• 31.05.2015, 17:34

Bildedryss fra helgen


Hei dere!

Det har blitt noen dager vekk fra bloggen denne helgen, etter som vi har styret med konfirmasjonen til broren min hele helgen. Har derfor ikke hatt tid og energi til å oppdatere dere før nå. Konfirmasjonen var i går, og dagen startet relativt tidelig. Så da var det å tre på seg bunaden igjen og komme seg av gårde. Feiringen var utrolig fin, med god mat og kaker og hele familien. Jeg elsker slike sammenkomster. I tillegg var noen gode venninner av meg servitører, noe mamma satt veldig stor pris på. Her er et lite bildedryss av dagen:

Flinke jentene!!


I dag har jeg styret med å lage cupcakes til konfirmasjonen til lillesøstra til en venninne av meg. Nå er de levert, så da er det bare å jobbe videre prøvelesing. Er så lei av å måtte bruke fridager på skolearbeid! Godt det snart er ferie.

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre!

Klem i fleng ;) 

 • 28.05.2015, 21:23

Gorgeous summer inspo


Hei dere!

Kom akkurat hjem fra å ha ordnet og pynta på lokalet der broren min skal ha konfirmasjonen sin på lørdag. Det tok mye lengre tid enn jeg forventa, så er ganske sliten nå.. Men før jeg kan legge meg må jeg få gjort ferdig en mattepresentasjon.. Guud som jeg gleder meg til å bli ferdig alle prøver å framføringer, og å bare starte på en lang og deilig sommerferien..

Og ettersom jeg drømmer om sommer og ferie for tiden, tenkte jeg å dele litt deilig sommerinspirasjon med dere. 


//bilder fra weheartit 

Ååå, som jeg lengter etter sommer og fint vær...Håper dere har hatt en fin dag så langt! 

Skal noen av dere følge med på finalen av Paradise i kveld? Hvem tror dere vinner? Mine favoritter er Martine og Pierre - de er så søte. 

Ønsker dere en fin kveld videre!!

Klem i fleng ;) 

 • 27.05.2015, 11:32

For en dag!!


Hei dere! God onsdag.

Dagen startet som vanlig ved at jeg forsov meg litt, gjorde meg klar og stressa til bussen. Da vi kom på skolen fikk vi beskjed om at læreren ikke var der i dag, så fikk vi dra hjem å ha selvstudium. Så da var det bare å forte seg til bybussen for å rekke den, noe jeg gjorde akkurat. Jeg var sikkert et fint syn da kan jeg tenke meg. Svett og stressa. Så nå sitter jeg hjemme og øver på prøver og gjør lekser, men jeg spiser en deilig lunsj. For vi starter nemlig ikke før 14, ettersom de andre timene også er selvstudiumstimer/fritimer. Disse er gull verdt i dag kan jeg love dere, ettersom jeg har så mye å gjøre.  

Nå får jeg gå tilbake til skolearbeide!! Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre! Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 • 26.05.2015, 20:13

Metallic Tattoo


Hei dere! God tirsdag.

Tenkte bare å vise dere kjapt "tatoveringene" jeg fikk raska med meg å kjøpt i stad da jeg skulle forte meg å kjøpe en konfirmasjonsgave til lillebroren min. Hadde ikke mulighet til å være så lenge på senteret ettersom jeg har så utrolig mye å gjøre denne uka.. Det positive er at når disse siste stressende ukene er over, så er det endelig sommerferie! Vi får bare holde ut.

Jeg gleder meg til å få litt brunfarge og sprade rundt i disse fine metalliske tatoveringene til sommeren :)

Fine? Jeg elsker dem. Hehe, jeg er sikkert en av de siste som har fått skaffet meg slike. Bedre sent enn aldri - si. 

 

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag videre! Nå må jeg sette meg tilbake til prøvelesing igjen...

 

Klem i fleng :) 

 • 25.05.2015, 20:05

Ukens...


Hei dere! 

God Mandag! Ganske sen oppdatering i dag som skyldes at store deler av denne dagen har gått å øve til diverse prøver. Og etter å ha sittet intenst med naturfag foran meg i noen timer kan man si at jeg utvikla en ganske så intens hodepine. Jeg vet ikke om det skyldes at jeg ikke hadde fått noe særlig frisk luft eller om det bare var at jeg var sliten, men en times nap trengte jeg ihvertfall. Og etter denne lille "nappen", var det tid for litt øvelseskjøring.I dag gikk det mye bedre en forrige gang så satser på at det går fremover de neste gangene også. Uff.. nå ble det litt mye skravling her... Vi får gå over til det dette innlegget egentlig skal handle om..


I motsetning til alle andre bloggere, liker jeg å ha det såkalte "ukens.." innlegget på mandager. Slik at det på en måte blir en oppsummering av uken som var. La oss starte!

 

... CRAVINGS 

Er det lov å si at jeg hadde cravings på sommerferie? Eller kanskje Frozen Yoghurt. Ja, takk begge deler sier jeg. 
 

...WANTIE

Det kan du finne i mitt forrige innlegg HER!

 

...INSTAGRAM

Kristin Gjelsvik! OMG! Om du ikke følger henne fra før av så er du nødt til å gjøre det nå! Du kommer ikke borti mer livsglade og fargerike bilder, noe som gjør hele hverdagen og livstilværelsen din bedre. Kan jo være derfor hun er en av mine favorittbloggere også, bak bloggen styleconnection.blogg.no
... BLOGG

Jeg skal ikke skjule at jeg leser en DEL blogger daglig. Men for at jeg skal gidde å klikke meg inn på de sammen nettadressene hver dag så må det være noe med bloggen. Noe litt spesielt. Også er jo kvalitet også veldig viktig for min del hvis jeg skal gidde å lese en blogg. Jeg vil jo tross alt bli inspirert eller motivert. Jeg kunne selvfølgelig tatt fram de bloggene jeg har lest i mange år (blant annet flere av de som ligger høyest på blogglisten), men jeg velger å dele med dere en blogg jeg har lest en stund nå, som den siste tiden har blitt en av mine favoritter. Hun oppdaterer jevnlig, har et ryddig design, nydelige bilder og veldig interessante innlegg. Forrige ukes blogg må bare bli krist.in

...HØYDEPUNKT

Forrige ukes høydepunkt må bli den etterlengtede sushidaten med Kristiane. Er alltid så koselig å ta igjen det tapte, og oppdatere hverandre på sladder (neida).. sammen med det beste vi vet! Sushi! Var i grunn litt kjipt at servicen var elendig den dagen, og sushibitene mine falt sammen... men men...

 

Jeg tok litt andre punkter enn jeg pleier, men jeg håper dere likte det! Ha en fin mandag videre.

Klem i fleng ;) 

 • 24.05.2015, 16:09

On my wishlist


Hei dere! God søndag.

I dag er det dårlig vær igjen - som vanlig. Det er kun en dag med fint vær før det blir flere dager med regn og sur vind igjen... og jeg som hadde tenkt meg på en liten joggetur i dag. Jeg får håpe på at regnet roer seg ned litt, slik at jeg får kommet meg litt ut ihvertfall. Hadde vært veldig gøy å fått til hele 6 treningsøkter denne uken. Jeg får prøve å være flink neste uke også, selv om uken som kommer er ganske stressende og dagene går i ett. 

Som en liten pause fra litt skolearbeid, så tenkte jeg å vise dere et par ting jeg har på ønskelisten for tiden. Jeg må virkelig få kjøpt meg litt mer sommerklær! Det er har jo kommet SÅ mye fint nå.

 

1.HER 2.HER 3.HER 4. HER 5. HER 

De to nederste toppene fra Styleconenction.no er musthaves.. veldig synd at den med popcorn er utsolgt! Men satser på at den kommer på lager igjen. Kjoletoppen fra BikBok opperst i venstre hjørne er også en musthave, den MÅ jeg bare få skaffet meg.

 

Nå er det tilbake til øving på prøver og lekser, før det snart er middag! Ønsker dere en kjempe fin søndag videre.

Klem i fleng ;) 

 

 • 23.05.2015, 16:52

Oppskrift på hjemmelaget sitronskrubb

 • Category: DIY

Hei dere! God lørdag!

I dag skinner endelig sola litt igjen. Kjempe deilig at det er litt fint vær for en gang skyld selv om det blåser litt. Tideligere i dag har jeg vært litt barnevakt, og sittet litt ute i sola med det beste jeg vet. Nemlig lekser. Har en del avgangsprøver som sagt før sommerferien kan begynne, og er viktig å fokusere på de. 

Jeg har også testet meg ut på å lage en hjemmetlaget skrubb eller peeling om du vil. Og i den sammenheng så tenkte jeg å dele den veldig enkle oppskriften med dere.

Dette trenger du:

- Litt sitron

- Sukker

- Salt (funker best med havsalt.. noe jeg ikke hadde)

- Olje (du kan bruke hvilken som helst olje du foretrekker å bruke)

- En krukke til å ha skrubben i

 

~ Det eneste du trenger å gjøre er å blande ingrediensene helt med den mengden du selv ønsker fram til du får ønsket konsistens. Og så kan du godt sette den litt i kjøleskapet en liten stund slik at den blir litt fast. Skrubbe/peeling er best å bruke i dusjen. Så jeg anbefaler å bruke denne under en varm dusj ikke så alt for lang tid (dager) etter at du har laget den. 

 

Gleder meg til å bruke skrubben! Håper dere vil prøve den ut også!

 

Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 22.05.2015, 19:50

Summer essentials


Hei dere! God fredag! 

Endelig er det helg igjen, og sommerferien nærmer seg med stormskritt. Før jeg kan ta en velfortjent ferie står et par prøver igjen for tur i avgangsfagene. Blir nok et par stressende uker framover. 

Tenkte å vise dere noen av mine sommer "essentials" (jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det på norsk, haha). Ettersom sommeren start runder hjørnet og solen omsider (forhåpentligvis) titter frem, er det lurt å ha klart noen freshe solbriller, en fin bikini og en passende solkrem. Ooog selvfølgelig den perfekte sommerduften!!


Bikinitopp//Hm, Bikinitruse//BikBok, Solbriller//BikBok, Parfyme//Victoria's Secret, Solkrem//Harmoni, Cleanser//Emma S, Notatbok//Styleconnection.no, Lipbalm//Baby lips i fargen Pink Punsh

 

Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld!! Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 

 • 21.05.2015, 21:23

Vinneren av giveawayen


Hei dere!

Jeg har akkurat kommet hjem fra ukens fjerde treningsøkt. Kjempe stolt over at jeg har fått til å trene så bra denne uken. Men ettersom jeg så og si akkurat kom hjem fra trening, så blir det en litt sein oppdatering i dag. Men i dag tenkte jeg å trekke vinneren av Giveawayen jeg startet for noen uker siden. Skulle egentlig gjøre det i går, men det ble det ikke tid til.

Jeg følte at jeg måtte trekke vinneren på den mest rettferdige måten jeg kunne komme på, derfor trakk jeg vinneren av produkter fra REN på random,org. Her er vinneren:

 

Vinneren ble den som var nummer 6. i kommentarfeltet - og det var Julie Eikeland! GRATULERER! Jeg sender deg en melding snarest :) 

 

Ønsker dere en kjempe fin torsdag videre!!

Klem i fleng :) 

 • 20.05.2015, 17:35

Some inspiration


Hei dere! God onsdag!

Før jeg kommer meg ut på en liten joggetur, og forhåpentligvis en liten øvelseskjøringtur (må virkelig få øvelseskjørt mer nå, hvis jeg skal greie å ta bil-lappen om 11 måneder), så tenkte jeg å dele litt deilig inspirasjon med dere. Bilder er min største inspirasjonskilde, og de mest inspirerende bildene henter jeg fra weheartit og pintrest. De to sidene kan jeg drømme meg bort i - i timesvis. 

Fin inspirasjon? 

 

Jeg tenkte å trekke vinneren av giveawayen i kveld! Så nå er siste sjanse for å melde seg på. Det kan du gjøre HER.   (Har ikke tid til det i kveld, dessverre) 

Nå får jeg slenge på meg treningstøyet snart, og få kommet meg ut på denne ukens tredje treningsøkt! Jeg er SÅ fornøyd med å ha fått til tre treningsøkter allerede denne uken.. Noen uker har jeg kun fått til en eller to i løpet av hele uken.. Men denne uken vet jeg at jeg skal få til trening ihvertfall de fem ukedagene. 

Ønsker dere en super fin ettermiddagen videre!

Klem i fleng :)  

 • 19.05.2015, 20:02

Ukens...


Hei igjen dere!

Da var det klart for forrige ukes oppsummering, som vi liker å kalle "ukens". Forrige uke var en deilig uke med kun 3 skoledager, og 17. Mai på søndag. Skulle gjerne hatt et par ekstra fridager denne uken også... Jeg kjenner at skolemotivasjonen bare synker lenger og lenger vekk fra meg... 

 


 

...CRAVINGS 

Forrige uke crava jeg veldig på iskald og deilig limonade, og det fikk jeg jo kjøpt meg på lørdag.. Mm, den var virkelig nydelig. 

 

...WANTIE

Ønsker meg sommerferie!NÅ!! 

...WANDERLUST

... Drømmer fortsatt om hvite strender, kalde drinker og turkist hav. 

 

... INSTAGRAM 

Forrige ukes instragram, må bli en av mine favoritter. Nemlig vakre Åshild Ringhus sin bruker. Hun vant DETNYE-jenta 2014, og legger ut masse fine og inspirerende bilder ganske ofte. 

 

...TRE HØYDEPUNKTER

1. Vi hadde fri på torsdag og fredag!!

2. På torsdag passet jeg gudbarnet mitt på formiddagen, og var på jentekveld på ettermiddagen.

3. 17. Mai (trenger ikke si mer) 

 

... SANG

Ettersom forrige uke var de siste dagene som russ for russen, ble sangen under her spilt av en del. Og man kan si at den har klistret seg litt til hjernen min.. hehe


Nok en oppsummering av overstått uke. Håper dere likte det! Har akkurat kommet hjem fra ukens andre treningsøkt, så nå får jeg slenge meg i dusjen. 

Ønsker dere en fin tirsdagskveld!

Klem i fleng :) 

 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER, den blir trukket om noen dager) 

 • 18.05.2015, 10:06

Gårsdagens feiring


Hei dere!

GRATULERER MED DAGEN! (i går) 

Jeg rakk dessverre ikke å oppdatere dere i går. Dagen fløy av gårde og før jeg viste ordet av det var klokka blitt nesten tolv på kvelden. Enda godt at jeg ikke starter før 12:20 i dag. Dagen i går startet med å se på korpset som gikk forbi huset vårt, før det var å få på seg bunadstyret, og få fortet seg opp å sett på barnetoget. Etter barnetoget, var det duket for de tradisjonelle sangene og talene før vi gikk ned til besteforeldrene mine for kjempe deilig spekemat og kaker. På kvelden fikk jeg av meg bunaden (*den følelsen*) og dro jeg til en venninne på grilling, som var superkoselig. Jeg har ikke tatt så veldig mange bilder av dagen, etter som at jeg føler det er en dag hvor man tilbringer dagen med venner og familie og feirer Nasjonaldagen vår, og at kamera kan da godt ligge litt i skjul... men noen bilder ble det da.

Nå blir det litt frokost her, før jeg drar på den ene skoleøkten jeg har i dag. En kjempe deilig start på uken! 

Ønsker dere en super fin mandag videre! Måtte uken bli fantastisk!!

Klem i fleng :)

 

 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER, den blir trukket om noen dager) 

 • 16.05.2015, 15:29

Verdens største croissant og Jenny Skavlan i det DETNYE


Hei dere! God lørdag.

Det dårlige været har uheldigvis kommet tilbake, og jeg krysser alt jeg har for at det forsvinner i løpet av dagen slik at det blir fint vær til i morgen. Det hadde vært så bra! Jeg kom nettopp hjem etter å ha handlet og øvelseskjørt litt med mamma. Kommer jeg noen gang til å greie å ta lappen når jeg får så lett panikk, haha?

På butikken istad fikk jeg mamma til å kjøpe med seg de STØRSTE croissantene jeg noen gang har sett. Måtte også teste ut en ny Limonade som har kommet ut. For en deilig lunsj!!
 

Kan jeg bare si hvor mye jeg beundrer DETNYE's nye utgave? Folk spekulerer i om det er kun for PR, men jeg mener nå uansett at det er veldig bra det de har gjort. Se bare på Jenny Skavlan, som fronter denne utgaven, og er DETNYE's ansikt (og kropp) utad i denne månedens utgave. Det står mye respekt til denne dama. Jeg digger henne. Er ikke alle som hadde turt å være på framsiden av et av Norges største blader, usminket og hvor hun også viser et par strekkmerker. Det viser bare at hun er mer fantastisk og ekte enn jeg trodde.(Men det skal også sies at om jeg hadde sett så fin ut som Jenny gjør uten sminke, så skulle jeg jammen meg gått oftere uten.. Uheldigvis er det det ikke slik..) Men denne utgaven er et flott eksempel på at vi alle er forskjellige, og vi alle ser forskjellige ut. Ooog godt er det! SÅ en stoor klapp til vakre Jenny. DU er et STORT forbilde. (Og selvfølgelig en stoor klapp til de andre vakre damene som også stilte opp i denne utgaven)

 

Ønsker dere en fantastisk lørdag videre! 

Klem i fleng :) 

 • 15.05.2015, 14:14

Ny på håret


Hei dere!

Jeg kom akkurat hjem etter å ha ventet lenge for å få en hårklipp hos frisøren. Endelig ble det min tur, og jeg ble veldig fornøyd. Man ser ikke veldig forskjell men jeg har klipt de VELDIG slitte tuppene, samtidig som jeg har klipt det opp litt, og gjort det litt lettere. Kan faktisk ikke huske sist jeg var hos frisøren. For de siste årene er det mamma som har klipt meg, ettersom jeg bare har klippet tuppene. Men nå hadde jeg lyst på en liten forandring.


Her ser dere et før og etter bilde. På "før" bilde hadde jeg akkurat dusja, og lyset er litt annerledes, men dere ser en liten forandring på lengden.

 

Nå får jeg komme meg ut i det fine været! Ønsker dere en kjempe fin fredag!

Klem i fleng ;)

 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER) 

 • 14.05.2015, 16:35

Trilletur i finværet


Hei dere!

Endelig kom finværet, ihvertfall for en liten periode! I dag har jeg passet det skjønne gud-barnet mitt i noen timer, kjempe koselig. I og med at været var så fint, så har vi hatt muligheten til å gå en del turer i dag. Var en periode det ble så varmt at jeg nesten trodde jeg var i Syden. 


Nå har han blitt hentet, så nå skal jeg slappe av litt før jeg skal gjøre meg klar til jentekveld hos en venninne i kveld.

 

Håper dere nyter fridagen, og forhåpentligvis fint vær. Vi snakkes.

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 13.05.2015, 14:54

Dagens inspirasjon #2


Hei dere! God onsdag!

Joho! Kom ikke opp i skriftlig eksamen i dag!! Er i lykkerus!! Er bare rundt 20 % prosent av vg1 elevene som kommer opp, og jeg var så heldig å være blandt de 80 % som ikke kom opp! Nå er det bare å krysse fingrene for at jeg slipper muntlig eksamen også ;)

Mens jeg sitter her med et smil om munnen leter jeg etter litt inspirasjon, som jeg stort sett gjør hver dag, og tenkte at jeg kunne dele litt inspirasjon med dere igjen. Er så gøy å se hva andre synes inspirere dem. 

   

//bildene er hentet fra weheartit 

 

Q: Mye fine inspirerende bilder? Kom noen av dere opp i eksamen i dag?

Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!!

Klem i fleng ;) 

 

 

(Ikke glem å bli med på givewayen HER

 

 • 12.05.2015, 16:36

Tre tips for å beherske en stressende morgen


Hei hei dere! God tirsdag!

Jeg tror nok vi alle opplever disse stressende morgenene hvor du kanskje har tatt litt for mye på slumreknappen på alarmen, og tiden som er igjen til alt som skal gjøres er knapp. Slik er det for meg så og si hver morgen. Eller rettere sagt var (og noen ganger fortsatt er). I den anledning tenkte jeg å dele mine tre beste tips for å beherske en stressende morgen:

1. Planlegg antrekket for neste dag

- Legg fram alt du skal ha på deg til dagen etter, så slipper du å bruke opptil 10 minutter av den korte tiden du har på morgenen til å rote gjennom skuffene dine etter klær. 

2. Pakk bagen/vesken/ sekken...

-...din klar med alt som skal være i den. (Så mye som mulig som kan pakkes dagen før.) Pakker du bagen din dagen før så slipper du å stresse rundt å lete etter det du trenger. Et stressende hode blir fort susete, noe som resulterer i at det tar enda lengre tid å finne tingene man leter etter.

3. Ikke utsett og utsett alarmen..

- 10 minutter - 15 minutter ekstra søvn hjelper egentlig ikke noe særlig. Det har du kanskje merket. Så istedenfor å utsette og utsette alarmen flere ganger helt til du får alt for dårlig tid, så er det mye lurere å heller stå opp når alarmen ringer for første gang. For de 10 -15 minuttene du får ekstra da er gull verdt på en stressende morgen. Ønsker dere en kjempe fin dag videre! 

Klem i fleng ;)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 11.05.2015, 16:46

The perfect brunch


Hei igjen dere!

Startet seint i dag også, og hadde derfor god tid til en lang og god brunsj. Etter å ha mikset litt ingredienser etter å ha vært på butikken og stekt dem ferdig, fikk jeg Anne Line på døra. Alltid koselig å nyte et bedre måltid med en god venn ;) hehe. 

 ~ Spinatpannekaker med vaniljekesam og blåbær - smoothie og Bixit  ~ 
(Oppskriften fant jeg HER

 

Nå får jeg øve litt til matteprøven som er på onsdag! Sommerferie? Kan du komme raskere?

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre!!

Klem i fleng ;) 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 11.05.2015, 09:00

Ukens...


Hei dere! God mandag.

Enda en ny uke er ankommet, og vi er enda et skritt nærmere sommer og (litt) fri. Slik som forrige mandag, tenkte jeg å ha et "ukens" innlegg. Selv synes jeg det er interessant og morsomt å lese, i tillegg til at det er litt annerledes.

...CRAVINGS 

Vannmelon. For helt vann i munn når jeg ser bilder av vannemelon på weheartit for tiden. Og her om dagen da jeg var på butikken var det like før jeg kjøpte med meg en hel, svær melon. Hadde nok blitt i meste laget å spise hele for meg selv... eller kanskje ikke? Var uheldig at det ikke hadde kvarte eller halve... Men for invtere noen over på litt vannmelon denne uken, slik at jeg får vekk lysten.. hehe

 

...WANTIE

Jeg ønsket meg veldig DENNE Kimonoen fra Bik Bok (som dere kan se i forrige anntrekks post HER, og jaggu fikk jeg kjøpt meg den på fredag. *Lykkerus*

...WANDERLUST

Forrige uke drømte jeg om shopping i vakre London, eller et fint annet sted i England. Må få tatt meg en tur dit i år, på forhåpentligvis en koselig jentetur.
... INSTAGRAM

Jeg har lenge følgt denne brukeren. Emma Kvam inspirerer og kryddrer instagram med sine fine og inspirerende bilder. Dere MÅ bare følge henne. (emma_kvam)

 

...TRE HØYDEPUNKTER

1. Forrige uke hadde vi mange fritimer, noe som var utrolig deilig.

2.  Fikk meg sommerjobb. 

3. Koselig bursdag på søndag til fetteren og onkelen min. 

 

...SANG 

Denne sangen har vært min favoritt denne uken: 
 

Nok en liten oppsummering. Håper dere likte det. Ønsker dere en kjempe fin mandag (og uke).

 Klem i fleng :) 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 

 

 • 10.05.2015, 14:07

Today's outfit


Hei dere! God søndag.

I dag skinner solen endelig. Har vært utrolig kjedelig med dager fylt av bare regn og sur vind. Skal i bursdag til fetteren og onkel min i dag, og etter som det var så fint vær her i dag så fikk jeg knispet noen bilder av dagens antrekk.

Skjørt og Topp - Cubus, Kimono - Bik Bok, Solbriller - Bik Bok, Sko - Converse, Armbånd - Secrets by B, Clutch - By Malene Birger 

 

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Er det fint vær hos dere i dag?

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem i bli med på giveawayen HER

 • 09.05.2015, 14:39

Spicy tuna wrap and lemon water


Hei dere!

Har dere hatt en fin lørdag så langt? Her i gata har det vært/ er det dugnad i dag, så jeg har hjolpet litt til der, før jeg dro på butikken for å kjøpe litt ingredienser til en deilig lunsj. Været er så deprimerende i dag også, så jeg har ingen ide om denne dagen vil bringe... 

Nå skal jeg ihvertfall kose meg med de nydelig tunfisk wrapene jeg laget til meg og broren min. Så snakkes vi senere.

 

Ønsker dere en fin lørdag videre!

Klem i fleng ;)

 

 

(Ikke glem i bli med på giveawayen HER

 • 08.05.2015, 17:24

Giveaway - vinn produkter fra REN


Konkurransen er avsluttet!! 

Hei dere!

Endelig er det fredag igjen. Skal bli sykt deilig med helg selv om uka ikke har vært så særlig slitsom. Har så og si startet seint hver dag, og i dag hadde vi kun en time. 

Siden det går mot sommer, hvor man blant annet ønsker en fin og ren hud eller lepper som ikke er tørre, tenkte jeg at jeg like så godt kunne ha en liten giveaway til dere. Jeg gir bort dette settet fra REN - clean skincare, som skal pleie leppene dine, slik at all død hud forsvinner, og at de blir klare for noen freshe leppestifter til sommeren. 

I  dette settet er det en  Mineral Lip Balm (som jeg har hørt utrolig mye bra om), og en maske til leppene. Viste faktisk ikke at det fantes masker til leppene. Så spennende.

 

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen av dette settet er:

* Å legge igjen en kommentar om at du er med, og e-post adressen din slik at jeg kontakte deg om det er DU som vinner.

 

Lykke til! Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld!!

Klem i fleng ;) 

 

 • 07.05.2015, 17:40

Energipåfyll før trening


Hei dere!

Tenkte bare å oppdatere dere kjapt før jeg må løpe av gårde til bussen til trening. Etter en lang dag er det alltid behov for litt påfyll av energi før man skal avgårde å tappe litt energi igjen på trening, så da blir det en coco choclate naturdiet bar, litt tørket mango og litt banan på meg.


 

Ønsker dere en super kveld videre! 

Klem i fleng :) 

 • 06.05.2015, 11:16

Lazy morning


Hei dere! God morgen.

Starter seint på skolen i dag også, så deilig. Fortet meg bort i butikken i stad for å kjøpe meg noe deilig brunsj, men som alltid så har ikke butikken det beste utvalget, og naturligvis ikke det jeg hadde mest lyst på.. Fant ihvertfall noe godt til slutt da. Nå får jeg hive i meg maten, mens jeg leser på noen geografinotater til prøven i dag før jeg må løpe til bussen. 

  

Ønsker dere en kjempe fin lille-lørdag!

Klem i fleng :) 

 • 05.05.2015, 16:40

My workout essentials


Hei dere! God tirsdag!

Tusen takk for mange koselige kommentarer i det siste det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg tenkte bare i stikke innom for å vise dere min treningsoutfit for senere i dag, og hva jeg skal ha med meg. Som dere ser under går det som regel i svart og rosa, hehe.

Sko // Nike Air Zoom, Flaske // Nike,  Tights og Topp // HM, Matte // Casall

 

Nå skal jeg snart av gårde på trening. I dag blir det Puls Step på treningsenteret! Så gøy :) Ha en super tirsdag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 04.05.2015, 18:55

Dagens inspirasjon


Hei igjen dere! Har mandagen deres vært fin så langt?

Mellom lekser og stress trenger man en pause hvor man slapper av med en kopp med god og varm te, mens man leter etter inspirerende bilder. Synes alltid det er så gøy å se hva som inspirerer andre, og hva slags bilder andre deler. Så derfor tenkte jeg å dele med dere dagens inspirasjon for meg:


//bilder fra weheartit 

 

Nå må jeg få gjort litt mer lekser og få øvd på ENDA en prøve. De prøvene tar aldri slutt... Ønsker dere en kjempe fin mandagskveld videre!!

Klem i fleng ;) 

 • 04.05.2015, 10:23

Ukens....


Hei dere! God mandag.

Det er en ny uke igjen, men nye muligheter. I dag tenkte jeg å dele et innlegg som kalles "ukens", slik en del andre bloggere også gjør. Den type innlegg er en slags oppsummering av hva slags cravings og kanskje favoritter en har hatt den uken. Synes det er utrolig gøy å lese slike innlegg selv. Så her har dere min. Jeg velger å inspirere meg litt av hvordan Kristin (styleconnection.blogg.no) har gjort det. Enjoy. 

...CRAVINGS

Denne ukens cravings må ha vært sorbet is. Og jaggu fikk jeg meg det i går på Stavernsturen. Mmm, finnes ikke noe bedre når solen steiker på kroppen. 

 

...WANTIE

Vår/Sommer kolleksjonen til Bik Bok nå er bare helt nydelig. Spesielt kjolene. Så på ønskelisten er et par sommerkjoler derfra. Kanskje DENNE eller DENNE, eller kanskje DENNE ? Eller alle tre.. hehe. (adlinker) 

...WANDERLUST 

Forrige uke som alle andre uker, drømte/drømmer jeg om hvite strender, turkist hav og fargeriker drinker. Kunne godt meg å ligget på stranda i Bali nå altså. Noe som er med meg?

 

...INSTAGRAM 

Forrige uke fikk jeg øyene opp for brukeren @villa_valle . Hun legger ut masse fine bilder av det vakre, kule og fargerike hjemmet sitt. SÅ fint! Check it out!

 

...TRE HØYDEPUNKTER

Forrige ukes høydepunkt var blant annet den koselig konfirmasjonen til fetteren min, og at vi hadde fri på fredag, og sist men ikke minst den koselig turen til Stavern i går. 

 

...SANG 

Har digget denne sangen mer en bare forrige uke. Teksten er SÅ fin, også er den ganske fengende om du spør meg. 

Dette var en liten oppsummering av forrige uke. Nå skal jeg av gårde å få vippeløft, for jeg starter ikke på skolen før 12:20 i dag! Gleder meg til å se hvordan resultatet blir. Håper det blir fint!! Ønsker dere en kjempe fin mandag videre.
Klem i fleng ;)  • 03.05.2015, 17:29

Vakre Stavern


Hei dere! God søndag

I dag tok jeg og et par venninner bussen til vakre Stavern! Været i dag er jo helt fantastisk, så da er en Staverns tur et must. Superhyggelig å kjøpe seg litt is når man kan gå å kose seg med mens man trasker i de koselig gatene.

Jeg har tatt en del koselig stemningsbilder.. Om dere ikke har vært i Stavern før, så er det nødt til å stå på Bucketlisten deres for et sted dere er nødt til å dra denne sommeren. Jeg er så heldig at jeg bodde der de første 6 årene av livet mitt, og det er kun en 20 minutters kjøretur unna der jeg bor nå. Anyway her er et lite bildedryss:


Årets første is, og ikke dagens siste.. heheÅrets- og dagens andre is.. :)


Fine snuppene mine!
Fysh.. denne smakte grusomt! Verste jeg har drukket noen gang.. 

 

Håper dagen deres har vært super så langt! Det har ihvertfall min.. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre!!

Klem i fleng ;)

 

 • 02.05.2015, 18:52

Mat, mer mat og kaker ...


Hei dere!

Har akkurat hoppet ut av bunaden og inn i litt koseklær etter å ha nesten akkurat kommet hjem fra konfirmasjonen til fetteren min. Det har vært en kjempe koselig og vellykket dag. Og vi har kost oss med masse (alt for masse) god mat, kaker og koselig samvær med familien.

Tenkte å vise dere et par bilder, men ikke av folkene som var der. Ønsker ikke dele slike bilder ettersom jeg ikke vet om de vil eksponeres eller ikke.

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 • 01.05.2015, 12:25

Nå kan sommeren bare komme!


Hei dere!

Nå har vi trippet inn i vakre Mai måned allerede. En måned med masse fri, nyutsprunget blomster, masse feiringer, ny sjanser og starten på en lang og fin sommer. I går ble det ingen blogging ettersom tiden ikke strakk til. Var ute i går med masse gode venner, og hadde det kjempe koselig! Alltid gøy å samles til sene nattetimer. 

I dag skal jeg slappe av litt, kose meg med litt Avokado .. hehe, og øvelseskjøre litt før jeg skal ut å grille med noen venner i kveld. Er så herlig når det begynner å bli så varmt og fint vær at man kan begynne å grille på kveldene. Å samles rundt et bål med marshmallows, grillmat og noe godt å drikke er bare så koselig. Nå kan sommeren bare komme! Gleder meg til masse sene kvelder med gode venner rundt bålet i sommer. 

 

Ønsker dere en kjempe fin fredag videre! Nyt fridagen.

Klem i fleng ;) 

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits