• 07.02.2017, 17:17

Tropical vibes


Hei dere!

God tirsdag. Jeg blir så glad nå når jeg at bare bli mer og mer av det tropiske innen interiør. Spesielt ettersom at er ganske så glad i det selv, spesielt i ananaser i alle mulige interiørutførelser og på alle mulige interiørutførelser. Jeg synes dessuten at kombinasjonen av det tropiske med gull er bare dødsfint, og siden gull er min favorittfarge blir jo det bare så gøy for min del. I helgen var jeg en tur på senteret, og da fikk jeg øye på denne (den lange på bildene under) superkule, tropiske puta på Kid til bare 50 kr! De har utrolig masse fint på salg der nå, så jeg anbefaler alle dere interiørjunkies å ta dere en tur ditt! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg mer og mer til våren, for da tror jeg det kommer til å komme inn sykt mye fint.

 


   

 


 

Her er det forresten grøssende kaldt i dag, så jeg tror jeg må pakke meg inn i et pledd og lage meg en kopp te... Ønsker dere en fin tirsdag videre!

Klem i fleng :)

 • 13.01.2017, 22:59

New in: interior


Hei dere!

(Innlegget ville ikke publisere seg tidligere i dag)

God fredag. Her om dagen dumpet det ned et par herligheter i postkassen min fra HM home. Jeg har lenge vært på utkikk etter noe fint og dekorativt å ha på nattbordet, og da jeg kom over disse fine tingene (se bildene), måtte jeg bare klikke de hjem. Det var så fint å kunne fylle den tomme plassen etter juletreet med noe helt nytt, og jeg er bare så fornøyd. Jeg er så glad i kombinasjon av både svart, hvitt og gull. Synes at de fargene sammen fører en så ren og fin stil.


 

 

Duftlys HER // Telysholder HER // Bilderamme HER // Klokken er fra Ikea


 

Ønsker dere en fin fredagskveld videre! Håper at dagen har vært fin!

Klem i fleng :)

 • 06.01.2017, 17:30

Endelig helg


Hei dere!

Selv om skoleuka startet nokså rolig, kjente jeg nå at det skulle bli deilig med litt helg igjen. Jeg har sovet så fryktelig dårlig denne uka, så jeg ser virkelig fram til å få sovet litt ut i morgen. Det er for så vidt noe av det beste jeg vet med helgen - nettopp det å kunne få sove litt lengre.. hehe. Nå er julen ryddet så og si helt vekk fra rommet mitt, og jeg har fått tatt på det nye sengetøyet jeg fikk til jul. Er det ikke fint? Synes kontrasten mellom det svarte krysset og det hvite er bare SÅ fint! Det er så deilig med nytt sengetøy, får nesten litt hotellfølelse.


 

 


 

Nå skal jeg snart få ordnet meg, også skal jeg snart til en venninne! Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :)

 • 29.10.2016, 14:55

Nye bilder på veggen


Hei dere!

God lørdag. Håper solen skinner like fint hos dere, som den gjør her i dag. Det var virkelig godt at sola kom fram igjen, jeg var redd mørketida hadde kommet for fullt. Som dere sikkert har sett så har jeg gjort litt endringer på rommet i det siste, spesielt når det kommer til veggen. For da jeg flyttet om på litt ting for en stund siden ble det plutselig noen tommerom på veggene, og endelig har jeg fått fylt opp disse med flere fine bilder. Jeg ble SÅ fornøyd. De nye bildene er de to med svart ramme som henger over sminkebordet mitt, og det med gullramme og det andre med svart ramme på det siste bilde. Synes de passet så bra inn med det andre og ga det en bedre helhet.


 

 Hva synes dere? Nå skal jeg hente meg en til kopp med kaffe, før jeg skal gjøre meg klar for jobb. Skal bli godt å få jobbet litt igjen, ler så enge siden nå. Hva er deres planer for dagen?

Ønsker dere en fin lørdag.

Klem i fleng :)

 • 22.10.2016, 14:25

Nytt til rommet og bilder fra lalalab


Hei dere!

Her forrige helg fikk jeg endelig ryddet og vasket litt på rommet mitt. Det var virkelig nødvendig. Og mens jeg var i gang, tenkte jeg at det var på tide å få det nye tilskuddet til rommet mitt opp på veggen. Det er den nye "tavla" dere kan se under her til å henge bilder på. Og jeg er bare så fornøyd. Bildene dere ser på "tavlen" har jeg bestilt fra den fine siden lalalab.com, en side hvor du kan bestille alt fra slike "vintage" bilder som jeg har bestilt til fotoalbum eller collager. Er du glad i å ha bilder hengende rundt på rommet, eller ønsker å gi f.eks et album i gave til en venn burde du definitivt sjekke ut siden eller appen for den saks skyld. Og om du bruker koden "PG8O5X73" får du 12 gratis bilder (til en verdi av 5 euro) ved ditt første kjøp. Og det kommer vel godt med?


 

 Hva synes dere? Personlig synes jeg at bilder av minner og ikke minst venner gjør det lille ekstra for at et rom skal bli mer personlig.

 

Nå skal jeg få ordnet meg, for om ikke lenge skal ha på kakelotteri med russegruppa. Ønsker dere en fin lørdag!

Klem i fleng :)

 • 09.06.2016, 13:14

Dream apartment


Hei dere!

Den siste tiden har jeg virkelig drømt meg bort til den tiden da skal jeg flytte ut. Om jeg tenker meg om, så har jeg nok gledet meg mer til den dagen kommer enn til å bli 18. Å flytte hjemmefra er en av de største tingene som skjer i løpet av livet, og fra jeg var liten hadde jeg bestemt meg for at når jeg fylte 18 år så var tiden inne for å flytte ut. Det den naive, lille 7 årige Julie ikke tenkte på er hvor mye det faktisk koster. Greit jeg har jobb, men jeg tjener langt i fra nok til å kunne bo for meg selv. Så jeg har ingen planer om å flytte ut dette året. Meen, når jeg er ferdig med vgs, kanskje til høsten 2017 er planen å flytte ut. Noe jeg gleder meg enormt mye til. Under kan dere se bilder av slik jeg ville drømt om ha det. Skal ikke stikke under en stol at jeg over gjennomsnittet glad i interiør. Så jeg kan nesten ikke vente med å dekorere min første leilighet. Ikke minst til jeg skal velge ut møbler. 
  I dag var det meldt strandvær. Usikker på om det stemmer. Litt kjedelig ettersom planen var å sole seg. Kan jo være like greit, for det står et rom oppe som virkelig trenger enn liten ryddesjau. 

Ønsker dere en fin torsdag! Hva er deres plan for dagen? Er det noen andre som også har ferie nå? 

Klem i fleng :) 

 • 23.05.2016, 17:26

Inspired by German interior


Hei dere!

Så godt det føles å endelig være ferdig med eksamen. Nå nærmer sommerferien seg virkelig med stormskritt. Skal bli så godt med noen uker ferie, før siste året på vgs kommer med stormskritt.  Gleder meg så til vi skal være en uke på Mallorca i sommer, kun en måned igjen. Savner virkelig å være i syden, så skal bli godt å få nytt det varme og frodige været. 

Da jeg var i Tyskland for noen måneder siden grabbet jeg med meg et interiørblad som kapret oppmerksomheten min. Synes det er så spennende å kjøpe blader i andre land. Gøy å se hva som inspirerer hver enkelt kultur, og hvordan interiørstilen er i forhold til her. Og jeg må ærlig talt si at jeg ble skikkelig inspirert. Mer eller mindre av bildene da selvfølgelig, forstår det meste av det som står der, ettersom at jeg har hatt tysk i 5 år, men i er jo ikke i hovedsak derfor jeg kjøpte bladet - for å kose meg med tyske interiørord akkurat... hahah. Tenkte jeg bare måtte dele noen av sidene med dere.

 Ønsker dere en fin mandag videre! Håper starten på uka har vært fin så langt :)

Klem i fleng :)

 • 16.04.2016, 14:42

Forandring fryder


Hei dere!

God lørdag. I dag har vi alle stått med hver vår vaskefille for å gjøre det klart til familiebursdag her i morgen. Broren min har bursdag i dag, og jeg om knappe to uker så i flere år nå har vi feiret den sammen. Er jo like greit det. Og når jeg først hadde funnet fram vaskefilla, fant jeg i tillegg fram rastløsheten i meg - noe som egentlig ikke er så vanskelig å finne...når jeg tenker meg om, Så derfor bestemte jeg meg rett og slett for å ommøbelere litt her på rommet mitt. Og det var så deilig. Forandring fryder altså. 


 

 


Nå skal det ryddes og vaskes videre. Vi snakkes senere. Ønsker dere en strålende helg.

Klem i fleng :) 

 • 05.03.2016, 16:18

Golden details in my room


Hei dere!

Hvordan har lørdagen deres vært så langt? Før jeg drar på jobb tenkte jeg å stikke innom for å vise dere noen detaljer av rommet mitt. For en liten stund siden ommøbelerte jeg litt på rommet mitt, og valgte å sette sengen helt inn til veggen istedenfor midt i rommet. Veldig gøy med litt forandring, og veldig greit med litt bedre plass.

De som kjenner meg godt vet at jeg er helt svak for gull - og har vært en periode. Så da er det jo klart at rommet mitt er godt preget av litt gulldetaljer. Her kan dere se noen detaljer: 

 


Ønsker dere en fin lørdag videre.

Klem i fleng :)

 • 02.03.2016, 19:57

Kourtney Kardashian housetour


Hei dere!

En av mine guilty pleasures er at jeg sniker til meg litt tid til å se på Keeping up with the Kardashians i blant. Ikke at jeg ser på noen av dem som forbilder, men på en fasinert måte. Tenk at de kan leve så lukseriøst bare pga av at de lever... haha. Jeg mener har dere sett husene dems? Jeg er bare helt forelsket i huset til Kourtney. GLAM sier jeg bare. 

 


Hva synes dere? Er det ikke fint?

Ønsker dere en fin kveld. 

Klem i fleng :) 

 • 07.02.2016, 14:21

My favorite place to be ... 

is my bed .. 
Hei dere! Ville bare stikke innom for å ønske dere en fin søndag før vi snart får gjester på fastlavnsboller. Og dere, finnes det er bedre sted å være enn i en stor, myk seng? Det er i hvert fall mitt favorittsted. 

Ha en fin søndag. 

Klem i fleng :) 

 • 16.10.2015, 16:42

How I do my bed


Hei dere! God fredag.

Jeg tenkte bare å stikke kjapt innom her før jeg må avgårde på jobb. Jeg som veldig mange andre elsker å se på romvideoer på youtube, eller se bilder av hvordan folk styler rommene deres. Så i dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg pleier å re opp sengen min. Jeg rer ikke opp slik hver dag, for det rekker jeg ikke før skolen, men jeg prøver å gjøre det så ofte jeg kan.. 

Håper dere likte det! Nå må jeg dra av gårde på jobb. Ønsker dere en fin fredagskveld. 

Klem i fleng :) 

 • 15.10.2015, 15:22

Dream house


Hei dere!

I dag er det Operasjon Peru - prosjekt på skolen jeg går på. Så i dag har jeg vasket hjemme for å tjene penger til inntekt til Peru - prosjektet. Jeg synes det utrolig flott at vi har en slikt prosjekt på skolen slik at vi alle kan være med på å bidra slik at vi kan hjelpe de trengende. 

Jeg har en liten pause i vaskingen nå, så da tenkte jeg å oppdatere dere litt. Weheartit er min største inspirasjonskilde, og mens jeg sitter å blar meg side opp og side ned på weheartit dukker det opp bilder av rom jeg skulle ønske var mine. Så da tenkte jeg å dele dere mitt drømmehus med dere - rom for rom. 


The Masterbedroom

 

The Walk in ClosetThe BathroomThe KitchenThe LivingroomThe DiningroomThe Kids' room
 

 

Håper dere likte innlegget! Nå må jeg kaste meg rundt, og gjøre meg klar for jobb. Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :) 

 • 06.10.2015, 17:33

Collage wall: update


Hei dere! 

Før jeg er nødt til å sette i gang å øve på matteprøve, tenkte jeg å vise dere en liten update på collage veggen min. Som jeg har sagt så har jeg ikke følt at den harr vært helt ferdig, men etter jeg fikk vært å kjøpt meg noen rammer og etter noen DIY's føler jeg meg ganske fornøyd.Kubehylle fra Kid // Bildelist fra Ikea // Metallhylle fra Kremmerhuset // Gullampe fra Kremmerhuset // Bilde med quote fra Kremmerhuset // Prada Marfa bilde er DIY // Ananasbilde er DIY // Liten gullramme er fra Home and Cottage // J- kopp fra Arne Jacobsen // X og O krukker fra Kid // Glass med sugerør fra Rått og Sannselig

 

Listet ned de fleste tingene på bildene. Om du lurer på noe er det bare å spørre å kommentarfeltet. Nå får jeg hive meg rundt og øve til matteprøven jeg skal ha i morgen. Ønsker dere en fin tirsdag. 

Klem i fleng :)

 

 

 • 23.07.2015, 20:23

Project: collage wall finished


Hei dere!

Ååå, som jeg er gira nå. Etter jobben i dag fikk jeg tatt meg en nap før jeg skyntet meg av gårde for å få tak i metallhylla på Kremmerhuset, og få kjøpt en plante på Mester Grønn. Før det var å skynte seg hjem og finne fram driller og samtidig leke handy. Det ente med at jeg måtte spørre broren min om hjelp, ettersom det var umulig å skru inn skurer samtidig som du holdt den noenlunde 90 grader på rett plass. Men vi greide det, og jeg er så fornøyd. For hvis dere har lest overskriften før dere leser innlegget har dere forstått at det er collageveggen jeg snakker om og at den ENDELIG er ferdig.. Eeeller, jeg har noen finpusser igjen, og det er et par ting jeg vil flytte på og bytte ut, men alt i alt så er den ferdig. Og jeg er både gira og veldig fornøyd. 

Her har dere noe bilder: 

Håper dere likte collageveggen! Her skal det slappes av før det er siste jobbedag i morgen for denne uken. Ønsker dere en kjempe fin torsdag videre.

Klem i fleng :) 

 • 19.07.2015, 19:29

Bedroom details


Hei igjen dere!

Tusen hjertelig takk for alle de skjønne og hyggelige kommentarene på forrige innlegg! Det gjør meg virkelig glad. 

Etter å ha ryddet og vasket en del i dag tenkte jeg å vise dere noen detaljer av soverommet mitt. Er så fornøyd med putene mine, og er så gøy å kunne mikse litt forskjellige mønster og farger. Før var jeg bare en pastellfarge-jente, men i de siste årene er det flere freshere farger som har okkupert fargeskalaen på rommet mitt, for å ikke så snakke om kontrasten mellom svart og hvit. Jeg bare elsker kontrasten mellom svart og hvit. Men favorittfargen min for tiden og for en god stund nå er gull. Løv it. 
Her har dere litt detaljer:


 

~room details~ 

Nå må jeg få vasket badet før jeg skal lage meg noe godt å spise, og bare slappe av resten av kvelden før det er tidelig opp på jobben i morgen. Ønsker dere en finfin søndag videre!

Klem i fleng :) 

 • 27.06.2015, 17:33

Project: Collage wall


Hei dere! God lørdag!

Jeg vil bare starte med å si tusen takk for kjempe koselige kommentarer fra dere på forrige innlegg.. Blir så glad når dere ønsker meg god bedring. Tusen takk <3

I dag har jeg våget meg en liten tur til byen til tross for at formen ikke har vært helt på topp i dag heller, men jeg var så gira på å kjøpe inn litt mer til mitt påbegynte prosjekt, nemlig en collagevegg. Jeg har på en måte egentlig hatt en slags collagevegg over pulten min før, men den har aldri blitt slik jeg ønsket at den skulle bli. Så i dag fikk jeg kjøpt inn de populære "bokshyllene". Jeg har på en måte sett det for meg eller tegnet i hodet hvordan jeg vil ha det, så nå gjenstår det bare å få kjøpt inn en fresh plante så blir det nok perfekt. Eller.. For meg blir det aldri perfekt. Jeg har alltid et behov for å endre på ting her og der, og senest i går fikk jeg lyst til å ommøblere hele rommet.. haha. 

Collageveggen er en "work-in progress" så dere får ikke se den før den er ferdig, eller delvis ferdig..hehe.Nå får jeg se om jeg får noe teken på drillen.. Jeg ender helt sikkert opp med å spørre pappa.. hehe. Man skal jo tross alt få det fint. Håper dere får en kjempe fin lørdag videre! Har dere noen planer for kvelden?

Klem i fleng :) 

 • 11.04.2015, 15:40

Bedroom interiordetails


Hei dere! Hvordan har lørdag vært så langt?

I dag har jeg fått rydda og vaska litt på rommet, ettersom det virkelig var et behov for det etter denne uka. Alt rotet er en samling av de morgenene jeg stresser gjennom kommoden etter klær. Samtidig som jeg samler sammen skoleting som ligger strødd utover pulten og samler det i en skoleveskene mine, mens jeg snubler i en ladeledning på gulvet og kaver meg ut av rommet..haha

Såå til poenget. Jeg tenkte at siden jeg hadde fått rydda litt på rommet så kunne jeg vise dere noen detaljer av rommet mitt. Selv elsker jeg å se slike innlegg...

(Alle pynteputene er fra Kremmerhuset, hotellputa er fra Home and Cottage.)


 

 

 • 28.12.2014, 13:29

My new warderobe


Hei dere! God søndag. 

For litt siden fortalte jeg dere at jeg skulle få meg en ny garderobe og endelig fikk jeg det til jul. Så siden det er så og si ferdig, tenkte jeg å vise dere hvordan det ble. Jeg er kjempe fornøyd. Det er så oversiktlig og tar mye mindre plass en det ubrukelige skapet jeg hadde før. 


(Jeg har tatt bilde litt skjevt, tingene henger ikke skjevt)

 

Håper dere likte det! Ønsker dere en kjempe fin søndag.

Klem i fleng :) 

 • 10.11.2014, 17:57

Sneak peek - new warderobe


Hei dere, god mandag! 

I dag kom mamma hjem med noen ting som hun hadde kjøpt for meg på IKEA. Jeg skal få en annen garderobeløsning på rommet mitt snart, og jeg er kjempe gira på hvordan det blir til slutt. Jeg har tegnet selv hvordan jeg vil at det skal se ut, og nei, det er ikke Pax-garderbe,hehe. 

Her er en liten sneak peek på garderobeløsningen. Gleder meg til å vise dere hvordan den blir seendes ut til slutt. 

 

Ha en kjempe fin mandag! Så snakkes vi.

Klem i fleng!

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits