• 25.12.2016, 19:15

Julaften 2016

 • Category: Jul

Hei dere!

God jul! Da var plutselig årets beste dag over, og julen har endelig startet for fullt! Vi hadde en utrolig koselig julefeiring her hjemme i går, med hele 13 personer rundt bordet. Mamma og pappa laget nydelig mat, og jeg fikk til og med smake pinnekjøtt for første gang, tror jeg faktisk må si at jeg liker det bedre en ribbe!! Nissen kom til og med innom ;) og vi storkoste oss hele kvelden!

I år hadde jeg fått i oppgave av mamma å pynte bordene, en oppgave jeg selvfølgelig tok på alvor - å dekorere bordet til jul er jo bare så koselig! Så da slo jeg like så godt til med bordkort og det hele, og selvfølgelig måtte jeg dra inn litt granbar til bordet også, det gjør seg skikkelig! Så jeg ble egentlig veldig fornøyd med resultatet.


 


 

 


 

Håper dere alle hadde en fin kveld i går uavhengig om dere feirer jul eller ikke! I dag har i vi vært på julebrunsj hos tanta mi, og vi er alle egentlig ganske slitne etter i går. Så etter vi kom hjem har jeg tatt meg en ansiktsmaske og tenkte egentlig bare å slappe av med en julefilm resten av kvelden! Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :)

 • 23.12.2016, 19:58

Christmas morning outfit

 • Category: Jul
 

 • 19.12.2016, 17:46

Joy

 • Category: Jul

Hei dere!

Denne dagen har egentlig bare gått til å kjøpe inn de siste julegavene og juletingene før juleaften. I dag var det virkelig folksomt på senteret, og det bugna over av juletilbud, julemusikk og mennesker. På Kid har de nå 50% på alle julevarer, og da jeg fant den skjønne puta dere kan se på bildene under, måtte jeg bare kjøpe den med meg. Følte den var prikken over i'en.

Forresten, tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene på gaveinnpakningen min i forrige innlegg! Ble så glad da jeg leste kommentarene!!


  


 

Ønsker dere en fin mandag videre! Måtte uken bli bra!

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER)

 • 18.12.2016, 15:35

This years christmas wrapping

 • Category: Jul

Hei dere!

God søndag, og god 4. søndag i advent. Tenk at det er den siste søndagen i advent allerede, og at det om en uke er 1. juledag. Nå kan jeg si meg 99% ferdig med julegavene, og jeg har pakket inn de fleste. Hvert år synes jeg det er like gøy å gjøre litt ut av innpakningen av gavene. Man kan jo gjøre det på den enkle og billige måten å rett og slett bare la butikkene pakke inn gavene, men selv synes jeg å pakke inn gavene er halve moroa.

Jeg har vist dere litt tidligere hvordan gavene blir seende ut i år, men jeg tenkte at det kunne være gøy å se den ferdige "looken". Det meste av innpakningen er kjøpt på Søstrene Grene, der har de masse fint!

 


  


 

Jeg kom nettopp hjem fra jobben, og skal straks ordne meg for å dra til en venninne. Ønsker dere en fin søndag videre!

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER)

 • 16.12.2016, 16:13

Endelig juleferie

 • Category: Jul

Hei dere!

Så var det endelig juleferie! Det har jeg virkelig gledet meg masse til, og det skal bli så godt! Jeg avsluttet dette skoleåret med heldagsprøve i norsk, så ikke akkurat det beste avslutningen, men det gjorde det i hvert fall enda deiligere å ta ferie. Så for å feire at ferien er her så har jeg laget meg en deilig kopp med julekakao og mini minimarshmallows, så den skal nytes sammen med litt vlogmas.


  


 

Nam, nå skal jeg kose meg! Ønsker dere en fin fredag, og ferie til dere som også har ferie nå!

Klem i fleng :)

 • 14.12.2016, 20:49

The Christmas TAG

 • Category: Jul

Hei dere!

Jeg tenkte å svare på en liten juletag, nå som vi først har kommet så godt i gang med desember. Jeg vet at det finnes mange forskjellige spørsmål til denne taggen, men det er de nedenfor jeg valgte å ta med. Håper dere kommer i litt julestemning. Tenk at det er 10 dager til julaften i dag. Tiden flyr!


 

1. Gløgg eller kakao?

- Jeg er veldig glad i kakao, men til jul så liker jeg gløgg best.

2. Hva gleder du deg mest til med julen?

- Være sammen med familien, spise deilig mat, se på julefilmer og bare kose meg.

3. Ekte eller plastikk juletre?

- Ekte. Lukten er jo julestemning i seg selv. Men jeg har plastikk på rommet da, hehe. 

4. Favoritt julesang?

- Hmm, vanskelig. Men det må vel bli "Driving home for Christmas".

5. Hvilke lukter minner deg om jul?

- Gløgg, klementiner, røkelse og juletre.

6. Har du begynt å kjøpe julegaver/er du ferdig?

- Ja, jeg er så og si ferdig :) 

7. Hva ønsker du deg til jul?

- Jeg ønsker meg blant annet Stavernfestivalenbillett.

8. Favoritt julefilm?

- The Holiday! Den er så fin.

9. Favoritt julegodt?

- Marsipan og appelsinsjokolade!

10. Kjøpe eller lage julekaker?

- Lage selvfølgelig! Det finnes ikke noe bedre en hjemmelaga kaker. Dessuten er det kjempekoselig å lage.

 Ønsker dere en fin kveld videre! Nå skal jeg ned å se på Norge mot Tsjekkia i håndball. Tvi tvi Norge.

Klem i fleng :)

 • 12.12.2016, 17:37

Favorittfilmer i jula

 • Category: Jul

Hei dere!

Jeg tenkte siden vi allerede har kommet til 12. desember, at det kunne være greit om jeg delte mine favorittjulefilmer med dere. Julen er som sagt tidligere enn tid hvor man skal kose seg og nyte. Og hva er vel ikke bedre da enn å kose seg med en julefilm snurrende på tv'en. Det finnes så utrolig mange fine juleferier å velge mellom, men under her kan dere se mine favoritter. Det er disse jeg ser år etter år, og som gir meg skikkelig julestemning!

 


  

 

THE HOLIDAY: Denne har vært min favoritt de siste fire årene vil jeg tro, og jeg gleder meg alltid til lillejulaften når de sender den på tv. Det har blitt en slags tradisjon for meg å se den på lillejulaften, så da må jeg nesten spare den til det.

JACK FROST: Ååå, denne har jeg sett så mange ganger at jeg har kommet helt ut av telling. Den er jo så fin, og ikke minst så gir den meg bare SÅ julestemning. Denne må sees.

LOVE ACTUALLY: Denne filmen er også en must-see som jeg ser hvert år. Den er bare så koselig og full av julestemning!

POLAREKSPRESSEN: Denne har jeg sett siden jeg var ganske liten, og jeg mener å huske at jeg synes at den var litt skummel fram til for noen år siden. Likevel måtte jeg se den. Alt for julestemningen vettu'.

HOME ALONE: Hvem elsker ikke hjemme alene filmene? De er virkelig de beste og en latterkrampe i seg selv! Gleder meg til å se de om ikke lenge.

TRE NØTTER TIL ASKEPOTT: Denne filmen er dedikert til julaften, og jeg husker hvor lei meg jeg var da jeg måtte jobbe fra 9-12 en julaften for noen år siden, og dermed gikk glipp av tre nøtter til Askepott. Det var krise. Filmen i seg selv er jo ikke akkurat den beste, men det er ingen jul uten den. Nostalgi <3

 


 

Det var seks av mine favorittfilmer! Del gjerne noen koselige eller morsomme julefilmer med meg! Da blir jeg glad. I morgen er det Lucia allerede, og jeg fikk nå veldig lyst til å lage litt lussekatter - vi får se hva det blir til. Ønsker dere i hvert fall en fin mandag og en flott uke!

Klem i fleng :)
 

 • 11.12.2016, 13:47

3. søndag i advent

 • Category: Jul

Hei dere!

Tenk at det er 3. søndag i advent allerede? 3 av 4 lys er tent og om allerede 2 uker er det 1. juledag. For en koselig tid vi har i vente.  Og den tiden startet allerede litt i går, da det ble pepperkakebaking og dekorering på meg og søstera mi. Det var så koselig. Spesielt når man skal pynte de etterpå. Nam. Gleder meg til kose meg med de framover.


 


 

Elsker denne kosebuksa som jeg fikk til jul i fjor. Perfekt nå til jul, og perfekt til kalde dager - for den er nemlig i fleece. Og når vi snakker om å være kald, sokkene jeg har på føttene er bare de deiligste på denne tiden av året, og ikke minst kjempefine. Disse er fra Primark, men jeg vet at Cubus og HM har liknende.

  Nå skal jeg få beveget meg ut av koseklærne og inn i noe mer presentabelt, i tillegg må jeg få sminket meg litt for vi skal på julemiddag til besteforeldrene mine om ikke alt for lenge. Det blir godt. Ønsker dere en fin og koselig søndag!

Klem i fleng :)
 

 • 10.12.2016, 13:15

Christmas essentials

 • Category: Jul

Hei dere!

Dette innlegget har jeg gledet meg skikkelig til å skrive, og ikke minst ta bilder til. Jeg er jo så glad i julen, så å finne fram ting som er essensielle for meg i julen er jo bare så koselig. På bildene kan du finne alt fra pepperkakedeig og klementiner til sminkeprodukter. Jeg kunne har lagt til enda flere ting og produkter som minner meg om jul, men det hadde tatt helt av. Må jo ikke gå helt amok med juleting. Bare å spørre om dere lurer på hvor noe er fra. Flere av småtingene er blant annet fra Kremmerhuset, Søstrene Grene og Ikea.


 

 

Er ikke koppen under her bare helt skjønn? Fant den og masse andre søte skåler på Søstrene Grene, men det ble bare den havnet i handlekurven. Man kan jo ikke kjøpe med seg alt fint man finner ;)


 


 

Åå, nå får jeg skikkelig julestemning! Jeg tenkte å få baka litt pepperkaker i dag med litt julemusikk og røkelse i bakgrunn. Så koselig! Hva er deres planer for dagen? Ønsker dere i hvert fall en finfin lørdag!

Klem i fleng :)

 • 04.12.2016, 13:45

It's beginning to look alot like christmas...

 • Category: Jul

Hei dere!

God 2. søndag i advent til dere. I helgen har jeg gjort det rent og pent her til julen, og pyntet med noen fine og koselig juleelementer. Jeg ble så glad da jeg våknet til morgenen i dag og så at jeg hadde julesengetøyet brettet om meg. Julen symboliserer noe koselig for meg, og det gjør meg ekstra glad nå som vi har trått godt inn i desember og julen virkelig kan starte.


 

 

... everywhere I go...

 


  


 

Ønsker dere en fin og koselig 2. søndag i advent! Jeg skal på jobb om noen timer, og skal kose meg med litt julestemning der! Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)


 

 • 03.12.2016, 15:27

Denne må gjentas

 • Category: Jul

Hei dere!

Hver jul går jeg alltid inn for å kose meg maksimalt. Det er jo trossalt den fineste og koseligste tiden på året, så hvorfor ikke unne seg litt ekstra godt i den tiden? I fjor til jul lagde jeg meg en skikkelig deilig og mektig kopp med kakao med en liten juletvist. Julekakao, kakao med litt krem toppet med pepperkaker. Det var bare så nydelig, og om jeg skal si det selv så synes jeg den så veldig god ut også. Så denne gleder jeg meg til å lage i år igjen. Har dere forresten noen deilige oppskrifter på noen gode, varme drikke til jul? Skriv dem i kommentarfeltet om du har noen. Det setter jeg stoor pris på.

 


 

 I dag har følt meg skikkelig produktiv. Jeg har sett på kusina mi spille håndball kamp, jeg har rydda, støvsuga og vaska rommet mitt, jeg har pynta til jul og vært en tur i byen. Og om et par timer skal jeg i bursdag, så nå skal jeg hoppe i dusjen og få gjort meg klar.

Ønsker dere en fin lørdag!

Klem i fleng :)

 • 29.12.2015, 13:30

Mine julegaver 2015

 • Category: Jul

Hei dere!

God tirsdag! Før jeg skal kaste meg rundt og få ryddet litt før gjestene kommer tenkte jeg at jeg kunne vise dere det fleste gavene jeg fikk til jul. Jeg vet det er veldig populært å lage slike innlegg på video, men det er rett og slett noe jeg ikke er kompertabel med å gjøre.. Så da blir det et godt, gammeldags, vanlig innlegg. 

Jeg fikk masse forskjellig og fint, og jeg er veldig fornøyd.Jeg fikk det meste av det jeg ønsket meg - og mer til. Litt interiør, kosetøy, gavekort, penger, sminke, sminkekoster, hudpleie, hårpleie, dundyne, sengetøy,høyttaler, hjemmestrikkede votter, Kari Traa ulltøy, personlig almanakk, negldesign.. osv..  

Hva er deres planer for dagen? Ønsker dere en fin dag videre!!

Klem i fleng :) 

 • 28.12.2015, 12:56

"Skal jo tross alt kose seg i jula.."

 • Category: Jul

Hei dere!

God mandag! Tenk at det bare er en uke igjen til skolen starter igjen.. det er jeg virkelig ikke klar for. Og ikke nok med det men da er vi også flere dager inne i 2016 allerede! I dag til frokost disket jeg opp med amerikanske pannekaker til alle sammen... "skal jo tross alt kose seg i jula." - en setning jeg har brukt utrolig mye i det siste.. hehe.

Nå har jeg akkurat laget meg en deilig kopp med kakao med krem, med en liten smak av pepperkaker. Så nå skal bare kose meg den en liten stund, før jeg knyter på meg joggeskoene og farer ut.

 

Ønsker dere en fin mandag videre!!

Klem i fleng :) 

 • 25.12.2015, 12:46

Julaften 2015

 • Category: Jul

Hei dere! 

God jul! Jeg håper alle hadde en fin juleaften i går med venner og familie. Jeg personlig kunne ikke hatt det bedre. Jeg fikk tatt noen stemningsbilder i går - så da tenkte jeg at jeg måtte vise dere dem. Ønsker dere en fin 1. juledag. Hva er planene deres for dagen? Jeg skal jobbe kvelden i dag, ellers skal jeg bare legge tingene jeg fikk i går på sin nye plass. 

Klem i fleng :)

 

(PS: Trekker vinneren av giveawayen om et par timer, siste sjanse for å være med HER

 • 23.12.2015, 18:01

Christmas nails

 • Category: Jul

Hei dere!

Juleneglene er lakket, og jeg klar for å sette meg til å se julefilmer resten av kvelden. En film jeg i hvert fall skal se i dag er "The Holiday" - den ser jeg hvert år. En slager!! Ble forresten ganske fornøyd med julenegelene mine i år, så da tenkte jeg at det bare var rett å vise dem til dere - og kanskje da inspirere dere litt. 

Føler egentlig at bildene ikke viser så godt hvordan de egentlig ser ut. I virkeligheten er de mer gliterende.. Jaja, bilder kan missvise..

Den rød lakken er fra Pieces og er i fargen "Red", denne er faktisk veldig god, og jeg brukte to lag. På toppen har jeg en glitterende gullneglakk fra Deborah Lippmann i fargen "BOOM BOOM POW". 


 

 

Ønsker dere en fin lillejulaften. Hva er deres planer for kvelden?

Klem i fleng :)

 • 22.12.2015, 15:17

Christmas presents ready for their new owner

 • Category: Jul

Hei dere! 

Da er de siste julegavene kjøpt og levert til den nye eieren sin, og i kveld er det endelig klart for å pynte juletreet!! Skulle bare ønske at jeg hadde litt mer julestemning. Den har forsvunnet sakte men sikkert med årene. Jeg har hørt at den forsvinner ved ungdomsårene, og kommer mer tilbake når man får barn. Får håpe det skjer med meg.. hehe. Under kan dere se hvordan jeg har pakket og "dekorert" pakkene i år. Dere kan se mer HER, der står det også hvor enkelte ting er kjøpt.  

 

 

Nå skal det lages litt middag, før vi skal i gang å pynte juletreet. Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag.

Klem i fleng :) 

 

(PS: Ikke glem å bli med på giveawayen HER, vinneren trekkes om 3 dager!) 

 • 17.12.2015, 19:35

Christmas inspo

 • Category: Jul

Hei dere!

I dag er det bare 1 uke igjen til julaften dere!! Det er noe å rope HURRA for!! Under kan dere se litt nydelig jule- inspirasjon for å komme litt i mer julestemning. 

 

Har julestemningen kommet til dere?

Ønsker dere en fin kveld! 

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 14.12.2015, 16:30

The Christmas TAG

 • Category: Jul

 Hei dere!

Nå som vi midt inne i juletiden passer det vell seg med "juletag". 

 

1. Favoritt julefilm?

- Jeg elsker julefilmer, så det er veldig vanskelig å velge ut bare en. Men en stor favoritt er The Holiday. For en herlig og skjønn film!!2. Favoritt julefarge?

- GULL! Gull hele året!

3. Liker du å gå i pysj eller pynte deg til jul?

- Pynter meg selvfølgelig til julaften og andre familiemiddager, men ellers går jeg stort sett i pysjen.. hehe. 4. Hvis du bare kunne kjøpe EN julegave i år, hvem skulle den hvert til?

- Dette var utrolig vanskelig. Er så mange som jeg vil gi en oppmerksomhet til.. Så jeg vet ikke helt... Kanskje moren eller faren min? Ikke la meg velge mellom de to..hehe

5. Åpner du gavene dine på julaften eller 1. juledag?

- Siden jeg bor i Norge, så pakker jeg selvfølgelig opp gavene på julaften. Noe jeg er sykt glad for!! Neida, joda, neida...

6. Har du noen gang laget et pepperkakehus?

- Ja, lager det så og si hvert år. Laget senest et i går.7. Hva liker du best å gjøre i juleferien?

- Slappe av, drikke masse gløgg, være masse sammen med venner og familie. 

8. Har du noen juleønsker?

- At alle skal ha en fin jul! Tenker så på de som gruer seg til julen. Må alle få en nydelig juletid!

9. Favoritt julelukt?

- Røkelse, klementiner, pepperkaker, juletre. 

10. Favoritt julemat eller julensnacks?

- Klementiner, pepperkaker.. Er ikke så veldig glad i julemat.. hehe. 

 


 

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre!

Klem i fleng :) 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 13.12.2015, 18:01

Når en pepperkakebaker baker pepperbakerkaker ....

 • Category: Jul

Pepperkakebaking, dekorering og gløgg <3 


 

Nå skal jeg kose meg gløgg ihjel med pepperkaker og gløgg. Håper søndagen deres har vært fin så langt,  og måtte den bli like fin videre.

Klem i fleng :) 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 13.12.2015, 11:56

Christmas essentials

 • Category: Jul

 Juletiden er min favorittid i løpet av hele året, ikke en gang sommeren slår julen. Følelsen av å stå opp om morgenen, ta på seg tøfler og traske ned i pysjen ned for å hente en kopp med noe varmt i er bare helt herlig. I de siste dagene har jeg brent dette lyset fra IKEA, og det lukter bare helt himmelsk.Ble så glad for at de etter lang leting hadde et julelignende duftøys. Man kan heller aldri gå lei av varme drikker, og mine favoritter i juletiden er åpenbart tomtegløgg, julekaffe og te. Varm sjokolade er også en god favoritt, men den drikker jeg jo stort sett hele året uansett. 

Parfymevis er jeg veldig opptatt om vinteren å ha en litt varm lukt ettersom det er en kald årstid. Vet det høres litt rart ut, men tenkt deg om sommeren bruker man ofte en frisk og kald lukt på parfymen -  og da det som oftest er ganske varmt. Så det henger litt sammen. Mine to favoritter til vinterhalvåret, og egentlig hele året er Black Opum fra YSL, og Crystal Noir fra Versace.  


 

Ønsker dere en kjempe fin søndag! I dag er jo Luciadagen også! Noen som skal lage lussekatter?

Vi skal i hvert fall kose oss med å lage pepperkaker og pepperkakehus i mens vi nipper til litt Tomte gløgg. 

Klem i fleng ;)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen min HER

 • 07.12.2015, 18:57

My wishlist for Christmas 2015

 • Category: Jul

Hei dere!

Virker som om det er ganske populært å dele ønskelistene sine i år. Og av en eller annen grunn synes jeg det er gøy å se hva andre ønsker seg - akkurat som at jeg elsker å se videoer av hva folk får til jul.. Haha.. rar hobby. 

Så i dag som dere kanskje har skjønt - skal jeg dele min ønskeliste til jul med dere:  

Jeg ønsker meg virkelig flere av kostene til Real Techniques, they are my fav!! Og hvor deilig er det ikke å få pysj til jul? Det står alltid på min ønskeliste. Om jeg kunne - hadde jeg levd i pysj, noe jeg nesten allerede gjør.. haha. Så her kan dere se det meste av hva jeg ønsker meg til jul. I tillegg ønsker jeg meg de litt kjedelige tingene som: en til hotellpute, dundyne osv.. Også litt forskjellige interiør og sminketing.

Del gjerne deres ønskeliste med meg!!

Ønsker dere en fin mandag videre. 

Klem i fleng :) 

 

 • 05.12.2015, 15:31

The most coziest time of the year

 • Category: Jul

Hei dere!

Hatt en fin lørdag så langt? 

I dag har jeg rukket å øvelseskjøre litt, før jeg og mamma dro en tur på senteret for litt julegaveshopping. I dag er det virkelig en sur og kraftig vind ute, så nå sitter jeg godt plantet i sengen min med pysjbukse, kosetøfler og en varm kopp med kaffe. Er det rart i at folk mener denne tiden på året er den koseligste?

 

Ønsker dere en fin lørdag videre! Her skal det gjøres litt skolearbeid. Kan ikke beskrive hvor mye det suger å måtte gjøres i helga.. Men må man så må man...

Klem i fleng :) 

 • 03.12.2015, 10:47

Kom i julestemning med...

 • Category: Jul

.. youtube videoer. 

Youtube har tatt helt av de siste årene - noe jeg kan skjønne. Nettsiden har blitt tatt til nye høyder, og du kan jo så og si se alt du vil der. Selv er jeg veldig fan av de såkalte STORE Youtuberne, og jeg har vært "subscribed" til Zoella, Fleur De Force, Alfie Deyes, Tanya Burr, Ingrid Nilsen ... og alle de der i flere år. Og er du ute etter skikkelig julestemning i år kan jeg virkelig anbefale dere å abonnere på kanalen til Zoe Sugg aka. Zoellla. Der poster hun videoer hver dag i Desember med deilig og inspirerende juleinnhold. 

Trykk på bilde under for å komme til Zoe's youtubekanal eller trykk på filmen under for å se en av videoene hennes. 

 

CHRISTMAS WITH ZOELLA:  
Hver dag i Desember lager hun også daglige vlogger på sin vlogkanal, hvor hun filmer sine dager fylt av sprell med hint av jul. Den såkalte vlogmas! Og er du like glad i daglige vlogger som meg burde du definitivt sjekke ut vlogkanalen hennes HER, eller trykke på videoen under. Nå må jeg få slengt i meg litt frokost, og litt sminke før jeg drar av gårde på skolen. Er så heldig å starte 12:20 i dag!!
Ønsker dere en fin torsdag videre.
Klem i fleng :) 
 • 01.12.2015, 10:10

1. Desember

 • Category: Jul

Hei dere!

Endelig har daget kommet som jeg har gledet meg så utrolig lenge til, nemlig 1. desember. Tenk at det er Desember allerede? Hvor ble tiden av? Desember er definitivt min favorittmåned. Når jeg våknet i dag, var det et ukjent smil om munnen min, og ikke et surt, trøtt tryne som det pleier å være. Jeg vil tro Desember er min favorittmåned ettersom at det i denne måneden skjer så mye forskjellige. En måned der det er mye å se fram til, altså. 

Jeg har så og så akkuratt åpnet sjokoladekalenderen og tekalender min, og det er noe med den følelsen av å skulle åpne noen hver dag, selv om som i mitt tilfelle vet sånn ca. hva du får hver dag. Hver 3'dje dag har jeg også pakkekalender, så snill som mamma er å gidder å forsatt lage det til meg - så det gleder jeg meg også veldig til. 

I år har jeg laget pakkekalender til foreldrene mine. Det er noe jeg "allltid" har hatt lyst til, men pengene har liksom ikke helt strekt til før nå. Så hver uke får de tre gaver hver, mer hadde jeg ikke råd til hvis gavene ikke bare skal inneholde pjus... hehe. 

 

ADVENTCALENDAR FOR MY PARENTS: 
Ønsker dere en kjempe fin 1. desember! 

Klem i fleng :) 

 • 26.11.2015, 19:08

Årets julegaveinnpakkning

 • Category: Jul

Hei dere!

Hvordan gavene ser ut da jeg gir dem fra meg til jul - er utrolig viktig for meg. Så i år som i fjor tenkte jeg å vise dere hvordan jeg har dekorert/pakket inn julegavene i år. Kanskje dere kan hente opp noen tips? Jeg forstår jo at alle ikke er like interesserte i å legge "mye" penger i innpakningen til gavene, når gavene koster en del i seg selv. Men jeg personlig har alltid synes det har vært gøy å gjøre litt mer ut av gavene. Da er det jo også litt ekstra stas å gi dem bort synes nå jeg. 


 

Åå, som jeg gleder meg til jul!! Det tenker jeg de fleste av dere også gjør. Til helgen skal jeg pynte litt til jul her på rommet mitt, blir så koselig når jeg skal sette opp det lille juletreet mitt!!

Ønsker dere en fin kveld videre! Her skal det øves videre på Økonomiprøve. 

Klem i fleng :) 

 • 25.11.2015, 16:44

Julegavetips for venninner - Luksus vs. Budsjett

 • Category: Jul

 Hei dere!

Julen nærmer seg med stormskritt og da er det vell på tide å kjøre i gang med en julegave guide, eller julegavetips. Tenkte å ha en litt ny vrid på julegavetipsene mine i år - en jeg ikke har sett andre bloggere gjort før heller. Jeg skal altså som dere kan se i overskriften ha en Luksus vs. Budsjett Julegaveguide for venninner. Folk har forskjellige budsjetter på hvor mye penger de bruker på julegavene sine. Så da tenkte jeg det kunne være gøy å dele det inn i disse to kategoriene. Tingene i Luksus - guiden har en litt stivere pris enn tingene under på budsjettgavene, men har likevel en ganske så overkommelig pris. 

Håper dere kan hente noen tips til hva du kan eventuelt gi til en venninne til jul i år. Alle produktene er linket under bildene. 


 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER . 7 HER 8. HER

 

 - Har du et ganske høyt budsjett på gavene dine, og ønsker å f.eks gi venninnen din noe litt ekstra i år tror jeg et nydelig gave sett fra The Body Shop, en deilig ,myk morgenkåpe eller en av de andre tingene her kan falle i smak. 

 


 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 

 

- Har du et ganske lavt budsjett på julegavene trenger du nødvendigvis ikke kjøpe noe heller. Du kan fint lage noen kjeks, putte dem i en krukke med et fint bånd rundt. Men er du der hvor du ikke har alt for mye å rutte med men ønsker å kjøpe noe til en rimelig pris, som både og fint og som ikke sprenger lommeboka vil jeg anbefale å kanskje gi et av de fine bildene over her, eller en av de andre tingene over her. En koselig kopp med litt snacks oppi er jo også utrolig koselig å få. 


 

Håper dere likte denne lille gave guiden for hva dere kan kjøpe til venninner, søstre eller kanskje moren din. Gjerne fortell meg i kommentarfeltet om du har noen gavetips.

Forresten dere, Expert deler ut store premier i år - hvor du faktisk kan vinne ønskelisten din til en verdi av 100.000 kr. Er ikke det vilt? Sjekk det ut HER

Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 25.12.2014, 19:26

Julaften 2014

 • Category: Jul

Hei dere! Hadde dere det fint i går?

Vi våknet til deilige julestrømper og gaver fra julenissen, før vi spiste en deilig julefrokost og dro av gårde for å besøke Bestefar en tur. På kvelden hadde vi det utrolig koselig med deilig mat og selskap hos mimmi og besse (mormor og morfar). Mimmi hadde gjort det SÅ koselig, og laget nydelig mat. Dagen kunne ikke blitt bedre... :)

Her er et lite bildedryss av kvelden:

Håper dere hadde en fin kveld! Fikk dere noe fint?

Ønsker dere en fin kveld videre! Klem i fleng ;) 

 • 19.12.2014, 11:17

Merry Christmas

 • Category: Jul

Hei dere!

Jeg var borte hele dagen i går, så jeg fikk desverre ikke blogget. Men NÅ er det juleferie, og jeg er så happy. Vi slutta kl. 10 på skolen i dag, etter en koselig avslutning i klassen. Så nå sitter jeg og koser meg med en deilig kopp kakao med mini marshmallows. 

 

Ha en kjempe fin fredag, og en nydelig juleferie. Vi snakkes.

Klem i fleng ;)

(Bli med på linkerunden HER)

 

 • 15.12.2014, 15:48

Girlsnight

 • Category: Jul

Hei dere!

I går hadde jeg besøk av noen venninner på litt julekos. Vi koste oss med gløgg, pepperkaker, julekaker, klementiner, julebrus og Hjemme Alene 2. Vi hadde det så koselig og så gøy. Slike jentekvelder på gjentas oftere. 

Her har dere et lite bildedryss: Mandagen min har vært ganske grei hittil. Det er alltid hardt å stå opp på morgenen, men nå er det snart ferie, og det blir så koselig.

Ha en fin mandag videre!

Klem i fleng ;)

 • 13.12.2014, 18:50

13.12.14

 • Category: Jul

Hei dere! Hatt en fin helg så langt?

Jeg har vært opptatt i hele går og store deler av denne dagen, så jeg har ikke hatt tid til å oppdatere. I kveld skal jeg slappe av litt og rydde og ordne litt. For i morgen får jeg besøk av noen venninner. Vi skal kose oss gløgg ihjel med gløgg, pepperkaker og julefilmer. Gleder meg sånn. Elsker det lille juletreet mitt. Det pynter så opp på rommet mitt, og gir skikkelig julestemning. 

Ha en kjempe fin lørdagskveld!!

Klem i fleng ;)'

 • 10.12.2014, 17:39

Wrap does presents

 • Category: Jul

Hei dere!

Denne uken er ganske stressende med flere viktige prøver og framføringer, så jeg har ikke hatt tid til å blogge før nå. Egentlig så har jeg ikke akkurat tid til det nå heller, men jeg må ha en pause i dette "kaoset".

Jeg tenkte å gi dere litt inspirasjon til hvordan dere kan dekorere julegavene dere skal gi bort i år ved å vise hvordan jeg har pakket inn mine. Jeg som flere elsker å dekorere gavene litt, og gjøre de litt unike. Det gleder jeg meg til hvert år.

*Kuler, til og fra kort og bjeller er fra Søstrene Grene. 

* Englevingene er fra Kremmerhuset. 

* Halmtråd fra Clas Ohlson. 

* Pakkepapir fra Coop Extra.


 

Ha en super kveld!

Klem i fleng ;)

 • 07.12.2014, 19:39

2. søndag i advent

 • Category: Jul

Hei dere! Hatt en fin søndag så langt?

Jeg har holdt på med en dels skoleting, ettersom det alltid hoper seg litt opp med skolearbeid når man er syk noen dager. Jeg har en følelse om at neste uke kommer til å bli ganske stressende, men det skal nok gå bra. Nå sitter jeg og ser håndballkamp, Norge - Romania. 

 

 

Ha en fin søndagskveld videre! Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 • 06.12.2014, 17:45

x-mas inspo

 • Category: Jul

Hei dere! 

Jeg har ikke fått oppdatert de siste dagene, pga. at jeg har vært veldig syk. Jeg har nesten ikke orket noe, og har brukt store deler av dagene på å sove. Det var ikke akkurat den ideelle tiden å bli syk på ettersom det er den del prøver og slikt for tiden, men så er det jo slik at det sjeldent passer å være syk. I går hadde en av mine beste venninner bursdag, og jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle være frisk nok til at jeg kunne komme og feire bursdagen hennes. Jeg følte meg ganske bra i går, og er glad jeg dro selv om jeg begynte å føle meg litt uvel utover kvelden. I dag føler jeg meg ganske frisk, jeg har fått kjøpt et par julegaver sammen med mamma i dag, så det var veldig koselig.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen inspirerende julebilder jeg satt sammen: 

 

Ha en fin lørdagskveld!!

Klem i fleng ;)

 

 • 01.12.2014, 10:50

1. Desember

 • Category: Jul

Hei dere! Tenkt at det i dag er 1. Desember? 

Jeg starter ikke på skolen i dag før kl. 12:20 så i dag har jeg tid til en sløv morgen. Jeg stod opp kl. 10 for at ha litt god tid, noe jeg egentlig aldri har,hehe. Jeg har startet dagen med et par pepperkaker og litt gløggte, kanskje ikke det sunneste å starte en dag med, men det er ihvertfall veldig godt og gir meg en liten julefølelse. Jeg har også fått pyntet det lille juletreet mitt, og det er så koselig....

 

 

Ha en kjempe fin dag videre!

Klem i fleng ;) 

 

 • 30.11.2014, 12:27

Tomorrow is December

 • Category: Jul

Hei dere! 

Sorry for at jeg ikke har oppdatert i helgen, grunnen er at jeg har vært på farta stort sett hele tiden, og da har jeg ikke hatt tid til å oppdatere. 

Julemusikken er på allerede, og jeg gjør meg klar for litt julestemning. I morgen er det Desember allerede, tenk at tiden går så fort? Jeg tenkte å kanskje begynne å pynte smått til jul i dag på rommet mitt, sånn at når jeg våkner i morgen 1. desember så er det jul rundt meg, hehe. Jeg har kjøpt meg en lite "fake" juletre som jeg skal dekorere, det er så koselig. I går fikk jeg handlet inn en del flere julegaver, og store deler av kvelden i går ble brukt på å pakke dem inn pent. Nå skal jeg snart i gang med å pynte det lille juletreet mitt, og dekorere med litt andre søte ting også.. 

Ha en super dag! 

Klem i fleng ;) 

 • 26.11.2014, 20:41

Planning christmas gifts

 • Category: Jul

Hei dere!

Klokken er allerede over halv ni, shit! Tiden går så fort. Jeg har øvelseskjørt litt i dag, noe jeg synes er gøy, men også utrolig krevende og vanskelig. Lurer på om jeg greier å ta lappen når jeg blir 18, hehe. Øvelse gjør mester, er det ikke det vi sier?


Jeg er en person som liker å planlegge gaver en god stund, slik at jeg vet at det jeg kjøper/gir til enkelte personer er godt gjennomtenkt. Det er ihvertfall slik jeg liker det. Jeg har fått kjøpt noen julegaver "allerede", og akkurat nå sitter jeg å planlegger litt de siste gavene. Jeg gleder meg kjempe mye til å pakke gavene fint inn og dekorere dem. Samtidig som jeg gleder meg til å gi dem bort, men det er ikke alle som har muligheten til å gi bort gaver. Og det er også folk som ikke får noen gave eller oppmerksomhet. Vi kan bidra med å gi til de som ikke får, slik at de kan få en litt bedre jul. Derfor oppfordrer jeg dere til å gi et bidrag til Fattighuset, det skal ihvertfall jeg...

 

Ha en fin kveld! Klem i fleng ;) 

 • 11.11.2014, 20:23

Julegaveideer for jenter

 • Category: Jul

Hei dere!

Litt sein oppdatering i dag, men jeg har øvd til en matteprøve som jeg har i morgen. I tillegg så har jeg brukt god tid på dette innlegget. I dette innlegget skal jeg vise dere noen av mine ideer til hva dere kan kjøpe til jenter til jul, som feks. en venninne, moren din, søsteren din osv. Håper dere liker ideene.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

1. Tangle Teezer hårbørste: Hvis ikke venninnen din har denne, er du nødt til å gi henne den til jul. Denne børsten er fantastisk, og lugger ikke i det hele tatt. Du kan også få den i forskjellige farger og mønstre. 

2. Voluspa duftlys: Hvem er vell ikke dilla på duftlys? Voluspa sine duftlys er litt dyre, men de holder utrolig lenge og lukter kjempe godt. 

3. Parfyme flakong: Denne er supersmart. Skulle ønske jeg hadde en slik en selv. Når du feks. skal ut å reise så pumper du bare fra parfymen din inn i denne lille beholderen. Da har du en mye mindre flaske med parfyme, som du kan ha med deg over alt. 

4. Jeg fikk en personlig almanakk til jul i fjor. Den hjelper meg å organisere livet mitt, og hjelper meg å huske ting som prøver osv.. Du kan bestemme hvordan den skal se ut. Da kan du feks. lage en collage med bilder av deg og venninnen din og bruke det på framsiden. 

5. Hvis du ikke har så mye penger å bruke på julegaver, er denne koppen super å kjøpe til moren din. Jeg er sikker på at moren din vil sette pris på en søt kopp som denne. 

6. En kopp igjen, haha. Jeg synes disse koppene er superkule. De ligner på de dyre designer krusene, men disse er superbillige. Denne er perfekt å gi til en venninne sammen med en pose te. 

7. Som sagt passer en pose te perfekt sammen med en fin kopp som en kjempe koselig gave. 

8. Hvem vil ikke ha slike deilige tøfler? De ville ihvertfall jeg likt å tusle rundt med i vinter. 

9. Det er alltid koselig å få en ny pysj. Denne er supersøt, og liker du ikke fargene har Cubus, enda mer utvalg av billige og fine pysjer. 

 

Håper disse ideene hjalp deg litt på veien til å kjøpe julegaver. For å finne den "perfekte julegave", er veldig vanskelig. Selv om du kanskje ikke ender opp med å kjøpe disse tingene, så håper jeg ihvertfall at det var til inspirasjon. 

Om dere vil at jeg skal lage en julegaveideer for gutter også, så må dere bare si ifra ;)

Ha en fin kveld! Klem i fleng ;) 

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits