• 12.12.2015, 17:39

Christmas giveaway


Hei dere!

Det er kun 12 dager igjen til selveste julaften!! Og i den anledning tenkte jeg å kjøre i gang med en giveaway - hvor du kan vinne en goodiebag med masse gøy!


Dette må du gjøre for å være med i trekningen:

1. Like den nye facebooksiden min HER

2. Kommentere at du er med.  (om du ikke har blogg, ta med e-posten din i kommentaren) 

Vinneren trekkes: 25. Desember. 

VINNEREN ER TRUKKET! Det ble: Anne Karlengen! Gratulerer. 

Lykke til.

Klem i fleng :) 

  • 21.05.2015, 21:23

Vinneren av giveawayen


Hei dere!

Jeg har akkurat kommet hjem fra ukens fjerde treningsøkt. Kjempe stolt over at jeg har fått til å trene så bra denne uken. Men ettersom jeg så og si akkurat kom hjem fra trening, så blir det en litt sein oppdatering i dag. Men i dag tenkte jeg å trekke vinneren av Giveawayen jeg startet for noen uker siden. Skulle egentlig gjøre det i går, men det ble det ikke tid til.

Jeg følte at jeg måtte trekke vinneren på den mest rettferdige måten jeg kunne komme på, derfor trakk jeg vinneren av produkter fra REN på random,org. Her er vinneren:

 

Vinneren ble den som var nummer 6. i kommentarfeltet - og det var Julie Eikeland! GRATULERER! Jeg sender deg en melding snarest :) 

 

Ønsker dere en kjempe fin torsdag videre!!

Klem i fleng :) 

  • 08.05.2015, 17:24

Giveaway - vinn produkter fra REN


Konkurransen er avsluttet!! 

Hei dere!

Endelig er det fredag igjen. Skal bli sykt deilig med helg selv om uka ikke har vært så særlig slitsom. Har så og si startet seint hver dag, og i dag hadde vi kun en time. 

Siden det går mot sommer, hvor man blant annet ønsker en fin og ren hud eller lepper som ikke er tørre, tenkte jeg at jeg like så godt kunne ha en liten giveaway til dere. Jeg gir bort dette settet fra REN - clean skincare, som skal pleie leppene dine, slik at all død hud forsvinner, og at de blir klare for noen freshe leppestifter til sommeren. 

I  dette settet er det en  Mineral Lip Balm (som jeg har hørt utrolig mye bra om), og en maske til leppene. Viste faktisk ikke at det fantes masker til leppene. Så spennende.

 

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen av dette settet er:

* Å legge igjen en kommentar om at du er med, og e-post adressen din slik at jeg kontakte deg om det er DU som vinner.

 

Lykke til! Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld!!

Klem i fleng ;) 

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits