• 12.02.2017, 14:02

Review: feelunique


Hei dere!

God søndag i solskinnet - og god morsdag til alle mødre! For sirka en uke siden fikk jeg spørsmål fra en av dere om jeg kunne skrive en review av nettbutikken feelunique, og det synes jeg var en så utrolig god ide. Totalt sett så har jeg vell bestilt fra feelunique 3 ganger om jeg ikke husker feil, så jeg føler at jeg har god nok erfaring til å kunne skrive et slikt innlegg for dere. Så jeg får håpe på at jeg svarer på det dere lurer på!


 

Hva er feelunique? Feelunique er en engelsk nettbutikk som selger et bredt utvalg av diverse skjønnhetsprodukter og sminke. Her finner du mange gode produkter og merker som L'Oreal, Maybelline, Clarins, men også en del andre merker og produkter som du ikke kan få tak i Norge. Jeg har jo blant annet bestilt litt fra Rimmel og Zoella Beauty, ettersom at du ikke får tak i nettopp dette i Norge. På Vita selger de et par Zoella Beauty produkter, men ikke i nærheten av så mye som de selger på feelunique. I tillegg kan du også finne et godt utvalg av produkter fra The Balm, Urban Decay og liknende. Så egentlig fra de fleste merker.

Når det kommer til betalingsmåte så pleier jeg som regel å betale gjennom en faktura som du har to uker på å betale, jeg synes det er den måten som fungerer best for meg. Da betaler man gjennom Klarna. Eller har jeg også betalt en gang med kort, da trekkes beløpet med en gang. Ettersom at feelunique er en utenlandsk side, vil du måtte betale toll om du kjøper varer for over 350 kr, så det lønner seg å holde seg under det når du bestiller, og det har aldri vært noe problem for meg. Om det blir et problem kan du heller legge inn flere bestillinger, for du får også gratis frakt om du kjøper for over 200 kr. Leveringstider er for meg pleid å være på rundt 10 dager, og det synes ikke jeg er dårlig i det hele tatt når man i tillegg bestiller fra utlandet.

Tror vi kan konkludere med at dere skjønner at jeg er veldig fornøyd med denne nettbutikken, ellers ville jeg nok aldri bestilt derfra igjen. Butikken er veldig trygg, det er god service, et godt utvalg av produkter og bra leveringstid. Så hva mer trenger man?

 


(Trykk på bilde for å komme direkte til nettbutikken)
 Håper at dere fikk noe ut av dette innlegget, og at det har vært til hjelp for noen! Spør meg gjerne om det er noe mer dere lurer på relatert til dette! Ønsker dere en finfin søndag videre.

Klem i fleng :)

 

 • 09.02.2017, 18:23

Top five workout tracks


Hei dere!

God torsdag! I dag tenkte jeg å dele noe litt uvanlig for min del, nemlig noe treningsrelatert. Kanskje det viktigste for meg når det kommer til trening er musikk, og da fengende og motiverende musikk. Og siden jeg endelig har kommet i gang med trening igjen, har jeg naturligvis dannet meg noe favoritter og de tenkte jeg å dele med dere. Jeg setter også veldig pris på om dere vil dele noen gode treningslåter med meg, for jeg er stadig på utkikk etter nye og flere!

 


  


 

Håper sangtipsene kan være til bruk for dere! De fleste er gode til løping - synes i hvert fall jeg! Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :)

 

 • 05.01.2017, 17:18

Julie tipser: MaskerAide sheet mask


Hei dere!

God torsdag. Jeg må bare si tusen takk for så masse, koselig respons på de siste innleggene mine! Jeg blir så glad når jeg får så mange fine kommentarer fra dere. Det gjør meg bare mer motivert og ikke minst inspirert. Så tusen takk, det setter jeg veldig pris på!

I dag tenkte jeg å tipse dere med noen vidunderligheter dere helt sikkert har hørt om før. Det er jo nesten umulig å ikke ha hørt om disse, så populære som de har blitt i det siste. Disse "vidunderlighetene" som jeg snakker om er nemlig MaskerAide sine sheet masks. De utrolig gode og fuktighetsgivende maskene, som gir huden din umiddelbart masse fuktighet. Selv sliter jeg veldig med tørr hud, spesielt nå på vinteren. Og siden jeg enda ikke har funnet en fuktighetskrem så funker 100 % for meg, så elsker jeg å bruke disse. Ut i fra jeg vet så tror jeg at det finnes tre forskjellige typer, og to av de kan dere se under her. Ble så glad da jeg fikk den grønne i kalenderen av mamma, for disse kan man aldri få nok av! Løp og kjøp en slik en om huden din trenger ekstra fuktighet. Du kan få kjøpt de på Vita til ca. 50 kroner.


  


 

I kveld etter at jeg har trena og dusja, tenkte jeg å ta meg en av disse. Det trenger huden min sårt..hehe. Ønsker dere en fin torsdag videre!

Klem i fleng :)

 • 07.12.2016, 16:00

Christmas giftguide 2016


Hei dere!

I år som i fjor har jeg satt sammen en aldri så lita giftguide til dere. Jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne de rettene gavene, spesielt om du skal holde deg til et budsjett. Så under her har jeg satt sammen en relativt budsjettvennlig giftguide. Håper dere liker den!

Vil tipse dere om at feelunique har utrolig masse fine produkter til en god penge. Min favorittbutikk for tiden. Har inkludert noen produkter derfra i giftguiden nedenfor.

 


  

Tavle HER - Duftlys HER - Skjerf HER - Bath Fizzer HER - Håndsåpe HER - Øyeskyggepalette HER - Bath latte HER

 


 

Ønsker dere en fin onsdag videre! Her pøsregner det som bare det, og jeg skulle virkelig ønske at det kom som snø istedenfor... jaja får håpe vi får litt snø til jul da.

Klem i fleng ;)

 • 10.11.2016, 21:11

Tips til farsdagsgave


Hei dere!

Allerede om 3 dager er det farsdag. Dagen hvor vi skal gi litt ekstra oppmerksomhet til de snille pappaene våres. Og i den anledning tenkte jeg å komme med noen gavetips. Jeg vet også hvor vanskelig det kan være å kjøpe ting til fedre. Det virker jo som de har alt. Så hva skal man da kjøpe til en som har alt.

Et tips jeg har å komme med når det kommer til kjøping av gaver generelt, er å tenkte på hva den enkelte personen interesserer seg for. F.eks så er faren min glad i å sykle/trene da kan man jo gi noe relatert til dette. Farsdag handler ikke om å gi gave for store summer, men å gi din far en ekstra oppmerksomhet. Det trenger ikke være så mye, kanskje bare et kort med noen fine ord eller rett og slett en kopp (Kremmerhuset har mange fine kopper og kort) og favorittsjokoladen hans ved siden av. Ellers vil jeg også si at å lage f.eks en deilig frokost eller middag til faren din også kan være en fin farsdagsgave, som han helt sikkert setter stor pris på.

For dere som ønsker spesifikke gavetips har jeg satt sammen noen under her, som jeg vil tro passer til de fleste pappaer der ute. Produktene er linket under.

 


 

  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

 Håper dere likte tipsene og at dagen deres har vært fin!!

Klem i fleng :)

 • 16.10.2016, 14:49

Poppa chips: et sunnere alternativ


Hei dere!

I dag har jeg lyst til å tipse dere med noe som nylig har kommet ut i butikkene. Ikke noe til jeg til vanlig ville skrevet et helt innlegg om, men som jeg likevel har lyst til å gjøre. Da jeg var i butikken i går, var jeg så fysen på noe deilig potetgull, men som de fleste vet så er ikke potetgull akkurat noe av det sunneste du kan spise. Derfor ble jeg så glad da jeg så disse søte posene stå blant alle mulige søte fristelser. Posen var det første som tok oppmerksomhet min (den er jo så skjønn), og da jeg så at det var en chips med 55 % mindre fett, måtte jeg bare sleng den i handlekurven.

I vår butikk kan du få tak i to versjoner, jeg vet ikke om det er flere? Men jeg valgte i hvert fall å ta med meg en posen med smaken  'Mexican' hjem. Og etter å ha smakt på den kan jeg trygt si at denne kommer jeg til å kjøpe igjen - og med god samvittighet. Jeg synes det er så bra at de kan lage litt sunnere alternativer av ting. Det gjør det litt lettere om du ønsker å være sunn, men samtidig ønsker å kose deg litt ekstra på lørdagskvelden ;)


 


 
 Denne uken har virkelig flydd forbi, med både prøvelesing, russekro og i dag vasking og rydding av rommet mitt. Hvordan har uken deres vært?

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre.

Klem i fleng :)

 • 25.09.2016, 19:40

5 beauty hacks du må kunne


Hei dere!

I dag tenkte jeg å dele noen beauty hacks med dere som jeg mener at de fleste bør kunne, og som fungerer kjempe bra for meg. Det florerer av skjønnehetstips overalt. Tips som skal hjelpe deg med det ene og det andre. Jeg skal ikke påstå at disse helt sikkert kommer til å funke for deg, men disse er i hvert fall mer troverdige enn mange andre der ute. Disse lover ikke revolusjonerende endring og resultater , men er enkle tips som kan hjelpe deg litt ekstra i hverdagen.

 


 

1. Skulle du ønske at leppestiften din var matt? Bruk et ansiktspudder (gjerne translucent) og dabb forsiktig på leppene med en pudderkost. Da får du en fin og matt leppestift.

2. Dypp neglene dine i iskaldt vann for at de skal tørke fortere. Sliter du med at du synes at neglelakken tørker sakte. Da bør du benytte deg av dette trikset. Da tørker neglene på null komme niks.

3. Bruk cocosolje på øyevippene og øyebrynene. Vi er som regel flinke til å ta vare på huden vår og håret vårt, og glemmer ofte andre steder på kroppen, men blant annet så er vipper og bryn minst like viktig. Og de trenger også mye fuktighet akkurat som andre steder på kroppen. Da fungerer cocosolje kjempe fint.

4. Bruk en hvit eyeliner på våtkanten får å se mer våken ut. Dette trikset har jeg sett masse av i det siste, og det fungerer også utrolig bra.

5. Putt neglelakken din i fryseren i 15 minutter før du skal ta den på. Dette vil gjøre at den legger seg mye lettere på neglene.

 Håper dere kan ta i bruk noen av tipsene over. Ønsker dere en fin søndagskveld videre.

Klem i fleng :)

 

 • 18.07.2016, 18:02

Min erfaring med vippe extensions


Hei dere!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha fylt på vippene mine igjen hos flinkeste Vilde. Nå var det faktisk 5 uker siden jeg satt på de gamle, så man trygt si at det ikke var mange vipper igjen. I dagens innlegg tenkte jeg å skrive litt om min erfaring rundt det å ha vippe extentions. Både fordeler ved det og ulemper. Håper det kan være nyttig for noen av dere som vurderer å ta vippe extenions selv. 

 

Først så kan jeg jo si at jeg har klassiske vipper. Det er de som ser mest naturlige ut. Du kan også velge volum, men da ser de fort litt mer unatulige ut. Min erfaring med vippe exentions har hittil vært veldig god. I en ukes tid etter jeg hadde satt de på datt det av noen litt her og der, men etter hvert så holdt de seg godt i noen uker. Jeg vil bare skyte inn at det er vanlig å fylle på vippene hver 3-4. uke, noe jeg ikke fikk til denne gangen. Da gikk det faktisk over 5 uker i mellom, og da er det ikke rart det var veldig få vipper igjen. Men alt i alt, om du fyller på hver måned så skal de holde ganske godt.

 


 

Fordeler med vippe exentions: 

- Du slipper å bruke øyesminke. Veldig deilig å slippe det når jeg begynner på jobb 7:30. Da står jeg bare opp, kler på meg og går på jobben. 

- Sparer tid på morgenen. Dette punktet går litt over i punktet over her, men kan like så godt stå som et eget punkt. Er superdeilig å ha bedre tid på morgenen, kan tenkte meg det blir deilig til høsten når skolen begynner igjen også. 

- Slippe vannfast maskara på sommeren. Dette var noe jeg synes var utrolig deilig når vi var på ferie, rett og slett å slippe å sminke seg i det hele tatt når man er på ferie er befriende.

 

Ulemper med vippe extensions:

- Først og fremst er det ganske dyrt. Jeg er heldig og gjør det hos en jeg kjenner, så på den måten blir det ikke så dyrt som det ville blitt om jeg gjorde det på en salong. Men dyrt blir det uansett.

- Du kan ikke gni deg i øyene. Det høres kanskje ut som et rart "argument" å ta med, men for min del så plager det meg litt. Jeg har ganske sensetive øyne, og liker å kunne gni litt i det om det svir. 

- Det svir noe sykt om man får vann på de, i hvert fall om du har like sensetive øyne som meg. Så man må passe litt ekstra på når man dusjer, eller bader. Når jeg var på ferie, bada jeg med solbriller. (Tips)

- Vanskelig å slutte. Har du først begynt med vippe extensions er det vanskelig å slutte. Det blir en slags avhengighetssak. 

 

Jeg vil i hvert fall anbefale dere å teste ut vippe extensions om lurer på om du skal prøve det eller ikke. Du kommer ikke til å angre. Jeg har i hvert fall hittil bare hatt en positiv erfaring ved det, bortsett fra at det datt av litt på starten. 


  


 

Håper dere fikk noe ut av at jeg delte min erfaring med dere. Har dere noe tips eller erfaring rundt dette dere også er det bare å dele det i kommentarfeltet. Nå skal jeg få ordnet meg ferdig til bursdagfeiring av en venninne i kveld. Ønsker dere en fin ettermiddag - og ikke minst en fin uke.

Klem i fleng :) 

 

 • 28.06.2016, 11:46

Julie tipser: hodetelefonsplitter


Hei dere! 

I dag har jeg lyst til å tipse dere med en superkul dings som er bare helt super å ha med seg på blant annet ferie. Og etter å ha googlet en stund etter hva nå denne dingsen heter, så kom jeg til en endelig konklusjon at vi kaller den en hodetelefonsplitter. 


 

Det denne dingsen nemlig er, er et lite rosa hjerte som du kan plugge inn i telefonen. Og fra hver side av hjerte er det et hull. Og i de hullene kan du nemlig plugge inn øreproppene dine. Så altså: det er en dings du kan putte i telefonen slik at to personer kan høre på samme musikk fra samme mobil med hvert sitt sett ørepropper. Superkjekt i mine øyene. Den blir i hvert fall flittig brukt fra min side, når vi er ute og reiser. 

Jeg kjøpte min på HM.  Håper dere har det fint! Ønsker dere en strålende dag!

Klem i fleng :) 

 • 13.06.2016, 19:05

Julie tipser: USB charger 3 in 1


Hei dere!

I dag ønsker jeg å tipse dere en helt super og genial dings. Denne dingsen passer ypperlig for folk med teknologiske apparater som er fra forskjellige merker eller forskjellige modeller. Ellers er den rett og slett super for familier hvor det er behov for flere typer ladere. 

  

Denne supre dingsen jeg snakker om er rett og slett en USB lader med 3 forskjellige ladefunksjoner. En for iphone 3 og 4, en for iphone 5 og 6 og en for samsung. Jeg kjøpte denne fordi den rett og slett bare er super å ha i skuffen om det kommer noen på besøk som har en annerledes telefon enn en selv. Ellers er den jo også super å ta med seg på ferie, eller rett og slett til å ha på hytta. Jeg vet mamma også kjøpte denne, som vi kan ha den på hytta ,ettersom den dekker alle laderne vi trenger. 

Den supre dingsen kan du få kjøpt på Søstrene Grene, og koster 24 kroner og 40 øre. Veldig billig, men kanskje ikke den beste kvaliteten, men den er i hvert fall super i ei lita krise. 

  Ønsker dere en fin mandag videre. Jeg får slenge på meg treningstøyet og prøve å komme over dørstokken. I dag er den høy skal jeg love dere, men det er likevel viktig å starte uken med litt trening. Da har jeg troa på at den kan bli fin. 

Klem i fleng :) 

 

 • 02.06.2016, 19:52

Inspirasjon til sommerfesten


Hei dere!

Neste uke skal jeg feire bursdagen min sammen med flere venninner. Planen er å ha det ute så jeg satser på at været lever opp til forventningene. Temaet jeg har valgt er "tropisk aften" eller "hawaii" om du vil, så i den anledning tenkte jeg å dele litt inspirasjon til hvilke drinker du kan servere og hvordan du kan dekorere. Håper kan plukke opp noen tips om du skal hoste en sommerfest i år. 


 

HOW TO DECORATE

 
 

 

 

WHAT TO SERVE 

 Håper solen har varmet like godt hos dere som den har her i dag. Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :) 
 

 

 • 30.05.2016, 17:42

Review: Bio - Oil


Hei dere!

Jeg som mange andre sliter med litt strekkmerker som ofte kommer i følge av f.eks at man vokser visse steder under puberteten. Og i den sammenheng ønsket jeg å teste ut den svært omtalte bioljen som skal være super mot å fjerne både arr og strekkmerker. 

Etter å ha brukt den i ganske mange uker nå, så ønsket jeg å gjøre en review for dere av denne. 


  

Helt ærlig: så synes jeg ikke at den har gitt meg de resultatene jeg forventet og som jeg håpet på ut i fra andre omtaler. Og når jeg sier over her at jeg har testet den ut i mange uker nå, så mener jeg mange uker. Jeg kan kanskje se en bitte liten forskjell, men det er bare hvis jeg ser veldig nøye etter. Og det er rett og slett ikke bra nok for meg. Kan godt hende at denne virker godt over lang tid typ 6 måneder, men om du ønsker en relativt rask "endring" er ikke denne noe jeg vil anbefale dere dessverre. 

  Har dere noen gode kremer eller oljer mot strekkmerker eller arr dere vil tipse meg med? Ønsker dere en fin mandag videre!

Klem i fleng :) 

 • 22.05.2016, 16:13

Top 4 lipproducts


Hei dere!

God søndag til dere fine mennesker. I løpet av årene har jeg vært gjennom utallige leppeprodukter, like mange gode som dårlige. I den siste tiden så har det "hopet" seg opp noe favoritter. Flere har vært med meg i flere år, flere er nokså nylige favoritter. Å oppdage produkter du virkelig liker kan være en vanskelig sak, så mitt formål i dag er å dele 4 gode leppeproduker som jeg virkelig kan anbefale i det daglige liv.


  

LUSH lip scrub: er virkelig en must have for alle jenter (og gutter). Generelt er en god leppeskrubb et must. Leppene trenger minst like mye å bli eksfoliert som andre deler av kroppen. Så om du leter etter en god leppeskrubb (som i tillegg smaker godt), så anbefaler jeg dere denne som jeg har sverget til i flere år. 

MAC lipstick i fargen FAUX: Er det en leppestiftfarge som alle bare er nødt til å ha i kolleksjonen sin så er det nettopp denne fargen. Noe finere nude og "hverdagslig" farge finner du ikke. Jeg er så glad i den at jeg har en ekstra på lur når den denne blir tom. 

Clarins instant light lip perfector: Tipper folk er lei av å høre om disse nå? Om du er det, og ikke har en selv så har du kanskje skjønt at det er på tide å adde denne til ønskelisten. Perfekt lipgloss til både hverdags og fest. I tillegg gir den god fuktighet til leppene. 

Clarins lip comfort oil: Denne har jeg snakket masse om i det siste. Virkelig det beste leppeproduktet jeg noen gang har prøvd. Om du ønsker å vite mer om den, kan du sjekke ut innlegget jeg dedikerte kun til den HER

  Ønsker dere en finfin søndag videre! Her skal det øves videre på tyskeksamen som er i morgen...

Klem i fleng :) 

 • 06.05.2016, 13:48

Today's rescue


Hei dere!

I dag våknet jeg med sår hals, feber og verkende kropp klokka 8, så alt for tidlig. Så fra klokka 8 til nå har jeg så og si bare ligget under dyna med en kopp tea og litt CuraMed ved siden av meg. Neste uke er full av vurderinger på skolen, det passer egentlig veldig dårlig at jeg har blitt syk akkurat nå. Ettersom at jeg hadde planlagt å få gjort en del i dag.  Så jeg får bare utnytte den tiden nå som feberen har roet seg å få gjort unna litt skolearbeid. Jeg vil forresten tipse dere denne teen jeg drakk fra Pukka. Den inneholder sitron, ingefær og honning noe som er supert mot sykdom og spesielt sår hals og forkjørelse. Så jeg ble veldig glad da jeg fant den teen da jeg rotet i skapet etter noe som kunne lindre den såre halsen litt. Anbefales virkelig altså. Var som om den rensket halsen og bihulene skikkelig. Today's rescue altså. 

 Ønsker dere en fin fredag!

Klem i fleng :) 

 • 01.05.2016, 16:51

April faves 2016


Hei dere! God søndag.

I april som alle andre måneder har det samlet seg opp noen favoritter hos meg. Flere av disse har vært favoritter før også, og flere har nylige blitt favoritter. Jeg liker å dele mine favoritter mer dere, slik at dere kan få øyne opp for disse produktene, og dere får prøvd de ut dere også. 


 ~ URBAN DECAY BASICS NAKED 2 - de beste baseøyenskyggene jeg har prøvd. Perfekte til alle sesonger. 

~ CLARINS LIP OIL - denne er min soleklare favoritt til leppene gjennom tidene. Les mer om den HER

~ BALEA WASHGEL (Kjøpt på DM i Tyskland) - en utrolig god ansiktsrens som jeg bruker sammen med den rosa "rensesvampen" dere ser på bilde. 

~ MAYBELLINNE LASH SENSENSIAL - en av mine favorittmaskaraer. Gir fin lenge og volum. 

~ MAC PRO LONGWEAR CONCEALER - beste concealeren ever. Liker best å påføre den med en beautyblender.  Ønsker dere en fin søndag videre. Håper solen skinner like fint hos dere som den gjør hos meg i dag. 

Klem i fleng :) 

 • 25.04.2016, 21:11

Julie tipser: lip comfort oil


 

Hei dere!

Husker dere at jeg nevnte for en månedstid siden at jeg endelig hadde fått kjøpt meg den så godt omtalte leppeoljen fra Clarins? Og dere - jeg skjønner virkelig hvorfor den har blitt skrytt opp i skyene, for det er virkelig det beste leppeproduktet jeg noen gang har prøvd. Og det ikke noe jeg bare sier. 


 

Jeg pleier som oftest å ta denne på leppene før jeg skal legge meg, og når jeg våkner igjen om morgenen er leppene mine silkemyke og full av fuktighet.. Og man kan faktisk forsatt kjenne et lite lag igjen av oljen. God kvalitet sier jeg bare. Den renner til og med ikke vekk når jeg dusjer.

Dette er et produkt som virkelig pleier såre lepper eller lepper som rett og slett trenger litt ekstra fukt. Produktet varer utrolig lenge og føles god og myk ut på leppene. Jeg vil nesten beskrive denne som en honning på leppene. 

Så er du ute etter et utrolig godt leppeprodukt - løp og kjøp denne! Du vil ikke angre. 


 

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 

(Hadde vist trykt på "lagre som utkast" istedenfor "publiser" for noen timer siden.. Obs. Derfor litt seint innlegg.)

 • 31.03.2016, 20:38

Favoritter på Instagram


Hei dere!

En litt sen oppdatering fra meg i dag, men håper det kan tilgis. For jeg har nemlig brukt ettermiddagen min på å ha hodet stupt nede i mattebøkene. Selv om jeg alltid har vært veldig glad i matte, kjenner jeg at det er godt dette blir det siste året med matte. 

Men så over til hva dette innlegget egentlig skal handle om: Jeg så at Erica Kvam gjorde denne type innlegg på bloggen sin her om dagen, og ble inspirert til å gjøre noe liknende. Altså vise dere mine favorittkontoer på Instagram. Under kan dere se fem av mine favoritter. Trykk på bilde for å komme direkte til kontoen deres.


 

  
  

 


 

Ønsker dere en fin kveld videre! Del gjerne deres favoritter med meg. Jeg er alltid på utkikk etter nye folk å bli inspirert av. 

Klem i fleng :)
 

 • 25.03.2016, 11:58

Julie tipser: 5 filmer å se i påsken


Hei dere!

I dag er det jo langfredag. Og hva passer ikke da bedre enn med noe filmtips til filmer dere kan bruke den "lange" fredagen på å se?. Så under her har jeg satt sammen en liten samling for dere av masse godt og blanda. Alt fra romantikk og komedie til krim og action.


 

Marley and me: Utrolig søt, morsom og rørende.Virkelig vært å se. 


 

The other woman: Hysterisk morsom, med en dose romantikk.  

 

Taken: Spennende og rørende. 

 

 

Sex tape: En latterkrampe i en film.  

 

Mr. and mrs Smith: Spennende, romantisk og morsom.  


 

Nå skal jeg få dratt på meg litt ullundertøy, for vi skal på grilltur. Ønsker dere en kjempe fin dag videre!

Klem i fleng :)

 • 20.03.2016, 15:51

Julie tipser: Emma S - facial wash


Hei dere!

God søndag i det fine været. Nå har jeg virkelig troa på at våren har kommet for å bli. Vi får krysse fingrene.


 

Det er tid for et nytt "Julie tipser" innlegg og denne gangen er det denne supergode og fine ansiktsrensen fra Emma S som skal bli dedikert et eget innlegg. Emma S er et merke jeg har blitt veldig glad i de siste årene. Ikke bare ser produktene utrolig fine og elegante ut - de også utrolig gode. Og i første omgang er det Emma S. cleansing facial wash som skal bli skrytt litt av. Jeg vil tro dette er min tredje tupe av akkurat dette produktet, og det har vært et produkt jeg har sverget til i flere år nå. Utrolig at jeg ikke har fortalt dere om den før nå. Men når man bruker et produkt over så lang tid - så går det å vise den fram litt i glemmboka. Men nå tenkte jeg at jeg bare MÅTTE vise dere den. Emma S. cleansing facial wash er rett og slett en ansiktsrens/vask som du kan bruke til å fjerne sminken din om kvelden eller rett og slett bare til å vaske ansiktet ditt. Jeg liker å bruke den morgen og kvelden. Morgen: for å rense ansiktet mitt for oljer og evt svette før jeg påfører sminke, og for å våkne egentlig. Kveld: for å vaske vekk sminken og rense huden. 

Dette produktet er i tillegg veldig drøy i bruk, ettersom du kun trenger veldig lite av det til hver rens. Jeg klemmer ut en liten dert i hånden, gnir det så sammen med vann så det blir et slags skum, før jeg sirklerer skummet rundt om i ansiktet og til slutt skyller det av med varmt vann og tørker ansiktet tørt med et håndkle. 

 

Huden blir så deilig og ren etterpå, og er mye bedre for huden enn å bruke sminkeservietter. Sminkeservietter føler jeg heller ikke klarer å få bort all sminken. Så jeg anbefaler dere virkelig å teste ut dette produktet om dere ser etter en god rens. 


Har dere testet ut noen produkter fra Emma S før? 

Nå skal jeg snart på bowling med noen venninner. Vi snakkes. Ønsker dere en fin søndag videre.

Klem i fleng :)

 • 15.03.2016, 18:24

5 tips til et lykkeligere liv


Hei dere! God tirsdag.

Vi vet alle hvordan livet går i berg - og dalbaner, og hvordan humøret plutselig kan svinge bare i løpet av et par sekunder. Vi vet nok alle hvordan det er å ikke føle seg lykkelig, eller glad. Så i den anledning tenkte å komme med et par tips på hva som gjør meg lykkeligere, og hva som gjør meg glad. Så håper jeg det kan hjelpe noe.


 

1. Gi deg selv belønninger. Unn deg noe godt i hverdagen også, ikke bare spar alt til "helgekosen", kan ofte være at man trenger den sjokoladebiten mer klokka 20 på en onsdagkveld enn klokka 20 på lørdagskvelden. Er ofte man trenger den lille belønningen som en f.eks en liten sjokoladebit kan gi. Og hvis det kan redde dagen din så kjøp deg den flasken med cola, eller kjøp deg den sjokoladen. For hva har vel det å si i det lange løp? Hva har det å si om du en gang i blant "skeier" litt ut og får i deg ett par ekstra kalorier? Om det gjør deg glad, om det gjør lykkelig - så er det - det eneste som teller. 


 

2. Gi deg selv ros. Ikke snakk deg selv ned hele tiden. Gi deg selv komplimenter og gi deg selv gode tilbakemeldinger. 

3. Spis god mat. Jeg er selv en person som elsker å prøve ut ny mat, og jeg kan vel med hånda på hjerte si at jeg ikke akkurat er kresen. Er du glad i å utforske og eksperimentere litt med matlagingen? Ta deg litt ekstra tid til å lage den gode maten du har så lyst på. God mat gjør en lykkelig.  

4. Slipp farger inn i livet ditt. Jeg vet at ikke alle er like glad i så mange farger, men gi det en sjanse. Jeg merket i hvert fall at når jeg begynte å ta inn litt flere "freshe" fargen inn i  f.eks interiørstilen min så ble jeg mye lettere til sins. For farger gjør oss lykkelige og det gir liv til noen kanskje kjedelige og uinspirerende omgivelser. 

5. Gjør lystbetonte ting i hverdagen. Denne går litt inn i punkt nummer 1, men handler mer om opplevelser i hverdagen. Ikke utsett alt du ser fram til og alt du liker å gjøre til helgen. Har du lyst til å ta deg en tur til byen etter skolen en dag - så gjør det da! Ikke gjør at det bare er helgen som kan inneholde ting du ser fram til. Bring lystbetonte ting og opplevelser inn i hverdagen, og ikke la livet ditt kun innholde skole og/ eller jobb. Det gjør ikke lykkelig. I hvert fall er ikke det tilfelle for meg. 


Håper dette var tips dere fikk hentet noe ut av. Kom gjerne med tips dere også - om dere har noen. Da blir jeg glad!

 • 28.02.2016, 21:04

Julie tipser: The blushed NUDES


Hei dere!

Det er tid for en ny "Julie tipser", og denne gangen er det et øyeskyggepallette fra Maybelline som skal bli anbefalt for dere. Til jul fikk jeg nemlig The blushed NUDES pallette av en venninne, og jeg har vært helt forelsket siden. Tenkt at et slikt drugstore produkt kan være så godt. Pigmentasjonen dere, er HELT FANTASTISK, og fargene er helt nydelige. Og om du kombinerer denne med f. eks Naked 2 Basics fra Urban Decay, kan du lage SÅ mange fine looker. 
 


Ønsker dere en fin søndagskveld videre!!

Klem i fleng :) 

 

 • 21.02.2016, 14:05

Julie tipser: FitBit Charge HR


Hei dere!

God søndag! Det er tid for et nytt Julie tipser innlegg igjen, og jeg håper det vil falle i smak. Denne uken er det min kjære FitBit klokka som skal bli snakket om. I Oktober var jeg så heldig å få denne Fitbit klokka av foreldrene mine. Mamma hadde hatt den i et par måneder, og jeg var også veldig gira på å få prøvd den ut.


Fitbit Charge HR er en aktivitetsmåler som måler det meste av det du måtte ønske. Den viser først og fremst klokkaslettet, deretter hvor mange skritt du har gått, så pulsen din, deretter hvor mange kilometer du har gått, så hvor mange kalorier du har brent og til slutt hvor mange etasjer du har gått. Alt dette sjekker du enkelt og raskt ved å trykke på den lille knappen på siden av klokka. Skal du sjekke klokka: 1 trykk, sjekke skritt: 2 trykk osv... Om du holder knappen inne kan du stille inn til "treningsøktmodus", hvor klokka måler gåtte skritt og brente kalorier for den spesifike treningsøkten, det er jo også en motivasjon i seg selv. 

Det som også er veldig bra med denne klokka er at den kan kobles til en app, slik som du kan se under. På appen kan du se alt og litt mer en du ser på klokka og du kan til og med adde venner som du kan konkurrere med. Det motiverer en veldig. I hvert fall meg. Det er viktig at man har på blåtann hele tiden for at klokka skal være kobla til appen, slik at aktiviten osv blir synkronisert. Og har du koblet mobilnummeret ditt og kontaktene dine til appen, dirrer det i klokka når noen ringer deg. Da kommer det også fram hvem som ringer. Veldig kjekt fordi som ofte lar mobilen være på lydløs. Men for at det skal fungere er du nødt til å ha på blåtann på telefonen koblet til klokka. 

Man kan sette opp daglig mål for seg selv. F. eks: 10 000 skritt hver dag, og å brenne 3000 kalorier. Da dirrer det i klokka når du har fulført disse målene. En annen ting som jeg ble veldig glad for å oppdage var at du kunne stille inn en alarm på klokka. Når klokka ringer da f.eks om morgenen så dirrer det i klokka, og du våkner lettere enn en svak mobilalarm i det fjerne. 

Pris: ca. 1200 kr  


Det er selvølgelig mer jeg kunne sagt om denne klokka, men det finner dere ut selv om dere velger å invistere i denne klokka, noe jeg virkelig anbefaler. Håper dere fikk noen tips og at det jeg har skrevet var nyttig. Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på om klokka. 

Ønsker dere en fin søndag videre. 

Klem i fleng :) 
 

 • 11.02.2016, 15:16

Julie tipser: leppepleie


Hei dere!

Jeg har en stund tenkt på å starte en spalte hvor jeg tipser dere om diverse. Tenkte ville være en fin måte å få fram mine favorittprodukter etc... på.  Har selv sett at Eirin Kristiansen har hatt denne spalten, og har blitt utrolig inspirert. 


 

I dag tenkte jeg å tipse dere om mine favoritt leppepleie produkter. Leppene er minst like viktig å smøre og holde fuktig som andre deler av kroppen. Jeg skal dele mine favoritter med dere, hvor noen av de også kommer med fine, delikate farger. Jeg vedder på at de fleste av dere har hørt om dem da, vell og merke. Nemlig Babylips fra Maybelline. "Babylips" kolleksjonen til Maybelline har holdt på i noen år nå, og helt siden de kom ut i Norge har jeg vært helt frelst. Har et mål om å ha "alle" fargene en dag.. haha. Ikke bare er disse leppepomadene fine å se på - flere av dem etterlater seg også en nydelig farge samtidig som de gir god fuktighet til leppene. Prisen på disse er ikke sånn alt for gæren heller - så det er jo et pluss. 

I selve "babylips" kolleksjonen kan du også finne flere typer "underkolleksjoner". Som f. eks Dr. Rescue som jeg har et par stykker av, og Electro. Selv har jeg flest av den "originale" kolleksjonen. Under her kan dere se de 6 forskjellige jeg har. 
Den gule synes jeg er ekstra god å bruke før jeg skal legge meg: for det første fordi den er uten farge, og for det andre at den er "feitere" på leppene enn de andre. Så den er jo super å ha gjennom natten. 


Har dere prøvd leppepomadene fra Babylips før? 

Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits