• 28.01.2015, 11:15

Those B and W shoes


Hei dere!

Dagen i går fløy rett og slett bare forbi. Og før jeg viste ordet av det hadde jeg lagt meg.De dagene jeg skal trene, rekker jeg rett og slett nesten ikke nå. Akkurat nå har jeg fritime på skolen, så da tenkte jeg å vise dere noen sorte og hvite hverdagssko som er på ønskelisten min. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre!!

Klem i fleng :) 

 • 26.01.2015, 10:32

Morgenstund har gull i munn


Hei dere! Den "lille" pausen ble vist et par dager lenger. Men det har vært så mye skolearbeid for tiden, og mindre blir det ikke denne uken. Blogg for meg er en avvikling fra alt skolearbeidet. Jeg trenger å komme meg vekk fra leksene slik at det jeg ikke blir så sliten igjen. Så litt blogg blir det innimellom alt leksekaoset.

Jeg starter ikke på skolen før 12.20 i dag, noe som er bare SÅ deilig. Derfor kan jeg endelig bruke lang tid og nyte frokosten. Og i dag har jeg faktisk tid til en kopp kaffe også, yey!!

 

Vi hadde ikke flere bær igjen, så da måtte det bli pære. Jeg må innrømme at det ikke var like godt som blåbær og bringebær, hehe.

Ønsker dere en kjempe fin dag og start på uka!!

Klem i fleng :) 

 

 • 16.01.2015, 17:00

I little break this weekend


Hei dere!

Jeg tar en liten pause fra bloggen denne helga. Jeg trenger å jobbe med en del skolearbeid, i tillegg til at jeg trenger å hente inn litt energi. Håper dere forstår, hehe. 


//wehearit

 

Ønsker dere en kjempe fin helg!!

Klem i fleng :)

 • 14.01.2015, 20:51

Workout at home


Hei dere!

Nå har jeg akkurat gjort litt styrkeøvelser, hjemme. Jeg tok fram Casall matta og litt vekter, satt på litt treningsmusikk og godhumøret. I morgen drar jeg på treningssenteret og trener litt kondisjon og litt styrke. Er ganske så deilig å få trena litt når man først har bestemt seg for at man skal trene. Ikke veldig slitsom trening i dag, men knebøy, situps, planken og pushups med vekter gjør fort at svetten kommer fram, haha.

 
 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre!!

Klem i fleng :)

 

 • 13.01.2015, 21:18

Innkjøp de siste dagene


Hei dere! Hatt en fin tirsdag så langt? 

I dag har jeg gått fra å være sykt trøtt og sliten til å være skikkelig energi rik og blid. Vennene mine lurte fælt på hva jeg hadde fått i meg. Det skyldes vell at jeg endelig var ferdig med matteprøva i dag. Den har virkelig hengt over meg. 

Det har blitt litt shopping i det siste, ettersom det er en del salg. Så da tenkte jeg å vise dere godisene jeg har fått med meg hjem.

Mamma var så snill og kom hjem med tre gensere til meg i går fra Gina Tricot. Det var vist veldig salg der. Which makes me happy, haha. 49 kr delen!!


Fikk tak i meg et par godiser fra Bik Bok i dag, 99 kr delen. Hadde lyst til å kjøpe mer derfra, men lommeboken min var på vei et annet sted, som du kan se under.


Endelig! fikk jeg kjøpt meg 2 GO Blender. Har ønsket meg det lenge, og bestemte meg derfor for at jeg skulle kjøpe den i dag. Den var uheldivis ikke på salg.. (var egentlig det jeg har ventet på), men kostet 299 kr, som er kanskje litt mye, men jeg vet at jeg kommer til å få bruk for den. Jeg har faktisk allerede brukt den i dag. Nå blir det mye smoothie framover. Denne er fra Clas Ohlson. 

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld!! Vi snakkes i morgen.

Klem i fleng :) 

 

 • 12.01.2015, 19:37

Fashion inspo


Hei dere! God mandag. Tenkte å dele med dere litt mote inspirasjon i dag. Jeg har nå en liten pause fra leksa-shase, og da hjelper wehearit meg alltid til å bli motivert. 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre!!

Klem i fleng :) 

 • 11.01.2015, 13:49

New in


Hei dere!

I går var jeg i byen med noen venninner. Spiste en deilig lunsj og shoppa litt, noe som var utrolig koselig. Jeg var hjemme ved 18 tiden, og hadde hodepine resten av kvelden så jeg orka ikke å oppdatere dere..Dessverre. 

I dag tenkte jeg å vise dere tingene jeg kjøpte det i går. Det ble ikke så mye, men jeg tenkte å vise dere for det.

Telysholdere fra Kid, Pukka Te fra Sunkost og Øye maske fra Skin Tonic

Telysholderene skal jeg foreløpig bruke til å ha penner og slikt i på pulten. Jeg bestemte meg for å kjøpe Night Time teen fra Pukka i går, ettersom jeg har så problemer med å sovne om kvelden, så jeg gleder meg veldig til å teste den ut. Og endelig fant jeg en "rimlig" øyemaske. Jeg har vært på utkikk etter en "rimlig" øyemaske lenge, bare for å se om den hjelper. Det står på pakkningen at den fungerer best når den har ligget i kjøleskapet, så jeg tenker å teste den ut etterpå. 

Fram til nå har jeg bare rydda på rommet. Det er utrolig hvor fort det blir rotete. Jeg prøver samtidig som jeg rydder å organisere, så da tar ryddingen dobbelt så lang tid... Kjedelig. For se om det blir noe ende på denne ryddingen... hehe. 

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre!

Klem i fleng :) 

 • 09.01.2015, 19:16

Hverdagsgleder


Hei dere!

Det er endelig fredag, og det skal bli deilig med helg. Selv om det var ferie forrige uke, er alltid den første uka etter ferien den verste. I kveld koser jeg meg med Gossip Girl og litt vanilje kesam med bringebær og blåbær, snakk om hverdagsgleder.... :)

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld!

Klem i fleng :)

 • 08.01.2015, 18:24

Coffee, magazines and chanel


Hei dere!

Tiden fløy forbi i går, og det ble derfor ikke noe tid til å blogge. Treningen i går gikk veldig bra. Det var så deilig å få trent litt. Kjenner at jeg er litt støl i dag. For det er vell ingen hemmelighet at det ikke ble noe særlig trening i ferien, hehe.

 

 

Nå skal jeg kose meg med litt kaffe, det nye og litt musikk. Ønsker dere en kjempe fin kveld!!

Klem i fleng :) 

 • 06.01.2015, 20:21

6.1.15


Hei dere!

Vi har vell alle de dagene der både hodet og lysta verker. I dag føler jeg ikke at jeg har stort med energi. Slik er egentlig de fleste tirsdager for meg. For å være ærlig synes jeg det er mye vanskelige å våkne på tirdager enn mandager. Det har jo helt sikkert noe med å gjøre at jeg alltid starter litt senere på skolen på mandager, hehe. 

I morgen er det trening - noe jeg ser utrolig fram til. Skal bli godt og komme inn i en treningsrutine, og få beveget kroppen litt igjen! Det skal bli bra å få litt mer overkkudd, og komme i god form! SK2015 sa du? Nei, det ordet liker jeg ikke. Et motivasjon tips til trening er: Fokuser heller på at trening er sunt for helsa, enn at du skal gå ned i vekt. Den setningen motiverer ihvertfall meg masse. For hvem vil ikke ha en sunn og frisk kropp? Fokuser heller på å ha sunne verdier, som å spise sunt og trene. (Ikke nødvendigvis gå ned masse i vekt, det for heller bli en belønning.) 


// inspirasjon fra weheartit

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre!!

Klem i fleng :) 

 • 05.01.2015, 19:56

New in from Marc by Marc Jacobs


Hei dere! Hvordan var det å komme inn i rutiner igjen? Jeg kjenner jeg er skikkelig trøtt.. så gleder meg til å legge meg i kveld... haha.

Til jul fikk jeg et nydelig armbånd fra Marc by Marc Jacobs. Jeg hadde egentlig ikke ønsket meg det, men det er jo så koselig å få noe du ikke har ønsket deg. På den måten blir det en litt mer overraskelse. Jeg ble kjempe glad for armbåndet når jeg pakket det opp, og har så og si brukt det hele tiden siden jeg fikk det. Det er så klassisk, så det passer til alt - noe jeg liker.

 

Håper dere har hatt en fin start på uken!

Klem i fleng :) 

 • 04.01.2015, 13:10

Cozy sunday morning


Hei dere! God søndag!

I dag har jeg ikke noen andre planer enn å slappe av og gjøre ting klart før skolen starter i morgen. Her er det nydelig vær i dag, og solen skinner - så det blir nok en tur ut etterpå. Fram til nå har jeg egentlig bare kosa meg med en kopp kaffe og sett på litt Youtube videoer. Men nå er det på tide å starte dagen ordentlig, og få gjort noe.. hehe. Jeg er en skikkelig rastløs person, som trenger å finne på noe til en hver tid.. Så vi får se hva denne dagen bringer.
 

Ønsker dere en kjempe fin søndag, vakre mennesker! 

Klem i fleng :) 

 • 03.01.2015, 15:40

Nyttårforsetter for 2015


Hei dere!

Vi kom hjem fra hytta for rundt en time siden. Derfor har det vært lite oppdatering her. I dag tenkte jeg å dele med dere "hoved" nyttårsforsettene mine for 2015. Jeg regner med at de jeg gjelder for mange, men de er viktige, og i år vil jeg klare dem.

 

- Hovedbetegnelsen for mine nyttårsforsetter kan man vel si er, sunnhet. Og ikke bare å spise sunt, men også flere ting  som ligger rundt ordet, sunnhet. I år skal jeg få til å trene mye mer enn jeg gjorde i fjor. Man kan vel si at jeg aldri hadde motivasjonen til å trene. Ihvertfall ikke når jeg var så sliten etter skolen. Jeg håper at dette siste halvåret før sommerferien, blir kjempebra og ikke så fult stressende som jeg føler dette halvåret var. Jeg vil virkelig få til å trene mer enn jeg gjorde. Når det kommer til å spise sunnere, så vet jeg at de fleste spiste litt mer enn man burde i jula. Det vet ihvertfall jeg at jeg gjorde. Jeg skal kutte ut usunne ting og matvarer i ukedagene. Drikke mer smoothies enn iskaffe, for eksempel.. hehe. Heldigvis er jeg veldig flink til å drikke masse vann, og jeg er kjempe glad i sunne ting. Så dette skal nok gå greit. Så for jeg helder unne meg litt sjokolade når lørdagen kommer. Så har vi det siste forsettet, nemlig å spare penger. Og det er jo en sunnhet i seg selv. For meg er det viktig å spare en del penger for framtiden. Og jeg føler at i år er det ekstra viktig å spare mest mulig, i og med at jeg skal ta bil-lappen neste år, og da forhåpentligvis kjøpe meg en egen bil. 
 

Del gjerne med meg dine nyttårsforsetter og hvordan du tenker at du skal greie dem.

Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre!! Klem i fleng :) 

 • 01.01.2015, 12:16

Godt nyttår


Hei dere! Nå er det endelig 2015! Og det er klart for et år med nye ting, ny muligheter og nye utfordringer.

I dag tenkte jeg å vise dere noen bilder jeg tok i går av rakettene/fyrverkeriet. Hvert år har så lyst til å få bra bilder når det smeller på himmelen. Så her for du se noen bilder av det fantastisk fargespillet på himmelen i går:
 

Ønsker dere en super dag, og et godt nyttår!!

Klem i fleng :)

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits