• 01.02.2017, 15:20

Et lite pust i bakken


Hei dere!

Jeg trengte noen dager vekk fra bloggen nå. Jeg har så sinsykt mye å gjøre på skolen for tiden, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten de "hellige" fritimene. For tiden holder jeg på med 3 stoore oppgaver som skal være ferdig før vinterferien, og jeg kjenner at det skal bli godt å bli ferdig med en av de før helgen. Når man holder på med flere store oppgaver samtidig, så blir det fort litt surrete oppe i topplokket. Så surrete at jeg faktisk har glemt bloggen litt. Jeg har i tillegg vært preget av dårlig søvn, tidsfrister og slags tåke hvor jeg har glemt utrolig mye: Har jeg spist frokost? Huska jeg på å låse døra? Hvordan kom jeg meg hit egentlig? Haha, jeg ler av meg seg og jeg er klar over at det er stressende perioder i blant, men ofte så føles det ikke ut som om det er noen utvei og at denne såkalte "perioden" kommer til å gå over. Men som en lærer sa til meg da jeg kom tilbake fra å ha hatt influensa en uke: "det var bra du fikk slappet av litt nå, for resten av skoleåret blir tungt", så da blir det vel ikke noe lettere da? Jeg skal holde ut, for jeg er jo tross alt nesten ferdig med 13 års skolegang, men for å være ærlig har det vært perioder hvor jeg har trodd at jeg aldri ville klare å fullføre. Men så har man den indre styrken i seg. Den styrken man ofte må lete litt ekstra etter. Det er den som er avgjørende.

I skrivende stund sitter jeg med en stor, god kaffekopp og skal egentlig lese videre på en prøve jeg skal ha i morgen: også oppi alle disse oppgavene. Jeg har lyst til å få skvisa inn en treningsøkt i ettermiddag, bare for å få tankene på noe annet enn alt dette skolearbeidet. Det hadde vært deilig. Det er egentlig det beste tipset jeg kan gi til dere som er i samme situasjon som meg: husk å ta litt tid til deg selv også. Gjør litt annet et skolearbeid. Prioriter tid til litt lystbetonende ting også. Ta et lite pust i bakken. Det trenger ikke være noe mer enn å sette av halvtime til å kose seg med en kopp te og et blad, eller til en liten treningsøkt. Å ta litt tid til seg selv i en stressende periode er det viktigste man kan gjøre for å ikke bli utkjørt!

// Jeg er så glad i det bilde her jeg tok av mamma i høst. Synes det representerer så mye forskjellig, blant annet: håp - og at "det finnes lys i enden av tunnelen". Jeg fant forresten et annet utrolig fint sitat her om dagen, som jeg fikk lyst til å dele med dere. "Moonlight is the proof that there will always be light in darkness". Synes det passet så fint til denne tiden vi er inne i nå, og at det presiserer at det er viktig å huske på at det vil (nesten) alltid være noe positivt i hver enkelt situasjon. Ofte må du lete godt, men om du graver litt ekstra vil du nok finne noe som du kan holde deg fast i og som vil hjelpe deg ut av det såkalte "mørket".


  


 

Kom gjerne med tips til hvordan dere stresser ned! Jeg tar i mot alle tips. Ønsker dere en kjempe fin onsdag videre, og selvfølgelig en fin uke!

Klem i fleng :)

Amal Belaaouam

01.02.2017 kl. 15:48
Gud for et fint bilde :D lykke til på prøven da !

skarvangen

01.02.2017 kl. 17:14
Amal Belaaouam: Åå, tusen takk du <3

liveterherlig93

01.02.2017 kl. 15:51
sånn er det noen ganger:)

skarvangen

01.02.2017 kl. 17:15
liveterherlig93: Ja, det er det :p

Victoria Larsen

01.02.2017 kl. 17:02
Flott innlegg!

skarvangen

01.02.2017 kl. 17:15
Victoria Larsen: Tusen takk :D

buroyfoto

01.02.2017 kl. 20:10
Det er bra du har innstillingen om at du skal holde ut, never givé up! :) likte bildet veldig godt!

skarvangen

02.02.2017 kl. 18:42
buroyfoto: Tusen takk :D
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori