• 09.10.2016, 13:15

VSCO lately


Hei dere!

Før jeg meg må slenge meg rundt og gjøre meg klar til bursdagsselskap, tenkte jeg å dele litt bilder fra min favorittapp - VSCO. For de som ikke vet hva dette er så er det rett og slett en app hvor du kan redigere bildene dine og igjen dele de på din egen nettside, min kan du finne HER.

VSCO - appen har det siste året blir utrolig populær, føler nesten at alle bruker den for å redigere bildene sine til blant annet Instagram. For min del så har jeg faktisk brukt VSCO i ca 4 år nå. Da var det en venninne av meg som drev og redigerte så fine bilder, og anbefalte meg denne appen, og jeg har brukt den hyppig siden. Under kan dere se noen av de siste bildene jeg har redigert i VSCO.


 


 

Bruker du VSCO?

 

Ønsker dere en fin søndag!

Klem i fleng :)
 

  • 07.06.2016, 17:09

Insta lately


Hei dere! 

Hvis jeg må plukke en app som er min største favoritt, så er det soleklart instagram. Det er den appen jeg bruker når jeg trenger inspirasjon i det daglige liv, og den appen jeg bruker til å dele minner, opplevelser og deilige måltider. Og siden jeg har brukt appen i ca. 4 år, og siden jeg ikke har slettet noe særlig av bildene på denne tiden, er det så gøy å bla tilbake å se hva jeg gjorde på denne tiden av året f.eks i fjor eller for 2 år siden.  Hvilken app er din favoritt? 


FØLG MEG GJERNE PÅ @julie_storlien

 


 

Nå skal jeg la middagen synke, før jeg drar av gårde og trener litt. Ønsker dere en fin tirsdag videre.

Klem i fleng :)  

  • 24.03.2016, 12:48

Holde på følelsen av at det er vår...


Hei dere!

Ettersom regnværet har meldt sin ankomst, tenkte jeg at vi kunne holde på den deilige følelsen av fint vær med noen av bildene jeg tok i går. Jeg hadde vært hos en venninne i Nevlunghavn, og fikk knipset litt bilder mens jeg sto og ventet på bussen. 

(Ser dere forresten at jeg har endret litt på designet her på bloggen? Bare noen få småjusteringer, men jeg ble veldig fornøyd. Er så gøy med litt forandring.) 


 

 


 

Ønsker dere en kjempe fin skjærtorsdag. Har dere noen planer for dagen? 

Her skal det øves på matte.. Tenkte forresten å vise dere noe jeg kjøpte her om dagen som jeg er skikkelig gira over å vise. Så stay tuned!

Klem i fleng :)

  • 03.10.2015, 16:49

Høstferien 2015


 Hei dere! God lørdag. 

I dag har jeg trasket litt rundt på senteret og i byen for å nyte de siste dagene av høstferien. Ble ikke noe særlig shopping, men fikk kjøpt meg et par etterlengtede ting. I går fortalte jeg at jeg hadde tatt en dryss med bilder fra hytteturen i forrige uke, så her kommer lite bildedryss. Naturen om høsten er noe av det vakreste. Vi er heldig i Norge som har så store kontraster mellom årstidene, og at vi i det hele tatt har årstider. 

 
Vaffel?


Håper dere likte bildene. Her skal det snart lages litt taco, før jeg bare skal ta en rolig kveld. Er fortsatt ikke helt frisk, og nå har jeg i tillegg fått øyebetennelse. Det skulle bare mangle nå, tenker jeg.... hehe. Hva blir det neste?

Ønsker dere en kjempe fin lørdag videre. Vi snakkes. 

Klem i fleng :) 

 

  • 06.07.2015, 18:06

Gothenburg 2015


Hei dere!

I helgen har jeg befunnet meg i Gøteborg - hvor jeg ikke har vært siden jeg sikkert var 4 år, og det er derfor grunnen til at jeg ikke har fått blogget noe særlig. I forrige uke ble det i grunn ikke så mye blogging ettersom dagene før torsdag gikk til øving til teoriprøve. For DERE!!!! På torsdag fikk jeg mopedlappen, og jeg er SÅ gira. Jeg fikk mopeden på fredag så det har ikke blitt så mye tid til å kjøre den enda ettersom som var borte i helga, men jeg kan love dere at den ikke kommer til å stå mye stille. Jeg vet det er veldig spesielt å ta mopedlappen når man er over 17 år, men som jeg har forklart tideligere så har jeg angret veldig på at jeg ikke tok den, så da var jeg plutselig spontan og meldte meg på mopedkurs.

I dag var første dagen på jobben, så jeg er ganske så sliten. I hvertfall når jeg sto på tidelig i dag etter å ha kommet seint hjem i går. Vi hadde det helt fantastisk i Gøteborg, bortsett fra at det var veldig mye veiarbeid. Men Hotellet var perfekt, været var perfekt og maten var god. Når vi snakker om været! DERE! Det var sånn seriøst Sydenvarme, og ettersom jeg var i en ukjent by følte jeg nettopp at jeg var i Syden! For en følelse. I dag tenkte jeg å vise dere et "lite" bildedryss av turen vår til Gøteborg før jeg tenkte å kanskje vise dere innkjøpene i morgen. 


 

 

~Vi bodde på Elite Plaza Hotel. Det fineste Hotellet jeg noen gang har vært på. Kjempe gode senger, nydelige rom, god frokost og god service.~

Se flere bilder av Hotellet HER! (Jeg fikk ikke tatt så mange bra) ~Vi spaserte også oss en tur ned til vakre Haga - Gøteborgs gamleby~~ Lunsj i parken noen timer før hjemreise ~ 

 

Håper dere likte bildene og at dere har hatt en kjempe fin helg og start på uken. Fortell meg gjerne om deres ferieplaner - det er det alltid gøy å høre om. Ønsker dere en fin kveld.

Klem i fleng :) 

 

 

  • 28.06.2015, 19:59

Første bursdag


Hei dere! God søndag.

JEG SKREV EGENTLIG STARTEN AV DETTE INNLEGGET ISTAD, MEN RAKK ALDRI Å POSTE DET!

Tenkte bare å stikke innom får å si hei til dere og ønske dere en fin dag. Jeg skal snart gjøre meg klar for bursdag. I dag skal vi feire bursdagen til gudsønnen min. Han blir 1 år om to dager, så i dag skal vi gjøre litt ekstra stas på gullgutten. Tenkt at det har gått et år siden han ble født allerede. Fy som tiden flyr. Jeg ser for meg pakkepapir til alle kanter, og en gutt full av krem fra topp til tå i løpet av dagen. Han er jo i en alder hvor pakkepapir og alt som bråker er mer interessant enn det pakken faktisk inneholder.. hehe.


 

 Nå er vi akkurat kommet tilbake fra bursdagsfeiringen. Virket som om han hadde en super feiring med masse kake og pølser. Han er en unge som er glad i mat ihvertfall. Her har dere et lite bildedryss av bursdagen. 


Her ser det et bilde av meg og han da han bare var 6 uker gammel, og et bilde hvor han var rundt et halvt år. På bildet er også gaven fra meg og kjolen jeg hadde på meg :) 

Ønsker dere alle en kjempe fin søndag videre! Vi snakkes.

Klem i fleng ;) 

  • 19.11.2014, 18:27

Pilgrim - Danish Design


 

 

Ha en fin kveld. Klem i fleng ;) 

  • 06.10.2014, 16:46

Høstferie 2014


Hei dere! Hvordan går det?

Litt siden jeg har vært innom her nå. Jeg har hatt en kjempe fin høstferie på hytteturer med venner og familie. Idag hadde jeg faktisk fri, så det var utrolig deilig. Jeg fikk kjøpt et par nye ting som jeg gjerne kan vise dere senere om dere ønsker. Men først tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt stemningsbilder fra høstferien min. 

  

Håper at dere som hadde høstferie, hadde en kjempe fin ferie. Og til dere som har høstferie nå, kos dere masse, skulle ønske ferien varte litt lengre. 

Ha en super kveld! Så snakkes vi!

Klem i fleng 

  • 28.08.2014, 18:56

Photos I've taken

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits