• 30.04.2016, 20:01

New in from by Malene Birger


Hei dere!

Til bursdagen min var jeg så heldig å få enda en nydelig veske fra by Malene Birger fra en venninne av mamma. Jeg synes printet hun har på flere av produktene er så utrolig fint og klassisk, og jeg har etter jeg fikk "den originale" ønsket meg flere modeller. Så dere kan tro jeg ble glad da jeg pakket opp, og så hva som lå inni. 


 


 


Ønsker dere en fin lørdagskveld!

Klem i fleng :) 

 

 • 29.04.2016, 19:36

The best birthday ever


Hei dere!

Jeg hadde virkelig en utrolig fin feiring i går, og jeg blir helt overveldet over så mange fine gratulasjoner. Da jeg kom hjem fra skolen i går ble jeg rørt til tårer av den fine familien min som hadde satt sammen et kjempe koselig selskap til meg med favorittmaten min til middag, reker. Mamma hadde pyntet så fint og gjort det så koselig. Virkelig en kjempe fin bursdag. 


 

 


 

Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :) 

 

 • 28.04.2016, 08:42

It's my birthday


Hei dere!

I dag fyller jeg 18 år! Jeg kan ikke få beskrevet hvor mye jeg har gledet meg til denne dagen. I følge mamma - siden jeg kunne snakke.. hehe. Jeg ble overrasket med kake, sang og gave på sengen i dag - så dagen kunne ikke startet bedre. Jeg gleder meg masse til å tre inn i de voksnes rekker, og å være voksen på papiret. Det nesten helt uvirkelig - når du har gått å gledet seg over så lang tid også er endelig dagen her. 

Vil også gratulere skjønne Anette som blogger på byanette.blogg.no med dagen, ønsker deg en super dag! <3 Ønsker dere en fin dag!

Klem i fleng :) 

 • 27.04.2016, 18:06

This is where I want to be


Hei dere!

Skal ikke stikke under en stol at det er ganske mye på agendaen fordi i sammenheng med skolen. De siste vurderingene og innleveringen skal bli fullført i alle fag før det er alle kluter inn for eksamen. Og oppe i alt dette så står billappen og venter. Våren er en utrolig fin årstid, men ikke akkurat min favoritt. Rett og slett fordi jeg forbinder den med stress og "siste innspurt". 

Så oppe i alt dette kaoset av prøver og tester trenger jeg å samle litt energi. Og da liker jeg å sitte her jeg sitter nå - med en god kopp te plassert ved siden av meg mens jeg taster i vei på tastaturet. Jeg elsker å oppdatere dere. Jeg elsker å kunne være med på å inspirere, motivere og rett og slett dele erfaringer og anbefalinger med dere. Men i det siste føler jeg at jeg har vært litt blank, og at jeg ikke har hatt tid til å gjøre ting som er "verdt" å skrive om eller som er i det hele tatt noe gøy å lese om. Det er måte på hvor mange forskjellige vinkler du kan ta bilde av noen skolebøker på før det blir oppbrukt og rett og slett utrolig kjedelig... Tror vi kan oppsummere alt dette og si at jeg gleder meg utrolig til sommerferien. Hvem gjør ikke det?


 

Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 
 

 • 25.04.2016, 21:11

Julie tipser: lip comfort oil


 

Hei dere!

Husker dere at jeg nevnte for en månedstid siden at jeg endelig hadde fått kjøpt meg den så godt omtalte leppeoljen fra Clarins? Og dere - jeg skjønner virkelig hvorfor den har blitt skrytt opp i skyene, for det er virkelig det beste leppeproduktet jeg noen gang har prøvd. Og det ikke noe jeg bare sier. 


 

Jeg pleier som oftest å ta denne på leppene før jeg skal legge meg, og når jeg våkner igjen om morgenen er leppene mine silkemyke og full av fuktighet.. Og man kan faktisk forsatt kjenne et lite lag igjen av oljen. God kvalitet sier jeg bare. Den renner til og med ikke vekk når jeg dusjer.

Dette er et produkt som virkelig pleier såre lepper eller lepper som rett og slett trenger litt ekstra fukt. Produktet varer utrolig lenge og føles god og myk ut på leppene. Jeg vil nesten beskrive denne som en honning på leppene. 

Så er du ute etter et utrolig godt leppeprodukt - løp og kjøp denne! Du vil ikke angre. 


 

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 

(Hadde vist trykt på "lagre som utkast" istedenfor "publiser" for noen timer siden.. Obs. Derfor litt seint innlegg.)

 • 23.04.2016, 19:55

Hjemmelaga pizza for to


Hei dere! God kveld. 

I kveld tenkte jeg å vise dere en oppskrift på hjemmelaga pizza for to. Det er litt vanskelig å vise dere en eksakt oppskrift, ettersom jeg for det meste pleier å lage den på frihånd. Men jeg har satt sammen en oppskrift og framgangsmåte som er noden lunde lik slik jeg gjør det. Håper dere liker den :)

 


 

Dette trenger du:  

SLIK GJØR DU: 

- Bland sammen mel, gjær, salt, vann og oljen. Elt deretter deigen sammen - før du setter den til heving i ca. 40 min under et håndkle.

- Når deigen har hevet i 40 min, kjevler du ut deigen til du har ønsket størrelse og tykkelse. (Husk å sette på ovnen på 225 grader)

- Smør deretter ut tomatpureen, dryss på ost og pepperoni og topp med ønsket type krydder. Stekes i ca. 10 min på 225 grader.  

- Når pizzaen er ferdig dryss ruccola salat over pizzaen, det er virkelig prikken over i'en men ikke nødvendig om det er noe du ikke liker. 

- Miks deretter sammen kesam og holiday dipmix for å få en nydelig og ikke minst sunn dressing. 

Nyt.  


 

Ønsker dere en fin kveld videre. 

Klem i fleng :) 

 • 23.04.2016, 13:05

Good morning saturday


Hei dere!

Kanskje litt seint å si god morgen nå? Men for min del så har ikke dagen vart så lenge så da er det vell fortsatt morgen for meg. Det var så godt å kunne endelig sove ut litt. Samle krefter til neste uke. Dette er et tidspunkt jeg alltid ser fram til i løpet av uken. 

Jeg ville bare innom for å ønske dere en fin dag. Jeg har ikke akkurat lagt noe planer for dagen. Tenker jeg tar det som det kommer, og får nytt det fine været vi har fått i dag. 


 

 


 

Håper dagen deres blir super. Vi snakkes senere. 

Klem i fleng :) 

 • 22.04.2016, 18:09

Inspirasjon til helgen


Hei dere!

Her jeg sitter med de mest insane mensensmertene (TMI), er jeg nødt til få hodet mitt en annen plass, og hva hjelper ikke da mer enn å se etter litt inspirasjon? Weheartit er min største inspirasjonskilde, slik som for mange andre. Jeg tror det er nettopp fordi det er en inspirasjonsplattform hvor alle kan finne sin type inspirasjon. Vi er alle forskjellig - og vil blir alle inspirert av forskjellige ting. Og det er nettopp det weheartit leverer, inspirasjon for alle og en hver. //bilder hentet fra wehearit 


 

Ønsker dere en fin fredag videre!!

Klem i fleng :) 

 • 21.04.2016, 14:47

I call it 'cottage cheese bowl'
 


 

Hei dere!

I det siste har disse berømte såkalte "smoothie bowl" florert på både instagram og på diverse blogger. Personlig synes jeg konseptet er utrolig godt, og ikke i det minste kreativt. Du trenger ikke holde deg til noen spesiell type smoothie eller til en konkret type bær. Du kan rett og slett bare putte alt du ønsker av sunne godsaker i en bolle, og voila så har du en supergod og sunn frokost. Sjekk ut min type smoothie bowl HER

I dag har jeg lyst til å vise dere noe jeg ble inspirert til å lage etter at "smoothie bowl" har vært så populært. Nemlig, "cottage cheese bowl". Det er rett og slett en liten bolle som du fyller om med ønsket mengde cottage chesse, før du drysser over ønsket type bær og nøtter. Denne gangen valgte jeg å bruke bringebær og mandler i min bolle ettersom det er to av mine favoritter når det gjelder topping. Og om du ønsker litt ekstra smak kan du ta litt flytende honning over. Det er virkelig prikken over i'en. 


 DETTE TRENGER DU: 

- ØNSKET MENGDE COTTAGE CHEESE

 - ØNSKET TYPE BÆR

- ØNSKET TYPE NØTTER

- FLYTENDE HONNING FOR EKSTRA SMAK 

  


 

Ønsker dere en fin torsdag videre! 

Klem i fleng :)

 • 20.04.2016, 18:37

Nedtelling til helg
 


Hei dere! 

Så utrolig fint vær det har vært denne uken, nesten så jeg føler meg et hakk lykkeligere bare på grunn av akkurat det. Skal ikke se bort i fra at det mørke, våte og triste som har vært før i år kan ha vært en smule deprimerende. Så at sommeren og solen er på vei er høyst nødvendig nå vil jeg si. Passer godt at dagene er lyse litt lengre nå som eksamen nærmer seg, tror fint vær gjør oss lettere til sinns og som sagt litt lykkeligere, noe som igjen vil hjelpe på motivasjonen til siste innspurt før sommerferien. 

Det nærmer seg med stormskritt helg igjen - noe som igjen skal bli utrolig godt. Merker det skal bli deilig å få en ekstra dag i helgen denne uken, er så heldig å ha fri på fredag også. Det skal nytes. Forhåpentligvis er det kjempe fint vær da også. 


  Ønsker dere en fin onsdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 19.04.2016, 19:05

Those nude nails 


 

Hei dere!

Jeg tenkte jeg bare måtte vise dere den nydelig neglelakken jeg kjøpte meg i Berlin - på Primark faktisk. Det er bare den mest perfekte nude fargen i mine øyne. Tror det kan passe veldig fint nå som bunadssesongen snart runder hjørnet. Ettersom det da ikke passer seg med en knallrosa farge. Jeg er sikker på at Essie eller f.eks O.P.I operer med noen lunde samme farge. Jeg skal være på utkikk.
 


 

Håper dagen deres har vært fin - og håper resten av kvelden bli det samme. 

Klem i fleng :) 

 • 18.04.2016, 21:30

A little celebration


Hei dere!

For en blåmandag det har vært.. Godt hver mandag ikke er slik som denne.  I går derimot hadde vi en veldig hyggelig feiring her hjemme av broren min og meg, en liten familiebursdag. Jeg fyller jo ikke før neste uke, men ettersom jeg og broren min har bursdag så nærme hverandre har vi hatt som tradisjon i noen år nå å feire den sammen - noe som er veldig koselig. Jeg tok ikke så mye bilder, rett og slett for at jeg glemte det bort litt og for at jeg ønsket å nyte og kose meg med familien, og derfor ikke gå rundt og knipse bilder hele tiden... Men et par snaps ble det da. 


 

 

 


 

Håper dagen deres har vært fin. Ønsker dere en fin uke. 

Klem i fleng :)

 • 17.04.2016, 11:12

A little something for someone special
 

 • 16.04.2016, 18:32

On my nightstand


Hei igjen dere!

Har dagen vært fin så langt?

I kveld tenkte jeg å dele med dere hva jeg har på nattbordet mitt. Under kan dere se hva jeg som regel har plassert på det lille bordet ved siden av sengen min, med noen unntak selvfølgelig. Det hender også at jeg noen ganger har en bok jeg leser for øyeblikket lett tilgjengelig på nattbordet. Men for tiden er de eneste bøkene jeg leser, skolebøker. Veldig synd synes nå jeg ettersom jeg er ganske glad i å lese. Har forresten dere en bok å anbefale meg? Jeg tenkte å starte å lese den boken jeg kjøpte på Urban Outfitters i Berlin - Fuck Feeling. Men den er på engelsk så da blir det på en måte et lite tiltak..


  


 

Ønsker dere en fin lørdagskveld. Er det noen som skal følge med på Gullsnutten i kveld? Det skal i hvert fall jeg - håper Celina Karine stikker av med en pris, det hadde hun fortjent. 

Klem i fleng :) 

 • 16.04.2016, 14:42

Forandring fryder


Hei dere!

God lørdag. I dag har vi alle stått med hver vår vaskefille for å gjøre det klart til familiebursdag her i morgen. Broren min har bursdag i dag, og jeg om knappe to uker så i flere år nå har vi feiret den sammen. Er jo like greit det. Og når jeg først hadde funnet fram vaskefilla, fant jeg i tillegg fram rastløsheten i meg - noe som egentlig ikke er så vanskelig å finne...når jeg tenker meg om, Så derfor bestemte jeg meg rett og slett for å ommøbelere litt her på rommet mitt. Og det var så deilig. Forandring fryder altså. 


 

 


Nå skal det ryddes og vaskes videre. Vi snakkes senere. Ønsker dere en strålende helg.

Klem i fleng :) 

 • 15.04.2016, 19:24

Let's get inspired


Hei dere!

Da var det helg igjen da, noe som skal bli utrolig godt. Helgen er alltid like velkommen hos meg. Og mens vi nyter at helgen er ankommet, kan vi jo kose oss med litt herlig inspirasjon, kan vi ikke? Jeg har følt meg litt lite inspirert de siste dagene, og etter å ha vært ganske inspirert i et par uker nå så mister man vell til slutt alle ideer og inspirasjon til potensielle blogginnlegg.. noe jeg har gjort nå...hehe. Får håpe bildene under kan være til like mye inspirasjon for dere som for meg. 


 

  


 

Ønsker dere en fin fredagskveld.

Klem i fleng :) 

 • 14.04.2016, 19:04

5 bra ting med å bli 18 år


Hei dere!

Om to uker akkurat i dag har jeg bursdag, og da fyller jeg de hellige 18 år. Og i sammenheng med det tenkte jeg å vise dere en liste av hva jeg gleder meg til når den dag kommer. 


 


//bilder fra weheartit

 

1. Være myndig. Bestemme 100 % over meg selv. F.eks: Ikke trenge underskrifter fra foreldre til alt. Altså ha ansvar for meg selv, selv om det blir litt skummelt også. 

2. Kjøpe alkohol. Gleder meg enormt til vinkvelder med snuppene mine. 

3. Handle på nettet. Er så irriterende og plundrete å alltid måtte gå gjennom pappa når jeg skal bestille et eller annet. Samtidig setter det jo det i seg selv en liten stopper for at det ikke blir for mye nettshopping... så da kan man jo tenke om det er bra eller dårlig..hehe.

4. Reise alene. Gleder meg så til å kunne reise alene på ferie med venninner. Håper jeg får til en skikkelig jentetur til sommeren. 

5. Billappen. En av de beste tingene ved å bli atten er uten tvil at du har muligheten til å ta billappen. Og det gleder meg at jeg nærmer mer og mer målet om å få tatt billappen før sommerferien. Gleder meg SÅ til den befrielsen. 


 

Håper dagen deres har vært fin så langt - og at den fortsetter å være det!

Klem i fleng :) 

 

 • 13.04.2016, 15:37

Du vet det er vår når...


... verandadøra står på gløtt, og du kan tasse ut med kaffekoppen i den ene hånden og god bok i den andre bare i sokkelesten..


 

 


 

Ønsker dere strålende dag videre. Håper solen skinner like fint hos dere som det gjør hos oss. 

Klem i fleng :) 

 • 12.04.2016, 18:46

On my wishlist


Hei igjen dere!

Det nærmer seg med stormskritt bursdagen min. Så i kveld tenkte jeg å dele med dere noen ting som jeg ønsker meg. Jeg vet ikke bare om det er meg, men med årene så synes jeg det bare blir vanskeligere og vanskeligere å ønske seg ting. Jeg føler jeg har det jeg trenger. Men med årene som kommer så vil jeg tro det blir enklere igjen. For da vil jeg jo naturligvis ønske meg ting til en eventuell leilighet. 

Men det er en ting jeg føler jeg "trenger" nå og det er det en nye telefon. Den jeg har nå har jeg nesten hatt i 3,5 år, så den begynner å bli ganske gammel og henger seg opp hele tiden. Så nå skal det vell bli på tide med en ny snart. Jeg får bare spare, for mobiler er svindyre. 


 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 

 

 


 

Ønsker dere en fin ettermiddag videre!

Klem i fleng :) 
 

 • 12.04.2016, 12:47

1 uke i Berlin


Hei dere!

Forrige uke fra mandag til fredag var jeg jo i Berlin med klassen. Og jeg har jo ikke fått vist dere alle bildene jeg tok enda. Om dere ønsker kan jeg godt lage en liten Berlin travel guide, hvor jeg tipser om diverse restauranter osv, så bare gi meg en beskjed om det er ønskelig. For det gjør jeg gjerne. 


 

Mandag: 

På mandag fløy vi fra Gardemoen kl 12:15 og var på hotellet vårt i Berlin ca klokka 16.00. Vi ble veldig positivt overrasket over hvor fint hotellet vårt var til å være 2 stjerners. Vi bodde på Hotel 4 youth, et hotell som virkelig er å anbefale. Resten av ettermiddagen ble brukt på å utforske området, og å spise nydelig pizza på en italiensk restaurant.  

Tirsdag: 

På tirsdag var det museumsdag. På vei til Jüdisches museum, stoppet vi innom Checkpoint Charlie for å ta noen bilder. Skikkelig gøy å være på et sted man har hatt så mye om i tysktimene. Etter musembesøkene var det bare å få utforsket området litt mer (shoppe på Primark) før det var felles middag på Kulturbrauerei.  

Onsdag: 

På onsdag ble det frokost på Starbucks på Kurfürstendamn, før vi gikk rundt i området og shoppet litt. Virkelig mange fine butikker der altså. Der finner du blant annet Urban Outfitters. Etter litt shopping på Kurfürstendamn tok vi buss 100 til Brandenburger Tor for å møte de andre. Derfra gikk vi videre til Riksdagen. Inne på Riksdagen fikk vi være der inne hvor de foretar avstemningene sine, utenfor kontoret til Angela Merkel og vi fikk også være oppe i den store kuppelen over selve bygningen til Riksdagen. Skikkelig stas å ha vært på et slikt berømt sted. På kvelden ble det deilig burgertallerken på en sportspub i nærheten. Jeg er vanligvis ikke så glad i burger, men de var virkelig god. 

Torsdag: 

Fra morgenen av på torsdag gikk vi rundt på en slags rundtur som lå rundt hotellet med diverse minnemerker fra Berlinmuren. Hotellet vårt lå på dødssonen akkurat i mellom Vest - Øst Berlin, så det var mye ruiner og rester etter muren rundt der vi bodde. Etter den lille turen tok vi turen til Mall of Berlin og fikk unnagjort litt shopping der også... hehe. Men dere - FOR et kjøpesenter! Vi gikk oss jo nesten vill der inne. Fredag:

På fredag fikk vi ikke tid til så mye annet enn å pakke kofferten og å sette kursen mot flyplassen for hjemreise. 

 


 

Vi hadde virkelig en kjempe fin tur i Berlin, og jeg kommer definitivt tilbake igjen. Anbefaler virkelig alle å ta seg en tur dit en gang. Berlin er virkelig en by alle burde oppleve.  Ønsker dere en strålende dag. 

Klem i fleng :)

 

 • 11.04.2016, 10:45

Miss Independent - Eirin Kristiansen


Hei dere!

Sjekk ut hva som lå i postkassen min til morgenen i dag. En ting jeg virkelig har gledet meg kjempe til skulle ligge der. Nemlig boken til bloggeren Eirin Kristiansen. Om jeg skal velge ut en av bloggerne som mitt forbilde er det nødt til å bli henne. Hun har sunne verdier, er inspirerende og har oppnådd helt utrolig mye i sitt 21 år gamle liv. 

Jeg gleder meg virkelig til å få lest den helt nydelige boken hennes. Jeg har allerede smugtittet litt, og er skikkelig gira på å lese mer. Men ikke bare er innholdet noe jeg gira på, utseende på boken er jo bare helt nydelig og passer seg like mye som en coffeetable book


  


Nå må jeg få ordnet meg. Er så heldig å starte seinere på skolen i dag. Ønsker dere en kjempe fin mandag. 

Klem i fleng :) 

 • 10.04.2016, 12:12

Berlin haul


Hei dere!

Da var det tid for å vise dere hva jeg kjøpte i Berlin. Disse innleggene er alltid veldig etterspurte, som oftest da på video - noe jeg åpenbart ikke skal gjøre. Rett og slett fordi jeg ikke er komfertabel med å sitte sånn foran et kamera, det bare sykt kleint. Applaus til dere som klarer det. 

Det meste at det jeg kjøpte er fra Primark, for det er jo verdens beste butikk. Vi var sikkert innom der sånn 4 ganger i løpet av turen, noe som selvfølgelig ikke gjorde meg noe, kanskje mer eller mindre litt for lommeboka.. men jeg er i hvert fall veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt. Under her kan dere se så og si alt jeg har kjøpt, bortsett fra gavene jeg kjøpte. 


 


 

 

ACCESSORIES OG ANDRE TING...


  

Bok - Urban outfitters

Mac leppestift - MAC

Energibarer, tyggis, aniktsrens, drops og ansiktsmaske - DM

Resten - Primark 

 

KLÆR, SOKKER, UNDERTØY...Alt er fra Primark.

 


Håper dere likte innkjøpene. Ønsker dere en kjempefin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 09.04.2016, 13:43

Hjemme i Norge


Hei dere!

Da var jeg tilbake på norsk jord igjen, og det føles egentlig utrolig godt. Vi har hatt det utrolig bra i Berlin, med masse nye inntrykk, masse opplevelser og en del shopping. Jeg har fått tatt en del bilder som jeg gleder meg til å vise dere. En liten "haul" og en liten "vlog" fra turen kommer også til å komme i løpet av de neste dagene. Men før det kan dere se en liten sniktitt på turen vår under her. Mer bilder kommer senere. 


 

 


Her skal det slappes av og pakkes ut. Så kommer det mer om Berlin senere. Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre. 

Klem i fleng :)

 • 07.04.2016, 16:00

What's in my hand luggage?


Hei dere!

Jeg ser det er flere som deler denne type innlegg på sine blogger eller på youtube, og jeg synes det er en virkelig fin måte å hjelpe hverandre å huske på "viktige" ting å ha med seg i håndbagasjen på flyturen. 

Under her kan dere se hva jeg valgte å ta med meg. Det aller viktigste er selvfølgelig pass, lommebok og mobil. Men tingene under er også veldig viktig å ha tilgjengelig for min skyld. 


 

~ MY LITTLE EMERGENCY KIT ~Jeg, personlig synes det er veldig kjekt å ha et lite emergency kit med meg. I tilfelle rottefelle. Her har jeg antibac, smertestillende, plaster, papir og strikk. 


Ønsker dere en super fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 06.04.2016, 14:45

5 mål for april


Hei dere!

Vi er inne i den 6. dagen av april allerede, noe som betyr at det er på tide med et nytt "Mål for måneden" innlegg. April er en av mine favorittmåneder, rett og slett fordi at det er vår og jeg har bursdag. Har virkelig store forventninger og forhåpninger for denne måneden. 


  

1. Dra til Berlin. Dette målet er jo allerede oppnådd, ettersom jeg nå befinner meg i Berlin. Gleder meg så til å vise dere bilder. 

2. Ta teoriprøven. Det var egentlig meningen at jeg skulle ta teoriprøven i mars, men åpenbart skjedde ikke det. Det var rett og slett alt for mye annet å gjøre. Men i april skal jeg få tatt den. 

3. Ta vare på huden min. Jeg har vært så fryktelig dårlig til å ta vare på huden min i det siste. Den skriker virkelig etter en skrubb og masse fuktighet. Jeg må skjerpe meg. 

4. Oppdatere instagram oftere. Er det en ting jeg virkelig elsker å gjøre så er det å inspirere andre. Og instagram er fin mulighet å gjøre det på. Så i april skal jeg virkelig bli flinkere til å oppdatere instagram. Følg meg gjerne på @julie_storlien 

5. Bli 18 år. 28. april blir jeg 18 år, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til det. 


 

Fortell meg gjerne dine mål for april- om du har noen. 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 05.04.2016, 15:24

Travel essentials


Hei dere!

Ettersom jeg er ute å reiser, har jeg på forhånd vært på utkikk etter travelsize-produkter som kan erstatte mine vanlig, faste produkter. Og da endte jeg opp med de dere kan se under her. De fleste av produktene jeg har valgt å ta med meg er produkter jeg har vært borti i før. Ettersom det er viktig for meg at jeg er kjent med de produktene jeg skal ha med meg på reise, for da er det eneste jeg har med meg av de enkelte produkter. 


 

 


 

Ønsker dere en tirsdag videre! Håper uken deres blir super!

Klem i fleng :) 

 • 04.04.2016, 08:00

Next destination - Berlin


Hei dere!

Æææ, i skrivende stund er jeg på vei til den vakre og spennende byen, Berlin. 1 uke vekk fra virkeligheten skal bli godt. Og jeg gleder meg masse til å oppleve en ny by. Og mens vi venter kan vi jo la oss inspirere av denne collage av masse herlige bilder av Berlin.  

De dagene jeg blir borte kommer dere til få forhåndslagde innlegg, ettersom jeg tror det verken blir tid eller mulighet for å jeg kan sitte å oppdatere dere derfra. Turen er først og fremst og klassetur, så er jo det jeg må forholde meg til. Og når jeg først er der, må jeg jo få utforsket byen så godt jeg kan, og ikke sitte innelukket på et hotellrom tastende på et tastatur.. Uansett...jeg gleder meg masse til å vise dere masse bilder når jeg kommer tilbake. 

Ønsker dere en kjempe fin uke!

Klem i fleng :)

 

 • 03.04.2016, 15:56

Almost ready for take-off


Hei dere!

Da er så og si alt pakket og klart for turen til Berlin i morgen. Skal bli så godt å få kommet seg bort litt. Så før jeg kan ta meg litt "fri", må jeg få levert et par oppgaver og diverse. Så skal bli godt å få det ut av veien også. Personlig synes jeg det er litt vanskelig å vite hva jeg skal ha med meg på en sånn tur, ettersom det er meldt så forskjellige temperaturer de forskjellige dagene. Så da får jeg vell bare ta med litt av hvert. 


 

~ ALMOST READY FOR TAKE-OFF ~ 

 


 

  


 

Ønsker dere en fin søndag videre! 

Klem i fleng :) 

 • 02.04.2016, 11:18

Bursdagsfeiring og pakking


Hei dere!

Jeg rakk dessverre ikke oppdatere her i går. Dagen gikk rett og slett i ett. I går var det feiring av min skjønneste bestevenninne, Kristiane som ble 19 år på torsdag. Alltid så koselig å feire dem man er så glad i, og å vise hvor mye man setter pris på dem. 


 

 


Denne lørdagen skal bli brukt på blant annet litt øvelseskjøring, men aller viktigst -  pakking til jeg skal til Berlin til uken. Åå, som jeg gleder meg. 

Ønsker dere en fin lørdag videre. Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits