• 29.01.2016, 13:15

Hvor ser jeg meg selv om 10 år?


Hei dere!

Har dere noen gang undret over hvor du er hen i verden, eller i karrièren eller i livet om 10 år ? Det er i hvert fall noe jeg går rundt og tenker på så og si hver dag. Hvor kommer jeg til å bo? Hvem bor jeg sammen med? Hva jobber jeg som? Har jeg fått meg en egen familie? .. er noen av spørsmålene som surrer og kverner rundt om i hodet på meg. 

Jeg er en person som liker å planlegge framtiden, så langt det kan gjøres. ALT kan jo selvfølgelig ikke planlegges, og ting skjer uten at du kan forutse det. Slik er det bare. Men hvor ser jeg egentlig meg selv om 10 år?

Om 10 år er snart 28 år og nærmer meg da faktisk 30. Hvor sykt? Jeg ser for meg at jeg har flyttet inn i et hus forhåpentligvis med min egen familie. Med mann og kanskje to barn? Forhåpentligvis er jeg også gift, og er ferdig utdannet og har en stabil karriere. 

Barn står i hvert fall veldig sentralt i hodet mitt når jeg tenker på framtiden. Barn er virkelig noe jeg ønsker meg når det er tid for det. Men selv om jeg er veldig glad i barn,ville jeg nok ikke hatt flere enn to. Da kan jeg holde en i hver hånd.. hehe. 

Jeg har også en drøm å starte mitt eget - enten om det blir en cafe eller om det blir en interiørbutikk. Så kanskje den drømmen også er oppfylt om 10 år? Det håper jeg virkelig. 

  


 

Hvor ser du deg selv om 10 år? 

 

Ønsker dere en fin dag videre. 

Klem i fleng :) 

  • 18.07.2015, 18:08

5 quick facts about me vol. 2


Hei dere! 

Hatt en fin lørdag så langt? I dag har jeg vært en liten tur i byen med en venninne jeg ikke har sett på en stund, så det var masse tapt å ta igjen over en kaffe mocca og litt shopping! Så koselig. 

For litt siden hadde jeg et "5 quick facts about me" innlegg, og tenkte det var gøy å lage en del 2 av det innlegget. 

1. Jeg liker ikke brus. 

- De siste årene har jeg vært en skikkelig Farris/Bris-person, og tok også noen glass brus. Men for ca. 1,5 år siden eller mer begynte jeg egentlig bare å misslike brus. Jeg likte ikke smaken av brus lenger, og synes rett og slett at det smakte sukkerkliss. Og ettersom brus ikke er noe sunt heller, fant jeg ingen grunn til å drikke det. Og jeg kan stolt si at jeg ikke har drukket brus siden. Vann er blitt min beste venn (haha) og til tider skeier jeg ut med Farris. 

2. Jeg hater skrekkfilmer...

- Jeg får rett og slett mareritt. Har sett et par skrekkfilmer i mitt liv, men det har ikke vært frivillig. Har ei venninne som har hatt en tendens til å lure meg til å se enkelte filmer hun har lovet ikke har vært skrekk.. haha. 

3. Jeg har aldri vært i England...

- Er det et sted jeg verker å dra til så er det England, og da selvfølgelig til London. Jeg har maset på mamma i mange år om og dra, og jeg er helt sikker på at jeg skal få lurt inn en tur til høsten. Det er jo KRISE å ikke ha vært i England!!

4. Jeg har alltid hastet med å bli voksen..

- Familien min og folk rundt meg har alltid sett på meg som en veslevoksen person, og fra jeg var et år har skravla gått i et. Jeg har ommøbelert på rommet mitt sikker 134 ganger, og broren min lurer på om når jeg skal få kjøkken og bad på rommet... haha. For fy som jeg gleder meg til få min egen leilighet. 

5. I Juli i fjor ble jeg månedens leser på Kristin Gjelsviks blogg, Styleconnection

- Fy så glad jeg ble da hun sa mitt navn, og at jeg var månedens leser. Jeg husker øyeblikket veldig godt. Jeg var sammen med Kristiane, og vi så videoen sammen, og jeg kan vel innrømme at det kom et par tårer. SÅ stas. (Dere kan se videoen HER.Du kan også trykke på bilde.)  

Ønsker dere en fin lørdag videre! 

Klem i fleng :) 

skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits