• 29.06.2016, 17:05

Mixed patterns OOTD


 

//Vesker - by Malene Birger //Skjørt - Vero Moda //Topp - Vero Moda

  

 • 28.06.2016, 11:46

Julie tipser: hodetelefonsplitter


Hei dere! 

I dag har jeg lyst til å tipse dere med en superkul dings som er bare helt super å ha med seg på blant annet ferie. Og etter å ha googlet en stund etter hva nå denne dingsen heter, så kom jeg til en endelig konklusjon at vi kaller den en hodetelefonsplitter. 


 

Det denne dingsen nemlig er, er et lite rosa hjerte som du kan plugge inn i telefonen. Og fra hver side av hjerte er det et hull. Og i de hullene kan du nemlig plugge inn øreproppene dine. Så altså: det er en dings du kan putte i telefonen slik at to personer kan høre på samme musikk fra samme mobil med hvert sitt sett ørepropper. Superkjekt i mine øyene. Den blir i hvert fall flittig brukt fra min side, når vi er ute og reiser. 

Jeg kjøpte min på HM.  Håper dere har det fint! Ønsker dere en strålende dag!

Klem i fleng :) 

 • 27.06.2016, 13:14

What's in my beach bag?


Hei dere!

Hvordan er det med dere? Nå som jeg nyter livets glade dager på eller ved en solseng, tenkte jeg å vise dere hva jeg har i strandbagen min. Jeg er en person som elsker å lese mens jeg soler meg, så en bok og litt musikk på øret er et must i strandbagen - og det er jo selvfølgelig alt det andre jeg har med meg også.


 


 

//mobil//ørepropper//badehåndle//solkrem//lommebok//solbriller//bok//leppeolje 

  Ønsker dere en fin sommerdag! Hva er deres planer for dagen? 

Klem i fleng :)

 

 • 26.06.2016, 12:00

I love summer TAG!

 • Category: Tag

Hei dere!

Det er ingen hemmelighet at sommeren er min favorittårstid, og i den sammenheng tenkte jeg å gjøre "I love summer" taggen. Tror jeg gjorde den i fjor også, men er litt gøy å gjøre den hvert år, for da kan man se om svarene forandrer seg fra år til år. 


 

1. Favoritt bronzer for sommeren?

- Jeg har ikke testet ut så veldig mange forskjellige bronzere, men jeg er veldig glad i den fra ELF, som dere kan se på bilde under. 

2. Du ligger i en hengekøye på et tropisk sted, hva drikker du?

- Da hadde jeg nok sippet til en deilig smoothie eller en leskende limonade. Om det skulle vært en alkoholholdig drink måtte det blitt en tropisk drink eller et glass iskald hvitvin. 

3. Favoritt sommerleppeprodukt?

- Jeg er veldig glad i en fin leppestift med en litt rødere farge enn jeg vanligvis bruker, ellers sverger jeg til Clarins sine lip perfectore. 
 

4. Basseng eller strand?

- Det kommer veldig an på hvor i verden jeg er. Ja takk begge deler?

5. Favoritt hårprodukt om sommeren?

- Tørrshampoo? Haha, jeg er fryktelig dårlig til å ta vare på håret mitt. Men om sommeren blir håret mitt fortere fett, da er tørrshampoo en god venn.

6. Sole seg eller selvbruning?

- Jeg er ganske glad i å sole meg, men likevel er selvbruning super å ha før brunfargen begynner å komme. 

7. Favoritt sommerneglelakk?

- Den har jeg skrevet et eget innlegg om HER 

8. Har du noen sommertradisjoner?

- Ikke annet enn at familien pleier å dra på ferie sammen. 

9. Favoritt sommerlukt?

- Solkrem! Uten tvil.

10. Favoritt grillmat?

- Koteletter, bakt potet og MAISKOLBER!

11. Hva er ditt favoritt sommer-bevis produkt?

- Vet ikke helt hvordan jeg skal tolke dette spørsmålet.. men.. et bevis på sommeren må vel bli lukten av solkrem?

12. Noen planer for denne sommeren?

- JA! Jeg skal en uke til Mallorca, jeg skal på Rihanna konsert 2. juli (fy som jeg gleder meg),  jeg skal på Stavernsfestivalen også skal jeg jobbe en del. Fortell meg gjerne om dere gjør taggen dere også. Jeg vil gjerne lese deres svar! Ønsker dere en finfin dag!

Klem i fleng :) 

 • 25.06.2016, 16:11

Tonight's outfitVESKE//Adax by Caroline Berg Eriksen SKO// Bianco by Caroline Berg Eriksen KJOLE// HM 

  

 • 23.06.2016, 12:53

Pink plaid


Hei dere! God St. Hans. 

Her  er været skikkelig tropisk i dag, varmt men klamt. Det er vell et tegn på at det snart begynner å regne? Det er i hvert fall uheldigvis meldt regn her i ettermiddag, ganske så kjedelig når det er St. Hans og greier, men sånn er det jo med været i Norge. Uforutsigbart... Men dere... se på den leppestiften under da, er den ikke helt nydelig? Den perfekte nuderosa leppestiften i mine øyne.


 
 

Pink Plaid fra MAC 

  Ønsker dere en flott St. Hans aften. Måtte den bli fin!

Klem i fleng :) 

 • 22.06.2016, 13:54

A little something for a little boy


Hei dere!

God onsdag! I dag har jeg gått all in for å få pakket til Spania, og kan faktisk si med hånda på hjerte at jeg snart er ferdig. Den følelsen er deilig. Gudbarnet mitt Petter, fyller 2 år neste uke, men siden jeg ikke har mulighet da skal jeg en tur til dem i ettermiddag, og få utlevert litt gaver. Er SÅ koselig å kjøpe gaver til sånne små tasser på den alderen. Gleder meg til å se når han åpner gaven. 


 

  Nå må jeg få slengt på meg litt sminke, kommet meg ut av pysjen og få kommet meg av gårde snart. Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 21.06.2016, 22:15

Moodboard right now


Hei dere!

I dag har jeg vært på et 7 timer langt kurs med jobben, og var ganske så utslått da jeg kom hjem. Men dere, gjett hvem som fikk seg Sims 4 i går da? Oh, jeg er i ekstase! SÅ gøy! Virkelig det beste spillet som finnes. Så etter kurset var jeg bare nødt til å kose meg litt med Sims i et par timer. Og mellom slagene rakk jeg en kjapp treningsøkt også. Veldig så effektiv jeg var i dag.

Men - over til det dette innlegget egentlig handler om. Mitt lille moodboard for tiden. Skal ikke stikke under en stol at det er palmer, tropiske drinker og solsenger som står i hodet på meg om dagen! Åh. det skal bli så godt å få reist bort litt til varmere strøk! Jeg gleder meg!

 


 

Men nå kutta jeg meg plutselig på fingeren.... Må løpe... haha. Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 20.06.2016, 18:00

6 filmtips til en regnværsdag


Hei dere!

I dag bare bøtter det ned, og planene om å gå tur for å knipse litt bilder er bare å se langt etter. På regnværsdager som dette liker jeg å sette meg godt til rette med litt snacks og en eller flere filmer surrende på skjermen. Og jeg som flere andre sliter ofte med å velge ut filmer. Det finnes et så utrolig stort spekter av filmer der ute, så å velge en film kan ta evigheter. Derfor pleier jeg ofte å google blogginnlegg slik som dette, og plukke ut en film derifra. Det gjør det mye enklere. Håper jeg kan "hjelpe" noen andre på samme måten. 

Filmene dere kan se under er noen av mine favorittfilmer, så de anbefaler jeg på det varmeste - og er perfekte å se på en regnværsdag som denne! 


  

//1- Life as we know it - Jeg vil ikke spoile for mye av hva som skjer i denne filmen, ettersom du da mister litt av feelingen. Denne er absolutt min favoritt film. Og er du en som liker filmer med mye kjærlighet, humor og litt drama er denne virkelig for deg. Dessuten spiller favoritt skuespillerne mine i denne, Kathrine Heigl og Josh Duhamel, og det gjør jo den bare mer til min favoritt 

//2 - 27 dresses - En søt, morsom historie om en ung dame som stormforelska i sjefen sin. Men hva skjer når hennes søster kommer tilbake, og sjefen faller for henne istedenfor? Er du jente og ikke har sett denne... har du virkelig gått glipp av noe!

//3 - Marley and me - En av de søteste, hjertekjærende og morsommste filmene jeg har sett med to gode skuespillere i hovedrollene. Denne må du se.

//4 - The other woman - Vil tippe at de fleste har sett denne, men om du ikke har det kommer du til å få deg en morsom opplevelse. Jeg gir deg tre stikkord: latterkrampe, kjærlighet og drama.

//5 - Wolf of Wall Street - De fleste sier denne er en skikkelig guttefilm, men jeg virkelig digger den. Så det tullet om at det er en guttefilm kan vi bare så fra oss. Leonardo DiCaprio spiller suprebra som alltid og filmen er rett og slett en latterkrampe. 

//6 - The spy next door - Selv om jeg er veldig glad i kjærlighetsfilmer, er jeg i perioder en mer sucker for komedie og action. Denne filmen har jeg sett utrolig mange ganger og har like mye latterkrampe hver gang. 

 Kom gjerne med filmtips i kommentarfeltet om du har noen, jeg tar de gledelig i mot med åpne armer. Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :) 

 • 20.06.2016, 12:48

It's all about the details


Hei dere! 

Som sagt tidligere så er gull min favorittfarge både når det kommer til interiør og når det kommer til smykker. Jeg er ikke så glad i alt for store og voldsomme smykker, da jeg synes enkle, små smykker gjør seg mye bedre. Det er ikke så fryktelig mye som skal til for å sprite om et aldri så enkelt antrekk. Bare noen små detaljer gjør det ordinære om til noe ekstaordinært.. haha... filosofisk i dag. 


 

 Ønsker dere en finfin dag! Måtte uken bli fin.

Klem i fleng :) 

 • 19.06.2016, 13:22

Enjoy a cup of calm in the morning


Hei dere! God søndag.

Håper deres morgen har vært like fin og avslappende som min. Etter å ha dratt meg lenge til morgenen i dag, og etter å ha inntatt dagens første måltid, tasset jeg opp på rommet mitt igjen og plasserte meg godt under dyna med kaffekoppen i den ene hånden og et magasin i den andre. Jeg virkelig elsker sånne rolige morninger. 

Planen for i dag er å ta det ganske så rolig. Formen har ikke vært helt på topp de siste dagene. Men jeg har likevel et mål for dagen og det er å få rydde skikkelig på rommet mitt. Det skal bli så godt. 

 


 

 Ønsker dere en fin søndag. Måtte den bli fin!

Klem i fleng :) 
 

 • 17.06.2016, 17:09

Sommerklare negler


Hei dere!

God fredag, og gratulerer med ferie til alle som gikk ut i sommerferie i dag. Nyt ferien. Kan ikke akkurat si at været er så mye å skryte av i dag, men vi får likevel holde litt på sommerfølelsen ved å kle oss sommerlig. Fargen på neglene dere kan se under har vært min favoritt til neglene i flere sommere nå. I mine øyne er det den perfekte, sommerlige rosafarge og den er i fargen Shocking Pink fra Loreal. 


 

 

~ SHOCKING PINK ~ 

 

 Om du har en neglelakk du synes er perfekt for sommeren, fortell meg gjerne! 

Ønsker dere en finfin fredagskveld.

Klem i fleng :) 

 • 16.06.2016, 19:09

Summery spices


Hei dere!

Etter å ha jobbet kveldsvakt i går og dagvakt i dag, er nakken ganske så stiv og øyene ganske så visne. Etter i morgen er det offisielt sommerferie, og det skal bli så godt å få slappet av noen uker, før jeg begynner å jobbe for fullt. 

Istad måtte jeg bare slenge med meg litt sommerlige fristelser, for krydre å sommerfølelsen litt ekstra. Sitronlimonade er virkelig det beste jeg vet å drikke, og er bare så deilig og leskende på en varm sommerdag. 
 

 

 


  Ønsker dere en superfin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 15.06.2016, 13:35

This week's inspoboard


Hei dere!

I skrivende stund sitter jeg med hendene på tastaturet, kaffekoppen ved min venstre side og regnet plaskende på vinduet på min høyre side. Med årene har jeg blitt mer glad i regnet, og lært meg til å kunne sette mer pris på de forskjellige værtypene. Om man tenker seg om, så kan man jo snu det meste negative om til noe positivt - slik som regnet. Tror nok de fleste ser på regnet som noe negativt, men om man tenker seg om kan man snu det om til at det i grunn er ganske koselig når regnet plasker på ruta. For da trenger du f.eks ikke å ha dårlig samvittighet for at du har holdt deg inne hele dagen, med noe varmt i koppen til selskap. 

Og siden jeg sitter godt plassert med kaffekoppen ved min side, surfende etter litt inspirasjon på weheartit, tenkte jeg å dele inspirerende midler med dere. Dette er denne ukens inspoboard. 

 Om ikke lenge skal jeg av gårde på jobb, men før det er det et par ting som jeg må få gjort. Ønsker dere en fin onsdag.

Klem i fleng :) 

 • 14.06.2016, 22:32

Lunsj i solveggen


Hei dere!

Veldig sen oppdateringen fra meg i dag, dessverre. Dagen har så og si gått i ett og det har i grunn vært ganske så fint. Jeg trives best når jeg har litt å gjøre, eller når jeg er ute å finner på noe. I dag har jeg vært på skikkelig ferieshopping med mamma og mormoren min. Jeg drar jo snart på ferie, så det  var et par ting som trengtes før kofferten kan pakkes og vi fare avgårde. Været i dag var virkelig nydelig, så er så synd at det ikke er meldt det samme de neste dagene. Derfor nøt vi en deilig lunsj mellom shoppingslagene på byens beste cafè, Hungry Heart i det fine været. 


 

 Ønsker dere en fin kveld videre - om det er noen som fortsatt er våkene. 

Klem i fleng :) 

 • 13.06.2016, 19:05

Julie tipser: USB charger 3 in 1


Hei dere!

I dag ønsker jeg å tipse dere en helt super og genial dings. Denne dingsen passer ypperlig for folk med teknologiske apparater som er fra forskjellige merker eller forskjellige modeller. Ellers er den rett og slett super for familier hvor det er behov for flere typer ladere. 

  

Denne supre dingsen jeg snakker om er rett og slett en USB lader med 3 forskjellige ladefunksjoner. En for iphone 3 og 4, en for iphone 5 og 6 og en for samsung. Jeg kjøpte denne fordi den rett og slett bare er super å ha i skuffen om det kommer noen på besøk som har en annerledes telefon enn en selv. Ellers er den jo også super å ta med seg på ferie, eller rett og slett til å ha på hytta. Jeg vet mamma også kjøpte denne, som vi kan ha den på hytta ,ettersom den dekker alle laderne vi trenger. 

Den supre dingsen kan du få kjøpt på Søstrene Grene, og koster 24 kroner og 40 øre. Veldig billig, men kanskje ikke den beste kvaliteten, men den er i hvert fall super i ei lita krise. 

  Ønsker dere en fin mandag videre. Jeg får slenge på meg treningstøyet og prøve å komme over dørstokken. I dag er den høy skal jeg love dere, men det er likevel viktig å starte uken med litt trening. Da har jeg troa på at den kan bli fin. 

Klem i fleng :) 

 

 • 13.06.2016, 13:55

Fått meg vippe extensions


Hei dere!

På lørdag før feiringen av bursdagen min var endelig og fikk meg vippe extensions hos flinkeste Vilde. Jeg har ønsket meg det utrolig lenge, og jeg må bare si allerede at det er utrolig deilig. Ser for meg at det blir veldig deilig når vi skal til syden. Å slippe å ta på øyesminke er bare så befriende. 


 

 

~ vippe extensions ~ 

Jeg valgte klassiske vipper (du kan også velge volum), for å ikke få en alt for brå overgang, ettersom jeg har ganske små og korte øyevipper fra før av. Jeg synes selv at disse ble veldig naturlige, men samtidig litt ekstra "pyntet". 

  Ønsker dere en fin uke! Måtte den bli bra.

Klem i fleng :) 

 • 12.06.2016, 14:41

Feiringen i går: bildedryss


Hei dere!

Feiringen i går var bare helt perfekt, og jeg kunne ikke kost meg bedre. Temaet jeg hadde valgt var "Tropical evening", så her var det tropiske fristelser, ananas og reker til den store gullmedalje. Jeg må bare si at jeg ble utrolig fornøyd med pyntingen. Akkurat slik jeg ville ha det. Og som lovet så kommer det selvfølgelig et bildedryss av pyntingen.  


  Nå skal jeg straks av gårde i bursdag til kusina mi og kjæresten. Ønsker dere en fin søndag.

Klem i fleng :) 

 • 10.06.2016, 18:10

Sneak peek på i morgen


..... Hei dere!

I morgen skal jeg endelig feire bursdagen min, og gleder meg utrolig mye til å vise dere hvordan det blir. I hele dag har jeg ryddet, ordnet og handlet inn til i morgen. Så i kveld skal jeg legge rett ut med litt Greys på tv'en og litt Grandis i ovnen. Under kan dere se en liten sneak peek på hvordan det blir seende ut i morgen. Jeg er SÅ gira!


 


 

Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :)
 

 • 09.06.2016, 13:14

Dream apartment


Hei dere!

Den siste tiden har jeg virkelig drømt meg bort til den tiden da skal jeg flytte ut. Om jeg tenker meg om, så har jeg nok gledet meg mer til den dagen kommer enn til å bli 18. Å flytte hjemmefra er en av de største tingene som skjer i løpet av livet, og fra jeg var liten hadde jeg bestemt meg for at når jeg fylte 18 år så var tiden inne for å flytte ut. Det den naive, lille 7 årige Julie ikke tenkte på er hvor mye det faktisk koster. Greit jeg har jobb, men jeg tjener langt i fra nok til å kunne bo for meg selv. Så jeg har ingen planer om å flytte ut dette året. Meen, når jeg er ferdig med vgs, kanskje til høsten 2017 er planen å flytte ut. Noe jeg gleder meg enormt mye til. Under kan dere se bilder av slik jeg ville drømt om ha det. Skal ikke stikke under en stol at jeg over gjennomsnittet glad i interiør. Så jeg kan nesten ikke vente med å dekorere min første leilighet. Ikke minst til jeg skal velge ut møbler. 
  I dag var det meldt strandvær. Usikker på om det stemmer. Litt kjedelig ettersom planen var å sole seg. Kan jo være like greit, for det står et rom oppe som virkelig trenger enn liten ryddesjau. 

Ønsker dere en fin torsdag! Hva er deres plan for dagen? Er det noen andre som også har ferie nå? 

Klem i fleng :) 

 • 08.06.2016, 15:10

My everyday makeup


Hei dere! God onsdag.

Jeg kan ikke få beskrevet hvor deilig det er å ha ferie, ikke minst hvor deilig det er å være 2/3 ferdig med vgs. På en slik fin dag som denne tenkte jeg å vise dere produkter jeg bruker i min hverdagssminke. Flere av produktene jeg bruker er lite omtalt, og derfor har jeg som formål å få disse mer ut i verden. Slik at dere kan få øyene opp for enda flere gode sminkeprodukter. Ikke bare de ALLE snakker om, selv om jeg bruker en del av de selv. 


  

FOUNDATION - Maybelline - Superstay 24 hour

TRANSLUCENT POWDER - Kicks 

BLUSH & BRONZER - ELF

MASCARA - Maybelline - Lash Sensenional 

LIPSTICK - MAC - I fargen Faux 

LIPGLOSS - Clarins - Instant light 

CONCEALER - MAC - Pro longwear

POWDER BRUSH - Real Techniques

BEAUTY BLENDER - Real Techniques 

- Stor sett bruker jeg kun maskara, foundation, litt ekstra på bryna og pudder til å sette det hele. På dager hvor jeg starter senere på skolen, eller hvor jeg har god tid bruker jeg det andre her også. Det gjør det lille ekstra. Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 07.06.2016, 17:09

Insta lately


Hei dere! 

Hvis jeg må plukke en app som er min største favoritt, så er det soleklart instagram. Det er den appen jeg bruker når jeg trenger inspirasjon i det daglige liv, og den appen jeg bruker til å dele minner, opplevelser og deilige måltider. Og siden jeg har brukt appen i ca. 4 år, og siden jeg ikke har slettet noe særlig av bildene på denne tiden, er det så gøy å bla tilbake å se hva jeg gjorde på denne tiden av året f.eks i fjor eller for 2 år siden.  Hvilken app er din favoritt? 


FØLG MEG GJERNE PÅ @julie_storlien

 


 

Nå skal jeg la middagen synke, før jeg drar av gårde og trener litt. Ønsker dere en fin tirsdag videre.

Klem i fleng :)  

 • 06.06.2016, 15:32

5 mål for juni


Hei dere!

Er det mulig, er vi i juni allerede? Jeg synes ikke det var lenge siden jeg skrev målene for mai. Fy som tyden flyr. Jo eldre jeg blir, jo raskere synes jeg tiden går. Det er noe rart med det der. Juni er en av mine favorittmåneder, rett og slett for da kan vi helt sikkert si at det er sommer. Og sommeren er desidert min favoritt -årstid. I juni slik som andre måneder har jeg noen mål jeg vil oppnå eller gjøre, og som jeg ønsker å dele med dere. Slik jeg pleier. 


  

1. Feire bursdag. Til helgen skal jeg endelig få feiret 18 årsdagen min. Fy som jeg gleder meg.

2. Trene tre ganger i uka. Er så deilig å endelig være inne i litt treningsrutiner. Og forrige uke klarte jeg å få til å trene 3 ganger. Målet er å klare det i hver uke framover. 

3. Dra på ferie. Det høres kanskje ikke ut som et mål, men jeg velger å sette det på lista for det om. I slutten av juni drar jeg til herlige Mallorca. Det skal virkelig bli deilig med litt ferie før jeg begynner å jobbe for fullt i sommer. 

4. Ta vippe extensions. DERE, jeg har bestilt time for å ta vippe extensions og jeg er bare så gira. Dette er noe jeg har ønsket meg utrolig lenge. Så jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir. 

5. Spare BSU. Jeg skal ha som fast mål framover å spare BSU. Føler det er en viktig ting i det å bli voksen - å kunne spare til bolig. Veldig lurt når du en gang skal låne litt penger til å kjøpe deg bolig - at banken ser at du klarer å spare over lengre tid. Så mitt tips: start å spar så fort du kan! 


 

Del gjerne deres mål også med meg - om dere har noen. Ønsker dere en fin mandag videre!

Klem i fleng :) 

 • 05.06.2016, 16:32

På nattklubb med Sophie Elise


Hei dere!

Nå er det et par dager siden dere har hørt fra meg. Så og si hele fredagen gikk til kos og vors hos Emilie, før vi dro på Park bar og nattklubb hvor selveste (haha) Sophie Elise var DJ. Trodde for å være ærlig at det skulle være litt mer folk der, men var gøy likevel - og selvfølgelig litt stas å se Sophie Elise i real life. 

Lørdagen gikk til max chill på sofaen med popcorn og Grey's på skjermen. Jeg var så sykt trøtt etter kvelden/ natta før at jeg såvidt orka noe... haha. Da er noen episoder av Grey's alltid en slager. 


   Haha, sorry for sykt dårlige kvalitet på bildene. Prøvde å ta et bra bilde av Sophie som DJ, men dessverre uten hell.. Vet ikke om dere kan se at hun står oppe på den scenen en gang? Jaja, ønsker dere i hvert fall en kjempe fin søndag videre. 

Klem i fleng :) 
 

 • 02.06.2016, 19:52

Inspirasjon til sommerfesten


Hei dere!

Neste uke skal jeg feire bursdagen min sammen med flere venninner. Planen er å ha det ute så jeg satser på at været lever opp til forventningene. Temaet jeg har valgt er "tropisk aften" eller "hawaii" om du vil, så i den anledning tenkte jeg å dele litt inspirasjon til hvilke drinker du kan servere og hvordan du kan dekorere. Håper kan plukke opp noen tips om du skal hoste en sommerfest i år. 


 

HOW TO DECORATE

 
 

 

 

WHAT TO SERVE 

 Håper solen har varmet like godt hos dere som den har her i dag. Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :) 
 

 

 • 01.06.2016, 19:20

Varmeste dagen på lenge


Hei dere!

I dag har virkelig været vært helt fantastisk! Solen har steket som bare det, og jeg har vært så varm atte fy. Smart som jeg er trodde det skulle regne i dag, så smarta sjøl tok på seg svart bukse og skinnjakke. Skinnjakka gikk fort av kan man si, men det svarte bukse var ikke så lett å få av seg når man var på grilltur med klassen. Dette gjorde vell at jeg lærer til neste gang. Aldri igjen sier jeg bare.

Så med en gang jeg kom hjem var det bare å løpe opp på rommet, røske av seg de svette, varme klærne og tre inn i noe mer sommerlig. Guud så deilig det var. Fram til nå har jeg egentlig bare nytt det fine været, i mens jeg har nippet til en sommerlig og frisk smoothie samtidig som jeg har tittet litt i den nye utgaven av Det Nye som ankom postkassen i dag.


  Håper dere koser dere i det fine været! Nå skal jeg avgårde og trene.

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits