• 31.05.2016, 18:00

En dose antioksidanter - en dose sunnere kropp


Hei igjen dere!

Etter treningsøkten tidligere i dag cravet jeg så sykt blåbær, så da var jeg bare nødt til å stikke bort i butikken og grabbe med meg en kurv. Blåbær er virkelig en av mine topp fav snacks. Sunt og godt med masse antioksidanter. 


 

HVA GJØR ANTIOKSIDANTER?

Antioksidanter beskytter cellene i kroppen vår mot såkalte frie oksygenradikaler og verner oss på denne måten mot kreft og hjertesykdommer.

  Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 31.05.2016, 14:20

10 grunner til å smile


Hei dere!

Føler jeg snakker om at det er så fint vær i så og si alle innlegg, men det må da være lov å skryte litt av det fine været når vi først har det! I dag viser gradestokken ikke mindre enn 24 grader, solen skinner, men selvfølgelig så skal vinden forstyrre. For håpe vinden gir seg litt i sommer - slik at det kan være mulighet for å sole seg litt mer. 

I dag tenkte jeg å dele 10 fine ting som gjør hverdagen litt bedre. Det er disse tingene vi kaller det lille ekstra, og som gjør dagene våre bli litt ekstra fine. Del gjerne dine "lille ekstra" med meg også, da blir jeg glad! 

1.Fint vær.

2. Snart sommerferie. 

3. Lukten av nytraktet kaffe.

4. Bare føtter i varm sand. 

5. Lukten av solkrem. 

6. Når lønningen kommer. 

7. Friske blomster i hus. 

8. Gode klemmer. 

9. Følelsen av rent sengetøy når du skal legge deg. 

10. Lange, gode samtaler. 

 Ønsker dere en fin tirsdag videre! Håper dagen blir ekstra fin!

Klem i fleng :) 

 • 30.05.2016, 17:42

Review: Bio - Oil


Hei dere!

Jeg som mange andre sliter med litt strekkmerker som ofte kommer i følge av f.eks at man vokser visse steder under puberteten. Og i den sammenheng ønsket jeg å teste ut den svært omtalte bioljen som skal være super mot å fjerne både arr og strekkmerker. 

Etter å ha brukt den i ganske mange uker nå, så ønsket jeg å gjøre en review for dere av denne. 


  

Helt ærlig: så synes jeg ikke at den har gitt meg de resultatene jeg forventet og som jeg håpet på ut i fra andre omtaler. Og når jeg sier over her at jeg har testet den ut i mange uker nå, så mener jeg mange uker. Jeg kan kanskje se en bitte liten forskjell, men det er bare hvis jeg ser veldig nøye etter. Og det er rett og slett ikke bra nok for meg. Kan godt hende at denne virker godt over lang tid typ 6 måneder, men om du ønsker en relativt rask "endring" er ikke denne noe jeg vil anbefale dere dessverre. 

  Har dere noen gode kremer eller oljer mot strekkmerker eller arr dere vil tipse meg med? Ønsker dere en fin mandag videre!

Klem i fleng :) 

 • 28.05.2016, 16:57

Hjemmelaget iskaffe i varmen


Hei dere!

For et vær det er her i Larvik i dag, i hvert fall etter klokka slo 12. Før det var det litt overskyet og da benytta jeg rett og slett meg av å få tid til å få trena litt. Lenge siden jeg har vært så svett og pulsen så høy. Deilig. Timene etter har jeg egentlig brukt ute i solen i det fine været. Bikinien har vært på og jeg har både nippet til hjemmelaga iskaffe og en deilig Breezer i timene som har gått. 

Jeg har skrevet om denne superenkle iskaffen før, men tenkte å gjøre det igjen. Er jo på sånne dager det er ekstra godt med litt kalde drikker. 


 Dette trenger du:

- isbiter laget av sterk kaffe

- melk

- evt. vanilje essens

Slik gjør du:

- Heller ønsket mengde melk i et passe stor glass, og putter ønsket mengde isbiter i melken. For en mer søtere smak kan du tilsette noen dråper med vanilje essens. Vent til isbitene har smeltet litt og rør med et sugerør slik at melken og kaffeisbitene blander seg. Og voila så har du en nydelig og ikke minst sunn iskaffe. 


 Ønsker dere en fortsatt fin helg!

Klem i fleng :) 

 • 27.05.2016, 13:54

Det beste jeg vet


Hei dere!

God fredag! Til lunsj i dag ønsket jeg å lage noe jeg ikke har hatt på lenge, men som jeg er utrolig glad i, nemlig havrepannekaker og denne gangen med banan i røren. Mmm, for en deilig kombinasjon. En supergod lunsj, som i tillegg er ganske sunn.  Til middagen i dag står det hjemmelaget sushi på menyen, det skal bli godt! Og det er jeg som skal lage den.. hehe.

Ønsker dere en fin helg! Ikke lenge igjen til sommerferie nå!

Klem i fleng :) 

 • 26.05.2016, 15:29

Lunch in the sun


Hei dere!

Var så heldig å ha fri i dag, så dagen har blitt nytt ute i det fine været. Håper virkelig at været holder seg slik en stund, og at ikke regnværet kommer helt uforventet igjen. Jeg var en tur i byen istad på byen beste cafè med en venninne - hvor vi nøyt en god lunsj og tok igjen det tapte. Elsker virkelig slike dager. 


 Ønsker dere en fin dag videre i det fine været!

Klem i fleng :) 

 • 23.05.2016, 17:26

Inspired by German interior


Hei dere!

Så godt det føles å endelig være ferdig med eksamen. Nå nærmer sommerferien seg virkelig med stormskritt. Skal bli så godt med noen uker ferie, før siste året på vgs kommer med stormskritt.  Gleder meg så til vi skal være en uke på Mallorca i sommer, kun en måned igjen. Savner virkelig å være i syden, så skal bli godt å få nytt det varme og frodige været. 

Da jeg var i Tyskland for noen måneder siden grabbet jeg med meg et interiørblad som kapret oppmerksomheten min. Synes det er så spennende å kjøpe blader i andre land. Gøy å se hva som inspirerer hver enkelt kultur, og hvordan interiørstilen er i forhold til her. Og jeg må ærlig talt si at jeg ble skikkelig inspirert. Mer eller mindre av bildene da selvfølgelig, forstår det meste av det som står der, ettersom at jeg har hatt tysk i 5 år, men i er jo ikke i hovedsak derfor jeg kjøpte bladet - for å kose meg med tyske interiørord akkurat... hahah. Tenkte jeg bare måtte dele noen av sidene med dere.

 Ønsker dere en fin mandag videre! Håper starten på uka har vært fin så langt :)

Klem i fleng :)

 • 22.05.2016, 16:13

Top 4 lipproducts


Hei dere!

God søndag til dere fine mennesker. I løpet av årene har jeg vært gjennom utallige leppeprodukter, like mange gode som dårlige. I den siste tiden så har det "hopet" seg opp noe favoritter. Flere har vært med meg i flere år, flere er nokså nylige favoritter. Å oppdage produkter du virkelig liker kan være en vanskelig sak, så mitt formål i dag er å dele 4 gode leppeproduker som jeg virkelig kan anbefale i det daglige liv.


  

LUSH lip scrub: er virkelig en must have for alle jenter (og gutter). Generelt er en god leppeskrubb et must. Leppene trenger minst like mye å bli eksfoliert som andre deler av kroppen. Så om du leter etter en god leppeskrubb (som i tillegg smaker godt), så anbefaler jeg dere denne som jeg har sverget til i flere år. 

MAC lipstick i fargen FAUX: Er det en leppestiftfarge som alle bare er nødt til å ha i kolleksjonen sin så er det nettopp denne fargen. Noe finere nude og "hverdagslig" farge finner du ikke. Jeg er så glad i den at jeg har en ekstra på lur når den denne blir tom. 

Clarins instant light lip perfector: Tipper folk er lei av å høre om disse nå? Om du er det, og ikke har en selv så har du kanskje skjønt at det er på tide å adde denne til ønskelisten. Perfekt lipgloss til både hverdags og fest. I tillegg gir den god fuktighet til leppene. 

Clarins lip comfort oil: Denne har jeg snakket masse om i det siste. Virkelig det beste leppeproduktet jeg noen gang har prøvd. Om du ønsker å vite mer om den, kan du sjekke ut innlegget jeg dedikerte kun til den HER

  Ønsker dere en finfin søndag videre! Her skal det øves videre på tyskeksamen som er i morgen...

Klem i fleng :) 

 • 21.05.2016, 16:48

Hard work pays off


Hei dere!

Hallo fra sengen. I dag har virkelig gjespingen gått på for fullt, og øynene har hengt slappe over kinnene. Jeg var ute i går og feiret en venninne, og kan rett og slett si at jeg ikke fikk den søvnen jeg trenger. Men sånn er det noen dager. Om litt kommer Kristiane en tur, og vi skal ha en max kosekveld... haha ...Vi er begge slitne etter alt skolearbeidet som har vært for tiden, så det skal bli godt med en skikkelig etterlengtet jentekveld. Vi snakker film på tvskjermen, taco, masse digg snacks og en deilig dyne tullet godt rundt oss. Er disse kveldene i mine øyne som er de beste. 

Til tross for at jeg har følt meg litt som en levende zoombie i dag, har dagen virkelig vært helt super. Jeg har fått gode tilbakemeldinger på noe prøver jeg har hatt i det siste, og er rett og slett skikkelig happy. HUSK: at selv om det midt i eksamenstiden og i perioden før ferien føles veldig vanskelig og uoverkommelig, så lønner hardt arbeid seg alltid til slutt. Det kan jeg skrive under på. 

Ønsker dere en superfin lørdag videre!!

Klem i fleng :) 
 

 • 20.05.2016, 16:34

Nytt design by KVdesign


Hei dere!

Her om dagen bestilte jeg meg et nytt design fra flinke Kristine Valberg bak KVdesign. Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut både bloggen - og nettbutikken hennes. HER og HER.

Selv om jeg likte det gamle designet mitt ganske godt, så var jeg likevel klar for litt forandring og et mer "avansert" og "proft" design, om man kan si det på den måten. Håper dere liker det nye designet, jeg er i hvert fall veldig fornøyd. 

  

 

 Nå skal jeg gjøre meg klar for bursdag til en venninne. Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :) 
 

 • 19.05.2016, 21:44

Just around the corner...


Hei dere! God kveld.

I dag har jeg og Karoline jobbet med øving til tyskeksamen som er på mandag. I et slikt fag som tysk er det mye gøyere å øve sammen med noen, spesielt når vi vet å ha det gøy med å tulle litt med språket. Tysk er virkelig et rart språk...hehe. I morgen har jeg lesedag, så før den neste dagen også skal bli brukt på litt Deutsch, tenkte jeg det like så godt var på tide å drømme seg litt bort i litt herlig inspirasjon igjen. Eller hva?

Nå drømmer jeg om sommerferie. Lange, later dager i varmen. Sene, koselige kvelder under pleddet med noe godt i glasset. 

 Ønsker dere en fin kveld videre! Og masse lykke til - til alle som har eksamen i morgen.

Klem i fleng :) 

 • 18.05.2016, 19:25

Årets 17.mai frisyre


Hei dere! 

Lovet jo tidligere i dag å vise dere frisyren jeg gikk for på 17.mai. Som sagt så har jeg pleid å gå med hår slett og rett ned, men i år ønsket jeg en annen vri. Jeg prøvde meg først fram litt selv, før mamma måtte ta over. Er ikke bare bare å skulle lage en ny frisyre på seg selv. Men jeg ble i hvert fall veldig fornøyd med det mamma fikk til. Synes virkelig dette er den perfekte bunadsfrisyren. 


 

 Håper dagen deres har vært fin! Kun en måned igjen til det er sommerferie nå, bare å holde ut!

Klem i fleng :) 

 • 18.05.2016, 16:36

17.mai 2016


Hei dere!

Hadde dere en fin nasjonaldagsfeiring i går? Her i Larvik var vi velsignet med nydelig vær og en steikende var sol, nesten litt for varmt. Neida, skal ikke klage. Dagen var nydelig. Vi koste oss med masse god mat og nøt det fine været. Er så koselig å få brukt bunaden igjen, er virkelig det fineste antrekket jeg eier. Nesten litt synd at jeg ikke får brukt den neste år, for da er det russebuksa som skal på. 


 


 

Tenkte å vise dere frisyren jeg hadde i går litt senere i dag. Jeg har egentlig pleid å ha håret slett og nede på 17.mai, men i år ønsket jeg å gjøre noe annet. Stay tuned til bedre bilder senere i dag. 

Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 
 

 • 16.05.2016, 20:17

Fin tur i Stavern


Hei dere!

Hvordan har dagen vært? Jeg har virkelig fått nytt det fine været til det ytterste i dag. Har til og med ligget og solet meg i bikinien (!!!). Etter middagen i dag dro vi en tur for å ta en is i fine Stavern. Jeg er så glad for at jeg bor så nærme denne vakre "byen", og jeg vet med meg selv at en dag flytter jeg tilbake hit. For ja, jeg bodde der da jeg var liten. Virkelig et fint sted å vokse opp på. 
 

  


 Ønsker dere en fin kveld videre, og en fin 17. mai i morgen. 

Klem i fleng :) 
 

 • 15.05.2016, 14:37

Effektiv søndag


Hei dere!

På fredag ble jeg trukket opp til tysk skriftlig eksamen, noe jeg i grunn ble ganske så fornøyd med. Tysk er et språk jeg har hatt i 5 år, og som jeg er ganske så trygg på, så det skal bli spennende. Før jeg kan fokusere 100 % på eksamenslesning så er det en metodeoppgave i sosiologi som skal leveres til uken. Så i dag er det aller kluter inn for å bli ferdig med de siste innleveringene før det er full lesing eksamen. 

Jeg har virkelig hatt en skikkelig effektiv dag i dag med øvelseskjøring tidligere på morrakvisten, vasking av badet, rydding av rommet mitt, skriving av oppgave og nå blogging før jeg skal på jobb om et par timer. Slike søndager liker jeg. Deilig å få unnagjort en del før den nye uken kommer.  Ønsker dere en fortsatt fin pinsehelg!

Klem i fleng :) 

 • 13.05.2016, 16:05

6 things I love


Hei dere!

Jeg så Eirin Kristiansen gjøre dette innlegget her om dagen, og jeg ble inspirert til å gjøre et slikt innlegg selv.  Jeg synes slike innlegg er så koselig å sette sammen ettersom at du virkelig for satt hodet ditt i gang på hva du virkelig elsker og hva som gjør det glad. 


 

RENT SENGEGØY

- Ingen ting er vell bedre enn å krype under nyvasket sengetøy om kvelden? 

EN KOPP KAFFE OM MORGENEN

- En kopp kaffe om morgenene er virkelig helt nødvendig for at jeg skal holde ut hele dagen. Tror mye av det er psykisk ettersom det er begrenset hvor mye koffein som kan finnes i en kopp kaffe, men det hjelper nå i hvert fall meg.  

REISE

- Jeg elsker virkelig å reise, og skulle ønske jeg hadde mulighet til å få reist enda mer. Det får bli om noen år da jeg er ferdig med skole og har opparbeidet meg en stabil økonomi. Da skal jeg reise jorda rundt. 


 

MOTTA OVERRASKELSER I POSTEN

- Jeg blir alltid like glad når det dukker opp en uventet skatt i postkassen, og med skatt mener jeg IKKE regninger, men heller f.eks månedens utgave av Det Nye.  

LAGE MAT 

- Jeg har siden jeg var liten elsket å kokkelere på kjøkkenet, og i en lang periode hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle bli kokk eller baker. Men etter å ha tenkt meg godt om falt det heller over til at jeg kunne ha gleden for å lage mat som en hobby og ikke som en jobb. Kunne jo fort blitt sånn at om man hadde laget mat hele dagen på arbeidsplassen så orker man ikke lage noe når man kom hjem. Og det er ikke noe jeg ønsker.  

FEIRE BURSDAGER

- En stor glede for meg er å feire andre. Og for meg er det å feire andres bursdag like gøy som å feire min egen. 

 Ønsker dere en fin fredag videre! Fortell meg gjerne dine "6 things I love", det er så koselig å høre.

Klem i fleng :) 

 • 12.05.2016, 11:04

Breakfast in the sun


(Det har skjedd noe med designet mitt. Jeg skal prøve å få ordnet det så fort som mulig.)

Hei dere! God torsdag. 

I dag er jeg igjen så heldig å starte 12.20, og ettersom det er så fint vær i dag også benyttet jeg meg av muligheten til å spise frokosten min ute i dag. Det blåser litt mer i dag enn det har gjort andre dager, men det var likevel veldig deilig å nyte dagens første måltid ute i solen. 


  Ønsker dere en fin dag!

Klem i fleng :)

 

 • 10.05.2016, 17:17

5 mål for mai


Hei dere! 

Nå har det vært et par dager siden jeg var innlogget her. Først og fremst har jeg vært syk og hanglete de siste dagene, i tillegg til at det har vært en del vurderinger på skolen. Så jeg har rett og slett ikke hatt mulighet til å oppdatere slik jeg egentlig skulle ha ønsket. Men nå er jeg tilbake etter et par dager fri, nesten frisk. 

Hver måned pleier jeg å sette meg mål, og disse målene pleier jeg å dele med dere - noe jeg tenkte å gjøre denne måneden også. Jeg tror maimåned kan bli en fin måned, selv om den er preget av mye skolearbeid. 


  

1. Kjøpe ny tlf. Jeg hadde bestemt meg i april for at i mai da skulle jeg få bestilt meg en ny mobil. Så i forrige uke kom den endelig i posten. En etterlengtet Iphone 6s. 

2. Lese en bok. Jeg er en person som finner det å lese en bok veldig avslappende. Og nå som vi er inne i en eksamensperiode med masse stress kan det være godt å få koblet ut litt med en god bok i hånden. 

3. Lage ny bakgrunn. I mai ønsker jeg å lage en ny og inspirerende, sommerlig bakgrunn til pc'en min. 

4. Trene minst 2 ganger i uka. Skal ikke stikke under en stol at det ikke har blitt prioritert så mye tid til trening for tiden. I det siste er det skole som har stått høyest på prioriteringslista, men framover skal trening også bli høyt prioritert. 

5. Spare BSU. Jeg var i banken i forrige uke og fikk opprettet egen BSU konto. Så framover skal jeg bli flink til å sette av penger til boligsparing hver måned. Ønsker dere en fin tirsdag videre. Håper været er like fint hos dere som det er hos meg. 

Klem i fleng :)m

 • 06.05.2016, 13:48

Today's rescue


Hei dere!

I dag våknet jeg med sår hals, feber og verkende kropp klokka 8, så alt for tidlig. Så fra klokka 8 til nå har jeg så og si bare ligget under dyna med en kopp tea og litt CuraMed ved siden av meg. Neste uke er full av vurderinger på skolen, det passer egentlig veldig dårlig at jeg har blitt syk akkurat nå. Ettersom at jeg hadde planlagt å få gjort en del i dag.  Så jeg får bare utnytte den tiden nå som feberen har roet seg å få gjort unna litt skolearbeid. Jeg vil forresten tipse dere denne teen jeg drakk fra Pukka. Den inneholder sitron, ingefær og honning noe som er supert mot sykdom og spesielt sår hals og forkjørelse. Så jeg ble veldig glad da jeg fant den teen da jeg rotet i skapet etter noe som kunne lindre den såre halsen litt. Anbefales virkelig altså. Var som om den rensket halsen og bihulene skikkelig. Today's rescue altså. 

 Ønsker dere en fin fredag!

Klem i fleng :) 

 • 05.05.2016, 12:39

Et blad med et viktig budskap


Hei dere!

I går mottok jeg den nyeste utgaven av Det Nye i posten, slik som jeg gjør hver måned. Er virkelig en herlig følelse å hver måned alltid kunne forvente en liten overraskelse i posten. Elsker virkelig den gleden av å abbonere på et blad. 

I denne månedens blad er Sophie Elise gjesteredaktør for årets usminket-utgave. Er utrolig bra konsept i mine øyne. 156 sider usminket hvor 8 ++ kjente jenter stiller opp uten sminke i et av Norges største magasiner. Tror dette kan være med på å hjelpe andre jenter til å bli mer sikre på seg selv når det kommer til å gå ut døren uten sminke en gang i blant. For hvorfor er det slik at vi sjelden tørr å gå ut av huset uten sminke? Er det fordi vi føler oss presset til å måtte sminke oss? Er det fordi vi har så innmari lyst eller er det fordi det gjør at vi føler oss bedre? Tror nok de fleste har sine individuelle svar, men at i en oppsummering av alles utsagn så kan vi nok konkludere med at de fleste mener at sminken gjør at vi føler oss mer tilfreds med oss selv og i møte omverden. 


 


 Løp og kjøp bladet når dere får muligheten. Om det så skal være at du kun skal kjøpe en utgave i år - så kjøp i hvert fall denne utgaven. (Dette er ikke reklame)

Ønsker dere en fin langhelg videre! 

Klem i fleng :) 

 

 • 04.05.2016, 17:23

My new baby


Hei dere!

Sjekk hva som kom i posten i går! En veldig etterlengtet Iphone 6s i rosegull. Midt oppe i kaoset av øving på matteprøve dukket den opp, og jeg var (er) i ekstase. Endelig er den min, etter 3,5 år med en snart ubrukelig Iphone 5. Jeg er bare så fornøyd og den er bare så fin. 


  


Ønsker dere en fin langhelg! Kos dere i kveld!

Klem i fleng :) 

 • 02.05.2016, 20:46

Inspiration for my room
 

Hei dere! Er ikke disse rommene bare helt skjønne? Tenk dere å krabbe ned under dyna i en av disse fine sengene etter en lang dag? Ville ikke det bare vært helt nydelig? Som å sove på skyer. 

Hvordan har mandagen deres vært? Blåmandag? Kickassmandag? Min har faktisk vært ganske så fin - og jeg ser fram til en relativt kort skoleuke. 

Ønsker dere en fin kveld videre. 

Klem i fleng :) 

 • 01.05.2016, 16:51

April faves 2016


Hei dere! God søndag.

I april som alle andre måneder har det samlet seg opp noen favoritter hos meg. Flere av disse har vært favoritter før også, og flere har nylige blitt favoritter. Jeg liker å dele mine favoritter mer dere, slik at dere kan få øyne opp for disse produktene, og dere får prøvd de ut dere også. 


 ~ URBAN DECAY BASICS NAKED 2 - de beste baseøyenskyggene jeg har prøvd. Perfekte til alle sesonger. 

~ CLARINS LIP OIL - denne er min soleklare favoritt til leppene gjennom tidene. Les mer om den HER

~ BALEA WASHGEL (Kjøpt på DM i Tyskland) - en utrolig god ansiktsrens som jeg bruker sammen med den rosa "rensesvampen" dere ser på bilde. 

~ MAYBELLINNE LASH SENSENSIAL - en av mine favorittmaskaraer. Gir fin lenge og volum. 

~ MAC PRO LONGWEAR CONCEALER - beste concealeren ever. Liker best å påføre den med en beautyblender.  Ønsker dere en fin søndag videre. Håper solen skinner like fint hos dere som den gjør hos meg i dag. 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits