• 29.04.2015, 10:39

New in from By Malene Birger


Hei dere! God onsdag!!

I dag er jeg ikke i form.. Føler jeg har feber og er kvalm.. Kjente det i går også, men i løpet av natta ble det bare verre... Hadde litt energi akkurat nå etter å ha slappet av litt, så derfor tenkte jeg at jeg like så godt kunne komme med et lite blogginnlegg.

I går var jeg på postkontoret og hentet bursdagsgaven min fra en venninne av mamma. Dere kan tro jeg ble glad da jeg så hva som var inne i pakken...Inne i pakken lå det en nydelig clutch fra By Malene Birger. Jeg har sett på clucthene, veskene og klærne til Malene Birger lenge, men har alltid følt at det har vært litt dyrt. Så å få denne clutchen var virkelig stas. Gleder meg masse til å bruke den.. :)

Likte du den?

Nå skal jeg fortsette å slappe av litt før jeg må øve til prøve ..igjen. Finnes ikke noe verre enn å måtte øve når man er syk.. (Selvfølgelig gjør det, det..haha). Men må man så må man.. Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!

Klem i fleng ;) 

 • 28.04.2015, 16:16

JEG HAR BURSDAG!


Hei dere! God tirsdag!

I dag fyller jeg endelig 17 år, selv om det er 18 jeg gleder meg mest til. Men nå er jeg ihvertfall et skritt nærmere 18. Jeg gleder meg så sykt til jeg blir 18, det blir så bra!!

Ble overraska med gaver på sengen i dag av familien. Super koselig! Og i lunsjen i dag kjøpte jeg meg dagens, som i dag var Gyros og smakte mye bedre en forventet.. hehe..

Resten av dagen skal jeg nyte dagen.. og uheldigvis øve på prøve.. Så typisk.. 

Ønsker dere ihvertfall en kjempe fin dag videre!!

Klem i fleng ;)

 • 27.04.2015, 20:22

Cafè date


Hei dere! God mandag!!

Jeg kom akkurat hjem etter å vært en tur i cafè med Kristiane, deretter handla jeg litt diverse med mamma ettersom det er bursdagen min i morgen! Joho! Endelig er jeg snart 17! Selv om å bli 17 ikke er så stort så er det et skritt nærmere 18, som er den beste alderen ;)

Tok et par snaps på Cafè Majas i dag (hvor vi drakk en nydelig kopp kakao med krem), så vi for nøye oss med de bildene i dag.. 

 

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre! Her blir det øving på samfunnsfagprøve...

Klem i fleng ;) 

 • 26.04.2015, 10:45

Pink birthdayparty


Hei dere!

Jeg hadde ikke tid til å oppdatere dere i går i kaoset av pynting, baking, handling, matlaging og til slutt bursdag! Kvelden i går var veldig vellykket. Jeg koset meg masse med mange gode venninner, med deilig taco og cupakes...

Her er noen etterspurte bilder av hvordan det ble seendes ut. Jeg fikk ikke tatt så mange bilde som ønsket, men noen ble det ihvertfall..


Jeg valgte å heller bruke svarthvitt mønster på serviettene, slik at det ikke ble altfor mye rosa og sukkersøtt.. heheSenere i dag er det familiebursdag! Blir koselig :) Snakkes senere.

Klem i fleng ;) 

 • 24.04.2015, 22:19

New in from Hay and Bondep


Hei dere!

Endelig er det fredag og helg igjen. Føles ikke lenge siden jeg skrev det sist, hehe. Fy så fort tiden går. I dag rakk jeg en sjapp tur innom byen, egentlig for å kjøpe litt stæsj til bursdagen, men endte heller opp med en liten førbursdagsgave til meg selv, hehe.To do list fra Bondep, Rått og Sannselig, Gullpenn fra Hay, Rått og Sannselig. 

Jeg har lenge hatt lyst på en slik to do list, slik at jeg kan planlegge dagene mine litt bedre. Tenker å kanskje bruke den som en treningsplan, hva tenker dere? Pennen måtte jeg jo også bare ta med meg, den var jo så fin. OG gull, noe som er perfekt. For gull er jo bare så fint.

 

Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld videre! Gleder meg til vise dere bilder av hvordan jeg dekorerer til bursdagen ;)

Klem i fleng :) 

 • 23.04.2015, 21:52

Pink birthdayparty on my mind


Hei dere!

Sein oppdatering i dag også, hehe. Kom ikke hjem før for rundt en time siden etter en deilig treningsøkt...

På tirsdag har jeg bursdag, så på lørdag skal jeg feire med noen venninner. Noe jeg gleder meg utrolig til. Temaet er Rosa (selvfølgelig), så derfor sitter jeg nå å kikker etter litt inspirasjon til hva og hvordan jeg skal dekorere, og hva jeg skal lage. Har ihvertfall planer om å lage rosa cupcakes og rosapunsj ;)

 

Nå er jeg klar for å kjøpe inn masse herligheter til burdagen! Ønsker dere en kjempe fin kveld videre ;)

Klem i fleng ;)

 • 22.04.2015, 19:49

Bed Head tigi - Urban anti-dotes


Hei dere! 

Litt sen oppdatering i dag..men har en viktig prøve i morgen så jeg har sittet å øvd på den i noen timer... Så nå trengte jeg en liten pause fra alt som har med energilover og varmepumper å gjøre for en liten stund. Og da er jo blogging en fin ting. 

I dag tenkte å vise dere min favoritt Shampoo og Balsam. Jeg er egentlig ikke en som tyr til de litt dyre frisørshampooene, men man skal ikke stikke under en stol at de man betaler litt ekstra for gjør litt ekstra for håret.. 

~ Bed Head tigi - Urban anti-dotes ~

Når jeg skal kjøpe shampoo så er mitt største kriteriet faktisk, lukt. Det viktigste for meg er at etter man har vasket så skal det lukte rent og godt. Så da jeg fikk disse til jul ble jeg helt frelst av lukten. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten, men det lukter ihvertfall friskt og rent. Jeg har testet litt Bed Head produkter før og har stort sett hvert veldig fornøyd, og det var ingen unntak med disse herlighetene. Jeg som har hatt litt problemer med å få fett hår, fikk mye mindre fett hår etter jeg vasket håret med disse, og i tillegg holdt lukten seg lenge i håret. Noe som er et STORT pluss.

 

Nå er jeg desverre snart tom for disse. Så for se om jeg kjøper meg noen nye snart..

Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!!

Klem i fleng ;) 

 • 21.04.2015, 17:19

On my wishlist from Bik Bok


Hei dere!

Hatt en fin tirsdag så langt? Var å drømte meg litt bort på nettsiden til Bik Bok istad, og tenkte å dele mine favorittter og hva som er på min ønskeliste. Forhåpentligvis for jeg kjøpt meg noen av disse herlighetene før sommeren.

~ Klær og diverse ~1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

~ Bikinier ~1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

 

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag videre. (Her må det øves til prøve)

Klem i fleng ;) 

 

 

 • 20.04.2015, 18:49

Outfit of the day


 Hei igjen dere! Hatt en fin mandag så langt? 

Jeg har sittet med lekser så og si siden jeg kom hjem. Det er masse å gjøre nå framover fram til sommeren. Er jo en del avgangsfag så er viktig å avslutte de så bra som mulig. Jeg fikk spørsmål istad om jeg kunne vise dere dagens antrekk. Så derfor fikk jeg knipset noen sjappe bilder. Kjøpte meg ny solbriller på lørdag, SÅ fornøyd. Var skikkelig deilig å endelig kunne ta på seg maxiskjørt i dag! Sommeren kan bare komme :) 

Olaskjorte - HM, T-skjorte - Styleconnection.no, Maxiskjørt - Cubus, Veske - Lindex, Sko - Converse, Solbriller - Bik Bok ~loving my new shades~

 

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre!!

Klem i fleng :) 

 • 20.04.2015, 11:25

Wonderful monday morning


Hei dere! Det er mandag, som betyr ny uke med nye muligheter.. hehe

I dag har jeg en superkort dag på skolen, starter ikke før 12:20 og er ferdig 13:50 igjen, så derfor hadde jeg tid til en deilig og lang frokost UTE! Ja, ute. Været er jo helt fantastisk i dag, noe som gleder meg. Så i dag kjører jeg maxiskjørt for første gang i år, og solbriller ;) 

- i dag var det tid for en deilig omelett - 

 ~omelett, agurk, iste og eplebiter ~

 

Måtte mandagen deres bli helt fantastisk!! 

Klem i fleng  ;) 

 • 19.04.2015, 18:18

Oppskrift på minipizza med Mozzarella


Hei igjen!

På fredag var det jeg som skulle bestemme og lage middag. Her i huset var vi  litt lei den "vanlige" pizzaen så derfor bestemte jeg meg for å lage pizza med en liten vri og litt andre smaker. Denne pizzaen er ganske bra for vegetarianere ettersom det ikke er noe kjøtt på den..

 

Dette trenger du:

- Steinovnsbakte pizzabunner (eller små pizzabunner, går også an å bruke pitabrød)

- Mozzarella ost

- Ruccula salat

- Cherrytomater

- Tomatpurre (eller pizzasaus) 

 Slik gjør du:

1. Legg pizzabunnene utover på en stekeplate. 

2. Sett stekeovnen på 230 C* (grader)

3. Smør deretter tomatpurre på bunnene. 

 

4. Skjær deretter opp Mozarella ost og putt dem på pizzabunne med tomatpurre. 
5. Så deler du cherrytomatene i to deler og legger de på pizzaene. 
6. Om ønskelig kan du ta på litt krydder før du setter dem i ovnen i ca. 12-13 minutter. 

7. Når pizzaene er ferdigstekt, lar du dem avkjøle seg litt før du tar på litt ruccolasalat på toppen. 


Voilà! 

Dette er en kjempe enkel og god pizza, og ettersom bunnen er ganske grov veier det opp i og med at det ikke er kjøtt på den. Håper dere har lyst til å teste denne ut, si ifra til meg om dere gjør det.. det er så koselig. 

Ønsker dere en fantastisk fin søndag videre!!!

Klem i fleng ;) 

 • 19.04.2015, 12:25

Some snaps from yesterday


Hei dere! God søndag!

Jeg og Kristiane hadde det kjempe koselig på senteret i går. Og for andre gang denne uken spiste vi Sushi, hehe. Sushi er det beste vi vet. For dere skjønner etter trening på tirsdagen var så sultene og begge hadde så lyst på Sushi. Så derfor gikk vi opp til byen på Sushi- restauranten.. mmm.. det var godt. På senteret her i byen har det kommet en ny Sushi-restaurant så da følte vi at vi måtte teste den ut også, hehe. 

Det ble ikke så veldig mye shopping på meg, men var veldig koselig å komme seg litt ut. I dag er det bare 9(!!) dager til jeg har bursdag! Joho! Gleder meg SÅ mye til å feire.

(Haha, vet det har blitt en del collager i det siste.. sorry)

 

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Her blir det å øve til prøve og rydde litt...

Klem i fleng :) 

 • 18.04.2015, 11:55

Dreaming about Hawaii


Hei dere! God lørdag!

I dag sitter jeg å drømmer meg bort i bilder av Hawaii på weheartit. For et fantastisk sted Hawaii er, og er det et sted jeg garantert skal dra en gang (eller flere) så er det Hawaii! Makan til fint sted. Nå skal det sies at det tar rundt 24 timer å komme seg dit med venting så klart, men jeg mener det er så vært det. Vi får se hva fremtiden bringer. 

Og når så mange fine bilder fanger oppmerksomheten din så får man jo lyst til å sette sammen noen fine collager, så da tenkte jeg like så godt at jeg kunne dele de med dere. '

Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre!  Nå drar jeg en tur til byen med bestevenninnen min. Hva er planene deres for i dag?

Klem i fleng ;)  • 17.04.2015, 17:17

Happy weekend


Hei dere! Endelig er det fredag, og endelig er det helg igjen! Denne helgen skal nytes!!

 

Til middag i dag laget jeg hjemmelaget mozarella pizza, mmm... det var godt! Tenkte å kanskje komme med oppskrift i kveld eller i morgen om dere ønsker! Ha en fin fredagskveld!

Klem i fleng ;) 

 • 16.04.2015, 18:00

Spring has sprung


Hei dere!

Tenkte å dele med dere noen bilder som jeg mener beskriver våren for meg. Været blir mye penere, det blir varmere. Iskioskene åpner og de vakre blomstene springer fram. Vår og Sommer er favoritt årstidene mine. Jeg føler at våren beskriver og symboliserer en ny start og nye muligheter.. 

Broren min har bursdag i dag, så vi har kost oss med deilig Taco og litt Brownies... Så nå får jeg vel komme meg vekk fra pc'en å få feiret han litt til..

Håper dere får en super torsdag videre, i kveld er det bloggerne!!

Klem i fleng ;) 

 • 15.04.2015, 17:06

Oppskrift på hjemmelaget guacamole


Hei dere! 

Jeg kom ikke hjem før nærmere ni på kvelden i går, så rakk dessverre ikke å oppdatere bloggen. I dag tenkte jeg å dele med dere en VELDIG enkel oppskrift på hjemmelaget guacamole. Jeg laget det her om dagen, og tenkte at det kunne være interessant om jeg delte oppskriften med dere. Hovedingrediensen i guacamole er jo avokado, og er jo kjempe sunt. Og dette er jo også et mye sunnere alternativ enn den guacamolen du kan få kjøpt i butikken, ettersom det så og si bare er avokado ikke alt den fete rømmen osv...

Dette trenger du: 

- 1 modnet avokado 

- 1/2 lime 

- Litt krydder

- 1 skåle og 1 gaffel (til å blande)

 

Slik gjør du:

1. Del avokadoen i to, og ta ut "steinen". (Veldig viktig at avokadoen er godt modnet. Den skal være ganske "bløt" når du tar på den)
2. Deretter tar du ut innholdet i avokadoen med en skje og putter dette i skålen. 

3. Så er det bare å mose avokadoen sammen med en gaffel. 

4. Til slutt er det bare å smake til og tilsette smakstilsetning. Jeg brukte ca. en halv lime og litt pepper. Så da er det bare å blande dette godt sammen.

Voilà... Det ser kanskje ikke så godt ut... men er utrolig godt og sunt!!

 

Håper oppskriften var litt nyttig, og dere kanskje tar den i bruk! Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!

 

Klem i fleng ;) 

 • 13.04.2015, 18:21

5 quick facts


Hei dere! God mandag.

I dag ble jeg inspirert av Anette bak bloggen byanette (link) til å gjøre et 5 kjappe fakta innlegg om meg. Så derfor tenkte jeg å dele 5 fakta om meg med dere. 

1. Hva gleder jeg meg mest til dette året?.

- Det jeg gleder mest til dette året er sommeren. Gleder meg så til lange, varme dager med masse god mat og drikke, masse is og masse nye opplevelser med venner. 2. Hater å bruke penger på...

-  Sminkeservietter/sminkefjernere. Det høres kanskje rart ut, men jeg hater rett og slett å bruke masse penger på sminkefjernere. Sminkefjernere er dyrt og er kjedelig å bruke penger på.

3. Topp tre favortittbloggere. 

- Carolinebergeriksen.no, styleconnetion.blogg.no og kristinaandersen.blogg.no. (linker) Alle tre jentene er store inspirasjoner og fantastiske jenter.

4. Hva inspirerer meg mest.

- Personer og bilder er det som inspirerer meg mest. Når jeg sier personer så mener jeg personer som tørr å være seg selv og som har evner til å formidle ting på sin egen måte. Bilder på pintrest og weheartit inspirerer meg veldig. 

5. Favoritt mat.

- SUSHI! Jeg elsker sushi. Veldig synd det koster så mye penger. Men nå er det alt for lenge siden jeg har spist det, så lurer på om jeg må få med noen venninner på en sushidate. Håper innlegget var litt morsomt, hehe. Ønsker dere en kjempe fin mandagskveld videre. 

Klem i fleng ;) 

 • 12.04.2015, 11:21

Sunday morning bliss


Hei dere! God morgen. 

Ville bare stikke innom for å ønske dere en kjempe fin søndag før jeg skal sette i gang å lage Brownie kjeks til bursdagen til mormoren min etterpå. 

 

Klem i fleng ;) 

 • 11.04.2015, 15:40

Bedroom interiordetails


Hei dere! Hvordan har lørdag vært så langt?

I dag har jeg fått rydda og vaska litt på rommet, ettersom det virkelig var et behov for det etter denne uka. Alt rotet er en samling av de morgenene jeg stresser gjennom kommoden etter klær. Samtidig som jeg samler sammen skoleting som ligger strødd utover pulten og samler det i en skoleveskene mine, mens jeg snubler i en ladeledning på gulvet og kaver meg ut av rommet..haha

Såå til poenget. Jeg tenkte at siden jeg hadde fått rydda litt på rommet så kunne jeg vise dere noen detaljer av rommet mitt. Selv elsker jeg å se slike innlegg...

(Alle pynteputene er fra Kremmerhuset, hotellputa er fra Home and Cottage.)


 

 

 • 11.04.2015, 10:19

Good morning saturday


Hei dere! God morgen.

I skrivende stund koser jeg meg med en skål granola og en kopp te. Er så deilig med slike rolige morgener hvor man kan nyte en god frokost i sakte tempo og ikke trenge og stresse som jeg gjør ellers i uka...

 

Ønsker dere en kjempe fin lørdag! Snakkes senere.

Klem i fleng ;)

 • 10.04.2015, 20:52

Black is my happy colour


Hei dere! God fredag!

Det er endelig helg igjen, og det skal bli så deilig. Sorry for en litt sein oppdatering, men var ikke hjemme fra skolen før kl. 16 og etter det dro jeg en tur til besteforeldrene mine ettersom mormoren min har bursdag i dag. Jeg tok med noen roser og litt kake for å gi henne en liten oppmerksomhet på selve dagen ettersom vi  ikke skal feire henne ordentlig før på søndag. 

I kveld tenkte jeg å vise dere min inspirasjon for denne uken. Jeg har blitt så utrolig dilla på svart i det siste. Så - så og si alle bilder med litt svart i seg blir jeg inspirert av. Det er en så klassisk og fin "farge" (vet det ikke er en farge!!),og passer til alt. Har også blitt dilla på å bruke svart i interiøret på rommet mitt, og i klesveien. Føler den fører de andre fargene så fint sammen. Og kontrasten mellom sort og hvit synes jeg nå er bare helt nydelig.... meeen over til inspirasjons bilder ;)

 

 

Åååå, som jeg elsker disse bildene!! Jeg drømmer meg helt bort!

Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld!

Klem i fleng ;)

 • 09.04.2015, 18:05

Oppskrift på enkel banan -og jorbærsmoothie


Hei dere! God torsdag.

I går fikk jeg SÅ lyst på en smoothie litt utover kvelden. Så derfor samlet jeg sammen noen ingerienser som jeg hadde, og resultatet ble nydelig!! Hvis dere har lyst til å vite hvordan jeg lagde smoothien er det bare å lese videre.. 

Disse ingeriensene trenger du:

* 1-2 isbiter

* 5-6 jorbær

* 1 banan 

* Litt Juice 

 

- Jeg putter bare alle ingrediensene sammen i blenderen, og mikser alt sammen....... så er det bare å hele smoothien oppi et FINT glass... hehe

... Også er det bare å nyte den herlige smoothien... Kjempe godt og sunt!

 

Ønsker dere en kjempe fin torsdag kveld! I dag er det sesongpremiere på Bloggerne, yey! Noen som skal se? 

Klem i fleng ;)

 • 08.04.2015, 17:56

Tre skjønnhetsfavoritter fra Mars måned


Hei dere! Hatt en fin onsdag så langt?

I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om tre forskjellige favoritter innen skjønnet i fra Mars. Jeg synes alltid at det er kjekt å lese om andres favoritter og anbefalninger, slik at jeg vet sånn någen lunde hvor gode produktene er. Selv om det kan være sånn at et produkt som er bra for dem ikke funker for meg. Men det er jo alltids vært å teste ut litt forskjellig.

Her er mine tre skjønnhetsfavoritter fra Mars måned:

 

Lush - Mask of Magnaminty:

- Dere har nok allerede hørt en del bra om denne masken fra Lush, men jeg kan ihvertfall fortelle litt om min mening. Jeg prøver å huske å ta en ansiktsmaske hver uke for å rense huden, og da pleier jeg å ty til denne. Den har en herlig lukt av mint, og er tykk i konsistensen. Den har også noen korn i seg, som vil si at den funker som en lett skrubb i tillegg. Etterpå føles huden utrolig myk og renset. Jeg tror jeg betalte rundt 100 kroner for denne, noe som ikke er så ille ettersom du får mye ut av den i tillegg til at det er et veldig godt produkt. 

 

Mac - Pro Longwear Concealer 

- Jeg vil tippe en del av dere også har hørt en del bra om denne fantastiske concealeren fra Mac. Jeg bruker den så og si hver dag under øyene for det er det jeg har mest behov for. Noen ganger bruker jeg den også på urenheter. Den er utrolig lett å påføre med en kost. Jeg legger den i en trekantform under øyene og blender det naturlig inn. Posene og "blå" fargen under øyene blir fint borte under concealeren, og etter du har satt den med et pudder holder den ut hele dagen. Anbefaler dere denne virkelig. Dette er så abslulutt den beste concealeren jeg har testet ut. Prisen er ikke så alt for ille heller synes nå jeg, 159 kroner tror jeg at jeg ga for den. Flasken ser kanskje liten ut, men den er veldig drøy i bruk. 

Mac Lipstick - Faux

- Dette har vært min desidert favoritt leppestift etter at jeg kjøpte den i Januar. Den passer like godt til fest som til hverdags. Fargen er litt nude, brun-rosa isch. Jeg vil tro den passer til fleste. Åå, som jeg elsker den! Kostet rundt 190 kroner!! (Vet også at Kylie Jenner ofte bruker denne leppestiften!!! :D)

 

Håper innlegget var litt til nytte. Dette var ihvertfall 3 av mine favoritter fra Mars! Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre.

Klem i fleng ;) 

 • 07.04.2015, 21:12

Trene-tirsdag


Hei dere! God kveld!

Hvordan var det å stå opp i dag etter ferien? For meg var det utrolig hardt, ettersom det føltes ut som om jeg ikke ikke hadde sovet i det hele tatt.. På skolen i dag var jeg også utrolig trøtt, og følte meg ikke helt i form, men heldigvis gikk det over etterhvert. Jeg kom for litt siden hjem fra trening med bestevenninna mi. Det var utrolig deilig å få trent bort litt smågodt fra påska. Det har blitt alt for mye godis i påska. så nå er det på tide å komme tilbake til litt sunnere rutiner igjen. Vi var på en gruppetime på treningsenteret kalt "Puls-step", som var utrolig slitsomt, men også veldig gøy. På torsdag blir det en vanlig "High-Puls" gruppetime. Gleder meg. 

 

Satt sammen en liten collage av noen bilder som inspirerer og motiverer meg til å trene:

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre! :)

Klem i fleng 

 • 07.04.2015, 07:30

Små hverdagsgleder


Hei dere! God morgen. Hardt å stå opp i dag?

I går kveld koste jeg meg masse med litt jordbær.  En fin og sunn avslutning på påska etter LITT mye smågodt den siste uka. Er så fint med slike små hverdagsgleder. En liten skål med noen jordbær kan gjøre så mye :)

 

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag! Blir det godt å komme tilbake til virkeligheten igjen?

Klem i fleng

 • 06.04.2015, 17:24

I'm back - Og hvordan få tilbake energi og motivasjon


Hei dere! :) 

Etter et par måneder med pause, fikk jeg så utrolig lyst til å komme tilbake til bloggen. Bloggen betyr mye for meg.  Når jeg blogger kan jeg koble helt ut fra virkeligheten en stund, og heller fokusere på inspirere andre enn å stikke nesa i skolebøkene hele tiden. Skolen har tatt en veldig stor del av livet mitt. Egentlig alt for stor. Den har egentlig tatt over livet mitt på en måte. I hvert fall var det slik jeg følte det for en kort stund siden. Og for å være ærlig gjorde det meg ufattelig sliten?. Og jeg mistet all motivasjon.

Men så kom jeg på at en stor del av livet er faktisk prioritering og planlegging. Bare du klarer å prioritere det rette for deg selv, og å planlegge det rette for deg selv så blir livet så mye bedre. Det er så utrolig viktig å sette av tid til lystbetonte ting, og ting som du virkelig gleder seg til og som gjør at du får ny energi. Det trenger ikke være noe veldig stort, men kanskje bare å gå på butikken å kjøpe seg et blad, eller komme seg litt ut i frisk luft enten mellom skolen og leksene eller etter leksene? Litt for å få tankene på noe annet og å hente ny energi. Med ny energi tenker man mer klart, og man får som regel de resultatene man ønsker.

Selv om døgnet bare har 24 timer, så kan du rekke det du har lyst til så lenge du planlegger og prioriterer. Kanskje det å komme seg på trening enn dag er noe du må prioritere framfor å lese 4 sider om lyrikk i Norskboka. Skole er viktig, men det er ikke alt. Man må ha det bra med seg selv for at man skal kunne fungere på sosialt plan og på skolen eller jobb.


Jeg har så mange meninger rundt dette temaet med mye skolearbeid og hvor mye skolen faktisk tar av hverdagen. Men jeg skal ikke snakke om alt nå, hehe. På vidergående er det slik at jeg er hjemme kl. 16 hver dag. Så er det middag, deretter er det lekser.. Og så er plutselig kvelden der, og en ny dag er snart på vei. Dagene går stort sett i det samme. Og det blir veldig deprimerende og kjedelig i lengden. Derfor er det viktig at dagene er variert. Jeg har merket at etter jeg begynte å prioritere annerledes og planlegge mer, så har jeg fått tid til det «meste» av det jeg ønsker å gjøre i løpet av en dag. Og en slik endring har gjort at jeg føler meg SÅ mye mer motivert.

Nå babler jeg i vei, men jeg føler at det er viktig å formidle videre hvordan hverdagen kan bli bedre, selv om man har mye å gjøre. Og her går jo disse to ordene igjen: prioritere og planlegge. Planlegg hver dag så godt som det kan gjøres. Men ikke planlegg for mye heller. Man vil ikke bare ha forhåndsbestemte og planlagte dager. Noen dager er det deilig å ikke vite helt hva man skal gjøre. Men jeg råder dere til at i ukedagene så er veldig lurt å ha skrevet ned hva som er nødt å gjøres innenfor det bestemte tidsrommet. 

Så for å ha en litt oppsummering på slutten, så er mitt tips for å få tilbake energien og motivasjoen, å rett å slett prioritere og planlegge. Det er så utrolig viktig prioritere og å finne tid til ting som gjør det glad, og ting som du gleder deg til. Det gjør hverdagen 100 ganger bedre. 

 

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre. Nyyyt siste dagen av ferien J

 

Klem i fleng 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits