• 15.03.2017, 14:03

Ny blogg - nye muligheter


Hei dere!

Nå er det en stund siden jeg har tittet innom her, og grunnen for det skal jeg kort og greit fortelle dere nå. Jeg har bestemt meg for å starte opp en ny blogg, en blogg som kommer til å handle om diverse oppskrifter, så altså en matblogg. Matlaging og baking er min passion, og vanlig "livstilsblogging" har jeg funnet ut at ikke er helt min greie. Så hvis dere vil følge meg videre på min nye blogg, hvor det kommer til å komme masse deilige oppskrifter framover, er det bare å klikke seg inn HER.

Jeg vil takke alle som har klikket seg inn på denne bloggen daglig, og gitt meg masse koselige kommentarer som virkelig har gjort meg glad! Det har vært en fryd å oppdatere dere, så får jeg håpe at dere vil følge meg videre på den "nye" reisen.

Denne bloggen kommer ikke til å bli slettet, for hvem vet - kanskje jeg vil tilbake en dag? Dessuten er det gøy for meg å se tilbake på :)


 


 


 

 

Takk for meg og klem i fleng :)

 

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits