• 27.01.2017, 18:44

Friyay moodboard


Hei dere!

God kveld, så var det fredag igjen da - og denne dagen er alltid like velkommen! Akkurat for øyeblikket sitter jeg og nipper til en kopp med min favoritt te jeg endelig har fått kjøpt mer av, Pukka sin "cinnamon and licorice" te. Ah, den må dere bare prøve. I kveld har jeg har ikke lagt noe planer annet enn å slappe av og forberede litt ting til ballet i morgen. Tenkte kanskje jeg skulle se om denne slitne skrotten her kunne kommet seg litt på tredemølla i kveld også, men vi får nå se, kanskje jeg utsetter det til søndag istedenfor.. hehe. Nedenfor har jeg satt sammen et lite moodboard. Jeg drømmer meg helt bort til varmen for tiden. Til hvite sandstrender, turkist hav, palmer og rett og slett bare late dager.


  


 

Hva er deres planer for kvelden? Ønsker dere en finfin fredagskveld!

Klem i fleng :)

 • 26.01.2017, 17:30

Sunn og god kveldssnacks

 • Category: Mat

Hei dere!

God kveld! I kveld tenkte jeg rett og slett å tipse dere med en utrolig god og ikke minst enkel kveldssnacks. Jeg kom over pasjonsfrukt på butikken her om dagen, og fikk så lyst til å kjøpe med meg en, ettersom at jeg ikke kunne huske sist jeg hadde spist en slik en. Ikke bare er frukten utrolig god, men ved at du bruker en skje til å spise den blir det fort litt mer som en slags snacks også, om du skjønner? Ikke bare en plain frukt! I hvert så synes jeg det! Så hvorfor ikke unne seg litt ekstra luksus i hverdagen? Kok deg en kopp med te, del opp en pasjonsfrukt og les ditt favoritt magasin! Ta deg tid til litt selvvelvære.


 

 Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :)

 • 25.01.2017, 16:40

Julie tipser: face palette


Hei dere!

God onsdag! Vi er straks halvveis i uka allerede, og ikke bare det - vi nærmer oss faktisk slutten på januar også. Tenk på det? Tiden altså, hvor blir den av? Det er faktisk over en måned siden julaften! Apropos julaften: til jul fikk jeg blant annet et superfint palette til ansiktet fra HM. Jeg er jo veldig glad i å teste ut nye skjønnhetsprodukter, og gikk fort i gang med å teste dette. Og det falt fort i smak, for å si det sånn.

Sminke er jo først og fremst ikke det HM er mest kjent for, men likevel har de en mengde gode produkter som bare ikke har kommet så mye ut i markedet enda, slik som dette palette. Jeg er rett og slett helt forelsket i det. Pigmentasjonen er akkurat slik jeg vil ha den og fargene er bare helt nydelige. I palettet følger det med fire forskjellige produkter: en highlighter, en blush, en shimmering bronser og en vanlig bronser. Min personlige favoritt er bronseren uten shimmer. Den har den perfekte fargen for min hud og gir den ellers ganske bleke huden min litt ekstra glød, i hvert fall om man tar på litt av blushen og highlighteren også! Bronseren med shimmer blir dessverre litt for oransje for meg, men passer nok veldig fint til folk med en annen hudtone. Men jeg synes jo at man kan være nokså fornøyd med et palette når du kan bruke 75% av det. Så om du er på utkikk etter et ganske rimelig og ansiktspalette, vil absolutt anbefale dere å teste ut dette.

 


  Har dere prøvd dette palette? Ønsker dere en fin lille-lørdag videre!

Klem i fleng :)

 • 24.01.2017, 14:04

Strawberry and banana porridge


Hei dere!

God tirsdag. Det ble litt dårlig med oppdateringer i går, og det skylles rett og slett en trøtt og sliten sjel som verken hadde ork eller motivasjon til noen oppdatering. Så slik er det uheldigvis noen dager. Men i dag er jeg tilbake igjen med enda et matinnlegg. Jeg ser at dere er veldig glad i disse innleggene hvor jeg deler litt oppskrifter og matretter. Og det skjønner jeg jo veldig godt, for det er jo de jeg liker aller best å lese selv også, ikke minst lage selv.

Til lunsj i dag hadde jeg planlagt at jeg skulle ha havregrøt (skal være sunn vettu'), men helt vanlig havregrøt kan fort bli kjedelig for både øyet og magen, så derfor drøste jeg over noen biter banan, jordbær, litt kokosflak og en dæsj flytende honning. Bare lukten og smaken av jordbær gjorde virkelig at jeg lengter etter sommeren, godt det går mot varmere tider og masse mer jordbærspising.


 

 Ønsker dere en fin tirsdag, og ikke minst uke!

Klem i fleng :)

 • 22.01.2017, 12:53

5 things to do on a sunday


Hei dere!

God søndag. I skrivende stund sitter jeg og nipper til en deilig, rykende kopp med kaffe i mens jeg taster i vei på tastaturet. Hva skulle man gjort uten kaffe egentlig? Kaffe er rett og slett en lifesaver. Lurer på hva slags fantastisk menneske som fant opp nettopp kaffe... haha. Det må jeg finne ut.

Søndager er en av mine favorittdager i løpet av uken, rett og slett fordi denne dagen symboliserer fri. Men for meg og mange andre kan det være nokså vanskelig å skulle vite hva man skal finne på, på en slik dag som denne. Derfor tenkte jeg at jeg like så godt kunne komme med noen tips til dere om hva dere kan bruke søndagen deres på. Søndager er for meg dager hvor jeg ønsker å slappe av og lade opp til uken som kommer, og det kan dere nok se igjen i punktene under også.


 


 

1. Ta deg et varmt, langt bad. Tenn noen lys, sett på avslappende musikk, ta en ansiktsmaske og bare slapp helt av.

 


 

2. Lag deg noe ekstra godt å spise. Lag deg noe som du har hatt lyst på lenge, f.eks en kake, pannekaker etc.

 


 

3. Ha en skikkelig spa-dag. Skrubb og fukt huden din, ta en ansiktsmaske, ta en hårmaske, lakk neglene.

 


 

4. Rydd gjennom klærne dine. Det finnes nesten ikke noe mer befriende enn å rydde gjennom klærne sine i blant. 

 


 

5. Ta en dag hvor du bare slapper av med serier eller magasiner og noe godt å spise, slik at du får ladet skikkelig opp til den kommende uken.

 


 

Hva er deres planer for søndagen? Jeg skal i bursdag igjen om noen timer til kusina mi. Det blir koselig! Ønsker dere en fin søndag.

Klem i fleng :)

 

 • 21.01.2017, 12:37

Lunch date


Hei dere!

Og hei solfylte lørdag. Så deilig å endelig se litt solskinn igjen, blir jo ikke så mye av det for tiden i denne mørke tiden. Jeg står jo opp til mørke, og drar hjem fra skolen i mørke. Heldigvis går det mot lysere tider og mot våren. Det skal bli godt. Men som sagt i forrige innlegg var jeg og spiste lunsj på Hungry Heart cafê her i Larvik i går med en venninne. Vi bare storkoste oss med nydelig salat og kaffe. Jeg synes ofte at det er ganske vanskelig å skulle være sunn når man er ute og spiser, men på denne cafeen tilbyr de så og si bare sunne retter - så det gjør det mye enklere å holde seg sunn! Så deilig!

 


 

 


 

I dag er planen å få ryddet litt her, før jeg skal i bursdag i kveld! Hva er deres planer for lørdagen? Ønsker dere en finfin dag.

Klem i fleng :)

 • 20.01.2017, 17:15

Freddan


Hei dere!

Det er fredag, og endelig helg. De første par dagene av denne uka gikk utrolig fort, mens de siste dagene nå før fredagen gikk det skikkelig tregt, så jeg kjenner at det virkelig er godt det er helg igjen. Tidligere i dag var jeg en tur i byen og spiste deilig lunsj på Hungry Heart cafè med Ingrid, og i det momanget tok vi oss en tur innom helsekostbutikken hvor jeg fikk kjøpt med meg litt sunn og "organisk" snacks til i kveld. Jeg skal i bursdag både i morgen og søndag, så planen for i kveld er egentlig bare å slappe av med litt serier, sweet poteto chips og en titt i calender girl.

 


 

 Ønsker dere en finfin fredag! Hva er deres planer for kvelden?

Klem i fleng :)

 • 19.01.2017, 16:23

New years tag


Hei dere! God torsdag.

Ettersom at vi har fått beveget oss mot slutten av januar, og er allerede godt i gang med det nye året, tenkte jeg at det ville være passende med en litt tag som oppsummerer litt av det gamle året, og litt forventninger til det nye. Oj, det ble en lang setning, haha. Taggen heter "New years tag", og dere som vil må gjerne gjøre den dere også.


 

1. Kan du se tilbake på et minne fra i fjor som du kunne ønske du kunne gjenoppleve?

- Rihanna konserten 2. juli var bare helt magisk, og jeg skulle gjerne opplevd den enda en gang. Jeg fikk oppleve veldig mye i 2016 i form av reise, og det er også minner jeg gjerne ville gjenoppleve. 

2. Hadde du noen nyttårsforsetter i fjor som du klarte å gjennomføre?

- Tror ærligtalt ikke at jeg hadde noen nyttårsforsetter for 2016. Men om jeg hadde så var det nok noen av de typiske trene mer, spare, spise sunt osv, som man sjeldent klarer å holde hele året uansett...

3. Beskriv 2016 med tre ord.

- Krevende, minnerikt og spennende.

4. Beste sang/artist fra 2016.

- Åå, det var så masse bra musikk i 2016, men det må nok bli "In the name of love" av Martin Garrix og Bebe Rexha. Gleder meg SÅ til at Martin skal opptre på landstreff Stavanger.

5. Hva ser du mest fram til i 2017?

- Russetida, bli ferdig på vgs, reise, stavernfestivalen og selvfølgelig spise masse god mat! 

6. Hva lærte 2016 deg?

- Å drite litt mer i hva andre mener og tenker om meg hele tiden. Det er først og fremst mitt liv. Og jeg velger selv hva jeg vil gjøre og si.

7. Hva var det mest brukte plagget ditt i 2016?

- Haha, det må nok bli en av de svarte jeansene min!! Ellers har jeg brukt Adax veska mi ganske mye.


 

8. Hva håper du på i 2017?

- Jeg håper at jeg får reist mye, og ikke minst at jeg tar det riktige valget om hva jeg skal jøre etter vgs.

9. Hva håper du minst på i 2017?

- Jeg håper virkelig at 2017 blir et år med generelt mye mindre krig, opprør og terror. I 2016 skjedde det alt for mye forferdelig spesielt i form av terrorangrep, og ikke minst nede i Syria. Så jeg håper at folk blir snillere, og at det blir mye mindre ondskap i 2017.

10. Den beste boken du leste i 2016.

- Vet det er litt klisje, men det må bli et helt halv år.

11. Har du noen nyttårsforsetter for 2017?

- Egentlig ikke, men er det noe jeg vil fokusere på så er det å nyte litt mer og tørre å bevege seg litt utenfor komfortsonen.

12. Hvordan forventer du at 2017 skal bli?

- Jeg håper og tror at det blir et veldig bra år. Forhåpentligvis så får jeg oppleve masse og bli bedre kjent med meg selv og hva jeg ønsker med livet.

 


 

Håper dere likte denne taggen. Fortell meg gjerne om dine beste minner fra 2016, og hva du gleder deg til 2017. Ønsker dere en fin torsdag videre!

Klem i fleng :)

 • 18.01.2017, 15:00

A glass of goodness


Hei dere!

Til lunsj i dag danderte jeg sammen litt frukt, yoghurt og granola til noe fryktelig godt og sunt. Jeg har synes at slike fylte glass etasjevis med yoghurt, granola og frukt har sett så fristende og godt ut. Så derfor måtte jeg bare prøve meg litt fram i dag, og se om jeg fikk laget noe ganske liknende. Og suksess ble det, virkelig kjempe godt, sunt og mettende. Akkurat slik jeg liker det! Så dette kan anbefales om du ønsker en lett lunsj, ellers passer det ypperlig som frokost også.

 


  


 

Nå skal jeg få satt i gang med å lage litt middag, og senere i dag blir det jobbing med skolearbeid og forhåpentligvis litt tid til litt trening. Ønsker dere en fin onsdag videre!

Klem i fleng :)

 • 17.01.2017, 15:23

Hairinspo for prom


Hei dere!

Allerede neste uke er det russeball, og jeg har kjolen og tilbehøret klart. Håret derimot er jeg veldig usikker på. Jeg er rett og slett veldig usikker på om jeg skal ha det opp, eller om jeg skal ha det hengende ned. Skal jeg krølle det eller ikke? Til et ball synes jeg at hårfrisyren er en ganske så viktig «detalj», det kan jo faktisk gjøre mye med uttrykket, og hvordan kjolen blir presentert på en måte.

Fasongen på kjolen er også viktig i forhold til hvilken frisyre som passer. Så de siste dagene har jeg tittet litt rundt for å finne litt inspirasjon til hvordan jeg kan være på håret på ballet. Under har jeg satt sammen en liten collage av litt forskjellige hårfrisyrer som jeg kunne tenkt meg, gjenstår bare å se om jeg klarer å gjenskape noen av de.

 


  

 Hvilken frisyre synes dere var finest? Ønsker dere en fin tirsdag videre!

Klem i fleng :)

 • 16.01.2017, 16:00

Nelia evening bag


Hei dere!

God mandag! Den nye uken har ankommet, og kjenner at det skal bli godt å få kommet litt på plass igjen etter en uke med sykdom. Denne uken må jeg få trent litt igjen, for det ble det jo veldig dårlig med forrige uke. Usikker på om jeg skal i dag, ettersom at jeg fortsatt kjenner at influensaen henger i - så jeg får heller gå meg en tur om jeg orker i denne kulda!

På lørdag var jeg jo en tur i byen, og når man har ligget rett ut i en uke var det veldig deilig og tilfredsstillende å kunne "pynte" seg litt igjen, i hvert fall med en fin veske! Veska mi fra Adax by Caroline Berg Eriksen med navnet Nelia er min favoritt når det kommer til vesker - den passer jo rett og slett til alt! Dessuten er det den perfekte størrelse og rommer alt jeg måtte trenge av f.eks nøkler, mobil, lommebok, lipoil og tyggis ;)

Vesken kan du finne HER i burgunder, tror dessverre ikke de selger den i svart lenger!


 

 


 

Nå skal jeg snart dra av gårde å få fylt på vippene mine! Det skal bli så godt! Ønsker dere en fin mandag og uke videre.

Klem i fleng :)

 • 15.01.2017, 13:46

Havrepannekaker til frokost


Hei dere!

Til morgenen i dag våknet jeg for en gangs skyld av at jeg var skikkelig varm, og at sola trengte seg inn gjennom gardinene. Himmelen er klar og blå i dag, så egentlig det perfekte turværet. Men på grunn av at jeg har ligget syk en uke nå, ligger jeg bak skjema på et par ting som jeg tenkte at jeg skulle få tatt igjen i dag. Jeg er heldigvis så og si frisk nå, og det er så deilig. Jeg har fortsatt en tett nese og sår hals, men bortsett fra det så føler jeg meg ganske bra!

Til frokost i dag ble det en av mine favoritter, nemlig havrepannekaker med banan. Det er jo bare så godt, sunt og ikke minst mettende. Ingredienser og fremgangsmåte kan dere se lenger ned. Oppskriften tilsvarer ca. 8 små pannekaker!

 


 
 


 

 
 


 

Ønsker dere en fin søndag!

Klem i fleng :)

 • 14.01.2017, 16:23

Freakshake

 • Category: Mat

Hei dere!

I går fikk jeg endelig laget noe jeg har hatt så lyst på skikkelig lenge! Jeg har sett det overalt på blant annet weheartit og instagram, og har bare tenkt at slik må jeg bare lage en dag! Jeg hadde besøk av Kristiane i går, og jeg vet at hun er like glad i slike ting som meg, så da måtte jeg bare få laget det til oss. Freakshake heter "vidunderligheten", eller rettere sagt kaloribomben, og rett og slett milkshake/kakao med krem og alt annet du måtte synes er godt. Jeg hadde blant annet på marshmallows, Bounty og kjeks. Skikkelig mektig, men også skikkelig godt!

Dagen i dag har stort sett gått til litt shopping med søstera mi, hvor vi begge to fikk kjøpt litt fint. Jeg fikk blant annet kjøpt litt planter til rommet mitt, har liksom følt at det har manglet noe grønt og friskt der. Så jeg får se om jeg finner en fin plass til dem!

 


 

 


 

Nå skal jeg snart sette i gang med dagens middag: innbakt søtpotet, men før det skal jeg se en episode av Hart of Dixie - ny favoritt!! Ønsker dere en fin lørdag videre!

Klem i fleng :)
 

 • 13.01.2017, 22:59

New in: interior


Hei dere!

(Innlegget ville ikke publisere seg tidligere i dag)

God fredag. Her om dagen dumpet det ned et par herligheter i postkassen min fra HM home. Jeg har lenge vært på utkikk etter noe fint og dekorativt å ha på nattbordet, og da jeg kom over disse fine tingene (se bildene), måtte jeg bare klikke de hjem. Det var så fint å kunne fylle den tomme plassen etter juletreet med noe helt nytt, og jeg er bare så fornøyd. Jeg er så glad i kombinasjon av både svart, hvitt og gull. Synes at de fargene sammen fører en så ren og fin stil.


 

 

Duftlys HER // Telysholder HER // Bilderamme HER // Klokken er fra Ikea


 

Ønsker dere en fin fredagskveld videre! Håper at dagen har vært fin!

Klem i fleng :)

 • 12.01.2017, 19:58

Style icon atm


Hei dere!

God torsdag! Det å finne sin egen stil kan være nokså vanskelig, akkurat som det å skulle finne seg selv. Gjennom årene har jeg gått gjennom forskjellige stil-faser, noe jeg tror vil bare fortsette. Man vokser jo stadig som person, og det man foretrekker vil da også endres. Jeg vil nok si at min klesstil er ganske så basic. Du ser meg helst i en svart jeans, en basic tee og en stor cardigan. Likevel er jeg også glad i å ta inn noen litt mer spennende plagg i blant. Plagg med litt farger, da ofte på kjoler eller såkalte statement-topper. Mitt stilikon for tiden har vært en av fine favorittbloggere, Eirin! Eirin er jo først og fremst bare så nydelig og skjønn person, mens stilen hennes er bare så kul! Jeg elsker hvordan hun setter sammen antrekk, og gjør det "basice" skikkelig kult med noen statement-detaljer, som for eksempel Chanel vesken på bilder nummer 2. Skikkelig kult!


  


 

Har dere noen spesielle stilikon for tiden? Hvordan vil dere beskrive deres stil? Ønsker dere en finfin kveld videre, snart helg!

Klem i fleng :)

 • 11.01.2017, 17:00

Sitronte for sår hals


Hei dere!

God onsdag, og lillelørdag. Ble ikke noe innlegg i går, rett og slett fordi det egentlig er ganske så umulig å skulle gjøre noen snytefiller, nesespray og halspastiller om til noe inspirerende. Jeg er heldigvis litt bedre i dag, og det føles godt, selv om jeg må være hjemme et par dager til. Sånn influensa henger skikkelig i altså. Får håpe at dette gjør meg sterkere, og det er lenge til jeg blir så lenge syk igjen. Er jo fryktelig kjedelig i lengen, men får i hvert fall tid til å catche opp på litt serier..hehe.

For dere som også sliter med blant annet sår hals, så vil jeg tipse dere om å drikke sitronte med en sitronskive og litt honning. Det er virkelig deilig og lindrende for en sår hals. Hadde jeg hatt ingefær, hadde jeg nok puttet det oppi også!


 

 


 

Har dere noen serie eller filmtips til meg, så sleng de gjerne i kommentarfeltet. Trenger noe som kan mette kjedsomheten min disse dager...hehe. Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :)

 • 09.01.2017, 17:15

Inspo at the moment


Hei dere!

God mandag - og ny uke! Er ikke meninga med så mye sykdomsprat for tiden altså, men jeg synes jo at det er greit at dere vet hvorfor innleggene ikke er på det beste de siste dagene. For ellers så føler jeg veldig på det! I dag håpet jeg at jeg skulle føle meg bedre, der jeg satt og proppet i meg halspastill på halspastill, mens snytefillene føyk veggimellom.. Neida, nå tuller jeg litt, men det er faktisk ikke så langt fra realiteten, og uheldigvis så føler jeg meg ikke noe særlig bedre... Jaja, får bare henge i til det er over!

I dag har jeg sittet litt å tittet litt rundt etter inspirasjon til alt mulig egentlig. Alt fra inspirasjon til blogginnlegg, til inspirasjon til innredning av leilighet ol. Og siden jeg selv er veldig glad i å se hva andre blir inspirert av, tenkte jeg like så godt å dele litt av min inspirasjon med dere.


  


 


 


 

Jeg har skikkelig lyst på den tatoveringen dere kan se på bilde nederst til høyre, den er bare så enkel og fin. Vi får se om den drømmen noen gang blir til realitet. Og når vi snakker om å drømme - ville ikke den lysslynga bare vært så fin over sengen? Vet de har en liknende en på Kremmerhuset, men den synes jeg er hakket for dyr, så jeg får jakte videre på et rimeligere alternativ.

Ønsker dere en fin mandag, ikke minst uke videre!

Klem i fleng :)
 

 • 08.01.2017, 13:13

A cup of cure


Hei dere!

Formen er uheldigvis ikke bedre i dag sånn som jeg håpet på, men med en kopp te med honning og litt smertestillende så håper jeg at jeg er bra til i morgen. I skrivende stund sitter jeg og nipper til en deilig kopp te med honning, og håper at den vil kurere meg...hehe. Planen videre i dag er egentlig bare å slappe av, og å gjøre det meste for å bli bedre til i morgen, så jeg ville bare titte innom igjen for å oppdatere bloggen litt, og selvfølgelig ønske dere en fin dag nå så lenge smertestillende fortsatt virker ;)


  


 

Ønsker dere en finfin søndag videre! Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 • 07.01.2017, 14:15

En liten titt innom


Hei dere!

Ville bare stikke kjapt innom før jeg skal på jobb, og ønske dere en fin lørdag! Her skinner solen skikkelig og himmelen er klar og blå, så er nesten litt synd at jeg skal være inne på jobb i 7 timer. Er ikke så ofte vi ser noe til den sola for tiden. Men sånn er det... Formen er derimot ikke helt på topp i dag dessverre, så jeg satser på at det er noe som går fort over. Har ikke tid til å være syk vettu ;)


  


 

Håper dere får en fin helg videre!

Klem i fleng :)

 • 06.01.2017, 17:30

Endelig helg


Hei dere!

Selv om skoleuka startet nokså rolig, kjente jeg nå at det skulle bli deilig med litt helg igjen. Jeg har sovet så fryktelig dårlig denne uka, så jeg ser virkelig fram til å få sovet litt ut i morgen. Det er for så vidt noe av det beste jeg vet med helgen - nettopp det å kunne få sove litt lengre.. hehe. Nå er julen ryddet så og si helt vekk fra rommet mitt, og jeg har fått tatt på det nye sengetøyet jeg fikk til jul. Er det ikke fint? Synes kontrasten mellom det svarte krysset og det hvite er bare SÅ fint! Det er så deilig med nytt sengetøy, får nesten litt hotellfølelse.


 

 


 

Nå skal jeg snart få ordnet meg, også skal jeg snart til en venninne! Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :)

 • 05.01.2017, 17:18

Julie tipser: MaskerAide sheet mask


Hei dere!

God torsdag. Jeg må bare si tusen takk for så masse, koselig respons på de siste innleggene mine! Jeg blir så glad når jeg får så mange fine kommentarer fra dere. Det gjør meg bare mer motivert og ikke minst inspirert. Så tusen takk, det setter jeg veldig pris på!

I dag tenkte jeg å tipse dere med noen vidunderligheter dere helt sikkert har hørt om før. Det er jo nesten umulig å ikke ha hørt om disse, så populære som de har blitt i det siste. Disse "vidunderlighetene" som jeg snakker om er nemlig MaskerAide sine sheet masks. De utrolig gode og fuktighetsgivende maskene, som gir huden din umiddelbart masse fuktighet. Selv sliter jeg veldig med tørr hud, spesielt nå på vinteren. Og siden jeg enda ikke har funnet en fuktighetskrem så funker 100 % for meg, så elsker jeg å bruke disse. Ut i fra jeg vet så tror jeg at det finnes tre forskjellige typer, og to av de kan dere se under her. Ble så glad da jeg fikk den grønne i kalenderen av mamma, for disse kan man aldri få nok av! Løp og kjøp en slik en om huden din trenger ekstra fuktighet. Du kan få kjøpt de på Vita til ca. 50 kroner.


  


 

I kveld etter at jeg har trena og dusja, tenkte jeg å ta meg en av disse. Det trenger huden min sårt..hehe. Ønsker dere en fin torsdag videre!

Klem i fleng :)

 • 04.01.2017, 13:18

Yoghurtbowl for lunch


Hei dere!

God onsdag. Hver onsdag slutter jeg tidligere, og da er det så deilig å ta seg tid til å lage seg en ekstra god lunsj. I dag ble det noe jeg har valgt å kalle yoghurtbowl, rett og slett det samme konseptet som smoothiebowl, bare at denne er med yoghurt og ikke smoothie. Jeg toppet min med blant annet kiwi, banan, blåbær, kokosflak og chiafrø og det ble bare så godt. Det som er så fint med denne typen mat er jo at du kan ha hva slags topping du ønsker, så her er det fint å variere litt. Selv har jeg så og si alltid banan og blåbær ++.


 


 

 Nam, nå skal supe i meg resten av kaffen min og øve videre på en prøve! Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :)
 

 • 03.01.2017, 19:11

10 ting jeg vil gjøre i januar


Hei dere!

Brått var det tilbake til hverdagen igjen, og jeg kjenner at det er godt jeg har en kaffekopp å holde meg våken med. For jeg skal IKKE sove nå før jeg skal legge meg, for da får jeg ikke sove igjen når jeg faktisk skal legge meg. Det er viktig med gode rutiner nå som vi har kommet til et nytt år, og da spesielt soverutiner slik at man er opplagt til dagen som kommer. Januar er en av mine favoritt måneder rett og slett fordi at jeg synes denne måneden representerer en ny start. I januar har jeg tenkt til å planlegge dagene mine bedre, slik at jeg får gjort mer av det jeg har lyst til, for man har som regel tid om man planlegger riktig og prioriterer.

I januarmåned slik som de andre månedene er den en rekke ting jeg ønsker å gjøre, og disse er jeg alltid glad for å dele med dere. Faktisk så er disse innleggene noe av de jeg selv liker best å lese også.

 

 

1. Rydde vekk julen. Det svir litt å skrive dette punktet ettersom at jeg egentlig ikke ønsker at julen skal være ferdig, men jeg vet i realiteten at den er det. Men det positive med det er jo at jeg fikk litt nytt til rommet mitt til jul, blant annet nytt sengetøy som jeg gleder meg til å pynte opp med.

2. Trene 2-3 ganger i uka. Jeg må virkelig komme godt i gang med trening igjen etter alt for mye usunn mat og lite aktivitet i juleferien.

3.  Bestille meg en caster oil. Disse oljene har jeg hørt er helt supre for å hjelpe f.eks øyenbrynshår til å grå fortere, så denne har jeg lyst til å få klikket hjem denne måneden.

4. Spise sunnere. Det skal bli godt for kroppen i spise litt sunnere matvarer framover, usunn snacks skal byttes ut med grønne epler og annet grønt ;)

5. Fylle på vippene mine. Min lille månedlige self-treatment.

6. Dra på russeball. I slutten av januar har vi russeball, og jeg gleder meg bare så mye!

7. Lese Calender girl forført. Denne fikk jeg til jul, så denne må jeg prøve å finne litt tid til å få lest. Har hørt så mye bra om den.

8. Vaske sminkekostene mine. Jeg prøver å huske å få til det et par ganger i måneden. Egentlig burde det gjøres oftere, men jeg vet at jeg ikke klarer å huske på å gjøre det mer en 1-2 ganger, men det er i hvert fall et minskekrav.

9. Fokusere litt mer på bloggen. Denne bloggen betyr veldig mye for meg, og ikke minst deres respons. Framover har jeg lyst til å finne mer tid til bloggen, slik at den blir oftere oppdatert og med bedre kvalitet på innleggene.

10. Spare BSU. Også må vi ikke glemme mitt trofaste og obligatoriske punkt: nemlig å spare BSU slik jeg gjør hver måned. Dette er et utrolig viktig punkt for meg, og noen jeg i hvert fall oppfordrer dere over 18 til å også gjøre.

 


 

Ønsker dere en fin tirsdag videre! Fortell meg gjerne om hva dere vil gjøre i januar.

Klem i fleng :)

 • 02.01.2017, 14:10

Self pampering day


Hei dere!

Ettersom at dette er siste fridag før skolen starter, tenkte jeg like så godt at jeg skulle bruke dagen på litt self pampering, altså en dag med litt selv-velvære eller en spadag om du vil. Jeg tenkte å ta meg en maske, en porestrip, skrubbe leppene mine og fukte og rense huden min. Tror det kan være lurt og ikke minst deilig før den stressende perioden framover. Dessuten så føler jeg huden min er skikkelig tørr og ekkel på grunn av den tørre vinterlufta for tiden, ikke minst alle den usunne julematen som jeg har spist i det siste. Nå er det slutt på det, og i går så startet jeg faktisk året med en treningsøkt - skikkelig stolt av meg haha. Litt selv-velvære er utrolig viktig, og går lett under punktet jeg skrev i går om å ta litt ekstra vare på seg selv. Så jeg oppfordrer alle dere som har litt ekstra tid i dag til å gjøre noe godt bare for deg selv, enten om det er å ta en ansiktsmaske, en deilig kopp te eller rett og slett et varmt bad.


  


 

Ønsker dere en fin mandag, nå er vi inne i årets første uke - la den bli en bra en!

Klem i fleng :)

 • 01.01.2017, 17:08

New year, new me?


Hei dere!

Godt nyttår! Brått ble det 2017, og året startet bokstavelig talt med et brak. Jeg håper og tror at dette året kan bli et år hvor jeg kommer til å oppleve mye, men samtidig også lære mye om meg selv. Jeg har ikke bestemt meg helt for hva jeg skal etter videregående, og det skremmer meg veldig å tenke på at jeg snart må ta et valg. Heldigvis så har jeg hørt at det er helt normalt å bli litt forvirra når det kommer til hva man skal gjøre når skolen er ferdig. Jeg vil så mye, men samtidig så lite om dere skjønner. Den ene delen av meg har lyst til å bo et år i utlandet, mens en annen del av meg vil bo her jeg bor nå. Det er vanskelig å velge hva man skal gjøre etter endt skolegang, for det jo så utrolige mange muligheter og ikke minst valg.

I år har jeg ikke tenkt til å lage noen typiske nyttårsforsetter for meg selv, for jeg vet at jeg ikke klarer å holde dem allikevel. Men det jeg vil er å lage meg mål som er mer realistiske, som å si ja til mer, tørre å leve litt mer enn jeg gjør og ikke minst huske å ta mer vare på meg selv til tider. Det er viktig å koble litt av i blant. Nå er det et nytt år, og vi kan starte med blanke ark. La dette bli et bra år!


  


 

Ønsker alle et veldig godt nyttår! Håper det blir et år som lever opp til forventingene dine.

Klem i fleng :)

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits