• 08.02.2017, 14:01

Dagens lunsj


Hei dere!

God onsdag, dagen hvor jeg er ferdig tidligere på skolen. Hver onsdag liker jeg å lage noe ekstra godt til lunsj, ettersom at jeg først og fremst er ferdig tidlig, men også for å kose seg litt ekstra midtveis i uka. I dag hadde jeg egentlig tenkt til å lage noe chiapudding, men siden jeg glemte å lage den i går kveld måtte jeg finne ut noe annet å lage. Får heller spare chiapuddingen til neste uke ;) I dag derimot ble det avkadotoast, baked beans og litt sukkererter. Sunt, godt og mettende.

 


 

 
 

 


 

I kveld har jeg tenkt til å få til en treningsøkt, samt få ryddet litt på rommet. Greit å få litt unna før helgen. Ønsker dere en fin onsdag videre!

Klem i fleng :)

  • 24.01.2017, 14:04

Strawberry and banana porridge


Hei dere!

God tirsdag. Det ble litt dårlig med oppdateringer i går, og det skylles rett og slett en trøtt og sliten sjel som verken hadde ork eller motivasjon til noen oppdatering. Så slik er det uheldigvis noen dager. Men i dag er jeg tilbake igjen med enda et matinnlegg. Jeg ser at dere er veldig glad i disse innleggene hvor jeg deler litt oppskrifter og matretter. Og det skjønner jeg jo veldig godt, for det er jo de jeg liker aller best å lese selv også, ikke minst lage selv.

Til lunsj i dag hadde jeg planlagt at jeg skulle ha havregrøt (skal være sunn vettu'), men helt vanlig havregrøt kan fort bli kjedelig for både øyet og magen, så derfor drøste jeg over noen biter banan, jordbær, litt kokosflak og en dæsj flytende honning. Bare lukten og smaken av jordbær gjorde virkelig at jeg lengter etter sommeren, godt det går mot varmere tider og masse mer jordbærspising.


 

 Ønsker dere en fin tirsdag, og ikke minst uke!

Klem i fleng :)

  • 18.01.2017, 15:00

A glass of goodness


Hei dere!

Til lunsj i dag danderte jeg sammen litt frukt, yoghurt og granola til noe fryktelig godt og sunt. Jeg har synes at slike fylte glass etasjevis med yoghurt, granola og frukt har sett så fristende og godt ut. Så derfor måtte jeg bare prøve meg litt fram i dag, og se om jeg fikk laget noe ganske liknende. Og suksess ble det, virkelig kjempe godt, sunt og mettende. Akkurat slik jeg liker det! Så dette kan anbefales om du ønsker en lett lunsj, ellers passer det ypperlig som frokost også.

 


  


 

Nå skal jeg få satt i gang med å lage litt middag, og senere i dag blir det jobbing med skolearbeid og forhåpentligvis litt tid til litt trening. Ønsker dere en fin onsdag videre!

Klem i fleng :)

  • 15.01.2017, 13:46

Havrepannekaker til frokost


Hei dere!

Til morgenen i dag våknet jeg for en gangs skyld av at jeg var skikkelig varm, og at sola trengte seg inn gjennom gardinene. Himmelen er klar og blå i dag, så egentlig det perfekte turværet. Men på grunn av at jeg har ligget syk en uke nå, ligger jeg bak skjema på et par ting som jeg tenkte at jeg skulle få tatt igjen i dag. Jeg er heldigvis så og si frisk nå, og det er så deilig. Jeg har fortsatt en tett nese og sår hals, men bortsett fra det så føler jeg meg ganske bra!

Til frokost i dag ble det en av mine favoritter, nemlig havrepannekaker med banan. Det er jo bare så godt, sunt og ikke minst mettende. Ingredienser og fremgangsmåte kan dere se lenger ned. Oppskriften tilsvarer ca. 8 små pannekaker!

 


 
 


 

 
 


 

Ønsker dere en fin søndag!

Klem i fleng :)

  • 04.01.2017, 13:18

Yoghurtbowl for lunch


Hei dere!

God onsdag. Hver onsdag slutter jeg tidligere, og da er det så deilig å ta seg tid til å lage seg en ekstra god lunsj. I dag ble det noe jeg har valgt å kalle yoghurtbowl, rett og slett det samme konseptet som smoothiebowl, bare at denne er med yoghurt og ikke smoothie. Jeg toppet min med blant annet kiwi, banan, blåbær, kokosflak og chiafrø og det ble bare så godt. Det som er så fint med denne typen mat er jo at du kan ha hva slags topping du ønsker, så her er det fint å variere litt. Selv har jeg så og si alltid banan og blåbær ++.


 


 

 Nam, nå skal supe i meg resten av kaffen min og øve videre på en prøve! Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :)
 

  • 05.11.2016, 12:55

5 frokostfavoritter


Hei dere!

Som dere vet, er jeg utrolig glad i å kose meg, og da spesielt til frokost om jeg har litt ekstra god tid. Og i løpet av den tiden jeg har blogget har jeg delt flere frokostfavoritter med dere. Så i dag tenkte jeg å dele mine topp 5 frokostfavoritter. Disse er satt i tilfeldig rekkefølge, så altså ikke etter hva jeg liker best. Det tror jeg avhenger av hva man ønsker til den tiden.


 

1. Chiapudding er en stor favoritt hos meg. Ikke bare er det en forholdsvis lett frokost, men også en veldig sunn en med masse proteiner og mineraler. Hvordan du lager det kan du sjekke ut HER. 

2. Eggetoast. Jeg har egentlig ikke vært noe særlig glad i stekt egg før nå den siste tiden. Jeg er fortsatt ikke noe glad i å spise den "alene", men i kombinasjon med noe annet blir det utrolig godt etter min smak. 

3.  Smoothiebowl tok jo helt av en periode, og jeg kan jo skjønne hvorfor. Dette er igjen en veldig lett, men mettende frokost hvor du kan ha utrolig mange kombinasjoner. Et tips til hvis du vil ha den mer mettende er å ha i havregryn og chiafrø. 

4.  Havrepannekaker har vært en favoritt lenge. Ikke bare er det super enkelt å lage, det er jo så sunt og godt. Det eneste du trenger er å blande egg, havregryn, litt melk og søtning etter ønske.


 

5. Amerikanske pannekaker. Hvem er ikke glad i amerikanske pannekaker? Dette er jo ikke av den sunneste sorten, men utrolig gode om du en helg ønsker å "skeie" ut litt, ellers er de også supre til en bursdagsfrokost. Oppskrift finner du HER. I dag herjer uværet virkelig her i Larvik, får håpe det gir seg snart, for det er helt umulig å bevege seg utenfor døra. Ønsker dere i hvert fall en fin lørdag. Jeg skal pakke meg godt under pleddet med tekoppen i hånda. Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits