• 04.02.2017, 17:40

The marble box


Hei dere!

God lørdag. Her om dagen mottok jeg dette årets første glossybox, virkelig en av de fineste hittil. Innholdet var også utrolig bra, og jeg gleder meg som alltid til å teste ut flere, nye produkter. Det beste jeg vet med glossybox er at du nettopp får muligheten til å teste ut nye produkter hver måned, og det er i tillegg  ofte produkter som du vanligvis ikke ville kjøpt, eller som du ikke får tak i overalt. Så det er utrolig spennende i seg selv.

Nedenfor kan du sjekke ut hva som lå i denne månedens utgave. Om du ønsker å få mer info om glossybox kan du sjekke ut siden HER.

 


 

 

 


 

Jeg har allerede testet ut ansiktskosten, og den svei som fy på huden, så får håpe det bare var en sånn første gangs greie - for det var den jeg gleda meg mest til...haha! Jaja.. Ønsker dere i hvert fall en kjempe fin lørdag videre!

Klem i fleng :)

  • 30.11.2016, 17:42

Christmas sparkle


Hei dere!

Tenk at det er 1. desember i morgen?  FOR en fin tid vi har i vente. Jeg klarer nesten ikke vente. I dag dumpet desember måneds Glossybox ned i postkassa, og jeg er på så gira på månedens utgave. Først og fremst er esken bare dødsfin, og likedan med produktene. Så masse fine produkter som jeg gleder meg masse til å prøve ut. Tror dette blir en sparkly Christmas ;)


  


 

Er den ikke fin? Nå ble jeg ekstra gira på tiden framover. Men nok om det. Nå skal jeg nippe til en deilig kopp te, imens jeg gjør ferdig særemne i norsk. Bah, skal bli deilig å bli ferdig!

Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :)

  • 08.11.2016, 17:14

Be bold


Hei dere!

Her i forrige uke dumpet det en pakke ned i postkassen igjen, og der lå denne månedens glossybox med navnet be bold. I denne månedens "utgave" er det igjen mange spennende produkter som jeg gleder meg masse til å teste ut. Kan nesten ikke vente til boksen for desember kommer også, håper det blir en skikkelig bra julespesial.


 

 

I DENNE GLOSSYBOXEN LÅ DET:

 

UNANI - MILK CLEANSER

TRIPLE COSMETICS - LIP CREAM

MERCI HANDY - CLEANSING GEL

MINUS 417 - FOOT NOURISHING CREAM

GLAM OF SWEDEN - CLEANSING WIPES

 
 Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt, og at uken deres blir det samme. Noen andre som har glossybox?

Klem i fleng :)

 

  • 03.10.2016, 11:30

Denne månedens Glossybox


Hei dere!

God mandag.

Da var vi kommet til enda en ny uke, og vi nærmer oss med stormskritt jul, min favoritt tid på året. Men før julen ankommer er en del andre ting som skjer. Så det blir nok en spennende tid framover.

I dag våknet jeg av at postmannen plundret med å putte post i postkassen, og tenkte med en gang at nå måtte denne månedens glossybox ha kommet. Om du er kjent med glossybox konseptet så vet du at det er et abonnent hvor du får mulighet til å teste ut 5 skjønnhetsprodukter hver måned. Du vet aldri hvordan eller hvilke produkter det er som ligger i pakken, så hver måned er det like spennende å se hva som ligger i pakken.

Oktober måneds utgave var i en nydelig burgunder farge, den fineste høstfargen i mine øyne, og jeg ble så fornøyd med hva som lå og gjemte seg i pakken denne gangen.


 
 Her skal det pakkes ferdig til Liverpool. Ønsker dere en fin mandag.

Klem i fleng :)
 

  • 04.07.2016, 19:27

Min første Glossybox


Hei dere!

For noen uker siden bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst til å prøve meg som medlem på de ganske så morsomme konseptet, Glossybox. Så etter litt research (jeg viste en del om det fra før av), bestemte jeg meg for å bli medlem. Og imens vi var på ferie dukket den opp i postkassen, så dere kan tenkte dere jeg ble glad da jeg kom hjem og fikk se hva som ventet på meg. 

Den månedens pakke er designet og i samarbeid med Tone Damli, noe som i seg selv er ganske spennende. Pakken var skikkelig sommerlig og fresh (som dere kan se under), den luktet til og med sommer. Eneste som var dumt var at solpudder som lå i pakken var knust da jeg åpnet den, så da heiv jeg meg på tastaturet så fort jeg så det, knipset et bilde av produktet og sendte det til Glossybox, hvor jeg fikk svar om at de skulle sende meg en ny en. Så det er bra. Får jo ikke testet et produkt om det er knust. 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med innholdet i pakken. Masse forskjellige produkter som kan være supre i sommer. 


  

~ BESTILL GLOSSYBOX HER ~ 

  Har noen av dere prøvd glossybox? 

Ønsker dere en fin kveld videre! Håper uken har startet fint.

Klem i fleng :)

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits