• 31.01.2016, 15:24

The weekend through my phone


Hei dere!

Nå har jeg så og si akkurat kommet hjem etter å ha overnattet hos Kristiane med Emilie. For en koselig kveld vi hadde med Magic Mike XXL på skjermen og frukt og smeltet sjokolade i skålene. Til middag spiste vi Sushi på et sted med skikkelig dårlig service. Såpass dårlig at jeg faktisk sa i fra... Men sushien var god da...

 

The weekend through my phone 

  


 

Hva har dere gjort i helgen?

Ønsker dere en fin søndag videre, her skal jeg få blitt ajour - har så mye som skal gjøres i i løpet av dagen. Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 

 • 30.01.2016, 14:31

My new makeuptable


 

Hei dere!

I går pappa så snill at han tok med seg et "sminkebord" hjem fra IKEA - da han kun var der på en liten snartur for å raske med seg noe. Så min formiddag har stort sett gått til å sette sammen dette bordet. Nå har jeg satt det plass hvor det skal være, og jeg er SÅ fornøyd. Jeg gleder meg virkelig mye til å gjøre sminken min her framover. 


 


 

 //Pulten/bordet, speilet og sminkekostholderne er fra IKEA. 


Hva synes dere?

Nå skal jeg gjøre meg klar for dagen.. hehe. Ønsker dere en fin dag. 

Klem i fleng :) 

 • 29.01.2016, 19:31

Hjemmelaget Tacosuppe


Hei igjen dere!

God kveld. I dag til middag ble det tacosuppe på menyen, og det er så sykt godt at jeg bare er nødt til å dele oppskriften med dere. Tacosuppe er veldig enkelt å lage, og er en perfekt variasjon fra vanlig taco. Her har dere oppskriften: 

 
Voilà..


 

Håper dere fikk lyst til å prøve ut denne suppen. Den ser kanskje ikke så god ut, men da er det godt at øye kan lyve. Denne er perfekt på en fredagskveld hvor du er sliten, men vil ha noe enkelt og godt. 

Ønsker dere en fin kveld. 

Klem i fleng :) 

 

 • 29.01.2016, 13:15

Hvor ser jeg meg selv om 10 år?


Hei dere!

Har dere noen gang undret over hvor du er hen i verden, eller i karrièren eller i livet om 10 år ? Det er i hvert fall noe jeg går rundt og tenker på så og si hver dag. Hvor kommer jeg til å bo? Hvem bor jeg sammen med? Hva jobber jeg som? Har jeg fått meg en egen familie? .. er noen av spørsmålene som surrer og kverner rundt om i hodet på meg. 

Jeg er en person som liker å planlegge framtiden, så langt det kan gjøres. ALT kan jo selvfølgelig ikke planlegges, og ting skjer uten at du kan forutse det. Slik er det bare. Men hvor ser jeg egentlig meg selv om 10 år?

Om 10 år er snart 28 år og nærmer meg da faktisk 30. Hvor sykt? Jeg ser for meg at jeg har flyttet inn i et hus forhåpentligvis med min egen familie. Med mann og kanskje to barn? Forhåpentligvis er jeg også gift, og er ferdig utdannet og har en stabil karriere. 

Barn står i hvert fall veldig sentralt i hodet mitt når jeg tenker på framtiden. Barn er virkelig noe jeg ønsker meg når det er tid for det. Men selv om jeg er veldig glad i barn,ville jeg nok ikke hatt flere enn to. Da kan jeg holde en i hver hånd.. hehe. 

Jeg har også en drøm å starte mitt eget - enten om det blir en cafe eller om det blir en interiørbutikk. Så kanskje den drømmen også er oppfylt om 10 år? Det håper jeg virkelig. 

  


 

Hvor ser du deg selv om 10 år? 

 

Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 28.01.2016, 17:23

Innkjøp fra Søstrene Grene


Hei dere!

Her om dagen var jeg en tur å shoppet litt på Søstrene Grene - så i dag tenkte jeg å vise dere litt av hva jeg kjøpte. Jeg finner alltid mye fine nips og naps når jeg er der, og kommer derfor aldri tomhendt ut derifra. Jeg tror nok Søstrene Grene har noe for alle og en hver, og at de har det meste av hva du måtte trenge i selvfølgelig kategorien "Ting og sånt". 


 

 Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 25.01.2016, 15:10

My little working corner


Hei dere!

Før jeg stikker på jobben klokka 17, tenkte jeg å få unnagjort diverse skolearbeid, slik at alt ikke kommer i slutten av uken. Jeg har satt meg godt til rette nede i stua med en god kopp kaffe og litt melon - mer motivasjon trenger man rett og slett ikke. 
 

Ønsker dere en fin mandag videre!

Klem i fleng :) 

 • 24.01.2016, 21:00

January inspo


Hei dere!

Long time no see.. Plutselig fløy dagene av gårde, og plutselig var det søndagskveld. Har ikke rukket å være inne her på 4 dager, noe som føles utrolig rart.. Men noen uker er rett og slett bare veldig stressende. Hvordan har uken deres vært?

Før jeg skravler meg helt bort, tenkte jeg å dele litt herlige inspirasjon med dere. Dette håper jeg gjør dagene lysere, inspirerer og rett og slett motiverer på et vis. 


 ^ JANUARY QYOTES ^ 

 
 

 

Nå skal jeg kose meg med resten av kyllingsalaten min og Kim K på tv med KUWTK. Ønsker dere en fin kveld.

Klem i fleng ;) 

 • 20.01.2016, 17:01

After shave balm som primer?


Hei dere!

Hatt en fin onsdag så langt? For min del så har dagen vært preget med store nerver for en framføring jeg hadde i siste økt, men den gikk fint og jeg er veldig glad jeg er ferdig. 


 

I det siste året (?) eller mer har det jeg har skrevet i overskriften florert rundt i sosiale medier. Kan virkelig en After shave balm fungere som en primer, og er den god?

Så fort jeg fikk høre om nettopp dette var jeg bare nødt til å teste det ut - noe jeg har gjort en stund nå. Og her er min mening; 

Hvorfor kan after shave balmen fra Nivea brukes som en primer?

- Fordi After shave balmen inneholder næringsstoffet glyserin - et stoff du også finner i primere. 

 

Hva synes jeg om Nivea Men After shave balm som en primer?

- Primere fungerer sjeldent på meg. Og jeg hadde egentlig gitt opp før jeg testet denne. Endelig en "primer" som funker på meg. En ulempe med denne kan være at den lukter manneparfyme, men lukten er såpass svak at du så vidt kan ense den. Vet det er en del som liker den såkalte manneparfyme lukten veldig godt, så hvis du er en av dem, og jo det er pluss. Så jeg anbefaler dere virkelig å teste den ut om du er på utkikk etter en god primer.  

Håper dette innlegget var nyttig for noen av dere! Og håper de som ikke allerede viste om After shave balmen fra Nivea kunne brukes som en primer fikk øynene opp for akkurat dette. 

Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 19.01.2016, 14:42

Tattoo inspiration


Hei dere!

Er det en ting jeg har lyst til å gjøre i år så er det å ta en tatovering som symboliserer noe som er veldig viktig for meg, eller som jeg er veldig opptatt. Meen jeg tror ikke mamma hadde blitt veldig happy for det.. haha. Nå ja, det spørs nok hva det er jeg velger å permanent tegne på kroppen min. 

 

Her kan dere se i hva slags kategori jeg tenker når jeg tenker tattoo:  


 

Ønsker dere en fin tirsdag!

Klem i fleng :) 

 • 18.01.2016, 17:51

Farris Bad


Hei dere!

For et fint opphold vi hadde på Farris Bad i helgen. Vi storkoste oss skikkelig, og fikk virkelig slappet av i kropp og sjel. På lørdag etter innsjekk pyntet vi oss litt før vi gikk ned i restauranten og nøt en deilig treretters middag. Etter middagen dro vi på oss badetøy og badekåpe og ruslet ned i spaavdeling. 

Etter en times tid i spaet gikk vi opp på rommet og koste oss i sengen med film og godis resten av kvelden. På søndag våknet vi til fint vær, og kledde oss for å gå ned å nyte en deilig frokost, før vi igjen gikk ned i spaet. Virkelig en vellykket tur! Så var litt vemodig da vi sjekket ut. Men vi kommer definitivt igjen. Forhåpentligvis om ikke alt for lenge!!

Her kommer et lite bildedryss av den lille weekendturen vår på Farris Bad:


 


Det var noen av bildene jeg tok under oppholdet. Som sagt hadde vi en superfin tur, og vi gleder oss masse til å komme tilbake. 

Håper dere har hatt en fin mandag så langt. Ønsker dere en fin kveld.

Klem i fleng :) 

 • 16.01.2016, 21:11

Vi har sjekket inn


Hei dere!

Da har jeg omsider satt meg godt plassert i hotellsengen på Farris Bad, og snart klar for å hoppe i dusjen. Men mens Kristiane dusjer, tenkte jeg å stikke en tur innom og oppdatere dere. Vi har akkurat kommet opp fra Spaet - hvor vi var en times tid, etter at vi nøt en deilig tre retters middag nede i restauranten. Jeg skal vise dere flere bilder i morgen, men før det en liten sneak peak av rommet vårt. 
 

Ønsker dere en fin kveld!!

Klem i fleng :) 

 • 15.01.2016, 14:54

My favorite drink


- My favorite drink - Lemon water

  

I dag har jeg har jeg hatt fri fra skolen - og det har rett og slett vært helt topp. Planene for ettermiddagen er egentlig bare å få pakket litt for den lille weekendtrippen jeg og Kristiane skal på fra lørdag til søndag. Ååå, som jeg gleder meg - som en liten unge. Men før det skal jeg kose meg med den beste drinken jeg vet. 

 
 

Ønsker dere en fin dag videre! Nyt helgen. 

Klem i fleng :) 

 • 14.01.2016, 16:26

Working essentials


Hei dere! God torsdag. 

Før jeg tar helgen skal jeg jobbe med litt innleveringer, lekser og framføring. Og mitt tips til å gjøre dette litt mer gøy og motiverende er:

 

1: Ha fine ting rundt seg. Ha fine penner, blyanter, notaterbøker etc.. dette gjør i hvert fall meg mer motivert. 

2: Lage deg noe godt å drikke. 

3: Hør på passende musikk. 

  

Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 13.01.2016, 14:00

Winter wonderland


Hei dere!

I helgen var jeg som sagt en tur på hytta, hvor vi virkelig befant oss i vinterland. Jeg fikk noen bilder, selv om målet med turen var å slappe av og legge bort det meste... samle energi rett og slett. 

 

 

~ I FOUND MYSELF IN WINTER WONDERLAND ~ 
 ~ Baby it's cold outside, let's drink som hot coco inside ~

 

 

  


 

 

Ønsker alle en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 12.01.2016, 14:40

Fashion board 2016


Hei dere!

Hvordan går det med dere?

Det har blitt noen dager borte fra bloggen de siste dagene. I helgen var jeg på hytta, hvor jeg nå har fått samlet opp masse energi og krefter - tenkte å vise dere noen bilder senere. Så nå føler jeg meg motivert og inspirert til å oppdatere dere. 

Men først skal jeg vise dere litt herlig fashion inspo. Guud så mye fint. Jeg må virkelig få kjøpt meg litt nytt for det nye året. 

 

Ønsker dere en fin tirsdag videre! Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 • 07.01.2016, 10:56

Du vet julen er over når...


... man spiser jordbær. 

 

Hei dere!Jeg starter klokka 12 i dag, så da tenkte jeg bare at jeg skulle en tur innom å ønske dere en god dag før jeg drar på skolen. Da jeg så de hadde jordbær i butikken til kun 10 kroner måtte jeg bare slå til. At jeg kjøpte jordbær gjorde at det virkelig gikk opp for meg at julen er over, noe jeg synes er veldig vemodig, men slik er det da. Ønsker dere en fin dag! 

Klem i fleng :) 

 • 06.01.2016, 13:33

3 matvarer som demper søtsuget


Hei dere!

Etter en måneds tid med masse kos, er det på tide å komme inn i litt mer sunnere rutiner igjen - noe som ikke er så lett. Når man har vært vant til å spise en del søtsaker hver dag vil natulig også søtsuget komme i ettertid. 

 


 

Når du vil bli kvitt søtsuget, lønner det seg å gjøre dette gradvis, ellers vil det bli utrolig vanskelig. Og i dag tenkte jeg derfor at jeg skulle dele 3 matvarer med dere som demper søtsuget

 

 

1. Usaltet nøtter (Mandler)

Hvorfor? Søtsuget kommer som regel litt etter forrige måltid når du begynner å kjenne på at du er litt sulten. Usaltede nøtter gir en god og langvarig metthetsfølelse, og kan derfor være supert for å dempe søtsuget.  

2. Avokoado

(Jeg vil tro de fleste har hørt om at avokado kan gjør deg mindre søtsugen, men til dere som ikke har akkurat dette om denne matvaren - så er denne helt super for å dempe søtsuget!!)

Hvorfor? Slik som usaltede nøtter gir avakoado også en god og langvarig metthetsfølelse. Avokoado inneholder også sunt fett, og det er dette hjertevennlige enumettede fettet som gir deg den langvarige metthetsfølelsen. 3. Bær

Hvorfor? Det gir det ikke bare noe å tygge på, men de gir deg også verdifulle næringstoffer og antioksidanter. Bær sammen med litt yoghurt vil også gi deg en metthetsfølelse, og søtsuget vil dempes.  

TIPS: Ty til sunnere varianter når du kjenner på søtsuget. Det vil du komme langt med. Du kan også kobinere bær og nøtter. Dette er også utrolig godt. 

 


 

Håper dere fikk noe tips til å få dempet søtsuget. Jeg ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 05.01.2016, 17:54

Årskavalkade Del 2 - Mai - August


Hei dere!

Da er det tid for del 2 av Årskavalkaden.. 

MAI

2 mai var det duket for konfirmasjon for fetteren min, alltid koselig. I mai ble det også en del Sushi-spising, turer til sommerbyen Stavern, burdagsfeiringer og konfirmasjonen til broren min. Og i mai er det jo også den store grunnlovsdagen, og det måtte jo feires.  Mot Mai-Juni tider satt jeg også en del barnevakt for verdens skjønneste fadderbarn. I slutten av Mai laget jeg også rosa cupcakes for en konfirmasjon. 

JUNI

I Juni begynte vi alle å kjenne på sommerfølelsen, og de ble mange koselige grillinger, enda mer sushi og siste innspurt på skolefronten før ferien. 30. Juni ble fadderbarnet mitt 1 år - og dette måtte jo selvfølgelig feires. JULI 

2. Juli skjedde det mye - jeg fikk mopedlappen, jeg fikk en ny fetter og jeg, Kristiane og Emilie dro og så på Magic Mike XXL. 4 Juli tok vi turen til Gøteborg for en herlig helgetur med fantastisk vær og fantastisk fint hotell. Vi følte det nesten var varmere enn i syden den dagen.  I Juni gikk jeg og noen venninner også ut å spiste en del blant annet på Larviks beste sommerrestaurant, Pakkhuset. I Juli ble det også en del jobbing på meg.  

 

I Juli ble det også en kjapp tur til Danmark før jeg måtte hjem å jobbe. Det ble også en del koselige kvelder med venner. Blant dem: rekekvelder og kubbespill. I slutten av Juli fikk jeg også min herlige pakke fra Styleconnection.no med masse herlig innhold.  

AUGUST

I August ble det også en del jobbing på meg. Og 12. August hadde mamma bursdag, og da slo jeg til med litt fresh innpakking på gavene. 17. August var det tilbake på skolebenken igjen, og begynte i vg2. I August var det en del varme dager, så da ble det litt flere moppeturer til Stavern for å spise litt vår-ruller, is og sushi. 
 

Håper dere likte innlegget. Fortell meg gjerne om noen opplevelser og hendelser i 2015. Nå skal jeg få gjort ferdig en innlevering. Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :) 

 • 04.01.2016, 17:15

5 mål for Januar


Hei dere!

Hvordan var det å komme tilbake til hverdagen igjen? Jeg var faktisk veldig overrasket over at jeg kom meg opp da klokken ringte i dag morres, men det resulterte i et trøtt tryne på skolen.. haha. 


 

Slik som jeg har gjort i noen måneder nå skal jeg dele med dere noen ting jeg vil gjøre i Januar.  Januar for meg skal bli en fresh start med blanke ark og et åpent sinn. Jeg ønsker at 2016 skal bli et år fylt med masse positive hendelser og opplevelser. Så er det bare å starte med en gang i første måned.  

1. Dra på Spa. I midten av Januar drar jeg og Kristiane på spahotell, og jeg gleder meg så til å nyte og slappe helt av. 

2. Kjøpe meg ny telefon. Den telefonen jeg til dags dato har er 3 år gammel. Kanskje ikke så gammel vil folk si, men den begynner å bli litt treig, og det er en del år siden Iphone 5 kom ut. Så jeg håper på et veldig bra Januartilbud på en Iphone 6s. 

3. Lese en bok. Jeg er egentlig en person som er veldig glad i å lese, men i det siste har jeg ikke funnet tid eller tålmodighet til å sitte ned og lese. Men det skal jeg prøve å få gjort noe med i Januar. 

4. Gå minst en halv time tur hver dag. Jeg sliter en del med hodepine, og jeg har funnet min alternative kur - nemlig turer i frisk luft. Selv om det er vanskelig å komme seg over dørstokken, vet jeg i hvert fall at det vil hjelpe med en tur ut for hodepinen, og det gjør meg mer motivert. 

5. Huske å smøre meg inn med fuktighetskrem. Spesielt om vinteren blir huden veldig tørr og sår pga. den tørre luften, og derfor er det ektra viktig å smøre seg inn med fuktighetskrem helst hver dag, noe jeg skal prøve på. 

 


 

 

Ønsker dere en fin ettermiddag! Håper dagen har vært fint til tross for at det er Mandag. 

Klem i fleng :) 

 

 

 

 • 03.01.2016, 16:08

My favorite things from 2015


Hei dere!

Hvordan har dagen vært så langt? Jeg fant meg selv sittende å skrive på en framføring midt på natta i natt. Utrolig hvor mye jeg fikk gjort, enda hvor mye klokka var. Kanskje det er det tidspunktet på dagen jeg jobber best? Haha, ikke vet jeg. 


 

I løpet av året har det vært flere gjengånde favoritter gjennom månedene som har gått. Og jeg vil tro at produktene jeg viser dere under er produkter som har blitt vist ikke bare en men kanskje flere ganger her på bloggen. Disse er mine soleklare favoritter fra året som har godt, og jeg håper at de vil være med meg med året vi nå er inne i. Selvfølgelig har jeg lyst til å utforske litt også. Jeg ønsker meg også nye favoritter for 2016, selv om det gamle og gode oftest føles som det tryggeste. 

 

I 2015 sverget jeg stort sett den til denne lipglossen fra Clarins - den er supergod, og jeg er nødt til å få kjøpt meg en ny snart. Får nå får jeg snart ikke noe ut av den lenger. 

Jeg er en person som slapper best av når jeg har en bok eller et magasin i hånden. Og favorittmagasinet mitt for 2015 og egentlig for de siste 5 årene har vært DET NYE - et blad jeg selvfølgelig er abbonoment for. Bokvis har jeg virkelig likt boken dere kan se her på bilde. For en spennende kjærlighetshistorie. I hverdagen er jeg veldig avhengig av en god tørrshampoo ettersom jeg fort får fett hår. Og da sverger jeg ofte til denne fra Batiste - den er super god. Anbefaler alle som har samme problem å ha med seg en liten reisestørrelse i vesken sin, så slipper man å gå å ergre seg hele dagen over håret. 

To av mine største favoritter i år i sminkekategorien er selvfølgelig øyenskyggepalettet og øyenskyggeprimeren min fra Urban Decay. Ser du etter slike produkter i god
kvalitet anbefaler jeg nettopp disse. Du vil kanskje synes at det koster litt mye - men du får virkelig igjen for det du betaler for. Tro meg. Du kan lage så mange fine looker med dette øyenskyggepalettet og selvfølgelig kombinere det fint med andre paletter også, ettersom fargene er så basic. Primeren gjør slik at øyenskyggen holder lenger og at øyenskyggen legger seg fint over lokket - noe som er veldig viktig for meg. 

Jeg har ikke tenkt til å snakke om hver enkelt ting dere ser på bildene. Men håper uansett dere fikk en hvis pekepinn på mine favoritter for 2015. Så kan jeg eventuelt etter deres ønske gå inn på et og annet produkt i et eget innlegg om det er ønskelig. Bare si ifra. 


 

Må jo selvfølgelig ta fram min favoritt app. Min favorittapp for 2015 har definitivt vært Instagram - verdens beste app. Love it. Følg meg gjerne på @julie_storlien.
 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre. Er dere klare for virkeligheten i morgen? Ikke jeg... haha. 

Klem i fleng :) 

 • 01.01.2016, 12:00

New years TAG


Hei dere!

Godt nytt år til dere alle. Håper alle hadde en fin feiring i går. 

Tagger er alltid morsomme å gjøre, og derfor tenkte jeg å gjøre "The New years TAG". Jeg satt og tenkte her om dagen at om de ikke var en TAG som het det, så skulle jeg i hvert fall lage en, men det var det da selvfølgelig. 

Taggen går ut på at jeg svarer på 12 spørsmål om året som har gått. Så håper jeg at dere liker det. Jeg tagger Sara Karlengen (tattavkvinnene) og Anette (byanette) til å gjøre denne taggen. 


 

1. Hva var det beste som skjedde i 2015?

- Dette var litt vanskelig.. Jeg vil si at det var da jeg fikk mopedlappen..ja vi sier det.. haha.

2. Hva var det mest utfordrende i 2015?

- Det har vært et ganske utforderende halv år i noen fag på skolen, så jeg håper det går seg til...

3. Hva var en uforventet glede i 2015?

- Det må vel bli da jeg fikk mopedlappen. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ta mopedlappen i fjor, 1,5 år etter jeg ble 16, men det gjorde jeg da altså.. egentlig litt spontant.  Også var det jo også uforventet at jeg og Karoline dro for å møte Caroline Berg Eriksen på veskelanseringen hennes. Det er også noe jeg ikke ville vært foruten. 

4. Hva var en uforventet hindring i 2015?

- Hmm, det må vel bli at jeg ikke fikk vært med på noen ferier i sommer pga. at jeg måtte jobbe. Det var ikke forventet i det hele tatt... hehe. 

5. Velg et ord til å beskrive 2015.

- Utfordrende.6. Hvilke bøker var det beste du leste i 2015?

- Fikk faktisk ikke lest så mange bøker i 2015, selv jeg liker godt å lese. Leste i hvert fall Carrie Diaries på skolen og New York Bekjennelser - og de likte jeg veldig godt. 

7. Hva var ditt beste innkjøp i 2015?

- Det må definitivt bli vesken min fra Adax by Caroline Berg Eriksen. 

8. Hva skulle du ønske du fikk opplevd i 2015?

- Jeg skulle virkelig ønske jeg fikk opplevd Gavin Degraw konserten i November. Men det var uheldigvis 18 års aldersgrense. (Fack det halve året) 

9. Hva var en viktig ting du lærte i 2015?

- Det må vel bli at det er viktig å gjøre positive ting i hverdagen.. slik at ikke dagene blir ensformig og bare fulle av skolearbeid. Prioritere det som er det rette for en selv altså. 

10. Nevn 3 favorittlåter for 2015?

- 7 years, Peanut Butter Jelly, Lush life. 

11. Hva er dine mest brukte klesplagg i 2015?

- Det må bli svarte bukser og cardiganer... haha. 12. Hva gleder du deg til i 2016?

- Det har jeg skrevet om i et innlegg du kan lese HER. ( I tillegg til et par andre ting jeg ikke kan fortelle om enda..) 


 

Ønsker dere en fin dag videre! Nyt den første dagen i 2016!

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits