• 29.02.2016, 17:58

Things to do before I die


Hei dere!

Noen som var ferdig med ferien nå, og som var tilbake på jobben eller skolebenken i dag? Det var i hvert fall tilfelle for meg, og for å være ærlig var det i grunn greit å komme tilbake til hverdagen igjen. Er jo kun 3 uker til påskeferien, så det skal jeg nok holde ut.


 

Er en stund siden jeg fanget opp ideen om å skrive et innlegg om ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør. De fleste "målene" som dere ser under er for det meste ambisjoner som jeg ønsker å oppnå i livet, som f.eks å få barn.   


Har dere noen liknende mål?

Ønsker dere en fin mandag videre.

Klem i fleng :)

 • 28.02.2016, 21:04

Julie tipser: The blushed NUDES


Hei dere!

Det er tid for en ny "Julie tipser", og denne gangen er det et øyeskyggepallette fra Maybelline som skal bli anbefalt for dere. Til jul fikk jeg nemlig The blushed NUDES pallette av en venninne, og jeg har vært helt forelsket siden. Tenkt at et slikt drugstore produkt kan være så godt. Pigmentasjonen dere, er HELT FANTASTISK, og fargene er helt nydelige. Og om du kombinerer denne med f. eks Naked 2 Basics fra Urban Decay, kan du lage SÅ mange fine looker. 
 


Ønsker dere en fin søndagskveld videre!!

Klem i fleng :) 

 

 • 28.02.2016, 13:13

Reebook classic


Hei dere!

God søndag. En søndag med mye på agendaen. Så jeg ville bare stikke innom for å ønske dere en fin dag, og i tillegg vise dere de nye skoene mine. For noen beautier sier jeg bare. 


 


 


Ønsker dere en fin søndag videre!! Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 • 27.02.2016, 12:35

My new hair


Hei dere!

Da har jeg prøvd å ta noen represtable bilder av det nye håret mitt. Det var mye vanskelige enn jeg trodde, og jeg føler ikke kamaeret tar helt opp hvordan det egentlig ser ut men, pytt pytt. Her har dere i hvert fall noen bilder av håret mitt. Og jeg er veldig fornøyd med litt forandring. Frisøren bleket den nedereste delen av håret, samt noen striper og skylte det i blåshampoo etterpå for å få en kaldere tone på det. 


 


Ønsker dere en fin lørdag!

Klem i fleng :) 

 

 • 26.02.2016, 20:04

Sneak peek on my new hair


Hei dere!

Har så og si akkurat kommet hjem etter å ha vært hos frisøren i nærmere 4 timer, og i dag kom jeg hjem fornøyd. I'm happy. Ettersom lyset er så dårlig nå som det har blitt mørkt, får dere bare se en sneak peek nå på hvordan det ble, før dere ser hele håret i morgen. 


Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 26.02.2016, 11:59

Smoothie, havrepannekaker og mislykka hår


Hei dere!

Det var egentlig meningen at jeg skulle vise dere reslutatet av håret mitt til dere i går kveld, noe som ikke ble noe av. Resultatet ble rett og slett skikkelig mislykka, og ikke slik jeg ville ha det i det hele tatt. Så tideligere i dag ringte jeg frisøren, og skal tilbake dit om noen timer for å få rettet opp i det. Kjedelig å bruke masse penger på et hår du ikke er fornøyd med. Og heldigvis var hun enig i at det ikke ble fint. Så forhåpentligvis får de ordnet det til slik jeg opprinnelig ville ha det, så skal jeg vise dere resultatet seinere. 

Er mye frokostinnlegg fra min side for tiden, men det håper jeg ikke gjør noe. Forhåpenligvis får dere litt inspirasjon til hva dere kan lage til frokost. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde god til å lage slike frokoster hver dag, men det har jeg uheldigvis ikke. Derfor må de dagene med litt ektra tid om morgenen virkelig nytes til det ytterste. 

Til frokost i dag mikset jeg sammen et glass jordbærsmoothie og noen deilige og sunne havrepannekaker til meg og søsteren min. Nam, så nydelig. 


 

 


Ønsker dere en fin fredag! Nå skal jeg gjøre meg klar for å ta bussen til frisøren. Får håpe at jeg kommer tilbake med et finere hår. Vi snakkes!

Klem i fleng :) 

 • 25.02.2016, 11:59

Smoothie bowl for breakfast


Hei dere! 

Før jeg stikker av gårde til frisøren, tenkte jeg å stikke kjapt innom for ønske dere en fin dag, og samtidig vise dere den deilig smoothiebollen jeg hadde til frokost. Virkelig så enkelt, godt og mettende på samme tid. 

Nå må jeg komme meg til frisøren. Ææ, blir spennende. Viser dere resultatet etterpå. 

Ønsker dere en fin dag. 

Klem i fleng :) 
 

 • 24.02.2016, 11:10

Skitur og grilling i finværet


Hei dere! God morgen. 

I går kveld kom jeg hjem etter å ha vært noen dager oppe i fjellene på hytta en tur. Vi var så heldig å få strålende sol hver dag, og det ble nydt til det ytterste. Var så gøy å få prøvd ut skiene mine igjen, i hvert i de fine skiløypene rundt hytta vår. Etter skiturene satt vi oss godt til rette rundt bålpanna med alt mulig digg som kunne grilles, og selvfølgelig kakao med krem og marshmallows. 


Her har dere et lite bildedryss fra de siste dagene, de fleste er tatt med kameraet mitt og noen er tatt med mobilen. Det var så fint lys de dagene at jeg ikke trengte å redigere noen bilder.  


Hva har dere gjort hittil i ferien? Er det noen som har fått stått på ski i fjellene?

Nå skal jeg få funnet fram litt treningstøy, og så skal jeg få kommet meg å få trena. Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 22.02.2016, 12:00

Uken som gikk...


Hei dere!

Da var det mandag igjen, og enda en uke i året 2016 har ankommet. Det er en stund siden jeg har hatt et "uken som gikk.." innlegg, og jeg har virkelig savnet det. Synes de er så morsomme å skrive, også er det jo veldig gøy å se tilbake på også. 


UKENS CRAVING: Forrige uke cravet jeg skikkelig en god og deilig plate med melkesjokolade!! Vanskelig å være sunn altså.

UKENS TANKE: Har i det siste vært veldig tankefull og undret mye over livet, og har bestemt meg for å prøve å oppleve og å få gjort ting JEG virkelig ønsker i livet. La drømmene bli virkelighet. Livet er så utrolig skjørt. 

UKENS BILDE:  

UKENS INSTAGRAM: Ukens instagram er den skjønne og skikkelig inspirerende @itslinamar. Dere er bare nødt til å sjekke ut instagrammen hennes.  

UKENS SANG: Den nye sangen til Zayn, Pillowtalk har vært min favoritt i uken som var. Den har jeg på hjernen for tida. ELSK. 

UKENS SITAT: 

 
 

 


Hvor var deres uke? Ønsker dere en fin mandag videre!   

Klem i fleng :) 

 

 

 

 

 • 21.02.2016, 14:05

Julie tipser: FitBit Charge HR


Hei dere!

God søndag! Det er tid for et nytt Julie tipser innlegg igjen, og jeg håper det vil falle i smak. Denne uken er det min kjære FitBit klokka som skal bli snakket om. I Oktober var jeg så heldig å få denne Fitbit klokka av foreldrene mine. Mamma hadde hatt den i et par måneder, og jeg var også veldig gira på å få prøvd den ut.


Fitbit Charge HR er en aktivitetsmåler som måler det meste av det du måtte ønske. Den viser først og fremst klokkaslettet, deretter hvor mange skritt du har gått, så pulsen din, deretter hvor mange kilometer du har gått, så hvor mange kalorier du har brent og til slutt hvor mange etasjer du har gått. Alt dette sjekker du enkelt og raskt ved å trykke på den lille knappen på siden av klokka. Skal du sjekke klokka: 1 trykk, sjekke skritt: 2 trykk osv... Om du holder knappen inne kan du stille inn til "treningsøktmodus", hvor klokka måler gåtte skritt og brente kalorier for den spesifike treningsøkten, det er jo også en motivasjon i seg selv. 

Det som også er veldig bra med denne klokka er at den kan kobles til en app, slik som du kan se under. På appen kan du se alt og litt mer en du ser på klokka og du kan til og med adde venner som du kan konkurrere med. Det motiverer en veldig. I hvert fall meg. Det er viktig at man har på blåtann hele tiden for at klokka skal være kobla til appen, slik at aktiviten osv blir synkronisert. Og har du koblet mobilnummeret ditt og kontaktene dine til appen, dirrer det i klokka når noen ringer deg. Da kommer det også fram hvem som ringer. Veldig kjekt fordi som ofte lar mobilen være på lydløs. Men for at det skal fungere er du nødt til å ha på blåtann på telefonen koblet til klokka. 

Man kan sette opp daglig mål for seg selv. F. eks: 10 000 skritt hver dag, og å brenne 3000 kalorier. Da dirrer det i klokka når du har fulført disse målene. En annen ting som jeg ble veldig glad for å oppdage var at du kunne stille inn en alarm på klokka. Når klokka ringer da f.eks om morgenen så dirrer det i klokka, og du våkner lettere enn en svak mobilalarm i det fjerne. 

Pris: ca. 1200 kr  


Det er selvølgelig mer jeg kunne sagt om denne klokka, men det finner dere ut selv om dere velger å invistere i denne klokka, noe jeg virkelig anbefaler. Håper dere fikk noen tips og at det jeg har skrevet var nyttig. Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på om klokka. 

Ønsker dere en fin søndag videre. 

Klem i fleng :) 
 

 • 20.02.2016, 13:21

Carris Bradshaw's apartment


Hei dere!

Er det bare jeg som elsker leiligheten til Carrie Bradshaw da hun bor seg for seg selv? I mange år har definert den som drømmeleiligheten i hvert fall før jeg får meg barn. Jeg har alltid elsket hvor koselig den har vært innredet, og selvfølglig den sykt skjønne walk in garderoben hennes. For et drømmehjem sier jeg bare, bare se....
 


Ønsker dere en fin lørdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 19.02.2016, 15:00

Shoe heaven


Hei dere!

Er ikke disse skoene under her bare helt skohimmelen? I'm in love. Hvordan har fredagen deres vært så langt? Min har vært stappet med det forskjellige, nyt fredagskvelden så snakkes vi i morgen. 


                         

 

 

 • 18.02.2016, 10:44

Chiapudding for breakfast


Hei dere!

Til frokost i dag ble det litt nydelig chiapudding på meg. Jeg synes at det er viktig å spre ordet "chia" videre, ettersom chia inneholder viktige proteiner og mineraler samt. omega - 3. I dag toppet jeg mi chiapudding med litt ektra melk og jordbærsyltetøy... mmm yummy. 


 

Har dere testet ut chiafrø?

Nå skal jeg få slengt på meg litt sminke og klær, før jeg drar av gårde på skolen. Deilig å starte 12:20!

Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 
 

 • 17.02.2016, 21:54

Top 5 songs atm


Hei dere!

En litt sen oppdatering fra meg i dag, ettersom dagen har gått i ett og jeg ikke har hatt tid til å oppdatere før nå. Her er mine favorittsanger for tiden. Hvem er dine? 

 • 16.02.2016, 16:45

Stilikon: Sofie Kvelland


Hei dere! 

I flere år har bloggen til Sofie Kvelland vært en av mine store favoritter, og mye av det er på grunn av den sinnssykt fine stilen hennes. Kan trygt og godt si at hun er mitt stilikon. Sjekk ut den stilen da!! For en liten stund siden byttet hun bloggplattform til .no, så jeg håper at du følger opp like mange fine antrekksposter der også. 


Sjekk ut bloggen hennes HER

Har dere et stilikon? 


 

Tusen takk for mange koselige tilbakemeldinger på forrige innlegg. You make me happy! Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 

 • 15.02.2016, 16:23

Hair change


Hei dere!

I en stund nå har jeg ønsket å gjøre noe med håret mitt. I de 18 årene jeg har levd har jeg aldri gjort noe annet enn å klippe det. Aldri farget det, aldri stripet det. Men nå føler jeg at det er på tide at jeg gjør et eller annet. 

Jeg har lenge tenkt å kanskje klippe det skulderkort eller noe, men har heller falt på at jeg har lyst til å farge det litt i tuppene. Dere vet slik som Zoe Sugg har gjort? Jeg synes det er så fint. Og det hadde vært så gøy med en liten forandring. 

Så da er det bare å få bestilt en frisørtime. Det skal bli så gøy. 


Hva synes dere? 


 

 

Nå må jeg svinge meg rundt og komme meg på jobb! Vi snakkes. 

Ønsker dere en fin ettermiddag!

Klem i fleng :) 

 • 14.02.2016, 14:12

Coffee o'clock
Hei dere!

Hvordan var gårsdagen? Jeg personlig var godt plassert i sengen med tapas på fanget og Mesternes Mester og Dum og Dummere 2 på tv'en. Akkurat en slik kveld jeg trengte. Deilig å få samlet opp litt energi. Nå sitter jeg å nipper til en nydelig kopp kaffe, før jeg skal av gårde på middag hos besteforeldrene mine. 

I dag er det jo både morsdag og valentinsdagen, har dere fått gitt deres kjære mor eller kjæreste noe fint i dag?
Ønsker dere en fin søndag!

Klem i fleng :) 

 • 13.02.2016, 15:56

Bianco by Caroline Berg Eriksen


 Hei dere! 

I forrige uke ble det kjent at Caroline Berg Eriksen aka fotballfrue har designet sko for Bianco, og jeg ble helt i ekstase. Da det ble kjent at hun hadde designet vesker for Adax i fjor var jeg likedan. Og når jeg så hvordan de så ut var jeg fast bestemt på at jeg måtte kjøpe meg en av veskene. Samme følelsen har jeg nå. Jeg elsker virkelig skoene hun har designet, og mine to favoritter kan dere på på bilde nr. 2 og 3. Disse må jeg bare ha. Jeg synes selvfølgelig de andre modellene var utrolig fine, men man må begrense seg. Det ble også nylig kjent at veskekolleksjonen til Caroline kommer ut i en ny farge + i en modell til, så er mye gøy på agendaen for henne for tiden. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne kjøpe alle modellene, både veskene og skoene, men det liker nok ikke lommeboka så godt... uheldigvis. Så nå får jeg spare til skoene jeg refererte til over. Tror de kommer til å bli supre til tiden framover. Spesielt de lave sandalene. Ser for meg at de blir med meg på flere festivaler. 

(Jeg har lånt noen nydelige bilder fra bloggen til Caroline som dere kan de under om dere ikke har fått med dere dem.) 

HER kan dere se en video av Caroline som presenterer skoene. 

Hva synes dere om skoene? Hvilke er dine favoritter?


 

Ble en utrolig koselig feiring av Elise i går, til tross for at jeg dro litt tidligere enn planlagt. Jeg har vært så ganske slapp og sliten hele uken, og i går kastet plutselig forkjølelsen seg over meg. Så i kveld skal jeg bare ligge godt under dyna med en god, varm kopp te og en fin film på tv'en. 

Ønsker dere en fin ettermiddag. 

Klem i fleng :) 

 • 12.02.2016, 17:02

Getting ready


Hei dere!

Om et par timer skal jeg ut å feire en av de beste veninnene mine som ble hele 18 år i går. Så nå skal jeg straks freshe opp sminken litt, og skifte til et mer pyntet antrekk. Nedenfor kan dere sa hva jeg skal ha på meg i kveld. Hva er deres planer for kvelden? 


 


TODAY'S OUTFIT: 

 //Topp - Bik Bok //Skjørt - Gina Tricot// Armbånd - HM// Veske - Adax by Caroline Berg Eriksen //


Ønsker dere en fin fredagskveld!!

Klem i fleng :) 

 • 11.02.2016, 15:16

Julie tipser: leppepleie


Hei dere!

Jeg har en stund tenkt på å starte en spalte hvor jeg tipser dere om diverse. Tenkte ville være en fin måte å få fram mine favorittprodukter etc... på.  Har selv sett at Eirin Kristiansen har hatt denne spalten, og har blitt utrolig inspirert. 


 

I dag tenkte jeg å tipse dere om mine favoritt leppepleie produkter. Leppene er minst like viktig å smøre og holde fuktig som andre deler av kroppen. Jeg skal dele mine favoritter med dere, hvor noen av de også kommer med fine, delikate farger. Jeg vedder på at de fleste av dere har hørt om dem da, vell og merke. Nemlig Babylips fra Maybelline. "Babylips" kolleksjonen til Maybelline har holdt på i noen år nå, og helt siden de kom ut i Norge har jeg vært helt frelst. Har et mål om å ha "alle" fargene en dag.. haha. Ikke bare er disse leppepomadene fine å se på - flere av dem etterlater seg også en nydelig farge samtidig som de gir god fuktighet til leppene. Prisen på disse er ikke sånn alt for gæren heller - så det er jo et pluss. 

I selve "babylips" kolleksjonen kan du også finne flere typer "underkolleksjoner". Som f. eks Dr. Rescue som jeg har et par stykker av, og Electro. Selv har jeg flest av den "originale" kolleksjonen. Under her kan dere se de 6 forskjellige jeg har. 
Den gule synes jeg er ekstra god å bruke før jeg skal legge meg: for det første fordi den er uten farge, og for det andre at den er "feitere" på leppene enn de andre. Så den er jo super å ha gjennom natten. 


Har dere prøvd leppepomadene fra Babylips før? 

Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 10.02.2016, 21:24

Fashion inspo • 09.02.2016, 18:28

Gavetips til morsdagen


Hei dere!

Tusen takk for mange koselige tilbakemeldinger i det siste, det gjør meg virkelig glad!!


 

På søndag er det morsdag, og jeg vet hvor vanskelig det kan være å tenkte ut hva du skal gi din kjære mor. Selv om jeg pleier å gi mamma en oppmerksomhet på morsdagen, pleier det ikke å være slike "store", "dyre" ting som hun får til bursdagen og jul. Jeg pleier heller å gi henne en "liten" oppmerksomhet som viser at jeg setter pris på - og er glad i henne. Så  jeg tenkte jeg skulle prøve å komme med noen gode tips til gaver, og håper at dere kan plukke opp noen ideer.


 

BLOMSTER:

- For hvem liker vell ikke å få blomster? Jeg vet i hvert fall at min mor elsker å få ny friske blomster inn i hus. Om du synes en bukett med blomster er litt for lite kan du jo kombinere denne med en eller flere av tipsene under. 

DUFTLYS: 

- I de siste årene har jeg blitt helt dilla på duftlys. Det er utrolig hvor mye et duftlys kan gjøre med atmosfæren i rommet. Og supert å gi noen som har "alt". 

GAVEKORT:

- Guud, for et kjedelig tips tenker du kanskje... Men om din mor er som min mor så er det sjeldent at hun kjøper noe til seg selv. Så da kan det være veldig koselig å gi henne et gavekort, slik at hun kan få kjøpt seg noen hun ønsker seg. VINFLASKE:

- Er du over 18, og har en mor som liker godt å ta seg et glass vin i ny og ned, kan en flaske av hennes favoritt være midt i blinken. Denne er også super å kombinere med en eller flere av tingene over her, om du vil ha med noe ekstra. 

PERSONLIG KORT:

- Er lommeboka ikke helt fornøyd for tiden, kan du også lage et personlig kort hvor du skriver f. eks hvorfor du setter pris på henne. Og om hun er glad i sjokolade kan du jo legge med en liten plate i tillegg. 


 

Som sagt så er jo flere av disse supre å gi sammen om du ønsker å gi noe mer. Håper dere fikk hentet litt tips til morsdagsgaver. Gjerne fortell meg om du har noen tips. 

Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :) 

 

 

 • 08.02.2016, 16:47

Fastelavnssøndag
 • 07.02.2016, 14:21

My favorite place to be ... 

is my bed .. 
Hei dere! Ville bare stikke innom for å ønske dere en fin søndag før vi snart får gjester på fastlavnsboller. Og dere, finnes det er bedre sted å være enn i en stor, myk seng? Det er i hvert fall mitt favorittsted. 

Ha en fin søndag. 

Klem i fleng :) 

 • 06.02.2016, 14:21

Golden details


Hei dere!

God lørdag. 

Accessories kan gjøre så utrolig mye med et antrekk, og mine favoritter for tiden har vært disse gullsmykkene. Ikke ekte gull da selvfølgelig, men belakt i en fin gullfarge. De som kjenner meg vet at gull har vært min favorittfarge i mange år. Det er liksom en så vakker og stilren farge. Passer jo så og si til alt, og gir et aldri så kjedelig antrekk et lite piff. 


 
 

Ønsker dere en fin lørdag. 

Klem i fleng :) 

 • 05.02.2016, 17:51

Wanties


 

Hei dere!

Endelig er det helg, en helg jeg har virkelig lengtet etter. Denne uken har vært et kaos av prøver, innlevering og diverse.. så skal bli godt med et par dager med pause. I mens jeg nyter at det er helg sitter jeg og drømmer meg bort i klesplagg jeg ønsker meg, samtidig som jeg har Selena Gomez.. Har blitt skikkelig dilla på henne igjen.


 

 

WANTIES IN February

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

 


 

Hva er deres planer for ettermiddagen? Håper i hvert fall den blir fin. 

Klem i fleng :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 02.02.2016, 17:36

Throwback Tuesday #1


Hei dere!  

Framover nå tenkte jeg å starte en spalte som jeg kaller "Throwback Tuesday". Jeg har sett at flere har gjort denne spalten men med "Thursday" istedenfor. Dette er en spalte som både er gøy for meg å lage, samtidig som jeg får mimret litt tilbake til tidligere opplevelser, også er det kanskje er litt gøy for dere å se og lese i tillegg. Jeg kommer for det meste til å dele steder hvor jeg har vært slik at jeg kan fortelle dere om den enkelte destinasjonen, og derfor anbefale dere f.eks diverse steder å kikke innom eller steder med god mat. Håper denne spalten vil falle i smak hos dere. 


 

Første destinasjon jeg vil drømme meg tilbake til er Haga i Sverige. For en skjønn liten by. Haga ligger bare et steinkast unna Gøteborg, og er på en måte Gøteborgs gamleby. Mens du vandrer i Hagas koselig, gamle gater kan du på en varm sommerdag raske med deg en is på veien, mens du titter i gjennom alle de koselig butikkvinduene. Jeg var i Haga i forbindelse med at jeg var i Gøteborg i sommer. Og er du i nærheten, slik jeg var, er du bare nødt til å ta deg en spasertur innom. 


Jeg har bare opplevd Haga på sommeren, og om jeg ikke tar feil er det kun da det er åpent i alle butikkene. I Haga er det også et slags slott du kan gå til, men da må du forberede deg på å gå en del trappetrinn. Men når du endelig er på toppen vil du neppe angre - for da har du hele Gøteborg for dine øyne. En opplevelse i seg selv sier bare jeg. 

Flere bilder kan dere se HER


 

Her skal det øves til prøver. Ønsker dere en fortsatt fin dag. 

Klem i fleng :) 

 • 01.02.2016, 17:08

5 mål for Februar


Hei dere!

Jøss, så var vi plutselig i måned 2 i året 2016, og når den nye måneden har ankommet betyr det nye mål for den perioden. Denne månedene har jeg heller ikke satt meg så veldig mange mål, men de jeg har satt skal jeg gå 100 % inn for å følge. 1. Booke første kjøretime. Jeg må virkelig komme igang med første kjøretime, og jeg tror faktisk at jeg skal få sjekket av dette målet allerede i dag. 

2. Få ryddet skikkelig på rommet mitt. Rommet mitt er et rent kaos for tiden, (bortsett fra den ene delen hvor jeg har sminkebordet mitt) så jeg må virkelig ta tak denne måneden - å få ryddet ut ting jeg ikke bruker/liker/ trenger mer. Det skal bli SÅ deilig. 

3. Spare penger. For et klisje mål tenker du sikkert, men det er virkelig noe jeg må gjøre denne måneden. I April reiser jeg til Berlin med Tyskklassen, og det er jo ikke kostnadsfritt i det hele tatt, i hvert fall ikke om man har tenkt til å få shoppet en del som jeg har planlagt. 

4. Sette av mer tid til lystbetonte ting i ukedagene. Ukedagene mine går stort sett til det samme: stå opp, dra på skole, dra hjem, spise middag, gjøre lekser, sosiale medier, (kanskje gå en tur), spise kveldsmat, legge meg. Og å gjøre det samme så og si hver dag blir fort trøttende, kjedelig og deprimerende i lengden i hvert på en slik årstid som dette. Så i Februar skal jeg bli flinkere til å sette av tid i ukedagene slik at jeg finne på mer lystbetonte ting slik som å finne på ting med venner etc. 

5. Vaske sminkekostene mine. Jeg ler, for et skikkelig teit mål, men utrolig viktig. Jeg kan ikke huske sist jeg vasket dem, og det er i grunn utrolig ekkelt. Skjerpings!!!

 


 

Ønsker dere en fin mandag videre. Hvordan har deres dag vært? Til å være mandag har dagen min faktisk ikke vært så ille... hehe. 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits