• 15.03.2017, 14:03

Ny blogg - nye muligheter


Hei dere!

Nå er det en stund siden jeg har tittet innom her, og grunnen for det skal jeg kort og greit fortelle dere nå. Jeg har bestemt meg for å starte opp en ny blogg, en blogg som kommer til å handle om diverse oppskrifter, så altså en matblogg. Matlaging og baking er min passion, og vanlig "livstilsblogging" har jeg funnet ut at ikke er helt min greie. Så hvis dere vil følge meg videre på min nye blogg, hvor det kommer til å komme masse deilige oppskrifter framover, er det bare å klikke seg inn HER.

Jeg vil takke alle som har klikket seg inn på denne bloggen daglig, og gitt meg masse koselige kommentarer som virkelig har gjort meg glad! Det har vært en fryd å oppdatere dere, så får jeg håpe at dere vil følge meg videre på den "nye" reisen.

Denne bloggen kommer ikke til å bli slettet, for hvem vet - kanskje jeg vil tilbake en dag? Dessuten er det gøy for meg å se tilbake på :)


 


 


 

 

Takk for meg og klem i fleng :)

 

 

 • 13.02.2017, 17:07

Så var mandagen her igjen


Hei dere!

God mandag! Fy som ukene går, og som tiden flyr. Nesten sånn at man glemmer litt hvor tiden blir av. Denne uken blir det siste innspurt på diverse når det kommer til skolen, for neste uke er det jo vinterferie, og jeg kan ikke få beskrevet hvor deilig det skal bli med litt ferie igjen. Gleder meg til å komme meg litt vekk - på hytta. Pakka meg inn i varme klær og pledd foran peisen med et vinglass i den ene hånda og en bok eller et blad i den andre. Det skal virkelig bli godt å få koblet litt av.

Men som sagt så er det nå siste innspurt før ferien, så når jeg har postet dette skal jeg skrive ferdig en framføring og litt senere på kveldinga ta meg en treningsøkt. Det er viktig å finne litt tid til nettopp trening også i litt hektiske perioder! Jeg synes i hvert fall at det er utrolig deilig å bare gjøre noe helt annet for en times tid.


 
 


 

Ønsker dere en fin mandag og uke!

Klem i fleng :)


 

 • 11.02.2017, 15:04

Nå kan våren bare komme


Hei dere!

I dag er virkelig bare været helt nydelig, til tross for at det frysende og minusgrader. Deilig å føle på noen vårtegn (?), kan nesten ikke vente til varmere tider. I går ble det ingen oppdatering her, rett og slett for at jeg hadde skrivedag ++ i går. Så etter 5 timer med intens skriving, hadde jeg rett og slett ingen ord igjen å dele med dere... haha. Dessuten var det en ganske så "fullbooket" kveld med gaveinnkjøp, bursdag og deretter premieren av Fifty Shades Darker etterpå. Forresten kjempe fornøyd med filmen og hvordan de søte scenene ble utspilt, til tross for at mange av de er litt endret på, men slik er det jo alltid når det lages film av bøker. De hadde også vært utrolig flinke med valg av filmmusikk, så jeg og Ingrid satt igjen med noen nye favorittsanger etterpå. Uten å avsløre for mye for dere som ikke har sett den enda  (men om dere har lest boka, så vet dere jo hva som skjer) så er film nummer 2 mer preget av spenning og kjærligheten mellom de to, og jeg vet at i film nummer 3 blir det bare enda mer spennende, så det gleder jeg meg masse til. Er litt gøy når det skjer litt action også. Bare å vente et år til da!

Men nå skravler jeg fælt her, for det dette innlegget egentlig skulle handle om er Det Nye's nyeste utgave. Den nyeste utgaven inneholder blant annet masse vårnyheter! Gleder meg masse til å kjøpe litt mer vårfarger og ikke minst til kunne kle seg litt lettere. Tror forresten at det blir mye gult framover, og det kan vi jo like ;)

 


 

 


 

Ønsker dere en kjempe fin lørdag! Hva er deres planer for dagen? Jeg får besøk av Ingrid senere, og vi skal ha en skikkelig girlsnight!

Klem i fleng :)

 • 05.02.2017, 13:58

10 ting jeg vil gjøre i februar


Hei dere!

Da var vi ankommet enda en ny måned, og med det kan vi med sikkert si at vi har kommet godt i gang med 2017 allerede. En ny måned betyr ny gjøremål, eller ting jeg vil gjøre for den enkelte måneden, og som alltid skal jeg dele nettopp dette med dere.


 


 

 

1. Ta en ansiktsmaske en gang i uka. Jeg har virkelig merket hvor mye en ansiktsmaske gjør for huden, om du selvfølgelig bruker en ansiktsmaske som funker for din hud da vell og merke. Men ettersom at jeg merker så forskjell på de ukene jeg tar en ansiktsmaske og de jeg ikke gjør det, skal jeg bli flinkere til å ta en minst én gang i uka.

2. Ha en fast ryddedag. Jeg pleier å ha søndag som en forbeholdt ryddedag, så denne måneden må jeg bare bli flinkere på å følge det!

3. Se Fifty Shades Darker. Jeg skal på premieren, så det blir spennende!

4. Trene 2-3 ganger i uka. Trening er viktig, og jeg har så lyst på mer overskudd til tiden framover. Så dette punktet setter jeg som det viktigste.

5. Rydde gjennom klærne mine. Jeg vet jeg har en del klær jeg ikke bruker lenger, så istedenfor at tar det opp masse plass i skapet mitt kan jeg heller gi de bort, eller legge det vekk for en stund.

6. Fylle på vippene mine. Enkelte punker er alltid å se på denne månedlige lista, og denne er en av dem. Litt selvelvære skader ikke ;)

7. Lage sunne og fristende matpakker. Jeg er egentlig sånn som bare tar det veldig enkelt når det kommer til matpakke på skolen. Det går stort sett i litt rug sprø knekkebrød og smørost, men så blir man ganske så lei av det etter hvert selv om det faktisk smaker bedre enn man tror. Så i februar har jeg lyst til å bli flinkere til å lage matpakker som frister litt mer. Det skal ikke så mye til: legg til litt grønt, ta med litt bær og grønsaker, og voila mer fristende!

8. Lage en rutine for hudpleie. Jeg er veldig opp og ned om jeg er flink til å ta vare på huden min eller ikke, så dette må jeg bli flinkere til. Derfor har jeg lyst til å lage en slags hudepleierutine, det tror jeg vil hjelpe meg å bli flinkere til å ta være på huden min.

9. Lese en bok. I vinterferien skal jeg finne tid til å lese en bok. Som sagt tidligere så blir jeg veldig avslappet av å lese, og jeg er jo egentlig ganske glad i det, men når jeg er hjemme så klarer jeg liksom ikke helt å roe meg ned og finne tålmodigheten til det, men det skal jeg prøve på i vinterferien på hytta.

10. Spare BSU. Dette er også et punkt som alltid hver måned er på denne lista, rett og slett fordi jeg mener at det er et viktig punkt, og for å minne meg selv på det.

 


 

Fortell meg gjerne om deres punkter/gjøremål for februar. Nå skal jeg få ryddet litt her, og få vasket badet! Ønsker dere en fin søndag.

Klem i fleng :)

 • 01.02.2017, 15:20

Et lite pust i bakken


Hei dere!

Jeg trengte noen dager vekk fra bloggen nå. Jeg har så sinsykt mye å gjøre på skolen for tiden, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten de "hellige" fritimene. For tiden holder jeg på med 3 stoore oppgaver som skal være ferdig før vinterferien, og jeg kjenner at det skal bli godt å bli ferdig med en av de før helgen. Når man holder på med flere store oppgaver samtidig, så blir det fort litt surrete oppe i topplokket. Så surrete at jeg faktisk har glemt bloggen litt. Jeg har i tillegg vært preget av dårlig søvn, tidsfrister og slags tåke hvor jeg har glemt utrolig mye: Har jeg spist frokost? Huska jeg på å låse døra? Hvordan kom jeg meg hit egentlig? Haha, jeg ler av meg seg og jeg er klar over at det er stressende perioder i blant, men ofte så føles det ikke ut som om det er noen utvei og at denne såkalte "perioden" kommer til å gå over. Men som en lærer sa til meg da jeg kom tilbake fra å ha hatt influensa en uke: "det var bra du fikk slappet av litt nå, for resten av skoleåret blir tungt", så da blir det vel ikke noe lettere da? Jeg skal holde ut, for jeg er jo tross alt nesten ferdig med 13 års skolegang, men for å være ærlig har det vært perioder hvor jeg har trodd at jeg aldri ville klare å fullføre. Men så har man den indre styrken i seg. Den styrken man ofte må lete litt ekstra etter. Det er den som er avgjørende.

I skrivende stund sitter jeg med en stor, god kaffekopp og skal egentlig lese videre på en prøve jeg skal ha i morgen: også oppi alle disse oppgavene. Jeg har lyst til å få skvisa inn en treningsøkt i ettermiddag, bare for å få tankene på noe annet enn alt dette skolearbeidet. Det hadde vært deilig. Det er egentlig det beste tipset jeg kan gi til dere som er i samme situasjon som meg: husk å ta litt tid til deg selv også. Gjør litt annet et skolearbeid. Prioriter tid til litt lystbetonende ting også. Ta et lite pust i bakken. Det trenger ikke være noe mer enn å sette av halvtime til å kose seg med en kopp te og et blad, eller til en liten treningsøkt. Å ta litt tid til seg selv i en stressende periode er det viktigste man kan gjøre for å ikke bli utkjørt!

// Jeg er så glad i det bilde her jeg tok av mamma i høst. Synes det representerer så mye forskjellig, blant annet: håp - og at "det finnes lys i enden av tunnelen". Jeg fant forresten et annet utrolig fint sitat her om dagen, som jeg fikk lyst til å dele med dere. "Moonlight is the proof that there will always be light in darkness". Synes det passet så fint til denne tiden vi er inne i nå, og at det presiserer at det er viktig å huske på at det vil (nesten) alltid være noe positivt i hver enkelt situasjon. Ofte må du lete godt, men om du graver litt ekstra vil du nok finne noe som du kan holde deg fast i og som vil hjelpe deg ut av det såkalte "mørket".


  


 

Kom gjerne med tips til hvordan dere stresser ned! Jeg tar i mot alle tips. Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre, og selvfølgelig en fin uke!

Klem i fleng :)

 • 22.01.2017, 12:53

5 things to do on a sunday


Hei dere!

God søndag. I skrivende stund sitter jeg og nipper til en deilig, rykende kopp med kaffe i mens jeg taster i vei på tastaturet. Hva skulle man gjort uten kaffe egentlig? Kaffe er rett og slett en lifesaver. Lurer på hva slags fantastisk menneske som fant opp nettopp kaffe... haha. Det må jeg finne ut.

Søndager er en av mine favorittdager i løpet av uken, rett og slett fordi denne dagen symboliserer fri. Men for meg og mange andre kan det være nokså vanskelig å skulle vite hva man skal finne på, på en slik dag som denne. Derfor tenkte jeg at jeg like så godt kunne komme med noen tips til dere om hva dere kan bruke søndagen deres på. Søndager er for meg dager hvor jeg ønsker å slappe av og lade opp til uken som kommer, og det kan dere nok se igjen i punktene under også.


 


 

1. Ta deg et varmt, langt bad. Tenn noen lys, sett på avslappende musikk, ta en ansiktsmaske og bare slapp helt av.

 


 

2. Lag deg noe ekstra godt å spise. Lag deg noe som du har hatt lyst på lenge, f.eks en kake, pannekaker etc.

 


 

3. Ha en skikkelig spa-dag. Skrubb og fukt huden din, ta en ansiktsmaske, ta en hårmaske, lakk neglene.

 


 

4. Rydd gjennom klærne dine. Det finnes nesten ikke noe mer befriende enn å rydde gjennom klærne sine i blant. 

 


 

5. Ta en dag hvor du bare slapper av med serier eller magasiner og noe godt å spise, slik at du får ladet skikkelig opp til den kommende uken.

 


 

Hva er deres planer for søndagen? Jeg skal i bursdag igjen om noen timer til kusina mi. Det blir koselig! Ønsker dere en fin søndag.

Klem i fleng :)

 

 • 21.01.2017, 12:37

Lunch date


Hei dere!

Og hei solfylte lørdag. Så deilig å endelig se litt solskinn igjen, blir jo ikke så mye av det for tiden i denne mørke tiden. Jeg står jo opp til mørke, og drar hjem fra skolen i mørke. Heldigvis går det mot lysere tider og mot våren. Det skal bli godt. Men som sagt i forrige innlegg var jeg og spiste lunsj på Hungry Heart cafê her i Larvik i går med en venninne. Vi bare storkoste oss med nydelig salat og kaffe. Jeg synes ofte at det er ganske vanskelig å skulle være sunn når man er ute og spiser, men på denne cafeen tilbyr de så og si bare sunne retter - så det gjør det mye enklere å holde seg sunn! Så deilig!

 


 

 


 

I dag er planen å få ryddet litt her, før jeg skal i bursdag i kveld! Hva er deres planer for lørdagen? Ønsker dere en finfin dag.

Klem i fleng :)

 • 20.01.2017, 17:15

Freddan


Hei dere!

Det er fredag, og endelig helg. De første par dagene av denne uka gikk utrolig fort, mens de siste dagene nå før fredagen gikk det skikkelig tregt, så jeg kjenner at det virkelig er godt det er helg igjen. Tidligere i dag var jeg en tur i byen og spiste deilig lunsj på Hungry Heart cafè med Ingrid, og i det momanget tok vi oss en tur innom helsekostbutikken hvor jeg fikk kjøpt med meg litt sunn og "organisk" snacks til i kveld. Jeg skal i bursdag både i morgen og søndag, så planen for i kveld er egentlig bare å slappe av med litt serier, sweet poteto chips og en titt i calender girl.

 


 

 Ønsker dere en finfin fredag! Hva er deres planer for kvelden?

Klem i fleng :)

 • 19.01.2017, 16:23

New years tag


Hei dere! God torsdag.

Ettersom at vi har fått beveget oss mot slutten av januar, og er allerede godt i gang med det nye året, tenkte jeg at det ville være passende med en litt tag som oppsummerer litt av det gamle året, og litt forventninger til det nye. Oj, det ble en lang setning, haha. Taggen heter "New years tag", og dere som vil må gjerne gjøre den dere også.


 

1. Kan du se tilbake på et minne fra i fjor som du kunne ønske du kunne gjenoppleve?

- Rihanna konserten 2. juli var bare helt magisk, og jeg skulle gjerne opplevd den enda en gang. Jeg fikk oppleve veldig mye i 2016 i form av reise, og det er også minner jeg gjerne ville gjenoppleve. 

2. Hadde du noen nyttårsforsetter i fjor som du klarte å gjennomføre?

- Tror ærligtalt ikke at jeg hadde noen nyttårsforsetter for 2016. Men om jeg hadde så var det nok noen av de typiske trene mer, spare, spise sunt osv, som man sjeldent klarer å holde hele året uansett...

3. Beskriv 2016 med tre ord.

- Krevende, minnerikt og spennende.

4. Beste sang/artist fra 2016.

- Åå, det var så masse bra musikk i 2016, men det må nok bli "In the name of love" av Martin Garrix og Bebe Rexha. Gleder meg SÅ til at Martin skal opptre på landstreff Stavanger.

5. Hva ser du mest fram til i 2017?

- Russetida, bli ferdig på vgs, reise, stavernfestivalen og selvfølgelig spise masse god mat! 

6. Hva lærte 2016 deg?

- Å drite litt mer i hva andre mener og tenker om meg hele tiden. Det er først og fremst mitt liv. Og jeg velger selv hva jeg vil gjøre og si.

7. Hva var det mest brukte plagget ditt i 2016?

- Haha, det må nok bli en av de svarte jeansene min!! Ellers har jeg brukt Adax veska mi ganske mye.


 

8. Hva håper du på i 2017?

- Jeg håper at jeg får reist mye, og ikke minst at jeg tar det riktige valget om hva jeg skal jøre etter vgs.

9. Hva håper du minst på i 2017?

- Jeg håper virkelig at 2017 blir et år med generelt mye mindre krig, opprør og terror. I 2016 skjedde det alt for mye forferdelig spesielt i form av terrorangrep, og ikke minst nede i Syria. Så jeg håper at folk blir snillere, og at det blir mye mindre ondskap i 2017.

10. Den beste boken du leste i 2016.

- Vet det er litt klisje, men det må bli et helt halv år.

11. Har du noen nyttårsforsetter for 2017?

- Egentlig ikke, men er det noe jeg vil fokusere på så er det å nyte litt mer og tørre å bevege seg litt utenfor komfortsonen.

12. Hvordan forventer du at 2017 skal bli?

- Jeg håper og tror at det blir et veldig bra år. Forhåpentligvis så får jeg oppleve masse og bli bedre kjent med meg selv og hva jeg ønsker med livet.

 


 

Håper dere likte denne taggen. Fortell meg gjerne om dine beste minner fra 2016, og hva du gleder deg til 2017. Ønsker dere en fin torsdag videre!

Klem i fleng :)

 • 12.01.2017, 19:58

Style icon atm


Hei dere!

God torsdag! Det å finne sin egen stil kan være nokså vanskelig, akkurat som det å skulle finne seg selv. Gjennom årene har jeg gått gjennom forskjellige stil-faser, noe jeg tror vil bare fortsette. Man vokser jo stadig som person, og det man foretrekker vil da også endres. Jeg vil nok si at min klesstil er ganske så basic. Du ser meg helst i en svart jeans, en basic tee og en stor cardigan. Likevel er jeg også glad i å ta inn noen litt mer spennende plagg i blant. Plagg med litt farger, da ofte på kjoler eller såkalte statement-topper. Mitt stilikon for tiden har vært en av fine favorittbloggere, Eirin! Eirin er jo først og fremst bare så nydelig og skjønn person, mens stilen hennes er bare så kul! Jeg elsker hvordan hun setter sammen antrekk, og gjør det "basice" skikkelig kult med noen statement-detaljer, som for eksempel Chanel vesken på bilder nummer 2. Skikkelig kult!


  


 

Har dere noen spesielle stilikon for tiden? Hvordan vil dere beskrive deres stil? Ønsker dere en finfin kveld videre, snart helg!

Klem i fleng :)

 • 11.01.2017, 17:00

Sitronte for sår hals


Hei dere!

God onsdag, og lillelørdag. Ble ikke noe innlegg i går, rett og slett fordi det egentlig er ganske så umulig å skulle gjøre noen snytefiller, nesespray og halspastiller om til noe inspirerende. Jeg er heldigvis litt bedre i dag, og det føles godt, selv om jeg må være hjemme et par dager til. Sånn influensa henger skikkelig i altså. Får håpe at dette gjør meg sterkere, og det er lenge til jeg blir så lenge syk igjen. Er jo fryktelig kjedelig i lengen, men får i hvert fall tid til å catche opp på litt serier..hehe.

For dere som også sliter med blant annet sår hals, så vil jeg tipse dere om å drikke sitronte med en sitronskive og litt honning. Det er virkelig deilig og lindrende for en sår hals. Hadde jeg hatt ingefær, hadde jeg nok puttet det oppi også!


 

 


 

Har dere noen serie eller filmtips til meg, så sleng de gjerne i kommentarfeltet. Trenger noe som kan mette kjedsomheten min disse dager...hehe. Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :)

 • 08.01.2017, 13:13

A cup of cure


Hei dere!

Formen er uheldigvis ikke bedre i dag sånn som jeg håpet på, men med en kopp te med honning og litt smertestillende så håper jeg at jeg er bra til i morgen. I skrivende stund sitter jeg og nipper til en deilig kopp te med honning, og håper at den vil kurere meg...hehe. Planen videre i dag er egentlig bare å slappe av, og å gjøre det meste for å bli bedre til i morgen, så jeg ville bare titte innom igjen for å oppdatere bloggen litt, og selvfølgelig ønske dere en fin dag nå så lenge smertestillende fortsatt virker ;)


  


 

Ønsker dere en finfin søndag videre! Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 • 07.01.2017, 14:15

En liten titt innom


Hei dere!

Ville bare stikke kjapt innom før jeg skal på jobb, og ønske dere en fin lørdag! Her skinner solen skikkelig og himmelen er klar og blå, så er nesten litt synd at jeg skal være inne på jobb i 7 timer. Er ikke så ofte vi ser noe til den sola for tiden. Men sånn er det... Formen er derimot ikke helt på topp i dag dessverre, så jeg satser på at det er noe som går fort over. Har ikke tid til å være syk vettu ;)


  


 

Håper dere får en fin helg videre!

Klem i fleng :)

 • 03.01.2017, 19:11

10 ting jeg vil gjøre i januar


Hei dere!

Brått var det tilbake til hverdagen igjen, og jeg kjenner at det er godt jeg har en kaffekopp å holde meg våken med. For jeg skal IKKE sove nå før jeg skal legge meg, for da får jeg ikke sove igjen når jeg faktisk skal legge meg. Det er viktig med gode rutiner nå som vi har kommet til et nytt år, og da spesielt soverutiner slik at man er opplagt til dagen som kommer. Januar er en av mine favoritt måneder rett og slett fordi at jeg synes denne måneden representerer en ny start. I januar har jeg tenkt til å planlegge dagene mine bedre, slik at jeg får gjort mer av det jeg har lyst til, for man har som regel tid om man planlegger riktig og prioriterer.

I januarmåned slik som de andre månedene er den en rekke ting jeg ønsker å gjøre, og disse er jeg alltid glad for å dele med dere. Faktisk så er disse innleggene noe av de jeg selv liker best å lese også.

 

 

1. Rydde vekk julen. Det svir litt å skrive dette punktet ettersom at jeg egentlig ikke ønsker at julen skal være ferdig, men jeg vet i realiteten at den er det. Men det positive med det er jo at jeg fikk litt nytt til rommet mitt til jul, blant annet nytt sengetøy som jeg gleder meg til å pynte opp med.

2. Trene 2-3 ganger i uka. Jeg må virkelig komme godt i gang med trening igjen etter alt for mye usunn mat og lite aktivitet i juleferien.

3.  Bestille meg en caster oil. Disse oljene har jeg hørt er helt supre for å hjelpe f.eks øyenbrynshår til å grå fortere, så denne har jeg lyst til å få klikket hjem denne måneden.

4. Spise sunnere. Det skal bli godt for kroppen i spise litt sunnere matvarer framover, usunn snacks skal byttes ut med grønne epler og annet grønt ;)

5. Fylle på vippene mine. Min lille månedlige self-treatment.

6. Dra på russeball. I slutten av januar har vi russeball, og jeg gleder meg bare så mye!

7. Lese Calender girl forført. Denne fikk jeg til jul, så denne må jeg prøve å finne litt tid til å få lest. Har hørt så mye bra om den.

8. Vaske sminkekostene mine. Jeg prøver å huske å få til det et par ganger i måneden. Egentlig burde det gjøres oftere, men jeg vet at jeg ikke klarer å huske på å gjøre det mer en 1-2 ganger, men det er i hvert fall et minskekrav.

9. Fokusere litt mer på bloggen. Denne bloggen betyr veldig mye for meg, og ikke minst deres respons. Framover har jeg lyst til å finne mer tid til bloggen, slik at den blir oftere oppdatert og med bedre kvalitet på innleggene.

10. Spare BSU. Også må vi ikke glemme mitt trofaste og obligatoriske punkt: nemlig å spare BSU slik jeg gjør hver måned. Dette er et utrolig viktig punkt for meg, og noen jeg i hvert fall oppfordrer dere over 18 til å også gjøre.

 


 

Ønsker dere en fin tirsdag videre! Fortell meg gjerne om hva dere vil gjøre i januar.

Klem i fleng :)

 • 01.01.2017, 17:08

New year, new me?


Hei dere!

Godt nyttår! Brått ble det 2017, og året startet bokstavelig talt med et brak. Jeg håper og tror at dette året kan bli et år hvor jeg kommer til å oppleve mye, men samtidig også lære mye om meg selv. Jeg har ikke bestemt meg helt for hva jeg skal etter videregående, og det skremmer meg veldig å tenke på at jeg snart må ta et valg. Heldigvis så har jeg hørt at det er helt normalt å bli litt forvirra når det kommer til hva man skal gjøre når skolen er ferdig. Jeg vil så mye, men samtidig så lite om dere skjønner. Den ene delen av meg har lyst til å bo et år i utlandet, mens en annen del av meg vil bo her jeg bor nå. Det er vanskelig å velge hva man skal gjøre etter endt skolegang, for det jo så utrolige mange muligheter og ikke minst valg.

I år har jeg ikke tenkt til å lage noen typiske nyttårsforsetter for meg selv, for jeg vet at jeg ikke klarer å holde dem allikevel. Men det jeg vil er å lage meg mål som er mer realistiske, som å si ja til mer, tørre å leve litt mer enn jeg gjør og ikke minst huske å ta mer vare på meg selv til tider. Det er viktig å koble litt av i blant. Nå er det et nytt år, og vi kan starte med blanke ark. La dette bli et bra år!


  


 

Ønsker alle et veldig godt nyttår! Håper det blir et år som lever opp til forventingene dine.

Klem i fleng :)

 • 31.12.2016, 14:15

Årets siste dag


Hei dere!

Det har vært dårlig med oppdatering fra min side de siste dagene, men jeg har rett og slett vært veldig opptatt med jobb og diverse. De dagene jeg har vært på jobb, har jeg vært så sliten at jeg har måtte tatt noen powernaps, noe jeg aldri pleier å gjøre. Så det sier litt seg selv.

Men dere - vi har kommet til årets siste dag! Tenk at vi i morgen er inne i 2017, 2016 har virkelig flydd forbi og det mener jeg virkelig. 2016 har vært et år fylt med både opp og nedturer, slik som de fleste år. I skrivende stund sitter jeg og nipper til dette årets siste "morgenkaffe", og tenker over året som har gått. Året startet ikke så veldig bra med en alvorlig syk i familien, men etter det har det skjedd utrolig mye gøy. Og utenom det på starten av året, så vil jeg tro og påstå at dette har vært et av mine favoritt år. Jeg har reist mye, blant annet til Berlin i april, til Mallorca i juni og til Liverpool i oktober. Det var virkelig turer jeg har lyst til å oppleve igjen, så jeg håper at jeg kan få til noe liknende i 2017. Jeg ble også 18 i år, noe jeg hadde gledet meg til i mange år, jeg var på Rihanna konsert i juli, jeg var også på festival i juli og kanskje noe av det beste - jeg fikk endelig lappen i november.

Jeg håper og tror at 2017 blir et bra år fylt av mange opplevelser og minner! Våren 2017 er det russetid, eksamenstid og ikke minst avslutning av videregående, et nytt kapittel legges bak meg og jeg har et nytt å ta for meg. Det blir spennende å se hva året 2017 bringer! Hvem vet - kanskje jeg flytter til USA?

Jeg vil si tusen takk til alle dere som har blitt med på å gjøre dette året bra! Deres støtte er den viktigste! Måtte dere få en kjempe fint år!


 
 Ønsker dere en fin nyttårsfeiring og et godt nytt år!

Klem i fleng :)

 • 13.12.2016, 20:46

Lussekatter = julestemning


Hei dere!

Litt sen oppdatering her i dag, men det skyldes rett og slett at jeg og Karoline dro på koselig julegaveshopping etter skolen i dag. Det er jo bare så masse fint å se på i butikkene nå, og så mye jeg vil kjøpe meg. Masse koselige juleelementer som jeg bare vil ta med meg. Jeg prøvde i dag å ikke falle for noen fristelser, siden formålet var å få kjøpt noen flere julegaver - noe jeg klarte.

Det ble ikke noe lussekattebaking på meg i går alikvel, så jeg ble veldig glad når jeg kom nå og fikk se at venninnen til mamma hadde vært bortom med noen til oss. Tusen takk Elise <3 Får jo bare SÅ julestemning av lussekatter.


 


 

 Har dere spist lussekatter i dag? Ønsker dere en fin tirsdag og Luciadag videre!

Klem i fleng :)

 

 • 05.12.2016, 14:53

The sweet and simple detail


  

 

 • 02.12.2016, 17:46

10 ting jeg vil gjøre i desember


Hei dere!

Husker dere jeg sa at jeg gleda meg så til å skrive dette innlegget for desember? Og nå er endelig dagen her. Jeg kan fortsatt ikke tro at vi er i desember, min favoritt-måned. Så i årets siste måned har jeg planer om å få gjort masse gøy, så det blir bare så bra! Ææ, det er jul! The coziest time of the year.


  


 

1. Pynte rommet mitt til jul. Jeg har jo startet litt allerede, men i helgen tenkte jeg å ta på nissesengetøyet og få satt fram litt mer julepynt. Det blir så koselig.

2. Se på julekalender på tv. Har dere fått med dere at det er en ny julekalender på tv i år? Snøfall heter det. Jeg så på første episode i går, og tror at det kommer til å bli en fin serie å følge med på i jula. Dessuten har de filmet noe av serien her i bøkeskogen i Larvik, så da er det litt ekstra gøy å følge med.

3. Spise masse klementiner og pepperkaker mens jeg ser på julefilm. I går som sagt, hamstra jeg inn pepperkaker og klementiner. Virkelig noe av det beste jeg vet, og det gir SÅ julestemning. Så dette skal jeg kose meg med imens jeg koser meg med julefilmer på tv-skjermen.

4. Kjøpe inne de siste julegavene. Jeg er faktisk så og si ferdig med julegavene i år, har bare et par stykker igjen. Kjøpte så mange da jeg var i Liverpool i høstferien. Selv om jeg er veldig glad i å kjøpe julegaver, er det godt å være ferdig snart også.

5. Dra på kreftforeningens verksted. Den 14. desember skal jeg på et verksted for å lage perlearmbånd til inntekt for kreftforeningen. Synes det er fint å kunne gjøre litt for andre også, spesielt også når det går til et så fint formål som kreftforeningen.

6.  Bake pepperkaker. I år skal det bakes masse deilig pepperkaker med deilig melisglasur og nonstop.. Mmm, gleder meg!

7. På juleverksted til mimmi. Mimmi (min mormor) har hver jul et juleverksted hvor vi barnebarna får komme å lage diverse ting til jul. Alt fra julekort til julebakst, det er en så koselig tradisjon som jeg gleder meg til hvert år.

8. Kjøpe julegave til en som ikke får. I fjor kjøpte jeg en gave til Røde Kors sin innsamling for julegaver til barn som ikke får julegaver. Rundt oss finnes det utrolig mange barn som ikke får julegaver, ofte på grunn av at familien ofte ikke har råd til det. Mange fler enn vi tror. Og da synes jeg det er veldig fint å kunne gi til nettopp dem som ikke får. Det ga meg så mye da jeg gjorde det i fjor, så da skal jeg selvfølgelig gjøre det i år igjen.

9. Dra på julebord. I år har vi i russegruppa mi planlagt å dra ut å spise som et slags julebord. Det blir så koselig å få samlet alle sammen.

10. Feire julaften og nyttårsaften. Oog selvfølgelig så skal jeg feire julaften og nyttårsaften. Det blir så koselig.

 Det var 10 ting jeg vil gjøre i desember. Naturligvis er det flere ting jeg vil gjøre i desember, men jeg tenkte jeg skulle prøve å holde listen forholdsvis kort. Gleder meg til å gjøre alle tingene jeg har skrevet opp her. Blir helt i lykkerus av å tenke på at det endelig er jul. Hjelper virkelig på i sånn litt mørk og stressende periode vi er inne i nå.

Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :)

 • 29.11.2016, 16:50

Himmelen er i flammer


Hei dere!

Den siste uka har sosiale medier vært overfylt av diverse himmelbilder. Himmelen har virkelig vært på sitt fineste i det siste, i hvert fall her i Vestfold. Både til soloppgang og solnedgang er himmelen i flammer, og det er bare så vakkert. Jeg har prøvd så godt jeg har kunnet flere ganger å få tatt noen fine bilder, men det har vært så vanskelig når husene rundt her har stengt for "utsikten". Likevel synes jeg at de jeg fikk tatt i dag var "gode nok" til å vises.


 


 Bilde i midten var det en venn av meg som tok, men jeg måtte bare ta det med for det var så fint! Der ser du virkelig hvor vakkert det er! Men nok om den fine himmelen, nå må jeg fortsette videre på en fordypningsoppgave jeg holder på med.

Ønsker dere en fin kveld!

Klem i fleng :)
 

 • 28.11.2016, 15:36

Førjulsstemning i vinduskarmen


Hei dere!

God mandag. Da har vi trådt inn i uke 48, uken hvor desember starter. Kan ikke tro at på torsdag så er vi inne i min favoritt-tid allerede. Skal bli så koselig å pynte fullt til jul 1.desember. Fooor siden det var 1.søndag i advent i går tenkte jeg at det skulle være lov å smått starte med litt pynting, i hvert fall i litt i vinduskarmen. Jeg er ikke helt ferdig der altså. Tenkte bare å sette inn noen juleelementer for å gjøre det litt ekstra koselig, så får jeg heller fullføre på torsdag. Er forresten veldig fornøyd med girlanderen jeg kjøpte her om dagen, synes den gjorde seg skikkelig over vinduet.

 


 

  


 

Ønsker dere fin mandag og uke!

Klem i fleng :)

 • 27.11.2016, 14:08

Coffee o'clock


Hei dere!

God søndag. I dag har vi kommet til 1. søndag i advent, en dag jeg har gledet meg til lenge. Nå kan jeg endelig ta fram litt julepynt, samt høre på litt julesanger. Jeg startet dagen rolig i dag med en obligatorisk kopp med kaffe. Det er et møst. I dag skinner solen så fint her i Larvik - så vi får håpe det holder seg slik. Er så deilig å få se litt lys i denne mørke tida.


  Ønsker der en finfin søndag! Jeg skal på julekonsert i ettermiddag, det blir så koselig.

Klem i fleng :)
 

 • 26.11.2016, 16:19

One month to christmas


Hei dere!

Tenk at det er under én måned til jul. Soom tiden flyr. Det gjør ikke meg noe altså. For julen er jo min favoritt-tid. I morgen er det første søndag i advent allerede, og da føler jeg at det skal være lov å ta fram litt julepynt, ikke minst starte og høre på julemusikk. Selv om *kremt*, jeg har tjuvstartet litt.

De siste ukene har vært utrolig stressende. Ikke bare med at jeg hadde oppkjøring forrige uke, men også at det foregår utrolig mye på skolen for tiden. Er jo så mange vurderinger nå før jul, så man får bare bite tenna sammen og se fram til juleferie.


 

 


 

Denne lørdagen skal jeg egentlig bare bruke på å slappe av, og lade opp til uken som kommer. Så håper jeg dere får en fin helg.

Klem i fleng :)

 • 23.11.2016, 19:40

Let the partyseason begin


Hei dere!

Allerede neste uke er det 1. desember, noe som vil si at vi med stormskritt nærmer oss partysesongen. Og kanskje for noen så har den allerede startet. I hvert fall for de som snart skal på julebord. Så i den anledning tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter for "partysesongen". Nelly.com har virkelig fått inn så masse fint, skulle gjerne klikket det meste i handlekurven ;) Og bare sjekk ut den veska! Den står høyt på ønskelista mi i år.


  

Velour wrap dress // High neckline dress // Block heel sandal // Scoop back sequin dress // Hinge bracelet // Ring shoulder bag

 Ønsker dere en fin kveld! Noe du likte?

Klem i fleng :)

 • 20.11.2016, 13:12

Hello winter


Hei dere!

På fredag var jeg og mimmi (mormor) på litt juleshopping. Det har jo kommet ut så masse fine juleting nå at man får lyst til å kjøpe med seg alt man finner. Sammen med en del andre juleting kjøpte jeg den nydelige koppen dere kan se under her på Kremmerhuset. Jeg kan ikke noe for det, men jeg har skikkelig koppedilla, og jeg kan trygt si at jeg eier en god samling med kopper nå. Jeg synes det er så fint med forskjellige kopper, og hvis jeg finner en som er litt unik - så kjøper jeg den ofte. Og det finnes jo så utrolig mange fine der ut, så det resulterer i at jeg har ganske mange.


 

 Nå skal jeg få ordnet meg litt, for om ikke lenge skal jeg kjøre til flinke Vilde, så jeg kan få fylt på vippene mine. Guud det er lenge siden, så det skal bli godt.

Ønsker dere en finfin søndag! Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :)

 • 17.11.2016, 18:26

Den beste dagen!


Hei dere!

Det har vært litt stille fra meg et par dager nå, men det er rett og slett grunnet at jeg har fokusert 100% på å være klar til oppkjøring. I går hadde jeg altså oppkjøring, og jeg bestod! Jeg kan ikke få beskrevet hvor lettet jeg er, ikke minst hvor rart det føles. Dette er noe jeg har arbeidet med såå utrolig lenge, så at jeg klarte det jeg for ikke lengde siden trodde jeg ikke ville klare er virkelig stort for meg. Nå kan jeg endelig senke skuldrene mine, jeg kan pustet lettet ut og jeg kan nyte livet... hehe.  Sjekk ut den nydelig blomsterbuketten mamma kom hjem med til meg i går, er den ikke fin? Snilleste <3

 

 Ønsker dere en fin torsdag videre! Hatt en bra uke så langt?

Klem i fleng :)

 • 13.11.2016, 14:59

Gratulerer med farsdagen


Hei dere!

Gratulerer så mye med farsdagen til alle pappaer der ute! Håper at dere får litt ekstra oppmerksomhet i dag av barna deres. Det skal ikke så mye til. Jeg ga pappa et kort med noen ord om hva han betyr for meg, pluss en liten gave.


 

 Nå må jeg gå dra av gårde på jobben. Ønsker dere en finfin søndag!

Klem i fleng :)

 • 12.11.2016, 14:16

Saturday bliss


Hei dere!

God lørdag. I dag stråler virkelig sola, og det gjør meg så glad. Er så deilig at den kan varme opp litt nå som det er så kaldt. Denne helgen blir det en del jobbing, og det skal bli godt. Tidligere i dag har jeg øvelseskjørt en stund, før jeg nå i skrivende stund nipper til litt kaffe. Før jeg drar av gårde på jobb tenkte jeg å få pakket inn farsdagsgaven og slikt sånn at den er klar til i morgen. Hva er deres planer for dagen?


 

 Ønsker dere en finfin lørdag, forhåpentligvis en solfylt en.

Klem i fleng :)

 • 03.11.2016, 19:45

7 ting jeg vil gjøre i novemeber


Hei dere!

Jøss, da var vi kommet til november allerede. Fy, som månedene flyr forbi. Vi nærmer oss bare mer og mer desember, min favorittmåned og jeg kan nesten ikke vente med å skrive dette innlegget for neste måned. I november, som andre måneder så er det selvfølgelig ting jeg ønsker å gjøre, og som jeg pleier å gjøre, så skal jeg dele disse målene med dere.


  


 

1. Ta et langt og varmt bad med badebomba jeg kjøpte på Lush forrige uke. Det fikk jeg gjort her om dagen, og det var virkelig godt.

2. Få lappen. Forhåpentligvis så får jeg lappen denne måneden. Bare å krysse alle fingre og tær.

3. Handle julegaver. Gleder meg til å gå rundt og titte rundt i butikkene etter julegaver. Virkelig noe av det beste jeg vet.

4. Lage mer mat. Jeg er jo veldig glad i å lage mat, og i denne måneden har jeg lyst til å prøve å lage litt nyere ting. Kanskje det kommer litt flere oppskriftsinnlegg?

5. Bilde detox på mobilen. Jeg tar så sinsykt mange bilder med mobilen min hele tiden, og jeg VET at det er masse som kan slettes på den lange kamerarullen. Det skal bli godt å få et nettere bildearkiv på mobilen, det trengs virkelig en rens.

6. Ha jentekveld. Av en eller annen grunn så synes jeg at det er ekstra koselig å ha jentekvelder nå som det er skikkelig kaldt ute. Det er noe med de kosekveldene, hvor du vet det er bitende kaldt ute, og du kan kose deg med en varm kopp med kakao, noe deilig å bite i og ikke minst koselig samvær.

7. Spare BSU. Slik som jeg gjør hver måned.

 Ha en fin kveld videre. Har dere noen mål for november?

Klem i fleng :)

 • 01.11.2016, 19:50

Litt luksus i hverdagen


Hei dere!

De siste dagene har vært utrolig intense med masse jobbing, masse kjøring og en del skolearbeid. Så i dag bestemte jeg meg rett og slett for at jeg måtte ta meg et deilig, varmt og avslappende bad, og det skal jeg si dere hjalp. Jeg fikk også brukt badebomben jeg kjøpte på Lush i forrige uke, Dragon's egg - den er bare så god og fuktighetsgivende. Tror det er viktig å få lagt seg lett i bløtt noen ganger, bare for å få slappet helt av en liten stund. Plutselig forsvant verkingen i nakken, så det var veldig godt. Litt ekstra luksus i hverdagen synes jeg alle skal unne seg. Enten om det er et bad eller kanskje bare et glass med noen ekstra godt i.


  Ønsker dere en fin og avslappende kveld videre.

Klem i fleng :)
 

 • 27.10.2016, 20:40

Det beste med høsten


Hei dere!

Personlig er jeg egentlig ikke sånn alt for glad i høsten. I hvert fall så har jeg ikke vært det før. Tidligere har jeg syntes at høsten bare har vært en mørk og trist periode fylt av dårlig vær, men det er jo nettopp mørk og trist den blir om det er det du bestemmer seg for at den skal være. Så dette med innstilling er viktig. Og hvis man tenker seg om så er det ganske mange fine ting med høsten også. Under kan du se hva jeg i hvert fall synes er det beste med høsten.

 


  

Det beste med høsten:

 

1. Den utrolig fine naturen. Finnes det noe mer nydelig enn naturen om høsten?

2. Varme, tykke gensere. Er bare så deilig å pakke seg inn en stor og myk genser, nå som gradestokken er nesten på null.

3. Å ha en unnskyldning til å drikke så mye te og kakao man bare orker. Det er jo tross alt kaldt ute.

4. Førjulstiden. Trenger jeg å si noe mer? Førjulstiden må være en av de fineste tidene på året. Julegavene handles inn, huset pyntes til jul og julekakene bakes.

5. Fargene. Og da mener jeg ikke bare fargene på trærne, men også fargene på klærne og på interiøret. Farger som sennepsgul, mosegrønn og burgunder er jo bare så nydelig, og det jeg nettopp om høsten at disse får blomstre ikke bare i naturen, men også ellers i f.eks klesveien.

 Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :)

 • 26.10.2016, 21:13

Høst i Oslo


Hei dere!

I dag har jeg i vært i Oslo igjen i forbindelse med at det er den internasjonale Thor Heyerdahl dagen i dag. Thor Heyerdahl kom jo fra Larvik, så derfor ble det en tur med klassen for at det skulle være noen representanter fra hjembyen hans også. Etter foredragene ble det litt tid til litt titting rundt på Karl Johan, og jeg blir så glad når jeg ser at butikken har begynt å få ut en del julevarer. Julen kunne godt startet nå for min del. Ikke minst så er høsten helt nydelig i Oslo nå. Skulle ønske jeg hadde hatt med kamera, så jeg kunne ha knipsa litt bedre bilder til dere. Men uansett vi fikk vært en tur på Lush, og der hadde de så mye fint for tida, så det var synd at lommeboka er ganske tynn for øyeblikket. Får heller komme tilbake når det står bedre til med den.. hehe.


 

 

 Ønsker dere en fin kveld videre, nå skal jeg snart stupe i sengs - for jeg er så trøtt. En Oslotur fra morgen til kveld tar virkelig på altså.. Håper dere har hatt en fin dag.

Klem i fleng :)

  

 • 20.10.2016, 18:22

"Still din sult"


Hei dere!

Nå har jeg akkurat slengt en eplekake i ovnen, som skal være til helgen og tenkte å stikke en tur innom her før den er ferdig. Hvordan har dagen deres vært så langt? Fylt med regnvær og kulde? Slik har det i hvert fall vært her. Håper på noe lysere dager framover, bare for å føle at mørketida ikke har kommet for fullt, for det er jeg ikke klar for helt enda.

I går var jeg ferdig tidlig på skolen, så derfor møttes jeg og Kristiane til en deilig lunsj på den "nye" restauranten her i Larvik, Bedehuset. Blir kanskje feil å kalle den ny ettersom at den åpnet for omtrent 4 måneder siden, men jeg hadde ikke fått rota meg til å få dra ditt før i går, så får meg er den ny.

Vi bestilte oss begge den nydelige fiskesuppen, og delte en sjokolademousse til dessert. Maten var som sagt nydelig, men servicen var ikke helt på topp. Synes rett og slett at de ansatte var skikkelig sure, så det var litt kjedelig. Men så lenge maten er god, er jeg fornøyd.


 
 


 Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :)

 

 • 12.10.2016, 15:00

Vis at du bryr deg


Hei dere!

Vi har kommet godt inni oktober måned allerede, måneden vi også kaller rosasløyfemåneden. Butikkene florer med tilbud på rosa varer og rosa kampanjer. Oktober er måneden hvor fokuset er satt ekstra på det med brystkreft og brystkreftforeningen. Det er i denne måneden at vi skal vise ekstra godt at vi bryr oss. Kreft er noe det verste som finnes spør du meg, og om jeg kan ha muligheten til å bidra til at dette blir forsket på, så gjør jeg det med glede.

'Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse for oppmerksomhet om og bekjempelse av brystkreft. Pengene som samles inn i aksjonen går til brystkreftforskning og brystkreftrelaterte prosjekter.'

Vis at du bryr deg, kjøp en rosa sløye og vis din solidaritet med brystkreftrammede. Jeg har festet min sløyfe på ytterjakken min, slik at jeg alltid har den på meg.


 


 


 

Håper dere har mulighet til støtte kreftforeningen, og forskning på brystkreft. Det er SÅ viktig.

Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :)

 

 

 • 11.10.2016, 20:18

Things I like


Hei dere!

God tirsdag. Nå har jeg tatt meg en liten pause fra lesinga, og tenkte rett og slett at jeg kunne oppdatere bloggen litt. Det er viktig å la hodet få en pause, for ellers vil ingen ting komme inn av informasjon til slutt.  Ettersom at tiden framover er en periode som er relativt mørkt er det viktig å holde fast i det positive i hverdagen, faktisk for å ikke enda opp i en vinterdepresjon. Det viktig å snu hode slik at du kan se det positive i situasjoner og i små ting. 'It's the small things that matters'. Derfor har jeg skrevet ned noen punkter med små ting som jeg liker og som gjør hverdagen min et hakk bedre. Små ting kan utgjøre en stor forskjell.

 

1. Nyvasket sengetøy.

2. En kopp med noen varmt og godt i'.

3. Store, myke gensere.

4. Varme, lange bad. Gjerne med masse badeskum og brennende duftlys.

5. Nyvasket hår.

 

 Ønsker dere en fin kveld videre.

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å stille spørsmål til spørsmålsrunden HER)

 • 08.10.2016, 13:06

This is how I like my coffee


 

  

 • 04.10.2016, 12:00

10 ting jeg vil gjøre i oktober


Hei dere!

Vi rundet av september for nøyaktig 4 dager siden, noe som føles utrolig rart. Synes ikke det var lenge siden jeg pugget til eksamen i juni. Tiden flyr. I oktober som andre måneder har jeg satt meg noen mål for ting jeg har lyst til å få gjort før måned er omme, og de vil jeg gjerne dele med dere.

 


 

1. Dra til England. I skrivende stund befinner jeg meg i England, og jeg gleder meg masse til å vise dere bilder når jeg kommer hjem.

2. Kjøpe meg en oversized ullgenser. Har sett at HM har noen fine, så jeg får se om jeg kjøper meg en av de.

3. Komme i gang med litt trening. I løpet av sommerferien fadet treningsrutinen min litt ut pga jobb og diverse, men nå er det virkelig på tide å komme i gang med en ny rutine.

4. Ha jentekveld. Hvor koselig er det ikke med jentekvelder, spesielt nå som det blir kaldere ute. Har så lyst til å samle noen venninner og ha en skikkelig koselig kosekveld med masse snacks, kosetøy og en fin film.

5. Fukte huden min. Nå som vi er inne i en periode hvor huden blir mer utsatt for kulde og tørr luft, er det ekstra viktig å huske å gi ekstra fuktighet til huden, og det er noe jeg må bli flinkere til.

6. Vaske alle sminkekostene mine. Jeg må virkelig bli flinkere på å vaske sminkekostene. Er litt ekkelt å tenke på hvor dårlig jeg er til det.

7. Lese en bok. Jeg er egentlig ganske glad i å lese bøker, men finner sjeldent tid til det - noe jeg skal prøve å finne tid til denne måneden.

8. Se "The intern". Jeg har sett at det er så mange som anbefaler denne filmen for tiden, så da må jeg også prøve å få sett den om ikke lenge.

9. Kjøpe meg en høstjakke. Jeg har vært på utkikk etter den perfekte høstjakken i en god stund nå, så jeg får håpe at jeg finner den her nede.

10. Spare BSU. Dette gjør jeg hver måned. Utrolig viktig synes nå jeg.

 Ønsker dere en finfin tirsdag.

Klem i fleng :)

 • 01.10.2016, 19:15

Lørdagskos
 

 • 23.09.2016, 17:46

Innekos når regnet plasker ute


Hei dere!

I dag har været virkelig vært uforutsigbart. Fra å våkne til pøsende regn, torden og lyn før det utover dagen ble solskinn og skikkelig sydevarme, også til at det nå begynte å hagle helt ut av det blå. Været i Norge altså - ikke det å forstå seg på.

I skrivende stund sitter jeg og nipper til en kopp te imens jeg venter på en venninne. Vi skal ta og kose oss med en kopp te og en crossiant,  før vi turer av gårde for å være barnevakter. Hva er deres planer for dagen?


 Ser ikke det pleddet bare så mykt og godt ut? For det skal jeg love dere at det er. Kosta meg ikke mer en 89 kr på Nille. Løp og kjøp, for et slikt teppe er must nå framover mot kaldere tider.

 Ønsker dere en fin fredagskveld, og en god helg.

Klem i fleng :)

 • 21.09.2016, 17:50

Hit me with your best pot


 

 

"Early sunsets, warm tea, messy hair and big sweaters" 

 • 16.09.2016, 18:12

Du vet ikke hva du har, før det er borte


Hei dere!

Så utrolig rart, men samtidig utrolig deilig det er å sitte her å la fingrene flagre over tastaturet. Det nærmer seg faktisk 2 måneder siden sist. Hva skjedde? Vell, jeg mista nok den ekstra piffen, inspirasjonen og muligens litt motivasjon til å i det hele tatt få til noe som kunne være interessant å lese om.

Men så er det noe med denne skrivingen. Denne følelsen som oppstår når man setter seg ned, slår på pc'en og kobler i minnekortet fra kameraet,  og du lar fingrene bare gli over tastaturet som om de ikke har blitt brukt til noe annet. Det er noe med den følelsen når andre takker deg og gir deg komplimenter for et arbeid du har lagt arbeid i, og som du oppe i det hele elsker å gjøre. Jeg har virkelig savnet dette. Virkelig savnet disse følelsene. Noe jeg egentlig ikke trodde jeg kom til å gjøre. Er det ikke som folk sier: man vet ikke hva man har, før det er borte.

 Jeg har lyst til å starte å blogge igjen, jeg har lyst til å være med på å inspirere, motivere eller rett og slett tipse dere med mine erfaringer i livet. Håper at du vil tre litt inn i min hverdag. Så håper jeg at jeg kan inspirere deg.

Mange klemmer i fleng :)

 • 06.07.2016, 12:27

10 ting jeg vil gjøre i juli


Hei dere!

Er det virkelig 6.juli allerede? Hvor blir det av tiden? Vi er godt i gang med sommerferien, og godt i gang med sommeren og det lyder jo godt. Men jeg kan ikke akkurat si at jeg føler så veldig på sommerfølelsen for øyeblikket, det er jo kaldt atte fy. Sol og varme hvor blir du av? I dag virker det heldigvis som om det skal bli litt varmere heldigvis, så vi får bare nyte det mens vi kan. 

Juli er en av mine favorittmåneder, og siden det er sommerferie er det jo klart at jeg har lyst til å finne på noe selv om jeg jobber. Under kan du lese om 10 ting jeg ønsker å gjøre i juli måned.


  


 

1. Dra på Rihanna konsert. Denne kan jeg krysse av på lista allerede, til og med på bucket-lista.. Æææ, kommer ikke over hvor bra den var. Råeste dama.

2. Dra på Stavernsfestivalen. Til torsdag starter Stavernsfestivalen, og jeg gleder meg som en liten unge selv om jeg bare skal være der på lørdag. Hallo!! Ellie Goulding kommer! En annen av mine favorittartister. Det blir SÅ bra!

3. Lage hjemmelaget limonade. Et glass kald limonade er det beste jeg kan tenkte meg å drikke om sommeren, og i år har jeg lyst til å lage det selv med min egen oppskrift.

4. Fylle på vippeexentions. Nå har jeg snart hatt vippene mine i en måned, så det er på høy tid å få fylt på dem. Ikke veldig mange vipper igjen nå. Planen er å gjøre det til søndag, så jeg håper det lar seg gjøre.

5. Spise på den nye restauranten i byen. Det har kommet en ny restaurant her i Larvik, og jeg er så gira på å få testet den ut. Den ser bare SÅ fin ut, ikke minst virker menyen superbra.

6. Storrengjøre rommet mitt. For tiden synes jeg bare rommet mitt er et rent kaos. Jeg har rett og slett for mye ting, så jeg må bare ta meg sammen og kvitte meg en del. Selge litt, gi bort litt, kaste litt. Dessuten trenger rommet en skikkelig vask. Så det skal bli godt å få gjort.

7. Dra til Tusenfryd. Jeg har bare vært i Tusenfryd èn gang i mitt liv, og det er ganske sykt ettersom at jeg elsker fornøyelsesparker. Har vært en del i parker i Danmark, så har fått "tilfredstilt" behovet der. Men i år MÅ jeg få til en tur til Tusenfryd. 

8. Jentetur til Oslo. Oslo ligger ikke så veldig langt unna der jeg bor, så i sommer har jeg skikkelig lyst til å få til en skikkelig jentetur til Oslo med shopping og kos på brygga. 

9. Spare BSU. Sparing er veldig viktig for meg, og i hvert fall boligsparing. Så hver måned setter jeg over en fast sum til BSU kontoen. 

10. Komme i gang med litt trening igjen. De siste ukene (inkludert da jeg var på ferie) har ikke trening blitt så veldig prioritert, noe som er veldig synd. Nå må jeg få ræven i gir og få løpt litt intervaller. 

 


 

Nå skal jeg slappe av litt med en kopp kaffe og den nyeste utgaven av Det Nye, før jeg skal ha kveldsvakt på jobben. Ønsker dere en fin onsdag videre.

Klem i fleng :) 

 

 • 01.07.2016, 12:29

Teller ned ...


Hei dere!

Nå befinner vi oss på flyplassen, på vei hjem fra fine Mallorca. Gleder meg masse til å vise dere masse bilder fra den flotte turen vår. Ikke nok med at jeg har vært på ferie og i farta i dag, i morgen skjer det nemlig noe veldig spennende. Noe jeg har gledet meg til helt siden jeg kjøpte billetter i desember. FOR i morgen dere skal jeg nemlig på Rihanna konsert i Telenor Arena med Emilie og Kristiane. Guud, som jeg gleder meg. Endelig skal jeg få se musikkidolet mitt i real life, artisten jeg har hørt på fra jeg var bitte liten. A dream is coming true. 


  Vi snakkes i Norge. Ha en fin dag! Noen andre som skal på konserten? 

Klem i fleng :)

 • 27.06.2016, 13:14

What's in my beach bag?


Hei dere!

Hvordan er det med dere? Nå som jeg nyter livets glade dager på eller ved en solseng, tenkte jeg å vise dere hva jeg har i strandbagen min. Jeg er en person som elsker å lese mens jeg soler meg, så en bok og litt musikk på øret er et must i strandbagen - og det er jo selvfølgelig alt det andre jeg har med meg også.


 


 

//mobil//ørepropper//badehåndle//solkrem//lommebok//solbriller//bok//leppeolje 

  Ønsker dere en fin sommerdag! Hva er deres planer for dagen? 

Klem i fleng :)

 

 • 20.06.2016, 12:48

It's all about the details


Hei dere! 

Som sagt tidligere så er gull min favorittfarge både når det kommer til interiør og når det kommer til smykker. Jeg er ikke så glad i alt for store og voldsomme smykker, da jeg synes enkle, små smykker gjør seg mye bedre. Det er ikke så fryktelig mye som skal til for å sprite om et aldri så enkelt antrekk. Bare noen små detaljer gjør det ordinære om til noe ekstaordinært.. haha... filosofisk i dag. 


 

 Ønsker dere en finfin dag! Måtte uken bli fin.

Klem i fleng :) 

 • 12.06.2016, 14:41

Feiringen i går: bildedryss


Hei dere!

Feiringen i går var bare helt perfekt, og jeg kunne ikke kost meg bedre. Temaet jeg hadde valgt var "Tropical evening", så her var det tropiske fristelser, ananas og reker til den store gullmedalje. Jeg må bare si at jeg ble utrolig fornøyd med pyntingen. Akkurat slik jeg ville ha det. Og som lovet så kommer det selvfølgelig et bildedryss av pyntingen.  


  Nå skal jeg straks av gårde i bursdag til kusina mi og kjæresten. Ønsker dere en fin søndag.

Klem i fleng :) 

 • 10.06.2016, 18:10

Sneak peek på i morgen


..... Hei dere!

I morgen skal jeg endelig feire bursdagen min, og gleder meg utrolig mye til å vise dere hvordan det blir. I hele dag har jeg ryddet, ordnet og handlet inn til i morgen. Så i kveld skal jeg legge rett ut med litt Greys på tv'en og litt Grandis i ovnen. Under kan dere se en liten sneak peek på hvordan det blir seende ut i morgen. Jeg er SÅ gira!


 


 

Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :)
 

 • 06.06.2016, 15:32

5 mål for juni


Hei dere!

Er det mulig, er vi i juni allerede? Jeg synes ikke det var lenge siden jeg skrev målene for mai. Fy som tyden flyr. Jo eldre jeg blir, jo raskere synes jeg tiden går. Det er noe rart med det der. Juni er en av mine favorittmåneder, rett og slett for da kan vi helt sikkert si at det er sommer. Og sommeren er desidert min favoritt -årstid. I juni slik som andre måneder har jeg noen mål jeg vil oppnå eller gjøre, og som jeg ønsker å dele med dere. Slik jeg pleier. 


  

1. Feire bursdag. Til helgen skal jeg endelig få feiret 18 årsdagen min. Fy som jeg gleder meg.

2. Trene tre ganger i uka. Er så deilig å endelig være inne i litt treningsrutiner. Og forrige uke klarte jeg å få til å trene 3 ganger. Målet er å klare det i hver uke framover. 

3. Dra på ferie. Det høres kanskje ikke ut som et mål, men jeg velger å sette det på lista for det om. I slutten av juni drar jeg til herlige Mallorca. Det skal virkelig bli deilig med litt ferie før jeg begynner å jobbe for fullt i sommer. 

4. Ta vippe extensions. DERE, jeg har bestilt time for å ta vippe extensions og jeg er bare så gira. Dette er noe jeg har ønsket meg utrolig lenge. Så jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir. 

5. Spare BSU. Jeg skal ha som fast mål framover å spare BSU. Føler det er en viktig ting i det å bli voksen - å kunne spare til bolig. Veldig lurt når du en gang skal låne litt penger til å kjøpe deg bolig - at banken ser at du klarer å spare over lengre tid. Så mitt tips: start å spar så fort du kan! 


 

Del gjerne deres mål også med meg - om dere har noen. Ønsker dere en fin mandag videre!

Klem i fleng :) 

 • 05.06.2016, 16:32

På nattklubb med Sophie Elise


Hei dere!

Nå er det et par dager siden dere har hørt fra meg. Så og si hele fredagen gikk til kos og vors hos Emilie, før vi dro på Park bar og nattklubb hvor selveste (haha) Sophie Elise var DJ. Trodde for å være ærlig at det skulle være litt mer folk der, men var gøy likevel - og selvfølgelig litt stas å se Sophie Elise i real life. 

Lørdagen gikk til max chill på sofaen med popcorn og Grey's på skjermen. Jeg var så sykt trøtt etter kvelden/ natta før at jeg såvidt orka noe... haha. Da er noen episoder av Grey's alltid en slager. 


   Haha, sorry for sykt dårlige kvalitet på bildene. Prøvde å ta et bra bilde av Sophie som DJ, men dessverre uten hell.. Vet ikke om dere kan se at hun står oppe på den scenen en gang? Jaja, ønsker dere i hvert fall en kjempe fin søndag videre. 

Klem i fleng :) 
 

 • 01.06.2016, 19:20

Varmeste dagen på lenge


Hei dere!

I dag har virkelig været vært helt fantastisk! Solen har steket som bare det, og jeg har vært så varm atte fy. Smart som jeg er trodde det skulle regne i dag, så smarta sjøl tok på seg svart bukse og skinnjakke. Skinnjakka gikk fort av kan man si, men det svarte bukse var ikke så lett å få av seg når man var på grilltur med klassen. Dette gjorde vell at jeg lærer til neste gang. Aldri igjen sier jeg bare.

Så med en gang jeg kom hjem var det bare å løpe opp på rommet, røske av seg de svette, varme klærne og tre inn i noe mer sommerlig. Guud så deilig det var. Fram til nå har jeg egentlig bare nytt det fine været, i mens jeg har nippet til en sommerlig og frisk smoothie samtidig som jeg har tittet litt i den nye utgaven av Det Nye som ankom postkassen i dag.


  Håper dere koser dere i det fine været! Nå skal jeg avgårde og trene.

Klem i fleng :) 

 • 31.05.2016, 18:00

En dose antioksidanter - en dose sunnere kropp


Hei igjen dere!

Etter treningsøkten tidligere i dag cravet jeg så sykt blåbær, så da var jeg bare nødt til å stikke bort i butikken og grabbe med meg en kurv. Blåbær er virkelig en av mine topp fav snacks. Sunt og godt med masse antioksidanter. 


 

HVA GJØR ANTIOKSIDANTER?

Antioksidanter beskytter cellene i kroppen vår mot såkalte frie oksygenradikaler og verner oss på denne måten mot kreft og hjertesykdommer.

  Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 31.05.2016, 14:20

10 grunner til å smile


Hei dere!

Føler jeg snakker om at det er så fint vær i så og si alle innlegg, men det må da være lov å skryte litt av det fine været når vi først har det! I dag viser gradestokken ikke mindre enn 24 grader, solen skinner, men selvfølgelig så skal vinden forstyrre. For håpe vinden gir seg litt i sommer - slik at det kan være mulighet for å sole seg litt mer. 

I dag tenkte jeg å dele 10 fine ting som gjør hverdagen litt bedre. Det er disse tingene vi kaller det lille ekstra, og som gjør dagene våre bli litt ekstra fine. Del gjerne dine "lille ekstra" med meg også, da blir jeg glad! 

1.Fint vær.

2. Snart sommerferie. 

3. Lukten av nytraktet kaffe.

4. Bare føtter i varm sand. 

5. Lukten av solkrem. 

6. Når lønningen kommer. 

7. Friske blomster i hus. 

8. Gode klemmer. 

9. Følelsen av rent sengetøy når du skal legge deg. 

10. Lange, gode samtaler. 

 Ønsker dere en fin tirsdag videre! Håper dagen blir ekstra fin!

Klem i fleng :) 

 • 27.05.2016, 13:54

Det beste jeg vet


Hei dere!

God fredag! Til lunsj i dag ønsket jeg å lage noe jeg ikke har hatt på lenge, men som jeg er utrolig glad i, nemlig havrepannekaker og denne gangen med banan i røren. Mmm, for en deilig kombinasjon. En supergod lunsj, som i tillegg er ganske sunn.  Til middagen i dag står det hjemmelaget sushi på menyen, det skal bli godt! Og det er jeg som skal lage den.. hehe.

Ønsker dere en fin helg! Ikke lenge igjen til sommerferie nå!

Klem i fleng :) 

 • 26.05.2016, 15:29

Lunch in the sun


Hei dere!

Var så heldig å ha fri i dag, så dagen har blitt nytt ute i det fine været. Håper virkelig at været holder seg slik en stund, og at ikke regnværet kommer helt uforventet igjen. Jeg var en tur i byen istad på byen beste cafè med en venninne - hvor vi nøyt en god lunsj og tok igjen det tapte. Elsker virkelig slike dager. 


 Ønsker dere en fin dag videre i det fine været!

Klem i fleng :) 

 • 21.05.2016, 16:48

Hard work pays off


Hei dere!

Hallo fra sengen. I dag har virkelig gjespingen gått på for fullt, og øynene har hengt slappe over kinnene. Jeg var ute i går og feiret en venninne, og kan rett og slett si at jeg ikke fikk den søvnen jeg trenger. Men sånn er det noen dager. Om litt kommer Kristiane en tur, og vi skal ha en max kosekveld... haha ...Vi er begge slitne etter alt skolearbeidet som har vært for tiden, så det skal bli godt med en skikkelig etterlengtet jentekveld. Vi snakker film på tvskjermen, taco, masse digg snacks og en deilig dyne tullet godt rundt oss. Er disse kveldene i mine øyne som er de beste. 

Til tross for at jeg har følt meg litt som en levende zoombie i dag, har dagen virkelig vært helt super. Jeg har fått gode tilbakemeldinger på noe prøver jeg har hatt i det siste, og er rett og slett skikkelig happy. HUSK: at selv om det midt i eksamenstiden og i perioden før ferien føles veldig vanskelig og uoverkommelig, så lønner hardt arbeid seg alltid til slutt. Det kan jeg skrive under på. 

Ønsker dere en superfin lørdag videre!!

Klem i fleng :) 
 

 • 20.05.2016, 16:34

Nytt design by KVdesign


Hei dere!

Her om dagen bestilte jeg meg et nytt design fra flinke Kristine Valberg bak KVdesign. Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut både bloggen - og nettbutikken hennes. HER og HER.

Selv om jeg likte det gamle designet mitt ganske godt, så var jeg likevel klar for litt forandring og et mer "avansert" og "proft" design, om man kan si det på den måten. Håper dere liker det nye designet, jeg er i hvert fall veldig fornøyd. 

  

 

 Nå skal jeg gjøre meg klar for bursdag til en venninne. Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :) 
 

 • 19.05.2016, 21:44

Just around the corner...


Hei dere! God kveld.

I dag har jeg og Karoline jobbet med øving til tyskeksamen som er på mandag. I et slikt fag som tysk er det mye gøyere å øve sammen med noen, spesielt når vi vet å ha det gøy med å tulle litt med språket. Tysk er virkelig et rart språk...hehe. I morgen har jeg lesedag, så før den neste dagen også skal bli brukt på litt Deutsch, tenkte jeg det like så godt var på tide å drømme seg litt bort i litt herlig inspirasjon igjen. Eller hva?

Nå drømmer jeg om sommerferie. Lange, later dager i varmen. Sene, koselige kvelder under pleddet med noe godt i glasset. 

 Ønsker dere en fin kveld videre! Og masse lykke til - til alle som har eksamen i morgen.

Klem i fleng :) 

 • 18.05.2016, 16:36

17.mai 2016


Hei dere!

Hadde dere en fin nasjonaldagsfeiring i går? Her i Larvik var vi velsignet med nydelig vær og en steikende var sol, nesten litt for varmt. Neida, skal ikke klage. Dagen var nydelig. Vi koste oss med masse god mat og nøt det fine været. Er så koselig å få brukt bunaden igjen, er virkelig det fineste antrekket jeg eier. Nesten litt synd at jeg ikke får brukt den neste år, for da er det russebuksa som skal på. 


 


 

Tenkte å vise dere frisyren jeg hadde i går litt senere i dag. Jeg har egentlig pleid å ha håret slett og nede på 17.mai, men i år ønsket jeg å gjøre noe annet. Stay tuned til bedre bilder senere i dag. 

Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 
 

 • 16.05.2016, 20:17

Fin tur i Stavern


Hei dere!

Hvordan har dagen vært? Jeg har virkelig fått nytt det fine været til det ytterste i dag. Har til og med ligget og solet meg i bikinien (!!!). Etter middagen i dag dro vi en tur for å ta en is i fine Stavern. Jeg er så glad for at jeg bor så nærme denne vakre "byen", og jeg vet med meg selv at en dag flytter jeg tilbake hit. For ja, jeg bodde der da jeg var liten. Virkelig et fint sted å vokse opp på. 
 

  


 Ønsker dere en fin kveld videre, og en fin 17. mai i morgen. 

Klem i fleng :) 
 

 • 15.05.2016, 14:37

Effektiv søndag


Hei dere!

På fredag ble jeg trukket opp til tysk skriftlig eksamen, noe jeg i grunn ble ganske så fornøyd med. Tysk er et språk jeg har hatt i 5 år, og som jeg er ganske så trygg på, så det skal bli spennende. Før jeg kan fokusere 100 % på eksamenslesning så er det en metodeoppgave i sosiologi som skal leveres til uken. Så i dag er det aller kluter inn for å bli ferdig med de siste innleveringene før det er full lesing eksamen. 

Jeg har virkelig hatt en skikkelig effektiv dag i dag med øvelseskjøring tidligere på morrakvisten, vasking av badet, rydding av rommet mitt, skriving av oppgave og nå blogging før jeg skal på jobb om et par timer. Slike søndager liker jeg. Deilig å få unnagjort en del før den nye uken kommer.  Ønsker dere en fortsatt fin pinsehelg!

Klem i fleng :) 

 • 13.05.2016, 16:05

6 things I love


Hei dere!

Jeg så Eirin Kristiansen gjøre dette innlegget her om dagen, og jeg ble inspirert til å gjøre et slikt innlegg selv.  Jeg synes slike innlegg er så koselig å sette sammen ettersom at du virkelig for satt hodet ditt i gang på hva du virkelig elsker og hva som gjør det glad. 


 

RENT SENGEGØY

- Ingen ting er vell bedre enn å krype under nyvasket sengetøy om kvelden? 

EN KOPP KAFFE OM MORGENEN

- En kopp kaffe om morgenene er virkelig helt nødvendig for at jeg skal holde ut hele dagen. Tror mye av det er psykisk ettersom det er begrenset hvor mye koffein som kan finnes i en kopp kaffe, men det hjelper nå i hvert fall meg.  

REISE

- Jeg elsker virkelig å reise, og skulle ønske jeg hadde mulighet til å få reist enda mer. Det får bli om noen år da jeg er ferdig med skole og har opparbeidet meg en stabil økonomi. Da skal jeg reise jorda rundt. 


 

MOTTA OVERRASKELSER I POSTEN

- Jeg blir alltid like glad når det dukker opp en uventet skatt i postkassen, og med skatt mener jeg IKKE regninger, men heller f.eks månedens utgave av Det Nye.  

LAGE MAT 

- Jeg har siden jeg var liten elsket å kokkelere på kjøkkenet, og i en lang periode hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle bli kokk eller baker. Men etter å ha tenkt meg godt om falt det heller over til at jeg kunne ha gleden for å lage mat som en hobby og ikke som en jobb. Kunne jo fort blitt sånn at om man hadde laget mat hele dagen på arbeidsplassen så orker man ikke lage noe når man kom hjem. Og det er ikke noe jeg ønsker.  

FEIRE BURSDAGER

- En stor glede for meg er å feire andre. Og for meg er det å feire andres bursdag like gøy som å feire min egen. 

 Ønsker dere en fin fredag videre! Fortell meg gjerne dine "6 things I love", det er så koselig å høre.

Klem i fleng :) 

 • 12.05.2016, 11:04

Breakfast in the sun


(Det har skjedd noe med designet mitt. Jeg skal prøve å få ordnet det så fort som mulig.)

Hei dere! God torsdag. 

I dag er jeg igjen så heldig å starte 12.20, og ettersom det er så fint vær i dag også benyttet jeg meg av muligheten til å spise frokosten min ute i dag. Det blåser litt mer i dag enn det har gjort andre dager, men det var likevel veldig deilig å nyte dagens første måltid ute i solen. 


  Ønsker dere en fin dag!

Klem i fleng :)

 

 • 10.05.2016, 17:17

5 mål for mai


Hei dere! 

Nå har det vært et par dager siden jeg var innlogget her. Først og fremst har jeg vært syk og hanglete de siste dagene, i tillegg til at det har vært en del vurderinger på skolen. Så jeg har rett og slett ikke hatt mulighet til å oppdatere slik jeg egentlig skulle ha ønsket. Men nå er jeg tilbake etter et par dager fri, nesten frisk. 

Hver måned pleier jeg å sette meg mål, og disse målene pleier jeg å dele med dere - noe jeg tenkte å gjøre denne måneden også. Jeg tror maimåned kan bli en fin måned, selv om den er preget av mye skolearbeid. 


  

1. Kjøpe ny tlf. Jeg hadde bestemt meg i april for at i mai da skulle jeg få bestilt meg en ny mobil. Så i forrige uke kom den endelig i posten. En etterlengtet Iphone 6s. 

2. Lese en bok. Jeg er en person som finner det å lese en bok veldig avslappende. Og nå som vi er inne i en eksamensperiode med masse stress kan det være godt å få koblet ut litt med en god bok i hånden. 

3. Lage ny bakgrunn. I mai ønsker jeg å lage en ny og inspirerende, sommerlig bakgrunn til pc'en min. 

4. Trene minst 2 ganger i uka. Skal ikke stikke under en stol at det ikke har blitt prioritert så mye tid til trening for tiden. I det siste er det skole som har stått høyest på prioriteringslista, men framover skal trening også bli høyt prioritert. 

5. Spare BSU. Jeg var i banken i forrige uke og fikk opprettet egen BSU konto. Så framover skal jeg bli flink til å sette av penger til boligsparing hver måned. Ønsker dere en fin tirsdag videre. Håper været er like fint hos dere som det er hos meg. 

Klem i fleng :)m

 • 05.05.2016, 12:39

Et blad med et viktig budskap


Hei dere!

I går mottok jeg den nyeste utgaven av Det Nye i posten, slik som jeg gjør hver måned. Er virkelig en herlig følelse å hver måned alltid kunne forvente en liten overraskelse i posten. Elsker virkelig den gleden av å abbonere på et blad. 

I denne månedens blad er Sophie Elise gjesteredaktør for årets usminket-utgave. Er utrolig bra konsept i mine øyne. 156 sider usminket hvor 8 ++ kjente jenter stiller opp uten sminke i et av Norges største magasiner. Tror dette kan være med på å hjelpe andre jenter til å bli mer sikre på seg selv når det kommer til å gå ut døren uten sminke en gang i blant. For hvorfor er det slik at vi sjelden tørr å gå ut av huset uten sminke? Er det fordi vi føler oss presset til å måtte sminke oss? Er det fordi vi har så innmari lyst eller er det fordi det gjør at vi føler oss bedre? Tror nok de fleste har sine individuelle svar, men at i en oppsummering av alles utsagn så kan vi nok konkludere med at de fleste mener at sminken gjør at vi føler oss mer tilfreds med oss selv og i møte omverden. 


 


 Løp og kjøp bladet når dere får muligheten. Om det så skal være at du kun skal kjøpe en utgave i år - så kjøp i hvert fall denne utgaven. (Dette er ikke reklame)

Ønsker dere en fin langhelg videre! 

Klem i fleng :) 

 

 • 02.05.2016, 20:46

Inspiration for my room
 

Hei dere! Er ikke disse rommene bare helt skjønne? Tenk dere å krabbe ned under dyna i en av disse fine sengene etter en lang dag? Ville ikke det bare vært helt nydelig? Som å sove på skyer. 

Hvordan har mandagen deres vært? Blåmandag? Kickassmandag? Min har faktisk vært ganske så fin - og jeg ser fram til en relativt kort skoleuke. 

Ønsker dere en fin kveld videre. 

Klem i fleng :) 

 • 29.04.2016, 19:36

The best birthday ever


Hei dere!

Jeg hadde virkelig en utrolig fin feiring i går, og jeg blir helt overveldet over så mange fine gratulasjoner. Da jeg kom hjem fra skolen i går ble jeg rørt til tårer av den fine familien min som hadde satt sammen et kjempe koselig selskap til meg med favorittmaten min til middag, reker. Mamma hadde pyntet så fint og gjort det så koselig. Virkelig en kjempe fin bursdag. 


 

 


 

Ønsker dere en fin fredagskveld!

Klem i fleng :) 

 

 • 28.04.2016, 08:42

It's my birthday


Hei dere!

I dag fyller jeg 18 år! Jeg kan ikke få beskrevet hvor mye jeg har gledet meg til denne dagen. I følge mamma - siden jeg kunne snakke.. hehe. Jeg ble overrasket med kake, sang og gave på sengen i dag - så dagen kunne ikke startet bedre. Jeg gleder meg masse til å tre inn i de voksnes rekker, og å være voksen på papiret. Det nesten helt uvirkelig - når du har gått å gledet seg over så lang tid også er endelig dagen her. 

Vil også gratulere skjønne Anette som blogger på byanette.blogg.no med dagen, ønsker deg en super dag! <3 Ønsker dere en fin dag!

Klem i fleng :) 

 • 27.04.2016, 18:06

This is where I want to be


Hei dere!

Skal ikke stikke under en stol at det er ganske mye på agendaen fordi i sammenheng med skolen. De siste vurderingene og innleveringen skal bli fullført i alle fag før det er alle kluter inn for eksamen. Og oppe i alt dette så står billappen og venter. Våren er en utrolig fin årstid, men ikke akkurat min favoritt. Rett og slett fordi jeg forbinder den med stress og "siste innspurt". 

Så oppe i alt dette kaoset av prøver og tester trenger jeg å samle litt energi. Og da liker jeg å sitte her jeg sitter nå - med en god kopp te plassert ved siden av meg mens jeg taster i vei på tastaturet. Jeg elsker å oppdatere dere. Jeg elsker å kunne være med på å inspirere, motivere og rett og slett dele erfaringer og anbefalinger med dere. Men i det siste føler jeg at jeg har vært litt blank, og at jeg ikke har hatt tid til å gjøre ting som er "verdt" å skrive om eller som er i det hele tatt noe gøy å lese om. Det er måte på hvor mange forskjellige vinkler du kan ta bilde av noen skolebøker på før det blir oppbrukt og rett og slett utrolig kjedelig... Tror vi kan oppsummere alt dette og si at jeg gleder meg utrolig til sommerferien. Hvem gjør ikke det?


 

Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 
 

 • 23.04.2016, 13:05

Good morning saturday


Hei dere!

Kanskje litt seint å si god morgen nå? Men for min del så har ikke dagen vart så lenge så da er det vell fortsatt morgen for meg. Det var så godt å kunne endelig sove ut litt. Samle krefter til neste uke. Dette er et tidspunkt jeg alltid ser fram til i løpet av uken. 

Jeg ville bare innom for å ønske dere en fin dag. Jeg har ikke akkurat lagt noe planer for dagen. Tenker jeg tar det som det kommer, og får nytt det fine været vi har fått i dag. 


 

 


 

Håper dagen deres blir super. Vi snakkes senere. 

Klem i fleng :) 

 • 20.04.2016, 18:37

Nedtelling til helg
 


Hei dere! 

Så utrolig fint vær det har vært denne uken, nesten så jeg føler meg et hakk lykkeligere bare på grunn av akkurat det. Skal ikke se bort i fra at det mørke, våte og triste som har vært før i år kan ha vært en smule deprimerende. Så at sommeren og solen er på vei er høyst nødvendig nå vil jeg si. Passer godt at dagene er lyse litt lengre nå som eksamen nærmer seg, tror fint vær gjør oss lettere til sinns og som sagt litt lykkeligere, noe som igjen vil hjelpe på motivasjonen til siste innspurt før sommerferien. 

Det nærmer seg med stormskritt helg igjen - noe som igjen skal bli utrolig godt. Merker det skal bli deilig å få en ekstra dag i helgen denne uken, er så heldig å ha fri på fredag også. Det skal nytes. Forhåpentligvis er det kjempe fint vær da også. 


  Ønsker dere en fin onsdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 19.04.2016, 19:05

Those nude nails 


 

Hei dere!

Jeg tenkte jeg bare måtte vise dere den nydelig neglelakken jeg kjøpte meg i Berlin - på Primark faktisk. Det er bare den mest perfekte nude fargen i mine øyne. Tror det kan passe veldig fint nå som bunadssesongen snart runder hjørnet. Ettersom det da ikke passer seg med en knallrosa farge. Jeg er sikker på at Essie eller f.eks O.P.I operer med noen lunde samme farge. Jeg skal være på utkikk.
 


 

Håper dagen deres har vært fin - og håper resten av kvelden bli det samme. 

Klem i fleng :) 

 • 18.04.2016, 21:30

A little celebration


Hei dere!

For en blåmandag det har vært.. Godt hver mandag ikke er slik som denne.  I går derimot hadde vi en veldig hyggelig feiring her hjemme av broren min og meg, en liten familiebursdag. Jeg fyller jo ikke før neste uke, men ettersom jeg og broren min har bursdag så nærme hverandre har vi hatt som tradisjon i noen år nå å feire den sammen - noe som er veldig koselig. Jeg tok ikke så mye bilder, rett og slett for at jeg glemte det bort litt og for at jeg ønsket å nyte og kose meg med familien, og derfor ikke gå rundt og knipse bilder hele tiden... Men et par snaps ble det da. 


 

 

 


 

Håper dagen deres har vært fin. Ønsker dere en fin uke. 

Klem i fleng :)

 • 17.04.2016, 11:12

A little something for someone special
 

 • 16.04.2016, 18:32

On my nightstand


Hei igjen dere!

Har dagen vært fin så langt?

I kveld tenkte jeg å dele med dere hva jeg har på nattbordet mitt. Under kan dere se hva jeg som regel har plassert på det lille bordet ved siden av sengen min, med noen unntak selvfølgelig. Det hender også at jeg noen ganger har en bok jeg leser for øyeblikket lett tilgjengelig på nattbordet. Men for tiden er de eneste bøkene jeg leser, skolebøker. Veldig synd synes nå jeg ettersom jeg er ganske glad i å lese. Har forresten dere en bok å anbefale meg? Jeg tenkte å starte å lese den boken jeg kjøpte på Urban Outfitters i Berlin - Fuck Feeling. Men den er på engelsk så da blir det på en måte et lite tiltak..


  


 

Ønsker dere en fin lørdagskveld. Er det noen som skal følge med på Gullsnutten i kveld? Det skal i hvert fall jeg - håper Celina Karine stikker av med en pris, det hadde hun fortjent. 

Klem i fleng :) 

 • 14.04.2016, 19:04

5 bra ting med å bli 18 år


Hei dere!

Om to uker akkurat i dag har jeg bursdag, og da fyller jeg de hellige 18 år. Og i sammenheng med det tenkte jeg å vise dere en liste av hva jeg gleder meg til når den dag kommer. 


 


//bilder fra weheartit

 

1. Være myndig. Bestemme 100 % over meg selv. F.eks: Ikke trenge underskrifter fra foreldre til alt. Altså ha ansvar for meg selv, selv om det blir litt skummelt også. 

2. Kjøpe alkohol. Gleder meg enormt til vinkvelder med snuppene mine. 

3. Handle på nettet. Er så irriterende og plundrete å alltid måtte gå gjennom pappa når jeg skal bestille et eller annet. Samtidig setter det jo det i seg selv en liten stopper for at det ikke blir for mye nettshopping... så da kan man jo tenke om det er bra eller dårlig..hehe.

4. Reise alene. Gleder meg så til å kunne reise alene på ferie med venninner. Håper jeg får til en skikkelig jentetur til sommeren. 

5. Billappen. En av de beste tingene ved å bli atten er uten tvil at du har muligheten til å ta billappen. Og det gleder meg at jeg nærmer mer og mer målet om å få tatt billappen før sommerferien. Gleder meg SÅ til den befrielsen. 


 

Håper dagen deres har vært fin så langt - og at den fortsetter å være det!

Klem i fleng :) 

 

 • 13.04.2016, 15:37

Du vet det er vår når...


... verandadøra står på gløtt, og du kan tasse ut med kaffekoppen i den ene hånden og god bok i den andre bare i sokkelesten..


 

 


 

Ønsker dere strålende dag videre. Håper solen skinner like fint hos dere som det gjør hos oss. 

Klem i fleng :) 

 • 12.04.2016, 18:46

On my wishlist


Hei igjen dere!

Det nærmer seg med stormskritt bursdagen min. Så i kveld tenkte jeg å dele med dere noen ting som jeg ønsker meg. Jeg vet ikke bare om det er meg, men med årene så synes jeg det bare blir vanskeligere og vanskeligere å ønske seg ting. Jeg føler jeg har det jeg trenger. Men med årene som kommer så vil jeg tro det blir enklere igjen. For da vil jeg jo naturligvis ønske meg ting til en eventuell leilighet. 

Men det er en ting jeg føler jeg "trenger" nå og det er det en nye telefon. Den jeg har nå har jeg nesten hatt i 3,5 år, så den begynner å bli ganske gammel og henger seg opp hele tiden. Så nå skal det vell bli på tide med en ny snart. Jeg får bare spare, for mobiler er svindyre. 


 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 

 

 


 

Ønsker dere en fin ettermiddag videre!

Klem i fleng :) 
 

 • 09.04.2016, 13:43

Hjemme i Norge


Hei dere!

Da var jeg tilbake på norsk jord igjen, og det føles egentlig utrolig godt. Vi har hatt det utrolig bra i Berlin, med masse nye inntrykk, masse opplevelser og en del shopping. Jeg har fått tatt en del bilder som jeg gleder meg til å vise dere. En liten "haul" og en liten "vlog" fra turen kommer også til å komme i løpet av de neste dagene. Men før det kan dere se en liten sniktitt på turen vår under her. Mer bilder kommer senere. 


 

 


Her skal det slappes av og pakkes ut. Så kommer det mer om Berlin senere. Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre. 

Klem i fleng :)

 • 06.04.2016, 14:45

5 mål for april


Hei dere!

Vi er inne i den 6. dagen av april allerede, noe som betyr at det er på tide med et nytt "Mål for måneden" innlegg. April er en av mine favorittmåneder, rett og slett fordi at det er vår og jeg har bursdag. Har virkelig store forventninger og forhåpninger for denne måneden. 


  

1. Dra til Berlin. Dette målet er jo allerede oppnådd, ettersom jeg nå befinner meg i Berlin. Gleder meg så til å vise dere bilder. 

2. Ta teoriprøven. Det var egentlig meningen at jeg skulle ta teoriprøven i mars, men åpenbart skjedde ikke det. Det var rett og slett alt for mye annet å gjøre. Men i april skal jeg få tatt den. 

3. Ta vare på huden min. Jeg har vært så fryktelig dårlig til å ta vare på huden min i det siste. Den skriker virkelig etter en skrubb og masse fuktighet. Jeg må skjerpe meg. 

4. Oppdatere instagram oftere. Er det en ting jeg virkelig elsker å gjøre så er det å inspirere andre. Og instagram er fin mulighet å gjøre det på. Så i april skal jeg virkelig bli flinkere til å oppdatere instagram. Følg meg gjerne på @julie_storlien 

5. Bli 18 år. 28. april blir jeg 18 år, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til det. 


 

Fortell meg gjerne dine mål for april- om du har noen. 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 04.04.2016, 08:00

Next destination - Berlin


Hei dere!

Æææ, i skrivende stund er jeg på vei til den vakre og spennende byen, Berlin. 1 uke vekk fra virkeligheten skal bli godt. Og jeg gleder meg masse til å oppleve en ny by. Og mens vi venter kan vi jo la oss inspirere av denne collage av masse herlige bilder av Berlin.  

De dagene jeg blir borte kommer dere til få forhåndslagde innlegg, ettersom jeg tror det verken blir tid eller mulighet for å jeg kan sitte å oppdatere dere derfra. Turen er først og fremst og klassetur, så er jo det jeg må forholde meg til. Og når jeg først er der, må jeg jo få utforsket byen så godt jeg kan, og ikke sitte innelukket på et hotellrom tastende på et tastatur.. Uansett...jeg gleder meg masse til å vise dere masse bilder når jeg kommer tilbake. 

Ønsker dere en kjempe fin uke!

Klem i fleng :)

 

 • 02.04.2016, 11:18

Bursdagsfeiring og pakking


Hei dere!

Jeg rakk dessverre ikke oppdatere her i går. Dagen gikk rett og slett i ett. I går var det feiring av min skjønneste bestevenninne, Kristiane som ble 19 år på torsdag. Alltid så koselig å feire dem man er så glad i, og å vise hvor mye man setter pris på dem. 


 

 


Denne lørdagen skal bli brukt på blant annet litt øvelseskjøring, men aller viktigst -  pakking til jeg skal til Berlin til uken. Åå, som jeg gleder meg. 

Ønsker dere en fin lørdag videre. Hva er deres planer for dagen?

Klem i fleng :) 

 • 23.03.2016, 15:15

Påskestemning i heimen


Hei dere!

God onsdag. FOR et vær vi har fått i dag! For håpe det holder seg slike leeenge. Men dere - har ikke mamma gjort det koselig til påske? Skikkelig herlig påskestemning i mine øyne.  Håper at påsken deres har vært fin så langt, og at dere nyter fridagene. 


 


  


Ønsker dere en strålende dag videre! Vi snakkes senere. 

Klem i fleng :)

 • 21.03.2016, 11:55

"Typisk meg" frokost


Hei dere!

God mandag! Jeg ble så glad da jeg så at solen trengte seg gjennom gardinen min til morgenen i dag. La det fine været holde seg LENGE. Til frokost i dag ble det en "typisk meg frokost". Jeg tror og mener at dette er min favorittfrokost. Ikke bare er disse havrepannekaker supergode, de er også superenkle å lage. Dere kan finne oppskrift HER. I dag laget jeg de litt annerledes enn jeg pleier, men det er jo bare gøy å utforske litt. 


 

 


 


  


Alle gjøremålene jeg har på To do listen min i dag er ting som må gjøres inne. Litt kjedelig ettersom det er så fint vær. Så jeg tenker at jeg bare kan utsette listen et par timer, slik at jeg kan få nytt litt sol i dag også. 

Ønsker dere en kjempe fin mandag og uke. 

Klem i fleng :) 

 • 19.03.2016, 18:07

Listography


Hei dere!

Jeg kjøpte den morsomte boken jeg noen gang har sett på Monki i går - og tenkte at jeg bare måtte vise dere den. 

Det er rett og slett en bok hvor du fyller ut diverse lister som angår ting og hendelser som skjer i løpet av livet. Tenkte at det var gøy å ha med seg i årene som kommer, samtidig som det er gøy å se tilbake på. Virkelig utrolig gøy for meg som elsker å skrive lister ... hehe..

 


Jada - jeg dedikerte et helt blogginnlegg til en bok. Men når boken er såpass morsom og unik så må da det være lov. Ønsker dere i hvert dall en fin lørdag videre. Håper solen har varmet like godt hos dere som den har hos meg i dag. 

Klem i fleng :)

 • 19.03.2016, 10:43

Tur på Bi og shopping på Karl Johan


Hei dere!

Jeg var i Oslo i hele går med Økonimiklassen, så jeg fikk ikke tid til å oppdatere dere. Vi hadde en utrolig spennende og gøy tur hvor vi blandt annet fikk besøke DnB Bjørkvika og Bi i Nydalen før det bar til litt shopping på Karl Johan. Før vi turet hjemover spiste vi alle pizza på Peppes - alltid en slager. 

Jeg fikk tatt noen bilder - så tenkte jeg skulle vise dere dem:
//utsiktsbildene dere ser er fra 16. etasje i DnB bygget//Er jo så kult å gå inne på Monki - for en butikk!!


Ønsker dere en fin lørdag og en fin påskeferie - til de som har det. Har dere noen spesielle planer?

Vi snakkes senere. 

Klem i fleng :)

 • 17.03.2016, 16:40

Top three perfumes


Hei dere!

Jeg er alltid avhengig av å bruke en god parfyme. Til tross for at jeg er veldig glad i Victoria's Secret Body mistene, synes jeg at de fort mister lukten. Så derfor liker jeg best å bruke eau de Toilette eller vanlig parfymer - ettersom at jeg synes lukten holder lenge. 

Uansett her er mine tre favoritter: 


 


 


Har dere noen favoritter i parfymeverden? Nå må jeg løpe - skal jobbe i kveld! Ønsker dere en fin torsdagskveld!!

Klem i fleng:)

 • 16.03.2016, 15:17

Er våren her?


Hei dere! 

Solen skinner for fullt i dag - nesten så mye at man kan legge seg ut å sole seg... neida.. kanskje litt drøyt enda. Men det gir meg i hvert fall et lite håp på at våren endelig er her - også lurer været og så plutselig på mandag har det kommet en halvmeter snø... DA hadde jeg blitt litt småsur skal jeg si dere. 

Det var så godt å slutte litt tideligere i dag - slik at jeg fikk nytt litt sol jeg også før den går ned. 

 


Ønsker dere en fin onsdag!

Klem i fleng :) 

 • 14.03.2016, 16:27

Dreaming about palms and white beaches


Hei dere!

Før jeg skal kaste i meg litt mat, og få kommet meg på jobb - tenkte jeg å vise dere hva jeg har drømt meg bort i de siste dagene. Skulle virkelig ha vært deilig å ligget på en solseng med en kald drink i hånden på feks Hawaii eller i Spania. Men før jeg i det hele tatt kan drømme meg bort til sydeligere strøk står det masse prøver, vurderinger, billappen og eksamen i hodet på meg. Skal ikke legge skjul på at det skal bli godt å komme seg litt vekk, da jeg snart skal en uke til Tyskland med klassen. 
 


Hvordan har mandagen vært? Håper i hvert fall at resten av dagen og uken blir fin!!

Klem i fleng :) 

 • 13.03.2016, 11:24

Sunday morning bliss


Hei dere!

Ville bare innom for å ønske dere en fin søndag her jeg sitter å nipper til dagens første kaffekopp, imens jeg omsider leter etter inspirasjon i mine favorittmagasiner - Det Nye og Rom 123. Solen skinner fint bak det tynne skylaget her i dag. Får håpe den slipper enda mer frem slik at den kan få smeltet vekk de siste snørestene. La våren komme!


 


  


Håper søndagen deres blir fin! Nå skal jeg få drukket opp kaffen min, få ordnet meg og få dratt ut å øvelseskjørt litt igjen. Vi snakkes.

Klem i fleng :)

 • 12.03.2016, 17:57

Moodboard


Hei dere!

Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv har dagen vært ganske så fin hittil - har vært en tur på senteret før jeg øvelseskjørte litt. Og nå skal det snart spises taco, også tenker jeg at det blir en ganske rolig kveld med litt serier eller film på skjermen og litt pistasjnøtter i skålen.. hehe. Trenger å samle litt energi ettersom det blir fult kjør på skolen framover - så da skal det som sagt slappes av i sengen i kveld med litt digg snacks og litt titting på mitt favorittprogram for tiden, Modern Family.. Haha.. Jeg ler meg i hjel av Phil og Gloria - mine desidert favorittkarakterer i serien. //bilder fra weheartit


Ønsker dere en fin lørdag videre.

Klem i fleng :)

 • 11.03.2016, 17:36

En dose latter, og en dose kos


Hei dere!

God fredag. I dag fikk jeg fri igjen til min store fornøyelse. Er utrolig fornøyd med hvordan dagen startet i dag. 9:30 spratt jeg ut av senga, dro på meg treningstøy, stappet i meg en banan og dro av gårde for å trene litt. Dagens trening ble litt intervaller etterfulgt av diverse styrkeøvelser. Fornøyd. Tenkte å kjøre nogen lunde likt program i morgen. 

Etter trening måtte jeg svinge meg rundt - hoppe i dusjen og få rydda litt her hjemme før Kristiane kom på besøk. På oss ble det deilig lunsj og den beste sjokolademelken vi vet om, og den er jo bare så nostalgisk. Minner meg sånn om barndommen.Dere vet den HER? Så inntill den nydelige lunsjen ble det litt serie - og filmtitting i fulgt av en dose latter... haha... Er slike små øyeblikk som er de viktigste her i livet. "It's the small things that matters", er det ikke det vi sier?


 
 


Hvordan har dagen deres vært så langt? Ønsker dere i hvert fall en fin fredagskveld.

Klem i fleng :)

 • 10.03.2016, 11:26

Oppskrift på lykke


 


Ønsker dere en fin torsdag!

Klem i fleng :)

 • 09.03.2016, 14:32

What's in my bag?


Hei dere!

God onsdag!

I forbindelse med Loreal Paris sin Instagramkonkurranse - tenkte jeg å vise dere hva jeg har i vesken om dagen. Vesken dere ser under er vesken jeg stort sett går for når jeg skal på shopping, i bursdag etc. Den er ikke så veldig stor, men perfekt for mitt bruk.  Sjekk ut konkurransen til Loreal HER, hvor du kan vinne en YSL veske fylt med masse godbiter. 
- På bildene over her kan dere se hva jeg stort sett ALLTID har med meg i vesken min. Mobiltelefonen, nøkler, kort, øreopropper, tyggis, lipgloss/ leppestift, håndkrem. Mine små hjelpere i hverdagen. 
 


Fortell meg gjerne hva dere pleier å ha i vesken deres! Ønsker dere en fin lille-lørdag videre!!

Klem i fleng :)

 • 08.03.2016, 20:41

I could stay here forever...


Hei dere!

Ville bare innom igjen for ønske dere en fin kveld. Håper dagen deres har vært fin. 

 


Klem i fleng :)

 • 07.03.2016, 18:50

My view


Hei dere!

Jeg har akkurat slengt fra meg bagen ved siden av sengen min, etter å ha vært på kjøretime og kaster meg rask ned på senga med beina rett ut. Trekker fram pc'en og begynner og taste og gjøre research. Hva slags inspirernde bilder skal jeg ta til bloggen i dag? Og hva slags motiverende ord kan jeg komme fram til ut i fra en slik dag som denne? Ikke gikk det så superbra på kjøretimen, og ikke har skoledagen vært noe særlig spesiell. Og resten av ettermiddagen skal egentlig gå til øving på en framføring og Bloggerne på tv 21:30. 

Men så gikk det opp for meg. Hvorfor bare ikke vise hvordan denne ettermiddagen faktisk har startet og utarte seg? Hvorfor ikke bare dra fram de litt kjedelige rekvisitene og den gode, gamle, kjente kaffekoppen? Det kan jo være både inspirende og motiverende på sin måte... haha. For vi skal ikke stikke under en stol at skole er viktig, for det er det. Og de resultatene du får nå er med på å påvirke store deler av framtiden din. Det er noe å tenke på når du er godt nede i den tredjekaffekoppen med poser under øyene, og hav av ark og bøker om deg og du egentlig bare vil gi opp. For det VIL være vært det når du er ferdig. Det er jeg så sikker på. Du må bare ha motet oppe. La oss motivere hverandre mot den siste perioden i dette semesteret. 

 


Ønsker dere en fin mandag videre!!

Klem i fleng :)

 • 04.03.2016, 12:11

Gingerwater and pasta for breakfast


Hei dere!

I dag er jeg så heldig å ha fri fra skolen, noe jeg er veldig takknemlig for akkurat i dag. Formen har ikke vært helt på topp i det siste, og jeg har manglet litt energi. Så det var godt å få en slik dag nå. 

Hele morgenen har jeg sittet å fundert over hva jeg ha til frokost, samt prøvd å finne på ting som kan gi meg litt energi. Ganske så patetisk i grunn. Så da jeg romsterte rundt i kjøleskapet fant jeg en ingefær, og tenkte at jeg kunne prøve noe nytt med den. Det har blitt forska på at ingefær hjelper veldig godt mot diverse sykdom, eks. forskjøelse. Så i dag ble det et glass med masse ingefær i vannet mitt. Håper det hjelper på den forskjølesen som henger så igjen. Ønsker dere en fin fredag!

Klem i fleng :) 
 

 • 03.03.2016, 16:48

Eclate minute


~ My favorite lipproduct ~ 

 • 01.03.2016, 17:17

5 mål for Mars


Hei dere!

Oj, hvor ble det av Februar? Føler at den måneden bare fløy forbi, og at det ikke er lenge siden jeg skrev innlegget om målene jeg hadde for Februar. Det er sykt hvor fort tiden går. Likt som de andre månedene har jeg noen mål for Mars som jeg ønsker å dele med dere. Del gjerne deres meg meg også. I Mars måned kommer flere av målene mine til ha noe med billappen å gjøre, ettersom det er det som står i hodet på meg for tiden. Billappen SKAL være i boks i løpet av et par måneder. 
 

 

1. Øvelseskjøre masse. I Mars skal få øvelseskjørt masse med bilen. Øvelese gjør mester. 

2. Spare penger til Tysklandtur. I begynnelsen av April skal jeg til Tyskland med Tyskklassen, og da blir det jo litt tid shopping og deilig mat. Så i denne måneden er det viktig for meg å få spart en del. 

3. Ta teoriprøven på bil. I løpet av denne måneden skal bilteorien være i boks. 

4. Bygge muskler. I Mars måned har jeg lyst til å fokusere på å bygge muskler under trening også, ikke bare fokus på kondisjon og utholdenhet. 

5. Lage mer protein rik mat. Masse proteiner er bra for både kropp og sinn, og gjør at metthetsfølelsen holder lengre - noe jeg har lyst til å være mer fokusert på denne måneden. Mer proteiner inn i maten. 


Har dere noen mål for Mars?

Ønsker dere en fin tirsdag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 29.02.2016, 17:58

Things to do before I die


Hei dere!

Noen som var ferdig med ferien nå, og som var tilbake på jobben eller skolebenken i dag? Det var i hvert fall tilfelle for meg, og for å være ærlig var det i grunn greit å komme tilbake til hverdagen igjen. Er jo kun 3 uker til påskeferien, så det skal jeg nok holde ut.


 

Er en stund siden jeg fanget opp ideen om å skrive et innlegg om ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør. De fleste "målene" som dere ser under er for det meste ambisjoner som jeg ønsker å oppnå i livet, som f.eks å få barn.   


Har dere noen liknende mål?

Ønsker dere en fin mandag videre.

Klem i fleng :)

 • 27.02.2016, 12:35

My new hair


Hei dere!

Da har jeg prøvd å ta noen represtable bilder av det nye håret mitt. Det var mye vanskelige enn jeg trodde, og jeg føler ikke kamaeret tar helt opp hvordan det egentlig ser ut men, pytt pytt. Her har dere i hvert fall noen bilder av håret mitt. Og jeg er veldig fornøyd med litt forandring. Frisøren bleket den nedereste delen av håret, samt noen striper og skylte det i blåshampoo etterpå for å få en kaldere tone på det. 


 


Ønsker dere en fin lørdag!

Klem i fleng :) 

 

 • 26.02.2016, 20:04

Sneak peek on my new hair


Hei dere!

Har så og si akkurat kommet hjem etter å ha vært hos frisøren i nærmere 4 timer, og i dag kom jeg hjem fornøyd. I'm happy. Ettersom lyset er så dårlig nå som det har blitt mørkt, får dere bare se en sneak peek nå på hvordan det ble, før dere ser hele håret i morgen. 


Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 26.02.2016, 11:59

Smoothie, havrepannekaker og mislykka hår


Hei dere!

Det var egentlig meningen at jeg skulle vise dere reslutatet av håret mitt til dere i går kveld, noe som ikke ble noe av. Resultatet ble rett og slett skikkelig mislykka, og ikke slik jeg ville ha det i det hele tatt. Så tideligere i dag ringte jeg frisøren, og skal tilbake dit om noen timer for å få rettet opp i det. Kjedelig å bruke masse penger på et hår du ikke er fornøyd med. Og heldigvis var hun enig i at det ikke ble fint. Så forhåpentligvis får de ordnet det til slik jeg opprinnelig ville ha det, så skal jeg vise dere resultatet seinere. 

Er mye frokostinnlegg fra min side for tiden, men det håper jeg ikke gjør noe. Forhåpenligvis får dere litt inspirasjon til hva dere kan lage til frokost. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde god til å lage slike frokoster hver dag, men det har jeg uheldigvis ikke. Derfor må de dagene med litt ektra tid om morgenen virkelig nytes til det ytterste. 

Til frokost i dag mikset jeg sammen et glass jordbærsmoothie og noen deilige og sunne havrepannekaker til meg og søsteren min. Nam, så nydelig. 


 

 


Ønsker dere en fin fredag! Nå skal jeg gjøre meg klar for å ta bussen til frisøren. Får håpe at jeg kommer tilbake med et finere hår. Vi snakkes!

Klem i fleng :) 

 • 24.02.2016, 11:10

Skitur og grilling i finværet


Hei dere! God morgen. 

I går kveld kom jeg hjem etter å ha vært noen dager oppe i fjellene på hytta en tur. Vi var så heldig å få strålende sol hver dag, og det ble nydt til det ytterste. Var så gøy å få prøvd ut skiene mine igjen, i hvert i de fine skiløypene rundt hytta vår. Etter skiturene satt vi oss godt til rette rundt bålpanna med alt mulig digg som kunne grilles, og selvfølgelig kakao med krem og marshmallows. 


Her har dere et lite bildedryss fra de siste dagene, de fleste er tatt med kameraet mitt og noen er tatt med mobilen. Det var så fint lys de dagene at jeg ikke trengte å redigere noen bilder.  


Hva har dere gjort hittil i ferien? Er det noen som har fått stått på ski i fjellene?

Nå skal jeg få funnet fram litt treningstøy, og så skal jeg få kommet meg å få trena. Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 20.02.2016, 13:21

Carris Bradshaw's apartment


Hei dere!

Er det bare jeg som elsker leiligheten til Carrie Bradshaw da hun bor seg for seg selv? I mange år har definert den som drømmeleiligheten i hvert fall før jeg får meg barn. Jeg har alltid elsket hvor koselig den har vært innredet, og selvfølglig den sykt skjønne walk in garderoben hennes. For et drømmehjem sier jeg bare, bare se....
 


Ønsker dere en fin lørdag videre!

Klem i fleng :) 

 • 17.02.2016, 21:54

Top 5 songs atm


Hei dere!

En litt sen oppdatering fra meg i dag, ettersom dagen har gått i ett og jeg ikke har hatt tid til å oppdatere før nå. Her er mine favorittsanger for tiden. Hvem er dine? 

 • 15.02.2016, 16:23

Hair change


Hei dere!

I en stund nå har jeg ønsket å gjøre noe med håret mitt. I de 18 årene jeg har levd har jeg aldri gjort noe annet enn å klippe det. Aldri farget det, aldri stripet det. Men nå føler jeg at det er på tide at jeg gjør et eller annet. 

Jeg har lenge tenkt å kanskje klippe det skulderkort eller noe, men har heller falt på at jeg har lyst til å farge det litt i tuppene. Dere vet slik som Zoe Sugg har gjort? Jeg synes det er så fint. Og det hadde vært så gøy med en liten forandring. 

Så da er det bare å få bestilt en frisørtime. Det skal bli så gøy. 


Hva synes dere? 


 

 

Nå må jeg svinge meg rundt og komme meg på jobb! Vi snakkes. 

Ønsker dere en fin ettermiddag!

Klem i fleng :) 

 • 14.02.2016, 14:12

Coffee o'clock
Hei dere!

Hvordan var gårsdagen? Jeg personlig var godt plassert i sengen med tapas på fanget og Mesternes Mester og Dum og Dummere 2 på tv'en. Akkurat en slik kveld jeg trengte. Deilig å få samlet opp litt energi. Nå sitter jeg å nipper til en nydelig kopp kaffe, før jeg skal av gårde på middag hos besteforeldrene mine. 

I dag er det jo både morsdag og valentinsdagen, har dere fått gitt deres kjære mor eller kjæreste noe fint i dag?
Ønsker dere en fin søndag!

Klem i fleng :) 

 • 13.02.2016, 15:56

Bianco by Caroline Berg Eriksen


 Hei dere! 

I forrige uke ble det kjent at Caroline Berg Eriksen aka fotballfrue har designet sko for Bianco, og jeg ble helt i ekstase. Da det ble kjent at hun hadde designet vesker for Adax i fjor var jeg likedan. Og når jeg så hvordan de så ut var jeg fast bestemt på at jeg måtte kjøpe meg en av veskene. Samme følelsen har jeg nå. Jeg elsker virkelig skoene hun har designet, og mine to favoritter kan dere på på bilde nr. 2 og 3. Disse må jeg bare ha. Jeg synes selvfølgelig de andre modellene var utrolig fine, men man må begrense seg. Det ble også nylig kjent at veskekolleksjonen til Caroline kommer ut i en ny farge + i en modell til, så er mye gøy på agendaen for henne for tiden. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne kjøpe alle modellene, både veskene og skoene, men det liker nok ikke lommeboka så godt... uheldigvis. Så nå får jeg spare til skoene jeg refererte til over. Tror de kommer til å bli supre til tiden framover. Spesielt de lave sandalene. Ser for meg at de blir med meg på flere festivaler. 

(Jeg har lånt noen nydelige bilder fra bloggen til Caroline som dere kan de under om dere ikke har fått med dere dem.) 

HER kan dere se en video av Caroline som presenterer skoene. 

Hva synes dere om skoene? Hvilke er dine favoritter?


 

Ble en utrolig koselig feiring av Elise i går, til tross for at jeg dro litt tidligere enn planlagt. Jeg har vært så ganske slapp og sliten hele uken, og i går kastet plutselig forkjølelsen seg over meg. Så i kveld skal jeg bare ligge godt under dyna med en god, varm kopp te og en fin film på tv'en. 

Ønsker dere en fin ettermiddag. 

Klem i fleng :) 

 • 08.02.2016, 16:47

Fastelavnssøndag
 • 06.02.2016, 14:21

Golden details


Hei dere!

God lørdag. 

Accessories kan gjøre så utrolig mye med et antrekk, og mine favoritter for tiden har vært disse gullsmykkene. Ikke ekte gull da selvfølgelig, men belakt i en fin gullfarge. De som kjenner meg vet at gull har vært min favorittfarge i mange år. Det er liksom en så vakker og stilren farge. Passer jo så og si til alt, og gir et aldri så kjedelig antrekk et lite piff. 


 
 

Ønsker dere en fin lørdag. 

Klem i fleng :) 

 • 05.02.2016, 17:51

Wanties


 

Hei dere!

Endelig er det helg, en helg jeg har virkelig lengtet etter. Denne uken har vært et kaos av prøver, innlevering og diverse.. så skal bli godt med et par dager med pause. I mens jeg nyter at det er helg sitter jeg og drømmer meg bort i klesplagg jeg ønsker meg, samtidig som jeg har Selena Gomez.. Har blitt skikkelig dilla på henne igjen.


 

 

WANTIES IN February

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

 


 

Hva er deres planer for ettermiddagen? Håper i hvert fall den blir fin. 

Klem i fleng :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 01.02.2016, 17:08

5 mål for Februar


Hei dere!

Jøss, så var vi plutselig i måned 2 i året 2016, og når den nye måneden har ankommet betyr det nye mål for den perioden. Denne månedene har jeg heller ikke satt meg så veldig mange mål, men de jeg har satt skal jeg gå 100 % inn for å følge. 1. Booke første kjøretime. Jeg må virkelig komme igang med første kjøretime, og jeg tror faktisk at jeg skal få sjekket av dette målet allerede i dag. 

2. Få ryddet skikkelig på rommet mitt. Rommet mitt er et rent kaos for tiden, (bortsett fra den ene delen hvor jeg har sminkebordet mitt) så jeg må virkelig ta tak denne måneden - å få ryddet ut ting jeg ikke bruker/liker/ trenger mer. Det skal bli SÅ deilig. 

3. Spare penger. For et klisje mål tenker du sikkert, men det er virkelig noe jeg må gjøre denne måneden. I April reiser jeg til Berlin med Tyskklassen, og det er jo ikke kostnadsfritt i det hele tatt, i hvert fall ikke om man har tenkt til å få shoppet en del som jeg har planlagt. 

4. Sette av mer tid til lystbetonte ting i ukedagene. Ukedagene mine går stort sett til det samme: stå opp, dra på skole, dra hjem, spise middag, gjøre lekser, sosiale medier, (kanskje gå en tur), spise kveldsmat, legge meg. Og å gjøre det samme så og si hver dag blir fort trøttende, kjedelig og deprimerende i lengden i hvert på en slik årstid som dette. Så i Februar skal jeg bli flinkere til å sette av tid i ukedagene slik at jeg finne på mer lystbetonte ting slik som å finne på ting med venner etc. 

5. Vaske sminkekostene mine. Jeg ler, for et skikkelig teit mål, men utrolig viktig. Jeg kan ikke huske sist jeg vasket dem, og det er i grunn utrolig ekkelt. Skjerpings!!!

 


 

Ønsker dere en fin mandag videre. Hvordan har deres dag vært? Til å være mandag har dagen min faktisk ikke vært så ille... hehe. 

Klem i fleng :) 

 • 31.01.2016, 15:24

The weekend through my phone


Hei dere!

Nå har jeg så og si akkurat kommet hjem etter å ha overnattet hos Kristiane med Emilie. For en koselig kveld vi hadde med Magic Mike XXL på skjermen og frukt og smeltet sjokolade i skålene. Til middag spiste vi Sushi på et sted med skikkelig dårlig service. Såpass dårlig at jeg faktisk sa i fra... Men sushien var god da...

 

The weekend through my phone 

  


 

Hva har dere gjort i helgen?

Ønsker dere en fin søndag videre, her skal jeg få blitt ajour - har så mye som skal gjøres i i løpet av dagen. Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 

 • 30.01.2016, 14:31

My new makeuptable


 

Hei dere!

I går pappa så snill at han tok med seg et "sminkebord" hjem fra IKEA - da han kun var der på en liten snartur for å raske med seg noe. Så min formiddag har stort sett gått til å sette sammen dette bordet. Nå har jeg satt det plass hvor det skal være, og jeg er SÅ fornøyd. Jeg gleder meg virkelig mye til å gjøre sminken min her framover. 


 


 

 //Pulten/bordet, speilet og sminkekostholderne er fra IKEA. 


Hva synes dere?

Nå skal jeg gjøre meg klar for dagen.. hehe. Ønsker dere en fin dag. 

Klem i fleng :) 

 • 25.01.2016, 15:10

My little working corner


Hei dere!

Før jeg stikker på jobben klokka 17, tenkte jeg å få unnagjort diverse skolearbeid, slik at alt ikke kommer i slutten av uken. Jeg har satt meg godt til rette nede i stua med en god kopp kaffe og litt melon - mer motivasjon trenger man rett og slett ikke. 
 

Ønsker dere en fin mandag videre!

Klem i fleng :) 

 • 16.01.2016, 21:11

Vi har sjekket inn


Hei dere!

Da har jeg omsider satt meg godt plassert i hotellsengen på Farris Bad, og snart klar for å hoppe i dusjen. Men mens Kristiane dusjer, tenkte jeg å stikke en tur innom og oppdatere dere. Vi har akkurat kommet opp fra Spaet - hvor vi var en times tid, etter at vi nøt en deilig tre retters middag nede i restauranten. Jeg skal vise dere flere bilder i morgen, men før det en liten sneak peak av rommet vårt. 
 

Ønsker dere en fin kveld!!

Klem i fleng :) 

 • 15.01.2016, 14:54

My favorite drink


- My favorite drink - Lemon water

  

I dag har jeg har jeg hatt fri fra skolen - og det har rett og slett vært helt topp. Planene for ettermiddagen er egentlig bare å få pakket litt for den lille weekendtrippen jeg og Kristiane skal på fra lørdag til søndag. Ååå, som jeg gleder meg - som en liten unge. Men før det skal jeg kose meg med den beste drinken jeg vet. 

 
 

Ønsker dere en fin dag videre! Nyt helgen. 

Klem i fleng :) 

 • 14.01.2016, 16:26

Working essentials


Hei dere! God torsdag. 

Før jeg tar helgen skal jeg jobbe med litt innleveringer, lekser og framføring. Og mitt tips til å gjøre dette litt mer gøy og motiverende er:

 

1: Ha fine ting rundt seg. Ha fine penner, blyanter, notaterbøker etc.. dette gjør i hvert fall meg mer motivert. 

2: Lage deg noe godt å drikke. 

3: Hør på passende musikk. 

  

Ønsker dere en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 13.01.2016, 14:00

Winter wonderland


Hei dere!

I helgen var jeg som sagt en tur på hytta, hvor vi virkelig befant oss i vinterland. Jeg fikk noen bilder, selv om målet med turen var å slappe av og legge bort det meste... samle energi rett og slett. 

 

 

~ I FOUND MYSELF IN WINTER WONDERLAND ~ 
 ~ Baby it's cold outside, let's drink som hot coco inside ~

 

 

  


 

 

Ønsker alle en fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 07.01.2016, 10:56

Du vet julen er over når...


... man spiser jordbær. 

 

Hei dere!Jeg starter klokka 12 i dag, så da tenkte jeg bare at jeg skulle en tur innom å ønske dere en god dag før jeg drar på skolen. Da jeg så de hadde jordbær i butikken til kun 10 kroner måtte jeg bare slå til. At jeg kjøpte jordbær gjorde at det virkelig gikk opp for meg at julen er over, noe jeg synes er veldig vemodig, men slik er det da. Ønsker dere en fin dag! 

Klem i fleng :) 

 • 05.01.2016, 17:54

Årskavalkade Del 2 - Mai - August


Hei dere!

Da er det tid for del 2 av Årskavalkaden.. 

MAI

2 mai var det duket for konfirmasjon for fetteren min, alltid koselig. I mai ble det også en del Sushi-spising, turer til sommerbyen Stavern, burdagsfeiringer og konfirmasjonen til broren min. Og i mai er det jo også den store grunnlovsdagen, og det måtte jo feires.  Mot Mai-Juni tider satt jeg også en del barnevakt for verdens skjønneste fadderbarn. I slutten av Mai laget jeg også rosa cupcakes for en konfirmasjon. 

JUNI

I Juni begynte vi alle å kjenne på sommerfølelsen, og de ble mange koselige grillinger, enda mer sushi og siste innspurt på skolefronten før ferien. 30. Juni ble fadderbarnet mitt 1 år - og dette måtte jo selvfølgelig feires. JULI 

2. Juli skjedde det mye - jeg fikk mopedlappen, jeg fikk en ny fetter og jeg, Kristiane og Emilie dro og så på Magic Mike XXL. 4 Juli tok vi turen til Gøteborg for en herlig helgetur med fantastisk vær og fantastisk fint hotell. Vi følte det nesten var varmere enn i syden den dagen.  I Juni gikk jeg og noen venninner også ut å spiste en del blant annet på Larviks beste sommerrestaurant, Pakkhuset. I Juli ble det også en del jobbing på meg.  

 

I Juli ble det også en kjapp tur til Danmark før jeg måtte hjem å jobbe. Det ble også en del koselige kvelder med venner. Blant dem: rekekvelder og kubbespill. I slutten av Juli fikk jeg også min herlige pakke fra Styleconnection.no med masse herlig innhold.  

AUGUST

I August ble det også en del jobbing på meg. Og 12. August hadde mamma bursdag, og da slo jeg til med litt fresh innpakking på gavene. 17. August var det tilbake på skolebenken igjen, og begynte i vg2. I August var det en del varme dager, så da ble det litt flere moppeturer til Stavern for å spise litt vår-ruller, is og sushi. 
 

Håper dere likte innlegget. Fortell meg gjerne om noen opplevelser og hendelser i 2015. Nå skal jeg få gjort ferdig en innlevering. Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :) 

 • 04.01.2016, 17:15

5 mål for Januar


Hei dere!

Hvordan var det å komme tilbake til hverdagen igjen? Jeg var faktisk veldig overrasket over at jeg kom meg opp da klokken ringte i dag morres, men det resulterte i et trøtt tryne på skolen.. haha. 


 

Slik som jeg har gjort i noen måneder nå skal jeg dele med dere noen ting jeg vil gjøre i Januar.  Januar for meg skal bli en fresh start med blanke ark og et åpent sinn. Jeg ønsker at 2016 skal bli et år fylt med masse positive hendelser og opplevelser. Så er det bare å starte med en gang i første måned.  

1. Dra på Spa. I midten av Januar drar jeg og Kristiane på spahotell, og jeg gleder meg så til å nyte og slappe helt av. 

2. Kjøpe meg ny telefon. Den telefonen jeg til dags dato har er 3 år gammel. Kanskje ikke så gammel vil folk si, men den begynner å bli litt treig, og det er en del år siden Iphone 5 kom ut. Så jeg håper på et veldig bra Januartilbud på en Iphone 6s. 

3. Lese en bok. Jeg er egentlig en person som er veldig glad i å lese, men i det siste har jeg ikke funnet tid eller tålmodighet til å sitte ned og lese. Men det skal jeg prøve å få gjort noe med i Januar. 

4. Gå minst en halv time tur hver dag. Jeg sliter en del med hodepine, og jeg har funnet min alternative kur - nemlig turer i frisk luft. Selv om det er vanskelig å komme seg over dørstokken, vet jeg i hvert fall at det vil hjelpe med en tur ut for hodepinen, og det gjør meg mer motivert. 

5. Huske å smøre meg inn med fuktighetskrem. Spesielt om vinteren blir huden veldig tørr og sår pga. den tørre luften, og derfor er det ektra viktig å smøre seg inn med fuktighetskrem helst hver dag, noe jeg skal prøve på. 

 


 

 

Ønsker dere en fin ettermiddag! Håper dagen har vært fint til tross for at det er Mandag. 

Klem i fleng :) 

 

 

 

 • 01.01.2016, 12:00

New years TAG


Hei dere!

Godt nytt år til dere alle. Håper alle hadde en fin feiring i går. 

Tagger er alltid morsomme å gjøre, og derfor tenkte jeg å gjøre "The New years TAG". Jeg satt og tenkte her om dagen at om de ikke var en TAG som het det, så skulle jeg i hvert fall lage en, men det var det da selvfølgelig. 

Taggen går ut på at jeg svarer på 12 spørsmål om året som har gått. Så håper jeg at dere liker det. Jeg tagger Sara Karlengen (tattavkvinnene) og Anette (byanette) til å gjøre denne taggen. 


 

1. Hva var det beste som skjedde i 2015?

- Dette var litt vanskelig.. Jeg vil si at det var da jeg fikk mopedlappen..ja vi sier det.. haha.

2. Hva var det mest utfordrende i 2015?

- Det har vært et ganske utforderende halv år i noen fag på skolen, så jeg håper det går seg til...

3. Hva var en uforventet glede i 2015?

- Det må vel bli da jeg fikk mopedlappen. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ta mopedlappen i fjor, 1,5 år etter jeg ble 16, men det gjorde jeg da altså.. egentlig litt spontant.  Også var det jo også uforventet at jeg og Karoline dro for å møte Caroline Berg Eriksen på veskelanseringen hennes. Det er også noe jeg ikke ville vært foruten. 

4. Hva var en uforventet hindring i 2015?

- Hmm, det må vel bli at jeg ikke fikk vært med på noen ferier i sommer pga. at jeg måtte jobbe. Det var ikke forventet i det hele tatt... hehe. 

5. Velg et ord til å beskrive 2015.

- Utfordrende.6. Hvilke bøker var det beste du leste i 2015?

- Fikk faktisk ikke lest så mange bøker i 2015, selv jeg liker godt å lese. Leste i hvert fall Carrie Diaries på skolen og New York Bekjennelser - og de likte jeg veldig godt. 

7. Hva var ditt beste innkjøp i 2015?

- Det må definitivt bli vesken min fra Adax by Caroline Berg Eriksen. 

8. Hva skulle du ønske du fikk opplevd i 2015?

- Jeg skulle virkelig ønske jeg fikk opplevd Gavin Degraw konserten i November. Men det var uheldigvis 18 års aldersgrense. (Fack det halve året) 

9. Hva var en viktig ting du lærte i 2015?

- Det må vel bli at det er viktig å gjøre positive ting i hverdagen.. slik at ikke dagene blir ensformig og bare fulle av skolearbeid. Prioritere det som er det rette for en selv altså. 

10. Nevn 3 favorittlåter for 2015?

- 7 years, Peanut Butter Jelly, Lush life. 

11. Hva er dine mest brukte klesplagg i 2015?

- Det må bli svarte bukser og cardiganer... haha. 12. Hva gleder du deg til i 2016?

- Det har jeg skrevet om i et innlegg du kan lese HER. ( I tillegg til et par andre ting jeg ikke kan fortelle om enda..) 


 

Ønsker dere en fin dag videre! Nyt den første dagen i 2016!

Klem i fleng :) 

 • 30.12.2015, 14:04

Årskavalkade Del 1 - Januar - April


Hei dere!

Det er kun et par dager til vi er inne i 2016, og i den anledning må man jo se tilbake på året som har gått. 2015 har for meg vært et år med både nedturer og oppturer, rett og slett et skikkelig berg - og dalbane år. Året kunne vært bedre, og det kunne vært verre. Men alt i alt, så har det vært et greit år - og håper 2016 blir mye bedre. 

 

Januar 

I Januar ble det en del trening på meg og Kristiane! Vi måtte jo få av oss julefettet. Så ble det også et par restaurant besøk, og noen hytteturer. En Oslotur ble det også, hvor jeg fikk kjøpt meg den fineste leppestiften fra Mac.Februar

I Februar ble det enda mer trening, og jeg begynte fort å se resultater. 15 Februar var det også Fifty Shades of Grey på kino - en film jeg hadde gledet meg skikkelig til. (Funfact: Jeg har lest bøkene 6 ganger, elsker kjærlighetshistorien). Jeg laget også masse digg å spise og drikke, og det måtte jo selvfølgelig dokumenteres. Her på bilde under hadde jeg laget sunne vafler. Det var også Ski VM i Falun, og det var noe så og si hele klassen fulgte med på.. *Kremt kremt* i skoletida. Mars

Det beste i Mars, og noe av det beste i løpet av året var da jeg og Kristiane var på Farris Bad. Gleder meg så til vi skal tilbake dit om to uker!! I Mars feiret en av de beste venninne mine, Elise bursdagen sin!! Bursdager er det beste. Det ble også en del shoppingturer... hehe. I Mars ble Kristiane endelig 18 år!! Og det ble feira med en skikkelig fest i April. 

April

I April hadde jeg jentekveld i Påska, før Kristiane feiret 18 årsdagen sin et par dager etter. Spiste også litt Sushi - det beste jeg vet. 28. April ble jeg 17 år, og det måtte feires med snuppene mine. Det ble også litt øvelseskjøring i april, før det stoppa opp litt.. hehe. Vi var også på tur med klassen og grilla i det litt kjølige været!
 

 

Håper dere likte innlegget. Del 2 kommer ut om et par dager! Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :) 

 

 

 

 

 • 26.12.2015, 13:39

I drømmeland


Hei dere!

Hatt en fin dag så langt? Vinneren av giveawyaen har blitt trukket, og det kan du sjekke HER eller på facebooksiden min HER!

I natt har jeg altså sovet så godt. Jeg var så heldig å få meg ny dyne og sengtrekk av besteforeldrene mine til jul. Så i natt har jeg virkelig vært i drømmeland. Skikkelig vanskelig å komme seg ut av senga altså...


 

Hva er deres planer for dagen? Vi skal til besteforeldrene mine på familiemiddag om en drøy time. Ønsker dere en fin dag videre.

Klem i fleng :) 

 • 20.12.2015, 12:21

Cozy sunday morning


Hei dere!

I dag har jeg egentlig tatt en veldig rolig start på dagen, ettersom at jeg har sovet svært lite i natt. Den helsikes forkjølelsen altså. Rommet mitt som i går var strøkent og nyvasket er i dag fylt av snytepapir, halspastiller og varm drikke. Hvorfor skal jeg bli syk hver jul? Jeg får bare ta dagene som kommer nå, og bare slappe av og holde meg varm, slik at jeg er frisk til julaften. 


 

 

Nå skal jeg krype under dyna igjen med litt te og litt Friends på tv'en. Ønsker dere en fin søndag videre.

Klem i fleng :) 

 

(Ps: Ikke glem å bli med på giveawyaen HER

 • 18.12.2015, 21:16

Endelig juleferie


Hei dere!

Endelig har den etterlengtede juleferien ankommet, og jeg kunne ikke vært mer glad. Etter en liten tur på skolen, har jeg vært på juleverksted hos Mimmi til ca. nå.. hehe. Dette er en utrolig koselig årlig tradisjon, som jeg hver jul alltid ser fram til. 

Tenkte bare å stikke innom her for å oppdatere dere litt.. Før jeg resten av kvelden tenkte å bruke på å få litt mer julestemning ved å se på litt julefilmer. Har dere noen tips?
 

Ønsker dere en fin kveld videre! 

Klem i fleng :) 

 • 16.12.2015, 17:32

5 ting jeg gleder meg til i 2016


Hei dere! God onsdag!

Året 2015 er snart omme, og 2016 er like rundt hjørnet. 2016 er jeg sikker på at kommer til å bli et sykt bra år, og under kan du lese om 5 ting jeg gleder meg til i 2016. 


 

 

1. Bli 18 år. Er det et år jeg virkelig har sett fram til i alle år så er det 2016 - for da blir jeg endelig de hellige 18.. haha. Gleder meg så sinsykt til å bli myndig, og kunne bestemme alt over meg selv. Dessuten planlegger jeg en skikkelig feiring med et skikkelig kult tema. Stay tuned. 

2. Feire 18 års dagen min. Punkt nummer 2 går egentlig ganske i nummer 1, men jeg synes likevel at den fortjener et eget punkt. Ååå, som jeg gleder meg.

3. Ta billappen. Et av de største tingene du gjør i livet er å ta billappen føler jeg. Og selv om det å kjøre bil er veldig vanskelig i mine øyne - har jeg et mål om å ta den før sommeren 2016. 4. Spatur med Kristiane. Her om dagen bestilte jeg og Kristiane spaopphold på Spa - hotellet her i byen, det sies at det er en av Norges beste. Jeg har vært der før, men kun på spaavdelingen og i restauranten, så skal bli spennende å overnatte også.. Hehe. Skikkelig jentetur!! Ååå, som jeg gleder meg!!

5. Sommerferie. Jeg har planer om at Sommeren 2016 skal bli en av de beste med masse reising og masse hyggelige kvelder. Vet det blir en tur til Danmark med familien, men håper på å få til en ekstra tur, kanskje til London eller sydligere strøk. 
 

Hva gleder dere - dere til i 2016? Ønsker dere en fin onsdag videre!

Klem i fleng:) 

 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 08.12.2015, 22:02

Happiness is...


.... 

 • 06.12.2015, 14:11

Me time


Hei dere! God søndag. 

I dag føler jeg egentlig at jeg har vært veldig effektiv til tross for at jeg stod opp klokka 11:30. Det var så utrolig deilig. Trodde jeg skulle jobbe i dag, men hadde vist tatt feil av dagene, så var godt å få sove noen timer ekstra. Så - så langt i dag har jeg fått gjort litt skolearbeid, tatt meg et bad og vasket badet. 

I kalenderen i dag fikk jeg ansiktsmaske, og i stund nå har jeg hatt lyst til å ta meg et avslappende bad, det gjør jeg alt for sjeldent. Så i dag bestemte jeg meg for å ta det etterlengtede badet, og fikk samtidig endelig testet ut Zoella Beauty Fizz bar. For en fantastisk lukt den har! Så nå har jeg fått samlet opp litt energi der jeg satt med ansiktmaske og en kopp te omringet av skum og bobler.  

Nå skal jeg i gang å lage litt Lasagne før Kristiane kommer en tur. 

Ønsker dere en fin søndag videre.

Klem i fleng :) 

 • 23.11.2015, 16:44

I dag satt det seg en med lilla hår ved siden av meg..


(dette innlegget er skrevet for noen uker siden)

... på bussen

Var hun farlig? Var hun rar? Var hun annerledes?

Hun hadde en annen hårfarge enn meg -  det la jeg merke til. Etter det virket hun egentlig ganske normal etter første øyekast.

Eller det er feil å si at hun virket normal, for hun ER normal. Det er faktisk noe jeg vet. Men så spør du: Hvordan VET du at hun er normal?  Du kan ikke vite det når du ikke kjenner til denne personen.

Men det er sant. Jeg vet. Jeg kjenner faktisk til denne personen. Til mitt forsvar var vi en gang gode venninner. Hvorfor er dere ikke lenger venner? Spør du. Jeg kunne sagt pga. det lilla håret. Eller det var nok det du trodde jeg skulle svare.

Men enkelt og greit gled vi fra hverandre. Vi fikk forskjellige interesser og vi vokste begge som personer. Fant våre verdier, og hvem vi ville være.

Jeg beundrer henne. Hun er seg selv 100 %, og er ikke redd for at andre skal mene at slik hun egentlig er, er unormalt og rart. Hun farger håret lilla. Jeg har ikke en gang farget håret før. Er det fordi jeg ikke tørr? Nei. Fordi jeg ikke vil. Hårfargen min er meg. Det er slik jeg er. Og hårfargen hennes er slik hun er. Det er godt det er noen som tørr å være seg selv. Det hadde ikke vært lett å skille mellom folk om vi alle gikk rundt i det samme fordi vi var redd for å vise hvem vi egentlig er, og hvordan vi egentlig ønsker å være.


Men dere ? Hva er egentlig å være normal? Har vi noen fasit? Akkurat som å være perfekt. Er det noe fasit på hva som er perfekt?

Folk vil mene at hun er et sosialt avvik fordi hun bryter de såkalte normene vi har i et samfunnet. «Du skal jo ikke farge håret ditt i en av regnbuens farger», «Du skal ha den fargen du er født med.» Men hva om den fargen hun ble født med ikke var slik hun følte viste hvem hun egentlig var. Også kan vi si at «Ja, men herregud det er da ikke normalt å farge håret sitt LILLA eller GULT for den saks skyld.»

Nei, det er kanskje ikke normalt, men det er slik hun ønsker å være, og det må vi faktisk respektere. Kan vi ikke la vær å se ned på folk som ikke er like "mainstream" som de fleste her i landet, og heller beundre folk som tørr å gå mot strømmen, istedenfor for å følge den. 

 

 

 • 22.11.2015, 21:01

Å ta igjen det tapte..


Hei dere!

Hvor ble det egentlig av denne uken? Plutselig er det klokken nesten ni på en søndagskveld i uke 47, og om ikke mange timer er vi allerede i uke 48. Det er helt sykt spør du meg. Denne uken har i grunn bare flydd forbi, og jeg har nesten ikke hatt tid til å ta fram pc'en annet enn til lekser.

I dag har vi hatt koselig besøk av bestefar og tanten min med familie, hvor vi hadde en liten feiring av pappas bursdag som var på onsdagen. Utrolig koselig å ta igjen det tapte med familie man ser så alt for sjeldent. 
 

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Hvordan har uken deres vært?

Klem i fleng :) 

 • 16.11.2015, 18:24

Et bedre måltid


Hei dere! God mandag.

Jeg har nå fått slengt meg godt ned i godstolen etter å ha inntatt dagens middag. I dag laget jeg og Kristiane fylt pasta med pesto og parmesan.. Mmm, det er så sykt godt. Så nå sitter vi her helt stapp mette, og skal snart gå ut og gå en tur... men først må maten synke.. og da passer det jo seg med et aldri så lite blogginnlegg!

 

Håper mandagen deres har vært fin så langt! Ha en fortsatt fin kveld.

 

Klem i fleng :) 

 • 08.11.2015, 11:36

Den beste dagen


Hei dere!

Da var søndagen allerede her igjen, og en ny uke er snart omme. Det har vært ganske dårlig med oppdateringer fra min side de siste dagene. Først og fremst hadde jeg ingen tid til å oppdatere dere på torsdag og fredag, og jeg har heller ikke hatt noen energi til det, som jeg fortalte dere tidligere denne uka. Det har rett og slett vært så mye å gjøre for tiden, også tror jeg at denne årstiden vi er inne i gjør noe med energinivået på folk. 

På fredag var vi på Freia Fabrikken i Oslo med Markedsføringsklassen. Jeg hadde virkelig gledet meg, og hadde egentlig ganske høye forventninger for dagen. Og turen på Freia ble virkelig bedre en forventet, og jeg ler her jeg sitter når jeg tenker på hvordan jeg må ha sett ut da jeg kom ut av den lille butikken de har der, med en stappfull pose med masse sjokolade og et glis om munnen. Haha. 

Etter Freiaturen dro jeg og et par venninner ned til Sentrum. Vi fikk shoppet litt, før vi satt oss ned på Fridays. Fy vi var sultne, og maten kom ikke før nesten èn time etter at vi bestilte. Så da var det plutselig en halv time til toget gikk, og vi var alle tre ganske stresset, men det var jo ikke noe i veien for å bare ta et seinere tog hjem. Da rakk vi bestille med oss en kaffe på Starbucks også. Og dere!! Jeg bestilte meg Gingerbread Latte! Julestemning i en kopp altså. Jeg fikk en skikkelig julefølelse der vi sto ute på perrongen i mørket, litt kaldt og med latten i hånden. Anbefaler dere virkelig å bestille den en dag, om du ønsker litt julestemning. 

Dette var virkelig en perfekt dag for en sjokoman som meg. Tror FreiaLand er noe alle må oppleve en gang, om ikke flere. Sjekk ut all DEN sjokoladen! Og dette er ikke alt en gang!
 

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Håper solen skinner like fint hos dere som hos meg i dag.

Klem i fleng :) 

 • 04.11.2015, 19:37

Innkallelse til militæret og bilder fra helgen


Hei dere!

Hatt en fin onsdag så langt?

I dag fikk jeg et brev fra forsvaret om innkallelse til svar på sesjon del 1. Jeg har hele tiden vært veldig bestemt på at jeg ikke ønsker å dra i Forsvaret, men har i den siste tiden tenkt at det kanskje kunne vært bra for meg. Så jeg skal tenke meg gjennom noen dager om det er noe jeg vil eller ikke før jeg svarer. 


 

Om søndagen gikk jeg, broren min, mimmi, besse, tanten min og familien en lang tur i det flotte været til en kjempe koselig plass. Der koste vi oss med deilig kaffe og vafler. Tenkt at 1. November kunne vi sitte ute og nyte være i bare treningstøyet. For en følelse. Selv er jeg ikke sånn veldig glad i snø, men den kan godt komme rundt juletider, og så forsvinne igjen til nyttår. Er jo noe med den julesteminingen når snøen har lagt seg ute. 

Nå skal jeg ikke skravle i vei her. Jeg tenkte å vise dere noe av bildene jeg tok på søndag. Det ble faktisk ikke så mange som jeg hadde trodd, men noen ganger er det litt deilig å legge vekk kameraet og bare nyte hverandres samvær.
Fineste gudsønnen min <3

Ønsker dere en kjempe fin onsdagskveld videre.

Klem i fleng :)

 • 03.11.2015, 10:50

3 ting jeg vil gjøre i November


Hei dere!

Jeg har vært så liten og trøtt de siste dagene, og har rett og slett ikke følt meg helt i form - så jeg har ikke orket å bruke pc'en til mer enn skolearbeid. November har entret året, og det nærmer seg jul med stormskritt, og det gjør i hvert fall ikke meg noe. Julen kan vare i flere måneder for min del. 


 

Jeg tenkte å kjøre i gang med et "ting jeg vil gjøre i November" innlegg, slik som jeg hadde i Oktober. Det er litt gøy å se tilbake på, og å se om jeg faktisk fikk gjort det jeg ville. 

 3 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER:

1. Dra til Oslo. På fredag drar jeg til Oslo med Markedsførings-klassen. Vi skal først en tur på Freia-fabrikken, før vi turer ned til byen. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på Freia, ettersom jeg er en skikkelig sjokoman.. haha. Og man sier jo ikke nei til en Oslotur i samme slengen. 

2. Kjøpe julegaver. Jeg har allerede kjøpt en del julegaver, men jeg tenkte at når jeg først er i Oslo kan jeg jo like så godt få kjøpt noen flere julegaver. Skal ikke stikke under en stol at det er litt bedre utvalg av ting i Oslo enn det er i lille Larvik. 

3. Lage årets julespilleliste. Den julespillelisten jeg har på Spotify nå har jeg hatt i mange år. Så jeg tenkte at i år er det på tide å oppdatere spillelisten litt. Julemusikk er jo den beste. Det har faktisk kommet en ny radiokanal som heter Radio Soft Jul (bare et lite tips til de som kjører mye bil). Jeg måtte jo selvfølgelig sette på den kanalen på jobben i går. Når vi har kommet til November måned er det vell lov å begynne å høre på Julemusikk? Det er vell innafor?  


 

Har dere noen ønsker for November? Har dere noen spesielle planer?

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 25.10.2015, 12:12

Sunday bliss


Hei dere! God søndag.

Hjem i går ble det med meg en ting jeg virkelig har ønsket meg lenge, og som jeg har gledet meg til å drikke av. Så da jeg var på shopping i går måtte den bare bli med meg hjem. Og da jeg helte kaffe i den i dag - tenkte jeg: denne er faktisk så fin at den fortjener et eget blogginnlegg.. hehe.

Jeg elsker at den er en slags kopi av "Evergood" koppen, ettersom jeg alltid har synes at den har vært så fin.

Jeg skal på jobb om noen timer, men før det tenkte jeg å gå meg en tur i det fine været. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. Nyt den siste dagen av uke 43.

Klem i fleng :) 

 • 24.10.2015, 21:12

Through my phone


Hei dere!

Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg var ganske så sliten da jeg kom hjem fra jobben i går kveld, så det ble det tidelig i seng for meg. Klokka 11 i dag hentet Kristiane meg for å dra en tur til byen før hun skulle på jobb. Og etter den lille byturen ble det litt shopping og lunsj med Oda. Har faktisk fått kjøpt 5 julegaver allerede, ikke alle i dag vell og merke.. hehe, men i løpet av denne uken. 


 

Jeg har sett at flere bloggere jevnlig deler litt bilder fra telefonen sin, for det er ofte den som er med deg over alt, og den du knipser bilder av de fleste minnene med. Så da tenkte jeg rett og slett å gjøre det samme - så her er en litt kikk i bildearkivet mitt på iphonen min. 


Peppes med Kristiane // En kaffe Mocca i høstsolen // En tur på Kolonialen // Litt økologisk innkjøp// Toget med Karoline // Karoline og jeg på bussen i Skien // Jeg og Karoline gjør oss klare til veskelansering // Enda en kaffe Mocca i høstsolen // Majas bakeri i formiddag. 

 

Ønsker dere en fin lørdag videre.

Klem i fleng :) 

 • 20.10.2015, 18:52

Sweater weather - my favourites


Hei dere!

Jeg tror vi alle hvert år kikker etter den perfekte gode, varme og oversized genseren, som skal få være med deg i de gode og de dårlige dagene denne høsten - og kanskje den er heldig å få være med fram til vinteren er omme. 

Jeg elsker svære, chuggy og myke gensere, en genser du kan begrave deg i når du kommer hjem etter en lang dag og en genser du kan dra over de kalde fingertuppene. Jeg tenkte å vise dere mine favoritter i år - og som er på ønskelisten. 

 
1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

 

 

~Sweather weather inspiration~ 

Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

 

 

 

 

 • 19.10.2015, 19:45

Har du støttet rosasløyfe-aksjonen i år?


Hei dere!

Jeg tenkte å komme med en ekstra oppfordring angående rosasløyfe-aksjonen som foregår i Oktober. Tipper at de fleste har hørt om denne aksjonen som pågår nå for tiden, men det er fort gjort å glemme å støtte. 

Hver år dør det flere mennesker ikke bare av brystkreft, men også av andre krefttyper. Jeg vet selv hvordan det er å ha en nær deg som har hatt kreft, og hvor fælt det er å se en person du er veldig glad i - ha det så fælt. 

Butikkene er veldig flinke til å komme med forskjellige produkter og kampanjer på forskjellige måte du kan støtte aksjonen på. Det er ikke slik at man forventer at man skal punge ut med store summer, men å bidra med litt hjelper så utrolig mye. Jeg tenkte å tipse dere om diverse sider og butikker hvor dere kan kjøpe produkter, hvor det du betaler går til rosasløyfe-aksjonen. Du kan blant annet kjøpe diverse rosasløyfe produkter på interiørbutikken, Kid - noe jeg har gjort. Men hvis du er en person som liker bedre å handle på nett kan du også finne produkter på Coverbrands.no. Vet også at hos de fleste daglivarebutikker er det muligheter for å i hvert fall kjøpe seg en rosa sløyfe. 

Så dere - bær en rosa sløyfe i Oktober, og vis at du er med på å støtte kampen mot brystkreft.  

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem i fleng :) 

 • 10.10.2015, 11:35

Coffee o'clock


Hei dere! God lørdag.

Jeg sitter her og super på en litt for varm kopp kaffe mens jeg drømmer meg bort i Londons vakre gater, eller på en solseng i Spania. Neste år har jeg virkelig lyst til å få reist mer. Og i blant de turene skal jeg få sniket i en jentetur til London. Men så er jo ikke slike turer gratis heller, så da må jeg være flink til å spare...

 

 

Hva er deres planer for dagen? Selv har jeg ikke planer før i kveld da jeg skal til en venninne å lage taco. Er så koselig med slike jentekvelder. Det er de minnene man alltid har med seg.

Ønsker deg en kjempe fin lørdag videre. Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 • 08.10.2015, 21:54

Adax by Caroline Berg Eriksen event


Hei dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Skien, etter å ha vært på lanseringen av veskekolleksjonen til Caroline Berg Eriksen (aka fotballfrue) i samarbeid med Adax. Det var så utrolig koselig å møte henne. Tok seg så god tid med oss, og jeg fikk snakket masse med henne. Kamera ble selvfølgelig med meg, så jeg har fått knipset litt bilder jeg tenkte å vise dere. 

Jeg hadde bestemt meg på forhånd for at jeg hadde lyst til å invistere i en av veskene. Jeg dro ditt sammen med en venninne, så hun hjalp meg med å finne ut av hvilken jeg skulle gå for. Det var jo så vanskelig. Ville jo ha alle... hehe. Tenke å vise dere hvilken veske jeg gikk for i morgen, så kan dere prøve å gjette hvilken det ble..
Fine Karoline fikk gratis hår styling!

 

Vi hadde det utrolig gøy, og var kjempe stas å møte Caroline. Virkelig en fantastisk dame. Jeg kan nesten ikke vente med å vise dere veska jeg kjøpte, og i tillegg til bruke den. Håper dere har hatt en kjempe fin torsdag. 

Klem i fleng :) 

 • 04.10.2015, 15:39

Lovely sunday


Hei dere! God søndag. 

Tiden har bare flydd forbi i dag, og plutselig viste klokka nærmere 15:30. Har ikke gjort stort annet enn å øve til matteprøve og rydde rommet. Og du kan tro jeg jublet da jeg så at prøven var flyttet til onsdag og ikke i morgen. Celebrating!

Selv om klokken nærmer seg fire, er jeg fortsatt i ført tøfler og joggebukse, for jeg er ikke klar for å starte dagen helt fullt enda, og da måtte innse at det er siste dagen av ferien i dag... Fikk forresten kjøpt med meg en organisk kakao i går på Kolonialen i byen her, og sitter i skrivende stund å nyter den. Spennende å prøve noe nytt. 
Ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 • 02.10.2015, 18:58

Back in business


Hei dere!

Nå er jeg tilbake etter en ganske så lang pause. I månedene som har gått har det skjedd så utrolig mye rundt meg og med meg, at jeg snart ikke klarer å følge med. Livet har sine nedturer og oppturer, og det er vell derfor vi sier at livet er en berg- og dalbane. Jeg har (hatt) en periode hvor jeg ikke har følt meg så bra, uten å gå for mye inn på det. Noe som resulterte i en ganske brå og litt uventet pause for min del. Men jeg har virkelig savnet å blogge. Det er noe med den følelsen du får når du har fått ut litt tanker og ideer og kan dele dem med andre. Og å gjøre det gjennom blogg hvor man kan få tilbakemeldinger er både positivt og negativt. 

Håper dere har hatt en fin høstferie så langt, i hvert fall dere som har det. Vi har vært på hyttetur, hvor jeg plutselig på mandag lå med høy feber, hodepine og halsbetennelse. Jeg er heldigvis mye bedre i dag, halsen verker litt fortsatt, men var ikke så ille at jeg ikke kunne dra på jobb i dag. Jeg har tatt masse fine bilder mens vi var på tur, så stay tuned for jeg tenkte å vise dere de senere.  

 

Ønsker dere en fin fredagskveld! Så snakkes vi senere.

Klem i fleng :) 

 • 01.08.2015, 13:22

An amarican for breakfast?


Hei dere!

God morgen. Eller det er kanskje LITT for seint å si god morgen når klokken er godt over 13, men i dag hadde jeg endelig fri og kunne endelig dra meg så lenge jeg ønsket og det var så utrolig godt skal jeg si dere. Denne uka har jeg jobba fra mandag til fredag og har ikke rukket og lage meg noe god frokost, så jeg har egentlig bare slengt i meg en brødskive på jobben. Men ettersom jeg hadde fri i dag og ikke hadde hatt tid til en ordentlig og god frokost denne uka bestemte jeg meg for å ta det på en skikkelig amerikansk måte og lage amerikanske pannekaker (med sirup). De ble veldig gode, men litt for søtt og kvalmende med sirup kan jeg si. I dag titter endelig solen fram, og det skal nytes. Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre. 

Klem i fleng :)

 • 30.07.2015, 20:55

FOLLOW ME ON WEHEARTIT


Følg meg på weheartit dere, HER • 24.07.2015, 17:26

Must have travel essentials for summer


Hei dere! Det er fredag og endelig helg.

Helgen skal tilbringes i fine Danmark, eller helg og helg, jeg får vært der fra lørdag til natt til mandag fordi jeg må tidligere tilbake for å jobbe. Er selvfølgelig litt vemodig, men det er noe jeg har forberedt meg selv på en god stund. 

Før jeg pakker ferdig for helgen tenkte jeg å vise dere mine "must have travel essentials for summer".
En ting som er utrolig viktig når man reiser og som kanskje ikke mange husker på er anitbac. Jeg hater å ikke føle meg ren på hendene, og er helt avhengig av å ha med meg en antiba cnår jeg reiser. Om du ikke liker lukten på anitbak har The Body Shop noen med veldig god lukt, jeg har min med kokoslukt og den er helt nydelig. 

Her ser dere litt av hva jeg liker å ha med meg på tur. Solkrem er såklart et must når man reiser på sommer slik som solbriller og bikini. En neglelakk og leppestift med en fresh farge er selvfølgelig et must have og kanskje en bok om du skal på en lang flytur eller skal ligge på en solseng i noen timer. Også må man ikke glemme å ta meg seg sin favoritt sommerparfyme, en mini travel hårbørste og sminkepungen. 

Her skal det pakkes videre! Ønsker dere en super fredagskveld. Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 

 • 22.07.2015, 17:47

Wanderlust


Hei dere!

Ååå som jeg drømmer meg bort til lange hvite strender, turkist hav, stekende sol, sene kvelder og friske, tropiske drinker. Jeg vil så gjerne reise, og da altså til et varmere strøk hvor man faktisk kan legge seg å sole seg uten å være redd for å bli blåst avgårde av vinden. Er mildt sagt lei av den forfattelig dårlige sommeren vi har hatt i Norge i år. Ganske kjedelig ettersom at jeg stort sett er hjemme i år pga. jobbing. Men neste år blir det forhåpentligvis en sydentur ettersom været i Norge er så uforutsigbart, og selvfølgelig fordi jeg vil reise. 

Her skal det bare slappes av resten av kvelden for å samle opp energi til i morgen da det er jobb igjen. Ønsker dere en kjempe fin ettermiddag.

Klem i fleng :) 

 

 • 21.07.2015, 22:23

Vellykket kveld


Hei igjen dere!

Nå har gjestene dratt etter en utrolig koselig kveld. Er så koselig med kvalitetstid når man ikke sees så ofte. Vi koste oss masse med reker, og is med jordbær til dessert. Vi var litt usikre om vi skulle se film eller se på bilder fra da vi var små, og det endelige valget falt på det siste alternativet ettersom vi alle elsker å mimre tilbake. Her har dere noe bilder av bordet: Nå skal jeg snart ta kvelden, ettersom jeg skal tidelig opp i morgen på jobb. Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

Klem i fleng :) 

 • 20.07.2015, 20:02

Today's working space
 • 19.07.2015, 13:06

What's in my clutch?


Hei dere! God søndag. 

Kvelden i går ble tilbrakt hos venninnen min, Elise med flere andre. Hun disket opp med nydelig kyllingsalat, volleyball og kubbespill. Gud så gøy det var å spille kubbespill igjen. Jeg har sikkert ikke spilt det på 10 år. Og ektra gøy var det at jeg var på vinnerlaget. 

I dag mine venner tenkte jeg å vise dere hva jeg har i min lille veske-clutch-ish fra By Malene Birger. Jeg fikk den til burdagen min i april og har brukt den hyppig etter det. På ønskelisten er faktisk også den matchende dekselet. Det er jo SÅ fint. 

~Jeg har alltid med meg iphonen min, min kjære macleppestift i fargen faux, bankort, førerkort og treningskort (og selvfølgelig tyggis) ~

 

Nå skal det ryddes, vaskes og slappes av for å lade opp til en lang jobbuke. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre. 

Klem i fleng :) 

 • 17.07.2015, 21:06

Tropisk natt


Julie!! Du har ikke blogget i dag. Obs!

Hei dere! God fredag. 

Dagen har stort sett gått til jobb, slik som uka ellers, så det det skal bli godt et par dager fri. Så i kveld skal jeg slappa MAX av med hele tropen.. neida. Jeg moppa opp på butikken og fikk kjøpt med meg min favorittfrukt, ananas og litt limonade.. så nå må jeg bare finne en film for i kveld. Hva er deres planer for kvelden?Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld!

Klem i fleng :) 

 • 15.07.2015, 17:58

Søte hverdagsgleder


Hei dere!

Etter at jeg kom hjem fra jobben i dag har jeg egentlig bare ligget rett ut på senga. Bah... så sliten jeg skulle bli i dag.. Spesielt i beina. Står jo så og si i 6-7 timer, så er ikke rart at beina verken mot slutten av dag da.. Hehe. Jeg skjærte opp litt jordbær og tok en dæsj med vaniljesaus over som en liten belønning for dagen. Det er utrolig viktig.. ihvertfall for meg. (Med en liten belønning altså)

Skålen med jordbær gikk ned på høykant skal jeg si dere.. Norske jordbær er vel noe av det beste som finnes. Nå må jeg gjøre meg klar før jeg stikker av gårde på senteret. For i dag er det nattåpent.. og jeg håper på masse salg. 

Ønsker dere en kjempe fin ettermiddag videre! 

Klem i fleng :) 

 • 14.07.2015, 12:21

PAKKHUSET


Hei dere! 

Jeg hadde egentlig planer om å oppdatere dere en gang til i går, men det ble det ikke tid til. I går kveld ble det en litt spontan middag på en restaurant her i Larvik med noen venninner. Denne restauranten ligger bokstavelig talt på brygga, og dette kaller jeg idyll. Jeg er sikker på at PAKKHUSET - som restauranten heter er Larviks mest populære sommerrestaurant. Jeg kan bare sammenligne med kvelden i går. En helt vanlig mandag, og restauranten var så og si full. 

Jeg bestilte noe av det beste jeg noen gang har smakt, mener og tror at det het "Pakkhusets Spesial Burger". Mmm, det smakte helt fantastisk godt og så like godt ut som det smakte. Jeg mener å huske at det kom et lite "wow" ut fra munnen min da tallerken min ble plassert foran meg.. hehe. Jeg tok ikke med meg kamera, men noen mobilbilder ble det alltids, så vi får nøye oss med det i dette innlegget.


Bare se hvor fantastisk det ser ut!! 

Nå skal jeg komme meg videre! Nyt dagen! Håper solen skinner høyt på himmelen hos dere i dag.

Klem i fleng :) 

 • 13.07.2015, 11:44

Good morning monday


Hei dere! God morgen.

Enda en ny uke har entret, og ukene igjen av sommerferien minker mer og mer. Jeg er heldig å har et par dager fri før jeg skal jobbe onsdag, torsdag og fredag. Så i dag har jeg startet dagen rolig med en lang morgen og en god kopp kaffe i favorittkoppen min.

 

Nå må jeg få laget meg litt frokost, og få kommet meg ut av pysjen og få startet dagen! Ønsker dere en kjempe fin mandag og uke.

 

Klem i fleng :) 

 

 • 30.06.2015, 17:00

Jeg fikk det som jeg ville!


... Jeg fikk endelig reker til middag.. haha. Noe av det beste jeg vet om sommeren er reker på loff toppet med Aioli og sitron, og i ukesvis har jeg maset om vi kunne ha det til middag. For det er jo ingen sommer uten. Og svaret har vært hver gang: "Nei, det tar så lang tid å skrelle". Personlig så synes jeg skrellingen er en del av sjarmen, og jeg har jo ganske "teken" på den skrellingen også.. så det gjør meg ingen ting. Men altså vi kom fram til et kompromiss hvor jeg fikk rekene mine og de andre tok spekemat. Hehe. 

Ååå, som det smakte. I hvertfall på en slik varm sommerdag som det har vært i dag. Jeg har endelig fått solt meg en del, så store deler av dagen har blitt tilbringt ute. Deilig!Håper solen skinner like fint hos dere som den gjør her i dag! Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag.

Klem i fleng :) 

 • 26.06.2015, 15:28

Ready for summer


Hei dere!

Beklager for lite oppdatering de siste dagene, grunnen er enkel. Kvalmen tok overhånd, og plutselig lå jeg halvveis nede i bøtta. Har vært så kjedelig å måtte holdt seg inne når det har vært ganske fint vær, men i går fikk jeg sniket meg litt ut på en liten lunsj, noe som ikke var så lurt, etterpå jeg var helt ukjørt. Ble en ganske lang powernap etterpå skal jeg si deg. Men da jeg våknet i dag følte jeg meg mye bedre, og inspirasjonen hadde sakte kommet litt tilbake, så da måtte det til med et blogginnlegg.

 


 

Solen skinner så fint her i dag  høyt på himmelen, mens vinden fortsatt sniker seg inn og ødelegger litt av idyllen. Håper den vinden kan forsvinne snart slik at jeg kan få solet meg litt uten å fryse.. hehe. 

Regner med at fleste av dere har ferie nå, i det minste skoleferie. Har dere alt dere trenger for sommeren? Er solkremen og årets sommerduft kjøpt inn? Er årets bikini og noen freshe farger til leppene og neglene funnet fram? Det er det ihvertfall hos meg. Har også fått hamstra inn masse inspirerende magasiner for sommeren. Wii!
Ønsker dere en kjempe fin fredag videre! Håper solen skinner hos dere! :D

Klem i fleng :) 

 • 20.06.2015, 16:06

American pancakes


Hei dere! God lørdag!

Og gratulerer med ferie for de fleste. I dag har jeg solt meg i det lille vi har hatt av sol i dag, og til lunsj ble det deilige amerikanske pannekaker med blåbær, og selvfølgelig litt nydelig limonade ved siden av.
 

 

 

Nå skal jeg gjøre meg klar for bursdag til fetteren min. Koselig. Vi snakkes senere! Ha en super lørdag videre!

 

Klem i fleng :)

 

 • 18.06.2015, 18:09

Hungry heart


Hei dere!

I dag har jeg vært en koselig tur i byen med mimmi og mamma, og fått shoppet en del nye sommerklær. Ved lunchtider tok vi turen innom byens sikkert mest populære og etter min mening byen koseligste og beste cafè. Jeg måtte knipse noen bilder med iphonen min får å vise dere litt hvordan det er der. Også tenkte jeg å vise dagens innkjøp i morgen om dere ønsker. 

På "Hungry Heart Cafe" i Larvik serverer de masse god, sund og økologisk mat, og de tilbyr forskjellige juicer og retter som enkelte aldri har hørt om før eller alltid har lyst til å prøve ut. Veldig godt og spennede konsept. 

 

~ HUNGRY HEART ~
(den nederste collagen er bilder hentet fra google) 

 

Ønsker dere alle en kjempe fin torsdag videre!! Vi snakkes.

 

Klem i fleng :) 

 • 12.06.2015, 12:45

Those summerdays


Hei dere! 

Jeg ville bare stikke innom å ønske dere en kjempe fin dag! Håper solen steker like bra som den gjør her. Selv om jeg er ganske så forkjøla ser dette ut til å bli en super dag. Dagen startet med at jeg dro på skolen kl. 9 for trekk av eksamen. Og klassen min var så heldig å ikke komme opp. *Lykkerus*. Så nå er det litt feiring av et overstått skoleår med loff med jordbær!! Finnes det noe bedre?


 

 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre! Nå er det ferie for min del, og det skal bli SÅ deilig!! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 

 • 10.06.2015, 19:56

Endelig er sommeren her


Hei dere!

FOR et vær det er i dag! Endelig har sommeren kommet. ENDELIG! I dag har jeg passet fadderbarnet mitt noen timer før jeg dro på koselig grilling til en venninne i solsteiken. Håper det blir mange sånne koselige grillekevelder i sommer. Det er så utrolig koselig. Vi fikk spilt litt volleyball også. Det er noe av det beste jeg vet. Jeg kom hjem for en liten stund siden og har egentlig bare nytet den deilig sola og solt meg litt ute med litt sommerfeeling musikk på øret. 
 


Nå skal jeg bare slappe av litt og lese litt på teorien før jeg tar kvelden litt tidelig. Jeg har sovet så utrolig dårlig i natt ettersom jeg har hatt så utrolig vondt i halsen de siste dagene. Er skikkelig vanskelig å få spist og svelget. Man skulle tro det var halsbetennelse, men det kan jeg jo i utgangspunktet ikke få ettersom jeg opererte bort mandlene for 6 år siden. Men jeg vet det er noe som går, og krysser fingrene for at det går like fort bort som det kom. 

Håper dagen deres har vært strålende! Nyt sola og varmen.

Klem i fleng :) 

 • 05.06.2015, 21:27

Friday night in


Hei dere! God fredagskveld.

Endelig kom finværet ,si! Så fint at det ble en liten strandtur etter skolen i dag. Jeg bada ikke jeg altså. Det er jeg for pyse til. Vannet kan umulig være mer en 12-13 grader....
I dag har jeg vært utrolig stiv etter en ganske så hard treningsøkt i går... og utrolig trøtt så kvelden i dag har gått til pizzakos og litt serier. Har fri helt fram til onsdag. Så nå skal det slappes litt av og lades opp til muntlig eksamen (selv om jeg ikke håper vi kommer opp). 

 

 


 

Håper dere har hatt en fin fredag så langt! Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld videre!!

Klem i fleng :) 

 • 04.06.2015, 16:35

Søte fristelser


Hei dere! God tordag!

Jeg kom nesten akkurat hjem fra mopedkurs og en liten shoppingtur. Ja, du leste rikitg. Jeg er 17, og skal ta mopedlappen.. Bedre sent en aldri sa du?  Det er ihvertfall gull verdt til sommeren. Etter mopedkurset stakk jeg en tur innom byen, der de hadde satt en makron "stand", butikk isch inne på senteret. Jeg er egentlig ikke så glad i makroner, men jeg tror det var en blanding i at de så veldig fristendes ut og at jeg synes synd på mannen i kassa som gjorde at jeg kjøpte med meg 6 stykker. Har smakt på et par nå, og de var faktisk ganske gode, men fy for en pris jeg måtte betale for de. 114 kroner for 6!! stykker. Jeg var en sjapp tur innom Bik Bok også ettersom det var masse salg der. Fant egentlig bare en ting jeg hadde veldig lys på så den ble med meg hjem. Jeg hadde ønsket meg en slik søt genser (bilde under) fra Bik Bok ganske lenge, og ettersom den var på salg til 99 kroner så måtte jeg bare ha den! Altså mange søte fristelser i dag! 

 

 


Nå skal jeg slappe av litt før jeg må stikke av gårde på trening. Skal bli godt å få trent litt i dag, selv om jeg kjenner at energinivået ikke er på topp etter en lang dag og lang uke! Ønsker dere en kjempe fin dag videre!

Klem i fleng :) 

 • 01.06.2015, 12:08

Monday morning bliss


Hei dere! God mandag!

En ny uke har ankommet, og det er klart for nye muligheter. For min del er denne uke min siste ordinære skoleuke for dette semesteret! Så da er det bare å holde ut litt til. Jeg har forresten fri i dag, men selv om jeg ikke er på skolen så må jeg fortsatt jobbe med skolearbeid, for jeg har to vurderinger igjen før jeg kan ta ferie! Nå skal jeg nyte en nydelig frokostlunsj isch før Anne Line kommer en liten tur på besøk.Ønsker dere en kjempe fin mandag videre!

Klem i fleng ;) 

 

 • 31.05.2015, 17:34

Bildedryss fra helgen


Hei dere!

Det har blitt noen dager vekk fra bloggen denne helgen, etter som vi har styret med konfirmasjonen til broren min hele helgen. Har derfor ikke hatt tid og energi til å oppdatere dere før nå. Konfirmasjonen var i går, og dagen startet relativt tidelig. Så da var det å tre på seg bunaden igjen og komme seg av gårde. Feiringen var utrolig fin, med god mat og kaker og hele familien. Jeg elsker slike sammenkomster. I tillegg var noen gode venninner av meg servitører, noe mamma satt veldig stor pris på. Her er et lite bildedryss av dagen:

Flinke jentene!!


I dag har jeg styret med å lage cupcakes til konfirmasjonen til lillesøstra til en venninne av meg. Nå er de levert, så da er det bare å jobbe videre prøvelesing. Er så lei av å måtte bruke fridager på skolearbeid! Godt det snart er ferie.

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre!

Klem i fleng ;) 

 • 27.05.2015, 11:32

For en dag!!


Hei dere! God onsdag.

Dagen startet som vanlig ved at jeg forsov meg litt, gjorde meg klar og stressa til bussen. Da vi kom på skolen fikk vi beskjed om at læreren ikke var der i dag, så fikk vi dra hjem å ha selvstudium. Så da var det bare å forte seg til bybussen for å rekke den, noe jeg gjorde akkurat. Jeg var sikkert et fint syn da kan jeg tenke meg. Svett og stressa. Så nå sitter jeg hjemme og øver på prøver og gjør lekser, men jeg spiser en deilig lunsj. For vi starter nemlig ikke før 14, ettersom de andre timene også er selvstudiumstimer/fritimer. Disse er gull verdt i dag kan jeg love dere, ettersom jeg har så mye å gjøre.  

Nå får jeg gå tilbake til skolearbeide!! Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre! Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 • 26.05.2015, 20:13

Metallic Tattoo


Hei dere! God tirsdag.

Tenkte bare å vise dere kjapt "tatoveringene" jeg fikk raska med meg å kjøpt i stad da jeg skulle forte meg å kjøpe en konfirmasjonsgave til lillebroren min. Hadde ikke mulighet til å være så lenge på senteret ettersom jeg har så utrolig mye å gjøre denne uka.. Det positive er at når disse siste stressende ukene er over, så er det endelig sommerferie! Vi får bare holde ut.

Jeg gleder meg til å få litt brunfarge og sprade rundt i disse fine metalliske tatoveringene til sommeren :)

Fine? Jeg elsker dem. Hehe, jeg er sikkert en av de siste som har fått skaffet meg slike. Bedre sent enn aldri - si. 

 

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag videre! Nå må jeg sette meg tilbake til prøvelesing igjen...

 

Klem i fleng :) 

 • 22.05.2015, 19:50

Summer essentials


Hei dere! God fredag! 

Endelig er det helg igjen, og sommerferien nærmer seg med stormskritt. Før jeg kan ta en velfortjent ferie står et par prøver igjen for tur i avgangsfagene. Blir nok et par stressende uker framover. 

Tenkte å vise dere noen av mine sommer "essentials" (jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det på norsk, haha). Ettersom sommeren start runder hjørnet og solen omsider (forhåpentligvis) titter frem, er det lurt å ha klart noen freshe solbriller, en fin bikini og en passende solkrem. Ooog selvfølgelig den perfekte sommerduften!!


Bikinitopp//Hm, Bikinitruse//BikBok, Solbriller//BikBok, Parfyme//Victoria's Secret, Solkrem//Harmoni, Cleanser//Emma S, Notatbok//Styleconnection.no, Lipbalm//Baby lips i fargen Pink Punsh

 

Ønsker dere en kjempe fin fredagskveld!! Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 

 • 18.05.2015, 10:06

Gårsdagens feiring


Hei dere!

GRATULERER MED DAGEN! (i går) 

Jeg rakk dessverre ikke å oppdatere dere i går. Dagen fløy av gårde og før jeg viste ordet av det var klokka blitt nesten tolv på kvelden. Enda godt at jeg ikke starter før 12:20 i dag. Dagen i går startet med å se på korpset som gikk forbi huset vårt, før det var å få på seg bunadstyret, og få fortet seg opp å sett på barnetoget. Etter barnetoget, var det duket for de tradisjonelle sangene og talene før vi gikk ned til besteforeldrene mine for kjempe deilig spekemat og kaker. På kvelden fikk jeg av meg bunaden (*den følelsen*) og dro jeg til en venninne på grilling, som var superkoselig. Jeg har ikke tatt så veldig mange bilder av dagen, etter som at jeg føler det er en dag hvor man tilbringer dagen med venner og familie og feirer Nasjonaldagen vår, og at kamera kan da godt ligge litt i skjul... men noen bilder ble det da.

Nå blir det litt frokost her, før jeg drar på den ene skoleøkten jeg har i dag. En kjempe deilig start på uken! 

Ønsker dere en super fin mandag videre! Måtte uken bli fantastisk!!

Klem i fleng :)

 

 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER, den blir trukket om noen dager) 

 • 16.05.2015, 15:29

Verdens største croissant og Jenny Skavlan i det DETNYE


Hei dere! God lørdag.

Det dårlige været har uheldigvis kommet tilbake, og jeg krysser alt jeg har for at det forsvinner i løpet av dagen slik at det blir fint vær til i morgen. Det hadde vært så bra! Jeg kom nettopp hjem etter å ha handlet og øvelseskjørt litt med mamma. Kommer jeg noen gang til å greie å ta lappen når jeg får så lett panikk, haha?

På butikken istad fikk jeg mamma til å kjøpe med seg de STØRSTE croissantene jeg noen gang har sett. Måtte også teste ut en ny Limonade som har kommet ut. For en deilig lunsj!!
 

Kan jeg bare si hvor mye jeg beundrer DETNYE's nye utgave? Folk spekulerer i om det er kun for PR, men jeg mener nå uansett at det er veldig bra det de har gjort. Se bare på Jenny Skavlan, som fronter denne utgaven, og er DETNYE's ansikt (og kropp) utad i denne månedens utgave. Det står mye respekt til denne dama. Jeg digger henne. Er ikke alle som hadde turt å være på framsiden av et av Norges største blader, usminket og hvor hun også viser et par strekkmerker. Det viser bare at hun er mer fantastisk og ekte enn jeg trodde.(Men det skal også sies at om jeg hadde sett så fin ut som Jenny gjør uten sminke, så skulle jeg jammen meg gått oftere uten.. Uheldigvis er det det ikke slik..) Men denne utgaven er et flott eksempel på at vi alle er forskjellige, og vi alle ser forskjellige ut. Ooog godt er det! SÅ en stoor klapp til vakre Jenny. DU er et STORT forbilde. (Og selvfølgelig en stoor klapp til de andre vakre damene som også stilte opp i denne utgaven)

 

Ønsker dere en fantastisk lørdag videre! 

Klem i fleng :) 

 • 15.05.2015, 14:14

Ny på håret


Hei dere!

Jeg kom akkurat hjem etter å ha ventet lenge for å få en hårklipp hos frisøren. Endelig ble det min tur, og jeg ble veldig fornøyd. Man ser ikke veldig forskjell men jeg har klipt de VELDIG slitte tuppene, samtidig som jeg har klipt det opp litt, og gjort det litt lettere. Kan faktisk ikke huske sist jeg var hos frisøren. For de siste årene er det mamma som har klipt meg, ettersom jeg bare har klippet tuppene. Men nå hadde jeg lyst på en liten forandring.


Her ser dere et før og etter bilde. På "før" bilde hadde jeg akkurat dusja, og lyset er litt annerledes, men dere ser en liten forandring på lengden.

 

Nå får jeg komme meg ut i det fine været! Ønsker dere en kjempe fin fredag!

Klem i fleng ;)

 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER) 

 • 14.05.2015, 16:35

Trilletur i finværet


Hei dere!

Endelig kom finværet, ihvertfall for en liten periode! I dag har jeg passet det skjønne gud-barnet mitt i noen timer, kjempe koselig. I og med at været var så fint, så har vi hatt muligheten til å gå en del turer i dag. Var en periode det ble så varmt at jeg nesten trodde jeg var i Syden. 


Nå har han blitt hentet, så nå skal jeg slappe av litt før jeg skal gjøre meg klar til jentekveld hos en venninne i kveld.

 

Håper dere nyter fridagen, og forhåpentligvis fint vær. Vi snakkes.

Klem i fleng :)

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 11.05.2015, 16:46

The perfect brunch


Hei igjen dere!

Startet seint i dag også, og hadde derfor god tid til en lang og god brunsj. Etter å ha mikset litt ingredienser etter å ha vært på butikken og stekt dem ferdig, fikk jeg Anne Line på døra. Alltid koselig å nyte et bedre måltid med en god venn ;) hehe. 

 ~ Spinatpannekaker med vaniljekesam og blåbær - smoothie og Bixit  ~ 
(Oppskriften fant jeg HER

 

Nå får jeg øve litt til matteprøven som er på onsdag! Sommerferie? Kan du komme raskere?

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre!!

Klem i fleng ;) 

 

(Ikke glem å bli med på giveawayen HER

 • 09.05.2015, 14:39

Spicy tuna wrap and lemon water


Hei dere!

Har dere hatt en fin lørdag så langt? Her i gata har det vært/ er det dugnad i dag, så jeg har hjolpet litt til der, før jeg dro på butikken for å kjøpe litt ingredienser til en deilig lunsj. Været er så deprimerende i dag også, så jeg har ingen ide om denne dagen vil bringe... 

Nå skal jeg ihvertfall kose meg med de nydelig tunfisk wrapene jeg laget til meg og broren min. Så snakkes vi senere.

 

Ønsker dere en fin lørdag videre!

Klem i fleng ;)

 

 

(Ikke glem i bli med på giveawayen HER

 • 06.05.2015, 11:16

Lazy morning


Hei dere! God morgen.

Starter seint på skolen i dag også, så deilig. Fortet meg bort i butikken i stad for å kjøpe meg noe deilig brunsj, men som alltid så har ikke butikken det beste utvalget, og naturligvis ikke det jeg hadde mest lyst på.. Fant ihvertfall noe godt til slutt da. Nå får jeg hive i meg maten, mens jeg leser på noen geografinotater til prøven i dag før jeg må løpe til bussen. 

  

Ønsker dere en kjempe fin lille-lørdag!

Klem i fleng :) 

 • 03.05.2015, 17:29

Vakre Stavern


Hei dere! God søndag

I dag tok jeg og et par venninner bussen til vakre Stavern! Været i dag er jo helt fantastisk, så da er en Staverns tur et must. Superhyggelig å kjøpe seg litt is når man kan gå å kose seg med mens man trasker i de koselig gatene.

Jeg har tatt en del koselig stemningsbilder.. Om dere ikke har vært i Stavern før, så er det nødt til å stå på Bucketlisten deres for et sted dere er nødt til å dra denne sommeren. Jeg er så heldig at jeg bodde der de første 6 årene av livet mitt, og det er kun en 20 minutters kjøretur unna der jeg bor nå. Anyway her er et lite bildedryss:


Årets første is, og ikke dagens siste.. heheÅrets- og dagens andre is.. :)


Fine snuppene mine!
Fysh.. denne smakte grusomt! Verste jeg har drukket noen gang.. 

 

Håper dagen deres har vært super så langt! Det har ihvertfall min.. Ønsker dere en kjempe fin søndag videre!!

Klem i fleng ;)

 

 • 02.05.2015, 18:52

Mat, mer mat og kaker ...


Hei dere!

Har akkurat hoppet ut av bunaden og inn i litt koseklær etter å ha nesten akkurat kommet hjem fra konfirmasjonen til fetteren min. Det har vært en kjempe koselig og vellykket dag. Og vi har kost oss med masse (alt for masse) god mat, kaker og koselig samvær med familien.

Tenkte å vise dere et par bilder, men ikke av folkene som var der. Ønsker ikke dele slike bilder ettersom jeg ikke vet om de vil eksponeres eller ikke.

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre! Vi snakkes.

Klem i fleng :) 

 • 01.05.2015, 12:25

Nå kan sommeren bare komme!


Hei dere!

Nå har vi trippet inn i vakre Mai måned allerede. En måned med masse fri, nyutsprunget blomster, masse feiringer, ny sjanser og starten på en lang og fin sommer. I går ble det ingen blogging ettersom tiden ikke strakk til. Var ute i går med masse gode venner, og hadde det kjempe koselig! Alltid gøy å samles til sene nattetimer. 

I dag skal jeg slappe av litt, kose meg med litt Avokado .. hehe, og øvelseskjøre litt før jeg skal ut å grille med noen venner i kveld. Er så herlig når det begynner å bli så varmt og fint vær at man kan begynne å grille på kveldene. Å samles rundt et bål med marshmallows, grillmat og noe godt å drikke er bare så koselig. Nå kan sommeren bare komme! Gleder meg til masse sene kvelder med gode venner rundt bålet i sommer. 

 

Ønsker dere en kjempe fin fredag videre! Nyt fridagen.

Klem i fleng ;) 

 

 • 28.04.2015, 16:16

JEG HAR BURSDAG!


Hei dere! God tirsdag!

I dag fyller jeg endelig 17 år, selv om det er 18 jeg gleder meg mest til. Men nå er jeg ihvertfall et skritt nærmere 18. Jeg gleder meg så sykt til jeg blir 18, det blir så bra!!

Ble overraska med gaver på sengen i dag av familien. Super koselig! Og i lunsjen i dag kjøpte jeg meg dagens, som i dag var Gyros og smakte mye bedre en forventet.. hehe..

Resten av dagen skal jeg nyte dagen.. og uheldigvis øve på prøve.. Så typisk.. 

Ønsker dere ihvertfall en kjempe fin dag videre!!

Klem i fleng ;)

 • 27.04.2015, 20:22

Cafè date


Hei dere! God mandag!!

Jeg kom akkurat hjem etter å vært en tur i cafè med Kristiane, deretter handla jeg litt diverse med mamma ettersom det er bursdagen min i morgen! Joho! Endelig er jeg snart 17! Selv om å bli 17 ikke er så stort så er det et skritt nærmere 18, som er den beste alderen ;)

Tok et par snaps på Cafè Majas i dag (hvor vi drakk en nydelig kopp kakao med krem), så vi for nøye oss med de bildene i dag.. 

 

Ønsker dere en kjempe fin mandag videre! Her blir det øving på samfunnsfagprøve...

Klem i fleng ;) 

 • 26.04.2015, 10:45

Pink birthdayparty


Hei dere!

Jeg hadde ikke tid til å oppdatere dere i går i kaoset av pynting, baking, handling, matlaging og til slutt bursdag! Kvelden i går var veldig vellykket. Jeg koset meg masse med mange gode venninner, med deilig taco og cupakes...

Her er noen etterspurte bilder av hvordan det ble seendes ut. Jeg fikk ikke tatt så mange bilde som ønsket, men noen ble det ihvertfall..


Jeg valgte å heller bruke svarthvitt mønster på serviettene, slik at det ikke ble altfor mye rosa og sukkersøtt.. heheSenere i dag er det familiebursdag! Blir koselig :) Snakkes senere.

Klem i fleng ;) 

 • 21.04.2015, 17:19

On my wishlist from Bik Bok


Hei dere!

Hatt en fin tirsdag så langt? Var å drømte meg litt bort på nettsiden til Bik Bok istad, og tenkte å dele mine favorittter og hva som er på min ønskeliste. Forhåpentligvis for jeg kjøpt meg noen av disse herlighetene før sommeren.

~ Klær og diverse ~1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

~ Bikinier ~1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

 

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag videre. (Her må det øves til prøve)

Klem i fleng ;) 

 

 

 • 20.04.2015, 11:25

Wonderful monday morning


Hei dere! Det er mandag, som betyr ny uke med nye muligheter.. hehe

I dag har jeg en superkort dag på skolen, starter ikke før 12:20 og er ferdig 13:50 igjen, så derfor hadde jeg tid til en deilig og lang frokost UTE! Ja, ute. Været er jo helt fantastisk i dag, noe som gleder meg. Så i dag kjører jeg maxiskjørt for første gang i år, og solbriller ;) 

- i dag var det tid for en deilig omelett - 

 ~omelett, agurk, iste og eplebiter ~

 

Måtte mandagen deres bli helt fantastisk!! 

Klem i fleng  ;) 

 • 19.04.2015, 12:25

Some snaps from yesterday


Hei dere! God søndag!

Jeg og Kristiane hadde det kjempe koselig på senteret i går. Og for andre gang denne uken spiste vi Sushi, hehe. Sushi er det beste vi vet. For dere skjønner etter trening på tirsdagen var så sultene og begge hadde så lyst på Sushi. Så derfor gikk vi opp til byen på Sushi- restauranten.. mmm.. det var godt. På senteret her i byen har det kommet en ny Sushi-restaurant så da følte vi at vi måtte teste den ut også, hehe. 

Det ble ikke så veldig mye shopping på meg, men var veldig koselig å komme seg litt ut. I dag er det bare 9(!!) dager til jeg har bursdag! Joho! Gleder meg SÅ mye til å feire.

(Haha, vet det har blitt en del collager i det siste.. sorry)

 

Ønsker dere en kjempe fin søndag videre! Her blir det å øve til prøve og rydde litt...

Klem i fleng :) 

 • 17.04.2015, 17:17

Happy weekend


Hei dere! Endelig er det fredag, og endelig er det helg igjen! Denne helgen skal nytes!!

 

Til middag i dag laget jeg hjemmelaget mozarella pizza, mmm... det var godt! Tenkte å kanskje komme med oppskrift i kveld eller i morgen om dere ønsker! Ha en fin fredagskveld!

Klem i fleng ;) 

 • 13.04.2015, 18:21

5 quick facts


Hei dere! God mandag.

I dag ble jeg inspirert av Anette bak bloggen byanette (link) til å gjøre et 5 kjappe fakta innlegg om meg. Så derfor tenkte jeg å dele 5 fakta om meg med dere. 

1. Hva gleder jeg meg mest til dette året?.

- Det jeg gleder mest til dette året er sommeren. Gleder meg så til lange, varme dager med masse god mat og drikke, masse is og masse nye opplevelser med venner. 2. Hater å bruke penger på...

-  Sminkeservietter/sminkefjernere. Det høres kanskje rart ut, men jeg hater rett og slett å bruke masse penger på sminkefjernere. Sminkefjernere er dyrt og er kjedelig å bruke penger på.

3. Topp tre favortittbloggere. 

- Carolinebergeriksen.no, styleconnetion.blogg.no og kristinaandersen.blogg.no. (linker) Alle tre jentene er store inspirasjoner og fantastiske jenter.

4. Hva inspirerer meg mest.

- Personer og bilder er det som inspirerer meg mest. Når jeg sier personer så mener jeg personer som tørr å være seg selv og som har evner til å formidle ting på sin egen måte. Bilder på pintrest og weheartit inspirerer meg veldig. 

5. Favoritt mat.

- SUSHI! Jeg elsker sushi. Veldig synd det koster så mye penger. Men nå er det alt for lenge siden jeg har spist det, så lurer på om jeg må få med noen venninner på en sushidate. Håper innlegget var litt morsomt, hehe. Ønsker dere en kjempe fin mandagskveld videre. 

Klem i fleng ;) 

 • 12.04.2015, 11:21

Sunday morning bliss


Hei dere! God morgen. 

Ville bare stikke innom for å ønske dere en kjempe fin søndag før jeg skal sette i gang å lage Brownie kjeks til bursdagen til mormoren min etterpå. 

 

Klem i fleng ;) 

 • 11.04.2015, 10:19

Good morning saturday


Hei dere! God morgen.

I skrivende stund koser jeg meg med en skål granola og en kopp te. Er så deilig med slike rolige morgener hvor man kan nyte en god frokost i sakte tempo og ikke trenge og stresse som jeg gjør ellers i uka...

 

Ønsker dere en kjempe fin lørdag! Snakkes senere.

Klem i fleng ;)

 • 07.04.2015, 07:30

Små hverdagsgleder


Hei dere! God morgen. Hardt å stå opp i dag?

I går kveld koste jeg meg masse med litt jordbær.  En fin og sunn avslutning på påska etter LITT mye smågodt den siste uka. Er så fint med slike små hverdagsgleder. En liten skål med noen jordbær kan gjøre så mye :)

 

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag! Blir det godt å komme tilbake til virkeligheten igjen?

Klem i fleng

 • 26.01.2015, 10:32

Morgenstund har gull i munn


Hei dere! Den "lille" pausen ble vist et par dager lenger. Men det har vært så mye skolearbeid for tiden, og mindre blir det ikke denne uken. Blogg for meg er en avvikling fra alt skolearbeidet. Jeg trenger å komme meg vekk fra leksene slik at det jeg ikke blir så sliten igjen. Så litt blogg blir det innimellom alt leksekaoset.

Jeg starter ikke på skolen før 12.20 i dag, noe som er bare SÅ deilig. Derfor kan jeg endelig bruke lang tid og nyte frokosten. Og i dag har jeg faktisk tid til en kopp kaffe også, yey!!

 

Vi hadde ikke flere bær igjen, så da måtte det bli pære. Jeg må innrømme at det ikke var like godt som blåbær og bringebær, hehe.

Ønsker dere en kjempe fin dag og start på uka!!

Klem i fleng :) 

 

 • 16.01.2015, 17:00

I little break this weekend


Hei dere!

Jeg tar en liten pause fra bloggen denne helga. Jeg trenger å jobbe med en del skolearbeid, i tillegg til at jeg trenger å hente inn litt energi. Håper dere forstår, hehe. 


//wehearit

 

Ønsker dere en kjempe fin helg!!

Klem i fleng :)

 • 12.01.2015, 19:37

Fashion inspo


Hei dere! God mandag. Tenkte å dele med dere litt mote inspirasjon i dag. Jeg har nå en liten pause fra leksa-shase, og da hjelper wehearit meg alltid til å bli motivert. 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre!!

Klem i fleng :) 

 • 09.01.2015, 19:16

Hverdagsgleder


Hei dere!

Det er endelig fredag, og det skal bli deilig med helg. Selv om det var ferie forrige uke, er alltid den første uka etter ferien den verste. I kveld koser jeg meg med Gossip Girl og litt vanilje kesam med bringebær og blåbær, snakk om hverdagsgleder.... :)

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld!

Klem i fleng :)

 • 08.01.2015, 18:24

Coffee, magazines and chanel


Hei dere!

Tiden fløy forbi i går, og det ble derfor ikke noe tid til å blogge. Treningen i går gikk veldig bra. Det var så deilig å få trent litt. Kjenner at jeg er litt støl i dag. For det er vell ingen hemmelighet at det ikke ble noe særlig trening i ferien, hehe.

 

 

Nå skal jeg kose meg med litt kaffe, det nye og litt musikk. Ønsker dere en kjempe fin kveld!!

Klem i fleng :) 

 • 06.01.2015, 20:21

6.1.15


Hei dere!

Vi har vell alle de dagene der både hodet og lysta verker. I dag føler jeg ikke at jeg har stort med energi. Slik er egentlig de fleste tirsdager for meg. For å være ærlig synes jeg det er mye vanskelige å våkne på tirdager enn mandager. Det har jo helt sikkert noe med å gjøre at jeg alltid starter litt senere på skolen på mandager, hehe. 

I morgen er det trening - noe jeg ser utrolig fram til. Skal bli godt og komme inn i en treningsrutine, og få beveget kroppen litt igjen! Det skal bli bra å få litt mer overkkudd, og komme i god form! SK2015 sa du? Nei, det ordet liker jeg ikke. Et motivasjon tips til trening er: Fokuser heller på at trening er sunt for helsa, enn at du skal gå ned i vekt. Den setningen motiverer ihvertfall meg masse. For hvem vil ikke ha en sunn og frisk kropp? Fokuser heller på å ha sunne verdier, som å spise sunt og trene. (Ikke nødvendigvis gå ned masse i vekt, det for heller bli en belønning.) 


// inspirasjon fra weheartit

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld videre!!

Klem i fleng :) 

 • 04.01.2015, 13:10

Cozy sunday morning


Hei dere! God søndag!

I dag har jeg ikke noen andre planer enn å slappe av og gjøre ting klart før skolen starter i morgen. Her er det nydelig vær i dag, og solen skinner - så det blir nok en tur ut etterpå. Fram til nå har jeg egentlig bare kosa meg med en kopp kaffe og sett på litt Youtube videoer. Men nå er det på tide å starte dagen ordentlig, og få gjort noe.. hehe. Jeg er en skikkelig rastløs person, som trenger å finne på noe til en hver tid.. Så vi får se hva denne dagen bringer.
 

Ønsker dere en kjempe fin søndag, vakre mennesker! 

Klem i fleng :) 

 • 03.01.2015, 15:40

Nyttårforsetter for 2015


Hei dere!

Vi kom hjem fra hytta for rundt en time siden. Derfor har det vært lite oppdatering her. I dag tenkte jeg å dele med dere "hoved" nyttårsforsettene mine for 2015. Jeg regner med at de jeg gjelder for mange, men de er viktige, og i år vil jeg klare dem.

 

- Hovedbetegnelsen for mine nyttårsforsetter kan man vel si er, sunnhet. Og ikke bare å spise sunt, men også flere ting  som ligger rundt ordet, sunnhet. I år skal jeg få til å trene mye mer enn jeg gjorde i fjor. Man kan vel si at jeg aldri hadde motivasjonen til å trene. Ihvertfall ikke når jeg var så sliten etter skolen. Jeg håper at dette siste halvåret før sommerferien, blir kjempebra og ikke så fult stressende som jeg føler dette halvåret var. Jeg vil virkelig få til å trene mer enn jeg gjorde. Når det kommer til å spise sunnere, så vet jeg at de fleste spiste litt mer enn man burde i jula. Det vet ihvertfall jeg at jeg gjorde. Jeg skal kutte ut usunne ting og matvarer i ukedagene. Drikke mer smoothies enn iskaffe, for eksempel.. hehe. Heldigvis er jeg veldig flink til å drikke masse vann, og jeg er kjempe glad i sunne ting. Så dette skal nok gå greit. Så for jeg helder unne meg litt sjokolade når lørdagen kommer. Så har vi det siste forsettet, nemlig å spare penger. Og det er jo en sunnhet i seg selv. For meg er det viktig å spare en del penger for framtiden. Og jeg føler at i år er det ekstra viktig å spare mest mulig, i og med at jeg skal ta bil-lappen neste år, og da forhåpentligvis kjøpe meg en egen bil. 
 

Del gjerne med meg dine nyttårsforsetter og hvordan du tenker at du skal greie dem.

Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre!! Klem i fleng :) 

 • 01.01.2015, 12:16

Godt nyttår


Hei dere! Nå er det endelig 2015! Og det er klart for et år med nye ting, ny muligheter og nye utfordringer.

I dag tenkte jeg å vise dere noen bilder jeg tok i går av rakettene/fyrverkeriet. Hvert år har så lyst til å få bra bilder når det smeller på himmelen. Så her for du se noen bilder av det fantastisk fargespillet på himmelen i går:
 

Ønsker dere en super dag, og et godt nyttår!!

Klem i fleng :)

 

 • 31.12.2014, 16:59

New Years Eve


Hei dere!

Tiden fram til nå har gått til å rydde og ordne rundt her. Vi får besøk av noen gode naboer i kveld, så det blir koselig. Jeg har dekorert bordet nede, og vi er snart klare for å starte på maten. I dag blir det deilig Kalkun. Her er noen bilder av bordet:

 

Ønsker dere en fantastisk Nyttårsaften, og godt nytt år! Måtte 2015 bli kjempe bra!!

Klem i fleng :)

 • 30.12.2014, 16:03

Sweather weather #2


Hei dere! Hatt en fin tirsdag så langt?

Vi leter alle etter den/de perfekte varme og gode genseren(e) hver høst og vinter. Jeg føler jeg aldri får nok av slike varme, romslige gensere. Jeg ser alltid etter flere, og har lagt elsk på mange. 

Her er tre favoritter fra Nelly.com
1. HER 2. HER 3. HER

 

Ønsker dere en super tirsdag videre!!

Klem i fleng :)  

 • 27.12.2014, 15:17

27.12.14


Hei dere! Hatt en fin dag så langt?

I dag har jeg rydda og ordna litt rundt på rommet. Utrolig hvor rotete det blir etter julaften, hehe. Dagen i dag skal nytes, og jeg skal slappa av med DET NYE. Vurderer faktisk å gå en liten tur etterpå. Det er jo veldig viktig med frisk luft også. 


 

Jeg antar at de fleste av dere har fått med dere saken om at Caroline Berg Eriksen (fotballfrue) innrømmer at hun har redigert seg litt tynnere på noen av bildene sine pga. at hun ikke har følt seg bra nok. Det har blitt gjort stor oppmerksomhet rundt denne saken.Og jeg har bare lyst til å si til alle at: Husk at Caroline bare er et menneske. Og at det er lov å gjøre feil, uten at man skal få så mye hets for det som hun har gjort. Det er akseptabelt å gjøre feil, det gjør vi alle. Men det er uakseptabelt å hetse henne  og andre slik så mange har gjort. Og det jeg blir mest overraska over er at det er HUN som blir hetsa, det er HUN som blir kritisert, men så er det jo ikke bare henne som som har redigert seg selv.Ta en titt på blogglista, og se nøye på bildene til flere av bloggerne så ser du godt at det ikke er bare noen kviser som er redigert bort, men mer enn det. Caroline gjorde en feil. Men please la henne være i fred nå. Hun har gjort en feil. Hun har beklaget seg. Hun har fått en lærepenge. Vær så snill å la henne være nå. 


 

Ha en fin lørdag(?) videre! 

Klem i fleng :) 

 

 • 26.12.2014, 12:48

Good morning


Hei dere! God morgen! Eller er det egentlig morgen enda? Vi sier det, hehe.

Jeg har vært våken i over en time nå, tatt meg en deilig dusj med litt nye såper jeg fikk til jul, og spist en deilig frokost. Nå er det tid for litt kaffe. Endelig fikk jeg Arne Jacobsen kopp. Jeg hadde faktisk tenkt til å kjøpe den før jul, som en julegave til meg selv, haha. Men alle vet hvor dumt det er å kjøpe ting til seg selv rett før jul, så det gjorde jeg da altså ikke. Og man kan tro gleden var stor da jeg pakket den opp. Den er SÅ fin, og etter min mening så er det den perfekte størrelsen for min del...
 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre, og en nydelig romjulstid!!

Klem i fleng :) 

 • 20.12.2014, 17:26

Vinnerne av linkerunden


Hei dere! Hatt en fin lørdag så langt?

Tenk at det allerede er 20. desember. Det er helt sykt. 


I dag tenkte jeg å fortelle om vinnerne av linkerunden jeg hadde for noen dager siden. Jeg må si at det var ganske vanskelig å velge, siden det var så mange fine blogger. Men her er ihvertfall mine to favoritter.

Den første vinneren av linkerunden er Connie Andersen bak bloggen connieha. Connie har en kjempe fin blogg med masse fine bilder. Hun har veldig varierte og inspirerende innlegg... Anbefaler virkelig bloggen til Connie. Jeg gleder meg til å fortsette og lese bloggen hennes. 


(Trykk på bildet for å komme rett til bloggen til Connie) 
 

Den andre og siste (men ikke minste) bloggen jeg vil anbefale dere er bloggen til Jeanette Walayat, wa2wo. For å være ærlig har jeg lest bloggen til Jeanette ganske lenge nå, og jeg har hatt veldig lyst til å anbefale den for dere. Så da var dette en gyllen mullghet ettersom hun ble med på linkerunden. Jeanettes blogg er veldig unik og inspirerende. Det er ikke bare bloggen som er inspirerende dere er også henne som person. Er du ute etter tips, motivasjon og inspirasjon ta en titt innom wa2wo. (addlink) 


(Trykk på bildet for å komme rett til bloggen til Jeanette) 

 

Ha en kjempe fin lørdag videre! Anbefaler dere virkelig å ta en titt innom begge disse bloggene. Vi snakkes!

Klem i fleng :) 

 • 16.12.2014, 19:11

Linkerunde


Hei dere!

Jeg tenkte å sette i gang en linkerunde. Jeg har veldig lyst til lese flere blogger, og jeg vet at det er mange bra der ute. Linkerunde er jo også en fin måte for meg å anbefale andre bloggere på. Så legg gjerne igjen en link til bloggen din i kommentarfeltet, så er du med på linkerunden. Så velger jeg ut et par blogger jeg liker, skriver hva jeg liker med bloggen og linker til den. 

 

Ha en kjempe fin kveld!

Klem i fleng ;) 

 

 • 01.12.2014, 17:22

Coffee is the thing


Hei dere! Hatt en fin 1. Desember så langt? 

Jeg har en del skolearbeid å gjøre i kveld, så det er stort sett det kvelden min skal bli brukt til. Og for at jeg skal greie å henge med på det jeg gjør så er det høyst nødvendig med litt kaffe ved min side, jeg er vel ikke den eneste? I dag føler jeg meg i ganske godt humør, til tross for alle leksene som må gjøres. Kanskje det har noe med at det nærmer seg jul? 

 

Klokka seks blir det Månetoppen på tv'en, ingen jul uten julekalender på tv. 

Ha en fin kveld! Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

 • 27.11.2014, 16:05

Christmas feeling, already?


Hei dere! Jeg sitter her må med frosne fingre og røde kinn. Det er så vakkert ut her akkurat nå. DET SNØR! Og det er så fint, men veldig kaldt. Siden det var så fint ute nå med alt snøen, så tok jeg på meg vinterjakka, skjerf og sko for å gå ut å knipse litt bilder. Nå har jeg begynt å få litt julestemning, bare håper at snøen holder seg til jul. 

Her er et lite bildedryss: 

Nå skal jeg snart dra på trening. Ha en super dag videre! 

Klem i fleng ;)

 • 24.11.2014, 18:35

Already monday


Hei dere!

I dag er det mandag igjen, som betyr ny uke og nye muligheter. Dagen så langt har vært ganske grei, men vi vet jo alle at mandager ikke er de beste. Jeg skal jobbe med en framføring i kveld, og trengte litt motivasjon til å jobbe, så da stakk jeg en sjapp tur bort i butikken og kjøpte med meg den nyeste utgaven av DET NYE, litt yoghurtnøtter og noen deilige, sure epler, hehe. 

Da er det bare å sette i gang med jobbinga. 

 

 

 

Ha en kjempe fin kveld! Klem i fleng ;) 

 

 • 17.11.2014, 15:17

Chillin by the fireplace


Hei dere! Har dere hatt en fin mandag så langt?

Mandagen min har vært helt super. Jeg startet på skolen klokka 10, og var ferdig 11:35, så å være hjemme kl. 12 i dag var utrolig deilig. Jeg har akkurat fyrt litt i peisen, det er så utrolig kaldt i dag.  Nå skal jeg skal varme meg litt foran peisen før jeg skal lage litt middag. Ha en fin mandag videre!

Klem i fleng ;) 

 • 15.11.2014, 16:19

15.11.14


Hei dere! God lørdag. 

Det er noe galt med vifta på den nye pc'en min, så jeg må bruke denne gamle pc'en, som er så utrolig treg... Er litt kjedelig, men satser på at jeg får fiksa den nye på mandag. 

I dag har jeg vært og sett på håndballkampen til det gamle laget mitt, var utrolig gøy å se på. I kveld skal jeg til en venninne, så det blir koselig. I mellomtiden har jeg vasket og rydda litt, det trengtes virkelig. Rommet mitt så ikke ut. 

 

Ha en fin lørdagskveld!!

Klem i fleng ;) 

 • 14.11.2014, 20:04

Sushi night


Hei dere! 

Det ble ikke noe blogging i går, jeg hadde ikke noe inspirasjon, og var sliten. Men nå er det endelig helg, og da skal jeg kose meg.

Jeg har akkurat kost meg med det beste jeg vet, SUSHI. Mmm, det er så godt, og så lenge siden jeg har spist det nå. Spiste det en del i sommer, faktisk til frokost en gang, mer lunsj kanskje, hehe. 

 

Ha en kjempe fin kveld. Jeg skal dukke ned i godteposen og kose meg med litt film. I morgen skal jeg finne på noe med noen venninner. 

Hva skal dere i kveld?

Klem i fleng :) 

 • 12.11.2014, 17:27

Hverdags-gleder


Hei dere!

Hvordan har dagen vært så langt? Jeg har hatt en helt vanlig dag på skolen i dag, og er alltid sliten når jeg kommer hjem. Nå koser jeg meg med en deilig skål med is, "HVERDAGS-GLEDER", det er så lurt å unne seg noe i hverdagen også. Jeg blir ihvertfall mye mer motivert til ting av det. 

 

Ha en fin kveld videre! Klem i fleng ;) 

 • 09.11.2014, 12:20

Sunday bliss


Hei dere! God søndag!

Idag er det farsdag, har dere gitt en liten oppmerksomhet til faren deres? Jeg ga ihvertfall min en gave på senga idag, og et kort. Jeg synes at det er viktig å vise pappaen sin at man setter pris på han. Og det kan man jo gjøre på hvilken som helst måte, feks. bare ved å gi han en klem.

Søndager er så deilige. Jeg sov ganske lenge idag, og bare nøt at jeg kunne ligge og dra meg så lenge jeg orket. 

 

Ønsker dere en kjempe fin søndag, jeg skal mest sannsynlig øvelseskjøre litt idag, så det blir spennende. 

Klem i fleng ;) 

 • 07.11.2014, 15:20

Sweater weather


Hei dere! 

Nå er det endelig helg. Jeg setter så sykt stor pris på helgene for tiden. Hva skulle man gjort uten de? Denne helgen skal jeg bare kose meg, og ikke gjøre noe som helst som ar med skole og lekser å gjøre. Nå trenger jeg en pause. 

Jeg sluttet litt tidligere idag, noe som var utrolig deilig. Nesten to timer har ganske mye å si. Nå skal jeg bare kose meg med en kopp te, og en min deilige varme genser, hehe. Det har vært så sykt kaldt de siste dagene, har det snødd hos dere? Det har det nemlig gjort hos oss, men tror nesten alt er smeltet bort allerede.. Ha en kjempe fin fredag alle sammen. 

Klem i fleng ;) 

 • 05.11.2014, 11:49

Polliani


Hei dere!

Det har vært veldig dårlig med oppdatering fra min side den siste tiden. Jeg har så mye å gjøre, stort sett hele tiden, skolerelatert. Skolen er krevende for tiden, og derfor trenger jeg en liten avvikling i hverdagen. Altså denne bloggen. Jeg liker å blogge, jeg liker å dele ting/bilder/erfaringer osv..med dere. Jeg ønsker også å være en person som kan inspirere. 

Jeg har idag lyst til å dele med dere en blogg jeg har lest de siste månedene, og som inspirerer meg skikkelig. Den største grunnen til at jeg leser bloggen hennes er på grunn av de sinnssykt fine bildene hennes. Hun tar så sykt fine og inspirerende bilder. Kvaliteten på bildene er supergod. Anbefaler dere virkelig å sjekke ut http://www.polliani.com/

Her har jeg satt sammen en collage av noen av bildene hun tar: 


(
Trykk på bilde for å komme direkte til bloggen hennes) 

 

Ønsker dere en kjempe fin dag videre.

Klem i fleng ;) 

 • 29.10.2014, 19:51

Smoothie time


Hei dere! 

Hvordan går det med dere i disse regnfulle og gråe dagene? Jeg merker det skikkelig på humøret og energien at det er Høst, snart Vinter. Skal bli godt å få tilbake litt energi igjen når det nærmer seg jul snart. Ååå, som jeg gleder meg, Jeg har planlagt de fleste julegavene, noe jeg synes er superkoselig. Det har jo kommet julevarer i butikkene allerede, så nå har jeg begynt å få litt julestemning, hehe. Kanskje jeg skal begynne å høre på litt julemusikk snart? 

Jeg har fått kjøpt meg DET NYE, og har akkurat fått laget meg en deilig Smoothie... Vurderer å kanskje ta meg et bad etterpå også, med en av Lush badebombene mine. Det hadde nok ladet opp litt energi. 

 

Håper dere alle har det fint. Har dere startet med julegavene?

Klem i fleng ;) 

 • 26.10.2014, 19:34

Long time, no see


Hei dere! 

Lenge siden jeg har vært innom her nå. Det er så sykt stressende for tiden. Dagene går i ett, og jeg har begynt å lure på hvor dagene egentlig ble av. Jeg håper at denne stressende perioden snart er over.. For, for å være helt ærlig.. så er jeg sykt sliten. Det er så mange forventninger og krav hele tiden, som man skal prøve å oppfylle, det blir i tider ganske hardt. 

Håper ihvertfall alt står bra til med dere. 
 

Jeg koser meg med litt te, as allways. Ønsker dere en kjempe fin kveld, og avslutning på uka. 

Klem i fleng ;)

 • 27.09.2014, 11:55

Sista's birthday


Hei dere!

I går feiret vi familiebursdag for søsteren min som hadde bursdag på mandag. Det var veldig koselig, som alltid, med deilig mat og kaker. 
 

Ønsker dere en fin dag! Så snakkes vi senere. 

Klem i fleng :)

 • 24.09.2014, 19:59

SMILE


Hei fine dere!!

Etter treningen idag følte jeg meg så sykt bra. Jeg hadde fått ut en del energi, men samtidig samlet en del energi. Det er rart det der. Jeg hadde ikke særlig med energi tidligere idag, men det å være med glade og positive personer hjelper utrolig på ens eget humør, og faktisk på ens egen energi. Jeg trente med bestevenninnen min istad, hun er alltid en solstråle, og drar meg alltid opp av gjørma. Mitt tips: prøv å lag det beste ut av hver dag, og smil MYE. 

Ønsker dere en super kveld! Snakkes.

Klem i fleng 

 

 • 22.09.2014, 17:08

Cucumber and strawberry water


Hei dere!

Hvordan har mandagen deres vært så langt? Jeg har fått gjort unna litt lekser. Så nå tenkte jeg at jeg skulle ta en liten pause. Akkurat nå sitter jeg faktisk å koser meg med agurk og jordbær vann. Det høres kanskje rart ut, men det er sykt godt og forfriskende. 

 

Ønsker dere en kjempe fin kveld! Så snakkes vi.

 

Klem i fleng 

 • 22.09.2014, 09:55

Good morning


Hei dere! God morgen! 

Så hyggelig å få så fine tilbakemeldinger på forrige innlegg, det gjorde meg skikkelig glad!!


Idag starter jeg ikke på skolen før 12:20, noe som er utrolig deilig. Har faktisk bare 1,5 time med skole idag. Så jeg sto opp 9:30 idag, og da har jeg litt ekstra tid på morgenen for en gangs skyld. 

 

Starter dagen med litt kaffe, slik at jeg forhåpentligvis våkner litt mer snart. Er alltid så sykt trøtt på morgningen, så da er kaffe et must. 
 

Ønsker dere en kjempe fin dag! Så snakkes vi.

Klem i fleng 

 • 17.09.2014, 17:32

17.09.2014


Hei dere!!

 

Kom hjem fra skolen for ca, en time siden, så her er jeg i gang med litt lekser. Har heldigvis ikke så mye lekser idag, så jeg tenker at jeg skal bruke resten av denne kvelden på å hente inn litt energi. Jeg merker at jeg har hatt utrolig lite energi denne uken, så forhåpentligvis blir neste uke mye bedre med mer energi. Da har vi MANGE fritimer, noe som blir sykt deilig.

Håper dere har hatt en fin dag så langt, så snakkes vi!

Klem i fleng 

 

 • 15.09.2014, 19:19

Is it friday yet?

Hei dere! Hvordan har mandagen behandlet dere hittil?

Jeg var så heldig at jeg startet litt seinere på skolen idag, noe som sikkert reddet denne dagen litt. For jeg har følt meg i dårlig humør nesten hele dagen, og hatt ekstremt vondt i hodet. Men nå skal jeg få gjort litt lekser før jeg skal kose meg med litt Te og Youtube... I kveld er det forresten finalen på DET NYE jenta på tv2 Bliss kl.21. Gleder meg til å se hvem av de herlige jentene som vinner.

Ønsker dere en super kveld!!

Klem i fleng 

 • 14.09.2014, 18:08

Wonderful sunday


Hei dere! Har dere det fint?

 

Jeg har hatt besøk av bestevenninnen min denne helgen, noe som har vært utrolig koselig! Denne uken har vært utrolig stressende, så jeg håper at uken som kommer blitt hakke roligere. Akkurat nå koser jeg meg med DET NYE, like always, hehe.  Har forresten på meg favoritttoppen min fra styleconnection.no (link) Den vakreste og fineste dama jeg vet om! :)

 

Ønsker dere en suuper søndag!

Klem i fleng 

 • 07.09.2014, 11:39

It's all about the pink goodies


 

Hei dere! Håper dere har hatt en super helg så langt!!

 

Jeg som mange andre jenter er hekta på ROSA! Det er en så fresh og perfekt farge! Jeg er egentlig en person som er veldig glad i det "klassiske hvite", men ved å adde litt sprudlende rosa til hverdagen, blir dagene så mye mer spennende og fulle av liv og lykke. 

 

 

* Victoria's secret body mist i lukten - Sensual love 

* Neglelakk fra Essie i fargen - Lovie dovie

* Baby lips fra Maybelline i fargen - Pink Punch 

* Notatbok fra Styleconnection  

 

Klem i fleng 

 • 03.09.2014, 16:39

Autumn is coming up
De kalde dagene er allerede på vei, og da er det deilig å gjemme seg i en deilig og oversized genser med en kopp te i den ene hånden, og favoritt bladet ditt i den andre.

Klem i fleng 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits