• 15.07.2016, 19:51

Fav tea


Hei igjen dere!

God kveld. I dag har virkelig været vært skikkelig uforutsigbart, fra skinnende sol og sydenvarme det ene øyeblikket til pøsregn det andre. I skrivende stund sitter jeg å nipper til min absolutte favorittte. En te jeg bare er nødt til å dele med dere. Er du glad i lakris - vil du elske denne.

Pukka - licorice & cinnamon my fav... 


 

 Ønsker dere en fin kveld videre - ikke minst helg!

Klem i fleng :) 

  • 14.07.2016, 18:17

"Pizza won't break my heart"


Hei dere!

Fysj, så dårlig det har vært med oppdateringer fra meg denne uken. Formen har rett og slett ikke vært helt på topp, så når jeg har kommet hjem fra jobben har jeg krøllet meg sammen under et teppe med en kopp te i hånden. Men i dag føler jeg meg mye bedre, og har noen fridager å se framover mot, og oppi alt dette er jeg skikkelig inspirert og har mange innlegg på lur. 

Etter jobb i dag var jeg skikkelig fysen på en god og deilig hjemmelaga pizza, ikke de kjedelige og usunne frossene pizzaene. Så da jeg kom hjem fra jobb, tuslet jeg bort på butikken og rasket med meg litt ingredienser. Så i skrivende stund sitter jeg og gomler i meg en saftig og deilig skorpe mens jeg nipper til litt limonade. HERLIG. 

Denne pizzaen lager jeg på frihånd med min egen oppskrift i bakgrunnen, jeg er så glad i å lage mat at jeg liker å lage mine egne oppskrifter, på den måten blir ting akkurat slik DU vil ha det. Oppskriften har jeg skrevet før i et annet innlegg som du kan finne den HER. I dag halverte jeg den siden det bare var til meg i dag, derfor ser de kanskje litt forskjellige ut størrelsesmessig.


  Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

  • 10.07.2016, 19:34

Favorite summer snacks


Hei dere!

Det var virkelig sykt gøy på Stavernsfestivalen i går, det var faktisk mye bedre enn jeg trodde. Astrid S og Lukas Graham lagde virkelig sykt bra stemning, en smule skuffende var Ellie Goulding, men alt i alt var det veldig bra. Hadde faktisk glemt at Lukas Graham skulle spille den dagen, så da jeg bare sjekket tilfeldig hvem som skulle synge mens vi sto i dokø, ble jeg dritt glad da hans navn sto på lista. Han er min favoritt mannlige artister på delt førsteplass med Ed Sheeran selvfølgelig. 

I dag har jeg vært på jobb fra 7:00 til 15:00, og siden jeg kom sent hjem i går etter festival skal kvelden brukes på avslapping med beina rett ut, litt vannmelon i den ene hånden og et glass vin i den andre. 

 


  


 

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 
 

  • 08.07.2016, 13:04

Summer vibes


Hei dere!

God fredag! I dag skinner heldigvis solen her i Larvik, uten at vinden gjør det grøssent. Himmelen er til og med skyfri og gradestokken viser rundt 20 grader, noe jeg kan være fornøyd med. Kanskje ikke den ultimate sommervarmen, men hvem kan klage når solen først har tittet fram. 

I dag har jeg fri fra jobben, så dagen skal rett og slett brukes på et par kopper kaffe, litt utekos i sola, titting i lite ny magasiner, rett og slett å samle energi til jobbehelg og ikke minst festival i morgen ettermiddag. Gleder meg!


  Håper solen skinner og varmer fint hos dere i dag! Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

  • 22.06.2016, 13:54

A little something for a little boy


Hei dere!

God onsdag! I dag har jeg gått all in for å få pakket til Spania, og kan faktisk si med hånda på hjerte at jeg snart er ferdig. Den følelsen er deilig. Gudbarnet mitt Petter, fyller 2 år neste uke, men siden jeg ikke har mulighet da skal jeg en tur til dem i ettermiddag, og få utlevert litt gaver. Er SÅ koselig å kjøpe gaver til sånne små tasser på den alderen. Gleder meg til å se når han åpner gaven. 


 

  Nå må jeg få slengt på meg litt sminke, kommet meg ut av pysjen og få kommet meg av gårde snart. Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

  • 19.06.2016, 13:22

Enjoy a cup of calm in the morning


Hei dere! God søndag.

Håper deres morgen har vært like fin og avslappende som min. Etter å ha dratt meg lenge til morgenen i dag, og etter å ha inntatt dagens første måltid, tasset jeg opp på rommet mitt igjen og plasserte meg godt under dyna med kaffekoppen i den ene hånden og et magasin i den andre. Jeg virkelig elsker sånne rolige morninger. 

Planen for i dag er å ta det ganske så rolig. Formen har ikke vært helt på topp de siste dagene. Men jeg har likevel et mål for dagen og det er å få rydde skikkelig på rommet mitt. Det skal bli så godt. 

 


 

 Ønsker dere en fin søndag. Måtte den bli fin!

Klem i fleng :) 
 

  • 16.06.2016, 19:09

Summery spices


Hei dere!

Etter å ha jobbet kveldsvakt i går og dagvakt i dag, er nakken ganske så stiv og øyene ganske så visne. Etter i morgen er det offisielt sommerferie, og det skal bli så godt å få slappet av noen uker, før jeg begynner å jobbe for fullt. 

Istad måtte jeg bare slenge med meg litt sommerlige fristelser, for krydre å sommerfølelsen litt ekstra. Sitronlimonade er virkelig det beste jeg vet å drikke, og er bare så deilig og leskende på en varm sommerdag. 
 

 

 


  Ønsker dere en superfin kveld videre!

Klem i fleng :) 

  • 14.06.2016, 22:32

Lunsj i solveggen


Hei dere!

Veldig sen oppdateringen fra meg i dag, dessverre. Dagen har så og si gått i ett og det har i grunn vært ganske så fint. Jeg trives best når jeg har litt å gjøre, eller når jeg er ute å finner på noe. I dag har jeg vært på skikkelig ferieshopping med mamma og mormoren min. Jeg drar jo snart på ferie, så det  var et par ting som trengtes før kofferten kan pakkes og vi fare avgårde. Været i dag var virkelig nydelig, så er så synd at det ikke er meldt det samme de neste dagene. Derfor nøt vi en deilig lunsj mellom shoppingslagene på byens beste cafè, Hungry Heart i det fine været. 


 

 Ønsker dere en fin kveld videre - om det er noen som fortsatt er våkene. 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits