• 30.06.2015, 17:00

Jeg fikk det som jeg ville!


... Jeg fikk endelig reker til middag.. haha. Noe av det beste jeg vet om sommeren er reker på loff toppet med Aioli og sitron, og i ukesvis har jeg maset om vi kunne ha det til middag. For det er jo ingen sommer uten. Og svaret har vært hver gang: "Nei, det tar så lang tid å skrelle". Personlig så synes jeg skrellingen er en del av sjarmen, og jeg har jo ganske "teken" på den skrellingen også.. så det gjør meg ingen ting. Men altså vi kom fram til et kompromiss hvor jeg fikk rekene mine og de andre tok spekemat. Hehe. 

Ååå, som det smakte. I hvertfall på en slik varm sommerdag som det har vært i dag. Jeg har endelig fått solt meg en del, så store deler av dagen har blitt tilbringt ute. Deilig!Håper solen skinner like fint hos dere som den gjør her i dag! Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag.

Klem i fleng :) 

 • 29.06.2015, 18:19

Ukens...


Hei dere! God mandag!

En ny uke har entret, og dette er siste ferieuke for meg før jeg begynner å jobbe neste uke! Wow, tenk at tiden har gått så fort. Det er tid for et nytt "ukens" innlegg, altså en liten oppsummering av forrige uke. Ærlig talt så husker jeg ikke så mye fra forrige uke, og det er to grunner for det. Første grunn: jeg går helt i surr i hvilken uke dagen eller uke for den saks skyld vi er i. Grunn to: jeg var syk flere av dagene. Nok vås.. hehe. La oss sette i gang med oppsummeringen av forrige uke.


 

 

... CRAVINGS 

- De som kjenner meg godt vet at jeg absolutt ELSKER sitrusfrukter. Jeg elsker alt som inneholder sitrusfrukter, som smaker sitrusfrukter og som lukter sitrusfrukter. Jeg "craver" sitrus 24/7, men forrige uke var det ekstra ille. Så derfor måtte jeg løpe på butikken og kjøpe med meg noen sitroner som jeg kunne kose meg med. Ja du leste riktig.. jeg "mævler" sitron. Det beste som finnes spør du meg.  

...WANDERLUST

- Nå meldes det at Sydenvarmen endelig kommer til Norge rundt midten av uka. Fy som jeg gleder meg til solen titter litt mer fram, den kjølige vinden forsvinner og bikinien kan benyttes. Tror nok poenget mitt er at jeg drømmer om en varm, norsk sommer akkurat nå. For det skal jo sies at sommerene i Norge har en tendens til å være ganske fine noen ganger også. 

 

...INSTAGRAM

- Det er helt utrolig at jeg ikke har presentert dere for denne instagrambrukeren enda, hun er jo en favoritt. Ser dere etter et inspirasjonshav av vakre bilder av både natur og mat er dere nødt til følge min skjønne venninne @mariiefn...INSPIRASJON

- Beachlife. Strandlivet inspiserer meg til tusen for tiden. Brune kropper, freshe bikinier og gode venner. Synd at jeg egentlig hater å være på stranda i Norge.... haha. 
 

Nå skal det øves litt mer på teorien her. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre.

Klem i fleng :) 

 • 28.06.2015, 19:59

Første bursdag


Hei dere! God søndag.

JEG SKREV EGENTLIG STARTEN AV DETTE INNLEGGET ISTAD, MEN RAKK ALDRI Å POSTE DET!

Tenkte bare å stikke innom får å si hei til dere og ønske dere en fin dag. Jeg skal snart gjøre meg klar for bursdag. I dag skal vi feire bursdagen til gudsønnen min. Han blir 1 år om to dager, så i dag skal vi gjøre litt ekstra stas på gullgutten. Tenkt at det har gått et år siden han ble født allerede. Fy som tiden flyr. Jeg ser for meg pakkepapir til alle kanter, og en gutt full av krem fra topp til tå i løpet av dagen. Han er jo i en alder hvor pakkepapir og alt som bråker er mer interessant enn det pakken faktisk inneholder.. hehe.


 

 Nå er vi akkurat kommet tilbake fra bursdagsfeiringen. Virket som om han hadde en super feiring med masse kake og pølser. Han er en unge som er glad i mat ihvertfall. Her har dere et lite bildedryss av bursdagen. 


Her ser det et bilde av meg og han da han bare var 6 uker gammel, og et bilde hvor han var rundt et halvt år. På bildet er også gaven fra meg og kjolen jeg hadde på meg :) 

Ønsker dere alle en kjempe fin søndag videre! Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 • 27.06.2015, 17:33

Project: Collage wall


Hei dere! God lørdag!

Jeg vil bare starte med å si tusen takk for kjempe koselige kommentarer fra dere på forrige innlegg.. Blir så glad når dere ønsker meg god bedring. Tusen takk <3

I dag har jeg våget meg en liten tur til byen til tross for at formen ikke har vært helt på topp i dag heller, men jeg var så gira på å kjøpe inn litt mer til mitt påbegynte prosjekt, nemlig en collagevegg. Jeg har på en måte egentlig hatt en slags collagevegg over pulten min før, men den har aldri blitt slik jeg ønsket at den skulle bli. Så i dag fikk jeg kjøpt inn de populære "bokshyllene". Jeg har på en måte sett det for meg eller tegnet i hodet hvordan jeg vil ha det, så nå gjenstår det bare å få kjøpt inn en fresh plante så blir det nok perfekt. Eller.. For meg blir det aldri perfekt. Jeg har alltid et behov for å endre på ting her og der, og senest i går fikk jeg lyst til å ommøblere hele rommet.. haha. 

Collageveggen er en "work-in progress" så dere får ikke se den før den er ferdig, eller delvis ferdig..hehe.Nå får jeg se om jeg får noe teken på drillen.. Jeg ender helt sikkert opp med å spørre pappa.. hehe. Man skal jo tross alt få det fint. Håper dere får en kjempe fin lørdag videre! Har dere noen planer for kvelden?

Klem i fleng :) 

 • 26.06.2015, 15:28

Ready for summer


Hei dere!

Beklager for lite oppdatering de siste dagene, grunnen er enkel. Kvalmen tok overhånd, og plutselig lå jeg halvveis nede i bøtta. Har vært så kjedelig å måtte holdt seg inne når det har vært ganske fint vær, men i går fikk jeg sniket meg litt ut på en liten lunsj, noe som ikke var så lurt, etterpå jeg var helt ukjørt. Ble en ganske lang powernap etterpå skal jeg si deg. Men da jeg våknet i dag følte jeg meg mye bedre, og inspirasjonen hadde sakte kommet litt tilbake, så da måtte det til med et blogginnlegg.

 


 

Solen skinner så fint her i dag  høyt på himmelen, mens vinden fortsatt sniker seg inn og ødelegger litt av idyllen. Håper den vinden kan forsvinne snart slik at jeg kan få solet meg litt uten å fryse.. hehe. 

Regner med at fleste av dere har ferie nå, i det minste skoleferie. Har dere alt dere trenger for sommeren? Er solkremen og årets sommerduft kjøpt inn? Er årets bikini og noen freshe farger til leppene og neglene funnet fram? Det er det ihvertfall hos meg. Har også fått hamstra inn masse inspirerende magasiner for sommeren. Wii!
Ønsker dere en kjempe fin fredag videre! Håper solen skinner hos dere! :D

Klem i fleng :) 

 • 21.06.2015, 13:56

I love summer TAG!

 • Category: Tag

Hei dere! God søndag. 

Jeg sa for en liten stund siden da jeg hadde "Victoria's secret body mist" - taggen, at jeg hadde lyst til å ha flere tagger i fremtiden. Og ettersom vi er godt i gang med sommeren, og siden jeg som mange andre elsker sommeren tenkte det passet seg med "I love summer" - taggen. 

 


 

" I love summer TAG "

 

1. Favoritt bronzer på sommeren?

- Jeg bruker ikke så mye bronser, men jeg bruker er fra Elizabeth Arden.

2. Du slapper av i en hammock, i et tropisk land. Hva drikker du?

- Det hadde nok blitt en slags type limonade, ettersom jeg er HEKTA for tiden!!3. Favoritt sommer- leppeprodukt?

- Jeg tyr til Babylips hele året, men spesielt på sommeren. 

4. Basseng eller strand?

- Det kommer litt an på hvilket land jeg er i, og hvor jeg er. Er glad i å bade i sjøen, men er også glad i å bade i basseng. Er det lov å si 50/50?5. Sommer= crazy hår! Hva er ditt "must have" stylingprodukt?

- Jeg bruker ikke noe særlig produkter i håret utenom shampoo og balsam. Men kanskje tørrshampoo (?), ettersom håret mitt blir veldig fett i salt - og klor vann.

6. Soling eller "fake tan"?

- Jeg er en person som ikke blir fort brun, men liker å sole meg. Ettersom jeg bruker lang tid på å få farge så er jo selvbruning supert, så kan jeg si en kombinasjon av soling og selvbruning er ok? 

7. Favoritt sommer- neglelakk?

- Jeg går med neglelakk 24/7, hele tiden, hele året. Og på sommeren liker jeg å bruke litt freshe farge, deriblant masse forskjellige rosa toner. Min all time favoritt er Essie sin Lovie Dovie. Det minner meg på at min er tom, og at jeg må kjøpe en ny en.. hehe.

8. Noen sommer- tradisjoner?

- Kan jeg si familieferie?

9. Favoritt sommer- lukt?

- Hvis det er parfyme det går ut på så er min favoritt "Cherry in the air" fra Escada. 

10. Favoritt grillmat?

- Jeg ELSKER grillet mais, men også sommerkoteletter. Mmm, får vann i munnen!11. Favoritt skjønnhetsprodukt til sommeren?

- En leppstift eller neglelakk med en fresh farge. 

12. Noen sommerferie planer dette året? Hvis ikke, fortell om en drømmeferie.

- I år er det slik at når familien skal på ferie så må jeg jobbe, så blir ikke noe særlig ferie på meg, men en liten tur til Danmark blir det. Men jeg kunne virkelig drømt om å dratt til et varmere strøk med noen venninner. 

 


Håper dere likte tagen! Nå skal jeg gjøre meg klar for familiemiddag hos mimmi og besse. Ønsker dere en super fin dag videre, håper solen skinner høyt på himmelen hvor enn dere befinner dere!

Klem i fleng :) 

 

 • 20.06.2015, 16:06

American pancakes


Hei dere! God lørdag!

Og gratulerer med ferie for de fleste. I dag har jeg solt meg i det lille vi har hatt av sol i dag, og til lunsj ble det deilige amerikanske pannekaker med blåbær, og selvfølgelig litt nydelig limonade ved siden av.
 

 

 

Nå skal jeg gjøre meg klar for bursdag til fetteren min. Koselig. Vi snakkes senere! Ha en super lørdag videre!

 

Klem i fleng :)

 

 • 19.06.2015, 19:37

Those quotes
 • 18.06.2015, 18:09

Hungry heart


Hei dere!

I dag har jeg vært en koselig tur i byen med mimmi og mamma, og fått shoppet en del nye sommerklær. Ved lunchtider tok vi turen innom byens sikkert mest populære og etter min mening byen koseligste og beste cafè. Jeg måtte knipse noen bilder med iphonen min får å vise dere litt hvordan det er der. Også tenkte jeg å vise dagens innkjøp i morgen om dere ønsker. 

På "Hungry Heart Cafe" i Larvik serverer de masse god, sund og økologisk mat, og de tilbyr forskjellige juicer og retter som enkelte aldri har hørt om før eller alltid har lyst til å prøve ut. Veldig godt og spennede konsept. 

 

~ HUNGRY HEART ~
(den nederste collagen er bilder hentet fra google) 

 

Ønsker dere alle en kjempe fin torsdag videre!! Vi snakkes.

 

Klem i fleng :) 

 • 17.06.2015, 19:38

VIDEO - What's in my makeup bag?


Hei dere!

I dag har jeg satt sammen en liten video til dere. Jeg fikk lyst til å gjøre noe litt annet en å poste de vanlige innleggene hele tiden, og heller diske opp med en liten video. Jeg må bare si at jeg ikke er noe særlig god på redigere og slike ting, men jeg håper likevel at dere liker den. 

 Håper dere likte videoen! Jeg ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 16.06.2015, 19:18

10 måter å bruke kokosolje på


Hei dere!

Det har de siste håret vært veldig populært med den såkalte Cocosa kokosoljen. Det har hendt i flere anledninger at jeg har holdt på å kjøpe med meg en liten krukke bare for å teste uten om den er så bra som alle skal ha den til. Men har nølt med å kjøpe den på grunn av pris.

Men her om dagen kom jeg over en kokosolje fra et annet merke og med en helt annen pris. Så jeg bestemte meg for at jeg ville teste den ut ettersom prisen var god å samarbeide med. Kokosoljen jeg fant meg er fra helsekostmerke Rapunzel og har et prosjekt de kaller "Hand in Hand". Prosjektet går kort sagt ut på sertifiserte økologiske produkter med rettferdig handel. Rapunzel starte hånd i hånd prosjektet i 1987, med kun en handelspartner, i dag har de 14 handelspartnere. Dette er et langsiktig samarbeid basert på tillit, utveksling av informasjon og kvalitetskontroller. Jeg vil også si at jeg ikke blir sponset av Rapunzel på dette innlegget. Jeg ønsker å skrive om dette ettersom jeg liker konseptet godt.)

 


Etter jeg kjøpte krukken har jeg virkelig fått øyene opp for hva denne oljen faktisk kan brukes til. Og hvor mye den faktisk kan brukes til. Har du dette i skapet, har du virkelig et multiprodukt. Her skal jeg dele 10 måter å bruke kokosolje på:10 MÅTER Å BRUKE KOKOSOLJE PÅ 

1. Strekkmerker

- Dette er kanskje et av de fleste tingene folk bruker kokosolje til. I hvertfall det jeg har hørt. I pubertet eller graviditet strekker huden seg og du kan få strekkmerker. Jeg skal ikke skjule at jeg har fått noen strekkmerker de siste årene ettesom jeg har vokst og utviklet meg. Strekkmerker brekner med tiden/soling, men ofte ønsker man raskere resultat. Da kan påføring av kokosolje på strekkmerkene morgen og kveld hjelpe til med at de blir mindre synlige. Gravide bruker også ofte kokosolje på kroppen hvor de kan forvente å eventuelt få strekkmerker for å forhindre dem. 

2. Slitte hårtupper

- Kokosolje er suveren til å behandle slitte hårtupper. Det har jeg erfart. Masser lutt kokosolje inn i tuppene, og du vil merke etterhvert at håret er blitt pleiet. 

3. Gi fuktighet til leppene

- Kokosolje funker også fint til såre lepper. Hver kveld før jeg legger meg pleier jeg å smøre meg med en lipbalm, men i det siste har jeg begynt å smøre leppene med kokosolje istede, og det har funket veldig bra ettersom jeg ofte våkner med tørre og såre lepper. 

4. Fjerne sminke 

- Kokosolje kan være et supert alternativ til å fjerne sminken. Men unngå å få kokosolje i direkte kontakt med øynene. 

5. Pleie huden

- Kokosoljen kan funke som en fuktighetskrem, og er super å føre etter en dusj hvor porene fortsatt er åpne og oljen vil absorbere bedre inn i huden. 

6. Lindre solbrent hud

- Har du solbrent hud, vil kokosoljen lindre solbrentheten. 

7. Tørr hodebunn

- Om sommeren er man ekstra mye i solen, og hudebunnen blir lettere tørr. For å gi mer fuktighet til hodebunnen og pleie den kan du massere litt olje i hodebunnen og skylle den ut etter et par minutter. 

8. (Ved) barbering

- Kokosoljen er super å bruke ved barbering istenfor baberingskrem. Ikke bare motvirker den irritasjon, barberbladet blir mye enklere å vasket etterpå. 

9. Skrubbe kroppen

- Kokosolje kan være super å ha i hjemmelagde skrubber. Den kan du enkelt lage om du blander sukker og kokosolje. Da får du en skrubb som gir deg et silkemykt resultat. 

10. Forhindre rynker og behandle urenheter

- Dette punktet er også utrolig viktig. Kokosoljen er super å bruke under øynene hvor du ofte er litt tørr og glemmer å påføre fuktighet, og hvor du etterhvert kan få rynker. Kokosoljen kan også brukes for å behandle urenheter. Påfør kokosoljen rett på kvisen/urenheten og skyll av etter 15 minutters tid. 

 
 

Håper dere likte innlegget. Jeg ønsker dere en fantastisk tirsdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 15.06.2015, 12:11

Ukens...


Hei dere!

En ny uke har entret, og for mange er det siste skoleuka før sommerferien. For meg har det vært "ferie" et par uker nå, eller det vil si at vi har hatt fri fram til det var eksamenstrekk, men klassen min kom ikke opp. Så da er det ferie!! Så deilig og etterlenget. 

Det er mandag og det er klart for en oppsummering av forrige uke. 


 

...CRAVINGS

-Forrige uke "crava" jeg skikkelig saftig og sommerlig frukt. Så på torsdag da Kristiane kom en tur delte vi nesten en HEL vannmelon.. Mmm, det beste vi vet. 


...WANDERLUST

- Jeg som sikkert de fleste drømmer og å befinne seg på i sydlige strøk med en palmedrink i hånda og tærne dyppet i det turkiset havet på en vakker hvit strand. Jeg drømmer meg tilbake til Hellas hvor vi var på ferie i fjor, som dere kunne se i forrige innlegg. Hvor vakkert er det ikke Hellas? Bare se på bildene. 


...INSTAGRAM 

- Leter dere etter masse daglig inspirasjon av egentlig alt mulig ville jeg anbefale dere å følge @ttumblr, hvis du selvfølgelig ikke følger brukeren fra før av.. hehe


...HØYDEPUNKT

- Forrige ukes høydepunkt er definitivt at jeg ikke kom opp i muntlig eksamen. FOR en lettelse. 


 

Nå jeg ut å "slikke" litt sol. Ooo hellige sommer. Vi snakkes senere! Ha en fantastisk dag videre!

Klem i fleng :) 

 

 

 • 14.06.2015, 19:15

Throwback to last summer del 1

 • Category: TB

Hei dere!

Hatt en fin søndag så langt? I helgen har vi vært en tur på hytta og bare slappet max av. Jeg har jo vært syk store deler av denne uka, så det var utrolig deilig å komme seg litt vekk og slappe av på vårt lille fristed. I dag er formen mye bedre. Det er så deilig ettersom jeg har ferie nå og vil heller ligge ute på stranda enn inne med snytefillene mine.. hehe.

Ettersom solen skinner så fint her i Vestfold i dag også fikk jeg lyst til å dele litt ferieminner med dere fra ferien vår på Rhodos i fjor. Ååå, som jeg vil tilbake. Hellas er Så utrolig vakkert. 

  

Nå blir det litt deilig grillings her i det nydelige været. Jeg vet at jeg snakker en del om været for tiden.. haha. Men det har vært en lang periode med kjempe dårlig vær, så at det endelig har kommet litt fint vær hit må jo nesten snakkes litt om..haha. 

Nyt søndagen videre fine mennesker.

Klem i fleng :) 

 • 12.06.2015, 12:45

Those summerdays


Hei dere! 

Jeg ville bare stikke innom å ønske dere en kjempe fin dag! Håper solen steker like bra som den gjør her. Selv om jeg er ganske så forkjøla ser dette ut til å bli en super dag. Dagen startet med at jeg dro på skolen kl. 9 for trekk av eksamen. Og klassen min var så heldig å ikke komme opp. *Lykkerus*. Så nå er det litt feiring av et overstått skoleår med loff med jordbær!! Finnes det noe bedre?


 

 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre! Nå er det ferie for min del, og det skal bli SÅ deilig!! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

 • 10.06.2015, 19:56

Endelig er sommeren her


Hei dere!

FOR et vær det er i dag! Endelig har sommeren kommet. ENDELIG! I dag har jeg passet fadderbarnet mitt noen timer før jeg dro på koselig grilling til en venninne i solsteiken. Håper det blir mange sånne koselige grillekevelder i sommer. Det er så utrolig koselig. Vi fikk spilt litt volleyball også. Det er noe av det beste jeg vet. Jeg kom hjem for en liten stund siden og har egentlig bare nytet den deilig sola og solt meg litt ute med litt sommerfeeling musikk på øret. 
 


Nå skal jeg bare slappe av litt og lese litt på teorien før jeg tar kvelden litt tidelig. Jeg har sovet så utrolig dårlig i natt ettersom jeg har hatt så utrolig vondt i halsen de siste dagene. Er skikkelig vanskelig å få spist og svelget. Man skulle tro det var halsbetennelse, men det kan jeg jo i utgangspunktet ikke få ettersom jeg opererte bort mandlene for 6 år siden. Men jeg vet det er noe som går, og krysser fingrene for at det går like fort bort som det kom. 

Håper dagen deres har vært strålende! Nyt sola og varmen.

Klem i fleng :) 

 • 09.06.2015, 20:13

Victoria's secret body mist tag

 • Category: Tag

Hei dere!

Jeg ble inspirert av Tanja Pettersen bak bloggen tanjapettersen.blogg.no til å gjøre "Victoria's secret body mist" taggen. Kjempe morsomt å blant annet dele sine favoritter med andre, samtidig som man kan advare mot noen som ikke har den beste lukten!

Hvilken bodymist er din favoritt akkurat nå?

- Min favoritt bodymist akkurat nå må bli Love Spell. Lukten er utrolig frisk og god ,og passer perfekt til sommeren. 

Hvilken bodymist har du brukt mest, og hvilken body mist har du brukt minst? 

- Jeg har brukt Amber Romance mest, og Pure Daydream minst. 

Hvor mange bodymister har du?

- Jeg er har 5 stk. Om du var nødt til å gi bort èn av bodymistene, hvilken skulle det vært?

- Det må bli Pure Daydream ettersom det er den jeg liker minst. 

Om du var nødt til å bruke en av bodymistene resten av livet, hvilken skulle det vært og hvorfor?

- Det måtte ha blitt Amber Romance. Jeg har hatt flere flasker av den og jeg bare elsker den. Den har vært min favoritt i flere år. Lukten er veldig behagelig, og kunne passet alle. 

Hvilken av bodymistene synes du passer deg best og hvorfor?

- Her må jeg nok nevne Amber Romance igjen. Jeg er ikke en person som er så glad i veldig sterke og tunge parfymer. Denne har en lukt som minner en del av vanilje, og jeg har fått mange komplimenter for den. 

Fordeler og ulemper med bodymistene.

- Jeg elsker at man kan få de i så mange friske og gode lukter. I tillegg er designet utrolig fint og elegant, Prisen er også veldig overkommelig. Ulempen med disse bodymistene er at lukten ikke varer så lenge, noe som er utrolig synd. 

Hvilken av bodymistene har finest design?

- Den bodymisten med finest design (som jeg eier)  må bli Love Spell


Håper dere likte denne taggen! Tror virkelig at jeg må starte med flere tagger snart! Det er jo så gøy!

(Jeg har hatt noen problemer med redigeringsprogrammene jeg pleier å bruke de siste dagene. Derfor blir bildene ikke helt slik jeg ønsker:)

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag videre!!

Klem i fleng :) 

 

 

 • 08.06.2015, 17:12

Ukens...


Hei dere!

Har mandagen behandlet dere bra så langt? Jeg føler at denne dagen bare har flydd forbi med vinden. Bokstavelig talt med vinden. Kan ikke den forferdelig sure og irriterende vinden bare forsvinne så vi kan få en varm og deilig sommer? Slik at vi kan bytte ut svarte jeans med shorts og skjørt og hettegensere med singelter, og at vi snart kan tre på oss bikinien før man smører seg inn med en deilig og seig solkrem. Vi har jo pluss grader, skal ikke klage nei.. men den vinden!!


Det er tid for det obligatoriske "ukens" innlegget. Og om dere ikke har fått med dere det før, så liker jeg bedre å ha det såkalte oppsumeringsinnlegget på mandager istedenfor på søndager. På den måten blir det en oppsummering av uken som var. 

...CRAVINGS

- Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg "crava" på ananas i forrige uke. Jeg må virkelig stikke bort på butikken og kjøpe meg "en svær en".. hehe.

  ...WANDERLUST 

- Det er jo ingen hemmelighet at jeg skulle veldig ønske at jeg befant meg på en strand med en drink i hånda i et LITT varme strøk. Men forrige uke drømte jeg meg bort i bilder av vakre Gøteborg. Vi drar dit en helg om noen uker, og jeg gleder meg masse!

...INSTAGRAM 

- Denne jenta er helt fantastisk. Hun deler kjempe mange fine og inspirerende bilder, og har i tillegg en kjempe fin blogg som dere kan finne HER. Kjempe vert å både sjekke ut instagrambrukeren hennes og bloggen hennes. @sofiekvelland

 

...HØYDEPUNKT

- Forrige ukes høydepunkt må ha vært grillfesten på lørdag! Kjempe koselig med mange gode folk! :)

...INNKJØP

- Det må bli den utrolig skjønne genseren jeg kjøpte på Bik Bok her om dagen. Jeg har praktisk talt levd i den siden. Løøøv it!


 Noen andre enn meg som har hatt problemer med redigeringsprogrammer? Utrolig kjedelig. Nå tenkte jeg å kanskje ta meg en tur på senteret, jeg har en rastløs sjel... hehe

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre, og en super uke! Bare å holde ut litt til - så er det endelig ferie! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

 • 07.06.2015, 20:43

Fashion inspo


Hei dere! God søndag!

I helgen har jeg stort sett vært med venner og familie hele tiden. Det har vært så utrolig deilig med en helg der man ikke har trengt å tenke på at man må gjøre den og den leksa eller øve på alle prøvene og framføringene som kommer til uka. Har vært utrolig koselig å bare tatt det rolig og kost seg med gode venner og familie. I går kveld var jeg på grillfest, eller en slags avslutningsfest for dette skoleåret! Utrolig koselig! Og fra i går til i dag hadde jeg overnattingsbesøk av Anne Line, og jeg disket opp med Arme riddere til frokost. Resten av dagen har jeg vært med Kristiane og familien i det fine været, håper det fine været har kommer for å forbli.


Her jeg sitter å drømmer meg bort i bilder på weheartit, tenkte jeg å dele litt "mote inspirasjon" med dere. Nå er sesongen for shorts, tynne topper og skjørt med freshe farger ankommet, og man kan forhåpentligvis snart pakke vekk ullgenserne og de svære skjerfene. Her har dere litt deilig "fashion inspo".

//bildene er hentet fra weheartit 

 

Håper dere har hatt en kjempe fin søndag! Nyt siste delen av denne uken før neste uke braker løs. Jeg har heldigvis masse fri neste uke, før vi blir trekt i muntlig eksamen på fredag! Vi snakkes!

Klem i fleng :) 

 

 • 05.06.2015, 21:27

Friday night in


Hei dere! God fredagskveld.

Endelig kom finværet ,si! Så fint at det ble en liten strandtur etter skolen i dag. Jeg bada ikke jeg altså. Det er jeg for pyse til. Vannet kan umulig være mer en 12-13 grader....
I dag har jeg vært utrolig stiv etter en ganske så hard treningsøkt i går... og utrolig trøtt så kvelden i dag har gått til pizzakos og litt serier. Har fri helt fram til onsdag. Så nå skal det slappes litt av og lades opp til muntlig eksamen (selv om jeg ikke håper vi kommer opp). 

 

 


 

Håper dere har hatt en fin fredag så langt! Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld videre!!

Klem i fleng :) 

 • 04.06.2015, 16:35

Søte fristelser


Hei dere! God tordag!

Jeg kom nesten akkurat hjem fra mopedkurs og en liten shoppingtur. Ja, du leste rikitg. Jeg er 17, og skal ta mopedlappen.. Bedre sent en aldri sa du?  Det er ihvertfall gull verdt til sommeren. Etter mopedkurset stakk jeg en tur innom byen, der de hadde satt en makron "stand", butikk isch inne på senteret. Jeg er egentlig ikke så glad i makroner, men jeg tror det var en blanding i at de så veldig fristendes ut og at jeg synes synd på mannen i kassa som gjorde at jeg kjøpte med meg 6 stykker. Har smakt på et par nå, og de var faktisk ganske gode, men fy for en pris jeg måtte betale for de. 114 kroner for 6!! stykker. Jeg var en sjapp tur innom Bik Bok også ettersom det var masse salg der. Fant egentlig bare en ting jeg hadde veldig lys på så den ble med meg hjem. Jeg hadde ønsket meg en slik søt genser (bilde under) fra Bik Bok ganske lenge, og ettersom den var på salg til 99 kroner så måtte jeg bare ha den! Altså mange søte fristelser i dag! 

 

 


Nå skal jeg slappe av litt før jeg må stikke av gårde på trening. Skal bli godt å få trent litt i dag, selv om jeg kjenner at energinivået ikke er på topp etter en lang dag og lang uke! Ønsker dere en kjempe fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 03.06.2015, 19:04

Den ultimate sminkefjerner!


Hei dere!

I dag var jeg ferdig med dette skoleårets siste vurdering, med mindre vi kommer opp i muntlig eksamen selvfølgelig, hehe. Dagen i går forsvant til skole og øving til prøven jeg hadde i dag. Så det ble verken tid til trening eller blogging. 

 


 

Jeg må egentlig med hånda på hjerte at jeg er veldig flink til å ty til sminkeservietter når jeg skal fjerne sminken om kvelden. Mye mer lettvint sa du? Ikke nødvendigvis, og i tillegg så sliter sminkeservietter enda mer på huden enn det et mildt rensevann gjør. 

For om regel er jeg flink og fjerner jeg sminken med "cleansing water", det liker jeg best av alt du kan få tak i av sminkefjernere. Rensevann (som det kalles på Norsk) er milde for huden og etterlater seg ikke seige eller oljete lag på huden som enkelte sminkefjernere gjør når du har tatt av sminken. Rensevann er som i ordet,  altså vann med tilsatt stoffer som hjelper vannet å rense og få bort sminken, 

Jeg tyr til det veldig omtalte rensevannet fra Garnier, nemlig "Micellar Cleansing Water". Jeg var lenge en tilhenger av et godt og litt dyrt rensevann fra Landcome, som er noe av det beste jeg noen gang har brukt. Men jeg synes at prisen ble litt stiv i lengden og ønsket å finne en nokså like bra men litt billigere alternativ, og det fant jeg virkelig. 

Hvor mye er det egentlig lov å skryte av en sminkefjerner? Denne fortjener ihvertfall heder og ære. Man skulle ikke tro at man fant et slikt godt produkt til rundt kun 60 kroner, men det finnes tydeligvis unntak. 

 

- Så og si hver kveld renser jeg vekk sminken med denne sminkefjerneren ved hjelp av store bomullpads. All sminken blir lett renset bort, og huden min fin fin og ren etterpå. 

- Anbefaler dere virkelig å teste ut denne om dere er på utkikk etter en god sminkefjerner til en billig penge. 

- Tips: Det kan være lurt å påføre en mild fuktighetskrem i ansiktet etter at du har tatt bort sminken ettersom når huden er "vasket" vil den lett bli tørr. 


 

Ønsker dere en kjempe fin onsdag (?) videre!

Klem i fleng :) 

 • 01.06.2015, 19:58

Ukens...


Hei igjen dere!

Som jeg har sagt før så liker jeg å ha "ukens" innlegget på mandager for å på en måte oppsummere uken som var. Det er slik jeg foretrekker det. Så da er det vel bare komme i gang med en liten oppsummering av forrige uke.


 

...CRAVINGS 

- Forrige uka hadde jeg skikkelig cravings på fruktsalat. MEN fikk ikke laget meg det før i dag tidelig.. Mmm så godt det var.

...WANERLUST 

- Forrige uke drømte jeg om vakre Italia. Ååå som jeg har lyst til å reise!!

 

... INSTAGRAM

- Dere må bare følge vakre @emmagriffy, FOR noen fine bilder! Inspirasjon til tusen!!

 

...HØYDEPUNKT

- Forrige ukes høydepunkt må bli konfirmasjonen til broren min. Og selvfølgelig noen gode resultater på vurderinger på skolen :)
 

... MOTIVASJON

- Forrige ukes motivasjon må ha vært at sommeren/sommerferien nærmer seg med stormskritt! Så da er det bare å holde ut de siste dagene/ukene. 

 

 


 

Håper dere likte den lille oppsummeringen. Gi meg gjerne beskjed om det er noen punkt på "ukens" innleggene dere ønsker at jeg skal ta med. Nå skal jeg slenge i meg noe mat før jeg må øve litt videre på en prøve og framføring. Vi snakkes!

Klem i fleng :) 

 • 01.06.2015, 12:08

Monday morning bliss


Hei dere! God mandag!

En ny uke har ankommet, og det er klart for nye muligheter. For min del er denne uke min siste ordinære skoleuke for dette semesteret! Så da er det bare å holde ut litt til. Jeg har forresten fri i dag, men selv om jeg ikke er på skolen så må jeg fortsatt jobbe med skolearbeid, for jeg har to vurderinger igjen før jeg kan ta ferie! Nå skal jeg nyte en nydelig frokostlunsj isch før Anne Line kommer en liten tur på besøk.Ønsker dere en kjempe fin mandag videre!

Klem i fleng ;) 

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits