• 02.02.2017, 18:38

Klassisk og dekadent


Hei dere!

God kveld! Nå som jeg trodde det helte mot vår, da ble det plutselig skikkelig snøvær. Jeg som sitter og drømmer meg bort i interiør til våren med friske farger og grønne planter. Nei, den snøen er jeg dessverre ikke noe glad i, spesielt ikke nå som jeg kjører bil. Snøen kan være et sted - og det er på hytta, for der er det koselig med snø og muligheter for å gå på ski.

Men speeking of vårinteriør. I år virker det som om det kommer til å bli veldig moderne med det litt tropiske, kombinert med litt eleganse og klassisk interiør. Tror det kommer til å bli ganske så mye fint å få tak i fremover. Gleder meg!

(Må bare beklage for dårlig kvalitet på bildene, men det har vært så mørkt og trist vær i dag, så det har vært så vanskelig å få bra bilder)


 

 


 

Nå skal jeg få øvd videre på en framføring jeg skal ha i morgen! Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :)

 • 27.01.2017, 18:44

Friyay moodboard


Hei dere!

God kveld, så var det fredag igjen da - og denne dagen er alltid like velkommen! Akkurat for øyeblikket sitter jeg og nipper til en kopp med min favoritt te jeg endelig har fått kjøpt mer av, Pukka sin "cinnamon and licorice" te. Ah, den må dere bare prøve. I kveld har jeg har ikke lagt noe planer annet enn å slappe av og forberede litt ting til ballet i morgen. Tenkte kanskje jeg skulle se om denne slitne skrotten her kunne kommet seg litt på tredemølla i kveld også, men vi får nå se, kanskje jeg utsetter det til søndag istedenfor.. hehe. Nedenfor har jeg satt sammen et lite moodboard. Jeg drømmer meg helt bort til varmen for tiden. Til hvite sandstrender, turkist hav, palmer og rett og slett bare late dager.


  


 

Hva er deres planer for kvelden? Ønsker dere en finfin fredagskveld!

Klem i fleng :)

 • 09.01.2017, 17:15

Inspo at the moment


Hei dere!

God mandag - og ny uke! Er ikke meninga med så mye sykdomsprat for tiden altså, men jeg synes jo at det er greit at dere vet hvorfor innleggene ikke er på det beste de siste dagene. For ellers så føler jeg veldig på det! I dag håpet jeg at jeg skulle føle meg bedre, der jeg satt og proppet i meg halspastill på halspastill, mens snytefillene føyk veggimellom.. Neida, nå tuller jeg litt, men det er faktisk ikke så langt fra realiteten, og uheldigvis så føler jeg meg ikke noe særlig bedre... Jaja, får bare henge i til det er over!

I dag har jeg sittet litt å tittet litt rundt etter inspirasjon til alt mulig egentlig. Alt fra inspirasjon til blogginnlegg, til inspirasjon til innredning av leilighet ol. Og siden jeg selv er veldig glad i å se hva andre blir inspirert av, tenkte jeg like så godt å dele litt av min inspirasjon med dere.


  


 


 


 

Jeg har skikkelig lyst på den tatoveringen dere kan se på bilde nederst til høyre, den er bare så enkel og fin. Vi får se om den drømmen noen gang blir til realitet. Og når vi snakker om å drømme - ville ikke den lysslynga bare vært så fin over sengen? Vet de har en liknende en på Kremmerhuset, men den synes jeg er hakket for dyr, så jeg får jakte videre på et rimeligere alternativ.

Ønsker dere en fin mandag, ikke minst uke videre!

Klem i fleng :)
 

 • 20.12.2016, 20:05

Ukens moodboard


Hei dere!

I skrivende stund har jeg pakket meg godt i det varmeste jeg kunne finne, og er klar for å ta igjen noen episoder av vlogmas. I hele dag har vi vært på grøt og juleverksted hos mimmi, og vi har virkelig kost oss. Jeg fikk til og med laget meg en julekrans, min første DIY julekrans. Så den skal jeg ta med meg og plassere på graven til bestemor <3

Det har virkelig vært kaldt de siste dagene, så jeg holder en knapp på at det kommer litt snø til julaften, i hvert fall et lite melisstrø. Det hadde virkelig gjort seg med litt snø nå altså, i hvert fall nå som det først er så kaldt. Så mens jeg satt her og drømte meg bort i en hvit jul og en stor kopp med noe varmt i, satt jeg like så godt sammen en liten moodboard for dere. Og dere? Er ikke det øyeskyggepallette fra Kylie Cosmetics bare helt nydelig? Tenk på hvor mange fine looker man kan lage med det!


  


 

Nå skal jeg catche up med noen skikkelig julevideoer på youtube! Anbefaler dere å ta en titt innom Zoella og Tanya Burr sine kanaler. Der er det julestemning på topp! Ønsker dere en fin kveld videre! 

Klem i fleng :)

 • 09.12.2016, 18:27

Winter fashion inspoboard


Hei dere!

Så var det helg igjen, og den kunne ikke vært mer velkommen! Denne uken har det virkelig vært mye på skolen, og kjenner at det skal bli deilig å få hvilt de stive skuldrene litt, før det er siste innspurt og siste uke før juleferie. Juleferie om en uke, ah jeg gleder meg.

Men over til noe helt annet. Nemlig vintermote. Jeg vil ikke si at jeg er en person som er superopptatt av mote, men selvfølgelig (som regel) opptatt av hvordan jeg kler meg. Vinteren er en av mine favoritt-tider når det kommer til mote, rett og slett fordi jeg elsker plagg på plagg stilen. Jeg elsker å kle meg varmt, og jeg elsker å pakke meg inn i tykke, varme gensere. Derfor tenkte jeg at jeg kunne sette sammen en liten collage med litt inspobilder til stilen jeg liker nå om vinteren. Håper dere likær'n.

 


  


 

Ønsker dere en finfin fredag! Jeg tenkte å skru på en koselig julefilm om ikke lenge. Har jo fått så mange filmanbefalinger av diverse bloggere for tiden, så det bli spennende å se hvem jeg ender opp med å se. Vi snakkes.

Klem i fleng :)

 • 18.11.2016, 21:20

Simplicity
 

 • 23.10.2016, 19:57

Sunday moodboard
 

 • 18.10.2016, 19:40

This week's inspoboard


 

  

 • 28.09.2016, 12:30

I kinda like fall


Hei dere!

Vi har kommet til de siste dagene i september måned i rekordfart, og allerede til lørdag er det 1. oktober. Tenk at tiden flyr så fort forbi. Det er nesten litt skremmende. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i høsten, men i år har jeg faktisk kjent litt på at jeg gleder meg til å ta i bruk de store og deilige ullgenserne. Ikke minst til å kunne krype under pleddet så ofte jeg vil med noe varmt og godt i koppen. Det er noe spesielt med høsten. En slags koselig stemning. Me like.

Og siden vi er inne på dette med høst, tenkte jeg like så godt at det var på tide å dele litt inspirasjon med dere.


  Jeg fylte på vippene mine i går, noe som tok litt lengre tid enn forventet, så da rakk jeg ikke innom her i går.

Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :)

 • 19.07.2016, 21:38

Drømmer meg bort...


Hei dere!

Til tross for det forferdelige som har skjedd i Nice, er Frankrike et land jeg virkelig har drømt meg bort til - i en god stund. Vakrere sted skal du se lenge etter, i hvert fall i mine øynene. Selv har jeg aldri vært i Frankrike, så jeg må bare få kommet meg dit. Jeg har faktisk en drøm om å bo der et års tid, men det tror jeg bare må forbli en drøm. Men reise dit det skal jeg, og da planlegger jeg å være der et par uker. Kanskje ved den franske riveraen. Leie en liten, romantisk leilighet med tradisjonelle franske vinduer og en liten terrasse med kasseblomster, hvor jeg kan drikke morgenkaffen min og spise croissant til frokost. Dreams.


  Ååå, jeg må bare drømme meg bort. Er det ikke fint? 

Håper dagen deres har vært fin. Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :) 

 • 21.06.2016, 22:15

Moodboard right now


Hei dere!

I dag har jeg vært på et 7 timer langt kurs med jobben, og var ganske så utslått da jeg kom hjem. Men dere, gjett hvem som fikk seg Sims 4 i går da? Oh, jeg er i ekstase! SÅ gøy! Virkelig det beste spillet som finnes. Så etter kurset var jeg bare nødt til å kose meg litt med Sims i et par timer. Og mellom slagene rakk jeg en kjapp treningsøkt også. Veldig så effektiv jeg var i dag.

Men - over til det dette innlegget egentlig handler om. Mitt lille moodboard for tiden. Skal ikke stikke under en stol at det er palmer, tropiske drinker og solsenger som står i hodet på meg om dagen! Åh. det skal bli så godt å få reist bort litt til varmere strøk! Jeg gleder meg!

 


 

Men nå kutta jeg meg plutselig på fingeren.... Må løpe... haha. Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 15.06.2016, 13:35

This week's inspoboard


Hei dere!

I skrivende stund sitter jeg med hendene på tastaturet, kaffekoppen ved min venstre side og regnet plaskende på vinduet på min høyre side. Med årene har jeg blitt mer glad i regnet, og lært meg til å kunne sette mer pris på de forskjellige værtypene. Om man tenker seg om, så kan man jo snu det meste negative om til noe positivt - slik som regnet. Tror nok de fleste ser på regnet som noe negativt, men om man tenker seg om kan man snu det om til at det i grunn er ganske koselig når regnet plasker på ruta. For da trenger du f.eks ikke å ha dårlig samvittighet for at du har holdt deg inne hele dagen, med noe varmt i koppen til selskap. 

Og siden jeg sitter godt plassert med kaffekoppen ved min side, surfende etter litt inspirasjon på weheartit, tenkte jeg å dele inspirerende midler med dere. Dette er denne ukens inspoboard. 

 Om ikke lenge skal jeg av gårde på jobb, men før det er det et par ting som jeg må få gjort. Ønsker dere en fin onsdag.

Klem i fleng :) 

 • 22.04.2016, 18:09

Inspirasjon til helgen


Hei dere!

Her jeg sitter med de mest insane mensensmertene (TMI), er jeg nødt til få hodet mitt en annen plass, og hva hjelper ikke da mer enn å se etter litt inspirasjon? Weheartit er min største inspirasjonskilde, slik som for mange andre. Jeg tror det er nettopp fordi det er en inspirasjonsplattform hvor alle kan finne sin type inspirasjon. Vi er alle forskjellig - og vil blir alle inspirert av forskjellige ting. Og det er nettopp det weheartit leverer, inspirasjon for alle og en hver. //bilder hentet fra wehearit 


 

Ønsker dere en fin fredag videre!!

Klem i fleng :) 

 • 15.04.2016, 19:24

Let's get inspired


Hei dere!

Da var det helg igjen da, noe som skal bli utrolig godt. Helgen er alltid like velkommen hos meg. Og mens vi nyter at helgen er ankommet, kan vi jo kose oss med litt herlig inspirasjon, kan vi ikke? Jeg har følt meg litt lite inspirert de siste dagene, og etter å ha vært ganske inspirert i et par uker nå så mister man vell til slutt alle ideer og inspirasjon til potensielle blogginnlegg.. noe jeg har gjort nå...hehe. Får håpe bildene under kan være til like mye inspirasjon for dere som for meg. 


 

  


 

Ønsker dere en fin fredagskveld.

Klem i fleng :) 

 • 30.03.2016, 15:04

I want summer


  

 • 27.03.2016, 14:15

My weheartit feed


Hei dere!

Er det et sted jeg virkelig henter mye inspirasjon fra så er det helt klart weheartit.com. Tror weheartit har vært min faste inspirasjonskilde de siste 7 årene vil. Der finner jeg inspirasjon til alt fra antrekk og f.eks interiør til blogginnlegg. Følg med gjerne ved å klikke HER. Legg gjerne deres brukernavn nede i kommentarfeltet - så skal jeg sjekke dem ut. Under her kan dere se en del bilder fra feeden min. 
  


Ønsker dere en superfin dag!!

Klem i fleng :) 

 • 04.03.2016, 17:50

Friyay inspiration


 

 • 19.02.2016, 15:00

Shoe heaven


Hei dere!

Er ikke disse skoene under her bare helt skohimmelen? I'm in love. Hvordan har fredagen deres vært så langt? Min har vært stappet med det forskjellige, nyt fredagskvelden så snakkes vi i morgen. 


                         

 

 

 • 10.02.2016, 21:24

Fashion inspo • 24.01.2016, 21:00

January inspo


Hei dere!

Long time no see.. Plutselig fløy dagene av gårde, og plutselig var det søndagskveld. Har ikke rukket å være inne her på 4 dager, noe som føles utrolig rart.. Men noen uker er rett og slett bare veldig stressende. Hvordan har uken deres vært?

Før jeg skravler meg helt bort, tenkte jeg å dele litt herlige inspirasjon med dere. Dette håper jeg gjør dagene lysere, inspirerer og rett og slett motiverer på et vis. 


 ^ JANUARY QYOTES ^ 

 
 

 

Nå skal jeg kose meg med resten av kyllingsalaten min og Kim K på tv med KUWTK. Ønsker dere en fin kveld.

Klem i fleng ;) 

 • 19.01.2016, 14:42

Tattoo inspiration


Hei dere!

Er det en ting jeg har lyst til å gjøre i år så er det å ta en tatovering som symboliserer noe som er veldig viktig for meg, eller som jeg er veldig opptatt. Meen jeg tror ikke mamma hadde blitt veldig happy for det.. haha. Nå ja, det spørs nok hva det er jeg velger å permanent tegne på kroppen min. 

 

Her kan dere se i hva slags kategori jeg tenker når jeg tenker tattoo:  


 

Ønsker dere en fin tirsdag!

Klem i fleng :) 

 • 12.01.2016, 14:40

Fashion board 2016


Hei dere!

Hvordan går det med dere?

Det har blitt noen dager borte fra bloggen de siste dagene. I helgen var jeg på hytta, hvor jeg nå har fått samlet opp masse energi og krefter - tenkte å vise dere noen bilder senere. Så nå føler jeg meg motivert og inspirert til å oppdatere dere. 

Men først skal jeg vise dere litt herlig fashion inspo. Guud så mye fint. Jeg må virkelig få kjøpt meg litt nytt for det nye året. 

 

Ønsker dere en fin tirsdag videre! Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 • 13.10.2015, 10:44

Tuesday inspiration


Hei dere!

Rakk ingen oppdatering i går. Ble en litt rask avgjørelse om at jeg skulle jobbe rett etter skolen, så når jeg kom hjem fra jobb hadde jeg ikke tid eller krefter til å oppdatere dere. Akkurat nå har jeg friøkt, så da tenkte jeg å benytte meg av muligheten til vise dere min inspirasjon for tiden. 


 

Nå skal jeg få gjort litt lekser. Så snakkes vi senere. 

Klem i fleng :) 

 • 21.07.2015, 17:09

Fashion inspo week 30


Hei dere! God tirsdag.

Denne dagen har egentlig bare gått i 100. Kom hjem fra butikken for et par timer siden, fikk duppet av en kvarter på sofaen med One Tree Hill, før jeg moppa til butikken og fikk kjøpt med meg litt mer til dagens middag. I dag har jeg invitert mine vakre kusiner på rekemiddag, så nå er jeg i gang med borddekking og klargjøring før de kommer om en times tid. GLEDER meg. Jeg elsker å være vert, og håper at jeg alltid vil gjøre det. Jeg tenkte å vise dere litt stemningsbilder og bilder av bordet senere i kveld, men før det kan dere sjekke ut min mote inspirasjon denne uken. Ønsker dere en kjempe fin ettermiddag. Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 • 14.07.2015, 21:34

Tuesday inspo


Hei dere! God kveld.

Jeg tenkte å dele litt bilder som inspirerer meg igjen med dere. Var en sjapp tur på butikken istad og fikk kjøpt med meg den nyeste utgaven av DETNYE også. Fy søren, masse deilig inspirasjon. Jeg tror det er den mest inspirerende utgaven de har kommet med... hvertfall i mine øyne. Mye inspirasjon for en kveld altså.. MEN det liker vi. 
Mye deilig inspirasjon, eller hva?

 

Nå skal jeg se et par episoder av One Tree Hill før jeg tar en litt tidelig kveld. Skal jo tross alt tidelig opp i morgen og på jobb. Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :) 

 • 04.07.2015, 13:11

Summer fashion inspo//bildene er hentet fra weheartit 

 

 • 19.06.2015, 19:37

Those quotes
 • 07.06.2015, 20:43

Fashion inspo


Hei dere! God søndag!

I helgen har jeg stort sett vært med venner og familie hele tiden. Det har vært så utrolig deilig med en helg der man ikke har trengt å tenke på at man må gjøre den og den leksa eller øve på alle prøvene og framføringene som kommer til uka. Har vært utrolig koselig å bare tatt det rolig og kost seg med gode venner og familie. I går kveld var jeg på grillfest, eller en slags avslutningsfest for dette skoleåret! Utrolig koselig! Og fra i går til i dag hadde jeg overnattingsbesøk av Anne Line, og jeg disket opp med Arme riddere til frokost. Resten av dagen har jeg vært med Kristiane og familien i det fine været, håper det fine været har kommer for å forbli.


Her jeg sitter å drømmer meg bort i bilder på weheartit, tenkte jeg å dele litt "mote inspirasjon" med dere. Nå er sesongen for shorts, tynne topper og skjørt med freshe farger ankommet, og man kan forhåpentligvis snart pakke vekk ullgenserne og de svære skjerfene. Her har dere litt deilig "fashion inspo".

//bildene er hentet fra weheartit 

 

Håper dere har hatt en kjempe fin søndag! Nyt siste delen av denne uken før neste uke braker løs. Jeg har heldigvis masse fri neste uke, før vi blir trekt i muntlig eksamen på fredag! Vi snakkes!

Klem i fleng :) 

 

 • 28.05.2015, 21:23

Gorgeous summer inspo


Hei dere!

Kom akkurat hjem fra å ha ordnet og pynta på lokalet der broren min skal ha konfirmasjonen sin på lørdag. Det tok mye lengre tid enn jeg forventa, så er ganske sliten nå.. Men før jeg kan legge meg må jeg få gjort ferdig en mattepresentasjon.. Guud som jeg gleder meg til å bli ferdig alle prøver å framføringer, og å bare starte på en lang og deilig sommerferien..

Og ettersom jeg drømmer om sommer og ferie for tiden, tenkte jeg å dele litt deilig sommerinspirasjon med dere. 


//bilder fra weheartit 

Ååå, som jeg lengter etter sommer og fint vær...Håper dere har hatt en fin dag så langt! 

Skal noen av dere følge med på finalen av Paradise i kveld? Hvem tror dere vinner? Mine favoritter er Martine og Pierre - de er så søte. 

Ønsker dere en fin kveld videre!!

Klem i fleng ;) 

 • 20.05.2015, 17:35

Some inspiration


Hei dere! God onsdag!

Før jeg kommer meg ut på en liten joggetur, og forhåpentligvis en liten øvelseskjøringtur (må virkelig få øvelseskjørt mer nå, hvis jeg skal greie å ta bil-lappen om 11 måneder), så tenkte jeg å dele litt deilig inspirasjon med dere. Bilder er min største inspirasjonskilde, og de mest inspirerende bildene henter jeg fra weheartit og pintrest. De to sidene kan jeg drømme meg bort i - i timesvis. 

Fin inspirasjon? 

 

Jeg tenkte å trekke vinneren av giveawayen i kveld! Så nå er siste sjanse for å melde seg på. Det kan du gjøre HER.   (Har ikke tid til det i kveld, dessverre) 

Nå får jeg slenge på meg treningstøyet snart, og få kommet meg ut på denne ukens tredje treningsøkt! Jeg er SÅ fornøyd med å ha fått til tre treningsøkter allerede denne uken.. Noen uker har jeg kun fått til en eller to i løpet av hele uken.. Men denne uken vet jeg at jeg skal få til trening ihvertfall de fem ukedagene. 

Ønsker dere en super fin ettermiddagen videre!

Klem i fleng :)  

 • 13.05.2015, 14:54

Dagens inspirasjon #2


Hei dere! God onsdag!

Joho! Kom ikke opp i skriftlig eksamen i dag!! Er i lykkerus!! Er bare rundt 20 % prosent av vg1 elevene som kommer opp, og jeg var så heldig å være blandt de 80 % som ikke kom opp! Nå er det bare å krysse fingrene for at jeg slipper muntlig eksamen også ;)

Mens jeg sitter her med et smil om munnen leter jeg etter litt inspirasjon, som jeg stort sett gjør hver dag, og tenkte at jeg kunne dele litt inspirasjon med dere igjen. Er så gøy å se hva andre synes inspirere dem. 

   

//bildene er hentet fra weheartit 

 

Q: Mye fine inspirerende bilder? Kom noen av dere opp i eksamen i dag?

Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre!!

Klem i fleng ;) 

 

 

(Ikke glem å bli med på givewayen HER

 

 • 04.05.2015, 18:55

Dagens inspirasjon


Hei igjen dere! Har mandagen deres vært fin så langt?

Mellom lekser og stress trenger man en pause hvor man slapper av med en kopp med god og varm te, mens man leter etter inspirerende bilder. Synes alltid det er så gøy å se hva som inspirerer andre, og hva slags bilder andre deler. Så derfor tenkte jeg å dele med dere dagens inspirasjon for meg:


//bilder fra weheartit 

 

Nå må jeg få gjort litt mer lekser og få øvd på ENDA en prøve. De prøvene tar aldri slutt... Ønsker dere en kjempe fin mandagskveld videre!!

Klem i fleng ;) 

 • 23.04.2015, 21:52

Pink birthdayparty on my mind


Hei dere!

Sein oppdatering i dag også, hehe. Kom ikke hjem før for rundt en time siden etter en deilig treningsøkt...

På tirsdag har jeg bursdag, så på lørdag skal jeg feire med noen venninner. Noe jeg gleder meg utrolig til. Temaet er Rosa (selvfølgelig), så derfor sitter jeg nå å kikker etter litt inspirasjon til hva og hvordan jeg skal dekorere, og hva jeg skal lage. Har ihvertfall planer om å lage rosa cupcakes og rosapunsj ;)

 

Nå er jeg klar for å kjøpe inn masse herligheter til burdagen! Ønsker dere en kjempe fin kveld videre ;)

Klem i fleng ;)

 • 18.04.2015, 11:55

Dreaming about Hawaii


Hei dere! God lørdag!

I dag sitter jeg å drømmer meg bort i bilder av Hawaii på weheartit. For et fantastisk sted Hawaii er, og er det et sted jeg garantert skal dra en gang (eller flere) så er det Hawaii! Makan til fint sted. Nå skal det sies at det tar rundt 24 timer å komme seg dit med venting så klart, men jeg mener det er så vært det. Vi får se hva fremtiden bringer. 

Og når så mange fine bilder fanger oppmerksomheten din så får man jo lyst til å sette sammen noen fine collager, så da tenkte jeg like så godt at jeg kunne dele de med dere. '

Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre!  Nå drar jeg en tur til byen med bestevenninnen min. Hva er planene deres for i dag?

Klem i fleng ;)  • 16.04.2015, 18:00

Spring has sprung


Hei dere!

Tenkte å dele med dere noen bilder som jeg mener beskriver våren for meg. Været blir mye penere, det blir varmere. Iskioskene åpner og de vakre blomstene springer fram. Vår og Sommer er favoritt årstidene mine. Jeg føler at våren beskriver og symboliserer en ny start og nye muligheter.. 

Broren min har bursdag i dag, så vi har kost oss med deilig Taco og litt Brownies... Så nå får jeg vel komme meg vekk fra pc'en å få feiret han litt til..

Håper dere får en super torsdag videre, i kveld er det bloggerne!!

Klem i fleng ;) 

 • 10.04.2015, 20:52

Black is my happy colour


Hei dere! God fredag!

Det er endelig helg igjen, og det skal bli så deilig. Sorry for en litt sein oppdatering, men var ikke hjemme fra skolen før kl. 16 og etter det dro jeg en tur til besteforeldrene mine ettersom mormoren min har bursdag i dag. Jeg tok med noen roser og litt kake for å gi henne en liten oppmerksomhet på selve dagen ettersom vi  ikke skal feire henne ordentlig før på søndag. 

I kveld tenkte jeg å vise dere min inspirasjon for denne uken. Jeg har blitt så utrolig dilla på svart i det siste. Så - så og si alle bilder med litt svart i seg blir jeg inspirert av. Det er en så klassisk og fin "farge" (vet det ikke er en farge!!),og passer til alt. Har også blitt dilla på å bruke svart i interiøret på rommet mitt, og i klesveien. Føler den fører de andre fargene så fint sammen. Og kontrasten mellom sort og hvit synes jeg nå er bare helt nydelig.... meeen over til inspirasjons bilder ;)

 

 

Åååå, som jeg elsker disse bildene!! Jeg drømmer meg helt bort!

Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld!

Klem i fleng ;)

 • 22.12.2014, 21:15

Hair styles for christmas eve


Hei dere!

Jeg har vært borte stort sett hele dagen i dag, så i dag blir det en litt sein oppdatering. Jeg sitter nå og leter etter litt inspirasjon til hvordan jeg vil at håret mitt skal være på julaften. Jeg ser på litt forskjellige hår styles. Det er jo så mye fint. Så vi får se hva jeg ender opp med til slutt.
Ha en fin kveld! 

Klem i fleng :) 

 • 17.12.2014, 10:46

Blogg inspo


Hei dere! God Onsdag. 

Akkurat nå har jeg fritime på skolen. Og siden vi ikke har noe lekser, skal vi bare kose oss med pepperkaker! Deilig. Jeg er på evig kikk etter blogg inspirasjon, og det er det nok flere som er? Eller tar jeg feil? Hehe. Jeg har satt sammen en collage av bilder som inspirerer meg til bloggen. Håper dere liker den, og at dere forhåpentligvis blir litt inspirert. 

 

Ha en fin dag videre. Klem i fleng :) 

 

(Bli gjerne med på linkerunden HER)

 • 22.11.2014, 16:41

Black and white


Hei dere! Er noen dager siden jeg har vært innom nå. Jeg er dessverre ikke hatt noe inspirasjon til noe blogginnlegg. 

 

I dag har jeg vært å shoppet et par julegaver og diverse. Jeg har faktisk kjøpt meg et lite juletre som jeg skal ha på rommet mitt, hehe. Hvis dere har lyst til å se litt hva jeg har kjøpt i dag, så får dere bare si ifra. 

Jeg har i dag lyst til å dele med dere noen svarthvit bilder som inspirerer meg. Bildene trenger ikke alltid være lyse og med masse farger for å inspirere, de kan lik så godt være svarthvit. 

 

Ha en fin lørdag! Klem i fleng ;) 

 • 16.11.2014, 21:59

Fashion inspo


Hei dere!

Det er så kjedelig at det er noe galt med den nye pc'en min, heldigvis skal jeg få fiksa det i morgen. Kvelden i går var utrolig hyggelig, som sagt så skulle jeg til en venninne etter å ha sett på håndballkamp. I dag har jeg rydda litt, vi har hatt besøk og nå skal jeg bare slappe av litt før jeg legger meg. 

Å finne et fint antrekk hver dag er utrolig vanskelig for tiden... Jeg blir så fort lei av klærne mine, og finner sjeldent ut en fin outfit. Den ender ofte med favoritt jeansen og en oversized genser, hehe. Jeg har sett litt etter inspirasjon i kveld, og det finner jeg jo alltid på http://www.polliani.com/, jeg har også funnet litt inspirasjon på wehearit som jeg vil dele med dere. 

Tror jeg må få kjøpt meg noen flere oversized, varme gensere, og noen kule jeans, that's my style. 

Ønsker dere en super søndagskveld!

Klem i fleng :) 

 • 29.09.2014, 13:13

Autumn inspo


Hei dere!

Høsten er faktisk ikke så ille som jeg synes den var før. Jeg elsker å pakke meg inn i tykke gensere, tre på meg deilig varme sokker, krype under dyna med en deilig kopp te, samtidig som man ser på serier, og regnet plasker på ruta. Det er tiden hvor man holder seg mye inne, men det er også tiden der man kommer inn i rutinene igjen, noe som faktisk er litt deilig. 

Håper at dere som har vinterferie nå, har en kjempe fin ferie, og at dere koser dere masse! 

Klem i fleng <3 

 

 • 04.09.2014, 08:12

Let's get inspired


 //Bilder fra Weheartit - du kan følge meg HER!

God morgen!

Håper disse bildene er like inspirerende for dere, slik de er for meg!!

Ønsker dere en fantastisk dag!!

Klem i fleng 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits