• 16.01.2017, 16:00

Nelia evening bag


Hei dere!

God mandag! Den nye uken har ankommet, og kjenner at det skal bli godt å få kommet litt på plass igjen etter en uke med sykdom. Denne uken må jeg få trent litt igjen, for det ble det jo veldig dårlig med forrige uke. Usikker på om jeg skal i dag, ettersom at jeg fortsatt kjenner at influensaen henger i - så jeg får heller gå meg en tur om jeg orker i denne kulda!

På lørdag var jeg jo en tur i byen, og når man har ligget rett ut i en uke var det veldig deilig og tilfredsstillende å kunne "pynte" seg litt igjen, i hvert fall med en fin veske! Veska mi fra Adax by Caroline Berg Eriksen med navnet Nelia er min favoritt når det kommer til vesker - den passer jo rett og slett til alt! Dessuten er det den perfekte størrelse og rommer alt jeg måtte trenge av f.eks nøkler, mobil, lommebok, lipoil og tyggis ;)

Vesken kan du finne HER i burgunder, tror dessverre ikke de selger den i svart lenger!


 

 


 

Nå skal jeg snart dra av gårde å få fylt på vippene mine! Det skal bli så godt! Ønsker dere en fin mandag og uke videre.

Klem i fleng :)

  • 06.03.2016, 13:54

Februar favoritter


Hei dere!

Vi har så og si akkurat entret måneden Mars, og i Februar som andre måneder har jeg hatt noen favroittprodukter. Jeg vet det er mange som gjør slike innlegg om deres favoritter for måneden som gikk, og tenkte at det var gøy å gjøre det samme. 


Girlz only dry shampoo: Denne tørrshampoen bestilte jeg bare for en stund tilbake fordi den var på tilbud, og fordi at jeg hadde lyst til å teste ut en ny tørrshampo. Og dere, den er bare supergod. Må faktisk ærlig innrømme at jeg liker den bedre en Batiste sine. Håret ser og lukter nyvakset hele dagen, og gir i tillegg godt med volum til håret. Løp og kjøp. Dere kan finne den HER. 

Zoella Beauty body scrub: Denne kroppskrubben har vært min favoritt i mange måneder nå. Aldri prøvd noe bedre. Jeg er nødt til å få bestilt meg en ny en, ettersom den snart er tom. Denne skrubben er rett og slett en type skrubb jeg har lett lenge etter, og fant endelig en skrubb med perfekt grovhet på kornene, i tillegg etterlater den seg en nydelig lukt og en deilig og myk hud. Den kan dere finne HER

Clarins Brush - on Perfecteur: Denne fikk jeg i julegave av en venninne, og den er rett og slett supergod. Jeg bruker den under øyene for å dekke evt. blå ringer, og for å få et mer våkent blikk. For at den skal holde hele dagen anbefaler jeg å sette den med et transparent pudder. 

Real Techniques beauty blender: For å være ærlig var jeg veldig skeptisk til disse beautyblenderne da jeg først oppdaget dem, men nå som jeg har skaffet meg en egen er jeg helt freslt. Jeg elsker å påføre foundation og concealer med den, og resultatet blir mye finere enn med en kost i mine øyne. Den kan dere finne HER.

Maybelline Babylips "Instense Care": Denne har jeg snakket litt om før. Jeg fikk denne lipbalmen også til jul, og har brukt den flittig siden. Gir leppene rett og slett masse fuktighet. Akkurat slik jeg vil ha det.  


Del gjerne deres favoritter for Februar med meg. Ønsker dere en fin søndag videre. 

Klem i fleng :)

  • 03.01.2016, 16:08

My favorite things from 2015


Hei dere!

Hvordan har dagen vært så langt? Jeg fant meg selv sittende å skrive på en framføring midt på natta i natt. Utrolig hvor mye jeg fikk gjort, enda hvor mye klokka var. Kanskje det er det tidspunktet på dagen jeg jobber best? Haha, ikke vet jeg. 


 

I løpet av året har det vært flere gjengånde favoritter gjennom månedene som har gått. Og jeg vil tro at produktene jeg viser dere under er produkter som har blitt vist ikke bare en men kanskje flere ganger her på bloggen. Disse er mine soleklare favoritter fra året som har godt, og jeg håper at de vil være med meg med året vi nå er inne i. Selvfølgelig har jeg lyst til å utforske litt også. Jeg ønsker meg også nye favoritter for 2016, selv om det gamle og gode oftest føles som det tryggeste. 

 

I 2015 sverget jeg stort sett den til denne lipglossen fra Clarins - den er supergod, og jeg er nødt til å få kjøpt meg en ny snart. Får nå får jeg snart ikke noe ut av den lenger. 

Jeg er en person som slapper best av når jeg har en bok eller et magasin i hånden. Og favorittmagasinet mitt for 2015 og egentlig for de siste 5 årene har vært DET NYE - et blad jeg selvfølgelig er abbonoment for. Bokvis har jeg virkelig likt boken dere kan se her på bilde. For en spennende kjærlighetshistorie. I hverdagen er jeg veldig avhengig av en god tørrshampoo ettersom jeg fort får fett hår. Og da sverger jeg ofte til denne fra Batiste - den er super god. Anbefaler alle som har samme problem å ha med seg en liten reisestørrelse i vesken sin, så slipper man å gå å ergre seg hele dagen over håret. 

To av mine største favoritter i år i sminkekategorien er selvfølgelig øyenskyggepalettet og øyenskyggeprimeren min fra Urban Decay. Ser du etter slike produkter i god
kvalitet anbefaler jeg nettopp disse. Du vil kanskje synes at det koster litt mye - men du får virkelig igjen for det du betaler for. Tro meg. Du kan lage så mange fine looker med dette øyenskyggepalettet og selvfølgelig kombinere det fint med andre paletter også, ettersom fargene er så basic. Primeren gjør slik at øyenskyggen holder lenger og at øyenskyggen legger seg fint over lokket - noe som er veldig viktig for meg. 

Jeg har ikke tenkt til å snakke om hver enkelt ting dere ser på bildene. Men håper uansett dere fikk en hvis pekepinn på mine favoritter for 2015. Så kan jeg eventuelt etter deres ønske gå inn på et og annet produkt i et eget innlegg om det er ønskelig. Bare si ifra. 


 

Må jo selvfølgelig ta fram min favoritt app. Min favorittapp for 2015 har definitivt vært Instagram - verdens beste app. Love it. Følg meg gjerne på @julie_storlien.
 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre. Er dere klare for virkeligheten i morgen? Ikke jeg... haha. 

Klem i fleng :) 

  • 08.04.2015, 17:56

Tre skjønnhetsfavoritter fra Mars måned


Hei dere! Hatt en fin onsdag så langt?

I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om tre forskjellige favoritter innen skjønnet i fra Mars. Jeg synes alltid at det er kjekt å lese om andres favoritter og anbefalninger, slik at jeg vet sånn någen lunde hvor gode produktene er. Selv om det kan være sånn at et produkt som er bra for dem ikke funker for meg. Men det er jo alltids vært å teste ut litt forskjellig.

Her er mine tre skjønnhetsfavoritter fra Mars måned:

 

Lush - Mask of Magnaminty:

- Dere har nok allerede hørt en del bra om denne masken fra Lush, men jeg kan ihvertfall fortelle litt om min mening. Jeg prøver å huske å ta en ansiktsmaske hver uke for å rense huden, og da pleier jeg å ty til denne. Den har en herlig lukt av mint, og er tykk i konsistensen. Den har også noen korn i seg, som vil si at den funker som en lett skrubb i tillegg. Etterpå føles huden utrolig myk og renset. Jeg tror jeg betalte rundt 100 kroner for denne, noe som ikke er så ille ettersom du får mye ut av den i tillegg til at det er et veldig godt produkt. 

 

Mac - Pro Longwear Concealer 

- Jeg vil tippe en del av dere også har hørt en del bra om denne fantastiske concealeren fra Mac. Jeg bruker den så og si hver dag under øyene for det er det jeg har mest behov for. Noen ganger bruker jeg den også på urenheter. Den er utrolig lett å påføre med en kost. Jeg legger den i en trekantform under øyene og blender det naturlig inn. Posene og "blå" fargen under øyene blir fint borte under concealeren, og etter du har satt den med et pudder holder den ut hele dagen. Anbefaler dere denne virkelig. Dette er så abslulutt den beste concealeren jeg har testet ut. Prisen er ikke så alt for ille heller synes nå jeg, 159 kroner tror jeg at jeg ga for den. Flasken ser kanskje liten ut, men den er veldig drøy i bruk. 

Mac Lipstick - Faux

- Dette har vært min desidert favoritt leppestift etter at jeg kjøpte den i Januar. Den passer like godt til fest som til hverdags. Fargen er litt nude, brun-rosa isch. Jeg vil tro den passer til fleste. Åå, som jeg elsker den! Kostet rundt 190 kroner!! (Vet også at Kylie Jenner ofte bruker denne leppestiften!!! :D)

 

Håper innlegget var litt til nytte. Dette var ihvertfall 3 av mine favoritter fra Mars! Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre.

Klem i fleng ;) 

  • 17.12.2014, 18:30

O.P.I - anti-bleak


Hei dere!

De som kjenner meg vet at jeg bruker neglelakk hele tiden. Egentlig på grunn av at neglene mine har blitt så stygge og gule etter at jeg har brukt så mye neglelakk. Det finnes så utrolig masse fin neglelakk, og jeg er så heldig og ha mange forskjellige. I dag tenkte jeg å vise dere min favoritt for tiden.

O.P.I anti-bleak 

Denne er perfekt for både høsten og vinteren, og jeg elsker den burgunder/vinrøde fargen.

Ha en kjempe fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

  • 25.11.2014, 20:06

3 favoritter for tiden


Hei dere! Hatt en fin tirsdag så langt? 

Jeg har jobbet med framføringen i kveld også, i morgen er den, så da er det bare å prøve å roe ned nervene, 

 


 

I dag har jeg lyst til å dele med dere 3 favoritter for tiden. Jeg har egentlig flere favoritter for tiden, flere av dem har jeg skrevet innlegg om før. Her er ihvertfall 3 av favorittene mine for tiden. 

 

 

1. EOS shave cream - denne bruker jeg i dusjen eller etter dusjen når jeg skal shave beina. Den er super, gir litt fuktighet til huden og lukter kjempe godt. I tillegg er den ROSA. Denne kan du få kjøpt på blant annet Vita. 

2. Vaseline Intensive Care day cream - denne bruker jeg både morgen og kveld i ansiktet. Huden min har vært ekstremt tørr den siste tiden, så en god hudkrem har vært det jeg har trengt den siste tida. Vasline Intensiv Care er litt undervurdert egentlig. Jeg bruker masse fra det merket, denne kremen er veldig fuktighetsgivende og har en herlig lukt. Denne er ikke dyr sammenlignet med andre, og du kan få kjøpt så og si overalt, til og med på matbutikken. 

3. Kicks Spray cleaner for Make-up brushes - denne bruker jeg når jeg vasker sminkekostene mine. (Viste dere at man skal vaske sminkekostene minst 1 gang i uka? Dette er pga. bakterier. Tenk på hvor mye bakterier som samler seg der, og som kan gi deg urenheter.) Jeg prøver å huske å vaske sminkekostene mine hver uke, men noen ganger glipper det. Jeg tar vann på kosten jeg skal vaske og sprayer noen dusjer på kosten før jeg skylder den med vann og tørker av "skitten" på en ren klut, dette gjør jeg fram til den er helt ren. Da skyller jeg over kosten og lar den tørke. Når kosten skal tørke burde du la den ligge og ikke stå. For hvis den står, kan det renne vann ned der hårene til kosten er festet og hårene vil da løsne, og kosten bli ødelagt. Denne kan du få kjøpt på Kicks. 

 

Dette var 3 av mine favoritter for tiden. Håper dere likte innlegget, og kanskje vil teste ut en eller flere av disse. 

Har dere en eller flere av disse?

Ha en fin kveld! Klem i fleng ;) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits