• 10.11.2016, 21:11

Tips til farsdagsgave


Hei dere!

Allerede om 3 dager er det farsdag. Dagen hvor vi skal gi litt ekstra oppmerksomhet til de snille pappaene våres. Og i den anledning tenkte jeg å komme med noen gavetips. Jeg vet også hvor vanskelig det kan være å kjøpe ting til fedre. Det virker jo som de har alt. Så hva skal man da kjøpe til en som har alt.

Et tips jeg har å komme med når det kommer til kjøping av gaver generelt, er å tenkte på hva den enkelte personen interesserer seg for. F.eks så er faren min glad i å sykle/trene da kan man jo gi noe relatert til dette. Farsdag handler ikke om å gi gave for store summer, men å gi din far en ekstra oppmerksomhet. Det trenger ikke være så mye, kanskje bare et kort med noen fine ord eller rett og slett en kopp (Kremmerhuset har mange fine kopper og kort) og favorittsjokoladen hans ved siden av. Ellers vil jeg også si at å lage f.eks en deilig frokost eller middag til faren din også kan være en fin farsdagsgave, som han helt sikkert setter stor pris på.

For dere som ønsker spesifikke gavetips har jeg satt sammen noen under her, som jeg vil tro passer til de fleste pappaer der ute. Produktene er linket under.

 


 

  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

 Håper dere likte tipsene og at dagen deres har vært fin!!

Klem i fleng :)

lisarorvik

10.11.2016 kl. 21:18
Så mye fint :)

skarvangen

11.11.2016 kl. 08:32
lisarorvik: :))

Victoria Larsen

10.11.2016 kl. 23:32
Veldig mye fint! :D

skarvangen

11.11.2016 kl. 08:32
Victoria Larsen: Ikke sant? :D
skarvangen

Hei dere! Velkommen til min blogg. Mitt navn er Julie og jeg er 19 år. Håper jeg kan inspirere deg. Klem i fleng :)Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori