. Pakken var skikkelig sommerlig og fresh (som dere kan se under), den luktet til og med sommer. Eneste som var dumt var at solpudder som lå i pakken var knust da jeg åpnet den, så da heiv jeg meg på tastaturet så fort jeg så det, knipset et bilde av produktet og sendte det til Glossybox, hvor jeg fikk svar om at de skulle sende meg en ny en. Så det er bra. Får jo ikke testet et produkt om det er knust. 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med innholdet i pakken. Masse forskjellige produkter som kan være supre i sommer. 


  

~ BESTILL GLOSSYBOX HER ~ 

  Har noen av dere prøvd glossybox? 

Ønsker dere en fin kveld videre! Håper uken har startet fint.

Klem i fleng :)

 • 03.07.2016, 15:12

Rihanna konserten


Hei dere!

Som sagt var jeg på Rihanna konserten i går i Telenor Arena, min første ever ordentlige konsert. En av de beste opplevelsene jeg noen gang har vært med på. Og siden det var den første konserten min, var det jo ekstra stas at det var med favorittartisten min også. Konserten var sykt bra, skikkelig god stemning. Alle sang med på de mest "kjente" sangene, og for å være ærlig så det ut som Rihanna selv koste seg skikkelig. For ei søt dame, ikke minst kul!


 


 


Jeg skal straks i bursdag. Ønsker dere en fin søndag videre! Så snakkes vi i morgen.

Klem i fleng :) 

 • 03.07.2016, 10:59

Mallorca - Cala Bona


Hei dere!

Fredag kveld kom jeg hjem fra Mallorca, etter en kjempe fin ukes ferie. Været var nydelig, bortsett fra litt regn en dag, hotellet var fint, leiligheten var superfin, maten var god og området rundt var helt nydelig. I går kveld var jeg på Rihanna konsert i Telenor Arena og var på reisefot hele dagen, så jeg rakk ikke oppdatere dere. Men før jeg skal vise dere bilder fra konserten, tenkte jeg at det var på tide å vise dere litt bilder fra turen til Mallorca. 


 
 


Vi bodde i Cala Bona som ligger Øst på Mallorca, et sted vi aldri hadde vært før. Tidligere har vi vært i Allcudia. Så det var veldig spennende å utforske området. Hotellet vi bodde på het Grupotel Esperanza Mar, et hotell som kan anbefales, men er mer for barnefamilier. Leiligheten vi hadde var nyrenovert, og var rett og slett helt perfekt i våre øyne. Maten var god, bassengområdene var veldig bra og servicen var nokså god. 

 

 


 

Flere bilder kommer senere. Jeg har mange å vise!!

Ønsker dere en fin søndag videre! Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :) 
 

 • 01.07.2016, 12:29

Teller ned ...


Hei dere!

Nå befinner vi oss på flyplassen, på vei hjem fra fine Mallorca. Gleder meg masse til å vise dere masse bilder fra den flotte turen vår. Ikke nok med at jeg har vært på ferie og i farta i dag, i morgen skjer det nemlig noe veldig spennende. Noe jeg har gledet meg til helt siden jeg kjøpte billetter i desember. FOR i morgen dere skal jeg nemlig på Rihanna konsert i Telenor Arena med Emilie og Kristiane. Guud, som jeg gleder meg. Endelig skal jeg få se musikkidolet mitt i real life, artisten jeg har hørt på fra jeg var bitte liten. A dream is coming true. 


  Vi snakkes i Norge. Ha en fin dag! Noen andre som skal på konserten? 

Klem i fleng :)

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits