• 31.07.2015, 21:08

Jogging i flott natur


Hei dere!

Nå har jeg så og si akkurat kommet inn døra etter å ha vært ute på en joggetur i en av Norges fineste skoger, nemlig Bøkeskogen her i Larvik. Åå, det er så mye deiligere, finere og friskere å trene/jogge i skogen og i slik fin natur enn inne på en klamt og svetteluktende treningssenter. Jeg fikk tatt et par snaps min tur rundt i den fine skogen. Jeg skulle nesten tatt med speilrefleksen  til å ta bilder med slik at dere kunne sett bedre hvor fint det er der. Hva har dere gjort i dag så langt? Hva er deres planer for kvelden. Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld videre.

Klem i fleng :)

 • 30.07.2015, 20:55

FOLLOW ME ON WEHEARTIT


Følg meg på weheartit dere, HER • 29.07.2015, 20:07

Pakke fra styleconnection.no


Hei dere!

I går fikk jeg endelig hentekoden min til varene jeg bestilte fra styleconnection for en uke siden i går. Fy søren jeg var gira på å åpne pakka og prøve innholdet på. Jeg hadde allerede noen varer derfra, hvor av de er noen av mine favoritt plagg. Og man kan helt klart si at mine nye varer derfra er mine favoritter. Plaggene jeg valgte å putte i handlevogna er plagg jeg hadde ønsket meg lenge, og nå er de endelig mine. 


Nr.1 HER Nr. 2 HER Nr. 3 HER

Er så fornøyd med alt, men mest fornøyd er jeg med t-skortene. De er mye mer oversized enn jeg trodde, og det liker vi.

Håper dere har hatt en super dag. Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :) 

 

 • 28.07.2015, 18:24

Homemade sushi


Hei dere!

Kom hjem fra Danmark i går klokka 3:00 på natta, og skulle opp klokka 7, så man jo si at etter jobben i går var jeg helt ferdig og i skikkelig sutrete humør. Etter en lang natt og dag var jeg helt ferdig, og jeg er helt sikker på at jeg kunne ha grått på komando.. haha. 

Jeg har fått kjøpt noen ting i Danmark, som jeg tenkte å vise dere seinere denne uka om dere har lyst til å se. I skrivende stund sitter jeg nå og nipper til litt Limonade mens jeg spiser litt hjemmelaget sushi. For ja, jeg har hatt lyst til å lage hjemmelaget sushi utrolig lenge, men man må jo ha så mye utstyr for det, og dessuten er det dyrt. Men da jeg var på butikken istad for å kjøpe meg noe middag, så jeg at de hadde fått inn pakker med fersk sushi ris, så da slo jeg like så godt på stortromma og kjøpte med meg en pakke av fersk sushi ris og røkt laks. Dette er jo den enkleste sushien å lage, og etter min mening en av de beste. 

Her er en liten fremgangsmåte (om du i det hele tatt trenger det:

Dette er hva du trenger: Slik gjør du:

1. Varm risen i mikroen i 90 sekunder. 

2. Form risen i avlange "runde" biter (fukt gjerne hendene for bedre grep).3.  Skjær opp passende lakseskiver, og plasser dem oppå risbitene. 

4. Hell soya saus i en skål og du er ferdig!ENJOY! 

 

Nå skal jeg svinge meg rundt og få rydda litt her før jeg får besøk av en venninne. Ønsker dere en super tirsdagskveld videre. 

Klem i fleng ;) 

 • 24.07.2015, 17:26

Must have travel essentials for summer


Hei dere! Det er fredag og endelig helg.

Helgen skal tilbringes i fine Danmark, eller helg og helg, jeg får vært der fra lørdag til natt til mandag fordi jeg må tidligere tilbake for å jobbe. Er selvfølgelig litt vemodig, men det er noe jeg har forberedt meg selv på en god stund. 

Før jeg pakker ferdig for helgen tenkte jeg å vise dere mine "must have travel essentials for summer".
En ting som er utrolig viktig når man reiser og som kanskje ikke mange husker på er anitbac. Jeg hater å ikke føle meg ren på hendene, og er helt avhengig av å ha med meg en antiba cnår jeg reiser. Om du ikke liker lukten på anitbak har The Body Shop noen med veldig god lukt, jeg har min med kokoslukt og den er helt nydelig. 

Her ser dere litt av hva jeg liker å ha med meg på tur. Solkrem er såklart et must når man reiser på sommer slik som solbriller og bikini. En neglelakk og leppestift med en fresh farge er selvfølgelig et must have og kanskje en bok om du skal på en lang flytur eller skal ligge på en solseng i noen timer. Også må man ikke glemme å ta meg seg sin favoritt sommerparfyme, en mini travel hårbørste og sminkepungen. 

Her skal det pakkes videre! Ønsker dere en super fredagskveld. Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 

 • 23.07.2015, 20:23

Project: collage wall finished


Hei dere!

Ååå, som jeg er gira nå. Etter jobben i dag fikk jeg tatt meg en nap før jeg skyntet meg av gårde for å få tak i metallhylla på Kremmerhuset, og få kjøpt en plante på Mester Grønn. Før det var å skynte seg hjem og finne fram driller og samtidig leke handy. Det ente med at jeg måtte spørre broren min om hjelp, ettersom det var umulig å skru inn skurer samtidig som du holdt den noenlunde 90 grader på rett plass. Men vi greide det, og jeg er så fornøyd. For hvis dere har lest overskriften før dere leser innlegget har dere forstått at det er collageveggen jeg snakker om og at den ENDELIG er ferdig.. Eeeller, jeg har noen finpusser igjen, og det er et par ting jeg vil flytte på og bytte ut, men alt i alt så er den ferdig. Og jeg er både gira og veldig fornøyd. 

Her har dere noe bilder: 

Håper dere likte collageveggen! Her skal det slappes av før det er siste jobbedag i morgen for denne uken. Ønsker dere en kjempe fin torsdag videre.

Klem i fleng :) 

 • 22.07.2015, 17:47

Wanderlust


Hei dere!

Ååå som jeg drømmer meg bort til lange hvite strender, turkist hav, stekende sol, sene kvelder og friske, tropiske drinker. Jeg vil så gjerne reise, og da altså til et varmere strøk hvor man faktisk kan legge seg å sole seg uten å være redd for å bli blåst avgårde av vinden. Er mildt sagt lei av den forfattelig dårlige sommeren vi har hatt i Norge i år. Ganske kjedelig ettersom at jeg stort sett er hjemme i år pga. jobbing. Men neste år blir det forhåpentligvis en sydentur ettersom været i Norge er så uforutsigbart, og selvfølgelig fordi jeg vil reise. 

Her skal det bare slappes av resten av kvelden for å samle opp energi til i morgen da det er jobb igjen. Ønsker dere en kjempe fin ettermiddag.

Klem i fleng :) 

 

 • 21.07.2015, 22:23

Vellykket kveld


Hei igjen dere!

Nå har gjestene dratt etter en utrolig koselig kveld. Er så koselig med kvalitetstid når man ikke sees så ofte. Vi koste oss masse med reker, og is med jordbær til dessert. Vi var litt usikre om vi skulle se film eller se på bilder fra da vi var små, og det endelige valget falt på det siste alternativet ettersom vi alle elsker å mimre tilbake. Her har dere noe bilder av bordet: Nå skal jeg snart ta kvelden, ettersom jeg skal tidelig opp i morgen på jobb. Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

Klem i fleng :) 

 • 21.07.2015, 17:09

Fashion inspo week 30


Hei dere! God tirsdag.

Denne dagen har egentlig bare gått i 100. Kom hjem fra butikken for et par timer siden, fikk duppet av en kvarter på sofaen med One Tree Hill, før jeg moppa til butikken og fikk kjøpt med meg litt mer til dagens middag. I dag har jeg invitert mine vakre kusiner på rekemiddag, så nå er jeg i gang med borddekking og klargjøring før de kommer om en times tid. GLEDER meg. Jeg elsker å være vert, og håper at jeg alltid vil gjøre det. Jeg tenkte å vise dere litt stemningsbilder og bilder av bordet senere i kveld, men før det kan dere sjekke ut min mote inspirasjon denne uken. Ønsker dere en kjempe fin ettermiddag. Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 • 20.07.2015, 20:02

Today's working space
 • 20.07.2015, 15:21

The perfect bridal or prom hairstyle


Hei dere! God mandag. 

Har starten på uken vært fin så langt? Jeg kom så og si akkurat hjem fra jobb, og satt meg rett ned med litt bloggarbeid. Jeg må bare takke igjen for kjempe koselige kommentarer på de siste innleggene. Det gjør virkelig dagen min bra altså. Tusen takk.

I lunsjen i dag laget en kollega av meg en helt nydelig frisyre på meg som hun aldri hadde laget før, men jeg ble utrolig fornøyd og tenkte rett og slett at jeg skulle vise dere hvordan den ble. Hun selv synes ikke det ble slik hun ønsket, så hun ville prøve å lage den på nytt på onsdag. Jeg vil si at denne frisyren er den perfekte ball - eller brudefrisyre, ihvertfall hvis du setter inn noen spenner med pynt.  Så derfor ville jeg vise dere den for å tipse dere om en fin frysere som passer til slike anledninger. Kanskje det er en eller flere av dere som skal gifte dere eller på ball om ikke lenge, da kan jo denne frisyren være et alternativ å tenke på når det kommer til hvordan du vil være på håret til den store dagen. 

Nå skal jeg snart av gårde for å få kjøpt litt middag for i kveld. Ønsker dere en kjempe fin mandag videre. Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 • 19.07.2015, 19:29

Bedroom details


Hei igjen dere!

Tusen hjertelig takk for alle de skjønne og hyggelige kommentarene på forrige innlegg! Det gjør meg virkelig glad. 

Etter å ha ryddet og vasket en del i dag tenkte jeg å vise dere noen detaljer av soverommet mitt. Er så fornøyd med putene mine, og er så gøy å kunne mikse litt forskjellige mønster og farger. Før var jeg bare en pastellfarge-jente, men i de siste årene er det flere freshere farger som har okkupert fargeskalaen på rommet mitt, for å ikke så snakke om kontrasten mellom svart og hvit. Jeg bare elsker kontrasten mellom svart og hvit. Men favorittfargen min for tiden og for en god stund nå er gull. Løv it. 
Her har dere litt detaljer:


 

~room details~ 

Nå må jeg få vasket badet før jeg skal lage meg noe godt å spise, og bare slappe av resten av kvelden før det er tidelig opp på jobben i morgen. Ønsker dere en finfin søndag videre!

Klem i fleng :) 

 • 19.07.2015, 13:06

What's in my clutch?


Hei dere! God søndag. 

Kvelden i går ble tilbrakt hos venninnen min, Elise med flere andre. Hun disket opp med nydelig kyllingsalat, volleyball og kubbespill. Gud så gøy det var å spille kubbespill igjen. Jeg har sikkert ikke spilt det på 10 år. Og ektra gøy var det at jeg var på vinnerlaget. 

I dag mine venner tenkte jeg å vise dere hva jeg har i min lille veske-clutch-ish fra By Malene Birger. Jeg fikk den til burdagen min i april og har brukt den hyppig etter det. På ønskelisten er faktisk også den matchende dekselet. Det er jo SÅ fint. 

~Jeg har alltid med meg iphonen min, min kjære macleppestift i fargen faux, bankort, førerkort og treningskort (og selvfølgelig tyggis) ~

 

Nå skal det ryddes, vaskes og slappes av for å lade opp til en lang jobbuke. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 18.07.2015, 18:08

5 quick facts about me vol. 2


Hei dere! 

Hatt en fin lørdag så langt? I dag har jeg vært en liten tur i byen med en venninne jeg ikke har sett på en stund, så det var masse tapt å ta igjen over en kaffe mocca og litt shopping! Så koselig. 

For litt siden hadde jeg et "5 quick facts about me" innlegg, og tenkte det var gøy å lage en del 2 av det innlegget. 

1. Jeg liker ikke brus. 

- De siste årene har jeg vært en skikkelig Farris/Bris-person, og tok også noen glass brus. Men for ca. 1,5 år siden eller mer begynte jeg egentlig bare å misslike brus. Jeg likte ikke smaken av brus lenger, og synes rett og slett at det smakte sukkerkliss. Og ettersom brus ikke er noe sunt heller, fant jeg ingen grunn til å drikke det. Og jeg kan stolt si at jeg ikke har drukket brus siden. Vann er blitt min beste venn (haha) og til tider skeier jeg ut med Farris. 

2. Jeg hater skrekkfilmer...

- Jeg får rett og slett mareritt. Har sett et par skrekkfilmer i mitt liv, men det har ikke vært frivillig. Har ei venninne som har hatt en tendens til å lure meg til å se enkelte filmer hun har lovet ikke har vært skrekk.. haha. 

3. Jeg har aldri vært i England...

- Er det et sted jeg verker å dra til så er det England, og da selvfølgelig til London. Jeg har maset på mamma i mange år om og dra, og jeg er helt sikker på at jeg skal få lurt inn en tur til høsten. Det er jo KRISE å ikke ha vært i England!!

4. Jeg har alltid hastet med å bli voksen..

- Familien min og folk rundt meg har alltid sett på meg som en veslevoksen person, og fra jeg var et år har skravla gått i et. Jeg har ommøbelert på rommet mitt sikker 134 ganger, og broren min lurer på om når jeg skal få kjøkken og bad på rommet... haha. For fy som jeg gleder meg til få min egen leilighet. 

5. I Juli i fjor ble jeg månedens leser på Kristin Gjelsviks blogg, Styleconnection

- Fy så glad jeg ble da hun sa mitt navn, og at jeg var månedens leser. Jeg husker øyeblikket veldig godt. Jeg var sammen med Kristiane, og vi så videoen sammen, og jeg kan vel innrømme at det kom et par tårer. SÅ stas. (Dere kan se videoen HER.Du kan også trykke på bilde.)  

Ønsker dere en fin lørdag videre! 

Klem i fleng :) 

 • 17.07.2015, 21:06

Tropisk natt


Julie!! Du har ikke blogget i dag. Obs!

Hei dere! God fredag. 

Dagen har stort sett gått til jobb, slik som uka ellers, så det det skal bli godt et par dager fri. Så i kveld skal jeg slappa MAX av med hele tropen.. neida. Jeg moppa opp på butikken og fikk kjøpt med meg min favorittfrukt, ananas og litt limonade.. så nå må jeg bare finne en film for i kveld. Hva er deres planer for kvelden?Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld!

Klem i fleng :) 

 • 16.07.2015, 19:14

On my wishlist


Hei dere! 

" Den vil jeg. Ååå slik har jeg ønsket meg lenge.  Den SKAL jeg ha!!" Dette er meg i kveld. Som jeg sa for (husker ikke) noen uker siden (?), så holder jeg på med en collagevegg på rommet mitt. Og jeg har enda ikke fått rota meg til å finne fram drille og få skrudd opp diverse hyller og bilder.. Fant ut grunnen til at sparket i baken ikke har kommer før, var fordi det var noe som manglet. Nemlig en ting jeg har siklet på LEENGE, og da mener jeg lenge. Og da jeg plutselig så at de skulle begynne å selge denne tingen på Kremmehuset og til en ganske god pris, måtte jeg slikke meg om munnen og smile, Hvorfor den plutselig ikke er i nettbutikken lenger skjønner jeg ikke.. Så lenge den kommer inn i butikk er jeg fornøyd. Og når man først har kommet inn i dette "shoppinglunet" eller hva jeg skal kalle det, så kan man vel si at det er et par andre nettbutikker som tilkaller en... Så her er min lille ønskeliste for tiden. 

1.HER 2. HER (snart) 3. HER 4.HER 5. HER 

 

 

Jeg trenger en ny sekk/veske til skolestart, og disse to over er noen favoritter. Kan dere hjelpe meg å velge om jeg skal ha sekk eller veske? 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre.

Klem i fleng ;) 

 • 15.07.2015, 17:58

Søte hverdagsgleder


Hei dere!

Etter at jeg kom hjem fra jobben i dag har jeg egentlig bare ligget rett ut på senga. Bah... så sliten jeg skulle bli i dag.. Spesielt i beina. Står jo så og si i 6-7 timer, så er ikke rart at beina verken mot slutten av dag da.. Hehe. Jeg skjærte opp litt jordbær og tok en dæsj med vaniljesaus over som en liten belønning for dagen. Det er utrolig viktig.. ihvertfall for meg. (Med en liten belønning altså)

Skålen med jordbær gikk ned på høykant skal jeg si dere.. Norske jordbær er vel noe av det beste som finnes. Nå må jeg gjøre meg klar før jeg stikker av gårde på senteret. For i dag er det nattåpent.. og jeg håper på masse salg. 

Ønsker dere en kjempe fin ettermiddag videre! 

Klem i fleng :) 

 • 14.07.2015, 21:34

Tuesday inspo


Hei dere! God kveld.

Jeg tenkte å dele litt bilder som inspirerer meg igjen med dere. Var en sjapp tur på butikken istad og fikk kjøpt med meg den nyeste utgaven av DETNYE også. Fy søren, masse deilig inspirasjon. Jeg tror det er den mest inspirerende utgaven de har kommet med... hvertfall i mine øyne. Mye inspirasjon for en kveld altså.. MEN det liker vi. 
Mye deilig inspirasjon, eller hva?

 

Nå skal jeg se et par episoder av One Tree Hill før jeg tar en litt tidelig kveld. Skal jo tross alt tidelig opp i morgen og på jobb. Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :) 

 • 14.07.2015, 12:21

PAKKHUSET


Hei dere! 

Jeg hadde egentlig planer om å oppdatere dere en gang til i går, men det ble det ikke tid til. I går kveld ble det en litt spontan middag på en restaurant her i Larvik med noen venninner. Denne restauranten ligger bokstavelig talt på brygga, og dette kaller jeg idyll. Jeg er sikker på at PAKKHUSET - som restauranten heter er Larviks mest populære sommerrestaurant. Jeg kan bare sammenligne med kvelden i går. En helt vanlig mandag, og restauranten var så og si full. 

Jeg bestilte noe av det beste jeg noen gang har smakt, mener og tror at det het "Pakkhusets Spesial Burger". Mmm, det smakte helt fantastisk godt og så like godt ut som det smakte. Jeg mener å huske at det kom et lite "wow" ut fra munnen min da tallerken min ble plassert foran meg.. hehe. Jeg tok ikke med meg kamera, men noen mobilbilder ble det alltids, så vi får nøye oss med det i dette innlegget.


Bare se hvor fantastisk det ser ut!! 

Nå skal jeg komme meg videre! Nyt dagen! Håper solen skinner høyt på himmelen hos dere i dag.

Klem i fleng :) 

 • 13.07.2015, 11:44

Good morning monday


Hei dere! God morgen.

Enda en ny uke har entret, og ukene igjen av sommerferien minker mer og mer. Jeg er heldig å har et par dager fri før jeg skal jobbe onsdag, torsdag og fredag. Så i dag har jeg startet dagen rolig med en lang morgen og en god kopp kaffe i favorittkoppen min.

 

Nå må jeg få laget meg litt frokost, og få kommet meg ut av pysjen og få startet dagen! Ønsker dere en kjempe fin mandag og uke.

 

Klem i fleng :) 

 

 • 12.07.2015, 12:31

Innkjøp fra Göteborg


Hvor ble det av bloggingen, Julie? Nei, si det? Tror vel at jeg en gang i begynnelsen av uken mistet veldig inspirasjonen og i det hele tatt motivasjonen til å blogge - hvis jeg kan være ærlig? Men jeg har merket at jeg har savnet det, virkelig. Bloggen er min hobby og når jeg blogger er jeg i min egen verden og alt annet blir stengt ute. Det er så deilig å være i sin egen lille boble og bare stenge verdenen ute for en stund. Bloggen er en slags avkobling om jeg kan si det... Så er deilig å være tilbake. Inspirasjonen er kommet tilbake, så jeg håper at jeg kan friste med litt inspirerende innlegg framover. 

Som lovet for noen dager siden (nesten en uke siden.. obs), så skulle jeg vise dere innkjøpene mine fra Gøteborg. Jeg kjøpte en del, men overraskende nok ingen klær. 


På Taxifreen på båten kjøpte jeg:

~ Øyenskyggepallett fra Loreal i fargen  01 Rose

~ En av favorittneglelakkene mine fra Loreal i fargen 210 Shocking Pink (var tom for min gamle, så MÅTTE ha en ny)

~ Tangle Teezer børste i gull. (Hadde ønsket meg en slik lenge så var på høy tid å få kjøpt seg en)

~ 4 blondetruser. De var på salg for 4 for 2!

~ Og selvfølgelig en pakke av en av mine favoritt sjokolader. På TGR kjøpte jeg:

~ USB- ladekabel for Iphone 

~ Vippetang

~ 6 pk med barberhøvler

~ 3 bursdagskort

~ Sovemaske med vannmelonprint

~ Bomullspads 

~ Sjokoladeinspirert notatblokk

~ Filmklippinspirert (?) notatbok

På Åhlèns kjøpte jeg:

~ Loreal True Match foundation i fargen Beige Rose 

~ Mac Leppetift i fargen Faux ( jeg har egentlig denne fra før av men den begynner å bli tom så da var jeg nødt til å kjøp en ny)

~ Hawaiien Tropic Sun Spray Lotion

Fra e.l.f kjøpte jeg:

~ Duo øyenskygge i fargen Butter Pecan (den øverste) 

~ Duo øyenskygge i fargen Berry Mix (den nederste) 

~ Lash and Brow Clear Maskara

~ Contouring Blush and Bronzing Powder 

Fra Victoria's secret kjøpte jeg:

~ Body mist i lukten Midnight Dare

~ Sovemaske 

Fra Yankee Candle kjøpte jeg:

~ Dette store duftlyset i lukten White Chocolate Bunnies. (Dette var på 50 % salg på en interiør/klesbutikk ved Color Line i Strømstad.) 

 

Håper dere likte innkjøpene! Jeg ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Håper været er like fint hos dere som det er hos meg i dag!

Klem i fleng :) 

 • 06.07.2015, 18:06

Gothenburg 2015


Hei dere!

I helgen har jeg befunnet meg i Gøteborg - hvor jeg ikke har vært siden jeg sikkert var 4 år, og det er derfor grunnen til at jeg ikke har fått blogget noe særlig. I forrige uke ble det i grunn ikke så mye blogging ettersom dagene før torsdag gikk til øving til teoriprøve. For DERE!!!! På torsdag fikk jeg mopedlappen, og jeg er SÅ gira. Jeg fikk mopeden på fredag så det har ikke blitt så mye tid til å kjøre den enda ettersom som var borte i helga, men jeg kan love dere at den ikke kommer til å stå mye stille. Jeg vet det er veldig spesielt å ta mopedlappen når man er over 17 år, men som jeg har forklart tideligere så har jeg angret veldig på at jeg ikke tok den, så da var jeg plutselig spontan og meldte meg på mopedkurs.

I dag var første dagen på jobben, så jeg er ganske så sliten. I hvertfall når jeg sto på tidelig i dag etter å ha kommet seint hjem i går. Vi hadde det helt fantastisk i Gøteborg, bortsett fra at det var veldig mye veiarbeid. Men Hotellet var perfekt, været var perfekt og maten var god. Når vi snakker om været! DERE! Det var sånn seriøst Sydenvarme, og ettersom jeg var i en ukjent by følte jeg nettopp at jeg var i Syden! For en følelse. I dag tenkte jeg å vise dere et "lite" bildedryss av turen vår til Gøteborg før jeg tenkte å kanskje vise dere innkjøpene i morgen. 


 

 

~Vi bodde på Elite Plaza Hotel. Det fineste Hotellet jeg noen gang har vært på. Kjempe gode senger, nydelige rom, god frokost og god service.~

Se flere bilder av Hotellet HER! (Jeg fikk ikke tatt så mange bra) ~Vi spaserte også oss en tur ned til vakre Haga - Gøteborgs gamleby~~ Lunsj i parken noen timer før hjemreise ~ 

 

Håper dere likte bildene og at dere har hatt en kjempe fin helg og start på uken. Fortell meg gjerne om deres ferieplaner - det er det alltid gøy å høre om. Ønsker dere en fin kveld.

Klem i fleng :) 

 

 

 • 04.07.2015, 13:11

Summer fashion inspo//bildene er hentet fra weheartit 

 

 • 01.07.2015, 14:11

Hold deg hydret i sommer!


Hei dere! 

I dag har virkelig sydenvarmen kommet, og gradestokken er nærmere 30 i skyggen!! Har dere husket å drikke nok med vann i varmen? Jeg vet at det flere som "glemmer" å drikke nok varm i varmen som fører til konsekvenser som: tørr hud og lepper, hodepine etc.

Jeg er heldig som er veldig i vanlig vann, og vann er stort sett det jeg drikke i løpet av en dag ettersom jeg ikke er noe glad i brus og juice og slike ting. Men til dere som ikke er glad i vanlig vann så finnes det utrolig mange måter man kan lage vannet til å se mer fristende ut. Jeg skal vis dere mitt favoritt, noe som er kjempe enkelt, godt, leskende og forfriskende på en varm sommerdag. 

Min favoritt er å fylle en stort glass med vann med masse isbiter (så det holder seg kaldt lenge), og skjære opp sitronbiter og putte i vannet. Det gir deg som sagt en leskende og forfriskende drikk på en varm sommerdag. Her er også andre ting du kan putte i vannet ditt for å gjøre det mer fristende:Ønsker dere en fantastisk sommerdag videre! Håper solen skinner høyt på himmelen hos dere i dag :)

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits