• 31.03.2016, 20:38

Favoritter på Instagram


Hei dere!

En litt sen oppdatering fra meg i dag, men håper det kan tilgis. For jeg har nemlig brukt ettermiddagen min på å ha hodet stupt nede i mattebøkene. Selv om jeg alltid har vært veldig glad i matte, kjenner jeg at det er godt dette blir det siste året med matte. 

Men så over til hva dette innlegget egentlig skal handle om: Jeg så at Erica Kvam gjorde denne type innlegg på bloggen sin her om dagen, og ble inspirert til å gjøre noe liknende. Altså vise dere mine favorittkontoer på Instagram. Under kan dere se fem av mine favoritter. Trykk på bilde for å komme direkte til kontoen deres.


 

  
  

 


 

Ønsker dere en fin kveld videre! Del gjerne deres favoritter med meg. Jeg er alltid på utkikk etter nye folk å bli inspirert av. 

Klem i fleng :)
 

 • 30.03.2016, 15:04

I want summer


  

 • 29.03.2016, 16:30

New in from Clarins


Hei dere!

Jeg holdt nesten på å si "God mandag", men så kom jeg på at det var tirsdag istedenfor. Hadde virkelig en søndagsfølelse i går, så kanskje ikke så rart jeg var sikker på det var mandag. Denne uken er et rent stress av lekser og prøver, så når jeg har skrevet ferdig dette blir det øving på framføring og matte. 

I helgen så var vi som sagt på Color Fantasy. Jeg hadde ingen planer om å shoppe noe særlig ettersom jeg snart drar til Berlin uansett. Men likevel ble det med meg hjem et par produkter fra Clarins. Jeg "trengte" en ny Lip perfector, ettersom den jeg har snart er tom. Jeg kjøpte en annen farge enn det jeg har pleid, bare fordi jeg ønsket å prøve flere av de andre fargene også. Det andre produktet jeg kjøpte meg fra Clarins er også for leppene. Dette er et produkt jeg virkelig har ønsket meg lenge. Og da jeg så at det kun var to igjen måtte jeg bare grabbe en med meg. Produktet heter Lip comfort oil. Sikkert noen av dere som har hørt eller sett før. Har blitt et veldig populært produkt i det siste. 


  


 

Ønsker dere en fin tirsdag videre. Var det hardt å komme tilbake til hverdagen igjen?

Klem i fleng :)
 

 • 28.03.2016, 13:22

Oslo - Kiel Cruise


Hei dere!

De tre siste dagene av påskeferien ble tilbrakt på Color Fantasy, en av Color Lines fine cruisebåter. Vi kom hjem for ca. en time siden, og har virkelig storkost oss. Hvem sier at man ikke kan kose seg på cruise som kun varer i to netter? Dette var fjerde gangen vi har vært på denne ferden fra Oslo til Kiel, men vi blir aldri lei. 

Det var virkelig godt å få kommet seg litt vekk for å samle litt energi til en veldig hektisk uke. Vi har kost oss med masse god mat, show, litt shopping og en liten tur på Starbucks i Kiel. Har fått tatt en del bilder som jeg tenkte jeg skulle vise dere. 


  


 

Håper dere har hatt en kjempe fin påske! Ønsker dere en fin 2. påskedag videre. Nyt siste fridag. 

Klem i fleng :) 

 • 27.03.2016, 14:15

My weheartit feed


Hei dere!

Er det et sted jeg virkelig henter mye inspirasjon fra så er det helt klart weheartit.com. Tror weheartit har vært min faste inspirasjonskilde de siste 7 årene vil. Der finner jeg inspirasjon til alt fra antrekk og f.eks interiør til blogginnlegg. Følg med gjerne ved å klikke HER. Legg gjerne deres brukernavn nede i kommentarfeltet - så skal jeg sjekke dem ut. Under her kan dere se en del bilder fra feeden min. 
  


Ønsker dere en superfin dag!!

Klem i fleng :) 

 • 26.03.2016, 12:30

New sunnies


Hei dere!

Disse herlighetene ble også med meg da jeg kjøpte skoene mine fra Bianco her om dagen. De andre parrene jeg hadde med meg den dagen, knakk i prøverommet. Så da jeg så disse stå utsilt i butikken kunne jeg bare ikke la dem være. Gjorde seg jo også godt at ikke var noe særlig dyre, og at de var superfine på. 
 


Ønsker dere en kjempe fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 25.03.2016, 11:58

Julie tipser: 5 filmer å se i påsken


Hei dere!

I dag er det jo langfredag. Og hva passer ikke da bedre enn med noe filmtips til filmer dere kan bruke den "lange" fredagen på å se?. Så under her har jeg satt sammen en liten samling for dere av masse godt og blanda. Alt fra romantikk og komedie til krim og action.


 

Marley and me: Utrolig søt, morsom og rørende.Virkelig vært å se. 


 

The other woman: Hysterisk morsom, med en dose romantikk.  

 

Taken: Spennende og rørende. 

 

 

Sex tape: En latterkrampe i en film.  

 

Mr. and mrs Smith: Spennende, romantisk og morsom.  


 

Nå skal jeg få dratt på meg litt ullundertøy, for vi skal på grilltur. Ønsker dere en kjempe fin dag videre!

Klem i fleng :)

 • 24.03.2016, 17:05

New shoes from Bianco by Caroline Berg Eriksen


Hei dere!

På tirsdag var jeg og en venninne en tur i byen, og lite visste jeg at hjem skulle det bli med meg et nydelig par sko fra Caroline Berg Eriksen sin skokollekson for Bianco. Jeg hadde lenge tenkt på at jeg skulle kjøpe meg i hvert fall et par fra kolleksjonen hennes, men tenkte at det fikk bli etter at jeg hadde hatt bursdag. Men da jeg sto i butikken med dem på - kunne jeg bare ikke gå fra dem.. Haha. Så da ble det en litt tidelig bursdagsgave fra meg selv til meg selv.. haha. 

Jeg endte opp med å kjøpe Festive Pleasure som er en nydelig svart sandal. Gleder meg masse til å bruke dem i sommer. Den perfekte sandal i mine øyne. Og SÅ god på foten. 


  


 

Hva synes dere om skoene? Har dere noen sko fra Perfect Imperfection kolleksjonen? 

Ønsker dere en fin dag videre! Nyt ferien for de av dere som har fri.

Klem i fleng :) 

 • 24.03.2016, 12:48

Holde på følelsen av at det er vår...


Hei dere!

Ettersom regnværet har meldt sin ankomst, tenkte jeg at vi kunne holde på den deilige følelsen av fint vær med noen av bildene jeg tok i går. Jeg hadde vært hos en venninne i Nevlunghavn, og fikk knipset litt bilder mens jeg sto og ventet på bussen. 

(Ser dere forresten at jeg har endret litt på designet her på bloggen? Bare noen få småjusteringer, men jeg ble veldig fornøyd. Er så gøy med litt forandring.) 


 

 


 

Ønsker dere en kjempe fin skjærtorsdag. Har dere noen planer for dagen? 

Her skal det øves på matte.. Tenkte forresten å vise dere noe jeg kjøpte her om dagen som jeg er skikkelig gira over å vise. Så stay tuned!

Klem i fleng :)

 • 23.03.2016, 15:15

Påskestemning i heimen


Hei dere!

God onsdag. FOR et vær vi har fått i dag! For håpe det holder seg slike leeenge. Men dere - har ikke mamma gjort det koselig til påske? Skikkelig herlig påskestemning i mine øyne.  Håper at påsken deres har vært fin så langt, og at dere nyter fridagene. 


 


  


Ønsker dere en strålende dag videre! Vi snakkes senere. 

Klem i fleng :)

 • 22.03.2016, 10:47

Innkjøp fra Thalion


Hei dere!

I går kom det en herlig pakke til meg fra Thalion - en pakke jeg har vært skikkelig giret på. Hun ene tanten min driver et hudpleiefirma om jeg kan si det på det måten, og i den sammenheng hadde jeg litt lyst til å bestille meg litt nye hudpleieprodukter. De kan dere se under her: 


 ~ Suntan Drink Bronze'age

~ No stress Herb Tea

~ Travel size shower gel

~ Travel size moisturizing cream

~ Face and body self tanner 


 

Nå skal jeg få hoppet ut av pysjen og inn i noe litt mer presentabelt, for nå kommer det snart ei venninne og henter meg. Vi snakkes. Ønsker dere en super tirsdag. 

Klem i fleng :)

 • 21.03.2016, 11:55

"Typisk meg" frokost


Hei dere!

God mandag! Jeg ble så glad da jeg så at solen trengte seg gjennom gardinen min til morgenen i dag. La det fine været holde seg LENGE. Til frokost i dag ble det en "typisk meg frokost". Jeg tror og mener at dette er min favorittfrokost. Ikke bare er disse havrepannekaker supergode, de er også superenkle å lage. Dere kan finne oppskrift HER. I dag laget jeg de litt annerledes enn jeg pleier, men det er jo bare gøy å utforske litt. 


 

 


 


  


Alle gjøremålene jeg har på To do listen min i dag er ting som må gjøres inne. Litt kjedelig ettersom det er så fint vær. Så jeg tenker at jeg bare kan utsette listen et par timer, slik at jeg kan få nytt litt sol i dag også. 

Ønsker dere en kjempe fin mandag og uke. 

Klem i fleng :) 

 • 20.03.2016, 15:51

Julie tipser: Emma S - facial wash


Hei dere!

God søndag i det fine været. Nå har jeg virkelig troa på at våren har kommet for å bli. Vi får krysse fingrene.


 

Det er tid for et nytt "Julie tipser" innlegg og denne gangen er det denne supergode og fine ansiktsrensen fra Emma S som skal bli dedikert et eget innlegg. Emma S er et merke jeg har blitt veldig glad i de siste årene. Ikke bare ser produktene utrolig fine og elegante ut - de også utrolig gode. Og i første omgang er det Emma S. cleansing facial wash som skal bli skrytt litt av. Jeg vil tro dette er min tredje tupe av akkurat dette produktet, og det har vært et produkt jeg har sverget til i flere år nå. Utrolig at jeg ikke har fortalt dere om den før nå. Men når man bruker et produkt over så lang tid - så går det å vise den fram litt i glemmboka. Men nå tenkte jeg at jeg bare MÅTTE vise dere den. Emma S. cleansing facial wash er rett og slett en ansiktsrens/vask som du kan bruke til å fjerne sminken din om kvelden eller rett og slett bare til å vaske ansiktet ditt. Jeg liker å bruke den morgen og kvelden. Morgen: for å rense ansiktet mitt for oljer og evt svette før jeg påfører sminke, og for å våkne egentlig. Kveld: for å vaske vekk sminken og rense huden. 

Dette produktet er i tillegg veldig drøy i bruk, ettersom du kun trenger veldig lite av det til hver rens. Jeg klemmer ut en liten dert i hånden, gnir det så sammen med vann så det blir et slags skum, før jeg sirklerer skummet rundt om i ansiktet og til slutt skyller det av med varmt vann og tørker ansiktet tørt med et håndkle. 

 

Huden blir så deilig og ren etterpå, og er mye bedre for huden enn å bruke sminkeservietter. Sminkeservietter føler jeg heller ikke klarer å få bort all sminken. Så jeg anbefaler dere virkelig å teste ut dette produktet om dere ser etter en god rens. 


Har dere testet ut noen produkter fra Emma S før? 

Nå skal jeg snart på bowling med noen venninner. Vi snakkes. Ønsker dere en fin søndag videre.

Klem i fleng :)

 • 19.03.2016, 18:07

Listography


Hei dere!

Jeg kjøpte den morsomte boken jeg noen gang har sett på Monki i går - og tenkte at jeg bare måtte vise dere den. 

Det er rett og slett en bok hvor du fyller ut diverse lister som angår ting og hendelser som skjer i løpet av livet. Tenkte at det var gøy å ha med seg i årene som kommer, samtidig som det er gøy å se tilbake på. Virkelig utrolig gøy for meg som elsker å skrive lister ... hehe..

 


Jada - jeg dedikerte et helt blogginnlegg til en bok. Men når boken er såpass morsom og unik så må da det være lov. Ønsker dere i hvert dall en fin lørdag videre. Håper solen har varmet like godt hos dere som den har hos meg i dag. 

Klem i fleng :)

 • 19.03.2016, 10:43

Tur på Bi og shopping på Karl Johan


Hei dere!

Jeg var i Oslo i hele går med Økonimiklassen, så jeg fikk ikke tid til å oppdatere dere. Vi hadde en utrolig spennende og gøy tur hvor vi blandt annet fikk besøke DnB Bjørkvika og Bi i Nydalen før det bar til litt shopping på Karl Johan. Før vi turet hjemover spiste vi alle pizza på Peppes - alltid en slager. 

Jeg fikk tatt noen bilder - så tenkte jeg skulle vise dere dem:
//utsiktsbildene dere ser er fra 16. etasje i DnB bygget//Er jo så kult å gå inne på Monki - for en butikk!!


Ønsker dere en fin lørdag og en fin påskeferie - til de som har det. Har dere noen spesielle planer?

Vi snakkes senere. 

Klem i fleng :)

 • 17.03.2016, 16:40

Top three perfumes


Hei dere!

Jeg er alltid avhengig av å bruke en god parfyme. Til tross for at jeg er veldig glad i Victoria's Secret Body mistene, synes jeg at de fort mister lukten. Så derfor liker jeg best å bruke eau de Toilette eller vanlig parfymer - ettersom at jeg synes lukten holder lenge. 

Uansett her er mine tre favoritter: 


 


 


Har dere noen favoritter i parfymeverden? Nå må jeg løpe - skal jobbe i kveld! Ønsker dere en fin torsdagskveld!!

Klem i fleng:)

 • 16.03.2016, 15:17

Er våren her?


Hei dere! 

Solen skinner for fullt i dag - nesten så mye at man kan legge seg ut å sole seg... neida.. kanskje litt drøyt enda. Men det gir meg i hvert fall et lite håp på at våren endelig er her - også lurer været og så plutselig på mandag har det kommet en halvmeter snø... DA hadde jeg blitt litt småsur skal jeg si dere. 

Det var så godt å slutte litt tideligere i dag - slik at jeg fikk nytt litt sol jeg også før den går ned. 

 


Ønsker dere en fin onsdag!

Klem i fleng :) 

 • 15.03.2016, 18:24

5 tips til et lykkeligere liv


Hei dere! God tirsdag.

Vi vet alle hvordan livet går i berg - og dalbaner, og hvordan humøret plutselig kan svinge bare i løpet av et par sekunder. Vi vet nok alle hvordan det er å ikke føle seg lykkelig, eller glad. Så i den anledning tenkte å komme med et par tips på hva som gjør meg lykkeligere, og hva som gjør meg glad. Så håper jeg det kan hjelpe noe.


 

1. Gi deg selv belønninger. Unn deg noe godt i hverdagen også, ikke bare spar alt til "helgekosen", kan ofte være at man trenger den sjokoladebiten mer klokka 20 på en onsdagkveld enn klokka 20 på lørdagskvelden. Er ofte man trenger den lille belønningen som en f.eks en liten sjokoladebit kan gi. Og hvis det kan redde dagen din så kjøp deg den flasken med cola, eller kjøp deg den sjokoladen. For hva har vel det å si i det lange løp? Hva har det å si om du en gang i blant "skeier" litt ut og får i deg ett par ekstra kalorier? Om det gjør deg glad, om det gjør lykkelig - så er det - det eneste som teller. 


 

2. Gi deg selv ros. Ikke snakk deg selv ned hele tiden. Gi deg selv komplimenter og gi deg selv gode tilbakemeldinger. 

3. Spis god mat. Jeg er selv en person som elsker å prøve ut ny mat, og jeg kan vel med hånda på hjerte si at jeg ikke akkurat er kresen. Er du glad i å utforske og eksperimentere litt med matlagingen? Ta deg litt ekstra tid til å lage den gode maten du har så lyst på. God mat gjør en lykkelig.  

4. Slipp farger inn i livet ditt. Jeg vet at ikke alle er like glad i så mange farger, men gi det en sjanse. Jeg merket i hvert fall at når jeg begynte å ta inn litt flere "freshe" fargen inn i  f.eks interiørstilen min så ble jeg mye lettere til sins. For farger gjør oss lykkelige og det gir liv til noen kanskje kjedelige og uinspirerende omgivelser. 

5. Gjør lystbetonte ting i hverdagen. Denne går litt inn i punkt nummer 1, men handler mer om opplevelser i hverdagen. Ikke utsett alt du ser fram til og alt du liker å gjøre til helgen. Har du lyst til å ta deg en tur til byen etter skolen en dag - så gjør det da! Ikke gjør at det bare er helgen som kan inneholde ting du ser fram til. Bring lystbetonte ting og opplevelser inn i hverdagen, og ikke la livet ditt kun innholde skole og/ eller jobb. Det gjør ikke lykkelig. I hvert fall er ikke det tilfelle for meg. 


Håper dette var tips dere fikk hentet noe ut av. Kom gjerne med tips dere også - om dere har noen. Da blir jeg glad!

 • 14.03.2016, 16:27

Dreaming about palms and white beaches


Hei dere!

Før jeg skal kaste i meg litt mat, og få kommet meg på jobb - tenkte jeg å vise dere hva jeg har drømt meg bort i de siste dagene. Skulle virkelig ha vært deilig å ligget på en solseng med en kald drink i hånden på feks Hawaii eller i Spania. Men før jeg i det hele tatt kan drømme meg bort til sydeligere strøk står det masse prøver, vurderinger, billappen og eksamen i hodet på meg. Skal ikke legge skjul på at det skal bli godt å komme seg litt vekk, da jeg snart skal en uke til Tyskland med klassen. 
 


Hvordan har mandagen vært? Håper i hvert fall at resten av dagen og uken blir fin!!

Klem i fleng :) 

 • 13.03.2016, 11:24

Sunday morning bliss


Hei dere!

Ville bare innom for å ønske dere en fin søndag her jeg sitter å nipper til dagens første kaffekopp, imens jeg omsider leter etter inspirasjon i mine favorittmagasiner - Det Nye og Rom 123. Solen skinner fint bak det tynne skylaget her i dag. Får håpe den slipper enda mer frem slik at den kan få smeltet vekk de siste snørestene. La våren komme!


 


  


Håper søndagen deres blir fin! Nå skal jeg få drukket opp kaffen min, få ordnet meg og få dratt ut å øvelseskjørt litt igjen. Vi snakkes.

Klem i fleng :)

 • 12.03.2016, 17:57

Moodboard


Hei dere!

Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv har dagen vært ganske så fin hittil - har vært en tur på senteret før jeg øvelseskjørte litt. Og nå skal det snart spises taco, også tenker jeg at det blir en ganske rolig kveld med litt serier eller film på skjermen og litt pistasjnøtter i skålen.. hehe. Trenger å samle litt energi ettersom det blir fult kjør på skolen framover - så da skal det som sagt slappes av i sengen i kveld med litt digg snacks og litt titting på mitt favorittprogram for tiden, Modern Family.. Haha.. Jeg ler meg i hjel av Phil og Gloria - mine desidert favorittkarakterer i serien. //bilder fra weheartit


Ønsker dere en fin lørdag videre.

Klem i fleng :)

 • 11.03.2016, 17:36

En dose latter, og en dose kos


Hei dere!

God fredag. I dag fikk jeg fri igjen til min store fornøyelse. Er utrolig fornøyd med hvordan dagen startet i dag. 9:30 spratt jeg ut av senga, dro på meg treningstøy, stappet i meg en banan og dro av gårde for å trene litt. Dagens trening ble litt intervaller etterfulgt av diverse styrkeøvelser. Fornøyd. Tenkte å kjøre nogen lunde likt program i morgen. 

Etter trening måtte jeg svinge meg rundt - hoppe i dusjen og få rydda litt her hjemme før Kristiane kom på besøk. På oss ble det deilig lunsj og den beste sjokolademelken vi vet om, og den er jo bare så nostalgisk. Minner meg sånn om barndommen.Dere vet den HER? Så inntill den nydelige lunsjen ble det litt serie - og filmtitting i fulgt av en dose latter... haha... Er slike små øyeblikk som er de viktigste her i livet. "It's the small things that matters", er det ikke det vi sier?


 
 


Hvordan har dagen deres vært så langt? Ønsker dere i hvert fall en fin fredagskveld.

Klem i fleng :)

 • 10.03.2016, 11:26

Oppskrift på lykke


 


Ønsker dere en fin torsdag!

Klem i fleng :)

 • 09.03.2016, 14:32

What's in my bag?


Hei dere!

God onsdag!

I forbindelse med Loreal Paris sin Instagramkonkurranse - tenkte jeg å vise dere hva jeg har i vesken om dagen. Vesken dere ser under er vesken jeg stort sett går for når jeg skal på shopping, i bursdag etc. Den er ikke så veldig stor, men perfekt for mitt bruk.  Sjekk ut konkurransen til Loreal HER, hvor du kan vinne en YSL veske fylt med masse godbiter. 
- På bildene over her kan dere se hva jeg stort sett ALLTID har med meg i vesken min. Mobiltelefonen, nøkler, kort, øreopropper, tyggis, lipgloss/ leppestift, håndkrem. Mine små hjelpere i hverdagen. 
 


Fortell meg gjerne hva dere pleier å ha i vesken deres! Ønsker dere en fin lille-lørdag videre!!

Klem i fleng :)

 • 08.03.2016, 20:41

I could stay here forever...


Hei dere!

Ville bare innom igjen for ønske dere en fin kveld. Håper dagen deres har vært fin. 

 


Klem i fleng :)

 • 08.03.2016, 15:39

Throwback Tuesday: adaxbycaroline


Hei dere!

God tirsdag. I går kikket jeg gjennom min gamle instagram, og fant ut at det i dag er 5 måneder siden jeg og venninnen min, Karoline var på eventet for veskelanseringen til Caroline Berg Eriksen by Adax. Og i den anledning tenkte jeg å ha et "Throwback Tuesday" innlegg igjen. 


 

Her har dere noen bilder fra eventet:  


Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :)

 • 07.03.2016, 18:50

My view


Hei dere!

Jeg har akkurat slengt fra meg bagen ved siden av sengen min, etter å ha vært på kjøretime og kaster meg rask ned på senga med beina rett ut. Trekker fram pc'en og begynner og taste og gjøre research. Hva slags inspirernde bilder skal jeg ta til bloggen i dag? Og hva slags motiverende ord kan jeg komme fram til ut i fra en slik dag som denne? Ikke gikk det så superbra på kjøretimen, og ikke har skoledagen vært noe særlig spesiell. Og resten av ettermiddagen skal egentlig gå til øving på en framføring og Bloggerne på tv 21:30. 

Men så gikk det opp for meg. Hvorfor bare ikke vise hvordan denne ettermiddagen faktisk har startet og utarte seg? Hvorfor ikke bare dra fram de litt kjedelige rekvisitene og den gode, gamle, kjente kaffekoppen? Det kan jo være både inspirende og motiverende på sin måte... haha. For vi skal ikke stikke under en stol at skole er viktig, for det er det. Og de resultatene du får nå er med på å påvirke store deler av framtiden din. Det er noe å tenke på når du er godt nede i den tredjekaffekoppen med poser under øyene, og hav av ark og bøker om deg og du egentlig bare vil gi opp. For det VIL være vært det når du er ferdig. Det er jeg så sikker på. Du må bare ha motet oppe. La oss motivere hverandre mot den siste perioden i dette semesteret. 

 


Ønsker dere en fin mandag videre!!

Klem i fleng :)

 • 06.03.2016, 13:54

Februar favoritter


Hei dere!

Vi har så og si akkurat entret måneden Mars, og i Februar som andre måneder har jeg hatt noen favroittprodukter. Jeg vet det er mange som gjør slike innlegg om deres favoritter for måneden som gikk, og tenkte at det var gøy å gjøre det samme. 


Girlz only dry shampoo: Denne tørrshampoen bestilte jeg bare for en stund tilbake fordi den var på tilbud, og fordi at jeg hadde lyst til å teste ut en ny tørrshampo. Og dere, den er bare supergod. Må faktisk ærlig innrømme at jeg liker den bedre en Batiste sine. Håret ser og lukter nyvakset hele dagen, og gir i tillegg godt med volum til håret. Løp og kjøp. Dere kan finne den HER. 

Zoella Beauty body scrub: Denne kroppskrubben har vært min favoritt i mange måneder nå. Aldri prøvd noe bedre. Jeg er nødt til å få bestilt meg en ny en, ettersom den snart er tom. Denne skrubben er rett og slett en type skrubb jeg har lett lenge etter, og fant endelig en skrubb med perfekt grovhet på kornene, i tillegg etterlater den seg en nydelig lukt og en deilig og myk hud. Den kan dere finne HER

Clarins Brush - on Perfecteur: Denne fikk jeg i julegave av en venninne, og den er rett og slett supergod. Jeg bruker den under øyene for å dekke evt. blå ringer, og for å få et mer våkent blikk. For at den skal holde hele dagen anbefaler jeg å sette den med et transparent pudder. 

Real Techniques beauty blender: For å være ærlig var jeg veldig skeptisk til disse beautyblenderne da jeg først oppdaget dem, men nå som jeg har skaffet meg en egen er jeg helt freslt. Jeg elsker å påføre foundation og concealer med den, og resultatet blir mye finere enn med en kost i mine øyne. Den kan dere finne HER.

Maybelline Babylips "Instense Care": Denne har jeg snakket litt om før. Jeg fikk denne lipbalmen også til jul, og har brukt den flittig siden. Gir leppene rett og slett masse fuktighet. Akkurat slik jeg vil ha det.  


Del gjerne deres favoritter for Februar med meg. Ønsker dere en fin søndag videre. 

Klem i fleng :)

 • 05.03.2016, 16:18

Golden details in my room


Hei dere!

Hvordan har lørdagen deres vært så langt? Før jeg drar på jobb tenkte jeg å stikke innom for å vise dere noen detaljer av rommet mitt. For en liten stund siden ommøbelerte jeg litt på rommet mitt, og valgte å sette sengen helt inn til veggen istedenfor midt i rommet. Veldig gøy med litt forandring, og veldig greit med litt bedre plass.

De som kjenner meg godt vet at jeg er helt svak for gull - og har vært en periode. Så da er det jo klart at rommet mitt er godt preget av litt gulldetaljer. Her kan dere se noen detaljer: 

 


Ønsker dere en fin lørdag videre.

Klem i fleng :)

 • 04.03.2016, 17:50

Friyay inspiration


 

 • 04.03.2016, 12:11

Gingerwater and pasta for breakfast


Hei dere!

I dag er jeg så heldig å ha fri fra skolen, noe jeg er veldig takknemlig for akkurat i dag. Formen har ikke vært helt på topp i det siste, og jeg har manglet litt energi. Så det var godt å få en slik dag nå. 

Hele morgenen har jeg sittet å fundert over hva jeg ha til frokost, samt prøvd å finne på ting som kan gi meg litt energi. Ganske så patetisk i grunn. Så da jeg romsterte rundt i kjøleskapet fant jeg en ingefær, og tenkte at jeg kunne prøve noe nytt med den. Det har blitt forska på at ingefær hjelper veldig godt mot diverse sykdom, eks. forskjøelse. Så i dag ble det et glass med masse ingefær i vannet mitt. Håper det hjelper på den forskjølesen som henger så igjen. Ønsker dere en fin fredag!

Klem i fleng :) 
 

 • 03.03.2016, 16:48

Eclate minute


~ My favorite lipproduct ~ 

 • 02.03.2016, 19:57

Kourtney Kardashian housetour


Hei dere!

En av mine guilty pleasures er at jeg sniker til meg litt tid til å se på Keeping up with the Kardashians i blant. Ikke at jeg ser på noen av dem som forbilder, men på en fasinert måte. Tenk at de kan leve så lukseriøst bare pga av at de lever... haha. Jeg mener har dere sett husene dems? Jeg er bare helt forelsket i huset til Kourtney. GLAM sier jeg bare. 

 


Hva synes dere? Er det ikke fint?

Ønsker dere en fin kveld. 

Klem i fleng :) 

 • 01.03.2016, 17:17

5 mål for Mars


Hei dere!

Oj, hvor ble det av Februar? Føler at den måneden bare fløy forbi, og at det ikke er lenge siden jeg skrev innlegget om målene jeg hadde for Februar. Det er sykt hvor fort tiden går. Likt som de andre månedene har jeg noen mål for Mars som jeg ønsker å dele med dere. Del gjerne deres meg meg også. I Mars måned kommer flere av målene mine til ha noe med billappen å gjøre, ettersom det er det som står i hodet på meg for tiden. Billappen SKAL være i boks i løpet av et par måneder. 
 

 

1. Øvelseskjøre masse. I Mars skal få øvelseskjørt masse med bilen. Øvelese gjør mester. 

2. Spare penger til Tysklandtur. I begynnelsen av April skal jeg til Tyskland med Tyskklassen, og da blir det jo litt tid shopping og deilig mat. Så i denne måneden er det viktig for meg å få spart en del. 

3. Ta teoriprøven på bil. I løpet av denne måneden skal bilteorien være i boks. 

4. Bygge muskler. I Mars måned har jeg lyst til å fokusere på å bygge muskler under trening også, ikke bare fokus på kondisjon og utholdenhet. 

5. Lage mer protein rik mat. Masse proteiner er bra for både kropp og sinn, og gjør at metthetsfølelsen holder lengre - noe jeg har lyst til å være mer fokusert på denne måneden. Mer proteiner inn i maten. 


Har dere noen mål for Mars?

Ønsker dere en fin tirsdag videre. 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits