• 12.02.2017, 14:02

Review: feelunique


Hei dere!

God søndag i solskinnet - og god morsdag til alle mødre! For sirka en uke siden fikk jeg spørsmål fra en av dere om jeg kunne skrive en review av nettbutikken feelunique, og det synes jeg var en så utrolig god ide. Totalt sett så har jeg vell bestilt fra feelunique 3 ganger om jeg ikke husker feil, så jeg føler at jeg har god nok erfaring til å kunne skrive et slikt innlegg for dere. Så jeg får håpe på at jeg svarer på det dere lurer på!


 

Hva er feelunique? Feelunique er en engelsk nettbutikk som selger et bredt utvalg av diverse skjønnhetsprodukter og sminke. Her finner du mange gode produkter og merker som L'Oreal, Maybelline, Clarins, men også en del andre merker og produkter som du ikke kan få tak i Norge. Jeg har jo blant annet bestilt litt fra Rimmel og Zoella Beauty, ettersom at du ikke får tak i nettopp dette i Norge. På Vita selger de et par Zoella Beauty produkter, men ikke i nærheten av så mye som de selger på feelunique. I tillegg kan du også finne et godt utvalg av produkter fra The Balm, Urban Decay og liknende. Så egentlig fra de fleste merker.

Når det kommer til betalingsmåte så pleier jeg som regel å betale gjennom en faktura som du har to uker på å betale, jeg synes det er den måten som fungerer best for meg. Da betaler man gjennom Klarna. Eller har jeg også betalt en gang med kort, da trekkes beløpet med en gang. Ettersom at feelunique er en utenlandsk side, vil du måtte betale toll om du kjøper varer for over 350 kr, så det lønner seg å holde seg under det når du bestiller, og det har aldri vært noe problem for meg. Om det blir et problem kan du heller legge inn flere bestillinger, for du får også gratis frakt om du kjøper for over 200 kr. Leveringstider er for meg pleid å være på rundt 10 dager, og det synes ikke jeg er dårlig i det hele tatt når man i tillegg bestiller fra utlandet.

Tror vi kan konkludere med at dere skjønner at jeg er veldig fornøyd med denne nettbutikken, ellers ville jeg nok aldri bestilt derfra igjen. Butikken er veldig trygg, det er god service, et godt utvalg av produkter og bra leveringstid. Så hva mer trenger man?

 


(Trykk på bilde for å komme direkte til nettbutikken)
 Håper at dere fikk noe ut av dette innlegget, og at det har vært til hjelp for noen! Spør meg gjerne om det er noe mer dere lurer på relatert til dette! Ønsker dere en finfin søndag videre.

Klem i fleng :)

 

liveterherlig93

12.02.2017 kl. 14:13
så mye fint:)

skarvangen

13.02.2017 kl. 17:10
liveterherlig93: :D

Dazzy

12.02.2017 kl. 14:24
Skal ta en tur innom den!

skarvangen

13.02.2017 kl. 17:10
Dazzy: Det burde du :D
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori